A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

CinciKép
Az anyósod tisztában van vele, hogy Ti is nagyon szeretnétek babát? Lehet, hogy Õ nem gondol arra, hogy Te már nagyon akarod és mennyire nehéz neked a szitu. É most magamból indulok ki, mert ritkán találkozok az anyósommal és nem beszélem meg vele az ilyen dolgokat. Õ is mindig kérdezi mikor lesz már unoka, én meg azt mondom, majd szólunk ha lesz. Ezzel le is van rendezve egy idõre, szerencsére nem firtatja. Ne tudom Te mennyire osztod meg az ilyen gondokat az anyósoddal, de lehet, hogy segítene a dolog ha megbeszélnéd vele, hogy mit érzel. Esetleg a sógornõdnek is mondhatnád, hátha Õ is együtt érezne Veled és jobban engedné, hogy Te is foglalkozz a picivel.
Ez a keresztanyaság meg nem nagy dolog, úgyis közeli rokona vagy Te is, és úgyanúgy fog szeretni a baba, mint a férjed. A rokonságban meg úgyis tudják, hogy Te vagy a feleség, nem a másik csaj. Ne fogd fel ilyen tragikusan a dolgokat.

Laura
Laura (laura2)

Csutka Kép
Ma a 9. napon vagyok a héten kell mennem UH-ra és kapom majd a szurit vasárnap. Szedegetem a gyógyszereket és azon gondolkodok, hogy most úgyse fog összejönni, olyan nem létezik, hogy egymás után kétszer!!! Pláne, hogy erre 11 hónapot vártam. Kép

Gitta Kép
Jó volt olvasni a leveled tele van optimizmussal Kép Kép néha engem is elkap. A hétvégén nekem is voltak olyan gondolataim, hogy nem kellene ilyen betegesen rágörcsölni. Már vitatkoztunk is miatta a férjemmel. Szerinte nem is próbálkoztunk mi az elmúlt évben igazán... ??? Én nem tudom, hogy akkor mi ketten együtt éltünk-e az elmúlt idõszakban, mert nem így volt. Sztem csak azért mondja, hogy magát is bíztassa Kép

Cinci Kép
Teljesen együtt érzek veled! Igazából csak közhelyeket tudnék neked mondani. Kép De próbálj meg nem foglalkozni vele. Kép Ne is tudják, hogy nagyon szeretnél babát, majd egyszer csak meglepitek anyósékat egy "zebrával".
Régóta próbálkoztok? A táblázatban 2 ciklust látok, elõtte volt valami? Mert ha ennyi, akkor meg végképp ne keseredj el. Kép Kép Fel a fejjel!

Az Elevit tényleg jó a méhnyálkahártya vastagítására? Nekem kérnem kellene erre valamit, mert múlt hónapban 12. napon csak 7mm volt és lehet, hogy emiatt nem maradt meg. Kép

Pusz
Noémi
noémi

Sziasztok!

Cinci Kép
Ne legyél haragos, az nem tesz jót semmilyen szempontból. Sajnos sokan vagyunk hasonló szituban mint te, de ezen túl kell lépni.
Keresztszülõség: férjem két lányka keresztapja, az egyiknek 2 keresztanyja van, a másiknak meg még egy keresztapja és 2 keresztanyja. Ezt szerintem nem kell véresen komolyan venni. Amikor elkezdtük szervezni az esküvõnket, onnantól kezdve az anyukájuk végig mint keresztanyut nevezett meg engem a kiscsajok elõtt, és engem örömmel tölt el, hogy bár papír szerint nem én vagyok, mégis engem (és a férjemet) tekintenek keresztszülõknek. Minket így is hívnak a többieket meg, ha emlegetik, akkor a nevükön.

Gitta Kép
Valahol olvastam, hogy ha egy nõ terhes, akkor mehet hivatalosan a terhességgel kapcsolatos vizsgálatokra, nem kell szabit kivenni, csak igazolást kell vinni az orvostól. Majd megpróbálom belinkelni a hasznos infokba, már ha egyáltalán belefér a témakörbe.
Sajnos, azt nem tudom, hogy akkor, ha nem vagyunk terhesek, hanem felkészülünk rá, tehát kezelésekre járunk, akkor hogy van ez.

Tinka
tinka

Szép jó napot Mindenkinek!
Gitta, bocs elékerülte a figyelmemet tényleg, de mostmár akkor tudom, már csak az érdekelne lesz-e laparod vagy volt-e és ha igen milyen eredményt hozott? Ja és én a bromotól elkezdtem fogyni. Pedig eszem rendesen ugyanúgy és mégis. a doki szerint a bromo hatással vana prolaktinra és a pco miatti rossz inzulinháztartásra és ezért fogytam. Érdekelne Te mit látsz? Egyébként meg rám is nagyon rámfért de eddig semmivel sem értem célt, most meg hogy hozzák helyre a hormonom magától megy le, ez dögség annyi év sikertelen fogyókúra után. De ennek azért most nagyon örülök, és remélem Nálad is bejön. Még kéne jó sokat fogyni és Hurkiról nevet változtatok Kép
Virág, neten fertõz a progihiány? Kép remélem hamar helyreáll Kép
Karmen : ++++++ most sikerülni fog!!!
Vica gratula a jó hsg-hez.Kép
Cinci, nem hiszem, hogy irígység lenne amit érzel, annál sokkal inkább szomorúság, hogy nem nektek sikerült, de nemsokára becsönget gólybácsi. Rossz megélni ha a környéken babuka lesz amikor Te is nagyon szeretnél, nálunk is van néha olyan érzésem, hogy ha jönnek a szüleim kíváncsibbak az unokáikra mint ránk, de ez ellen nem tehetek semmit. Illetve amig közel laktunk hozzájuk addig nálunk aludtak és átmentek unokázni na ez piszok rosszul esett, elköltöztünmk, így ha hozzánk jönnek akkor nálunk vannak, és ha unokázni akarnak akkor oda mennek, nem csak egy szállás vagyunk gyerek nélkül. Meg fogod szokni a picikét, és biztosan engedi majd a sógornõd is a babázgatást, nem hinném én sem hogy a gyerekgondozást meg lehetne tanulni más babájával, nemsokára a sajáton gyakorolhatsz nem szabad feladni! És ne legyen szégyenérzeted az irígyszerû gondolataid miatt, ezek vannak mindenkiben Kép
Puszika mindenkinek Hurki Kép
hurki

Sziasztok!
CateyeKép Szerintem, ha elhúzódik a ciklus, nem biztos, hogy anov. Az is lehet, hogy megtermékenyült, de nem tudott beágyazódni... sajna. Egy kezdõdõ terhesség megszakadhat így is.
Nikie
nikie

Hurki Kép Cateye Kép Megkaptátok a mailt?
Nikie
nikie

Sziasztok!

KrissiKép írta, hogy az Elevittõl megszûnt a barnázása és lehet, hogy vitaminhiány is befolyásolja a hormonokat.
Errõl jutott eszembe, hogy magnézium szükséges a progeszteron és az ösztrogén szint egyensúlyához. Az elsõ dokim mindig napi 1 Centrumot, 2 magnézum pezsgõtablettát és 3 folsavat javasol a babát tervezõknek.

Andi!Kép
Köszi az infót, már be is írtam a telefonomba, nehogy lemaradjak róla! Biztos tanulságos lesz.
Én is láttam szombat este a tv-ben a mûsort és rögtön Ti jutottatok az eszembe, hogy vajon hányan nézik.

Cinci!Kép
Próbálj feszélni a pároddal! Mert tulajdonképpen az õ családjáról van szó, és ha olyan történik ami neked rosszul esik, akkor õ tompíthatja a helyzetet (pl. amikor nem vesznek rólad tudomást megjegyezheti a családnak, hogy estleg te is...), vagy ha megfogja a kezed, átölel, érezteti, hogy tudja hogy milyen rosszul érzed magad, akkor talán könnyeben viseled. Semmiképpen nem szabadna belemerülnöd ebbe a rossz érzésbe és depresszióba, mert az csak ront a helyzeten. Keressetek közösen megoldást!
Ez a keresztszülõség nekem is furcsa. Ha eldöntötted, hogy nem akarod a férjed megfosztani ettõl, akkor bizony le kell nyelned és nem szabad foglalkoznod vele. (A keresztelõn így is elég rossz lesz, teljesen meg tudom érteni az érzéseidet, én is ilyen vagyok.) Ha meg végül mégsem tudod elviselni, akkor csak beszéld meg a férjeddel, azért vagytok társak jóban rosszban, hogyha te már nem tudod megoldani a problémádat, akkor együtt próbáljatok valamit kitalálni.
Meg ha elmondod a gondjaidat, egy kicsit ki is ereszted a feszültséget magadból. Ezért panaszkodj, nekünk is nyugodtan, bár nem tudom mennyit tudunk segíteni, de együttérzünk.

Puszi, Leone

KépKép
leone

Sziasztok, jó delet Mindenkinek!
CINCI:nálunk a helyzet teljesen hasonló - ugyanúgy éreztem, mint Te. Most már a baba 9 hónapos és annyira drága, hogy elfelejtettem minden rossz érzést és az anyósom végra nem velünk van elfoglalva és minden szépen magától elrendezõdött!!! Meglátod Nálatok is így lesz!Kép
NATI:nevetnem kellett azon amit írtál, mert annyira ironikus - ahova csak megyek pocakos kismamák "gurulnak" elém, mindenki többgyermekes családanya és nekem kell végighallgatnom hogy mit éreznek és mit eszik a gyerek stb. Bekapcsolom a TV-t:pelenkareklám, kinyitom a magazint tuti, hogy egy baba vigyorog rám...Ez most ilyen, mert erre vagyunk "kiélezve" - gondoljatok arra, hogy amikor párt kerestünk állandóan a pasikkal voltunk elfoglalva és mindenütt boldog szerelmespárokba ütköztünk - mára teljesen eltûntek, pedig ugyanannyian vannak! Majd a baba rendbe hoz mindannyiunkat!Kép
Virág
Virág

Sziasztok Lányok!

Cinci Kép
Csak csatlakozni kívánok az elõttem szólókhoz, próbálj nem szomorú lenni a baba miatt! Reméljük hamarosan neked is, és a többi babára vágyónak is lesz kit babusgatnia!

Laura Kép
Kicsit késve, de köszi szépen a fogyi receptet!

Karmen Kép
Drukk!

Szerintetek értékelhetetlen a görbe akkor, ha a 12. napon eltörtem a hõmérõm (ezért ki is maradt aznap a mérés), az új pedig alacsonyabb hõket mér az elõzõhöz képest? Pl.: „régi” 6-9. Nap: 36,9; 10. Nap: 36,8; 11. Nap: 36,7; „új” 13. Nap: 36,5 (eddigi méréseim folyamán soha nem volt még ilyen alacsony hõm) 14. Nap: 36,6; 15-17. Nap: 36,7; 18-19. Nap: 36,8. Ha 13. nap a feltételezett pé idõpontja, akkor már rég fel kellene mennie a hõnek, nem? Vagy dobjam sutba az ehavi görbémet?
Egyébként pocsékul érzem magam, hányingerem van, fel vagyok puffadva. Valami vírus van a levegõben szerintetek?
Sz.
szamoa

NIkie, semmilyen mail nem kaptam!!!! de szeretnék! Kép mit írtál juj de kíváncsi vagyok!! Hurki Kép
hurki

Olyan béna ez a gép! Kép
A régi és az új elõtti jelek kódolása: idézõjel.
szamoa

Puszi mindannyiótoknak, édesek vagytok Kép
Kép Kicsit jobban érzem magam és bele fogok nyugodni a dolgokba csak most még egy kicsit feszült vagyok.

Kép
cinci

Cat, köszi, hogy felraktad az esküvõi képünket, végre bejött az oldal, sokadik próbálkozásra és meg is néztem mindenkit nagyon helyesek vagyunk mindannyian.
Hurki Kép
holnap vérvételre megyek, a beutalót eltûntettem a hétvégi nagy rámolásban de szóltam a dokinak, hogy holnapra szóljon az asztisztenseknek, hogy megyek Kép én sem elszek már szertelenebb! Minden porcikám fáj mert lapraszerelt bútoraink megérkeztek és egész hétvégén "legóztunk" vele, dög nehezek, még jó hogy nem kellett félteni magam babu miatt, ez kutya nehéz egy bútor! de egyenlõre vége. Jó étvágyat (ezt már olyna régen mondtam)puszi Hurki Kép
hurki

Noémi!
Te már megint lemondasz róla, pedig tudod, hogy nem szabad feladni! Tessék mosolyogni, bizakodni, akinek sikerül egyszer, annak másodjára is fog, és akkor már lehet róla tenni, hogy meg is maradjon!
Csutka
Csutka

Virág Kép

Igen, elég vicces (bár csak mostanában tudok rajta röhögni), hogy állandóan a babatéma kerül elõtérbe, bárhova megyek, bármit teszek. A múltkor pl. kapcsolgattuk a TV-t a párommal – mindig harc megy a távirányítóért – és az egyik adón egy talkshow-ba botlottunk. A témát nem tudtuk. Mondtam a férjemnek, hogy kapcsold el légyszíves, mert az a csaj ott a székben mindjárt elkezdi elmondani, hogy mikor, hogyan és kitõl esett teherbe. Férjecském nem hitt nekem, majd a csajszi elsõ szava ez volt: kéthónapos terhesen ….
Egymásra néztünk a párommal és kitört belõlünk a kínos nevetés. Már meg sem kérdezte honnan tudtam.
Nem igaz, hogy mindig, mindenhol ezt kapom a képembe. De valószínûleg ez is olyan, hogy csak addig jönnek elõ az efféle incidensek, amíg le ne tudom magamban gyõzni az ellenérzést, és már nyugodtan tudok fogadni ilyesmiket. Utána már úgysem kapok ilyen próbatételeket. Egyelõre azonban még nem megy.
Van egy keleti mondás, ami nekem egyszer nagyon bejött. Így találtunk egymásra a férjemmel. Csak nagyon nehéz véghezvinni. Így szól:
Ha nagyon akarod, elveszted; ha lemondasz róla, megkapod.
Csak ki az itt közülünk, aki nem akarná nagyon???

Nati
nati

Lányok! OFF:mindenkinek, ahol matyikák lassúak, kevesen vannak stb. A cikk egy új eljárásról szól, amit már csinálnak a BMC-ben.
[url=http://www.nol.hu/Default.asp?DocCollID=83733&DocID=78932" TARGET="_top]http://www.nol.hu/Default.asp?DocCollID=83733&DocID=78932[/url]#78932
Virág
Virág

Köszi Virág Kép
Hurki Kép Na most a másik címrõl küldtem a mailt, remélem landolt...
Nikie
nikie

OFF
Nati!Kép
Nekem is hasonló jelmondat vált be a férjemmel kapcsolatban:
Akit szeretsz engedd szabadon,
ha szeret úgyis visszajön,
ha nem, nem is volt.
Leone

KépKép
leone

CsutkaKép
Nyugodtan szedheted az Elevitet az Utrogestannal. Csak segíti a nyh-t felépülni.

NikieKép
Megkaptam a mailedet, csak nem volt idõm még beírni, de amint tudok írok. A hétvégém kész káosz volt.

KarmenKép
Pihenk jó sokat !!!! Nem volt idõm benézni a hétvégén, ezért bocsánat, pedig én csábítottalak chat-re, de remélem valamikor összehozzuk.

LányokKép
Szórakozik velem a szervezetem. Azt hittem szombaton, hogy megjön, de azóta csak görcsöl a hasam, és pecsételõ vérzésem van. Mintha le akarna válni a nyh-a, de nem tud. Lehet, hogy kivárja a normál 31 napos ciklushosszt ? Szerencsére barnázásnak nyoma sincs, ezért nem aggódom annyira.

CatEye

Cat
Kép
cateye

Lányok!
Tényleg így van, ezt én is meg tudom erõsíteni. Állandóan kismamákba botlom. Kép Még jó, hogy olyan sokan vannak! Kép Alighogy elolvastam a szavaitokat, kaptam egy új munkát. Na, ki sem fogjátok találni mit kell csinálnom! Igaz, ez nem embergyógyászathoz van, ha jól tudom állatoknak készül, de akkor is: Isogel, magzatvíz pótló gél cimke! Alig akartam hinni a szememnek! Most mondja valaki, hogy próbáljak lazítani, amikor még munka közben is emlékeztet rá valami! Kép

Na, a következõ már kamionos, remélem abban nem bukkanok kismamákra! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Cat!
Remélem, most már tényleg megjön a menzid, és nem szórakozik tovább veled! Tudod mit, inkább meg se jöjjön még vagy 1 évig! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Nikie, az új címedrõl megkaptam az emilt válaszoltam is, a másik címemrõl meg elküldtem a levelet Elek félét. HUrki
hurki

Mai humor: APÁS SZÜLÉS
/image{filenév}
Virág

Még egyszer:
Kép
Virág

Virág Kép

Ez tetszik!
tinka

Tudja valaki mennyit "illik" adni pco-s laparnál a dokinak? És nõvérkéknek szoktak? És mennyit. Sosem voltam még kórházban, és mit kell vinni magammal? jajaj remélem 2 hét múlva körül lesz a lapar ha a hormonjaim is úgy akarják! pápá Hurki Kép
hurki

Sziasztok Lányok,

Rengeteg volt a melóm, de végre tudok írni. Tuti biztos, hogy 80%-unknak a stressztõl nem akar jönni a baba...

Cat,
Nem bíztatni akarlak, de a baráti körünkben volt egy lány, akinek ugyanez volt. Vérezgetett, de nem úgy igazán és egy hét ilyen után vett tesztet és pozitív lett. Elment dokihoz, nem kapott rá semmit, hanem szépen elmult a vérezgetés. Csodás kislányuk van most. Ja, és elõtte a lány is barnásozott, de azt hitte, hogy ez nem baj és nem foglalkozott vele. A 3. próbálkozós hónapban sikerült. Miután a férje 2 hetet külföldön volt...

Lányok,
Lehet kapni 580 Ft-ért a fogamzóképesség zavarai c. Elek Csaba könyvet a Duna Plaza Alexandria könyvesboltban (nem a Libriben!).
Egy este elolvastam, jobb volt, mint egy regény.
Ami a legérdekesebb volt az, amit fent írt Cat, hogy ha páfrányos a mikroszkóp a végén, nincs peteérés.
A másik: ha fáj a mell a ciklus második felében=nem volt tüszõrepedés, de túl sok a progi.
A harmadik, hogy ha túlstimulálnak, akkor simán lehet, hogy a görbe meg minden stimmel, de nem volt repedés (sárgatest persze van). Ekkor még a hasad a méhszájad is olyan, mintha terhes volnál.

Cat,
Ha van LH, akkor mindenképpen reped, nem?

Laura,
Annyira át tudom érezni, amit írsz, hogy nem is tudod. Én is maxon kiborultam, mikor már tök hamar kezdõdött a barnásozás. Nekem a dokim azt mondta, volt simán is tüszõrepedésem, de szerintem nem. Most, hogy Clostiztam, most 28. napra egybõl megjött. Szóval szerintem kell egy kicsit a peteérést doppingolni és barnázás elmúlik. Még idõben, mert egyre jobban súlysbodhat ez a dolog.

Lányok,
a 14. napi akció elõtt szerintetek akkor valójában hány napot érdemes kihagyni??? Az sem jó, ha túl sokat, nem?

Megvettem az AVIVA könyvet és szerintem jó lesz. Most férjecskémmel videókazira jógázgatunk. Tök jó érzés utána. Próbáltátok?

köszi
Adél
adél

Mindenkinek puszantás, végre mehetek haza!
Csutka
Csutka

AdélKép Meg tudtad venni a könyvet boltban? Klassz, mostmár nagyon okosak leszünk, és tényleg forgassuk! Mindenkinek csak ajánlani tudom!
Az AVIVA könyvet is beszerzem valahogy. Mi mindent meg nem teszünk... "Szomjas vagyok." hihiKép

Hurki Kép Szerintem pénz dolgában egyszerûen kérdezz rá, hogy mivel tartozol, ez a legtisztább.

Nikie
nikie

Sziasztok Lányok!

Ismer még valaki közületek vagy már annyira kicserélõdtetek, hogy az ismerõseim mind a kismama topicban leledzenek.

Szóval sajnos a lombik úgy néz ki nem sikerült. Túl vagyok két negatív teszten. Kicsit lassan indultak be a tüszõk, igaz nem is kaptam sok szurit (csak drágát: 100.000 Ft, de a legmodernebb fajta). 6-7 tüszõben 5 pete volt, 3 megtermékenyült és osztódásnak indult, és azokat ültették vissza. A beavatkozások szerencsére nekem nem nagyon fájtak, kicsit kellemetlenek voltak.
Elég bizakodó voltam, mert annyira szédültem a vége fele. Elég nehezen jutott eszembe hogy van otthon vérnyomásmérõnk: 105/65 volt a legrosszabb. Ha péntekig nem jön meg akkor hívnom kell a dokimat és gondolom megnéz.

Megvan a kutyusunk is: egy kis golden retriever. (Gombóc) Artúr a neve. Nagyon nagy örömet jelent jó volt hogy mellettem volt és most is sietek haza hozzá ( a kolleganõim is így szoktak sietni az óvodába.)

Épp itt volt az egyik fõnököm és finoman kérdezte az 1 hónapos táppénzem után hogy jól vagyok-e meggyógyultam-e, mostmár leszek-e huzamosabban. Mindketten értettük mire gondol, és én (sajnos) bólintottam hogy igen.

Puszi lányok, sietek a bébikutyámhoz

Marcsi
Marcsi

AdélKép
LH hormon az alapban van. Ha a ciklus közepe tájékán 2-3x-orosára nõ az repeszti meg a tüszõt.
Örülök, hogy tetszik a könyv. Szerintem is jó háziolvasmány.
AdélKép,GittaKép
Sajnos tuti nem vagyok babaás, ezt a HCG vérvételembõl mondta a doki, ráadásul a progim is már zuhanó repülésben van lefelé, tehát csak napok kérdése és itt a télapó.
NikieKép
Írtam a dokinak én is HurkiKép után.
HurkiKép
Vigyél a kórházba betétet,fogkefét,papucsot,2 hálóinget. Ennivalót ne, mert úgy sem ehetsz, egy kis gyümölcslét másnapra vagy ásványvizet. Vigyél fájdalomcsillapítót is, mert nem mindenhol adnak, és torokfertõtlenítõ cukorkát, mert nekem a tubussal levittek egy kis bacit is a nyelõcsövembe az altatásnál. Az árakat magánba leírom.

AdélKép
2 napot célszerû kihagyni a pé elõtt szerintem, bár a dokik többet mondanak.

CatEye

Cat
Kép
cateye

Nikie,
Ennek az AVIVÁnak nincs videókazija, mert így olyan macerás a könyvbõl csinálni... Tudsz errõl?
adél

MarcsiKép

Nem feladni a negatív tesztek után !!!! Lehet, hogy még nem mutatja a HCG emelkedést a teszt. Vérvételre nem kell menned ? Addig van remény amíg nem jön meg. Azért a kutyus remélem vígasztal egy picit. Olyan sok szeretetet tudnak adni.

CatEye

Cat
Kép
cateye

Marcsika Kép Akkor itt is elmondanám amit szeretnék neked, de Cateye jól leírta, nem biztos ám az egész, én úgy drukkolok neked továbbra is, hogy ikreid lesznek, sõtKépKépKép Egy teszt nem teszt! TUdod, volt már úgy sok nõnél, hogy 1-2 hét után lett pozitív. A vérvétel tényleg biztosabb, érzékenyebb.
puszi
Nikie
nikie

Adél Kép Akkor nem is jó ez az Aviva? nehezen követhetõ könyvbõl?
nikie
nikie

Nikie,
Szerintem jó az Aviva módszer, de megtanulni (hogy mindent tuti jól, hasznosan csináld) nehéz. Ha valaki mutatná, úgy könnyebb lenne. Mondjuk ilyen tanfolyamra és sem nagyon mennék el, de videókazit tuti vennék.
Könyvbõl is megtanulható és nem is kell mindet csinálni, hanem 3-4-5-öt amelyik Neked bejön.
üdv
Adél
adél

LujzaKép

Ma este 23:04-kor Holdas vagy!

Krissi
krissi

köszi Adél! Nikie
nikie

Sziasztok!
Na lányok, én szó szerint be vagyok havazva, itt már megint esik a hóKép
Nem baj,legalább a télapó bizti ideér szánkóval is...Kép

CatEye, remélem most látszani fog az e-mail cimem, majd leellenõrzöm.

Tegnap ismerõsöknél voltunk, dupla szülinapot köszönteni. A kisebbik gyerkõc most egy éves, olyan aranyos, hogy majd meg zabiztuk. Kis maguborka, csendes, de azért már kúszik-mászik, és pakol rendesen...Nekem is ilyen kell!!!

Na,Barbi,pofa be,alapállásKép
Nem nyafogunk.
Nem panaszkodunk.
Vigyorgunk a vak világba.

Sziasztok
Barbi

Kép
Kép
barbi

Sziasztok
Tegnap voltam megnézni a picit. Annyira édes olyan kis tündéri kis pinduri az egész pedig majdnem négy kilós baba. Mondtam is a férjemnek hogy õ mikor fog jönni engem oda meglátogatni. Õ meg nagy bõszen mosolygott és azt mondta hogy 9 hónap múlva. Bár úgy lenne Kép
Most már jobb a kedvem így visszagondolva az anyósom beszólása tett engem tegnap szomorúvá és síróssá.
Visszatérve a hõgörbéhez szerintetek most mi van volt pé-m.6. nap 36,1
7. nap 36,3
8. nap 36,5
9. nap 36,1
10. nap 36,5
11. nap nem mértem mert elaludtam
12. nap 36,4
13. nap 36,5
14. nap 36,5
15. nap 36,4
16. nap 36,2
17. nap 36,4
18. nap 36,4
19. nap 36,4
20. nap 36,56
21. nap 36,7
22. nap 36,7
23. nap 36,9
24. nap 36,7 ez a mai nap
Most inkább nem felfele kellene mennie vagy nekem ez jó mert szerintem az én alaphõm alacsony lehet hogy ilyen alacsonyról kezdtem.
Pedig de jó lenne ha a férjemnek lenne igaza, bár én most úgy érzem hogy most nem sikerült. Nem tudom hogy miért biztos emiatt a hõmérõzgetés miatt.
Puszi mindenkinek
Cinci

Kép
cinci

Szia Cinci!

Én nem tudom megállapítani, hogy most mikor volt pé, de az alaphõm nekem is 36,3 szokott lenni szájban és egybõl 36,9-37-re ugrok fel...

Hermi
Hermi

Sziasztok!

Marcsi! Azért még én is szorítok Neked. Kép De jó látni, hogy nem vagy annyira elkeseredve. A kutyus biztos nagyon-nagyon sokat segít. Kép
Kedves a fönököd. Kép

CatEye! Megkaptad a pénteki levelem? Irsz majd? Kép

Puszi!
Andi
andi28

Cinci Kép
nem tudom, a görbéd alapján szerintem nem volt, vagy talán a 16. napon,mert utána már egyáltalán nem esett vissza. Nem emlékszem. Jól méred a hõdet??

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!
Jó reggelt mindenkinek!Kép

CinciKép
Talán a 19.napon lehetett, mert utána kezdett emelkedni.

AdélKép
Köszi az együttérzést, tényleg aggasztó a dolog.Kép Most már valahogy átvészelem ezt az évet. Jövõre visszamegyek a dokihoz és addig nem nyugszom amíg rendbe nem hoz valahogy. Jó ötletem is támadt, megveszem a dr. Elek könyvét és majd arra hivatkozom a dokinál, mert szerintem ha azt mondom neki, hogy ezt-azt olvastam a neten nem fog komolyan venni. Így megmondhatom neki, hogy szerintem mi a bajom, anélkül, hogy Õt megbántanám az okoskodásommal.

LányokKép
Még egy dolog felmerült bennem. Van otthon egy könyvem a terhességrõl és a fogamzásról is szó van benne. Már régóta nem olvasgattam, de tegnap elõvettem. A helyes táplálkozásról is írnak, hogy mennyire fontos a teherbe eséshez. Én tavaly április végén hagytam abba azt a fogyit, amit nektek is elküldtem. Akkor nagyon sok gyümölcsöt ettem és a táplálkozásom is jobb volt a fogyókúra alatt. Utána június elején lettem terhes, amikor még folytattam a reggeli gyümölcsevést. Lehet, hogy ez is hozzájárult a terhességemhez. Mostanában csak ha piacra megyek akkor látok gyümölcsöt, általában hideg kaját eszem, mert nincs idõm fõzni. Lehet, hogyha a táplálkozásomon megint változtatnék, akkor hipp-hopp összejönne a baba. Na ennyi az elméletemrõl. Hazafelé veszek is valami gyümölcsöt.

MarcsiKép
Én is drukkolok, hátha csak azok a fránya tesztek nem mutatják még.

Puszi
Laura
Laura (laura2)

Helló Lányok!

Köszi Hurki, Cateye, de látjátok, hogy nincs eredmény, nem akar bejönni ide; csak szapulni tudnak minket, de segíteni azt nem, na majdcsak átvészeljük.

Nikie
nikie

MarcsiKép
Én is nagyon szurkolok Neked. Olyan jó lenne, ha jó példával járnál elõttem. A beültetés után végig feküdtél?
KrissiKép
Köszönöm!!Kép
Lujza
lujza

Andi28Kép
Megkaptam a leveledet, és ma írok is. Sajnos annyi tennivalóm volt, és hétvégén sem voltunk itthon, hogy nem értem rá válaszolni.

NikieKép
Nincs mit tenni, de azért még válaszoltam Neki, hogy ne hagyjuk a kérdéseit megválaszolatlanul.

CinciKép
Szerintem nem volt ovulációd. De attól függ, hogy méred a hõdet, hogy értékelhetõ-e.

CatEye

Cat
Kép
cateye

Sziasztok lányok!

Itt bera az illegelitásból...

Gondoltam felhívom a figyelmeteket a Sejtjeink címû filmre, de már látom elterjedt a híre Kép Kép

Ezen az oldalon többet is megtudhattok róla:

www.budapestfilm.hu/standardhtml/film/s ... keret.html

Már alig várom!!!

Tegnap voltunk dokinál, úgy néz ki zöld a lámpa Kép

bera
bera3

Sziasztok!

Az én hónapomnak is lõttek. Kép Pénteken is voltam UH-n, de csak a nyh. vastagságáról szóltak, semmi tüszõrõl vagy a helyérõl. A doki is mondta, hogy nem volt pé.-m, a mensikor menjek vissza, ad Clostit, akkorra lesz meg a vírusvizsgálat amihez már másfél hete levette a kenetet meg csinál a kérésemre hormonszintet, mert az elõzõ dokim Bromot adott a magas prolaktinomra, azt le kell ellenõrizni hogy áll.
Pénteken nagyon magam alatt voltam, de mostmár próbálok nem foglalkozni vele. Azért rosszul esik, hogy ez egy teljesen "üres" hónap.
Módosítottam magamban a mondást: Új év, új remények-re.

Most csak egy kicsit szomi Leone

KépKép
leone

Lányok,
nagyon úgy tûnik, hogy meg fog jönni Kép bár tényleg próbálok nem a babán filozofálni, de így ciklus vége fele, azért eszembe jut a dolog. Tegnap volt egy kis görcsöm, ami úgy 2 nappal a megjövetel elõtt szokott lenni. Az idõ is pocsék... a hangulatom így meg végképp a béka s***e alá kerül... Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: