Sziasztok Lányok,
köszönöm, h gondoltatok ránk szombaton! sajnos nagyon el vagyok havazva, a mhelyen zárás van és semmire sincs időm! főleg, h visszaolvassak!
szerencsére jó időnk volt nagyon szombaton!
a szertartás csodaszép volt, nagyon megható, örömszülők és a násznép női tagjai mind sírtak, és még a párom is zokogott!!!

nekem muszály volt tartani magam a sminkem miatt, bár nagyon nehéz volt és én is szipogtam rendesen!
a lagzi nagyon jól sikerült, kajcsi bőséges és nagyon fincsi volt, terem csodás, zene amilyet akartunk! mindenki jól érezte magát, csak poz visszajelzéseket kaptunk! (aki meg nem érezte jól magát , az magára vessen!)
szóval: csodás , álom esküvőnk volt, olyan amilyenre vágytam!!!!

még mindig teljesen a hatása alatt vagyok!!!
és tök fura (nagyon jó!!!

), h most már férjem van, és ott díszeleg a karikagyűrű az ujjamon, amit mindig nézegetek gépelés közben, h jééééééééé!
majd rakok fel képeket!!!
Babszika: kívánom, h nektek is olyan csodás legyen az esküvőtök , amilyenre vágytok, és megálmodtatok magatoknak! legyen jó időtök!!! sok boldogságot!!!
élvezzétek ki az egész napot! és ne foglalkozzatok semmi neg dologgal! érezzétek jól magatokat és csak a poz dolgokat fogadjátok be!!!!
(nálunk volt az asztalon étel és ital lap - mi lesz a kajcsi, torta és mit lehet inni kérni- , aminek nagyon örültek a rokonok ! ha nincs nektek ilyen és még belefér időbe, jó dolog, persze nem szükséges, csak egy ötlet!)