A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Kép
gitta

Az aláírás nem lemaradt?

Üdv:
Gitta Kép
gitta

Sziasztok Lányok!
Sajna rengeteg a melóm, nem volt idõm írni, pedig hát ez prioritást élvez a munka mellett...

Szóval tegnap voltam 14. napn UH-on. Mondtam a dokinak, hogyrendesen 28. napra megjött, semmi pecsételés és hogy mennyire örültem ennek. Erre azt válaszolta, hogy Õ ennek nem annyira örül, mert ugye azt szeretnénk, ha nem jönne meg...
Két (1-1) 20-as tüszõ volt. Nyálkahártya 8 mm-es, nyák tök jó. Azt mondja, minden ideális, aznap (tegnap) vagy ma megreped. Kérdeztem, hogy tutira megreped-e (mert ugye hallottam, olvastam mindenfélét) - erre azt mondta, hogy adhatna injekciót, de nem látja értelmét. Erre mondtam, hogy OK én megbízok benne.

Búcsúzás úgy volt, hogy KELLEMES Karácsonyt kívánt, egy bébivel.
Ja, és rákérdeztem, hogy mi a tapasztalata a Clostis kezelés sikerérõl és azt mondja, hogy az esetek nagy részében ezzel fél éven belül sikerül.

Cat,
Remélem sikeres lesz az új gyogyi!

Senki nem tesztelt mostanában?

üdv
Adél
adél

Adél!Kép
Jól állsz nagyon! Mindent bele!!!Kép
Ezt jó tudni, hogy a Clostival fél év! Most a 3. hónapom volt, hogy szedtem, talán már eredménnyel???
Még azt is hallottam egy gyógyszerésztõl, aki állítólag saját tapasztalatból beszélt, hogy az ilyen esetek bizonyos részében, a gyengébb gyógyszereket nem kifejezetten a hatásuk, hanem inkább lelki okokból kifolyólag szedetik. Talán van benne valami, mindenesetre engem némiképp megnyugtat a tudat, hogy több esélyem van mint egyébként.
Csutka
Csutka

Sziasztok
A hátfájás lehet terhességi tünet? (bocs ha butaság az egész)
Cinci

Kép
cinci

CinciKép
Még nem hallottam róla, hogy a hátfájás terhességi tünet lenne. A nagy pocakos kismamáknak szokott fájni a megnövekedett tehertõl.

Laura
Laura (laura2)

Kép
Csak azért írtam, mert nekem már vagy 4 napja úgy fáj a hátam.
A hõm meg le van ragadva a 36,8-on. Hát ez van nem akar nagyon feljebb menni.

Kép
cinci

CinciKép
A hõm nekem is max. 36.9.Kép
Nálam tuti a hormonprobléma, ezért nem mászik fel 37 fölé. A hátam nekem is szokott fájni pl. most is. Ez azért van, mert keveset mozgok és sokat ülök. Ki is vizsgáltattam magam emiatt, de semmi szervi bajt nem találtak, végül azt mondták tornázgassak otthon. Persze lusta dög vagyok, és ezért szenvednem kell.Kép

Laura
Laura (laura2)

Téged már megnéztek, hogy tudod hogy hormonproblémád van?

Kép
cinci

Csutka,
Végülis a Closi felturbózza a peteérést. Nekem a sárgatest-fázis miatt kell, peteérésem elvileg eddig is volt.
Nekem a második hónap, de a doki is azt mondta a legelején, nehogy elkeseredjek, ha van 2-3 tök jó petém, mégsem sikerül, mert ugye ezer más dologtól is függ.
Én egyébként a petevezeték elzáródástól tartok egy kicsit. A nõk negyedének van ilyen gondja...

Cinci,
Nekem van, hogy megjövetel elõtt, alatt is fáj. Szerintem akár terhességi tünet is lehet. Nekem a legtöbb barátõmnek semmi tünete nem volt csak az, hogy olyan mintha mindjárt megjönne és a fáradékonyságot mondogatták még (de sajna ez minden mástól lehet).
adél

CinciKép
Onnan tudom a hormongondot, hogy folyton barnázom, volt egy vetélésem és a legutóbbi a vizsgálatnál a doki is gyanakodott rá. Azóta nem voltam dokinál, már csak jövõre megyek. Peteérésem az valószínûleg van, a ciklus második felével van a gond.

Laura
Laura (laura2)

Adél!
Nekem is a sárgatestrõl motyorgott vmit még az elején. Az a baj, hogy nem találtak egyikünknél sem semmi gondot. Talán, ha tudnám pontosan mi a baj, más lenne. Bár nem tudom...
Mindenesetre bízom benne, hogy most sikerül!

Szerintetek, közel egyhéttel a tüszõrepi után , és egy héttel a mensi elõtt mitõl érzem azt, hogy szétfeszül a hasam?
Csutka
Csutka

Nekem sosem fájt a hátam megjövetel elõtt. És ha fájt is a hátam annak volt oka pl. mikor anyósék építették a tetõteret és az egész napos téglacipelés, de egyébként csak ritkán fáj a hátam nem így napokon keresztül (de nem csak úgy picit fáj hanem rettenetesen hogy ülni sem nagyon bírok, tiszta kínszenvedés) Na nem siránkozom tovább valahogy kibírom Kép
Ma hozzák haza a babát Kép de jó lesz egy kicsit jobban megnézegetni.
Én nem szoktam barnázni csak ilyen alacsony a hõm (bár ez még csak az elsõ mérõcskézõs hónapom)

Kép
cinci

Csutka Kép
Hát lehet, hogy azért... én éreztem, és szédültem is és a vérnyomim is alacsony volt, és nem kívántam enni. Szorítok! Kép

Cinci Kép
Jó babázást! És gondolj arra, hogy neked is lesz hamarosan Kép.

Pusz
Noémi
noémi

Szia Noémi!KépKép
Ma még nem is hallottam Rólad! Mizujs?
Bízom én is benne, hogy ez valami kis jel, és talán van ott valaki... (meg sokat is pisilek, de ez az Utrogestantól van)
Csutka
Csutka

Adél!
Dupla tüszõrepit kívánok! Kép

Csutka!
Nekem is majd leszakad a hátam. Ráadásul mióta elveszítettem a babát, a csípõm fáj reggelenként, de rettenetesen. Azelött soha nem volt ilyesmi.

Üdv:
Gitta
gitta

Sziasztok CsajokKép

Mindenkinek sok kétcsíkos tesztet kívánok Mikulás napja alkalmából !!!!! KépKépKép

OrsolyKép
Köszönöm szépen a kedvességedet a Metrodint illetõen, de már kiadtam rá a vagyont, és ma hozzák a gyógyszertárba. Miután ide megírtam visszakerestem a régi hozzászólások között, és nagyon sok lányt, többek között Téged is megtaláltalak, akik ezt a gyogyit kapták. És képzeld azóta Mindenki babásKépKépKép Remélem ez jó jel !!!!

AdélKép
Ha ilyen szép hormonálisan a ciklusod, biztos hamar babás leszel a Clostitól is. A petevezeték átjárhatósági vizsgálatra már nem is lesz szükség. Képzeld a lapar elõtt a fixa ideám az volt, hogy nekem tuti el vannak tömõdve a petevezetõim, mert sokszor volt gyulladásom, nem estem teherbe, mindenhol ezt olvasni leggyakoribb oknak, de képzeld tökéletesen átjárhatóak. Ezer más oka van annak, hogy miért nem esünk teherbe. És sajnos az egyik legfontosabb a pszichikai gátló erõ.

KarmenKép
Délelõtt a karácsonyi ajándékok vásárlása közben sokszor eszembe jutottál, hogy Neked biztos két csíkosat hoz a Mikulás. Nagyon szorítok Neked !!!!!!

CatEye

Cat
Kép
cateye

Bogár! Nagyon szoritok Neked!

Lányok! Eltüntem mert napok óta pici vérzés volt, és nagyon szigorúan feküdtem nehogy megjöjjön. Este elkapott a szokásos bõség igy reggel már nem lepõdtem meg a teszt eredményén.
A köv. nem tudom mikor lesz, mert elõbb ahhoz el kell adnom a hangszeremet, ami nagy értékû igy nem kapkodnak utána. Remélem febr-márc.-ra meglesz a pénz. Amugy már nem bizok, mert ennyire jó embriók nem valoszinû lesznek (3,5-4 pontos) akkor meg ha ezzel nem sikerült pláne nem fog. Dokim ma szabin van, igy nem tudom mikor kell mennem.

Ahogy olvastam most a sok jókivánságot nem elbõgtem magam, pedig reggel óta már nem sirtam, pedig sokaknak is el kellett mondani. Köszönöm a szívbõl jövõ jókivánságokat, remélem valamikor segit is. Ugy látszik ugy járok mint a hugom hogy nekem is 4 év után jön majd össze. A fene bánja már, csak úgy legyen.

Gitta! 31 cn, 2 c

Puszi: Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Kármen!
Pedig annyira drukkoltam! Kép Nagyon-nagyon sajnálom!

Üdv:
Gitta
gitta

Karmen
Pedig nagyon szorítottam neked! Nem is tudjam mit mondjak... de ne gondold azt, hogy ennél jobb nem lehet!!!

Hermi
Hermi

Cat,
Igazán jólesik a bíztatás, köszi.
Csak remélhetem, hogy jó hormonálisan a cikklusom. Pecsételés nincs végülis, tüszõk érnek, hát remélem jó példa leszek. Karira pozitív tesztet szeretnénk! Ki nem...

Ezt a Sejtek c. filmet hasznos megnézni a férjemmel? Látta már valaki?
Szinte látom férjecském, hogy mondja, hogy minek akarok én ilyen filmet megnézni, mi úgysem jutunk ide...
adél

Karmen Kép
sajnálom, hogy nem sikerült, ezek szerint ez a lombikos turnus nem volt valami sikeres, hiszen Marcsi sem lett zebrás. Edirõl tud valaki valamit, õ is most volt.

Bogár Kép
Mikor tesztelsz, vagy mész vissza a doktorbácsihoz??? Nagyon szorítok neked!!!! Kép

Mindenkinek kellemes hétvégét kívánok!

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!

Adel, epp az elobb volt egy bemutato reszlet a TV-ben, irni is akartam rola Nektek. Ha volt mar tema , bocsi az ismetelsert, de csak ritkan olvaslak benneteket.

"Sejtjeink
szín., magyar, 108 perc, 1999-01)
R.: Almási Tamás. T.: Három párnak nem lehet gyermeke természetes úton, bár mindennél jobban szeretnék. Ezért a mesterséges megtermékenyítést választják. Ekkor jön a neheze. A testi-lelki megterhelés, a várakozás. Almási Tamás rendezô két és fél éven keresztül követte e három pár sorsát. Filmje a legutóbbi filmszemlén a legjobb dokumentumfilm díját nyerte.

Mammut Mozi (du. 2, 4, 6, este 8), Uránia Nemzeti Filmszínház (este 8; 6-11-éig du. h5 is) "

Filmajanlo itt

A rendezo kommentarja az volt, hogy szerinte ez a film a legszebb ajandek lesz majd a gyerekeknek akkor, mikor mar ertik is, hogy latjak, mennyi mindenre kepesek voltak a szulok azert, hogy O megszulessen. /Es itt tennem hozza, hogy en is csodalom a lelkierotoket, az akaratotokaz, elszantsagotokat, es mindegyikotoknek mielobbi zebrasagot es boldog, egeszseges csemetet kivanokKép/. Azt mondta, hogy Ot olyan helyekre is beengedtek a kameraval, ahova meg a leendo Apukak sem mehettek be. Szerintem nezzetek meg!

-Afonya
afonya

Karmen
Már nagyon vártam, hogy bejelentkezz. Egész nap lestelek. Nagyon-nagyon sajnálom, de hidd el, hogy tényleg léteznek csodák. Sikerülni fog!!! Észre sem fogod venni és máris babás leszel Kép Most erre lehet, hogy azt mondod, hogy á dehogy, de ne add fel, bízz benne, én garantálom, hogy tologatod majd nemsokára azt a bébikocsit vigyorgó arcocskával Kép

OrsiKép
Nem tesztelek. Hétfõre hívatott be, ha megjön, ha nem. Már nagyon izgi a helyzet!!!

pussza
Bogár
bogár

Karmen
Nagyon sajnálom én is. Kép Nem is tudok mit mondani...

Csutka Kép
Velem semmi külcsi. Holnap kell LH tesztet csinálnom (14. nap) és ha neg. akkor vasárnap még megnéz a dokim. Csak le ne maradjunk a szent napokról ettõl tartok...
Olyan jó lenne, ha sikerülne, pont Karácsonyaóra derülne ki. Bár mondjuk most nem kajabálnék Kép

Mindenkinek nagyon jó hétvégét! Töltsétek hasznosan! Kép és pihizzetek!

Pusz
Noémi
noémi

Bogár! igy kicsit lassan telik majd a hétvégéd hogy várod a hétfõt nagyon várom mit mondanak majd!!

Marcsi neked mikor lesz a köv?

Remélem legalább Edinek sikerült! Én most nagyon számitottam rá, ezért is esett ilyen rosszul, mert olyan jó embriok lettek, ami ritka. Sajna nem ezen mult.

Jo hétvégét nektek, én még hétvégén benézek!

Kép

Kép

Karmen
karmen

Lányok! Elfelejtettem beszámolni, csak igértem. Andy már 9 hetes terhes! Ma volt Uh, és a baba már 18mm, jól mozog.

Karmen
karmen

KarmenKép

Nagyon-nagyon sajnálom, hogy nem sikerült. De nem feladni, és ne mondj ilyet, hogy ettõl nem lehet jobb. Te tudod a legjobban, hogy milyen szélsõséges helyzetekben is fogannak babák. És nem szabad feladnod, mert spontán is hátha teherbe esel, és a stimulált petefészkeiddel ez most nem is lenne csoda.KépKépKép

BogárKép
Szerintem se tesztelj, a doki pontosabb eredményt fog mondani, és nem kell pszichikailag stresszelned magad. Hétfõn találkozunk a dokinál, mert megyek én is szuriraKép Egészen mini tali leszKép

ÁfonyaKép
Köszi a filmajánlást. Mikor is lesz a TV-ben a film ? Fel akarom venni videóra.

Na lányok elköszönök. Megyek egy mikulás ünnepségre, ahol megszorongatom a barátnõm 3 hetes kisfiát.
Puszi
CatEye

CatEye

Cat
Kép
cateye

Cat! köszi de a férjemnek olyan kevés a spermaszáma, hogy spontán én nem hiszek benne hogy teherbe eshetek. Ha lenne rá esély, akkor kötelezõ lett volna az inszem. Ezért félek, hogy mi van ha nem jön össze a lombikkal akkor nincs más esély. A természet csodákat is tud müvelni, de kicsi a valószinüsége nagyon.

A filmet a Duna tv január elsõ hetében kezdi vetíteni, õk több részletben adják meg, én megkérdeztem tõlük.

Az MTV 18-án tüzi müsorra. Mûr nálunk is vetitik!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Már!

K.
karmen

CatEye! pontosabban :

"A filmet a Budapest Film mutatja be a mozikban. A Magyar Televizió pedig 2002. december 19-én 20 órakor tûzi mûsorára.
Az ötször ötven perces részbõl álló sorozatot a Duna Televizió vetíti január másodikával kezdõdõ öt este"
karmen

Lányok Kép
a kb másfél óra alvás után mért hõm, ugye semmit sem jelent??? Mert az éjszaka csak ennyit aludtam. Kb 5 napja nem tudok elaludni, de tegnap éjszaka tetõzött a dolog.
Azért kérdeztem, amit kérdek, mert mensi sehol, de a hõm valahol 36,7 környékén volt... remélem ez nem mérvadó. Kicsit idegesít, hogy miért nem jön már meg Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok mindenki!

Nagyon ritkán tudok jönni, ezért vagyok lemaradva a táblázat javitással. 25c 10cn jelenleg. Ha ez a ciklus nem sikerül Januártól lombik...

Puszi: Tücsi
Tücsi

Lányok!

Teljesen véletlenül találkoztam ma Zsuzsuval a villamoson.KépKép Jól van, csak a hányinger...
Viszont az mondta, hogy EDINEK SIKERÜLT A LOMBIKKépKépKép, pozitiv tesztje lett.
Ez igaz?
Nagyon örülnék neki... Már korábban próbáltam irni Edinek mélt, de eddig nem válaszolt. Ti mit tudtok róla?

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Helló Lányok!

Igen Beszti, Edinek sikerült.KépKépKép
Marcsival beszéltem a múltkor, õ mondta.

NAGY GRATULA EDI! És boldog babavárást kívánok!
Vigyázzatok nagyon!

Nikie
nikie

Cateye! Ne legyen ugyan ra szukseged, de ha kell meg, es adoki azt mondja ok, akkor szoljal nyugodtan, legalabb nem itt porosodna az a Metrodin a fiokbanKép Ja es egyebkent en csak kivaltottam (2 negativ teszt utan), persze utana pozitiv lett....Az a babo ugye nem maradt meg, de utana orvost valtottam, akinel mar nem kellett a MetrodinKép

jajjj lanyok, ma betoltottuk a 36 hetet, gyakorlatilag innentol barmikor johet a baba...most kezdem magam osszeszarni a szulestolKép

Edinek nagy-nagy gratula, Karmen neked pedig kitartas, a termeszet neha fura jatekot uz velunk es akkor jon ossze, amikor nem is szamitasz raKép Csak hinni kell benne, de azt nagyonKép

Pusza: orsoly
orsoly

Lányok! Edinek nagy gratula, végre valami jó hir!

Én meg mégis csinálok kedden még egy tesztet, tegnap rábeszélt a barátnõm, mert nem a szokásos bõségû a vérzésem, de nem is csak pecsételõ, igy nem bizok benne. Sajna senkit nem ismerek akinek az egyik baba ment csak el, és meg tudná mondani mennyire lehet ilyenkor vérezni.
SZóval nem reménykedek, de mielõtt visszamegyek a diliházba dolgozni, csak csinálok még egy tesztet.

Már jobb a kedvem, sikerült elfogadnom a helyzetet. Csak most még amiatt kell aggodni meglesz-e a pénz amikorra kell a köv. lombikra. Elég vacak hogy még emiatt is kell magunkat stresszelni. Család segit amennyire tud, de az nem elég. Hát bizok benne nem emiatt marad el.

Kép

Kép

Karmen
karmen

SZiasztok Lányok!
Nem is merem elhinni, de POZITÍV lett a tesztem!!! Ez annyira hihetetlen, nem is tudom hány ciklus telt el 2000 nyara óta, de ugye mûtét elõtt esélyem se volt kihordani egy babát, azóta ez az 5. ciklusom volt, és az utolsó 4-ben nem védekeztünk. Szinte hihetetlen! Ráadásul állandó barnázos voltam vetélés óta. A múlt hónapban már mensi elõtt 1 héttel jött... most meg semmi. Gyanús is volt! Ja és hirtelen fogytam 2 kilót, pedig ettem minden félét még csokit is rengeteget, tapasztalt már valaki ilyet? És ez volt a 2. ciklusom, hogy Maca Vibét szedtem! Szerintem tuti segített. És amiatt is el voltam keseredve, mert azóta fájt a mellem, amióta megemelkedett a hõmérsékletem, és azt írtátok, hogy az nem jó jel. Szóval minden lehet, csak kitartás lányok! Elõször pénteken teszteltem, akkor volt a 10. nap, hogy a hõm fent volt(tesztre az van írva, hogy 10 napos terhességet már kimutat). Képzeljétek reggel alig elment a párom rohantam a wc-re tesztelni, de semmi nem történt, igaz vagy 1 percet vártam, aztán mérgesen visszamentem aludni még egy órát és amikor felébredtem ott volt valami halvány csíkocska. Na errõl még nem szóltam senkinek. Du. vettem még egy tessztet, hogy majd hétfõn reggel, akkor kellene ugyanis megjönnie, de már nem bírtam ki, az elõbb muszáj volt megcsinálnom és sokkal erõteljesebb második csíkom lettKépKép
Bocsánat, hogy ilyen hosszúra sikeredett, de most nem bírok magammalKép

Hermi
Hermi

Ja és a teszt 3 perc múlva mutat eredményt...
És tegnap óta néha hányingerem van...

Hermi
Hermi

Hermi!KépKépKépKépKép

Nagy-nagy gratula! Kellemes babavarast kivanok az elkovetkezo 9 honapra!KépKépKépKépKép

Maci
macimaci

Hermi Kép Kép Kép
végre egy jó hír!!! Gratula nekteket, és vigyázz magatokra.

Gitta Kép
hétfõn nekem 3.cn, mert szombaton megjött Kép kicsit azért szomorka vagyok Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

HermiKép
Óriási gratula, és sok boldogságot kívánok!!!!! Annyira jó kedvem lett itt este a hírtõl, hogy fülig ér a számKépKépKép Remélem elindítod a babaesõt. Hát Nektek aztán gyönyörû karácsonyi ajándékotok vanKép

EdiKép
Végre valakinek lombikkal is sikerült. Nagyon sok boldogságot kívánok Nektek isKép Innen már a könnyebb része jönKép

OrsolyKép
Köszönöm szépen a felajánlást, de bízom benne, hogy nem kell még egy hónapot injekciózni, hátha már egynek is meg lesz az eredményeKép Küldök egy kis pozitív energiát a szüléshez +++++++++++++++++++++++++++++ és természetesen várjuk a hírt.

KarmenKép
Köszönöm szépen a film mûsoridejét. Pont színházban leszek, de felveszem videóra.
Remélem összejön a pénz a lombikra. Ezen már nem múlhat. Ha nem akkor gyûjtést rendezünk itt a topiconKépKépKép

OrsiKép
Ne szomorkodj kérlek. Biztos nem lett volna jó, ha hamarabb megfogan a baba, mint hogy kikezelték a gyulladást. Erre gondolj, hogy a következõ ciklusban már egészséges környezetbe érkezhet a kis lurkó.

CatEye

Cat
Kép
cateye

Hermi! Gratutálok, vigyázz magatokra!

CatEye! Mit néztek a szinházban? Mi sajna már jó régen voltunk Kép

Karmen
karmen

Lányok,

szükségem van egy kis szünetre... kérem, értsétek meg... Talira biztosan megyek, de addog valószínû nem leszek (akkor majd mesélek az okokról)
CatEyeKép Kérlek, ha bármi változás van a 17-i talákozó ügyében, akkor írj nekem mailt. Köszönöm

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

HermiKép
Oriasi gratula NekedKép

GittaKép

Legyszi javits: csutortokon megint... 17c Kép 5cn (hetfo)
Koszke
Kedden meglatogatom a nogyogyitKép Hatha kisutott mar valamit a hormonjaimmal kapcsolatban.

KarmenKép Drukkolok, hogy legyen odabent valakiKép

Szepalmokat kivan Nektek
Galuska

KépKép
galuska

Jó reggelt Lányok!
Karmen!
Nagyon sajnálom! Talán majd legközelebb...
Hermi!
Örülök, hogy Neked legalább sikerült, nagyon vigyázz magatokra!

Csajszik!
Lehet, hogy hatalmas hülyeséget csináltam, és azt a kis maradék esélyt, hogy van valami elbaltáztam...
Most egy kissebb építkezés vége felé járunk, és tegnap egy ajtóhelynyi törmelék nagy részét hordtam ki a lakásból. Eddig semmi bajom nem volt, de ma reggelre nagyon görcsölt a hasam, mintha megjött volna. (Pénteken kellene)Kb.10 perc volt a görcs, de félek, rosszat jelent. A hõm még magas.
Szerintetek? Ez megárthatott?
Csutka
Csutka

Jó reggelt Lányok!
Köszönöm mindenkinek!! De látjátok, hogy nem szabad feladni!! Állandóan barnáztam, csak ebben a hónapban nem... remélem ezután sem lesz a progi probléma.
Csutka
Gondolom nem egyszerre emelted meg ezt a törmeléket, abból meg nem lehet probléma, ha dolgozgatsz! Nekem is 1 hete görcsöl a hasam. Ha nem látnám mindig a tesztet, azt hinném, hogy most jön megKép
Orsi
Kár, hogy nem jössz majd mostanábanKép
Galuska
Nagyon sajnálom!
Cateye
Tényleg idén lesz a legszebb ajándékunk, úgy látszik kérésem meghallgatásra talált, mûtét után azt kértem a Jézuska hozzon nekem egy poz. tesztet. De már tuti neked se kell sokáig várni!!!

Hermi
Hermi

Sziasztok
Hermi hanyadik napodon voltál amikor teszteltél? Én ma vagyok a 30. napon (bár lehet hogy nincs semmi ugyanis nem érzek semmit csak érintésre néha fáj a mellem).
Leírnád a görbédet?
Szerintetek most mi van az enyémmel már öt napja 36,8-on volt csak és vasárnap reggel 37,1 volt. Ma reggel viszont megint csak 36,8. (36,2-rõl kezdtem az elején és sokáig alacsony volt)
Puszi mindenkinek és nagy gratula Herminek
Cinci

Kép
cinci

Szia Cinci!!
Görbe:
4-16. nap:36,3-36,4
17. nap: 36,6
18. naptól: 36,9-37
És a 26. napon már volt halvány csíkom, az kb. 10 nappal pé után volt. Vasárnap meg a 28. nap volt, és csak holnap kellene megjönnie.

Hermi
Hermi

Jó reggelt Lányok!

Hermi Kép
Nagy gratula! A fogyásban meg tudlak erõsíteni, mert amig sikerült 3 hétig terhesnek lennem Kép lement rólam is 6 kiló.
Nagyon vigyázz magatokra! Kép

Csutka Kép
Csak nem lehet probléma ettõl. De azért ne játssz erõembert!!! Kép Pénteken tesztelsz?

Pusz
Noémi
noémi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: