A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

HurkiKép
Azért kell betét, mert a petevezetõk átjárhatósági vizsgálata után, és a petefészek lukasztgatás után is fogsz vérezgetni 1-2 napot, és a kórházban nem adnak betétet. Én nem nagyon véreztem, de nekem nem volt lukasztgatás, és a normál betét elég volt bõven. Szuper, hogy 16-án túl leszel az egészen. Jó akciódús karácsonyod leszKépKépKép

Cat

Cat
Kép
cateye

Cateye!
Köszi az elemzést!
Ezek az eredmények egy felfedezett gyuladás kezelése után közvetlenül készültek. Gondolom amíg egy ilyenbõl felépül az nem két hét, és a vizsgálatokat 2 héttel a felfedezett gyulladás után végezték. ( közben kapott rá gyógyszert )
A mostani orvosom is javasolt egy újabb vizsgálatot, majd ezeket az eredményeket is viszem neki.
Csutka
Csutka

Hurki:-)
Örülök, hogy ilyen hamar túl leszel rajta. Nagyon drukkolok Kép Jóóóóól fog telni a karácsonyotok, csak szerelemben KépKépKép

pussza
Bogár
bogár

OrsiKép,CsutkaKép

Nálunk is amikor volt gyulladás a párom másfél hónapig szedte a gyogyit (pedig az eredménye jó volt), mert azt mondta a doki, hogy hosszan kell kezelni, mert a férfiaknál csak így lehet eredményt elérni. Aztán egy hét gyógyszer mentes idõszakot kért, és csak aztán rendelte vissza kontrollra. Tehát ennek fényében CsutkaKép a párod ereménye már jó, mert ilyen hamar nem lehet regenerálódni a matyikáknak. Bocsi, hogy nem elmékeztem a gyulladásra, csak már olyan sokan vagyunk sajnos, hogy keverednek a gondok-bajok.

CatEye

Cat
Kép
cateye

CatEye!Kép
Köszike, megnyugodtam. Bár igazán nyugodt akkor leszek, ha nem jön meg jövõhéten...
Csutka
Csutka

Karmen Kép
Mikor kell tesztelned? Nagyon szorítok értetek Kép

Bogár
bogár

Off: Nikie+Cateye...hûûû de megaszontátok neki! Én meglehetõsen finom és nõies voltam a kérésemmel, bár én még nem csalódtam a dokimban. De ügyesn csináltátok mert ami kikívánkozik az jöjjön is ki! Kép
Igen pont karácsony környékén lesz peteérésem már ha lesz végre peteérésem. Nem a mûtéttõl félek vag xhogy fájni fog, hanem a kiszolgáltatottságtól, de attól nagyon. De igyekszem nyugtatgatni magam, és szorítsatok, hogy jöjjön meg idõben! cup Hurki
hurki

Lányok!
Még nem is mondtam, tegnap voltam dokinál és a jõvõhéten szerdán kell mennem UH-ra, megnézi, hogy volt-e tüszõrepedésem. Akkor leszek a 15. napon. Szerintetek ez így normális, hogy elötte nem néz meg, csak utána? Mondjuk, többre már nem is lenne pénzem, így is már 10.000 Ft-ba fog kerülni ez a hónap. Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Szia GittácskaKép
Neked milyen volt a ciklusod vetélés elõtt?
Nikie
nikie

Nikie!
Hát elég érdekes. 2000-ben hagytam abba a bogyószedést. 1-2 hónapig még késve, de megjött. 2001 szeptemberéig talán ha 4-5x volt meg. Utána magától rendbejött (3x szedtem be norculutot és utána lett jó), 28 napra beállt. Azt hittem idén márciusban, hogy már megint késni fog, de volt oka, hogy nem jött meg. Kép A vetélés után Kép nekem jó 2 hétig volt vérezgetés, majd 36 napra megjött. Azóta az elmúlt 2 hónap kivételével rendszeresen kb. 28-35 napra jön meg. Most kezdett el újra rendetlenkedni.
Remélem, elég részletesen leírtam, amire kíváncsi voltál.

Üdv:
Gitta
gitta

NikieKép
Küldtem mailt.

Laura
Laura (laura2)

GittaKép
A 15. napi UH teljesen jó, mert meg tudja mondani, hogy volt-e repedés. Ha nem volt akkor meg meg tudja szurival repeszteni. Sajnos én is vagyonokat költök dokira és gyogyira egy hónapban. Most karácsony elõtt meg aztán különösen nem hiányzik a deficit.

CatEye

Cat
Kép
cateye

GittaKép
Ne mondd!
Nem is mondtad, még, vagy nem figyeltem?
Akkor ez így nem jó ám! Ha rendszertelen, be kell állítani a ciklust, és utána próbálkozni! A dokid mit mond?
A cicka-palástfû teát iszod? Nem humbug ám, ami gyógynövény az nem is lehet az!
Nikie
nikie

Cateye!
Köszi, akkor megnyugodtam! KépKíváncsi vagyok nagyon az eredményre, nekem félidõben még soha nem nézték, csak majdnem 1 héttel korábban, de még akkor amikor pontos volt a menzi.

Nikie!
Eddig minden rendben volt, most 2 hónapja kezdett el szórakozni a ciklusom!
Teát nem iszom, majd késõbb.
@ ment! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Lányok!
Bocsi, bocsi!
Nézze már meg valaki az oldalunkat! Tettem fel képet, de nekem nem akar ugyanúgy bejönni, mint elötte. Remélem, semmit nem rontottam el! Kép Vagy csak szórakozik a rendszerünk, mert felrakás közben lefagyott a gépem! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Sziasztok Lányok!

Sajnos ma, a 2 negatív teszt után meg is jött. Kérlek benneteket, hogy ne javítsatok, hanem inkább vegyetek ki a táblából mert engem inkább frusztrál az a sok ciklus szám amit jóindulattal adtam meg, hiszen a 14 ciklus, ami már így is nagyon sok a mûszeres befejezés utáni próbálkozásokat jelenti, de mi már 2000 júniusától szeretnénk babát ami 2,5 év, ami kb. 30 ciklus, és nem szeretem ezeket leírva látni. Ez nem jelenti azt hogy megszakítom veletek a kapcsolatot. lehet hogy nem irogatok, de a talira 17-én pl szándékomban áll elmenni, mert mindig nagyon jól érzem magam veletek.

Puszi: Marcsi
Marcsi

Gitta, az egész rendszer megpurcant, nem veled van a hiba, remélme hamar helyreáll, nálunk az oldal bejön de aképek nem.
Marcsi nagyon sjanálom, légy erõs és kitartó, a következõ tuti biztosan sikerült! látod az én ciklusaim is milyen jól mutatnak a táblázatban, és nem is tükrözik egyáltalán a 2 év próbálkozásunkat KépHUrki
hurki

Sziasztok!

Marcsi Kép
Bár nem ismerlek, mert annyira új vagyok, de nagyon drukkoltam Neked. Sajnálom, hogy nem sikerült, de én nagyon optimista vagyok: elõbb-utóbb meglesz a baba!

Lányok Kép
A cickafark teát milyen gyakran kell inni? Minden nap, egyszer vagy többször?

Tinka
tinka

Gitta Kép
Megnéztem az oldalt, nekem gyorsan bejött, de nincs rajta Gittás kép.

Köszönöm a hozzászólásokat hõmérõ-ügyben! A kérdés megoldódott, reggel elaludtam, így nem volt idõm mérni. Ebben a hónapban már nem is fogom.

Sz.
szamoa

MarcsiKép
Nem feladni, meg ráadásul nem kell számolgatni semmit. A következõ sikerülni fog, én tudom Kép
Nagyon örülök, hogy 17-én ott leszel és tudunk dumcsizni, hiányozna a humorod, na meg úgy az egész személyed, mert ugye én is nagyon jól érzem magam a társaságodban.
pussza
Bogár
bogár

Jaj már nagyon fáj a fogam egy Vista-s mákos gubára. Nyam-nyam ...
bogár

Marcsi Kép
És én is nagyon jól érzem magam a társaságodban.
Nyugi, a következõ tényleg sikerülni fog, mégjobban fogunk szorítani...

Bogár Kép Én meg majd megkóstolom azt a juharszirupos sütit, amirõl annyit áradoztatok.Hmmm... Azám nagy drukk neked!

Nikie
nikie

TINKA:naponta 2X3 dl vagy ha csepped van kétszer 15 cseppet az elsõ vérzésmentes naptól a 14.-ig.
MARCSI:nagyon helyes,ott a helyed a talin! És soha ne add fel!Kép
Virág
Virág

Marcsi!
Nagyon sajnálom! Kép Kivettelek a táblázatból, remélem hamar bekerülsz egy másikba, a friss kismamik között! Kép

Hurki!
Köszi, akkor megnyugodtam, hogy nem a géplefagyásom tette tönkre, hanem talán az oldaltól fagyott le a gépem! Kép

Lányok!
Már kivettem a szabit 17.-ére! Kép Végre, tudunk találkozni! Kép
Már nagyon várom! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

MarcsiKép
Rettenetesen sajnálomKép De ne keseredj el, hiszen megszoktad, hogy nekünk mindig talpra kell állni, és a türelem meghozza a várva várt babukát majd. Örülök, hogy jösz a talira, addig megpróbálom a fránya Cézár salátát levetetni az étlapról. Például a múltkor sült krumplihéjat ettem ott, és nagyon finom voltKép

CatEye

Cat
Kép
cateye

Gitta Kép
Azért nem értelek ám, miért nem iszod a teát? Milyen a hõd? A dokid mit mond pontosan? Sok az anov. ciklus azt írtad, régebben.Csak a Bromot szeded?
Igaz, 17-én is elmesélheted, lesz idõ...biztos hosszú.

Lányok!
A maileket köszike.

CateyeKép Te mit szólsz a hívás eredményéhez?

Nikie
nikie

GittaKép
Nekem lejön az oldal, csak a Te képeidet nem találomKép

CatEye

Cat
Kép
cateye

NikieKép

Megprópáltuk a lehetetlent. Ezt a sok "gondot" amit mi jelentünk senki nem akarja felvállalniKép Egyébként egyetértek teljesen veled, hogy néhány szakorvos - ezen a téren szerzett tudását - veri a mi felkészültségünk. Csak hát miért kell egy embernek eljutnia ide, hogy így kitanítsa magát, hogy folyamatosan kontroll alatt tartsa az orvosokat ? Egyikünk sem szórakozásból tanulta meg a dolgokat. Na mindegy, tömhetjük tovább egymás fejét.

Te mikor mész dokihoz ? És melyikhez, mert Nálad ezt is meg kell kérdezniKép
CatEye

Cat
Kép
cateye

Sziasztok Lányok!

Már nagyon régen jártam felétek, de most már talán gyakrabban tudok jönni, mivel visszajöttem dolgozni. Igaz a munkaköröm átvette valaki más, de szerencsére találtak nekem más elfoglaltságot. Mindenki akinek sikerült két csíkos tesztet produkálnia, szívbõl gratulálok, vigyázzatok nagyon magatokra!
Szeretném mindenkinek megköszönni a bíztató, kedves szavakat, s most leírom mi is történt velem, elõre is bocs, ha kissé hosszú leszek.
Mint tudjátok én voltam a toxoplasmás. Egyik napról a másikra, mindenféle elõrejezés nélkül 38 fokos lázam lett és gyógyszer nélkül nem maradt lent, már ez gyanus volt, mert mint a háziorvos vagy mint a nõgyógyászom mondta, hogy egy kis vírus fertõzés, máskor hamar leküzdötte a szervezetem az ilyen kis vírusokat, de azért még bíztam benne, hátha a babától vészelem nehézkesebben át. Szinte minden nap beszéltem hol az egyik, hol a másik orvossal, de mindig csak nyugtatgattak, hogy nem lesz semmi baj. Negyedik nap este, barnás folyásom kezdett lenni, s rögtön bementem a korházba, de ott is megnyugtattak, hogy a baba a korának megfelelõen fejlõdik. Másnap meghallhattam a kis szívét, sõt még fényképet is kaptunk róla, de a lázam az azért továbbra is aggasztott. A vizitelõ orvos mindig megkérdezte, hogy mitõl lehetek lázas, mit gondolok, mi lehet a bajom, végül 3 nap után hívtak hozzám egy belgyógyászt, aki nagyon lelkiismeretesen állt hozzá a kivizsgáláshoz. Pár nap után mindenkit kiküldtek a kórterembõl, még a betegeket is és megkérdezték, hogy van e valamilyen eltitkolt betegségem, és közölték velem, hogy biztos hepatítisem van. Mikor szintén pár nap után, ismételten leküldtek UH-ra, s kiderült, hogy a baba már nem él, akkor úgy gondolták, hogy toxoplasma fertõzést kaptam. Meg akarták velem születni a babát, mert azt mondták, hogy már túl nagy, de sajnos vagy szerencsére 4 nap után sem sikerült, így egy orvos megszánt és megmûtött. Ez alatt a négy nap alatt semmit sem ettem, semmit sem ittam, mert azt mondták, ha megindul a szülés, egybõl mûtenek, aludni meg nem tudtam. 8 kg-mal kevesebbel hagyhattam el a korházat. Mûtét után még magasabbra ment fel a lázam, s három napig injekcióztak, mire valakinek eszébe jutott megnézni és kiderült, hogy szövetdarabok maradtak bennem, s ismét azon nyomban mennem kellett a mûtõbe. A nõgyógyászom azt javasolta, hogy fél évet várjunk a próbálkozással, a háziorvosom egy évet javasolt. Mindenki mást mond, a belgyógyász azt mondta, hogy a toxoplasma olya, mint a rubeola, ha az ember egyszer elkapja a szervezete ellenanyagot termel és a következõ babánál ez nem fog problémát okozni, a nõgyógyászom pedig azt mondta, hogy a 12. héttõl gyógyszert kell szednem. Ilyenkor legyen az ember okos. 16-án sikerült rávennem a háziorvosomat, hogy adja be a rubeola elleni védõoltást, kivárjuk a 3 hónapot és csak utánna állunk neki ismét a próbálkozásnak, de azért addíg is olvasgatlak titeket.
Bocs, mégegyszer is a hosszúságért.
Pusz
Alma
Alma

CateyeKép

A saját dokimhoz a köv.hónapban, Bogár dokijához meg a köv.mensi után, de valszeg fogok kérni egy inszemet decemberben. Így karácsony elõtt, ha lehet, nem tudom, mik a feltételek?
AZért is mert a gomba miatt ehónapban is alig voltunk együtt.Így az esély is kevéske.

Nikie
nikie

ALMA:annyira sajnálom ezt a sok rémes dolgot, ami veled történt! Ilyenkor az az érzésem, hogy az egész orvostudomány gyerekcipõben jár és csak sötétben tapogatóznak az orvosok! Az azért nagyon szomorú, hogy nem kezdetk hamarabb kivizsgálni és hogy ilyen szadisták voltak. Melyik kórház nyújtotta ezt a kiváló teljesítményt?
Amikor tudomást szereztünk a toxodról, sokat beszéltünk róla itt a topicban és a hasznosra is tettünk fel anyagokat, de azt hiszem végül mi sem tudtuk eldönteni, el lehet-e újból kapni, mert van olyan orvos aki ezt állítja.
Mindenesetre le a kalappal az elõtt, amin keresztülmentél - remélem lélekben és testileg azóta már sikerült valamennyire regenerálódnod! Egyél sok vitamint és kíméld magad! Ha számít valamennyit - nagyon együttéreztünk Veled!
Puszi,
Virág
Virág

Sziasztok!

Kérlek segítsetek, mert nem találom a Sejtjeink címû filmrõl szóló oldalt, hátha itt akad olyan aki tudja.

Köszi
Loncs
Névtelen

Kedves Loncs Kép
A link: www.budapestfilm.hu

Üdv
Noémi
noémi

Sziasztok!
Szép jó reggelt mindenkinek!

Alma!
Nagyon-nagyon sajnálom! Kép Teljesen együttérzek veled! Hány hetes voltál? Én sajnos a 12.-en veszítettem el szintén valószínüleg toxo miatt a babámat. Nekem nem volt olyan magas lázam mint neked, csak néha-néha rettenetes hidegrázás, de buta fejjel azt hittem, hogy a terhességre reagálok így. Kép Rettenetesnek tartom, hogy 4 napig hagytak szenvedni. Remélem, mielöbb sikerül mind lelkileg, mind testileg rendbejönnöd. Egyébként nekem is 6 hó várakozást mondott minimum a dokim, a másik 1 évet, de szerinetm az túl sok! Bízom benne, hogy mielöbb újra babás leszel és akkor 100%, hogy nem fog megismétlõdni ez a szõrnyûség! Kép
Gyere gyakran, szívesen beszélgetünk, tudom, az mennyire tud segíteni.

Loncs!
Valahol elõrébb biztosan megtalálod, mintha a héten már írta volna valaki a linkjét! Bocs, de nincs idõm keresgélni! Kép

Nikie!
Teát eddig azért nem ittam, mert mindenféle teától iszonyodom, értve ez alatt a sima mezei teákat is. Egyszerûen nem bírom meginni. Mondjuk, van néhány kivétel, mint pl. az erdeigyümölcsös tea, azt szeretem, de abbol is max. 1 kis pohárkával tudok inni. Majd meglátom, lehet, hogy ráfanyalodom. Még azért ezt a hónapot kivárom.

Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Szia Noémi!
Mi a helyzet Veled? Már lassan Ti is akcióztok, vagy már volt? Hajrá, mindent bele!
Csutka
Csutka

Jó reggelt!

Szia Csutka Kép

Ma megyek 10-re dokihoz, kedden még vékony volt a méhnyálkahártyám, ma megint megnéz, de ha minden jól megy, akkor holnap, holnapután LH teszt, vasárnap szuri, ha nem reped meg a tüszõ. Szóval hétfõ - kedd a szent nap! Kép

Neked már "csak" egy hét? Nem érzel valamit?

Alma Kép
Nagyon nagy lelkierõt kívánok, és sajnálom. Kép
Reméljük, amint csak lehet újból babó költözik a pocakodba.

Pusz
Noémi
noémi

Lányok segítsektek!
Nem tudom mi van a hõmmel, de ma reggel megviccelt rendesen. A tüszõrepit pénteken kaptam meg, Vasárnapra emelkedett hirtelen néhány tizedet, aztán hétfõn leesett újra. Tartott ez szerdáig, még akkor is csak 36,3 volt. Erre ma reggel már megint 36,9 lett. Ez nem zavaros egy kicsit? Most mi a ... van velem?
Csutka
Csutka

Noémi!
Mit kellene éreznem? Tegnap kicsit szurkált este a hasam, néha elég kellemetlen volt, de ennyi...
Csutka
Csutka

Csutka Kép

Hát csak úgy kérdeztem ;-)... különösebbet nem kellene...
Minden nap ugyanott, ugyanakkor mérted a hõdet?
Hát, ha emelkedik azért az nem rossz!!! Kíváncsi vagyok a holnapira...

Noémi
noémi

Csutka Kép

Hát csak úgy kérdeztem ;-)... különösebbet nem kellene...
Minden nap ugyanott, ugyanakkor mérted a hõdet?
Hát, ha emelkedik azért az nem rossz!!! Kíváncsi vagyok a holnapira...

Noémi
noémi

Sziasztok!Kép

AlmaKép
Nem találok szavakat, arra mi Veled történt.Kép Szörnyû, hogy még ilyen esetek ellenére sem veszik az orvosok komolyan a toxoplazmózist. Amikor én kértem ilyen vizsgálatot, az orvos csak legyintett, hogy majd ha terhes leszek, akkor meg lehet vizsgálni, hogy védett vagyok-e, addig meg minek. Remélem testileg és lekileg is hamarosan rendbe jössz és megint lesz valaki a pocakodban.Kép

MarcsiKép
Nagyon sajnálom.Kép Remélem a következõ fog sikerülni.Kép

KarmenKép
Érted lehet izgulni? Mikor tesztelsz? Olyan jó lenne már egy babás hír!Kép

Puszi
Laura
Laura (laura2)

A toxohoz. Tényleg rettenetes, amit Alma leírtál. Az én dokim, mikor odamentem, hogy babát szeretnék, és előtte egy kivizsgálást, azonnal megnézte. És sajnos kiderült, hogy nem vagyok védett Kép Ezt nem igazán értem, mert kb egymillió cicánk volt egész életem alatt, és imádom a macskákat, tehát nem iv voltam velük távolságtartó.

Másik dolog: Lányok Kép ami ért a hőmérséklethez segítsen... ma reggel megmértem a a hőmet, mert vaalmikor most kellene megjönnie, és hogy tudjam, hogy számíthatok-e ma rá. A 29.napon 36,95.... Világ életemben napra pontos volt a mensim, ma meg ez a hő... Akkor szerintetek meg fog ma jönnni vagy nem. Mert én úgy gondlom, hogy nem. (Akkor viszont nem tudom mi történt az óramű ciklusommal)

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Csutka!
Ki tudja, lehet egy 2. pé is! Kép Velem már valószínûleg elõfordult, bár uh-n nem nézték, csak a görbémre monta a dokim! Kép

Orsi!
Reméljük, 1 évig meg se jön! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Noémi!Kép
Minden reggel, azonos idõben, ugyanúgy mérem. Lehet, hogy csak túlaggódom a dolgot. Ez az egész hõmérõzés valahogy annyira nem tetszik. Ha jön a baba mérés nélkül is jön, ha meg nem akkor sincs sok jelentõsége...

Orsi!Kép
Szorítok! Hátha Te indítod a lavinát...

Karmen!Kép
Amit Orsinak írtam, Rád is érvényes

Alma!Kép
Erre nem is tudok mit mondani. Nagyon erõsnek kell(ett) lenned!

Puszóka
Csutka
Csutka

Gitta!
Gondolod? Ilyen létezik?
Akkor ma este legyen prütyike? (amúgy is itt az ideje...KépKépKép)
Csutka
Csutka

Csutka Kép

Így van, jön a baba mérés nélkül is! Nekem a dokim azt mondta, hogy ne is stresszeljem magam rajta. Nem is teszem, persze a ciklus másik felében kíváncsiskodom mindig. Kép

Pusz
Noémi
noémi

CsutkaKép
Ha stresszel a hõ mérése, akkor jobb ha nem méred. A hõmérséklet esés v. alacsony hõmérséklet a tüszõk repedése miatt lehet, mert nem egyidõben reped meg mind. Fõleg stimulált ciklusnál több különbözõ méretû tüszõ van. Utánna pedig 2-3 nap amíg megemelkedik a hõ.

NikieKép
Inszem elõtt vért vesznek Tõled és a párodtól is. Ezt az eredményt megvárja a doki kb. 2 hét (hepatitist, Aids-et, rubeola-t szûrnek) Ezt azért mondom, hogy idõben menjetek a pároddal, hogy középidõre meglegyen az eredmény.

GittaKép és MindenkiKép
Pont a napokban panaszkodtam, hogy milyen sokba kerül az orvosi ellátás. Hát az semmi a gyógyszerekhez képest. Ma reggel ciklus 3. napján voltam a dokinál, tökéletesen felszívódott minden sárgatest a petefészkembõl, így folytatja a stimulálást. Clostival leállunk, és 5 ampulla Metrodin injekciót írt fel, ami sokkal hatásosabb a Clostinál, és nem vékonyítja a nyh-t. A gyógyszertárban ért a meglepetés, amikor benyögte a nõ, hogy 14.500 Ft lesz. Majd elájultam. 23.000 Ft a teljes ára, és ebbõl a TB 10.000-t finanszíroz. Ráadásul minden nap vonulhatok beadatni a kórházba, hétvégén is. Ráadásul azt mondta a doki, hogy ezt folyamatosan UH-n kell ellenõriznie, nehogy túl sok tüszõ érjen tõle.

LujzaKép
Úgy emlékszem Te kaptál Metrodint ? Mik a tapasztalatok ? Hány tüszõd lett vele ?

CatEye

Cat
Kép
cateye

CatEye!

Stresszel engem most minden még úgy másfél hétig. Sajnos muszáj mérnem, mert a dokibácsi kérte.
Akkor most is van esély? Vagy a megrepesztett volt inkább a nyerõ?

Noémi!
Mindent bele ha itt az idõ!!!!

Csutka
Csutka

Helló Lányok!

Köszi CateyeKép Te Bogár dokijához jársz?

GittaKép
Szerintem kipróbálhatnád a teát, nekem is nyûg egy kicsit az 5-14.cn.-ig minden reggel, este elkészíteni. De megéri, nekem ettõl állt be a ciklusom. Akinek rendszertelen és a 28-35 az az, akkor be kell állítani, ha nemis evvel a módszerrel, a tea csak rásegít.

Nikie
nikie

Sziasztok
Nekem a jövõ héten kellene megjönnie (remélem nem fog) ilyenkor ha van baba kellene már valamit éreznem?
Nekem csak egy furcsa érzésem van, ugyanis néha a postáról szoktam kihozni a cégünkhöz csomagokat (igaz ha nehéz jönnek velem segíteni) de az utóbbi napokban egyedül voltam és hoztam egy olyan 10 kg-ost de csak pár métert kellett a kocsihoz vinnem. Utánna ahogy letettem olyan szar érzésem volt elfogott a hányinger meg szédültem és ma is ez a furcsa érzés volt rajtam pedig ma nem vittem igazán semmi súlyosat. Mással is elõfordul ilyen?
A hõm 36,7 és 36,9 között ingadozik már egy pár napja, szerintetek ez jó ha a kezdetben csak 36,2-36,4-ig volt?
Ma is 36,8.
Puszi
Cinci

Kép
cinci

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: