A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Adél, Csutka! Én meg alig eszek, nincs étvágyam. Amúgy székrekedésem sem. Viszont ahogy irtam végre a vérképem is teljesen jó lett. A Tardiferon-tól annyira fájt a hasam, nem birom szedni, az Elevit igy is rendbette a vasamat.

Edi! Akkor tényleg nagyon nagy szerencse volt, azt hittem már neked is a sokadik alkalom volt. Örülök! Hát én 32 vagyok, de nem engedte eddig a 3at, másoknak sem. Talán a 3. alkalommal, azt tudom a 4.nél már ugy szokták. Igen, én is láttam amikor a Czeizel errõl beszélt, hogy túl nagy a koraszülés esélye a 3as ikreknél, akiknél túl korai lenne, nagyon picik, nem nagyobb a kockázat, mintha egyet elinjekcióznak. De a döntés nem egyszerû, nekünk is kellett már rajta gondolkodni, én mindkettõt megértem. Kivánom hogy minden rendben legyen, majd azért légyszi meséld el mit mondott a dokinõd, mert a köv. lehet hogy nekem is döntenem kell, és azt akarjuk ami a babák egészsége szempontjából a legjobb.

Puszi: Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

EdiKépÉn is tiszta szívbõl gratulálok,és sok boldogságot nektekKépKépKép

krisztinke
krisztinke

EdiKépKépKép
Én is gratulálok a kis pocaklakókhoz!KépKépKépNagyon jó egészséget és sok boldogságot kívánok Nektek.KépKépKép

MotiotKép
Sajnálom.Kép Most mi lesz? Szeded tovább a gyógyszert? Vagy az is lehet, hogy ennek hatására rájöttél, hogy mégiscsak jó lenne már egy babuci? Látod sokan vagyunk akik régen védekeztünk és rá kellett jönnünk nem is olyan egyszerû összehozni. Kép

HermiKép
A Te meg a babuci hogy vagytok? Voltál dokinál a teszt óta?

NikieKép
Küldtem mailt.

Jó hétvégét mindenkinek!Kép

Puszi
Laura
Laura (laura2)

KISMAZSI mindenkit üdvözöl, kórházban van folyadékpótláson és 10 kg-ot fogyott de a baba jól van!
NIKIE:kívácsivá tettél!Én is hozok meglepit!
Aktuális tali lista:
GITTA
CATEYE
BOGÁR
LUJZA
ALENA
MARCSI
NIKIE
ORSI
VIRÁG
Virág

Lányok!
Mindenkinek termékeny hétvégét kívánok, hétfön jövök!
(még mindíg semmi... lehet, hogy holnap a biztonság kedvéért csinálok egy tesztet!)
Pusza
Csutka
Csutka

Noémi!
Vigyázz magadra, hátha csak "valaki" rakoncátlankodik odabenn!
Csutka
Csutka

Sziasztok Lányok!
Nagyon sajnálom, akinek megjöttKépKép De ne szomizzatok sokáig!!! Nekem ez volt az elsõ ciklus, amikor már teljesen mindegy alapon álltunk neki...
Edi:-))
Szívbõl gratulálok én is!!!

Tegnap este voltam dokinál. Felírt Utrogestant, megállapította, hogy nagyobb és puhább a méhem. És ki fog írni táppénzre. Mondtam neki, hogy a suliban már csak 1 hét tanítás lesz, azt kibírom, ugyis csak netezünk naphosszat a gyerekekkel, másra ilyenkor nem hajlandók. Szóval január 6-ttól táppénzen leszek. Ma reggel megnézett UH-n is. Láttam a kis pontocskát, jó helyen van szépen beágyazódott. Doki szerint vastagabb a nyálkahártyám, mint az átlag, ami nem baj. És szerencsére nem látott sövénymaradványokat. Szerintem a Maca Vibe segített, én hiszek benne!Kép

Én RapiPreget használtam, pé után 10 nappal mutatott halvány 2. csíkot, 2 nap múlva már erõsebbet és rá 2 nappal (ekkor kellet volna megjönnie)már nagyon erõset.

Hermi
Hermi

Csutka! Nagyon szoritok, látom ti is olyan régota próbálkoztok már mint mi. (csak nekem a ciklusszám kevesebb, mert 1 évig nem volt vérzés endo miatt)

Annyira örülnék ha neked is sikerülne!

Hermi! Aztán vigyázz majd magatokra!

Cat! Várom a te eredményedet is! MI volt ma?

Kép

Kép

Karmen
karmen

Hermi! A pé alatt mit értesz mert én lombik alatt láttam folyamatosan nõtt, akkor mikor van pé? Amikor megreped?

Karmen
karmen

Edi! Én is még egyszer nagyon-nagyon nagy gratula! Kép Kép Kép Olyan jó volt látni azt a három babócát a táblában, majdnem elkezdtek potyogni a könnyeim is! Szerintem bennünket nem zavar, ha ez miatt nagyobb lett, igaz lányok? Kép
Továbbra is szorítunk, hogy minden rendben legyen a babákkal, akárhogyan is döntesz. Kép

Kismazsinak jobbulást! Vigyázzon nagyon magára! Kép
Hermi! Már megijedtem, hogy valami gond van, mert elöször csak a két szomorú fejecskét láttam meg a neved után. Örülök, hogy minden rendben. Kép

Jó hétvégét mindenkinek!

Puszi!
Andi

Ui. Aztán a taliról és a meglepetésekrõl tessék majd nekünk is beszámolni, jó?
andi28

LujzaKép
Kár, hogy csak majdnem találkoztunk !!! Na majd legközelebb, mert én most nagyon sûrûn járok oda.Kép És Te ?

EdiKép
Nagyon-nagyon sok boldogságot kívánok Nektek. Még mindig könnyes a szemem örömömben, hogy ilyen megtörténhetett, hogy 3 pici kapaszkodik a pocidban. Remélem legközelebb MarcsinakKép, és KarmennekKép is sikerül.

CsutkaKép
Várjuk hétfõn a pozitív híreket !!!!!

KarmenKép
Kedves vagy, hogy így érdeklõdszKép Ma reggel voltam a dokinál. 2 tüszõm van a 11. napon egy oldalon egy 19mm-es, és egy 16mm-es. A nyh.7mm. Szombat estére mondta a repsztést, amikor be kell adatnom a Profasit. De vett nyálmintát, és visszahívott, hogy már szombat reggel menjek be a kórházba és repesztessem meg, mert tobzódik az ösztrogén a nyálamban. Így reggel megyek repesztésre. Kérdeztem, hogy mikor akciózzunk, azt mondta, hogy mától kezdve hétfõig minden nap, és hétfõn reggel megyek UH-ra, megnézni, hogy megrepedt-e. Jó hétvégénk leszKépKépKép

Mindenkinek jó hétvégét!!!!
Puszi
Cat

Cat
Kép
cateye

Edi!

en is nagyon-nagyon gratulalok!!! Kép Kép Kép
Névtelen

Cat! Ez nagyon jó, addig még a nyh. is vastagszik. Most sikerülni kell, remélem megreped (olyat még nem hallottam hogy a szuritól nem). Ezt nem is tudtam hogy nyálból is megállapitható a hormonszint, nekem mindig vért vettek ehhez. Amugy utálom a tût, ill. irtoztam tõle, na a lombik elõnye már nem hogy nem ájulok el, de végigdumálom az egészet. És már nem is félek, bár a hasamba nagyon utálom még a szurit. A kézfejtõl meg rettegek. De alakulok én is.
Te is 2 Profasit kapsz?

(ja képzeljétek, annyira megszoktam a lombik miatt itthon, hogy ma elfelejtettem elmenni a háziorvoshoz hogy lezárja a papirt Kép Nemrég hivtam a fönököt, hogy ahogy megigértem hétfõn dolgozok, de csak akkor tudok elmenni majd napközben a dokihoz. De örömmel elenged csak menjek már. Amugy azt mondtam, hogy rosszul tudtam a rendelési idõt- ez igaz is hogy folyton változtatják)

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen
Végül is attól számoltam a 10 napot, ahogy felemelkedett a hõm.

Hermi
Hermi

Látom a hétvége mindenkinek lázas vásárlásban telt.

Én nem tudom mi van velem, soha nem fordult még elõ, hogy a ciklus közepén legyen vérzésem, igaz nagyon gyenge de 2 napja van. A doki valamit mondott hogy lesz még, mert amikor megjött elég kevés volt, sajna mégsem maradtam terhes, de akkor most miért vérzek 10 nappal utána? Valaki tudja?

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Edi!
Nagyon szívesen! Majd csinálok valamit a kis aranyosokkal! Kép

Motiot!
Sajnálom, remélem, legközelebb már megmarad a babuci, ha ti is úgy gondoljátok! Kép

Hermi!
Ne ijesztgess bennünket a szomorú fejecskékkel! Majd frászt kaptam, amíg el nem olvastam, mi van veled! Kép Boldog babázást! Kép

Hát, nem sokan vagyunk ma! Kép

Lányok!
Mégegyszer! Hogy jutok el a talira? Hol lesz?

Üdv:
Gitta
gitta

Jó reggelt!Kép
Sajnos már megint megjött...Két nap barnázás után szombaton elöntött! De nem baj, majd az Ünnepek alatt belehúzunk, és annyit prütyizünk, hogy még esélye se legyen megjönni...
Ma kezdem a Colstit, hogy még 23.-án lásson valamit az orvos. Szerintetek ki fogja nekem 24.-én beadni a tüszõrepit?
Csutka
Csutka

Sziasztok Lányok!

Annyira rég nem jártan erre. Nagyon-nagy a hajtás nálunk, nincs idõm írni. Pedig hiányoztok nagyon.

Doris kérte, hogy javíttassam az adatait a táblába: köv ciklus, 4. nap.
Szegény szendved, mert valami ciszta jellegû dolog van benne. Szedi a clostit, hétfõn megy vérvételre és UH-ra. Egyébként jól van. Õ is sokat dolgozik.

Én most vagyok pé környékén. Lehet, hogy ma volt, mert leesett a hõm, és fáj a méhem.
De sajnos influenzás voltam, gyógyszert szedtem. Nem hiszem, hogy ebben a hónapban bármi sikerülne.
A környezetemben két kolléganõm terhes, tegnap látogattam két babát. Most nagyon felerõsödött bennem a baba iránti vágy.

Veletek mi újság? Lett valaki babás?

Nelli
nelli2

Sziasztok Lányok!

Végre Nelli Kép Annyit gondoltam Rád, hogy megjelentélKép
Gyere el a talira, mert mérgesek leszünk!
Sokan babásak lettek, én is majdnem, de majd elmesélem a talin, ahhoz pedig el kell jönnöd!!!
Nikie
nikie

Szép jó reggeltKép

CsutkaKépAkkor akcióban dús karácsonyotok lesz,egy szép újévi meglepivelKép
NelliKépFõ az optimizmus!
LányokKépLétezik olyan,hogy az egyik petefészkemben mindig késõbb van tüszõrepi,mint a másikban?Ha felmegy 37 köré a hõ,akkor biztosan volt pé?

krisztinke
krisztinke

Csutka Kép

Kép Vágj neki újult erõvel. Sajnos mást úgysem tudunk tenni. Kép A tüszõrepi miatt meg ne aggódj. Be tudsz menni egy kórházba pl. vagy orvosi ügyeletre (Nekem november 1-jén ott adták be és az is munkaszüneti nap volt.)... és lehet, hogy az új évet bébivel kezded.

Pusz
Noémi
noémi

Nikie!

De aranyos vagy, hogy emlékszel rám. Úgy elmennék, de sajnos nagyon sokáig dolgozom mostanában, utána pedig rohanhatok haza, vagy vásáolnom kéne karácsonyra. De januárban nagyon szeretnék ott lenni a következõ talin.Addig is elmesélhetnéd, hogy lettél majdnem terhes.

Nelli
nelli2

Köszi Lányok!
Noémi!
Akkor Te is a "különösen szerencsések" közé tartozol!
Nov. 1 engem is megviccelt, de még elötte beszéltem a dokival és késõbb szedtem a Clostit, kicsit kitolta az idõt.
De most nem 1 napról van szó, hanem 3 napról, és azért nem mindegy.
Gondoltam az ügyeletes orvosra én is, biztos a doki is azt fogja javasolni.
Amúgy mi a helyzet? Fáj még a pocid?

Bárcsak igazatok lenne és most tényleg sikerlülne...

Csutka
Csutka

Csutka Kép

Már nem annyira fáj. Tegnap este vásárlás közben úgy belenyillalt. Nem tudom miért. Ma vagyok csak a 23 napon, a hõm 37,2 dehát ez bármikor leeshet és ilyen korán, 8 nappal a tüszõrepesztés után még nem jelent semmit. Olyan nyughatatlan vagyok... Kép

De eldöntöttem, ha sikerül, akkor TUTI! Ha nem akkor meg bulizok egy nagyot Szilveszterkor. Kép Kép Kép

Noémi
noémi

Noémi!Kép
Igazad van, nem is szabad elkeseredni. Az a lényeg, hogy nyugi legyen, nem szabad görcsölni, mert akkor nem lesz semmi. (Vagy valami ilyesmit szoktak azok mondani, akiknek fogalmuk sincs róla min megyünk keresztül...)
De biztos sikerül, ne készülj bulira! Csak nyugi, az a babának sem tesz jót ha agyon idegeskeded magad.
Csutka
Csutka

Szivböl gratulalok mindenkinek, aki terhes lett mostanaban, minden nap olvaslak Benneteket, irni csak ritkan szoktam, a ferjemmel van problema, kevesnek talaltak a "matyiszamat".

Most viszont történt velem valami nem midnennapi, talan ti tudtok mondani valamit, mi lehet ez.

A ciklusaim mindig szép rendszeresek, 28 naposak. Tegnap voltam a 11. ciklusnapon. Együtt voltunk a ferjemmel, és utanna elkezdtem barnazni. Ilyen meg nem történt velem soha! Hirtelen meggondolasbol (nagyon megijedtem) csinaltam egy tesztet. Pozitiv lett! Két erös csik.
Gyorsan felhivtuk a dokit, ma reggel voltam nala. Csinalt ö is egy tesztet vizelet alapjan, pozitiv lett. Megvizsgalt uh-gal, de nem latott semmit, azt mondta, nagyon fiatal terhesség lehet. Vett vért és h.valadékot, amit megvizsgalnak, pénteken kell visszamennem. Ö sem tudja mi van, mert az idöpont sehogy sem stimmel, hiszen alig két hete volt mensim, és mint mindig, rendszeres volt.

Szerintetek merjek reménykedni? (Most mar mi is 1 éve probalkozunk) A barnazas egyre kevésbé, de még tart.

Van valami ötletetek, mi lehet ez?
süncsi

CsutkaKép
SajnálomKép.A kórházba beadják a szurit karácsonykor is a nõvérekKép

KarmenKép
Szerintem még sajnos a maradvány ürülhet ki belõled. Biztos nem tudott megtapadni. De úgy örülök, hogy lelkileg rendbe jöttél, és újra a régi KarmenKép vagy.

KrisztinkeKép
Szerintem létezik ilyen. A tüszõ fejlettségétõl is függ, hogy mikor reped. Biztos kisebb mint a másik, és késõbb reped. Ha 37-en van a hõd, akkor már megrepedt.

GittaKép
A tali a Vista Cafe-ban lesz a Paulay Ede utcában. A Deák tér és az Andrássy út között nyílik az utca, és a jobb oldalon befelé kell menni kb. 200M-t. A galérián leszünk. Ugye VirágKép ?

LányokKép
Szombaton voltam repesztésen 2 Profasival. Nem este kellett mennem, hanem a nyálamból azt mondta, hogy már reggel adják be a szurit. Innentõl az öröm jött, péntek, szombat, vasárnap prütykölés ezerrel Kép Ma reggel mentem UH-ra, és megnézte a doki UH-n, azt mondta, hogy megrepedt mind a kettõ tüszõ. Szuper boldog vagyok !!!! A mai nyál alapján azt mondta, hogy még ma is prütyköljünk, mert tobzódik az ösztrogén benne. Végre megrepedt. Nekem még sose volt tüszõrepedésem. Már ez is szuper eredmény, hátha még lesz valami belõle!!!!

Happy Cat

Cat
Kép
cateye

M.Edit Kép
Tudod ez mi? Ha tényleg terhes vagy, akkor CSODA! Kép Kép

Noémi
noémi

Sziasztok!

CsutkaKép
Sajnálom, hogy megjött.Kép Azt kívánom, jövõre már ne jöjjön meg!KépKépKép

M.EditKép
Tényleg érdekes, amit írsz. A mensid normális mennyiségû volt? A dokid nézte azt is, hogy nem méhen kívüli-e? Drukkolok, hogy minden rendben legyen.Kép Talán péntekre kiderül.Kép

NikieKép
Mail ment a nexus-os címedre.

Puszi
Laura
Laura (laura2)

SüncsiKép

A ciklusod elején voltatok együtt ? Mensi után vagy alatt ? Lehet, hogy a ciklus elején már teherbe estél, vagy az elõzõ menstruáció terhesség mellett volt már. Ez szuper hírKép GratulálokKépKépKép Kapták Utrogestan hüvelybogyót ?

CatEye

Cat
Kép
cateye

CatEye,Laura

a mensi utolso napjan voltunk együtt. Kicsit rövidebb volt a mensim, mint szokott, 5 napos volt 6-7 helyett.
Nem kaptam semmi gyogyszert. Szerintetek kellene? Nem tudom, hogy nézte-e, hogy méhen kivüli-e, azt UH-n nem lehet latni?
(különben az anyukam a mensi utan közvetlenül lett terhes, onnan tudja, hogy naptari modszerrel védekeztek)

Nem tudom mi ez az egész, de ha terhes vagyok, az tényleg csoda, hiszen a férjem 10 M és 4% jo mozgasu matyiszama mellett keves remenyünk volt/van.

Egyelöre nem merem beleélni magam, varok péntekig, talan akkor kiderül valami.

Köszi a valszokat,
Süncsi
süncsi

Sziasztok!

Cat! Hipp-hipp-hurrá!!! Kép Kép Kép Várjuk a további jó híreket!

Süncsi! Azt hiszem ez egy csoda! Kép Nagyon kiváncsi vagyok, hogy a doki mit fog megállapítani a fogantatás idöpontjának. Leheg, hogy még az elözö ciklusban jött össze, csak mégis véreztél? Sok türelmet péntekig! Kép És vigyázz magadra! Kép

Andi
andi28

SüncsiKép
Én már hallottam hasonló csodát. Egy ismerõsöm kétszer még menstruált, így már három hónapos volt mire észrevették, hogy babát vár. Majd írd meg pénteken mit mondott a doki.

Laura
Laura (laura2)

Nelli Kép
Itt vagy még? Mindjárt dobom a történetet!

Remélem babás vagy SüncsiKép, és Te is CatKép az leszel meglátod.
Minél többen vagytok terhesek, én annál jobban érzem, hogy közéjük fogok tartozni, ez csak erõt ad nekem!!!

Képzeljétek nekünk majdnem sikerült, mindjárt leírom, a talin akartam elmesélni, de Nellit is érdekli...
A hétvégén nagyon magunk alatt voltunk, hogy mégsem, de örülni kell...hogy majdnem.. A következõ ciklusban biztos siker lesz!!!

opti Nikie
nikie

Sziasztok!

Csutka!
Sajnálom! Kép De jó, hogy teli vagy optimizmussal! Kép

Nelli!
Üdvözöljük Dorist! Javítottam!
Igen, van rengeteg babásunk! Sõt, ikresünk! Kép

Süncsi!
Hormonpótlást nem írt fel a dokid véletlenül? Szerintem kérj! Reméljük, a babó jól van! Kép

Cateye!
Felírtam, holnap ott leszek! Hány órakkor kezdünk? Kép
Gratula a tüszõrepikhez! Aztán januárban ikrekrõl szeretnénk beszámolót hallani!

Akkor a tablicsku!
Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Szóval Gitta Kép javíts légyszi holnapra, ma: 2.cnKép
Pedig úgy volt maradok a tábla elején...Kép
Nikie
nikie

NikieKép
Nagyon türelmetlenné tettél a sztoridat illetõen. Én nem bírom ki a taliig....... Azért az a legfontosabb, hogy ilyen optimistán fogod fel, és nem taglózott le. A következõ hónapban tuti lesz a sikerKép

SüncsiKép
Én progi pótlásra gondoltam. Lehet, hogy nincs szükséged rá, de biztos ami biztos. Pénteken szerintem kérj a dokitól Utrogestant.

AndiKép
Kép

CatEye

Cat
Kép
cateye

Nikie!
Javítottalak!

Üdv:
Gitta
gitta

Lányok!
Jut eszembe, holnap nem lesz tablicsku, mivel már a 6 órási vonattal megyek fel vérvételre. Estig meg nem jövök vissza, így tablicsku majd csak szerdán lesz!!!

Üdv:
Gitta
gitta

Lányok!
Jut eszembe, holnap nem lesz tablicsku, mivel már a 6 órási vonattal megyek fel vérvételre. Estig meg nem jövök vissza, így tablicsku majd csak szerdán lesz!!!

Üdv:
Gitta
gitta

Sziasztok Kép
Nem tudjátok, miért került a hõmérsékleti görbe a hasznos linkek közül? Vagy már írtátok, csak nem vettem észre?

Tinka
tinka

Mármint miért került ki...
tinka

CatEyeKépKöszi a választ!Még nem ment 37-re,sõt...Ma vagyok a 20.napon és még csak 36,55-ez aggaszt.Ilyen "késõn" is lehet még pé???Kép

krisztinke
krisztinke

Tinka Kép
Igen bocsi lányok, nektek is mondom, hogy a hasznos topicunkban az elejérõl néhány linket ki kellett töröltetnem, mert a nexussal volt egy kis gondom, és nem jelentek meg a grafikonok, de még ma du. visszateszem, persze alul lesz majd a topicban.
Nikie
nikie

Krisztinke!
Én is ott járok, ahol Te, és szerintem ma volt a pé-m. Az utolsó pár hónap statisztikája és az alacsony hõm, meg a méh féjdalom miatt gondolva. Tehát van, mikor ilyen késõn van pé. Csak nálam ez megszokott, mert korábban is 35 napos ciklusai voltak.

Gitta!
Azt olvastam, hogy Edi-nek sikreült, de kinek még?

Edi! Nagyon-nagyon sok boldogságot kívánok Nektek!

Nikie! Hol a történet?

Nelli
nelli2

NelliKépKöszi,remélem igazad van!Én négy hónapja hõmérõzök,az elsõ hónapban 28 napos ciklusnál kb a 15.napon volt pé,a másodiknál 33 napos ciklusban a 22. nap körül,a harmadiknál 27 napos ciklusban kb a 15.napon,most pedig mint írtam a 20.nap, és még semmi...Szóval nem tudom mire számíthatok,mindenesetre amíg fel nem megy a hõm,addig próbálkozunk.

krisztinke (aki nem túl optimacska)
krisztinke

Nelli!
Akinek piros a sora a tablicskuban, mind babás!!! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Szóval úgy történt, hogy a múlt héten a 26.cn-on mentem a dokimhoz. (Ott találkoztam Beával is, jól eldumcsiztunk) A hõgörbémre a dokim azt mondta, hogy tökéletes, és csodálkozott is, hogy 1 hónap Closty+stb gyógyi mellett azonnal jó a sárgatestfázis. Állítólag, több hónap alatt
rendezõdik. Nem is érterm. Aztán megvizsgált a doki és megállapította, hogy megtermékenyült a petécske! Kicsit megnagyobbodott a méhecske is, felpuhult.stb. Jaj, majd leugrottam a vizsgálóról!
És ami még csoda, hogy egyetlen akcióval! Ugyanis a 10.napon szeretkeztünk csak, mert aztán gombásztunk..hihi.. És a 12.napon repedt meg. A kisfickók mivel nagyon gyorsak, életképesek ezért simán be tudták várni a petét! Cuki hapsik, de megnéztem volna a belefúródást! hihi...
Csak a beágyazódást kell kivárni- mondta a doki, de sajna nem következett be! A hétvégén a vér is elöntött, aztán nagyon ki voltunk, volt sírás-rívás; úgy volt nem is akarok menni a talira, csak néhány sorban leírom Marcsinak az egészet. Ma már másképp gondolom..
A beágyazódás nem történt meg, amelynek oka a könyv szerint: genetikai, immunológiai stb. De mi ez a stb? Immunológiai nem lehet szerintem, mert már voltam terhes, és ugyanattól az embertõl. hihi.. Még pozitív tesztem is volt! Csak nem mertem elkiabálni, mert az fájt volna, ha
Gitta felteszi a zebrácskát, aztán meg le. És persze nem kellett volna ilyen hamar tesztelni, mert a beágyazódás számít, Krisztinkénél is ez volt, igaz? Szóval a mensi napját meg kell várni, kb. 1 hét múlva jöhet a teszt!! És tényleg azt nevezhetjük terhességnek, amit ki is mutatnak UH-val. A többi csak talán terhesség!

Mégiscsak örülök, azért hogy ez megtörtént, legközelebb jobban vigyázok, pedig vigyáztam mindenre: Jó melegen öltöztem, 2 gatyó, nem emeltem semmit, stbbb. Hurki mondott még egy csomó praktikát..
Ja, és hányingerem az nagyon volt a 28.29.cn-on, de hiába...

Ez volt.

Nikie
nikie

NikieKép
Sajnálom.KépKépKép
Várom a mailed még mindig.Kép

Puszi
Laura
Laura (laura2)

Laura Kép Nem tetszik ez a jelKép csak ezKépKépKép
És igen így érzem: KépKépKép
Nikie