A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Noémi!
Köszi a bíztatást! Ha nem jön meg Pénteken akkor tesztelek. Bár ha 10 nappal a peteérést követõen lehet, akkor elvileg már szerdán is lehetne. De nem akarom elsietni, ha van valami, akkor az pénteken is ott lesz.
Nagyon-nagyon izgulok, beleõszülök a várakozásba!!!
Csutka
Csutka

Hermi
Szerinted nekem volt pé-m.
7. nap 36,3
8. nap 36,5
9. nap 36,1
10. nap 36,5
11. nap nem mértem mert elaludtam
12. nap 36,4
13. nap 36,5
14. nap 36,5
15. nap 36,4
16. nap 36,2
17. nap 36,4
18. nap 36,4
19. nap 36,4
20. nap 36,56
21. nap 36,7
22. nap 36,7
23. nap 36,9
24. nap 36,7
25. nap 36,8
26. nap 36,8
27. nap 36,8
28. nap 36,8
29. nap 37,1
30. nap 36,8
Cinci

Kép
cinci

Sziasztok Lányok!

Kármen! Sajnálom! Pénteken már nem volt idöm megírni, mert rohantam. Kép Én már most szivesen jelentkezem adakozónak, ha az kell a következö lombikhoz! Kép Szerintem ez nagyon jö ötlet volt, Cat! Kép

Edinek nagy-nagy gratula! Kép Remélem valamikor benéz hozzánk! Kép

Hermi! Ez szuper! Kép Én is állandóan barnásozom! Most is, már a 21. naptól. Kép De most Te akkora eröt adtál a folytatáshoz! És nem mondta a doki, hogy mitöl van? Mert nálam sem progihiány.

Gitta! Légyszives javits! 16c 2cn. Kép És a rendszertelen ciklusomat is ird át 29-32 napos rendszeresre. Csak, hogy valami jó is legyen a dologban. Kép Köszi!

Orsi! Már most hiányzol! Kép

Andi
andi28

Sziasztok!Kép

HermiKép
Gratulálok!KépKépKép Nagyon vigyázz magatokra. Én már úgy vagyok vele, hogy amikor elkezdek barnázni, akkor tudom már megint nem sikerült. Amikor én is terhes voltam én sem barnáztam, csak jóval késõbb kezdtem el. Ilyenkor biztos megemelkedik a progiszint. Azért nem ártana Neked is egy kis pótlás a barnázás miatt.

Edinek is gratulálok!Kép

KarmenKép
Sajnálom, de talán még van remény!

GittaKép
Javíts légyszives a táblában. Köv. ciklus 3.cn. Köszi.

Nem tudom ki, hogy van ezzel, de én amikor megjön valahogy megkönnyebbülök. Nem azért, mert nincs baba, hanem ilyenkor úgy érzem csinálhatok bármit, biztos nem árthatok. A ciklus második felében mindig stresszel, hogy hátha terhes vagyok és akkor nagyon vigyáznom kell magamra. Lehet, hogy én tényleg pszichés meddõségben szenvedek emiatt az örökös szorongás miatt. Ez a ciklus remélem stresszmentes lesz, nem hõmérõzök, nem iszom majd a teát, csak a vitaminokat fogom szedni. A ciklus második felében meg otthon leszek, és nem fogok a babásodásra gondolni. Ráadásul végre kipihenhetem majd magam.

Puszi
Laura
Laura (laura2)

Sziasztok! Kép

Tücsi!
Javítottalak!

Edi!
Hatalmas gratula! Boldog, panaszmentes áldott állapotot kívánok!
Kép

Orsoly!
Vigyázz magatokra, könnyû és gyors szülést kívánok! Kép

Hermi!
Gratulálok! Kép Neked is boldog, panaszmentes áldott állapotot kívánok! Kép

Orsi, Galuska, Laura!
Javítottalak! Kép

Lányok!
Ilyen tablicskut sem láttam még! 6 babás sorunk van! Kép Kép Kép

Kép

Üdv:
Gitta
gitta

na, ezt elszúrtam Kép

Kép

Üdv:
Gitta
gitta

GittaKép
Köszi a javítást!
Remélem jövõre az egész táblázat bepirosodikKép

Laura
Laura (laura2)

KarmenKép
A Chicago-t nézzük meg a Madách-ban. Már láttuk, de olyan szuper darab, hogy mégegyszer megnézzük, sõt visszük a családot is. Ha tudjátok nézzétek meg!

OrsiKép
Kicsit nyugodj meg, aztán 17-én majd megbeszéljük a dolgot.

CinciKép
Én keveslem a hõdet. Egy jó alapos hormonkivizsgálás nem ártana. Nincs meg az a 4 tizedfokos jól látható növekedés benne. Ráadásul ha volt is pé-d a 19. 20. napon lehetett, tehát a tüszõ érési fázisod nagyon hosszú. Kíváncs i vagyok, hogy hány napos lesz a ciklusod ?

Andi28Kép
Klassz, hogy megjött, és nem húzódott el a ciklusod. Akkor jöhet az inszemKép

Reggel képzeljétek a dokinál VirággalKép randiztam. Drága volt, meghívott egy kávéra, és kedélyesen csevegtünk a kórház folyosóján. A következõ minitalit akár ott is lehet rendezni.Kép Kiakasztanánk a dokikat, abban biztos vagyok.

A fenekem már tûpárna, mert egész hétvégén szurikat kaptam. Kérdezte a doki, hogy érzem-e a tüszõk növögetését. Na én semmit nem érzek az ég világon.

CatEye

CatEye

Cat
Kép
cateye

SziasztokKép

HermiKépGratulálok,csodaszép karácsonyotok lesz!!!
EdiKépNeked is nagy gratula,vigyázz magatokra!!!
KarmenKépSajnálom,legközelebb biztosan sikerül!
CatEyeKépHol tartasz a ciklusban?Mert a táblázatban nem látlak,vagy csak én vagyok vak?
OrsolyKépNe aggódj,a fájdalommal együtt is életed legnagyobb élménye lesz!!!A férjecskéd bent lesz Veled?
Nelli,Gitta,Virág,TücsiKépMindannyian a 13.napon járunk-ezek szerint együtt izgulhatjuk végig a karácsonyt!Ha jól számolom pont szenteste leszünk a 28.napon.Milyen szép lenne,ha az ünnepek alatt bepirosodnánk a táblázatbanKép

krisztinke
krisztinke

Sziasztok Lányok!Éljen, babaesõ van!EDI-nek mindannyiunk nevében küldtem gratuláló sms-t!
HERMI:Szívbõl gratulálok, úgy örülök Nektek!!!Kép
CAT:én azon gondolkodtam, ha netán el volnának záródva a petevezetõim 0 esélye lenne az inszemnek, igaz??
ORSI:kár, hogy elmész, de ha stresszel a net, akkor inkább szüneteltesd! Várunk vissza lehetõleg babás hírrel!Kép
GALUSKA:Kép De a hormonjaid ismeretében jobb esélyekkel indultok!
Virág
Virág

Sziasztok lányok!
HermiKép
Nagy-nagy gratula Nektek Kép. Most már gyönyörû karácsonyotok lesz az bizti Kép

Lányok
Az óramû pontosságú ciklusom 2 nap késéssel megjött és csak úgy ömlik (bocs). A babácskánk elbúcsúzott tõlünk egy kis idõre. A dokival is beszéltem, kicsit lehangolta a hír. Így nem ma kell mennem hozzá, hanem csak szerdán. Kiváncsi vagyok mi lesz a következõ lépés. Lehet, hogy a szervezetem óhatatlanul pihenni fog most egy picit. Addig legalább én is újra erõt gyûjtök ...

pussza
Bogár
bogár

Szia Virág Kép
Ma volt az inszemed? Ne is gondolkozz az elzáródásokon. Tudod vannak még csodák ld. az én esetemet Kép
Nagyon drukkolok, hogy sikerüljön Nektek. Ugye nem volt fájdalmas? Pikk-pakk és babás lettél. Tudod, bemész és 5 perc múlva kijössz babásan KépKép
puszi
bogár

Bogár!
Nagyon sajnálom!

Ahogy a hasam érzem nincs sok jó gondolatom, talán elõbb megjönn, mint péntek. Nem fáj, hanem valahogy olyan telt, feszül. A cicim csak kicsit érzékeny, inkább csak nyomásra.
Pedig hogy bizakodtam ...
Csutka
Csutka

BOGÁR:drága vagy! Igazából csak holnap v.holnapután lesz, de persze hogy eszembe jutnak az elzáródások. Tavaly februárban volt utoljára HSG-m és akkor átjutott a folyadék mindkettõn, de azóta már annyi idõ eltelt! Tuti babás voltál ebben a ciklusban?? Sajnálom, hogy megjött, de Karácsony elõtt lesz még egy inszemed, igaz? Jézuska biztosan babát hoz Nektek!Kép
Virág
Virág

Hermi,
én is nagyon gratulálok Nektek. Nagyon bíztató ilyeneket hallani!

Nekem most volt középidõs hétvége. Ma van a 18. napom. Nem tudom mikor volt/van/lesz tüszõrepedésem viszont. Ma mértem a hõm és 36,8 volt csak. Egész hétvégén lüktetett a petefészkem (gondolom a Clostis dopping miatt...). LH teszt 16. nap reggel negatív volt, 17. nap este majdnem pozitív (volt másodok csík, de nem annyira erõs, mint a teszt csík.). Pisilni többet járok.
Tök félek, hogy nem repedt meg... Végülis honnan tudhatnám?
A 36,8 18. nap nem túl alacsony lányok?

Laura,
én is így vagyok. Sokkal felszabadultabb vagyok a ciklus elsõ felében.

üdv
Adél
adél

Virág Kép
A doki szerint igen. Lesz-e következõ? Nem tudom, mert így a mensi késése miatt lehet, hogy azt hétvégén kellene csinálnia...
Bogár
bogár

Jó reggelt lányok!
Egy pár napja nem olvastam a híreket, és most csak kapkodtam a fejem, hogy mennyi babás hír.
Edi Kép, Hermi Kép
Gratulálok, nagyon boldog babavárást kívánok!

Nálam semmi hír, most vagyok a 32. napon. Ilyenkor szokott megjönni, de még semmi hír. Nem nagyon reménykedem, bár most mértem a hõmet, és szépen alakult, de valahogy érzem, hogy nem sikerült. Most már ebben az évben nem, de januárban elkezdjük a nagy kivizsgálást.

Puszi mindenkinek,
Alena

Ui.: Ha minden jól megy, megyek a minitalira.
alena

Andi, köszi, holnapig még egy halvány reményt érzek azért. Csodák is vannak.

Cat! Láttam már én is, magára a történetre már nem emlékszek, de arra igen, hogy nagyon tetszett. Meg pár jelenetre. Biztos nektek is tetszetni fog!

Csutka! látod még nekem is van reményem, pedig én már teszteltem is (már nem is vagyok ideges a holnap miatt), még lehet hogy neked sikerült!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Ja reményt azért érzek, mert már nem vérzek, vagyis a szokásos töredéke volt, igaz még szedem az Utrogestant, lehet hogy attól. Mindegy, holnapig igy még van reményem.

Karmen
karmen

KARMEN:nagyon szorítok neked!
Virág
Virág

Helló Lányok Kép

Na látod, HermiKép Gratula a babuhoz!

Képzeljétek el a hétvégén a könyvesboltban egy nagyon jó, vicces könyvre bukkantam. Persze a terhességrõl szól, a szöveg az komoly, leír mindent, pl. a hõgörbékrõl is ír részletesen, de a mellékelt rajzok, nagyon viccesek. Halálra nevettem magam a boltban is, nem tudták min. Hihi.. A férjecskémnek is nagyon tetszett, volt hogy magamra is ismertem a rajzokon..Kép
Majd elviszem a talira, tuti buli lesz. Fõleg, akik szomorkodnak lesz nagyon jó.

Puszka
Nikie
nikie

AlenaKép
Miért gondolod, hogy nem sikerült? Pontos szokott lenni a mensid? Én szorítok, hogy még kilenc hónapig ne jöjjön meg nekedKép

Laura
Laura (laura2)

Bogár Kép Azám a mailemhez mit szólsz? (egy héttel ezelõtti) Nem írtál rá semmit.

Alena Kép Mennyi volt a hõd?

Nikie
nikie

Karmen!
Köszi a bíztatást! Ez a hét nagyon hosszú lesz, szükségem van rá, hogy valaki bíztasson!
A párom általában negatívkodik, szerinte úgysem sikerült, és Neki sose lesz fia, vagy lánya...De legalább Ti bíztattok!
Amúgy a hõm magasabb 2 napja mint a peteéréskor.
Csutka
Csutka

Lányok!
Nektek Clostiszedéses hónap középidejében hány napig fáj a hasatok?
Ti is többet jártok pisilni középidõ után?

köszi!
adél

VirágKép
Neked nincsenek elzáródva a petevezetõid !!!!! Átment rajta a folyadék. Azért nem záródnak ám el olyan könnyen. Gyulladásod sem nagyon volt, mert az szokta táplálni. Már semmi sem ment meg a babátólKép

BogárKép
SajnálomKép Szerdán találkozunk a dokinál, akkor kapom az 5. Metrodint. Majd eszmét cserélünk. Tuti a sárgatest miatt késett, túl magas volt. Azért lehet, hogy karácsonykor is bevállalják az inszemet, de lehet, hogy jobb lenne egy romantikus spontán fogantatásKép

AlenaKép
Nem kell még semmit érezni, az ilyen korai terhességnél. Már az is jó, hogy pszichésen nem produkálsz tüneteket. Amíg meg nem jön lehet babóKépKépKép Légy egy kicsit optimistább.

CatEye

Cat
Kép
cateye

KrisztinkeKép
Babonából nem vagyok a táblázatban. Ciklus 7. napján vagyok, és szurkálják a fenekemet tüszõérlelõvel.

CatEye

Cat
Kép
cateye

KrisztinkeKép
Babonából nem vagyok a táblázatban. Ciklus 7. napján vagyok, és szurkálják a fenekemet tüszõérlelõvel.

Aztán a napokba húzzatok bele, hogy legyen kétcsík a fa alattKép

CatEye

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Tényleg jó lenne egy csupa piros tábla...

Hermi Kép
Nagyon örülök, hogy sikerült nektek! De jó ezt hallani!

Gitta Kép
Javíts légyszi köv. c.5.cn. Kaptam szurit, attól megjött jó sok napra Kép Na, legalább megjött, most újra neki lehet najd állni Kép

Tinka
tinka

Sziasztok!
Tegnap hajnalban szültünkKép))) A barátnõm dec.3-ra volt kiírva, de a baba nem jött. Pénteken befektette a doki a kórházba. Azt mondta, hogy ha hétvégén nem lesz meg(bár nagy a valószínûsége, hogy meglesz), akkor hétfõn burokrepesztés és beindítják a szülést. Szombaton délelõtt fájdogált a dereka, meg a hasa alja egy kicsit, utána elmúlt. Vasárnap hajnalban 4:10-kor csörög a telefon és az én kedves barátnõm beleszólt, hogy : Jöhetsz, mert megkezdõdött. Na én, mint a mérgezett egér rohangáltam fel-alá a lakásban, kezem lábam remegett. Elindultam, 10 perc múlva már a Margitban voltam. Éppen akkor kötötték be az EDA-t. Jöttek szépen a fájások a mûszer szerint. A barátnõm csak nagyon erõs feszítést érzett, fájdalmat nem. Ez így ment egy jó órán keresztül. Szerencsére nagyon gyorsan tágult, hamar eljött a kitolás ideje. Én tartottam a fejét, az orvos nyomta a hasát, a szülésznõ meg sok hasznos dolgot mondott, hogy hogy kell nyomni, hol tart a baba, meg hogy már látszik a feje és van haja, meg ilyen jó dolgokatKép. Aztán egy szer csak gátmetszés, utolsó tolófájás, három nyomás és kint volt az a gyönyörû kisfiúKép Éppen kicsordult a könnyem, amikor megkérdezte a szülésznõ, hogy el akarom-e vágni a köldökzsinórt. Fülig érõ szájjal mondtam, hogy perszeKép Utána a babát elvitték megfürdetni, ellátni, addig a barátnõm még megszülte a méhlepényt. Azt mondta, hogy azt szinte nem is érezte. A gátvarrás már nem volt olyan kellemes, de szerencsére az sem tartott sokáig - nekem legalábbis nem Kép, mert nem engem bökdöstek. Ezidõ alatt átmentem a babához, aki addigra már szépen be volt bugyolálva. A kezembe nyomták és átmentem vele az anyukájához, hogy a látvány feledtesse vele a gátvarrás kellemetlenségeit. Lányok! Olyan csodálatos dolog volt!!!! Bocs, hogy hosszúra sikeredett, de órákig tudnék róla beszélniKépKép
Lujza
lujza

LujzaKép
Gratulálok a barátnõdnek a gyönyörû kisfiúhoz és Neked is, hogy ilyen ügyes voltál.Kép Én nem bírtam volna gyomorral, pedig biztos nagy élmény lehetett. Én mondjuk elvárom a férjecskémtõl, hogy majd bent legyen velem, bár Õ nagyon ellenkezik. Szegény már most be van tojva, pedig még terhes sem vagyok.Kép

Laura
Laura (laura2)

Alena nálad mit jelent hogy sokszor jársz pisilni. Ugyanis két-három napja én is azt figyeltem hogy sokat járok, úgy kb 1-1,5 óráként. (én nem szoktam ilyen sûrûn járni).
Én a 30. napon vagyok bár én is úgy érzem hogy nincs semmi mert nem fáj semmim. (csak a hátam fájt a múlt héten végig, ma már nem érzem)
Cinci

Kép
cinci

Bocsi Adéltól szerettem volna kérdezni

Kép
cinci

OFF:EDI köszöni mindenkinek a gratulációkat - csütörtökön mennek UH-ra, utána feltétlenül bejelentkezik - üzente.
Virág
Virág

Cinci,
Sajna nekem a ciklusom második felében szokott lenni. Éjszaka is megyek valamikor. Ez valami hormontól van.
Ha terhes vagy akkor is lehet persze, remélem így van! De igaza vanCatEye-nek, az a jó, ha semmilyen jel nincs, csak nem jön meg!
adél

CinciKép
Mikorra nem várod a mensit?

Laura
Laura (laura2)

Lányok,

Köszi a bíztatást, de nem akarom magam beleélni semmibe. Valahogy mindig azt képzeltem, hogyha terhes leszek, azt rögtön meg fogom érezni. De mostanra már rájöttem, hogy ez sem ilyen egyértelmû mindenkinél.
Egyébként most mértem a hõmet az elejétõl egészen mostanáig, bár volt, hogy elfelejtettem. De úgy tûnik, egész jó. Szépen felment 37,1-37,2-re, és még ott van. De ez sem hiszem, hogy jelent valamit, mert a múlt hónapban is így volt, aztán egy nap szépen megjött.
De azért igazad van Cateye Kép, mindig jó, ha az ember optimista! Kép

Alena
alena

Nekem nem igazán pontos de úgy holnapra nem várom vagy esetleg utánna 1-2 nappal (igaz a múlt hónapban már tényleg azt hittem hogy van valami mert 45 napra jött meg)
Cinci

Kép
cinci

CinciKép
Azért én szorítok, hogy most a baba miatt ne jöjjön megKép

Laura
Laura (laura2)

Lányok,
Látta valaki már ezt a Sejtek címû filmet?

Állítólag jövõ hét szerdán lesz a Duna TV-n, de azért lehet, hogy moziban kellene megnézni. Elcsábítom rá a férjecskémet: a lelki megpróbáltatás része hasznos lenne neki. Érezné, hogy nem csak én vagyok így. Õ ugyanis azt mondja, hogy mit parázok, úgyis lesz gyönyörû kisbabánk, legyek türelmes...
adél

Lujza! Köszönjük, hogy megosztottad velünk ezt az élményt! És nagyon ügyes voltál. Kép A barátnöd büszke lehet rád. Kép
Virág! Drukk beinditva! Kép

Andi
andi28

Krisztinke!
Hát igen, az nagyon szép lenne! Remélem, az újévet minnél többen zebrásan kezdik! Kép

Bogár!
Kép

Kármen!
Egy nagy zsákkal drukkolunk neked! Kép

Tinka!
Javítottalak!

Lujza!
Kívánom, hogy te is mielöbb átélhess ilyen szülést! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Alma, ha erre jársz, ezt Doris üzeni Neked:

"Kérlek írd meg a babaneten, hogy puszilom Õt is és minden jót kívánok NekikKép))"
És azt kérdezte, hogy biztosan a toxo-tól ment el a babád? Ez kiderült?

Ez pedig Herminek neked szól: "Herminek pedig szívbõl gratulálokKép))) "

Andi
andi28

Adél Kép
A Dunán az öt részes sorozat fog menni, olyan részekkel is, ami a filmbe nem került bele.
Az M1 is fogja vetíteni, azt a filmet, ami a mozikban is lemegy. Remélem, rá bírom majd beszélni a férjemet, de igazán nem fogom erõltetni a dolgot. Nem akarom elõre elrémiszteni a "babagyártástól", legalábbis annak nehezebb részeitõl. Kép

Tinka
tinka

CatEye!
Holnap leszek a peteérést követõ 10. napon. Szerinted holnap után, ha nem bírok magammal csináljak egy tesztet? Mutathatja már ha van valami?
Nem bírok magammal, most hosszú idõ után végre úgy érzem van esély.
Csutka
Csutka

Laura Kép küldtem mailt. Jössz a talira?

Cinci Kép Hogyhogy 45napra jött meg a mensi a múltkor?
Milyen volt a hõd akkor? És a dokid mit mondott az egészre.

Nikie
nikie

Sajna freemail-esre nem tudok küldeni, Laura van másik címed?
nikie

Sziasztok, jó pihenést!
Csutka
Csutka

Sziasztok! Jó pár hónapja, hogy olvastam benneteket rendszeresen, de csak jobban fájt a szívem és így abba hagytam a rendszeres figyeléseteket. Most lenne egy kérdésem, amivel nem igazán tudok mit kezdeni. Lehet, hogy ti tudtok tanácsot adni, vagy bármi...
SZóval, mi is kisbabát szeretnénk (ami, gondolom nem meglepõ itt) és nyáron elmentünk egy családtervezõ intézetbe. Itt megvizsgáltak mindkettõnket és kiderült, hogy a férjemnek van egy ondóvezetéki fertõzése (+++), kaptunk mindenféle gyogyit, majd hónapos antibiotikum kezelés, tenyésztése is volt, és ott többféle, kevés számú baktériumot találtak neki. Mára ott tartunk (5 hónap után), hogy + -es az ondója és újabb 1 hónap múlva kell mennie vissza. Most nem tudom, h a doki nincs e a helyzet magaslatán vagy ez valóban ennyire sokáig tart?
Vagy egyáltalán ilyenkor mit tanácsos tenni?? Ha tud mondani vki vmit evvel kapcsolatban, akkor nagyon örülnék neki. Remélem nem lett túl hosszú az "elbeszélésem".. Üdvözlettel: S.
susie

Hermi, Edi

Nagy-nagy gratula, ez aztán a jó hír! Vigyázzatok nagyon magatokra!

Andi28,
Köszi a postát. Igen biztos, mikor bent voltam a korházban akkor is vettek vért, s mikor kijöttem akkor is. Dorisnak van már új munkahelye, vagy miért nem tud jönni a netre?
Szomorúan látom, hogy még listás, s zebra nélkül, pedig annyira szorítottam mindenkinek, de azért nagyon sok jó hírt is olvastam.

Pusz
Alma
Alma

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: