A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Ha esetleg kíváncsiak vagytok egy annov. ciklus görbéjére, amelyben a hõ felmegy 37-re - negatív, semmiképpen nem követendõ, csak okulásra szolgáló(!) példaként - szóljatok, de csak holnap tudom feltenni, mert ma nincs nálam.
Leone

KépKép
leone

Marcsi! Ne feledd Edelweissnak se mutatta ki csak 2 nappal késõbb lett poz! Megkérdezhetem milyet ültettek vissza? Nekem mindkettõ 8 sejtes volt, egyik 3 a másik 3,5-4 pontos.

Ma már akkor 2 sikertelen hirt olvastam, kezdek én is elbizonytalanodni. Nekem pénteken kell tesztelnem.
Nekem csak 50e Ft-ba volt gyógyszerrel együtt. És 4 tüszõben volt 3 petesejt, de 1 megint nem indult be.

Jaj egyre jobban félek ettõl a péntektõl! Remélem neked pár nap múlva poz. lesz, még lehet ha jó a táblázatban a cn.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Hurki!
Én még nem voltam laparon!
Drukk, hogy minden rendben legyen! Kép

Marcsi!
Nagyon sajánálom, hogy nem sikerült! Kép De amíg nem jött meg, addig ne add fel a reményt! Kép Biztosan aranyos a bölökid! Kép

Lányok!
Hû, ti mind a kihûlés stádiumában vagytok hozzám képest! Én még soha nem mértem 36,6 alatti hõt, azt is csak a pé idején! Kép Szerintetek normális, hogy a 7. napon 37-et mérek, és meg sem vagyok fázva? Már megint ugárl a hõm, félek, ez is anov. ciklus lesz. Már megint ezzel foglalkozom, pedig nem akartam! Kép

Bera!
Szuper, babát oda! Kép

Leone!
Meglátod, lesz itt baba, ha nem most, akkor kicsit késöbb! Kép

Orsi!
Kép

Kármen!
Ne tessék elõre szomizni és idegeskedni! A babók szertik a boldog mamókat! Kép

Na, akkor a tablicsku:
Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Mindig letelik az 5 perc, mire van idõm beszúrni a tablicskut is! Kép

Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Sziasztok!

LauraKép
Csak alátámasztani tudom, amit írtál. Igenis a helyes táplálkozás alapköve testünk normális mûködésének, ha ez nincs meg, minden felborul!!!!!! Aki úgy érzi, nem eszik rendesen, vagy egyoldalú a táplálkozása (mindig pörkölt stb.) és ritkán jut alapvetõ vitaminokhoz, ásványi anyagokhoz, az szedje a szintetikus formáját, vagyis vegyen vitaminkapszulákat! Én mindig ellene voltam, de be kellett látnom, hogy egyszerûen nincs idõm, se energiám úgy fõzni fõleg télen, hogy abban minden benne legyen. Van nap, hogy egy pár szalámis zsömlével átvészelem a napot, és esetleg bezúdítok este egy zacskós levest. Hát így nem mûködik még a teherbeesés sem. A stresszes életmódunkban is segíthetnek a vitaminok, és akkor megint oda lyukadunk ki, hogy ha kevesebb a stressz, akkor könnyebben összejön a babó is.
Ha valaki nem bírja a fél Elevitet egy nap, vegyen Centrumot vagy valami más készítményt.

Hú, ez egy kicsit reklámszagú volt, de mégis, ez a véleményem.

Krissi
krissi

Sziasztok Lányok!

Köszönöm az istápolásotokat.

Lujza!
Nem kell végig feküdni talán nem is jó. Könnyített életet kell élni, nem futni hullahoppkarikázni, emelni. Otthon voltam táppénzen, a háztartást elláttam, de, du szundítottam az utrogestan hüvelygolyóimmal.

Kármen!
Nekem 2. nap ültették vissza õket, az egyik 4 sejtes volt 3/4-es osztályzattal, a másik olyan 2,5 sejtesnek nézett ki talán 2-es volt, és a 3. pedigk még egybe volt csak azt mondták hogy elindult az osztódása, gondolom az 1-es kapott, vagy 2-est?
Remélem legközelebb több osztódó megtermékenyített petesejt lesz és talán többet kellene várni a visszaültetéssel, hogy minél tovább osztódjon.

Marcsi
Marcsi

Már a pocim is fáj... Kép
Na megpróbálom összekapni magam, hogy ne sokkoljam a párom a gondjaimmal, mert akkor elkezdi magában keresni az okokat... azt meg nem szeretném.
Az egészet tetőzi, hogy egy ismerősünk most fog szülni. tegnap beszéltem vele, s megkérdezte, hogy hogy áll nálunk a babahelyzet, és meg csak a "dolgozunk rajta" mondtatot tudtam kinyögni, és elég pocsékul éreztem magam utána...

OK. Akkor nem nyafizok, elküldöm magamnak a napocskát, amit nektek szoktam, és nekiesek a tanulásnak, és mindennek, mert rengeteg dolgom van Kép

CatEye Kép
a minitali most kedden lesz??? mert ha jól néztem akkor 17-e kedd.

Kellemes napot mindenkinek!!!!!

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Cateye Kép
Jól írtál neki..

Krissi Kép A táplálkozás tényleg sokat segít, én amikor mindennap ettem fõtételt és délben, egyáltalán nem voltam ideges, csodálkoztam is, de most..

Ja Lányok!
A görbéknél tényleg az ív számít, ne felejtsük már el.
Olyan lüke vagyok, rosszul olvastam a könyben pedig úgy van, idézem: "Elégtelen a luteális szak, ha a hõmérséklet emelkedése jól érzékelhetõ, de a sárgatestfázisban is az ébredési hõmérséklet tartósan 37 fok alatt marad, vagy nagyobb fokú változékonyságot mutat",
és ezen a "nagyobbfokún" van a hangsúly. Tehát az ív számít!

pussz
Nikie
nikie

Sziasztok !
Reggel 7 óta most jutok csak a géphez.
A hõgörbére csak annyit, hogy nekem is nagyon alacsony az alaphõmérsékletem, a pénél is csak 36,8-36,9-ig megy föl, és a vége felé is ez a max. Amúgy az íven meg minden látszik, csak néhány tizeddel alacsonyabb.
Érdekes dolgot halottam, az egyik ismerõsöm rokonánál minden rendben volt mindkét félnél, mégsem jött a bébi. Az derült ki több évnyi vizsgálódás után, hogy túl alacsony a csajszi alaphõmérséklete, és ez gátolja a teherbeesését. Jó mi? Ilyet még nem is hallottam...
Ha most esetleg mégsem sikerülne nekem, pont péntek 13.án fog megjönni, az a 26. napom. Kicsit furcsa, nem?

Bocsi a hosszúságért!
Csutka
Csutka

NikieKép
Nálam tartósan 37 alatt marad a hõ, az ív viszont jó. Ilyenkor mégis rossz a sárgatest, nem?

Laura
Laura (laura2)

Csutka Kép
Mi az, hogy az alaphõmérséklete alacsony volt? Most a rendes testhõmérsékletrõl beszélsz, vagy a reggeli hüvelyben történõ mérésrõl?
Nikie
nikie

Laura Kép

Nem akarok hülyeséget, "sületlenséget" mondani, a dokid mit mond?
Azért érdekel, hol van az a görbe?

Nikie
nikie

NikieKép
A dokim még semmit, mert idén már nem megyek vissza hozzá. A múltkor elküldtem neked két havi görbémet, az egyik volt gyógyszermentes. Tegnap feltettem az e havit, de még csak a 21. napig van rajta. Ma vagyok a 22-en ma is 36.9 volt. A tegnapi arhívban nézd meg légyszives a görbét. Köszi.

Laura
Laura (laura2)

Nikie!
Ilyen mélyen nem mentünk bele a dologba, csak ennyi volt a problémájuk lényege. Most azon tanakodnak az orvosok, hogy mivel tudnák neki följebb vinni egy picit.
Csutka
Csutka

Marcsi! A 2. napon a 4 sejtes az jó. Mert nekem mindig a 3. napon volt. Akkorra meg a doki szerint 8 sejtesnek kell lennie (nyáron csak 6 volt). A pontozás amugy nem tudom mit jelent, az átlag nekem úgy tünik 8 sejtes 3 pontos szokott lenni. Te tudod mi alapján pontozzák?

Azért még ha nem jön meg, csinálj pár nap múlva egy újabb tesztet, akkorra már biztos lesz az eredménye.
(én azért nagyon drukkolok, amig nem jön meg van remény ++++++++++++)

Puszi: Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

OrsiKép
Igen Gitta kérésére áttettük a talit 16-ról 17-e keddre. Remélem azért a vizsgaidõszaktól el tudsz jönni Te is!!!!

KarmenKép
Neked nagy-nagy drukk péntekre!!!!!!!

NikieKép
Szerintem félreértelmezzük a könyv írását, ha megvan az ív, de tartósan (tehát nem 1-1 napra) 37 alatt marad a hõ, vagy több tizedet le fel ugrál (nagyobbfokú változás) akkor elégtelen a luteális szakasz. Tehát én úgy értelmezem, hogy bármelyik eset áll fenn sárgatestelégtelenség van. Nem jól gondolom ?

CatEye

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Nem válaszolt senki a tegnapi kérdésemre. Kép
Szóval még egyszer: ha egy cikluson belül eltört a hõmérõm, akkor ne is foglalkozzak ebben a hónapban a méréssel? (Az új alacsonyabb hõket mér szerintem. Akit esetleg érdekel, tegnap dél körül írtam be az adatokat.)

Orsi Kép
Kezelik már a párodat?

Sz.
szamoa

Sziasztok csajszik!

Tudom, hogy nagyon ritkán jelentkezem be, de most el kell mesélnem Nektek vmit, ami azt mutatja, hogy soha nem feladni és csodák pedig léteznek.
Nem tudom, hogy pontosan ki tudja (a talis lányok biztosan), de ebben a hónapban volt a 2. inszemem. Csak a jobb oldalon ért meg 2 tüszõm, ami azért tûnt esélytelennek, mert a HSG eredmény alapján a jobb oldalam el van záródva. Az inszemre így majdnem el sem mentünk, aztán mégis.
Tegnap a 24. napon kellett visszamennem HCG vérvételre. Uh-n is megnézett. A nyálkahártyám a 24. napon 14 mm-es volt (eddig még soha ilyen vastag). Ma beszéltem a dokival a vérvétel eredményével kapcsolatban és a következõket mondta: Rossz hírt kell közöljön. Aztán csend. Én már vártam, hogy mondja a megszokott eredményt, hogy meg fog jönni. Folytatta, hogy a hormonszintem nagyon alacsony, a sárgatestem viszont nagyon nagyon jó. Na én nekem persze fogalmam sem volt most ez mit jelent és meg is kérdeztem. Válasz: a hormonokból az látszik, hogy volt egy petém, ami megtermékenyült, de lehet, hogy nem tudott továbbfejlõdni vagy az is lehet, hogy terhes vagyok, ami még pici és az viszont késõbb továbbfejlõdik. Nekem már az elsõ is elég volt, annyi, hogy terhes tudok lenni. Innen már tudom, ha most nem jött össze, akkor már tényleg csak türelem játéka az egész. Úgy örülök, hogy el sem hiszitek Kép. Na meg, hogy lehet, hogy nincs is elzáródva a jobb petevezetõm?!
Hétfõn vissza kell mennem a dokihoz, ha megjön azért, ha meg nem jön meg akkor meg azért Kép

Virág Kép
Úgy látszik igazad volt a 14 mm-el kapcsolatban.

Bocs lányok a hosszú sorokért, de megyek még egy kicsit szárnyalok tovább...

Nagyon boldog Bogár
bogár

CatEyeKép
Én is hasonlóan értelmezem azt a mondatot, amit Nikie idézett. Tehát pl. nálam megfigyelhetõ az emelkedés, de a hõm tartósan 37 alatt marad. Ez rossz!!! Vagy a másik eset amikor 37 fölé megy de nagyfokú az ingadozás. És ez is rossz!!! Én így értelmezem.

BogárKép
Gratulálok!KépRemélem továbbfejlõdik az a babuci!

SzamoaKép
Lehet, hogy az új hõmérõt tovább kell benntartanod, hogy normális hõt mutasson. Próbáld ki. Mást sajnos nem tudok javasolni.

Laura
Laura (laura2)

BOGÁR:úúúgy örülök és nagyon nagyon drukkolok!!!!
JósnõVirág
Virág

GITTA:JOVI kéri javítsd köv.c 2cn-re. És Mindenkit puszil!
MARCSI:remélem továbbra is maradsz az általunk megismert Optimarcsi és nem törsz le nagyon ha nem sikerül rögtön elsõre! Még bármi lehet de ha most nem, majd legközelebb tuti beikerbabásodsz!!Aztán futkoshatsz egyiktõl a másikig lógó nyelvvel!Kép
Virág
Virág

Bogár Kép Kép Kép Kép
Nagyon nagyon örülök, olyan jó lenne, ha ezután a tali után is bebabásodna valaki Kép

Szamoa Kép
A párom már kezelik. Szedi a gyógyszereket, remélem hamar rendbejön.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

CatEye Kép
Persze, hogy tudok a talira menni, nincs az a vizsga ami miatt kihagynám Kép minemellett addig is kikapcsolódik egy kicsit az ember Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

SzamoaKép
Szerintem hagyd ebben a hónapban a hõmérõzést, mert nem lesz az eredmény egzakt. A köv. hónapban már mérheted az újjal.

CatEye

Cat
Kép
cateye

Sziasztok Lányok,

Én is jól eltûntem mostanában, megy az év végi õrület.
De most beugrottam és olvastam Bogár levelét!
Bogár Kép
Nagyon drukkolok neked, remélem, hamar jó híreket hallunk tõled!

Alena
alena

Annyira várom már a jövõhét végét! Ti hogy tudtok türelmesek maradni? Próbálok nem folyton erre gondolni, de nem megy...
Van egy viccem:
-Hogy ugat a fényképész kutyája?
-Vaku-vaku
Meg még egy:
-Mit mond a cica, ha rálépnek a farkára?
-Genyau!
Bocsi ha túl fárasztó, bár szerintem aranyos.
Puszi
Csutka
Csutka

A hõmérõzéssel kapcsolatban kérdeznék: hüvelyben meddig kell a hõmérõt feltenni? Elég ha egy kicsit vagy elég mélyen kell csinálni?

Kép
cinci

CinciKép
Az a lényeg, hogy az érzékelõ része bent legyen a hüvelyben.

BogárKép
Várom a hõgörbédet a freemail-re.

CatEye

Cat
Kép
cateye

BogárKép
Nagyon örülök ennek a jó hírnek!!!

Hermi
Hermi

MarcsiKép
Azert nem feladni meg, ebbol lehet meg babuciKép

BogarKép
Nagyon sok drukk Neked es a babucinak, hogy tovabb fejlodjon. Nagyon orulok a jo hirnekKépKépKép

KarmenKép
Neked pedig nem szabad izgulni, a babucik megerzik, ha a mamoca stresszel. Csak nyugodtan. Gondold azt, hogy bizti sikerulKép

SzamoaKép
Ha nem stresszel a homerozes, szerintem merd tovabb az ujjal, de ne vedd szentirasnak. CatEyeKép-nak igaza lehet, probald meg tovabb bent tartani, hatha ennek tobb ido kell.
vica72

Az alairas meg lemaradt.Kép

Pusza:
Vica
vica72

Sziasztok lányok!
Bogár, ez nagyon jó hir, ha lehet gratulálni, szóljál feltétlenülKépKép

Na, itt vége is az örömködésnek, azt hiszem én egy kicsit lazitok a témán. Tudjátok pont egy éve lettem terhes, és erre megint rádöbbentett a hétvégi szülinapi party.(az a baba pont akkor született, amikor én terhes lettem)
El is gondolkoztam, hogy ez az elmúlt 1 év nekem megint csak errõl szólt, és érzem,hogy ez igy nagyon tömény.
Nagyon szeretek ide járni, de szerintem ez már kóros,hogy ez az elsõ oldal, amit minden nap megnézek, ki tudja hányszolKép..
Szóval, olvasgattam másoktól is, hogy lazitani kell, én most megpróbálok. Ez azt jelenti, hogy nem fogok jönni,legalább is nagyon jó lenne kibirni.( elvileg pont ilyen "lazitási" szándékból nem vagyo a táblázatban sem benne.)
Nincs hari ugye lányok, de most nekem kicsit erre van szükségem.
Sok puszi nektek, kitartást, és ha pár hónap múlva erre járok, remélem már egy teljesen kihalt,és üres topicot találok!!!
Sziasztok
Barbi

Kép
Kép
barbi

Lányok gondolkoztam valamin...
A párommal kapcsolatban azt mondta a doki, hogy amikor megettük a gyógyszereket akkor menjünk vissza. Na mármost, ha egy férfi ciklus kb. 70 napos, akkor az azonnal kontroll lehet, hogy nem mutat semmit a ficánkák számát illetően, nem?? A gyulladás gondolom kiderül, hogy megszűnt-e.
Szóval ezen filozofálgattam, így magamban... mert a kedves férj még dolgozik... Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!

Remélem az illetékes Holdasok bekukkantanak egy percre ezen a késõi órán....
Szóval.

RNatiKép

Holnap, 4-én, 12:40-kor vagy holdas. Még holnap este is OK ez akció, ha most nem sikerülne olvasni.

VirágKép

Holnap 4-én este 22:04-kor jön el a Holdacskád, úgyhogy legyen ám prütyökhegy!!!!

Puszi:
Krissi

PS: BarbiKép ez borzasztóKép hogy nem jössz! Hidd el, ettõl még lehet nem görcsölni, hogy olvasgatod mit írnak a többiek és te is írsz! Azzal nem teszel semmi rosszat magadnak!
Ne menj eeeeeeel!

BogárKép
Hát ez szenzációs!!!!!!!! Nagy gratula! Szorítok a babónak, hogy kapaszkodjon! Ez az inszem eredménye? Vagy netán a Holdé...?
krissi

Köszi Krissi, de ezt most elhatároztam.
Látod,olyan régóta vagyok itt a topicban, hogy már senki sem emlékszik arra,egyszer már csináltam ilyet, és akkor is nagyon jót tett lelkileg.
Nem megyek el végleg, csak egy kicsit.
Monjduk szabira megyekKép
Drukk mindenkinek
Barbi

Látjátok,még mindig visszajöttem olvasni, de ez még nem érKép

Kép
Kép
barbi

Profilképcsere történtKép

Kép
Kép
barbi

Sziasztok!
Megvan a párom matyieredménye!
2,5 ml
32 mill/ml
élénk 50%
közepes 10 %
lassú 10 %
Normospermia 74 % ( ez mi? )
Szerintetek ez jó?
Csutka
Csutka

Barbi Kép
Hát igen én is gondolkodom, hogy itt az évvége és mi is történt ebben az évben. Néhány jó dolog, de a java sajnos rosszKép
És a többieknél, lányok nálatok?
Jó azért öröm is volt, de amúgy elég szomorkás év volt...
Nikie
nikie

Bogár! Nagy-nagy drukk! Várjuk a jó híreket!
És Kármen töled is!
Ediröl tudtok valamit?

Puszi!
Andi
andi28

Sziasztok!

Tisztára úgy érzem mintha meg akarna jönni, pedig még csak a 23.cn-on vagyok. Tegnap este is valami vérrögfélék távoztak belõlem, úgyhogy szolid kis barnázásom egyre jobban kezd elfajulni.Kép Lehet, hogy a cickafarktól fog hamarabb megjönni? A jövõ hónaptól azt hiszem, abbahagyom a teaivást, meg a hõmérõzést is. Lehet, hogy igaza van Barbienak és nekem is jót tenne, ha egy kicsit távol maradnék , mert már teljesen babanetfüggõ lettem. Olyan nehéz lenne nem olvasni benneteket. A karácsonyi szünetben úgysem leszek, mert otthon nincs netem. Biztos az lesz majd az elsõ dolgom, ha bejövök dolgozni, hogy elolvasom a kétheti termést.Kép Tegnap az is megfordult a fejemben (a vérzés miatt), hogy lehet, hogy épp most próbált beágyazódni a baba csak nem sikerült neki.Kép Az ilyen buta gondolatok miatt kellene leállnom a babatémával, mert ha így folytatom hamarosan a diliházba jutok. Ott meg nincs Internet és akkor, hogy fogok írni nektek???Kép

Puszi
Laura
Laura (laura2)

Laura!
Ne add fel, egy jópofa ápoló majd biztos segít ott nethez jutni ! (de komolyan, nem szabad elkeseredni, majd lesz valahogy...)
Csutka
Csutka

Sziasztok!

Bogár!
Most olvastam, mit írtál tegnap! Kép Nagyon szorítunk neked! Kép Remélem, tényleg baba van a dologban! Kép Vigyázz magatokra! Kép

Virág!
Javítottam Jovit!

Barbi!
Sajnálom, hogy elmész, de megértelek! Én is gondolkodtam már rajta, hogy kicsit hanyagolni kellene a topicot, de nagyon hiányzana a társaság. Nekem is mindig a babanet az elsõ, amit kinyitok! Kép

Akkor a mai táblázat:

Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Sziasztok lányok!
Nagyon édik vagytok, nagyon szépen köszi Mindenkinek a drukkot Kép

KrissiKép
Nem lehet tudni. Lehet, hogy a hold is közrejátszott.

Barbi Kép
Én is úgy voltam vele, mint Te, hogy szüneteltetni akartam a netet, de el kell áruljam, hogy nem nagyon ment. Nekem az viszont sokat segített, hogy néha azért olvasgattalak Benneteket (igaz nem napról napra), viszont csak ritkán írtam. Emiatt úgy gondolom, hogy teljesen ne hagyd ki a topicot az életedbõl (nem is fogod tudni megállni), max. ne írj csak néhanapján.

pussza
Bogár
bogár

BARBI:ha döntésed végleges várunk vissza hamarosan a Friss-be!Vigyázz magatokra és jelentekzz a ababás hírrel!Kép
KRISSI:köszönöm, ígérem meglesz!KépJa és kivehetsz msot már engem is, mert "megtanultam" kiszámolni! Kösz még egyszer!Kép
Virág
Virág

Lányok!
Valaki nézze meg légyszi amit reggel kérdeztem, már nagyon érdekelne mi az ábra...
Pusz
Köszi
Csutka
Csutka

CateyeKép
mail ment.

CsutkaKép
Én szívesen segítenék az értelmezésben, de annyira nem értek hozzá, hülyeséget pedig nem akarok mondani. A hasznos topicot nézted már, vagy ma biztos jönnek még olyan lányok, akik értenek nagyon a témához.

pussza
Bogár
bogár

Csutka!
Az én páromnak is voltal gondjai, emiatt többször volt matyivizsgálaton. Legutóbb ehhez hasonló eredménye lett, és ekkor hagyták abba a kezelését, ugyanis ez nagyon jó eredmény!
Bogi
Névtelen

Bogi, Bogár!
Köszönöm, remélem igazad van, és jól viselkednek a matyikáink....
Csutka
Csutka

Sziasztok
Bogár, most olvastam csak a jóhírt!!!Nagyon nagyon szurkolok, hogy tényleg baba legyen a dologban, és kapaszkodjon, hamar zebra-teszted is legyen, hogy ne tépje az idegeidet! és aztán gyorsan gyorsan írd meg!!! Kép
Cat, köszi a listácskát de betét minek kell? akkor megyek amikor már elmúlt, akkor is kell betét?
képzeljétek a tescoban voltunk vásárolni a párommal, és persze jó sok pocakos kismama volt, és volt aki a kocsijában toligált egy-egy ikerpárt a mama meg a papa is 1-1 babukát, na és a párom hozzámfordult, hogy csókolom ezt melyik polcon találta? Kép
16-án lesz a mûtétem, tegnap kaptam idõpontot, noná hogy hülyeségeket álmodtam...
puszi Hurki Kép
hurki

CsutkaKép
A normospermia szerintem normál sperma alakot jelent, tehát 74%-a normális alakú (ez teljesen jó). Az eredményed nem rossz, de a jó alsó határán van szerintem. Én keveslem a gyors mozgásuak arányát is, de a 32 millió/ml sem túl sok. Ha visszaolvasol a múlt heti termésbe 25 millió/ml-nél már gyulladás volt az oka a kevés spermaszámnak. Volt bakterológiai vizsgálat is ? Nincs gyulladás ? Persze ezzel az eredménnyel spontán is teherbe lehet esni, de jobb lenne a végére járni, hogy miért nem jobb az eredmény. Prosztata matatás is volt ? Nincs viszér ? Az csökkentheti a spermaszámot.

BarbiKép
Ne hagyj itt minket !!!! Inkább ritkábban gyere, vagy csak olvass minket, de nem menj el végleg. Már oszlopos tag vagy itt.

CatEye

Cat
Kép
cateye

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: