Sziasztok!
Szép jó reggelt mindenkinek!
Alma!
Nagyon-nagyon sajnálom!

Teljesen együttérzek veled! Hány hetes voltál? Én sajnos a 12.-en veszítettem el szintén valószínüleg toxo miatt a babámat. Nekem nem volt olyan magas lázam mint neked, csak néha-néha rettenetes hidegrázás, de buta fejjel azt hittem, hogy a terhességre reagálok így.

Rettenetesnek tartom, hogy 4 napig hagytak szenvedni. Remélem, mielöbb sikerül mind lelkileg, mind testileg rendbejönnöd. Egyébként nekem is 6 hó várakozást mondott minimum a dokim, a másik 1 évet, de szerinetm az túl sok! Bízom benne, hogy mielöbb újra babás leszel és akkor 100%, hogy nem fog megismétlõdni ez a szõrnyûség!
Gyere gyakran, szívesen beszélgetünk, tudom, az mennyire tud segíteni.
Loncs!
Valahol elõrébb biztosan megtalálod, mintha a héten már írta volna valaki a linkjét! Bocs, de nincs idõm keresgélni!
Nikie!
Teát eddig azért nem ittam, mert mindenféle teától iszonyodom, értve ez alatt a sima mezei teákat is. Egyszerûen nem bírom meginni. Mondjuk, van néhány kivétel, mint pl. az erdeigyümölcsös tea, azt szeretem, de abbol is max. 1 kis pohárkával tudok inni. Majd meglátom, lehet, hogy ráfanyalodom. Még azért ezt a hónapot kivárom.
Üdv:
Gitta