Sziasztok Kedves Lányok!
Nagyon jó ismét itt lenni, az viszont szomorú, hogy annyira lemaradtam, hogy képetelenség lesz bepótolnom. Fogalmam sincs, hogy mikor tudok visszaolvasgatni, mivel gép csak a szüleimnél (most is onnan írok) és a munkahelyemen van. Szerintem munkám is annyi lesz, hogy örülök, ha lépést tudok majd tartani Veletek az első hétben.
Egy kis beszámoló magamról: Jó is, de sajnos sok rossz is volt a nyaralásom alatt. Jó volt találkozni a rokonaimmal, és jó volt az esküvő, lagzi. És itt a jónak a felsorolását abba is kell hagynom. Innen már csak rossz dolgot tudok írni. Ami hülyeség létezik, az mind megtörtént velem az elmúlt napokban. Ott kezdődött, hogy érkezésünk utáni napon az egyik koronám elengedte magát, és én szépen fog nélkül maradtam. Szerencsére aznap pont egy nagyobbacska városban voltunk, és találtam fogorvost, aki visszaragasztotta. Másnap reggel, a 27-ik cn-n arra ébredek, hogy megjött

, de olyan fájdalmak kíséretében, hogy két cataflan, és 4 nospa sem hatott. Két napig szendvedtem a fájdalomtól. Később keresem a drága, több 10ezer forintos napszemüvegemet, de sehol sincs. Valahol elhagytam

. Pénteken SEMMI rossz nem történt velem, ezen a napon találkoztam Tökmag Ildikóval (nagyon helyes lány, olyan jót beszélgettünk

). Szombaton esküvő, készülődés, vasalás, stb. Még van 2 óra az esküvőig. Anyum talál egy kis foltot a ruhámon, kitisztítja a foltot, és amikor akarja kivasalni a gyűrődést, a ruha odaragad a vasalóhoz, és kilyukad. Én pedig ruha nélkül maradtam esküvő előtt 2 órával, szombaton, amikor az üzletek zárva vannak. Egyetlen bolt volt nyitva, és nekem 3 ruhából kellett választanom. Egyik kicsi, a másik rövid, a harmadik jó, de nem tetszik, ráadásul egy vagyont kérnek érte. Na de nem volt mit tenni. Végül beletörődtem, azt mondták jól áll rajtam, de szerintem csak meg akartak nyugtatni. Na és ezt a sok rosszat tetőzte az, hogy folyamatosan esett az eső, hideg volt, fagyoskodtam két kabátban, és gyötört a menszeszes fájdalom. És itt még nem ér véget a rossz dolgok listája, sőt, most jön a lényeg, a csúcs, vagy talán inkább a gödör alja.
Ma reggel hazaérkeztünk, 13 órás éjszakai út után. Gyors zuhany, és ugrás az ágyba. Nem telik el fél óra, csöngetnek az ajtón. Az én drága vevőm egy férfival áll az ajtóban és kéri, hogy engedjem be. Mi mást tehettem volta, beengedtem. Végül is már az övé a lakás. A vevőm pedig felkér, hogy hagyjam el a lakást, mert a bérleti szerződés nem érvényes, ugyanis nem fizettem ki a bérleti díjat (nem tudom, emlékeztek-e, hogy írtam, hogy nem akarta ideadni a számlaszámat, elzárkózott előlem, és végül postai utalványon fizettem be, amit ő nem vett át). Annyira erőszakoskodott, hogy végül ki kellett hívnom a rendőrséget, mert azt mondta, hogy ő onnan el nem megy, mert bejelentkezett a lakásba, engem pedig kijelentett és elindította a kilakoltatást, ezért semmi keresni valóm a lakásban. A rendőrség kijött, a szerződések alapján helyben kivizsgálták az ügyet, és elküldték a vevőmet a férfi kísérőjével együtt. Mi a férjemmel pedig rohantunk a bérleti szerődéssel a kezünkben a kerületi bíróságra, és az önkormányzatra, hogy leállítsuk a kilakoltatást, és kiderült, hogy semmit nem indított el. az egész kamu és fenyegetőzés volt. Elment az egész nap ezzel a hülyeséggel, én tiszta idegbeteg lettem (ha gyerek van a hasamban, akkor tuti, hogy rámegy). Még most is remegek, hogy mit művelt ez a nő velem. Ha ti hallottátok volna, hogy mennyi hazugságot összehordott, vádolt valótlanságokkal a rendőrök előtt, és vigyorgott a szemükbe (a rendőr persze azt sem tudta, kinek higgyen)!!! Azt hiszem, bátran kijelenthetem, hogy ez volt életem legsz****bb hete. Totál kikészültem, pedig igencsak nem vagyok bepánikolós típus. És nem tudom, hogy még mi jöhet ezek után. Hát ezt kaptam én a 35-ik születésnapomra
Bocsi Lányok, hogy ilyen hírekkel tértem vissza közétek. Tudom magamról, hogy nagyon hamar össze fogom szedni magam, de most pont a legmélyebb ponton vagyok. Szükségem van pár napra, hogy visszarázódjak a régi kerékvágásba. Ezért sem tudok visszaolvasgatni.
Syry!
Tökmag Ildikó mondta pénteken, hogy bezebrásodtál. Már alig vártam, hogy jöhessek gratulálni. HATALMAS NAGY GRATULA NEKED!!! Óriási erőt ad nekem, hogy lebabásodtál, mert mi egyidősek vagyunk, és látom, hogy még nálam is van remény. Nem emlékszem pontosan, de ugy-e jól tudom, hogy spontán jött nálatok a baba? Nem volt kezelésed, vizsgálataid sem?
Ági!
Nagyon sajnálom!
Norwell!
Már csak órák kérdése, és kint lesz a kis Kende
Most elbúcsúzom. Holnaptól ismét jövök rendszeresen.
Puszi MINDENKINEK.