Nagyon sajnálom Alma!!! Megsirattalak benneteket. Bárcsak segíthetnénk! Aki szed Utrogestant kérem szépen segítsen néhány infoval. Még nagyon kezdõ vagyok a szedésében.
Ma vagyok a 31. napon, a 23. nap óta szedem az Utrogestant. A menzim rendszeres 30-31 napos. Jele sincs, hogy meg akarna jönni.
Nálatok mik a mellékhatásai az Utrogestannak? Lehetnek terhességi tünetei, mint hányinger, fokozott étvágy, cicifájdalom, magas hõmérséklet? Okozhat menzi kimaradást? A dokim azt mondta, nem akar elkeseríteni, de lehetnek ilyen mellékhatásai. Pedig már kezdetem reménykedni, hogy baba van a dologban. Most teljesen el vagyok keseredve, bõgtem is pár sort.
Mit csináljak? Aki szedett közületek, segítsen. Megjött a szedése mellett is vagy abba kellett hagyni? A dokim azt mondta, max. most nem fogok menstruálni egy ideig. De töltsük fel a szervezetem progival, mert egy szint után, ha akar, úgyis megjön a pótlás ellenére is.
De ha nincs menzim, honnan tudjam, hogy mikor lehet peteérésem? Mikor kell akciózni?
És ha az Utro növeli a hõmérsékletet, van-e egyáltalán értelme hõmérõzni?
Van-e értelme így tesztelnem, és ha van, mikor? Teljesen le vagyok törve.
SOS!
Nikie,
Valami eszembe jutott a gombával kapcsolatban. Nem új gondolat, lehet, hogy volt már róla szó. Most jött meg a kenetvizsgálatom eredménye és szerencsére (lekopogom!) negatív lett. Régebben sosem sikerült ilyet produkálnom. Erõsen fogyóztam, majd diétáztam a candida miatt. Nem segített, sõt rontott. Mostanában nagyon sok joghurtot és gyümölcsöt eszem és vitamint is szedek dögivel. Sokat segít. És sajna nincs orális szex számomra, hogy még csak véletlenül se kerüljön nyál lentre.
Esetleg próbáljátok ki egy hónapig, hogy nincs orális szex.
Nati