A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Bettike kiscipőcskéi után akkor én is elmesélek valamit, amit eddig nem tettem, mert azt hittem hülyének néztek... :oops:
Mi ezt kaptuk a szomszédasszonyomtól:

Kép gólya (ha meghúzod a batyut (abban van ugye a baba), akkor "száll" a gólya)

A történet ugyanaz, pepitában. Kapta bnőjétől, babás lett Tőle, kölcsönadta bnőnek, sógornőnek, akik szintén áldott állapotba kerültek,... most én kaptam meg... :wink: :D :D

Jó éjt!

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Hétalvóóóóóóóóók ki az ágyból!
Zöldi felmentést kap felkelésből :)

Bettike, Snufi!
Akkor ez tovább nem kérdéses! Hamarosan nálatok jönnek a babák :)

Athiz!
Gratula! :)

Hencsi!
Nem komolyan írtam, hogy ne lázadj :)

Csikken!
Én biza először bedőltem a képnek :lol:

A következő görbe megtekintése, 12 éven aluliak számára csak nagykorú felügyelete mellett ajánlott!
Vigyázat rettenetes hő emelkedés látható a képen, csak erős idegzetűeknek! :lol: :lol: :lol:

https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 123.81.jpg
sonjus

Jó reggelt!
én már negyed hat óta ébren vagyok. csak míg otthon voltam, nem ment a babanet. :( most már a suliban alszok a gép előtt. :D
tegnap időnként szúrkálást éreztem a pocimban, mintha belülről egy tűvel szúrkáltak volna, és nem igazán tudtam mi lehet. elvileg hőm alapján pé. már megvolt, vagy nem? pedig lassan pirit várom. nem értem :roll: délután majd dobok egy görbét. hőm nem csökken, visszamászott 36,8-ra.

sonjus: érdekes a görbéd. nagyon ki vagy hűlve. :roll:

szép napot mindenkinek!
katica
katica30

Sziasztok! Már nagyon régóta követem figyelemmel a levelezáseiteket. Végre rászántam magam, hogy én is csatlakozzak hozzátok, amennyiben befogadtok. :lol:
Vendég

szia boniko. üdv köztünk. mesélj magadról. hány éves vagy? mióta próbálkoztok? van-e már baba? meg amit gondolsz :D

katica
katica30

Hello Boni!
Mesélj :)
sonjus

Szia!
28 ,5 éves vagyok, házas. Sajnos még nics babám, de rajta vagyunk az ügyön. rendszeresen mérem a hőmet augusztus óta a Topik hatására :lol: , de néha már el vagyok keseredve, hogy 1 év próbálkozás után sincs még pocaklakó. De majd ha ide irogatok, akkor egyszer sorra kerülök :oops: :lol:
Vendég

Szia Sonjus
Vendég

boniko: raknál egy görbét? régebb óta olvasod a topicot, mint én :D

katica
katica30

Sajnos annyira tecnikai analfabéta vagyok, hogy én kockás papíron vezetem a görbém :lol: :oops: :lol: :wink:
Vendég

boniko: nem ismered a ferty honlapot? mi ott vezetjük a görbét. a másik hőmérős topicban megtalálsz minden leírást róla.

katica
katica30

katica30 KÖSzike! megpróbálom majd, de itt a munkahelyen tiltja a fertyt, otthon, meg folyamatban az internet :cry:
Vendég

Boni!
Küldj egy privit az adatokkal, ha gondolod csinálok neked egyet!
Munkaundorom van :P
sonjus

sonjus: munkaundorral nem vagy egyedül :D

katica
katica30

sonjus! Köszönöm, akkor nemsokára küldöm.
és NEKEM IS MUNKAUNDOROM VAN! :D
Vendég

Sonjus Átküldtem . KÖszönöm előre is
Vendég

Boni!
Nem jött még semmi :?
sonjus

Jó reggelt!!!!

bettike,
Szóval ilyet kell venni....??!!
De jó kaptál papucsosat is!!! Na, akkor hozzon Neked mindkettő egy-egy babát!!!!! Hajrá!!! Barátnőknek lányuk lett a rózseszín kis papucstól??

szezsó,
Ha nem tudnál dönteni a rózsszín és kék között, tanácsolom, hogy kell egy ilyen egy olyan!!! Biztos, ami biztos alapon!!!
Nyugalom!!! Ne görcsölj a mensi miatt!!! Tudom könnyű mondani, de nem szabad!!!!

csikken,
Purc jól beszél!!Ha jönni akar a babóka, úgyis jön!!! Nem a doki dönti el!!! Ha a szervezeted felkészült, akkor nincs akadály!!!++++

eliza,
Cukorügy???

athiz,
Gratulálok a vizsgához!!! Hajrá a vöröskereszt és +++ a dokihoz is!!!

vhencsi,
Biztos szupi kis party volt!!! Főleg az apróságoknak!!!! Az Augmentint bakteriális hüvelyfertőzésre írta fel az orvos. Remélem hatott erre is!!!

katics,
Akkor máris elindul a köv. DRUKK a köv. zh-hoz!!! A mai hőd szupi. hogy visszamászott!!! A szúrka is jó jel!!! DRUKKKK!!++++

coca,
Nagyon kis ügyesek vagytok!!!! Annyira örülök!!!! Feküdj !!! Fel ne kelj!!! Meg ne lássalak, hogy mászkálsz!!! Mennek a +++++ energiák!!!!+++++

sonjus,
Milyen felelőtlen egy doki volt!!! Most már jó kezekben vagy!!
Húúúúú! Emelkedik!! Ez a lényeg!!! Akkor csak ment át néhány fok tőlem!!! Adok még 1-et, OK!!??

purc,
Újabb UH képet láthatunk!!?? De jóü!! Remélem jó kis cuccokat kaptok!! Majd tegyél fel róluk képet!!! Doki???

snufi,
Te egy igazi kis Konyhatündér vagy!!! Szóval Te is kaptál talizmán izét!!!! Akkor hozza ez a gólya Nektek is mihamarabb a Babócát!!!++++

áfi,
Ápolgasd Apát...!!! Szegény.....
Szakdogád biztos jó lesz!!! Ti hogy vagytok Pöttömmel???? Hányinger egyéb??

boniko,
És gy szóban elmondanád, milyenek a görbéid??!! Doki mit mondott? Voltatok már vizsgálatokon? Van-e valami konkrét kimutatott gond stb?

Rólam:
1.cn. Végre megérkezett piros!!!! Nagyon vártam már ezt a ciklust!!! Remélem most már minden rendben lesz nálam, és ráállhatunk végre újra a babatémára!!!!!!
Azért ez a görbém elég jól sikerült.... Régen volt ilyen szép!!
1172648631.07.doc
mfpan

sziasztok.

tegnap elhataroztam hogy be se kapcsolom a gepet egy darabig,de nem tudok mar meglenni nelkuletek :lol:
tegna ota barnazok(2-3 csep egesz nap)soha nem barnaztam menzi elottt,ezert kicsit elszomorodtam hogy most meg mi van.
tobben kerdeztetek a tovabbiakat.most spontan ciklus jon.
a ferjem jol kiboritott hogy ez igy (stimus ciklus)ugy sem fog osszejonni,mert nekunk csak ugy jon ossze ha nem figyelunk oda.
remek.sehogy se jo.
tegnap kiborultam,ma mar jobban vagyok valamelyest.

afi.reszvetem:(

coca.gigadrukok es babatapik.

szezso,nekem progi mellet nem jott meg,sot ugylatszik progi nelkul se akar nagyon :? csak bazi nagyot zuhant a hom,errol tudtam hogy ennyi volt.

Kép
monyo83

Monyóka,
ne izélj már, feljebb a fejjel! Dehogynem sikerül! Sajnálom hogy barnázol, dokihoz kéne menned vele ha eddig nem volt ilyen hogy akkor most mi van...
Panni,
köszönöm, jól vagyunk, hányingerem gyakran van, de nem hányok, inkább a flyamatos alvás zavar, nem vagyok képes ébren lenni reggeltől estig, délután aludnom kell 1-1,5 órát.
Ha örülsz és vártad már ezt a ciklust akkor meglátod ez a hónap lesz a tietek!!! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Boninak üdv!

És mindenkinek nagyon köszönöm aki részvétet nyilvánított, nagyon kedvesek vagytok!!!
Vendég

Sonjus A privit nem tudtam átküldeni :cry: 7 én MEnsi 36,85 36,8 36,8 36,8 36,9 36,7 36,7 36,65 36,5 36,85 37 36,75 37 36,85 36,75 37 36,7 36,85 36,95 36,6 36,6 36,5 eddig.

együttlétek 15, 16, 18, 25 sajnos ebben a hónapban a férjem sokat jár külföldre :cry:
Vendég

Szia Mindenki!

Orvos azt mondta, hogy a görbe alapján nem lát problémát, de azért a hormonvizsgálat nem ártana. Meg a páromnak is. Az abaj, hogy mi ZAlaiak vagyunk, oda vagyunk bejelentkezve állandóra szülőkhöz, itt Budapesten csak albérletben lakunk. Az orvos azt mondta, hogy itt csak akkor tudnak vizsgálni , ha ide vagyunk bejelentve, azt meg jelenleg nem tudjuk megoldani. :cry:
Vendég

afi.koszi,tulelem ugyis csak most kicsit nehez nagyon biztam ebben a ciklusban.
hat a barnatol en is felek,de valoszinuleg a progitol van.lehet hogy meg nem urult ki a szervezetembol vagy nemtom.
egyszer szedtem progit akkor amikor a reggelit nem vettem be estere mar niagara volt.

lanyok akik progit szedtek volt ilyen hogy nem jon meg ha abbahagyjatok?tegnap ota nem szedem.

Kép
monyo83

képzeljétek, előbb nagyon megszédültem, alig tudtam bejönni órát tartani. a vérnyomásom is jól felment. úgy megijedtem, hogy még mindig remeg a kezem. pedig már csak egy órát kéne túlélni, aztán megyek vissza szegedre, otthon egy pici pihenő, aztán 14.00-tól egyetem.

katica
katica30

Monyó,
a progi abbahagyása után kell általában pár nap mire megjön (nem sok, 2-3). Mikor reggel nem vetted be és este megjött akkor valószínűleg megjött volna progi mellett is.
Vendég

Boni!
Ha 7-re írom az első hőt, akkor a mait nem írtad meg, vagy 8-től kezdjem írni?
sonjus

Hú Katica!
Nem lehet, hogy kicsit túlhajtod magad? Óvatosan!!!!
sonjus

SziasztokÁfi!Monyo!mfpan!
Vendég

Boni!
Bocsi, assszem elvesztem a számok rengetegében :) Megvan!
sonjus

Snufi én 7.ével nézem, és minden nap ott van
Vendég

OK! :lol:
Vendég

Boni! Íme a görbe! Hát, nekem kicsit furi :shock:

Kép
sonjus

NEkem mondod? eddig mindig olyan szép volt, most meg olyan, mintha lenyelt volna egy kaktuszt. ráadásul 3- 4 napja úgy fája hasam, mintha meg akarna jönni, pedig 32-33 napos a ciklusom :cry:
Vendég

Hahó!

Mindjárt visszaolvasok és jövök!

Tudjátok, itthon volt az uram, így nehezebb géphez jutni, meg többet is főztem persze, és hát mi tagadás, délutánonként ledőltem, mert úgy éreztem, hogy szükségem van rá. Meg este is elég korán elalszom. De épp reggel mondtam a férjemnek, hogy a délelőttöt a gépnél töltöm, mert mekkora bunkóság, hogy kiszurkoltátok nekünk a zebrát, aztán ide se tolom a képem :oops: És különben is irtóra érdekel, hogy kivel mi van!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

LÁnyok, ti vagytok a szakértők! Elemezzétek ki ! :lol:

egyébként 19 20 án is úgy fájt a hasam, mintha meg akarna jönni. LEhet, hogy felfáztam? :oops:
Vendég

Jó reggelt munkaundorosok, és itthon lebzselők!

Panni! TILOS egész nap feküdni. Itthon vagyok, de teszek-veszek.

Monyóka! Ha most szedtél először progit, akkor normális a barnázással-megjövés. Bepirul az, ne izgulj! Nekem egy hét múlva jött meg rendesen.

Bonikó! Ideiglenesen sem vagytok bejelentve? Mert akkor lehet. Lehet ám most az fájdogálás peteérés is!

Kisröfik éppen reggeliznek, és NAGYON KÖSZÖNIK A GONDOLÁST-SZURKOLÁST-IZGULÁST!

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Tegnap apával csaviztunk, elmentünk vele Pestre, én bementem körülnézni a piacra és ahhoz képest, hogy semmit se akartam venni, sikerült szépen költenem. :)

Kata még nem tudjuk milyen nemű Zsebibaba, de én szeretném ha megtörnénk itt a sort egy kiscsajjal a sok fiú után. :D

Gabi, kitartást a vizsgálatokhoz! Ha minden eredmény megvan, akkor mondja meg a doki, hogy spontán tovább, inszem, vagy esetleg lombik?

Cenikő, örülök, hogy minden rendben picurkával! AFP eredményed megvan már?

Bettike, nagyon szép volt a meghívótok. Remélem hamar lesz eredménye a talizmánnak :D Pontosítok, talizmánoknak :D

Babancs, nekem Rékával nem kellett innom a málnalevél teát, mert már a 32. héten elkezdett rövidülni a méhszáj, de sok jót hallottam róla. Nekem benn volt a férjem szülésnél és örülnék neki ha majd most is bejönne. Ezt igazából nektek kell eldönteni, ha szeretne bennlenni akkor mindenképpen őt válaszd, ha nem akar bemenni, de te szeretnéd, hogy legyen ott veled valaki, akkor dúla.

Monyóka, nagyon sajnálom a mensit. :cry:

Melcsi, ti Győrben voltatok 4D-sen?

Panni, én csak 2 hónapig hőmérőztem, de nekem is csak amikor megjött a 2-3. napon esett le a hőm. "gratula" piroskához :shock:

Szilcsi, csak megindult az a hőmérő felfelé :)

Hanna, tegnap még csak a 9. dpo-n voltál, ez még beágyazódási esés is lehet(ett).

Csikken, vetélés után nem biztos, hogy ugyanolyan pontosan fog megjönni a mensid és az se biztos, hogy ebben a ciklusban lesz peteéréed (ha lesz, akkor később). Most látom a 2 csíkodat (először bevallom nem LH-tesztre gondoltam), akkor csak ahogy írtam most később van peteérés.

Coca, gratula a 3 cocabébihez, remélem ragaszkodnak anyukájukhoz :)

Purc, drukk a dokihoz, jelentkezz utána ok?

Bimi, mi volt tegnap a dokinál?

Boniko, üdv! Jó helyre jöttél, elég jó a babás statisztikánk :D Hát a görbédre nem tudnék mit mondani azon kívül, hogy nagyon érdekes :shock: Esetleg egy mai peteéréshez mit szólnál?

Katica, vigyázz magadra! Helyileg hol tanítasz?

Szirom, megérkezett álomkór manó? Vigyázz magatokra! Kedden mi lesz a dokinál, csinál uh-t?

Na, végeztem, remélem senkit nem hagytam ki amennyiben igen nem direkt volt :D

Kép
Kép
robcsi03

Hahó!

Boni, üdv itt. Nemsoká te is szaki leszel mérésügyben! :lol: Sztem ez egy anovulációs görbe eddig. :(

Coca, drukk! Mi a köv. lépés? Várni kell? Mikor kell tesztelned? Hogy vagy? Nem fáj a hasad? (kérdezek itt hülyeségeket összevissza...) :oops:

Monyo, ne keseredj el, férjedre meg ne hallgass, tudod, ő csak egy PASI. :D Hallgass ránk! :wink:

Görbém: katasztrófa... Asszem, nem lesz semmi a pénteki tesztből. :(
Kép

Kép
szilcsi

Zöldi sajnos nem engedi meg a tulaj, hogy bejelentkezzünk ideiglenesre

Robcsi ha ma van a petém nagy érése, az gáz, mert a párom éppen Svájcba tart :cry:
Vendég

monyó,
Csak nyugalom!!! Megjön rendesen, csak tuti a gyógyi tett be neki!!! Ebben a spontán hónapban akár össze is jöhet a baba!!!!++++

katica,
Vigyázz nagyon Magadra!!! Amúgy meg ki tudja mitől szédelegsz, de remélem nem a betegséged miatt...hisz még nem gyógyultál meg teljesen!!!!

boniko,
Nekem is volt nemrég egy hasonló görbém... A hasam is fájt végig!!!! Elmentem dokihoz és ki is derült, hogy gyulladás, hüvelyfertőzés... Nem akarlak megijeszteni, de menj el orvoshoz!!! Jobb hamarabb!!! Nehogy bújkáljon Benned valami!!! A kezelés közben és után, a hasfájásom maradt a pé-re és mensi előttre (ami talán normális is),a görbém pedig jó lett, pé-sel!!!!
mfpan

az a legfurcsább, hogy általában az alaphőm 36, 7 alá 1 hónapban egyszer ment eddig, most meg már három napja lennt van 36,6 on, és leszakad a hasam. félek, hátha valami baj van, pénteken megyek ndokihoz
Vendég

az a legfurcsább, hogy általában az alaphőm 36, 7 alá 1 hónapban egyszer ment eddig, most meg már három napja lennt van 36,6 on, és leszakad a hasam. félek, hátha valami baj van, pénteken megyek ndokihoz
Vendég

Panni, jó hogy megjött. Szép lett volna a csodabébi is, de jobb így, hiszen sok gyógyit szedtél. Úgyhogy hurrá! :lol:

Robcsi, mi szépeket vettél a piacon??? Babacuccokat? :lol: :lol: Mutiiii! :D

Szirom :D Olyan jó, örülök nektek! :lol:

Kép
szilcsi

mfpan KÖszönöm, azt hiszem tényleg megyek dokihoz :(
Vendég

Sziasztok

Kepzeljetek mi tortent....tudjatok egy egeszsegugyi cegnel dolgoztam...mielott babocas lettem...es Budapest osszes korhaza es szoc otthonaval en tartottam a kapcsolatot, meg megrendeleseket inteztem nekik....meg a Pest megyek ill. kornyekiekkel..na nem ragozom a szot....igyekeztem mindenhol kapcsolatora meg ismeretsegre azert szert tenni...a lenyeg, hogy az egyik korhazbol felhivtak, hogy kerestek a cegnel, de hallottak, hogy babat varok, es kaptam egy gratis 4D/es uh/ot :), ugyhogy most megyek delre....annyira orulok, hogy lathatom megint manomat! :)

Kép
elizabeth25

Sziasztok!

Boniko, üdv köztünk. Hááát görbe. Ha mindig ugyanabban az időben mérted akkor nem kellene igy ugrálnia. Bár ha mensis fájdalamid vannak akkor az is lehet hogy 9-én volt PÉD és akkor holnapra megjön :( Gondolom nem erre a görbére mondta a doki, hogy jó.

Sonjus, görbe :) Hát tényleg jól megindult. :):)

Robcsi, a teszt és a pés fájás ellenére se ment fel a höm... ma 36,6
De tényleg nem görcsölök rajta mert nem az én hónapom ez, csak azért idegesít mert jó lenne ha minél hamarabb megjönne és akkor kezdhetnénk a próbálkozást.

Szilcsi :(

Csikken

KépKép
Kép
csikken

csikken Hát nem erre , és nem is szokott ugrálni.
Vendég

Eliza, akkor képeket kérünk délután.
Cukrod milyen lett?

Boniko, fel a fejjel. Be fog oda költözni a kisbabó. :)
Cs.

KépKép
Kép
csikken

coca,
Bocsesz akkor TILOS!!! Értettem!!! Akkor csak akkor feküdj, ha kell!! Picurik kapaszkodás!!! Meg millió pussszzz!

robcsi,
Mi minden szépséget vettél??? Így szokott ez lenni.... Én is úgy indulok el, hogy semmit nem akarok, de azért rakok el pénzt ..... :P
Pirinek most tényleg örülök!!! Csak legyen pé!!!! Pedig az még min. 2 hét....!!! :? :shock:

szilcsi,
Tudod!!!?? Amíg nincs piri - és nem lesz, mert itt van nálam és marasztalom 4-6 napig, aztán oda küldöm ahová kell - addig van remény!!! Nyugalom!!! Vissza kell kúsznia!!!! Hajrá!!!!
Jó nekem a kevésbé csodabébi!!! Mondjuk ebben a ciklusban!!!! :wink:

eliza,
De jó!!! Milyen aranyos gesztus!!! Akkor lessétek meg újra kismanót!!!

boniko,
Jól teszed!!!! Én ezzel a fránya fertőzéssel már december óta szenvedtem - remélhetőleg most már eltünt!! - így azóta nem is próbálkoztunk aktívan... Majdnem 3 hónap esett ki!!!!!!

csikken,
Lehet, hogy 1-2 nap és felmegy!!
mfpan

Sziasztok!

No, itt lennék, igyekszem :wink:

Robcsi! Mi tagadás, kicsit álomkóros vagyok :oops: De ez jó :wink: Uh-t biztosan csinál a doktorom, magánba megyek hozzá, és elég jó gépe van. Sőt, rendes manuális vizsgálatot - ha jól emlékszem az időre - a 18. hétig egyáltalán nem csinál.
Épp számolgattam, hogy 5+1 leszek, nagy szerencse kell, hogy legyen már szívhang.
Nektek van mér nevetek? Nemtom, hogy mondtad-e, nem emlékszem :wink:

Monyókám! Tényleg annyira nagyon sajnálom :( Én irtóra számítottam rá, hogy mi együtt babásodunk. De mondok neked valamit: van a másik topikban egy lány, aki mindig azt mondta, hogy majd mi együtt, a múlt hónapban erre volt képem nélkülem teherbe esni :lol: :roll: De szerencsére ha minden igaz, követem, a jövő hónapban pedig majd te, jó? Puszi!

Áfi! Te mikor mész legközelebb dokihoz?

Snufi! Jó kis gólya :wink: És majd a gyereketek hogy fogja élvezni :lol: Miksának van ilyen három is (lepkés), az első perctől nézegette őket a szobájában, és még most is ott lógnak, mert nagyon szereti őket!

Sonjus! Ez igen :lol:

Üdv Boniko! Üzemorvosotok nincs? Ha nagy cégnél dolgozol, akkor kell lennie!

Katica! Neked még pihenned kellene szerintem! Babás nem lehetsz?

Zöldikém! Azért csak vigyázz magatokra nagyon! Kis téblábolás-kis pihi és így tovább, oksi?
Elmeséled, mi volt? :wink:

Panni! Tényleg elég jó görbe... csak a vége nem tetszett, de lezs még a vége is jó! :wink:

Babancs! Ugye te kérdezted, hogy a papa ott lesz-e a szülésnél? Most még nem beszéltünk róla, de Miksa előtt elég nagy meccset vívtunk, mert a férjem eleve nem bírja a kórházakat, a kórház-betegségtémát, a vért meg főleg nem. Én viszont szerettem volna, ha ott van. Aztán nagy nehezen eljött velem a magándokihoz uh-t lesni, a doktorral tök jóban lettek, mert az orvos szerencsére klasszul megtalálta vele a hangot. Utána már rendesen jött velem mindig a rendelésre (mint mindenki más, én is meglepődtem, hogy mennyi rendes pasi van, és mindenki párban jár nőgyogyihoz), és már nem volt nehéz vele kiegyezni abban, hogy amikor még nem folyik vér, de hosszú és nehéz a vajúdás, akkor ő ott sokat tud segíteni, és szükségem van rá. Úgy egyeztünk meg, hogy a kitolásnál kimegy. De nem ment ki, így végigasszisztálta, amikor Miksa beszorult, majd elvittek minket csaszira. Ha nem csaszi, akkor végig ott lett volna és bírta volna, mert valahogy belesodródott az eseményekbe, fokozatosan kapta a terhelést :wink: .

Purc! Mi volt a dokinál, majd mesélj!

Csikken! Először én se LH-tesztnek néztem :lol:

Bettike! Tuti talizmánok :lol:

Szezsó! ne legyél már ilyen pesszimista, a jóég áldjon meg! :lol: Annyi infód mindenképp van a Duphastonról, hogy nekem egy hónap alatt segített. És tudod, én is éreztem a hasam, először mensisen, aztán mégse úgy, volt szurkálás, fájdogálás, mellfájdalom. Tény, hogy nekem másként kellett szedni. Tudom, akkor meg én problémáztam rajta :oops:

Bimi! ne haragudj, azt hiszem nem válaszoltam a privire. Szét vagyok esve agyilag, bocs :oops: De drukkoltam, eszemben voltál Zöldivel egyetemben tegnap :wink:

Szilva! nem félj a teszttől! De jó a péntek, nagyon jó!

Lányok, én most ezt elküldöm, mert ovis képeket kell válogatnom, és úgy repül az idő! Remélem, nem hagytam ki senki-semmi fontosat. Ha igen, akkor mea culpa :oops:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: