A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Sziasztok!

Coca, énis énis látom!!! Éljen!!!

Purc, ilyen babakocsi van itthon is. Olyan 120 ezer körül van mózessel, autóshordozóval. De elvileg a barátnőm el szeretné adni az övét. Bár még nem mondta biztosra. De ha szeretnéd megkérdezem tőle.

Katica, Nekem egy Quinny sx4, egy Peg Perego P3 Completto és egy ABC-s esernyő babakocsim van-

Mindegyiket imádom, DE a Quinnyt akkor ajánlom, ha terepen( hóban, sárban, földön, stb) kell menni vele és nem gond hogy nehéz. A PP-t meg jó utakra de az nem nehéz.

Egyik se olcsó.

Tontica, szép poci de ketten vannak. :)
Csikken

KépKép
Kép
csikken

és még ezt is

Kép
sonjus

Coca: a két csík az ikreket jelent ugye? :lol: megyek, elmorzsolok egy könnycseppet! :D

Tontica: hát igen, az ikrek, azok ikrek :lol: nem akarok hülyeséget írni, de ha jól emlékszem az ismerősömnek, aki ikreket vár, 12 hetesen 20 hetesnek megfelelő pocakja volt :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

ezt pedig nem lehetett kihagyni :lol:

Kép
sonjus

Az az igazság, hogy mindeddig igen ritka szar napom volt, de most, hogy Coca tesztelt és ráadásul sokcsíkosat, már teljesen tök jó minden! Sőőőőőőőőőőőőőőőőőt :D :D :D :D :D :D :D
sonjus

Ezt még mindig Cocamaminak küldöm! :D

Kép
sonjus

Coca: nekem is van egy Cocám, csókoltat Téged, meg az ikreket is :-D
Kép

SzezsoKép
KépKép
szezso

annyira édesek vagytok, hogy nekem is írtatok! :D Köszi a drukkokat! Mellesleg úgy látom most mindenki egy kis röfiért szurkol ezerrel. Beszállok én is és szorítok...ahogy egyébként is szoktam...titokban :lol:
tapedli

Édes drága cuki-muki röpdöső bogárkák!

Kép

Kép
zölddisznó

KAta, de akkor ha megyek Áfihoz, a templomira :wink:

Zöldi az egyik kicsit szégyenlős, bizti a kislány :lol:
Kép
Vendég

Cocaaaaaaaa! Én is láttam egyből, azt a gyönyörű másodikat!!! Mikor mész dokihoz? Most még jobban drukkolokkkkkkkkkkkk!!!! :lol: :lol: :lol:

Csikken, ilyen Graco itthon is van csak a 209 dollár közel sem 120 ezer forint. Mi is ilyen babakocsit néztünk, csak az itthoni kínálat siralmas. Amerikából meg sajna nem lehet rendelni, pedig mi megtettük volna! Ott olyan szép színekben lehet kapni! Úgyhogy purc szerintem tök jó a választás!!! :lol:

Tontica szép pocak!!!!

kispiskóta

Cociiiii!Én is azonnal láttam..hát lehet ezt nem látni??????????????????
Hip-hip-hurrrrááááááá :D :D :D :D :D :D :D :D :D

babaimádó
Kép
babaimado

Coca ezt találtam:

3 napos transzfer eseten mar a 9.napon általában mérhetõ a HCG termelõdése:
HCG szintek:
9. nap min. 17- max.119
10.nap min. 17- max. 147
11.nap min. 33- max. 220
12.nap min. 33- max. 429
13.nap min. 70- max. 750
14.nap min. 111- max. 1690

Ha több babád van, ezek az értékek sokkal magasabbak általában.
Miután orvosod is megerõsített abban, hogy babát vársz, add át magad az örömnek, és élvezzd a terhességedet.

Ez alapján a 10. napon még a 20-as teszt se biztos hogy kimutatja.
Ma meg már látszott :):)

Ja, közben rájöttem, hogy Purc nem is mon lakik.
Kispiskota, szerintem nem maradunk el babakocsi választékban nagyon jók vannak itthon is csak elég húzos árak is vannak.

Pusz

KépKép
Kép
csikken

Tapi, Boni, Babi, Pis....kóta!
Cuppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp!

Kép
zölddisznó

Köszi Pipike!

Kép
zölddisznó

Zöldi, Miksáva ezt találtuk nektek :wink:

Kép

Valaki boldog névnapot kívánt Miksának az előző oldalon, de most nemtok visszamenni, mer itt lóg a nyakamon. Nagyon-nagyon köszi, de októberben ünnepel tökmag. Azért tényleg köszi, jól esett :wink:

Babakocsi: én azért nem írtam, mert terepen lakunk, úgyhogy nekünk felfújhatós kerekű Bergon volt/van, de ez 18 kg, a városban szerintem nem műxik. Itt viszont csak ez a jó. Ha tömegközlekedni is kell, akkor valami könnyebbet érdemes választani. És később tényleg az könnyű esernyőkocsi kell.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom! Ezek szó szerint édesek!

Görcsöl a hasam, az jó, vagy rossz?

Kép
zölddisznó

Nekem még most is görcsöl, ha ez megnyugtat. És a teszt előtt kifejezetten fájt, szurkál.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Meg ám, köszi!

Kép
zölddisznó

Coca a görcs nem feltétlenül rossz Mikor én mondtam a dokinéninek azt mondta természetes. Tedd vízszintbe magad, nekem az segített.

csikken, neked akartam írni, de közben rájöttél magadtól. Aranyos vagy, hoyg meg akartad kérdezni.

Athiz, Boldog névnapot a nagy fiúnak. Különben igazad van 200 dolcsi nem 120e, és nem is értem miért ekkora a különbség, mikor egy olasz márkáról van szó. Ergo otthon olcsóbbnak kéne lennie, szerintem...

Purc

Kép

Kép
purc

nyugi coca!!!!!
a mazsolák jól érzik magukat nálad és még maradnak is!!!!!!! nekem megsúgták!!!!!

Kép

babszika

küldünk neked virtuális pocaksimit Zöldi. :wink:
Vendég

MÁra elteszem magam, mindenkinek Jó Éjszakát! ÁLmodjatok bajszos angyalkákkal! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!!!

Coca: csatlakozom a látók táborához :lol: Én is én is látom :lol: :wink: Egyelőre csak halk gratula, majd ha 3 petezsákos UH képpel jössz akkor lesz egy hangos is :wink:
(nekem még most is fájdogál, görcsölget a pocakom, magnézium ami segít rajta, nyomjad magadba és pihiiiiiiiiiii :wink: )

Csajok tüdőgyulladásom van! :shock: No comment, mert ez már...... áááááááááááááááááááááááááááááááááááá
:evil: :shock: :evil: :shock: :evil: :shock:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Hali,

Hát igen elég nagy a különbség árban. :(

Enikő :(:( Nem semmi már miken mész keresztül. Remélem hamar meggyógyulsz.

Holnap megint csinálok egy tesztet és ha erősödik akkor felhívom a dokit. Szerintetek 4-hetesen és pár naposan már lehet látni valamit az uh-n? Legalább a petezsákot? Mert tuti behív és hogy mire számítsak.

Csikken

KépKép
Kép
csikken

Jó éjt Boni! Te meg álmodj azzal, akiven legjobban szeretnél!

Basszus Enikő! A te Lackó/Bíborod nagyon facsa pasi/csaj, hogy meg se kottyan neki ez a sok nyavaja. Biztos a nagy csajok hozzák visik a bacikat Neked.
Húúúúúú, pont félidő van! Akkor térfélcsere! :lol: És gratulálok innen a lelátóról a feles picur mamájának! Kép
Köszi a drukkot neked is!

Kép
zölddisznó

Coca,
nekem is a mai napig görcsölget a hasam... idegesített is, de Enikő már félidős, és ha még neki is, akkor én se izgatom magam.

A Fűrész 3-at ne nézzétek meg! Beteg film. Gondolkodtunk Apával kijöjjünk-e, végül végignéztük, de a kukorica nem fogyott el... :|
Vendég

Köszi Áfi! Akkor már meg is nyugodtam.

Na jó, nem nézzük meg. A kukit azérd majszolgasd el!

Kép
zölddisznó

Coca: Hát ha ennek a gyereknek nem lesz semmi baja, akkor ez Áfi babája után a topik másik csodababája lesz!!!!!!!!! Ennyi gány betegséget átélni és túlélni odabent olyan kis törékenyen.... :shock: Lényegében 13 hetes korom óta van valami, méghozzá lázzal járó nyavalyák mind :( :shock: :evil:
Nem tudom mit csináljak, most arra gondoltam, hogy kéne nézetni egy immunanyagszintet vérből.... Ezt most a Violától kaptam el az tuti, mert neki keddre larhingitise lett, nekem sincs hangom.... torkom iszonyat fáj+láz+fáj a lélegzetvétel a köhögés,orrom niagara.... áááááááááááááááááááááááááááááá :evil: :shock: :evil: :shock:

A feles csodababa amúgy köszöni a köszöntést :wink:

Csikken: Gratula Neked is :wink: Petezsák már látsznai fog sztem (legalábbis valami petezsáknak látszó akármi), szívhang még tuti nem lesz!!! Drukkolok++++++++++

Csajok mi a helyzet nem ügyeleti időben választott dokinál való szülés terén????? Van valami fejlemény??? A hétvégén nem voltunk Mo-on nem néztem híradót....

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Enikő! Jobbulást, hogy te mennyi nyavalyát begyűjtesz, szegénykém :cry: És most megint antibigyó? Valami immunerősítőt el kellene kezdened!

Csikken! nekem 5+2-n nem egész 1 cm-es petezsákot látott a doktorom egy elég jó minőségű uh-val (hüvelyi). Sokkal korábban szerintem nem nagyon érdemes menni.

Zöldi! Ha lefekszem egy kicsit, az nekem is használ! Meg ha ráteszem a kezem a pocimra, az is :wink: És tényleg, a MagneB6 is jó, nekem a lányok ajánlották.

Áfi! Nem fenyeget az a veszély, hogy moziba megyek mostanában :wink: De ha mennék, akkor most már tudom, hogy nem a Fűrész 3-ra :lol: Tudjátok, mikor voltam utoljára moziban? A Bridget Jones első részén :oops: Az urammal akkor egyszer voltunk moziban ketten. Azt hiszem, azért nem mentünk, mert ott nem lehet beszélgetni :lol: .

Nézegettem régi képeket, mit szóltok Miksához, aki 5 naposan könyökölve alszik? Ez még a kórházban volt, mögötte látszik az alkarom. Az egyik doktor fényképezte, mert nem tudott betelni a látvánnyal, tátott szájjal vigyorgott :wink:

Kép

Ezen a képen még elégg látszott a fején, hogy beszorult.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom! Én rendszeresen nyomom a nagnéziumot, de most minden nap emelt adagot. Nem vészes ám a görcs, csak rossz érzés ugyanazt érezni, mint amikor menstuálni akar a buta kis szervezetem. Na de majd jól kitolunk vele! Hehehe!

Kép
zölddisznó

Jajj! És nagyon édes Miksababa! Óóóóóóó

Kép
zölddisznó

szirmi: nagyon aranyos a miksababa. :D

ceni: gyógyulást! mennyi nyavalyát sikerül elkapnád. :(

coca: egyfolytában szorítok és drukkolok a pici cocáknak és drága anyukájuknak. dokihoz mikor fogsz menni?

katica
katica30

Nagyon édes vagy, köszönjük. Még nem tudom, most várok...

Kép
zölddisznó

jó éjt, szép álmokat!
holnap újra hajnalban kelek :cry:

athiz, bettike, panni, sonjus: mennek a drukkok holnapra, várom majd az eredményt.

persze a többieknek is drukkolok mindig.

coca: neked még egy kiscoca kép szeretettel.
Kép

katica
katica30

Jó éjt Katica! Köszi a röfit!

12-i lányok! Drukk én is!!!

Kép
zölddisznó

Jó reggelt!
felkeltem. :( bár alig bírom nyitva tartani a szemem.

katica
katica30

Jó reggelt!
Ma ha jól emlékszem dokis nap lesz, sokan mennek!
Infókat kérünk! :)

Ceni!
Bakter :evil: nem semmi, hogy már megint van valami veled!!!
Gyógyulgass!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ebben a ciklusban már pályáztam a meglepő és mulatságos görbe címre, azt hiszem Bettikétől meg is kaptam! :D még egyszer köszi!
Most szeretném begyűjteni a legrövidebb mensi díjat! :shock: Tegnap napközben már csak épphogy barnáztam, pedig szombaton meginduldult rendesen és még vasárnap reggeli is volt :shock: és most is csak pöttyözök!!!!!!!!! Már csak egy tisztaságit tettem be, egész reggel WC-re fogok rohangálni, hogy lássam mi van, mert elvileg 10-re UH-ra kéne mennem! Menjek? Ne menjek?????????????????????????????????????????????
ááááááááááááááááááááááá
sonjus

Szia KAta! CSatlakozom :lol:

Szirom GYönyörű a kicsi Miksa.

Kiamamák pihenjetek sokat :lol:

Ceniko BIztos túlélő típus a pocaklakód, ne aggódj. VIgyázz magatokra
Áfi Én a fűrész első részét sem bírtam végignézni :lol:

MIndenkinek GYönyörű napos napot :lol:
Vendég

Sonjus, a rövid mensi bármitől lehet :wink:
Vendég

Sziasztok lánykák!
Most úgy ültem ide, hogy megírom megjött rendesen :cry: Megírom, hogy este bőgtem egyet és nagyon rossz a kedvem, mert megint nagyon reménykedtem...De utána elolvastam Ceni sorait és hogy mi baja és most azt gondolom, hogy én inkább nem nyivákolok... De azért bíztatásul annyit mindenképp lekörmölök, hogy a nővérem a második babáját várta, amikor a nagyobb gyereke bárányhimlős lett. Sajnos tesókám is elkapta :cry: 7. hónapban járt épp és bár szörnyen megviselte a betegség, sem neki, sem a babának nem lett semmi baja. Pedig volt láz is bőven meg gyógyszerek :x Később kiderült, hogy a baba ettől nem vált védetté a bárányhimlő ellen (pedig azt szokták mondani), mert ovis korában elkapta ő is. Szóval jobbulást kívánok és az orvoshoz készülőknek jó híreket!
tapedli

Sziasztok,

Már megint rohanok, viszem anyukámat orvoshoz.......

Drága cocám, ez két csík :D :D , most "csak" óriás ölelések neked :D :D , aztán doki után lesz gratuláció jó? :wink: :wink: .

A pocim nekem a terhességnél ugyanúgy mensisen görcsölt előtte, nyugodj meg, dologznak bent a kisröfik neked :D :D . Puszi nektek!!!!!!

Többieknek nagyon szép napot, délután jövök :wink: .

Melcsi

Kép
melcsi6

Sziasztok!

Csikken, szerintem félreértettél. Azt tudom, hogy itthon is nagy a babakocsi választék, de Gracoból nem. Ezt bizton állíthatom, hogy USA-ban egy kicsivel több féle van.

Ceniko, ez azért nem semmi!!! vigyázz Magadra!!!! és gratula a félidőhöz!!!!!

Mensi szerű görcs és húzódás, tegnap előtt volt nekem is, és a doki azt mondta, ahogy nő a méh attól van!!! Úgyhogy nyugi, az elején Nekem is sokszor volt. A 12. hétig mániákus WC-re járó voltam emiatt...(biztos vmi történt :x )

Mindenkinek Napsütéses Szép Napot!!! Kép

kispiskóta

tapedli Fel a fejjel :cry: :lol:
Vendég

kispiskóta. melcsi SZép NApot!
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!

Nagy gondban vagyok, mert nem tudom, mit csináljak. Azt mondta az orvos, ha megjön, akkor az elős napon hívjam fel a Kaálit és kérjek időpontot átjárhatóságira a 7-15 cn.közti időszakra. Nos..nem ez a baj, hanem,hogy nem tudom eldönteni, melyik az 1.cn. Nekem mindig késni szokott, előtte barnázni (az előző cikl. 7 napig volt barna). Tegnap hetek óta először volt egy kis action és elkezdtem vérezni. Ez azóta is tart, de nme tús sok, de nem tudom, hogy ez most minek számít. Tegnap a 25.cn volt. A hőmből nem lehet kiindulni, mert ugyebár beteg vagyok:-(
Most mit csináljak???
Jajj..annyira idegesít, hogy ilyen hülye szervezetem van...

babaimádó
Kép
babaimado

babaimádó: Én hál az égnek nem vagyok gyakorlott ilyen ügyben, de én felhívnám a dokim és megkérdezném, hogy ilyenkor ez minek számít. Én sem tudnám eldönteni csak az ő segítségével! :wink:

tapedli: fel a fejjel!!!

kispiskóta

köszi boni!
tapedli

babaimádó SAjnos én nemtudok segíteni, bár szerintem abővebb vérzéstől számítják az 1cn t. NEMsokára jönnek a tapasztalt szakértő csajszik és segítenek :lol:
Vendég

és persze piskótának van igaza Az orvps tudja a éegjobban :wink:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: