A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Sziasztok Lányok,Kép

KépKépNagyon sajnálom Alma!!! Megsirattalak benneteket. Bárcsak segíthetnénk!

Aki szed Utrogestant kérem szépen segítsen néhány infoval. Még nagyon kezdõ vagyok a szedésében.
Ma vagyok a 31. napon, a 23. nap óta szedem az Utrogestant. A menzim rendszeres 30-31 napos. Jele sincs, hogy meg akarna jönni.
Nálatok mik a mellékhatásai az Utrogestannak? Lehetnek terhességi tünetei, mint hányinger, fokozott étvágy, cicifájdalom, magas hõmérséklet? Okozhat menzi kimaradást? A dokim azt mondta, nem akar elkeseríteni, de lehetnek ilyen mellékhatásai. Pedig már kezdetem reménykedni, hogy baba van a dologban. Most teljesen el vagyok keseredve, bõgtem is pár sort.
Mit csináljak? Aki szedett közületek, segítsen. Megjött a szedése mellett is vagy abba kellett hagyni? A dokim azt mondta, max. most nem fogok menstruálni egy ideig. De töltsük fel a szervezetem progival, mert egy szint után, ha akar, úgyis megjön a pótlás ellenére is.
De ha nincs menzim, honnan tudjam, hogy mikor lehet peteérésem? Mikor kell akciózni?
És ha az Utro növeli a hõmérsékletet, van-e egyáltalán értelme hõmérõzni?
Van-e értelme így tesztelnem, és ha van, mikor? Teljesen le vagyok törve.
SOS!

Nikie,

Valami eszembe jutott a gombával kapcsolatban. Nem új gondolat, lehet, hogy volt már róla szó. Most jött meg a kenetvizsgálatom eredménye és szerencsére (lekopogom!) negatív lett. Régebben sosem sikerült ilyet produkálnom. Erõsen fogyóztam, majd diétáztam a candida miatt. Nem segített, sõt rontott. Mostanában nagyon sok joghurtot és gyümölcsöt eszem és vitamint is szedek dögivel. Sokat segít. És sajna nincs orális szex számomra, hogy még csak véletlenül se kerüljön nyál lentre.
Esetleg próbáljátok ki egy hónapig, hogy nincs orális szex.

Nati
nati

Nati!
Szednem kell nekem is az Utrogestant.Kicsit fura tüneteket produkált nálam is. Sokat pisiltem, fájt a cicim meg ilyenek. Szedd továbbra is, hátha babu van a dologban. Ha pár napig nem változik a helyzet csinálj tesztet!
Tessék bizakodni, nem elkeseredni!!!Kép
Csutka
Csutka

Csutka, Kép

neked a szedése mellett azért megjön?

Nati
nati

Sziasztok!

Alma! Ezt még olvasni is szörnyü volt, nemhogy végigcsinálni. Kép Sok-sok eröt kivánok a folytatáshoz! És gyere gyakrabban. Kép

Gitta! Miért nem iszol cseppeket, ha nem szereted a teát? Nekem egy hónap alatt rendbetette a rendszertelen ciklusomat, ami miatt hónapokon keresztül jártam orvoshoz. Kép

Orsi! Reméljük babuka van a dologban. Kép

Puszi!
Andi
andi28

NatiKép
Szerintem a hõmérõzésnek nincs értelme, amikor szeded az Utrogestant. Ugyanis a progeszteron emelkedésével nõ a hõmérséklet is. A terhességi tünetek egy része is a sok progi hatására van. Szerintem egy hét múlva nyugodtan tesztelhetsz, ha baba van akkor már mutatnia kell. Ne legyél letörve, semmi okod rá. Gondolom azért egy idõ múlva abba kell hagynod a Utrogestant ha nincs baba és akkor biztos meg fog jönni.

Puszi
Laura
Laura (laura2)

AlmaKép
Nagyon megdöbbentett az eseted. Csak közhelyeket tudnék írni, de úgyis tudod, hogy az idõ gyógyír, fõle akkor ha hamarosan másik babuka lesz a pocakodban.

NatiKép
Én is Utrogestanos vagyok/voltam. Nekem nem jön meg a mensim, amíg abba nem hagyom a használatát. A 24. napi HCG vérvétel után mondta a doki, hogy nem vagyok terhes, és abbahagyhatom a szedését, hogy megjöjjön a mensim. A hõt egyébként emeli, tehát a hõmérõzés akkor majdnem felesleges. Nekem a cicim fájt tõle egy picit, de nem csoda, mert tiszta hormon. Szerintem a terhességi tünetek normálisak ilyenkor. Az elõzõ dokim azt mondta (ott nem volt HCG vérvétel), hogy csináljak két tesztet a 30. ill. a 31. napon, és ha negatív akkor hagyjam abba az Utro-t. Így is tettem, és abban a hónapban 38. napra jött meg, az egyébként tök rendszeres ciklus mellett.

NikieKép
Igen Schwarzenegger dokihoz járok én is.

CatEye

Cat
Kép
cateye

Nati Kép
Ez nagyon jó, amit írtál az orális szexrõl, hihiKép
De ez számunkra azért kicsit magánügyféle talán, csak annyit, hogy szerintem is a nyelvnek, nyálnak nagy szerepe van az újrafertõzõdés szempontjából.Köszi!

GittaKép LÁtod Andinál is rendszeressé tette a tea a ciklust. A hormonális problémákat azonban nem javítja perszeKép

Laura KépSzerintem a hõmérõnek van szerepe akkor is, ha az Utrogestant szeded. Megtudhatod, hogy a ciklus vége felé babás vagy-eKép És persze, hogy valóban felmegy-e a hõd rendesen.

Nikie
nikie

Csutka!
Naná, prütyi ezerrel! Kép

Cateye!
Ilyen drága? A closti mennyibe kerül? Húúúúúúú. Most meglepõdtem, de rendesen! Kép

Nikie!
Nekem nem az elkészítésével van a gondom, hanem magával a teával!

Cinci!
Nem tudom, nekem soha nincsenek ilyen alacsony hõim, mindig 36,7 felett van. Reméljük, hogy baba. Kép

Andi!
Mi a cseppek neve és mennyibe kerül? Bocs, hogy most ez a témám, hogy mi mennyibe kerül, de kicsit kezdek besokalni a kiadásokkal, pedig még nem is igazán kezdtem el a karácsonyi nagybevásárlást.

Üdv:
Gitta
gitta

Gitta!
Akkor még egy lehetõséget kaptunk? Ez jó!Kép)
Csutka
Csutka

Rossz jelet tettem KépKépKép ezt akartam
(hogy kell vigyorogni?)
Csutka
Csutka

NikieKép
Nekem nem szokott spontán felmenni 37 fölé a hõm. Abban a ciklusban amikor a Norcolutot szedtem megfigyeltem, hogy amikor bevettem másnap reggelre hirtelen megemelkedett a hõm és 37 fölé is ment utána. Amúgy csigalassúsággal mászik fel max. 36.9-ig.Kép A Norcolut is sárgatesthormon ezért gondolom az Utrogestannal is ugyanaz lenne. A Sztanyik doki írta, hogy a progi meg a hõemelkedés összefügg, ezért gondolom amíg valaki nem hagyja abba addig a hõje nem fog leesni, akkor sem ha nem babás. Persze lehet, hogy rosszul gondolom.

Laura
Laura (laura2)

Laura, Kép Cateye, Kép köszönöm a segítséget.

Délután veszek tesztet, ha negatív, abbahagyom a szedést, hogy meg tudjon jönni.

Nikie, Kép

ugye nem bántottalak meg? Mármint az orális szex témával.
Nem akartam beleszólni. Csak azért írtam le, mert nekem azóta, hogy hanyagoljuk KépKép, nincs semmilyen tünetem.

Pussz
Nati
nati

Nati Kép
Nem bántottál meg, egyébként tényleg ki fogjuk próbálni..

Laura Kép Szerintem jól gondolod a progi-hõ kapcsolatot. Én úgy gondoltam, hogy ha a 26.napon abbahagyod, akkor vagy felmegy, vagy le magától a következõ napokon és kiderül a babu dolog.

Nikie
nikie

NikieKép
Az abbahagyás után nem lehet vetélés a hirtelen progi csökkenés miatt? Mert az Utrogestant elvileg a 12.hétig szedni kell.

Laura
Laura (laura2)

Laura Kép
A méhlepény átveszi a progeszteon-termelés szerepét a terhesség 12.hetében, tehát nem. Bár olyat is hallottam, hogy szedte a lány a 20.hétig, abbahagyta és elvetélt, de azért sok oka lehet ennek a vetélésnek, nem feltétlenül a progi hiánya. Ezen még nem gondolkodtam, hogy hányadik napig fogom szedni, bárcsak már arra járnánkKép
Nikie
nikie

Lányok!
Nekem azt mondta az orvosom, hogy addig szedjem az Utrogestant amíg meg nem jön. Ha most nem jönne meg jövõhéten meddig szedjem?
Csutka
Csutka

NikieKép
Úgy értettem, hogy a 26.napi abbahagyás után, nem lehet-e vetélés, ha mondjuk elõtte a progi hiány miatt volt? A barátnõm is szedte a terhessége elején és nem tudta, hogy a 12. hétig szednie kell. Persze amikor elfogyott neki nem ment a dokihoz, hogy még írasson fel, és el is kezdett vérezni. Szerencsére kapott szurikat és megmaradt a babuci.Kép
Ezért kérdezem, hogy a 26.napi abbahagyás nem korai-e, mert akkor még nem is tudja az ember, hogy terhes-e és ha az, akkor nem szabadna abbahagynia. Én biztos több negatív teszt után hagynám csak abba ha már 100 százalék lenne, hogy nincs baba. Fõleg az elõzmények miatt.Kép
Ja és a barátnõm nem vérzés miatt kapta az Utrogestant hanem mert nehezen esett teherbe és biztonság kedvéért, és csak akkor kezdett vérezni amikor elfogyott.

Laura
Laura (laura2)

Csatlakoznék Csutka kérdéséhez.

Nekem is azt mondta a doki, hogy szedjem és az se baj, ha nem jön meg. X idõ elteltével eléri a szervezetemben a progi azt a szintet, hogy már az Utro szedése mellett is meg fog jönni. Dehát nekem ez akkor sem tetszik. Mi van, ha hónapokig nem jön a menzi és baba sehol?

Nati
nati

NoémiKép GittaKép

Köszönöm a segítséget!

Loncs
Névtelen

SZiasztok!

Most jövök a dokitól (már megint) és írt fel nekem is Utrogestant.

Gitta Kép
2 doboz 2000 forintba kerül. Megértelek, nálam is csak úgy repülnek a 4000-ek. Ebben a hónapban 20 000-nél tartok...

Jó, hogy feljött a téma az Utroval kapcsoltaban legalább tájékozódok egy kicsit.

Csutka Kép
Mikor volt a tüszõrepedésed? Melyik az a nap amikorra matematikailag meg kellene jönnie? Ha akkor nemjön meg és utána tesztelsz, akkor már kimutathatja a teszt, hogy babás vagy. Nekem is kimutatta 32. napon...

SZombaton kell LH tesztelnem, aztán, ha negatív, akkor vasárnap még megnéz a doki UH-val. A méhnyálkahártyám most is csak (12. nap) 8 mm. Kép

Pusz
Noémi
noémi

NatiKépCsutkaKép
Ahogy Nikienek is írtam én a vetélés veszélyét tartanám szem elõtt, mivel nekem már volt. Ezért valószínû, hogyha már biztos nincs baba csak akkor hagynám abba a szedését. Vagy ha közben megjönne. Szerintem max. két hétig kellene várni és utána abbahagyni esetleg Uh-val megnézetni ha nagyon nem akar megjönni.

Laura
Laura (laura2)

NatiKép,CsutkaKép,NoémiKép

Az Utrogestannal vigyázzni kell, mert ha van baba és abbahagyjátok akkor vetéléshez vezethet. Csak akkor szabad abbahagyni ha tuti nincs terhesség. Sajnos ahogy nektek mondta a doki nagyon elhúzódhat a ciklusotok, és lehet, hogy nincs is baba. Én nem vártam meg, hanem a mensi kimaradása után 2 érzékeny teszttel megnéztem, és negatív volt, ezért abbahagytam.(orvosi utasításra) Így is jól elhúzta a ciklusomatKép Ezért jobb HCG vérvételre menni a 25-26. napon, mert az tuti kimutatja a babát amit még esetleg a teszt nem, és le lehet állni utánna a szedésével.

GittaKép
A closti ezer valahányszáz forint. Ehhez képest az én injekcióm 13.500 Ft. Pedig még nincs vége, mert minden orvosi látogatás pénz, és a ciklus 2. felében Utrogestant is kell szednem. Látom már, hogy a karácsonyi ajándékokból kell lefaragnomKép

CatEye

Cat
Kép
cateye

NoémiKép
Ez a nyh méret teljesen jó a 12. napon. A megtapadásig még nagyon sokat vastagodhat. Az elõzõ ciklusomban a 12. napon nekem is ennyi volt, és a 15. napra 2mm-t nõtt. A 10mm az optimális nyh méret középidõben, mert ez továbbvastagodik még a megtapadásig. Tehát jó növesztgetéstKép

CatEye

Cat
Kép
cateye

LauraKép

Bocs, én már a terhesség heteire gondoltam, hihiKép
Cateye jól leírta, vérvétel, és akkor tuti, hogy van-e babó, vagy nincs, és akkor annak alapján..

Mindenkinek jó étvágyat, el ne felejtsétek bevenni az Elevitet (hihi), bár állítólag reggel jobb szedni.

Nikie
nikie

Noémi!
Akkor érted ugye. Az egész fizetésem rákölteném, ha megtehetném. De azért így is lesz babónk! Kép

Cateye!
Rémes, hogy mennyibe kerül. Az én párom meg van gyõzõdve róla, hogy felesleges pénzkidobás, amit a dokikra és bogyókra költök. Kép Pedig én már annyira szeretnék egy babót! Rendbe meg magamtól nem hiszem, hogy rendbejönnék, bár csodák még vannak! Kép

Lányok!
Már tudom mit bénáztam el a képeknél! Kép Végre az oldal is jól bejött! Kép Felraktam egy tavalyi képem, majd keresek ideit is, ha lesz egy kis idõm. Kép

Bogár!
Bocsika, de a ti könyvtáratokban rendezkedtem véletlenül. Nézd meg légyszíves mi volt a kép- és könyvtáraláírásotok, mivel véletlenül meg találtam változtatni õket és nem emlékszem a régire! Mégegyszer bocsi!
A többihez nem nyúltam! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

CatEye
Én nem kaptam Metrodint...Én Serophenes voltam. De lehet, hogy azt kellett volna és akkor már babás lennék?? Kép
Mikor lesz végül minitali? Lesz egyáltalán?
Lujza
lujza

LujzaKép
17-én kedden lesz minitali a Vista kávézóban. Jó lenne ha jönnél, még nem is találkoztunk. Sajnos Serophen meg Metrodin egy kutya, ezen ne bánkódj igaza van GittaKép párjának, hogy gyógyszereznek itt minket mindenfélével, és talán a 10%-os teherbeesési esélyünket megnövelik vele 12,5%-ra. Ez olyan mint a tökmagolaj a férfiak matyijára. Valahogy mégsem mûködikKép

CatEye

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!
Végre van Net!!!KépA rendszergizda karbantartott...(már nem engem...)KépKépKép
Noémi!Kép
Nov 18. 1 cn, Tüszõrepi szuri 12.napon (nekem csak 26 nap egy c., vasárnapra hatott a szuri, most vagyok a 18. napomon.Dec 13.-án (nem) kell megjönnie. Az pont péntek lesz!
Nem vagyok babonás, de elég borzalmas ez a dátum!
CatEye!Kép
Ha csak azon múlik szedem akár egy évig is!

Csutka
Csutka

Sziasztok!
Bocsi, hogy közbeszólok, de a Metrodin és a Seropen nem teljesen "egy kutya" A Metrodin tisztább és összetettebb hatású, és az erõsége is 2+ a Seropené meg csak 1+. És tapasztalatból mondom, hogy jobb mint a Sero. Nekem a Seropentõl mindig cisztám lett, a Metrodinnal soha nem volt ilyen problémám!
Egy volt régi-régi topicos aki most maradna névtelen
Névtelen

NévtelenKép

Köszönjük szépen a felvilágosítást. Engem megnyugtattál, mert legalább tudom, hogy jó gyógyszert kaptam. Neked mennyi tüszõd lett tõle ? És sikerült a teherbe esés ? Ha meg akarod tartani az inkognitódat, amire biztos jó okod van, írhatsz magánba is.

CatEye

Cat
Kép
cateye

CatEye!Kép
Megnyugodhatsz, mert ez nagyon jó gyogyi lombiknál is szokták használni! Sajnos még nem vagyok babás az inszemeim nem sikerültek, jövõre lombikra megyek! 1 domináns tüszõm volt és 3-4 kisebb...
Sok sikert nektek!
Névtelen

NévtelenKép
Én is sok sikert és kitartást kívánok Nektek a lombikhoz, és mégegyszer köszi a segítséget.

Cat

Cat
Kép
cateye

Gitta! Én pontosan sajnos nem tudom, hogy mennyibe kerülnek a cseppek, mert Virágtól Kép kaptam. Kép A gyógynövényboltokban lehet kapni. Csak nekem egyikben sem tudtak adni. Biztos nem kerülnek annyiba, mint a gyógyszerek, amikkel tömjük magunkat. És már tényleg sok embernek segített! Próbáld ki!

Andi

Ui. Az elöbb azt hittem, hogy péntek van, és jöttem megnézni, hátha jelentkezett Kármen egy pozitiv teszttel. Kép De hülye vagyok! Na, akkor majd holnap!
andi28

Sziasztok Lányok!
Alma
Nagyon szomorú a türténeted, jó, hogy ilyen erõs vagy!
Noémi
Nagyon szorítok, hogy most sikerüljön!!!! (Nekem is ez a keresztnevemKépKép)
Csutka
Lehet 2-szer volt péd? Mindenesetre nem szabad kihagyniKép)
Orsi
Tuti baba lehet a dologban! Legalábbis remélem!!!
Cateye
Ez tényleg nagyon drága! De remélem segít!!!!
Cinci
A hõd neked is biztató szerintem.
Nati és Nikie
Nekem sokat segített, hogy nincs orális szex... azóta sokkal jobb a gombával, amúgy nem olyan jóKép)

Hermi
Hermi

Virág,
Köszi biztató szavaidat. Ezt a pár hónapot nagyon nehéz kibírni, hogy még próbálkozni sem lehet, s remény sincs, de utánna mindent beleadunk és reméljük a következõ babára nem kell ilyen sokat várni. Egyébként a gyõri korházban voltam.

Gitta,
Nálunk is 12 hetes volt a baba. Ti mennyi idõt hagytatok ki? Téged egybõl megmûtöttek?

Noémi, Laura, Csutka,Andy, Cateye, Hermi,
Nektek is nagyon köszönöm a bíztatást, nagyon jól esik. Én is abban bízom, hogy most talán nem kell olyan sokat várnunk a következõ babára, a remény hal meg utoljára, s ez nagyon nagy erõt ad, hogy ne visszafelé, hanem csak elõre nézzek. Ezt a kis idõt pedig arra használom, hogy minél egészségesebben várjam a babát.

Mindenkinek nagyon szorítok!
Pusz
Alma
Alma

ITT A TÉLAPÓKép
Kép
Hermi

Haliho Lanyok!

Cateye! A kutyafajat hogy nem hamarabb kaptad a Metrodint. Nekem van itthon 4 ampulla, de sajna szeptemberig szolt a szavideje. Ha gondolod azert odaadom, kerdezd meg a dokidat hogy mennyire kell komolyan venni ennel a szavidot. Bar lehet jobb a bekesseg, de amikor meg jo volt, senkinek nem irtak fel. Pedig ez is 10 ezer Ft, annyit megsporolhatott volna valakiKép Hat MurphyKép Ja es van meg masfel doboz clostym is, az meg jo, ha eljutok a talira, elviszem, valakinek csak jo leszKép

Pusza: orsoly
orsoly

Jó reggelt!
Még sehol senki?
Karmen, teszteltél már????? Nagyon kíváncsi vagyok! Szorítok, hogy 2 csík legyen!!!!

Hermi
Hermi

Sziasztok!Kép
Hozzátok is jött a Mikulás?Kép Én két csíkos tesztet kértem tõle, de biztos elfelejtette és csak csokikat hozott. Talán majd legközelebbKép

KarmenKép
Neked hozott a Mikulás két csíkosat? Remélem igen!Kép

Kép

Puszi
Laura
Laura (laura2)

Jó reggelt leendõ kismama társaim!
Tegnap, hogy a sors megajándékozott mégegy lehetõséggel ebbe a ciklusban, igyekeztünk azt rendesen kihasználni. Még jó, hogy maga az akció kellemes....
Most újra feltöltõdve várom a jövõhét pénteket!
Csutka
Csutka

ebbe=ebben
Csutka

Sziasztok Mindenki! Kép Kép Kép Kép

BOLDOG, BOLDOG TÉLAPÓT kívánok Nektek leendõ kismamik és már kismamik.

pussza
Bogár
bogár

Sziasztok Lányok!

Karmen Kép
Neked biztos hozott a Mikulás két csíkosat.
Remélem a többieknek isKép

Kép

puszka
Nikie
nikie

Jó reggelt Lányok! Kép

Kép

Küldök Nektek egy kis Mikulást, remélem sok kétcsíkost hoz!
Pusz
Noémi
noémi

SziasztokKép

Sajna képet nem tudok feltenni,de én is nagyon szép Mikulást kívánok mindenkinek,remélem sokunknak rénszarvas helyett zebra hozza a csomagokatKépKépKép

krisztinke
krisztinke

Lányok!
Valaki segítsen! Találtam egy nagyon aranyos képet, és szeretném Nektek idetenni, de nem megy!
Hogy kell beszúrni?
Csutka
Csutka

Sziasztok!

Szép jó mikulásnapot mindenkinek! Kép

Csutka!
Mi borzalmas van a péntek 13-ban? Én péntek, 13-án ráadásul áprilisban születtem! Mégsem tartom szerencsétlen napnak! Kép

Andi!
Majd rákérdezek én is a gyógynövényboltban.

Képzeljétek!
Most járt nálunk a mikulás! Kép De komolyan!!! Kép Kicsi piros autóval jött (mint a kis fagyiskocsi) és mindenki kapott egy szaloncukrot! Kép Olyan jó kedvem lett tõle! Nem hittem, hogy vannak ilyen bolondos megrendelõink! Kép

Alma!
Én nem egészen 6 hónapot vártam, utána már nem figyeltem oda a védekezésre. Most már a 8. hónapnál járok és nem akar jönni a baba. Kép Remélem, már nem késik sokáig, mondjuk az is hozzátartozik, hogy én elsõre is majdnem 1,5 év után lettem babás.

Csutka!
Ezt írd be, de ne hagyj sehol szóközt:
\ image {kép}

Majd el kell küldened az üzit és bejön egy másik ablak ahol rá kell mutatnod a kép elérési útvonalára.

Akkor a tablicsku:
Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Csajszik!
Sok-sok "kisMikit" mindenkinek!!!!
Pusz
Csutka
image
Csutka

Talán most sikerül beszúrni