A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Kedves M! Biztos nagy öröm volt végre a siker. Remélem gond nélkül nézel a köv. hónapok elé. A nem befejezett azt jelenti, hogy a transzfer elmaradt? Nem lett megtermékenyült petesejt? CSak mert nekem is kevés a petesejtem és mindig ettöl félek. Az 5. kisérletbe ilyenkor is beszámitják hogy elment 1?

Cat-nek drukk!!! ++++++++++++

Karmen
karmen

OrsiKépAz jó kemény lehet!Pár éve a próbálkoztam én is a PSZF egyik másoddiploma képzésével,de elsõ év végén abbahagytam - nem nekem találták ki.Azt gondolom erre a szakmára születni kellKép
A látszat ellenére annyira azért nem görcsölök a babatémán.Tudom,hogy nem vagyok lekésve semmirõl,és hát a kisfiam is leköti minden felesleges energiámatKépCsak így ciklus közepén azért mindig jobban foglalkoztat a dolog,és abban is reménykedtem,hogy spontán összejön és nem kell gyógyszerrel rásegíteni.Persze még ennek a hónapnak közelsincs vége...

krisztinke
krisztinke

Sziasztok CsajokKép

VirágKép
Köszi a lányoknak a tudosítástKép Minden rendben volt, még görcs sem volt, mint az elsõnél. Már rutinosan végzem a dolgomat, csak a sorson múlik. Neked nagyon drukkolok holnap, és hívj utánna!

Majd hívlak, ha a sok hallgatózó tégla kimegy az irodából.

KarmenKép
Köszi a drukkot. Szakmailag és emberileg megtettük amit lehetett, már nem a mi kezünkben van a döntés.
Látod M-nek a 4. befejezett lombik lett sikeres. Rögtön Te jutottál eszembe amikor olvastam. Mindig van esélyKép

BubiKép
A doki azt mondta, hogy megrepedt a tüszõm. Még látta a tüszõfolyadékot is. A nyálam szerint is lezuhant a hormonszint, így tuti megrepedt, mert amikor Clostyval nem repedt meg akkor a 16. napon még mindig látta a tüszõt.
A dupla Profasi szerintem nem segít. A lombikon is 2 ampullát adnak, hogy leválljon a petesejt a tüszõ faláról, és 5-6 tüszõnél is elég. Itt más oka van, ha nem reped meg. Nem magas a prolaktinod ? Én erre gyanakodtam, és rá is kérdeztem volna a dokinál, ha nem reped most meg.
Az én dokim mindig azt mondja, hogy nem a hõmérsékleti minimumnál reped, hanem amikor már megindul felfelé a hõ. Biztos azért lehetett, hogy 37-nél látta a repedést. Vagy rossz volt a hõmérõ. Vagy nem is látta, csak találgatott. Csupa vagy... Igazad van, engem is idegelne ez a találgatás.

Puszi
Cat

Cat
Kép
cateye

Krisztike Kép
így vizsgaidõszakban a legkeményebb Kép egyébként elég elviselhetõ. Véleményem szerint minden szakmára, ha az ember tényleg jól akarja csinálni, akkor születni kell.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

KRISZTINKE:bioboltban, patikában, gyógynövényboltban kapható a csepp és az elsõ vérzésmentes naptól a 14.napig naponta 2X15 cseppet kell meginni pl. narancslébe keverve.
ANDI!!Jól mondom a mennyiséget?
CSUTKA: a helyedben elbeszélgetnék a dokimmal vagy otthagynám! Nem értem mire vár!
CAT:tetszett a tégla! Azokból mi is jól állunk!
Virág
Virág

Virág! Én ebben a hónapban hõsiesen iszom a teát. Talán csökkenti a hosszú ciklusomat? Bár igaz, hogy utána már gyógyszert kell szednem, így talán mindegy. Az az egy biztos, hogy a hõmet az elsõ ciklusban csökkentette, és állandósította egy -két értékre. Nem tudom, jó-e ez.

Krisztinke! Ha sikerült teherbe esned hosszú ciklus mellett, de nem maradt meg (sajnálom), mindenképpen beszélj orvossal!

Nelli
nelli2

Lányok Kép
van egy problémám Kép: az elõzõ ciklusom 35 napig tartott(30 helyett), és utána a vérzés csak 3 napig(5 helyett), kedd óta viszont furcsa, nem túl erõs barnás "izém" van. Tudja valaki, hogy mi lehet ez? Nem a vérzés elõtt jelentkezett, hanem utána. Bár lehet, hogy az egész csak amiatt van, mert az elõzõ ciklusom kicsit összekeveredett???

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Virág Kép! és mindenki, aki cickafarkat iszik

A cickafark elvileg 28 napra állítja be a ciklust? Vagy mindenkinek egyénileg, és akkor akár hosszabb is lehet a 28-nál?
Azét kérdem, mert most vagyok a 36. cn-on, és én nagyon számítottam rá, hogy a 28-on megjön. Mondjuk, ebben a hónapban iszom elõször, de mérni is most mérem elõször a hõmet teljes ciklusban, így azt nem tudom hasonlítani.

Tinka
tinka

CatKép
Várjuk a jó híreket! Drukk megy!

Krissi
krissi

TinkaKép

Nekem 26 napos ciklusaim vannak, de én balga elkövettem azt a hibát, hogy cickafarkot ittam, mert olvastam, hogy segít a teherbeesésnél. Erre 23 napra meg is jött. Na, akkor abbahagytam... Szóval nem pont 28 napos lesz, csak hamarabb jön meg... szerintem.

Krissi
krissi

Sziasztok! Kép

Febr. 1-tõl nincs állásom. Kép Viszont rengeteg stressztõl menekülök meg. Kép De hogy pénz honnan lesz? Kép
Nem is tudom örüljek-e vagy sem, de ez már így van. 10-bõl 5-nek nem hosszabbítják meg a szerzõdését, mert a cég likviditási problémákkal küzd.
Úgyhogy csak esténként fogok tudni jelentkezni.
Kezdhetek állást keresni, de ki vesz fel férjezetten, gyerek nélkül, 29 felé közeledve? Kép Ha letagadom is hogy babát szeretnénk, a józan ész azt diktálja, hogy mostmár úgyis az következik.
Most kezdek egy rendes gyógyszeres kezelést Kép, biztos hogy jó lesz ha kevesebb lesz a stressz és már most érzek bizonyos megkönnyebbülést, olyan légkör volt már itt a munkahelyen. A novemberi bérünk felét fizették még ki, a decemberibõl meg még semmit, de egy csomó munkát be kellett fejezni, attól reméltek pénzt. Hajtottunk rendesen, be is fejeztük, de az ügyfél mégsem fizet, nem tudjuk miért, csak találgatások vannak, mert a management nem közöl velünk semmit. Illetve azt, hogy pár embernek mennie kell, mert nincs pénz és ezzel az itt maradóakat védik. Ez meg az elbocsátottakat nagyon megvígasztalja! Kép
Na befejezem, mert eléggé OFF voltam.

Leone

KépKép
leone

TINKA:lehet, hogy a szervezetednek több idõre van szüksége, hogy hasson a tea. Úgy tudom, hogy rövidíti a ciklust, de egyénileg változó, hogy milyen mértékben. Nincs valami hormonproblémád, hogy ilyen hosszú a ciklusod?
Virág
Virág

Virág Kép

Eddig pontosan 28 napos ciklusaim voltak, kivéve a legutolsót, ami 50valahányra sikerült. Ehhez képest valóban haladás a 36 nap is (ma vagy holnap megjön a hõm alapján).

Tinka
tinka

TinkaKép
Az 50 napos ciklusod anov. volt ? Nem magas a prolaktinod ?

LeoneKép
Nagyon sajnálomKép Szerintem sok embernek megszûnik mostanában az állása. A Te szempontodból valóban azért jó, mert megszûnnek a stresszorok, nagyobb az esélyed a babásodásra. A juttatások szempontjából meg szerencsétlen. Van felmondási idõd ? Addig teherbe kellene esni, hogy kapj GYED-et. Azért megpróbálhatsz munkát keresni. Én 29 évesen kerültem a mostani cégemhez, és el tudtam altatni Õket a "gyermeket még nem akarunk, nem vagyunk felkészültek dumára". Aztán a sors iróniája, hogy nem estem azóta teherbe Kép

KrissiKép
A rövid ciklusnak is megvannak az elõnyei. Neked addig 2 esélyes ciklusod van, amíg TinkánakKép egy.KépKépKép

Cat

Cat
Kép
cateye

Cat! Azt hittem ma nincs neted, szoval hajrá!! ++++
Igen, én nem adtam fel, nekem a film nagy eröt adott!!
Meg mások példája is eröt ad. Bevallom én mindig is poz. állok hozzá a dolgokhoz a neg. hangulat csak pár napig van a kudarc után. Muszáj hinnem, én nem birnám ugy elviselni mint a barátnöm hogy minden nap sirja neki sose lesz gyereke.

Leone! Sajnálom, átérzem mert most az én állásom is veszélyben van és én is érzem hogy 32 évesen hiába hazudok nem fogják elhinni. Ha el is hiszik tudják hogy elvetetni ugyse akarnám ill. gondolják hogy ilyen korban már nem kockáztatna egy gyermektelen pár.
kivánom valahogy jól alakuljon neked!

Karmen
karmen

LeoneKép KarmenKép
Nagyon sajnálom!!!!!!!!

Mivel Ti még bõven benne vagytok abban a korban, amikor egy pár még várhat, a következõ lehetséges válaszokat lehet adni:

1. A férjem külföldön dolgozik, és addig míg le nem jár a szerzõdése, nem tervezünk babát.
2. Még sajnos nem állunk úgy anyagilag, hogy gyermeket vállalhassunk. Pont ezért szeretnék elhelyezkedni.

Sok sikert!

Krissi
krissi

Hát, igen, én is jobban örülnék egy 23 napos ciklusnak, mégiscsak duplaannyi így az esély KépKép

Tinka
tinka

CAT:annak idején a leendõ fõnöknõm megkérdezte, hogy ugye nem akarok az elskövetkezõ 2 évben gyereket - ennek már 8 éve! Akkor még tényleg nem akartam, azóta viszont megy a hazudozás, hogy most költözünk, most tanulok, most építkezünk... Bár a tavalyi méhenkívülim óta nem tudom, mit gondolnak. De nem is érdekel!
A többiek helyében azt mondanám ha új helyre mennék, hogy nem lehet gyerekünk. Aztán ha jön a babu akkor lehet mondani hogy "csoda történt"!
KARMEN: a barátnõdet tipikusan el kellene küldeni agykontrollra, mert ott 4 napig azt magyarázzák, hogy a gondolatoknak építõ erejük van, vagyis ha azt beszéli be magának hogy nem lesz babája, az agya újra és újra ezt az "instrukciót" kapja, megvalósítja az utasítást (egy blokkoló rendszert iktat be) tehát tényleg nem lesz soha babája. Ha viszont azt mondogatod magadnak, hogy hamarosan lesz babám sõt lehet, hogy már van is, akkor elõbb utóbb meg is lesz.
Virág
Virág

Sziasztok!

Bekukkantottam. Mi újság?

VirágKép
Igen szerintem is azt kell mondogatnunk, hogy mindjárt itt az a babuKép

Csak optimistán, ha le is vagyok néha törve, azért opti vagyok, remélem Ti is. Mindig van kiút, mindenbõlKép

Krissi Kép TinkaKép A rövid ciklus tényleg jobb, így egy évben kb.15-16 ciklus lehet és ez ugyanannyi esélyKép, de pl.35-el már kevesebb. Vagy az mégjobb lenne, ha mindennap esélyes lenneKép

KrissiKép A cickafark tea tényleg lerövidíti a ciklusokat, de bizonyára egyénileg más, ahogy Virág írja. Mindkét Closty-s ciklusban ittam a 14.cn-ig és 31 naposak voltak. Persze kitudja melyik hatott jobbanKép

OrsiKép A dokink szerint, ha a mensi után van barna az nem baj. Nekem is volt az elõzõ ciklusban az 5.cn-on.

Cateye Kép Hú, nagyon jó esélyetek van a baburaKépKépKép

Nikie
nikie

VirágKép
Te is agykontrollos vagy? Gyakorolsz is rendszeresen? Én nagyon lusta vagyok, pedig kéne csinálni, sokkal simábban ment az életem, mikor meditáltam, meg elme tükre, stb. Nekem az üzengetés abszolút bejött. Újabban kipróbáltam, hogy a tudatalattimnak üzengetek, hogy nyomjátok már meg azt a kapcsolót ott a központi elosztóban, amire az van írva: "Babaproject sikeres beindítása". Tudom, ez így hülyén hangzik, de ez a módszer már csak így mûködik, ugye, Virág??

Krissi
krissi

Virág! Én is mondtam neki hogyha ennyire nem hisz benne ez eleve kudarc. Javasoltam menjen templomba v. pszichologushoz vagy bármi olyat csináljon amitöl végre elhiszi hogy neki is lesz. Ha ehhez ima kell akkor az, ha agykontroll akkor az vagy ha orvosnak hisz akkor keresse meg a megfelelöt.
A másik aki túl akarja. Több ismerösöm is van (tesom is) akiknek évekig nem sikerült, amikor már letettek róla és nem akarták görcsösen akkor jött össze.

Karmen
karmen

KRISSI:én sajnos minden alkalommal belealszom. Túl késõn fekszem le és amióta a tanfolyamot elvégeztem nem a saját lakásunkban lakunk (majd márciustól!!!) és nincs egy fotel, egy kényelmes zug, ahol ülve tudnék meditálni. Szerintem ez a gomb, az jó!
Virág
Virág

Lányok! Kicsit még a teához. Ha én a köv. hónapban elkezdem szedni a serophen-t, ihatom-e a teát?

Nelli
nelli2

Lányok! Kicsit még a teához. Ha én a köv. hónapban elkezdem szedni a serophen-t, ihatom-e a teát?

Nelli
nelli2

Kedves VirágKép Köszönöm, hogy TE vetted a fáradtságot és válaszoltál nekem. De asszem a drukk most sem ért semmit. Reggel óta rózsaszínezek, egy félórája már görcsölgetek is. A PCT a postcoitális teszt, tul.képp egy kenetvétel aktus után 8 órával és kimutatható vele, hogy nem termelek-e ellenanyagot apa kisfickói ellen. Most nagyon úgy tûnik, hogy aktuális lesz a vizsgálatKép Annyira megfogadtam, hogy nem fogok kiborulni következõ mensinél, de most úgy érzem, nem fog összejönni (a nem kiborulás). Mindenestre legalább van egy normális munkám, ahol jól érzem magam.
Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

JOVI:a Schöpf-Méreiben csinálja a doki de elõtte fel kellene hívnod. A legjobb az volna, ha azzal a dokival csináltatnád, akivel majd az inszemeket is csináltatni szeretnéd, mert az nem jó, ha mindent más csinál. Gondolom Ti is lassan belevágtok az inszembe - ha úgy van nagyon tudom ajánlani a dokinkat (Bogár és Cateye is hozzá jár), magánban megírom az elérhetõségét.
Puszi!
Virág
Virág

sziasztok!Dork@ néven futok a csatin!2. babánkra startoltunk rá,nov. óta,ami azért fura,mert 21 hónapos Panka lányunk a nászájszaka gyümölcse!Ma nem kellett megjönnie,és tudja a dolgát,így nagyon bízom benne,hogy most sikerült végre!Pusszancs addig is mindenkinek!Majd jövök beszámolni!
dorikacska

Dorka Kép
drukkolunk, hogy legalább 9 hónapig ne jöjjön meg Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!
Régi netes vagyok csak más témákba írtam de titeket is olvastalak, mert nekem is nehezen jött össze a baba.(fogamzásgátló után 4* megjött 32-34 napra, majd 4 hónapig semmi.Pont lapar elõtt álltam, amikor az UH kimutatta a petezsákot..Iszonyú boldog voltam, mondanom se kell. A lányom most 7 hónapos.)Szóval nagyon drukkolok nektek, tudom milyen érzés.
Nekem nagyon sokat segített az asztrológia. Megnéztem a horoszkópomat és benne is volt a megoldás.
Az ilyen jellegû gondoknál támadva van a hold vagy az 5-ös ház.Esetleg a merkur. De mindig látszik a megoldás amit meg kell értenünk, el kell fogadnunk.
Ha valakit érdekel szívesen megnézem, ha emilben elküldi a pontos (óra, perc kb.) születési idejét.
Amatõr szintem foglalkozom vele és szerintem baromi érdekes dolgok vannak benne.
Írjatok! rboglarka@axelero.hu
rbogi

JoviKép
Ne haragudj, hogy nem válaszoltam, de kiment a fejembõl a kérésed. Annyi minden zajlott most körülöttem, hogy már én is nehezen követem.
Egyetértek VirággalKép, hogy jobb lenne minden vizsgálatot egy dokinál csináltatni, aki kézben tartaná a teljes kórismét. Tényleg a Schöriben a Scwarzit csak ajánlani tudom, mert azt hiszem hármunk nevében mondhatom, hogy nekünk bejött. Ami pozitív még benne, hogy minden vizsgálatot egy helyen megcsinál, nem kell pl. ultrahangért máshova menni. Ja és férfiakat is kezel, bár tudom, hogy Nektek azzal nincs gondKép
Munkahelyhez gratula!!!!

VirágKép
Reggel a Gázmûveknél voltam ügyintézni, magas gázszámla miatt - ezt hazudtam a munkahelyemen inszemináció helyett. Elég necces már amit össze-vissza hordok a sok dokihoz járás miatt. Ellenben ha nem lenne fizetésem nehezen gazdálkodnánk ki a nem éppen olcsó meddõségi kezelést.
Én is bevetettem már minden blõdséget: fogorvos, TV szerelõ, számlás, tanulás stb. Új ötleteket szívesen fogadokKépKép

OrsiKép
A mensi utáni barna szerintem is normális, ne izgulj!

CsajokKép
Mikor lesz a tali ? Most hétfõn ?

Cat
Kép
cateye

Cat, drukkolok neked.
Mindent megtettél, amit tehettél, most jó a lelkiismereted, nem?
Csak szerencse kell.
Igen, kérdésedre válaszolva magas a prolaktinom, de szedek rá gyógyszert, bár elég keveset.Csak fél bromot, de ez is megvisel.

Bubi
Névtelen

Cat, drukkolok neked.
Mindent megtettél, amit tehettél, most jó a lelkiismereted, nem?
Csak szerencse kell.
Igen, kérdésedre válaszolva magas a prolaktinom, de szedek rá gyógyszert, bár elég keveset.Csak fél bromot, de ez is megvisel.

Bubi
Névtelen

Bubi! Nem tudom miota szeded, de hozzá fog szokni a szervezeted, nekem kb. 2 hét kellett hozzá. Addig azonban nagyon kába voltam töle (igy csak este szedtem) meg a hányinger elég szörnyü volt.

Cat, ma már dolgozol?

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok Lányok!

Képzeljétek, a netrõl írtam egy jósnõnek, aki ingyen csinál sors- és jellem elemzést. Ma válaszolt. Azt írta, hogy várat magára a második baba, de ha nem megyek a dolgok elébe, minden sikerülni fog, rendezõdnek a dolgaim.

Ha valakit érdekel a mail címe, szívesen megadom. Az E-mail címem a nevemnél.

Nelli
nelli2

Szia!

Andy! Ha erre jársz, Doris üdvözöl és nagyon sok puszit küld! Kép
Virág! Én naponta egyszer iszom, akkor 20 cseppet. De úgy tünik nekem ez is segített! Kép
Tinka! Nekem sem 28 napos lett a cseppektõl a ciklusom, de beállt 29-32 napra. És azóta mindig van peteérésem is. Elötte hónapokon keresztül anov. volt. Vagy csak nagyon pici petém ért.
Cat! Drukk ezerrel! Várjuk a jó híreket! Kép
Leone! Üdv az állástalanok klubjában. Kép Nekem is csak márc. 31-ig van helyem. Kép És én is azt fogom mondani álláskeresésnél, amit Virág tanácsolt, hogy nekem nem lehet gyerekem. Aztán remélem mélyebben nem akarnak belemenni majd ebbe a témába.

Én is segítséget kérnék! Ma vagyok a 13. napon, tegnap és mai is barnás-pirossas váladék volt, de nem csak néhány csepp. Szerintetek mitõl? Kezdek nagyon-nagyon félni. Kép

Andi
andi28

SziasztokKép

Virág,AndiKépHa a cickafark csepp lerövidíti a ciklust,akkor tulajdonképpen a peteérést is gyorsítja illetve elõbbre hozza???
AndiKépÉn úgy tudom a pé környékén nem ritka a pirosas váladék.Esetleg azért kérdezz rá az orvosodra.

krisztinke
krisztinke

Sziasztok!

Andi Kép
Az Egészséges nõ szeretnék maradni c.könyvben ez szerepel a barnás folyásról:

"A ciklustól függetlenül jelentkezo rendszertelen vérzés minden esetben alapos kivizsgálást igényel.
A ciklikus vérzésben jelentkezo bármilyen rendellenesség esetén kérjék nogyógyász szakorvos segítségét."
Biztos tudod, de a barnás folyás nemcsak hormonproblémára utalhat, hanem gyulladásra is. Megkaptad a Gynevacot?
/nekem is volt 2 ciklus között ilyen folyás/

Nikie
nikie

AndiKép
De az ovulációt is jelenthetiKép
Nézd csak meg a hasznos topicunkat, ott is az utolsó írást.
Nikie
nikie

AndiKép,NikieKép
Középidõben a kis vérzés a tüszõrepedést jelzi, és nem kóros. Most amikor az inszem volt, benyúlt a doki egy tamponnal a hüvelyembe, hogy inszem elõtt megtisztítsa, és kivette, és barnás-pirosas volt. Mondta, hogy ez normális , mert az ovuláció jele. Korábban is volt egyszer ilyenem, és megijedtem, akkor azt hiszem BogárKép javaslatára felhívtam a dokit. Õ mondta, hogy nem kell vele törõdni, mert az ovuláció jele. Nem mindenkinek van ilyen, és sokan nem is észlelik, akiknek kevesebb.

KarmenKép
Igen dolgozom. De remélem nem sokáigKépKépKép Itt ülök egy zacskó savanyúkáposzta mellett, és zabálom reggelire. Ez nem jelent semmit, mert mindig is imádtam a savanyútKép

BubiKép
Köszönöm a buzdítást. Remélem szerencsét hoz. Ha igen akkor mindenki a topikból vendégem a Vista Caféban egy sütire, BogárKép egy mákosgubára, VirágKép egy sült krumplihéjraKép
Nem kellene emelni a Bromot ? Nézte emellett a Prolaktint a doki ?

Cat

Cat
Kép
cateye

Jó reggel Lányok!
TALI HÉTFÕN 17-tõl a VISTA CAFÉBAN!!!!
Tali lista:
CATEYE
BOGÁR
HURKI
NIKIE
VIRÁG
Légyszi jelentkezzen be, aki tud jönni!
ANDI:csatlakozom az elõttem szólókhoz. Szerintem is tüszõrepi!!Akcióra fel!!!
Virág
Virág

Köszi lányok a bizalmat és a sok levelet! Igyekszem válaszolni rájuk! Sajna elfelejtettem hogy a szül hely is kell, így most csak azokét tudom megnézni aki ezt is elküldte.Bocs, de valahogy kiment a fejembõl ezt is leírni.
Légyszí irjátok meg a helyet is és az idõt mégegyszer aki nem tette. Köszi! Kép
rboglarka@axelero.hu
rbogi

Virág
Én is mennék a talira!
Lujza
lujza

Aktuális talis lista:
CATEYE
HURKI
ORSI
LUJZA
NIKIE?
BOGÁR?
VIRÁG
Virág

Sziasztok lányok!
Virág Kép
köszi az sms-t. MegyekKép, trécselünk egy kicsit. Meg amúgy is jó híreket szeretnék hallani néhány befutótól Kép

pussza
Bogár

Ja igen: Cat köszi a mákosgubát, csak az a bibi, hogy fel fogom használni Kép
bogár

Sziasztok!

Köszi lányok mindenkinek a hozzászólást! Lehet, hogy most még rövidebb lesz a ciklusom? Kép Na, nem baj. Akkor ma este elkapom a párom. Kép Dokihoz ugysem tudnék már menni, mert vasárnap indulunk síelni Olaszo-ba. Kép

Cat! Neked jó étvágyat a káposztához! Én is imádom. Arra a talira pedig én is megyek, ahol mindenki a vendéged. Na, nem azért, hogy kiegyelek a vagyonodból, hanem személyesen is gratulálhassak a babához! Kép

Jó szórakozást és trécselést a talin!

Most úgy megnyugtattatok!
Puszi!
Andi
andi28

ANDI:nagyon jó kikapcsolódást Nektek és rajta lenni ám a babaprojekten! Ja és egyél sokat!
Puszi!
NIKIE:jól eltûntél, bújj elõ!
Aktuális tali-lista:
CATEYE
HURKI
ORSI
LUJZA
NIKIE?
BOGÁR
VIRÁG
Virág

Sziasztok Kép
Szerintetek a cickafark csepp hatékonyabb, mint a tea? Vagy mindegy?
Egyébként nekem bejött az ivása, mármint olyan szempontból, hogy rövidebb lett a ciklus, és peteérés is volt. Ha apránként is, de haladok. A tea íze tényleg rossz, de szerintem hidegen iható, legalábbis kevésbé érzem úgy az ízét, mint melegen.

Gitta Kép
Javíts légyszi. Sajna, hû vagyok a topichoz. köv.c. 1.cn

Cat Kép
Nagyon drukkolok neked!

Tinka
tinka

Virág Kép
Én is tudok menni a talira. És pl. Marcsi? Aki bp.-i miért nem jön, Tinka Nelli...

Tinka Kép Én csak a teát ismerem, nekem hatott.

Jön a hétvége, mindenkinek akciókat, jó pihit, süt a nap is Kép

Nikie
nikie

Mennék én is szívesen talira, de keresztlányokkal való játszási kötelezettségem van. De rossz is nekem.... Imádom a kiscsajokat, másfél és három évesek. Kép

Tinka
tinka

Nikie! Én is mennék, de hétfõre pont elígérkeztem már. Nagyon sajnálom!!!

Tegnap kérdeztem, de ma ismétlek, mert nem jött válasz. A tea a pé.t serkentõ gyogyival együtt iható?

Nelli
nelli2

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: