mert én is képes lettem volt az elején olyan hülyeséget megvenni, de szerencsére párom visszafogott
pl pelustartó , szobahinta.., fürdetőkarika, FP oroszlános járássegítő... ezek már mind gazdára találtak teszvesz segítségével!
szerencsére amikor már pár hónapos volt Zsiga rájöttem hogy ezeket felesleges megvenni, mert felnő helyette, meg ha bármit vettem, , csak Teszvesz, Vatera...
ami bejött és megtartottunk:
Pihenőszék Nattou Brendon ez volt az egyik legolcsóbb, játszószőnyeg mindenképpen olyan ami két íves, mert rá lehet lógatni a játékokat, FP bödönke, a Daloló könyv az FP tól, most a Tescos torony , Bevásárlókocsi, FP-s farmautó az FP játékokat mind ajándékba kapta mástól, de ezeket mind nagyon szereti!
a zenélő körgforgó is bejött,de nem forogva, mert azon felhúzta magát... bébi építőkocka nem feltétlen a LEgo ... vannak jók .
járóka is jól jön, fa vagy műanyag,
etetőszék nem feltétlen kell dönthető, mert többnyire pihenőszékben evett, amikor meg ülni tudott akkor felesleges a döntés..nekünk a Peg Perego el van téve, egy egyszerű sima fa etetőszéket használunk, amit oda tudok tolni az asztalhoz, később pedig iróasztalszéknek is jó 12 éves korig
amit imádunk Brendonban kapható FEHN zenélő plüssállatka, azt mindenhova cipeljük, mert az megnyugtatja... ZOáénak is most vettünk teszveszen egy ilyent! imádja ő is!
szivacskocka amit később emóriakockának is jó az most is tetzsik
egy kis csörgő labda is jól jön
szivacspuzzle amit le lehet tenni padlóra kb 1 hónapig használtuk, azóta is szét van széve most akarom eladni egy sima pléd is megteszi