halihó Lánykák!
No itt vagyok. Nálunk most indul be az Internet beszerelő program, így most a tesómtól írok (Ő a szomszédban lakik 2 lépésre).
Köszönöm Mindenkinek a kedves szavakat!
Jól vagyunk, bár érzem odalent, hogy vannak szerveim. nem mondom, hogy fájdogál, csak érzem. Vérzés nincs, itthon vagyunk. Tegnap be kellett mennem, ma is be kell majd a munkahelyre, de nem sokat. Tegnap ki is fáradtam, 8kor már nyomtam is a szunyát...Reggel fél 8-ig...
Ami érdekes, hogy az nem derült ki, hogy mitől volt a barnázás...bár a kezes technikán kívül (no meg az UH-n kívül) nem néztek mást. Amit nem is értek, mert mér nem néznek belém mikroszkóppal, vagy vesznek kenetet? Lehet, hogy nálam is méhszájseb, vagy valami fertőzés...mert folyásom azért van, nem vészes, bár azt hallottam, ez is normális a terhesség alatt.
No, mindenesetre jövőhét kedden megyek kontrollra, rákérdezek a dokinál.
Tegnap voltam AFP-n (vérvétel). Mondom az eredményt. Adrienna, Neked mennyi lett? Ismeri valaki a határértékeket?:
AFP 19,5
MOM 0,65
MOM(súllyal korrigált) 0,64
Az asszisztens mondta beszéljek a dokival, mert picit alacsonyabb, de a doki azt mondta, ez tökéletes, nem kell mennem sehová. Tyűűűű, ezt megúsztúk!!!!!!!!
Jajjjj, Fanny, úgy sajnálom! Bár lehet, hogy az a vérzés, nem az a vérzés...?
Olvasgatva a leveleteket, rájöttem, hogy milyen jó is, hogy itthoni munkára ítéltek. Akkor kelek, amikor akarok, akkor dolgozom, amikor akarok. Szerintem még hatékonyabb is leszek, mint bent!
Adrienna, nagyon izgi a neme!!!!! Én is úgy várom, hogy kiderüljön, bár nem akarok senkit sem elkeseríteni, valakinek csak a szülésnél derül ki, hogy állva vagy ülve pisilő gyerek -é!

Szerintem is jobban lehet vele kommunikálni úgy, ha már tudod.
Bemita, jó nagy poci! Ezek szerint nemcsak én büszkélkedhetek ilyen korai gömbölyödéssel
Lányok, sajnálom, aki nincs jól, vagy nem jött össze!
Annak pedig drukkolok, aki most tesztel, esetleg most van akció idő!
Nem is mondtam, azt hiszem érzetem, hogy mocorgott odabent. Illetve csak bugyborékolást éreztem, és mivel már többen mondták, hogy ez lehet az...hihetetlen érzés volt. Egyik éjjel éreztem, és másnap úgy vártam az estét, mintha nem is tudom, egy randevú lett volna....Izgalom, mintha most bontanád ki a karácsonyi ajándékot. Jajj, nagyon várom már, hogy fizikai mozgást is érezzek!!!!
No, egészen sokat írtam, bocsika.
Pusszancs