A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Hermi Kép
Hát nálunk most elég drasztikus ez a hülye gomba.
Vasárnap "pancsoltunk" utoljára, aztán elõ is jött a gomba, de most a férjuramnak is fehéres a micsodája, és pisiléskor is fáj neki, de még tegnap is érezte, pedig 1-2 nap alatt nála el szokott múlni. Mennyi akadály van, mi ez, valami akadályverseny? Tényleg kiakaszt...

Cat Kép mail!

Nikie
nikie

Szia Nikie!

Szerencsére a páromnak semmi panasza nem szokott lenni. Bár, ha elõjön, nekem nincs is kedvem az egészhez, de úgy hamar elmúlik...
Majd csak lesz valahogy!

Hermi
Hermi

Amikor itt tudok lenni, akkor sosincs senkiKépKép
Na de most el kell mennem... Szép hétvégét!!!

Hermi
Hermi

Mindenkinek kellemes hétvégét.Nekem duplán az lesz!
Prütyök hegyek... Meg még béremelést is kaptunk!!!
Csutka
Csutka

CsutkaKép
Ünnepeljétek meg a béremelést prütyköléssel. Csuda jó hétvégéd lesz !Kép

Cat

Cat
Kép
cateye

Julcsi!
Sehonnan!
Én is vérezgettem, barnázgattam, majd a 12. heti UH-n már nem vert a szíve! Kép Más jele nem igazán volt. Késöbb persze már volt, rá pár nappal (erõs vérzés).

Virág!
Nekem a 21. napit is meg kell várnom, addig nem mondják meg a másikat!

Hermi!
Kép Szegény babuci!

Csutka!
Irigykedhetünk? Kép Mindkettõbõl kér mindenki! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Sziasztok, Lányok,

mindenkinek jó 7végét, prücsköléstKépKép, és egyebeket!

Pusza,

Rita
knérita

Hermi! Jövõ pénteken kell csinálnom, de akkor még nem lesz biztos. Ha poz. akkor még várok amig 6 hetes lesz, akkor mondom el, mert akkor már biztosabb, ha nem neg. akkor még lehet poz, mert a menszi még késõbb kellene megjöjjön, igy mindenképpen kell ujabb teszt utána héten is.

Ha biztos hirek lesznek, megirom.

(holnap reggel beszélek a dokival)
Karmen
karmen

Sziasztok Lanyok!

Na a 17-i talit megprobalom betervezni, bar akkor mar 37 hetes leszek, szal majd meglatjukKép

Gitta! Nekem is PCO-t lattak az elso terhessegem elott, ami a veteles utan csodak-csodajara eltunt. Dokinenim szerint sok nonel elofordulhat ilyen, de ez nem PCO, mivel eltunhet, mint nalam is.

Valaki kerdezte a tuszoket, az a normalis ha csak havonta egy reped meg. A stimulalok okozzak ha tobb van.

Hermi! Sajnalom a baratnodet, de oszinten szolva a 30. heten mar joval nagyobbnak kene lennie a babanak, (minimum egy kilonak), szoval eszrevehettek volna hamarabb hogy pici a baba, valami baj lehet. Azert remeljuk nem lesz baj!

Pusza: orsoly
orsoly

Lányok,emlékeztek Cipomamára???Mi lehet vele/velük???
Tudtok valamit,hogyan döntött??
Most valahogy az eszembe jutott..
Barbi
Barbi

LanyokKép
Jo sok minden tortent, miota nem olvastalak Titeket.
JulcsiKép Pihenjel, az most nagyon fontos Nektek, hallgass a lanyokra, akkor minden rendben leszKép

KarmenKép Mikor kell a teszt miatt szoritani?? Mar nagyon kivancsiak vagyunkKép

Sajnos nekem a 17-i tali nem jo, mert 26. utan leszunk otthonKép Akkor marad a keptarKép

Ma megvolt a HSG vegreKép A sok rossztol, amit hallottam kicsit ideges voltam, de minden jol ment szerencsere. A doktor, aki vizsgalt mindent szorol-szora elmondott, gyors volt es kimeletesKép Es a legjobb, hogy minden rendbenKép
Ezek utan, a jovo heten fogunk konzultani a sajat orvosunkkal, aztan majd meglatjuk....

Pusza:
Happy Vica
vica72

HappyVicaKép

Valóban nem viselt meg ez a HSG Téged úgy látom, szerencsére. Nagyon bátor vagy!!!!!

BarbiKép
A profilodból eltûnt az email címed, kérlek írd meg nekem.

LányokKép
Rettenetesen boldog vagyok. A 27. ciklusnapon megjött a mensim, és mindenféle barnázás nélkül. Ilyen velem 2 éve nem volt. Majd kiugrok a bõrömbõl, és a dokit is felhívtam. Õ is azt mondta, hogy már ez is eredmény. Végre tudom, hogy milyen az amikor rögtön a mensi jön, és az elsõ színes nap az 1 cn. is. Szóval minden barnázónak mondom, hogy meg van az oka, és ne hagyjátok, hogy lerázzanak az orvosok, mert a végére kell járni, hogy miért van. Az én esetemben az elõzõ doki ráfogta, hogy azért van mert az Utrogestan abbahagyása után hirtelen esik vissza a hormonszint. Na ez egy nagy baromság. Ebben a ciklusban is szedtem Utrogestant, és tessék. Nálam a barnázás elmúlása egyértelmûen visszavezethetõ a Dalacin krémre, amit arra kaptam, hogy a párom spermájába volt egy kis baci, Õ meg folyamatosan szedi a Sumetrolimot. Tehát vagy hormon vagy gyulladás az oka a barnázásnak.

HappyCat

Cat
Kép
cateye

De jó, hogy ma mindenki happy!

VicaKép

Annyira örülök, hogy minden rendben!!!!! Ezek szerint semmi elzáródás, úgyhogy hamarosan bekopogtat a gólya is hozzátok! KépKépKépKépKépKépKépKép

CatEyeKép

Képzeld, én az Elevit szedése óta nem barnázom!!! Már harmadik ciklus óta! Hogy ki érti ezt? Ha valaki, akkor én nem szedtem semmi hormongyógyszert, meg mást. A laikus kis agyammal arra gondolok, hogy alapvetõ vitaminhiány is okozhatja a hormonháztartás felborulását, mert gyakran nem eszem rendesen, egyszerûen nincs étvágyam. Lehet, hogy a vitaminok segítettek a szervezetemnek egyensúlyban maradni.

OFF:
Lányok, pizzareceptet megkaptátok?

Krissi
krissi

KarmenKép
Akkor nagyon szorítok jövõ hét péntekre!
VicaKép
Örülök, hogy ilyen jól sikerült a HSG és minden rendben van!!!
CateyeKép
Ez nagyon jó hír!!! Elõször nekem is gyulladásra gondolt a doki, adott rá gyógyszert és nem múlt el, tehát nálam valószínûleg alacsony progi...
KrissiKép
Te is happy vagy? Én igen, nem tudom miértKépKép

Hermi
Hermi

Hahó Lányok!

Gitta Kép Azt tapasztaltam, hogy nekem csak akkor volt hányingerem a Bromótól, amikor elõtte való nap elfelejtettem bevenni a vitamint(Elevit). Te szeded?

Mindenkinek dejó kedve van, nekem is, este megyünk bulizni, ilyenkor bánom, hogy nem lehet inni pezsgõt sem, vagy lehet?
(a gyógyik miatt) A múltkor is olyan fini borocskát ittak, én meg lemaradtam...egy kicsit azért ittamKép

Amúgy tényleg a barna lehet gyulladás, vagy hormongond.

CateyeKép Veled örülök!

Vica Kép Gratula!

Nikie
nikie

HermiKép
Minden jó hírnek örülni kell. Ha meg azt sem tudod, miért vagy happy, akkor az meg duplán jó!!!!

Krissi
krissi

Cat! meg akartam nézni bent vagy-e a chat-en de nem tudtam belépni, azt mondja nem vagyok regisztrálva. De látod, itt vagyok!!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok !

Megint csak egy percre ugrottam be, csak életjelet adni. Januártól talán megint lesz Internetem és jöhetek gyakrabban. Minden OK velünk, próbálunk alkalmazkodni a magyarországi helyzethez. Babaprojekttel nem foglalkozunk egyenlõre, de remélhetõleg jövõ nyárra már lesz pozitiv eredmény. Mindenkinek HAJRÁ !!!

Pusszancs:
Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

CatEyeKép
Orulok, hogy Neked is rendbe jon mindenKépKépKép Csak igy tovabbKép

LanyokKép
KrissiKép HermiKép NikieKép
Koszonom, hogy velem orultok. Mostmar ugylatszik nalunk is beindulnak az esemenyek.
Ez most egy jo hetvege mindenkinekKép

EgcsiKép
Irjal, ha lesz idod. Kivancsiak vagyunk mi van Veletek. Sok sikert az beilleszkedeshezKép

Pusza:
Vica
vica72

KarmenKép
A chathez külön kell regisztrálni magad!
Nikie
nikie

Nikie! Köszi, azt hittem a babanet-en elég regisztrálni. Nem is logikus igy.

Lányok! Tegnap volt a Fókuszban egy hosszabb riportfilmbõl részlet (Pesten vetítették már, nálunk még sajna nem) a Sejtjeink c. Ebben 3 meddõ pár évek óta tartó próbálkozását kísérhettük figyelemmel, és nagyon jó érzés volt látni amikor 7 év után volt aki terhes lett lombikkal. A Budap.Meddõségi Központban történtek ezek, az ottani doki nyilatkozott (Dr. Koncz?) Szerintem aki tudja nézze meg a teljes filmet, ajánlom. Én sirtam is kicsit, pedig nem érzékenyülök el könnyen.

Sziasztok, valamikor a jövõ héten még benézek.

Puszi: Karmen
karmen

Karmen Kép Dejó Te is láttad, én is, hát igen...
Mikor fogják adni a mozikban? Tudod?
Nikie
nikie

Sziasztok!
Barátnõmnek megszületett a babája. Kisfiú(UH-n nem mutatta milye vanKép), 49cm és 3050g lett. Tegnap este még itt voltak nálunk, és nem érzett semmit. Még poénkodtak, hogy hány órát kell még kihúzni, hogy a férje megkapja államilag az 5 nap szabitKépKép Ja és mára volt kiírva, és nagyon gyorsan és simán ment nekik. Ma is jó kedvem vanKépKép Ha,arosan mehetek babázni.

Hermi
Hermi

Sziasztok!Kép
Jó reggelt mindenkinek!Kép

Sajnos már harmadik napja barnázom.Kép Én megõrülök, ha ebben a ciklusban is közel 10 napig fog tartani, mint az elõzõben. Azt hiszem már nem érdemes bizakodnom semmiben ebben az évben, mert a semmitõl úgysem jövök rendbe.Kép A következõ ciklustól a hõmet sem fogom mérni, most már úgyis tudom, hogy kb. milyen a görbém. Lehet, hogy ebben a ciklusban pém sem volt, mert csak úgy elkezdett emelkedni a hõm és nem volt elõtte leesés. Sajnos dokihoz már csak jövõre lesz idõm elmenni, akkor majd kiharcolom, hogy legyen már valami. Most az ünnepek, meg az ezernyi dolgom úgyis elvonják majd a figyelmem a babaprojektrõl, legalábbis remélem. Lehet, hogy az év végi pihenés babásodás szempontjából is jót tesz majd, a sok stresszbõl is elegem van már. Bocs a depis hangulat miatt.
Nézzétek meg légyszives a hõmet, mikor lehetett pém, ha volt?
Kép

Puszi
Laura
Laura (laura2)

Jó reggelt Mindenkinek!KépKépKépKépKép
Nagyon szép hétvégénk, volt! Pénteken délután megkaptam a tüszõrepi szurit, és szombat este, meg Vasárnap reggel volt sok prütyi! Valami azt súgja talán most meg is történt aminek meg kell...Nagyon jó érzés, de talán nem kellene beleélnem magam. (Bár most mindkét oldalon látott a dokibácsi szép petécskéket)
Csutka
Csutka

Jó reggelt mindenkinek! Kép De csúnya idõ van Kép

Szia Csutka Kép
Akkor most következik 2 hét várakozás! Kép Ha nem jön meg idõben, akkor lehet egy "picit" reménykedni, hiszen tüszõrepedésed biztosan volt szurival. Azért vigyázz magadra, hátha... Kép

Noémi
noémi

Sziasztok!
Szép jó reggelt mindenkinek! Kép

Vica!
Örülök, hogy minden jó lett! Babára fel! Kép

Cat!
Szuper, hogy rendbejöttél! Nálad sem fog már a baba késni! Kép

Krissi!
Megkaptam a receptet, de még nem volt idõm kipróbálni! Kép
Bizti finom! Kép

Nikie!
Én hébe-hóba szedem az elevitet, de mellette is hányingerem van. Kép Akkor is az volt, amikor rendszeresen minden nap szedtem.

Kármen!
A chat-hoz külön kell regisztráltatnod magad a chatos részen! Kép

Hermi!
Meglátod, vonza a pici a másik picit be a pocidba! Kép

Lányok!
Olyan jó kedvem van ma! Kép Elhatároztam, hogy egy ideig szünetelteni fogom magamban a babakérdést. Minden hónapban odafigyelek, hogy mikor van az akciós idõszak, egyébként meg megpróbálok nem rá gondolni. Elhatároztam, hogy fogyizok is, tavaszig le akarok adni egy jelentõs mennyiséget. Fogyi mellett meg biztos, hogy nem fog összejönni, majd ha befejeztem, akkor remélem igen. Máris jobb a hangulatom, bár elég nehezen gyõztem meg magam róla, hogy túlságosan görcsölök a témán, de sajnos ez van. Valószínûnek tartom, hogy a menzim is azért tolódik ki megint, mert visszahíztam azt, amit a baba elött sikerült leadnom. Kép Majd 3 hónap múlva kiderül. Kép Addig is ezt a hónapot még végigcsinálom a vérvétel és az UH miatt, a többi hónapban meg marad a bromo. Nem mintha most mást is kapnék, vagy csinálnék.

Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Jó reggelt!
Olyan jó, már december vanKépKép Hamarosan itt a Karácsony. Gyújtottatok gyertyát tegnap? Azonkívúl szünetet is jelent egy kicsit, és nem utolsó sorban lejárt a 6 hónapom mûtét óta!!!!
Azt hiszem a görbém is jól alakul. Le is írom:
1-15. nap 36,4-36,5
16. nap 36,3
17. nap 36,6
18. naptól pedig 36,9-37
És ezt szájban mérem digitális hõmérõvel. Remélem a barnázás meg nem lesz. Múlt hónapban 1 hétig volt mensi elõtt, azt hiszem akkor a hõm is 36,8-36,9 volt max...

Hermi
Hermi

Csutka Kép
tényleg jól alakult a hétvégéd Kép Bízom benne, hogy pár hét múlva már nagyon-nagyon jó hírekkel jössza.

Gitta Kép
Szerintem teljesen jó a hozzáállásod. Én is ugyanezt teszem... Most pillanatnyilag csak a tábládból tudom, hogy menyik napon vagyok, és nem akarok ezen félidõben sem görcsölni. A fogyókúra Kép pont erre jutottam én is... Leadom azt a pár kilót ami kell, aztán, ha a baba szeretne, akkor jön, ha nem, akkor nem.... De úgyis fog!!! Kép

Jó reggelt mindenkinek!!

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Szia Noémi!
Mesélj mi van Veled? Hol tartasz most?
Köszi a bíztatást, már nagyon szeretnék 2 héttel idõsebb lenni!
Csutka
Csutka

Ja és még annyit, hogy a hõmet reggel 5-kor mérem, mert a férjecském akkor kel, és én se tudok rendesen visszaaludni...

Hermi
Hermi

CsutkaKép
Egy ilyen hétvége után megvan minden esélyed!KépKép
GittaKép
Én is már csak a táblázatatból tudom melyik napon járok... A hõmérõt én is el akartam rakni, aztán 1-2 nap megmértem, aztán nem tudtam abbahagyni, de már nincs 2 naponta szex, az olyan görcsös szerintem, csak amikor kedvünk is van...

Hermi
Hermi

Szép jó reggelt!Kép

GittaKépJól teszed,hogy tartasz egy kis "pihenõt"!Zsuzsu sztorijából kiindulva meg akár szerencséd is lehet...Kép
A táblázatból hiányzik,hogy kecskeméti vagyok-írd be légyszi!A kisfiam pontos születési dátuma pedig 2001.09.19.A ciklusaimhoz 28-33 nap van írva,de most pl 27 napos volt.Szval inkább rendszertelen.
CsutkaKépMost biztosan sikerülKépÉs akkor ez lesz a legszebb karácsonyi ajándékotok...Remélem még más is kap ilíen kis "csomagot"Kép
LauraKépTalán a 14-16 nap között lehetett.
LányokKépMit jelent az,ha a mensi 1-2 nappal tovább tart mint szokott,és valamivel bõvebb a vérzés is (a vetélés valószínûtlen)?

krisztinke
krisztinke

Laura
Szerintem a 13-15. nap lehettet pé, csak utána lassan megy fel a hõ, és hol méred?
Krisztinke
Volt már nekem is bõ elhúzódó ciklusom, azt mondta a doki, hogy ösztrogén "túltengés" is lehet...

Hermi
Hermi

Köszi mindenkinek a drukit!
CsutkaKép
Csutka

HermiKép
Hüvelyben mérem higanyossal. Én is elég korán hajnali 4-kor. Sajnos hétvégén is kénytelen vagyok emiatt korán kelni, ezért is fogom abbahagyni, mert már nem tudok egy jót aludni. Én megérzés alapján a 13. napra gondoltam, akkor a PG53 is páfrányos volt.
Igaz tegnap is megnéztem és páfrányos volt, úgyhogy vagy nem mûködik rendesen vagy nem volt pémKép és emiatt még mindig sok az ösztrogén hormonom.?????
CatEyeKép mi a véleményed lehet ilyen? vagy tényleg kidobjam a PG 53-at?

Puszi
Laura
Laura (laura2)

Sziasztok csajokKép

KrisztinkeKép
Ha 1-2 nappal tovább tart és bõvebb a mensi az azt jelenti, hogy vastagabb volt a nyálkahártyád mint szokott, tehát csak jót jelentKépKépKép

CsutkaKép
Biztos meg lesz az eredménye ennek az akciódús hétvégének !!!!

GittaKép
Üdvözlöm a döntésedet, biztos hoz eredményt mint ZsuzsunakKép

KrissiKép
Szerintem is az Elelevit közvetetten rendbetette a szervezetedet, ezért nem barnázol. Az a tanulság, hogy nem szabad elhanyagolni magunkat, fõleg így babavárás elõtt. Ez szuperKép

Nem jött elég válasz, hogy jó-e a 17-i minitali mindenkinek ! Kérlek írjatok, hogy mi van!!!!

CatEye

Cat
Kép
cateye

LauraKép

A ciklus 2. felében akkor páfrányos a PG53 ha nem volt pé-d. Sok az ösztrogén, amit a meg nem repedt tüszõ termel. Én így tudom. Bár a görbéd ellentmond ennek, mert ott úgy tûnik mintha a 15. napon megrepedt volna a tüszõ, mert utánna felkúszott a hõd. Én egyébként a PG53-at semmire sem becsülöm. Ha idõben megjön a mensid akkor lehet, hogy ovulációs ciklusod volt, ha elhúzódik akkor tuti anov.

CatEye

Cat
Kép
cateye

CatEye,
nekem biztosan jó... legalábbis most úgy tűnik.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

CatEye!
Szerinted az Utrogestan mellett szedhetném az Elevit-et?
Régebben már szedtem, csak abbahagytam, de hátha most tényleg sikerülne, akkor nem ártana, igaz?
Csutka
Csutka

Hermi,CatKépKöszi!Cat,remélem neked van igazad,amit az is valószínûsít,hogy nem egy,hanem két napig görcsöltem,ami szintén a vastag nyálkahártya leválásától lehet.

krisztinke
krisztinke

CatEyeKép
Köszi. Remélem megjön idõben és akkor volt pé. Sajnos nem ígérhetem, hogy elmegyek a talira. De ha mégis úgy alakul majd szólok.

KrissiKép
Olyan jó Neked, hogy az Elevittõl elmúlt a barnázásod.Kép Bárcsak nekem is segítene. Eddig szedtem, de nem minden nap. Most én is átállok és napi felet beveszek. Az egyik ismerõsömnek azt mondta a dokija, hogy az elevit segít a beágyazódásnál is. Akkor ezek szerint a méhnyálkahártyára is jó hatása van. Gondolom ezért múlhatott el a barnázásod tõle.

Puszi
Laura
Laura (laura2)

Sziasztok
Ne haragudjatok de muszály egy kicsit kipanaszkodnom magam
Tegnap megszületett a sógornõm babája Kép
aminek persze örülök, de van bennem valami furcsa érzés nincs jó kedvem tegnap óta, úgy érzem görcsben van a hasam és ma egész nap csak sírhatnékom van. És persze lehet hogy rosszaljátok de van bennem egy nagyfokú irigység. (sokan azt mondják hogy pedig milyen jó hogy addig megtanulom hogyan kell bánni egy picivel amíg nekem is lesz. De szerintem ez nem fogja fedni a valóságot, mert szerintem senki sem örülne annak ha valaki folyton ott legyeskedne a babája mellett. Ja nem tudom hogy mondtam e már de ráadásul õk is meg mi is az anyóséknál lakunk egy házban). Egyszóval most olyan szarul érzem magam, de azért kíváncsi is vagyok a babára ma megyünk megnézni.
Meg az anyósom is rátetézik az én növekvõ idegességemre ugyanis én úgy érzem magam mint aki csak ott van, ugyanis ilyeneket csinált eddig pl. hogy nem azt kérdezte hogy lányok kértek ezt, kértek azt, hanem hogy xy(nem írok nevet)kérsz ezt kérsz azt. Persze én is ott voltam de mint aki ott sincs. Meg hasonlók. Nem tudom ti hogy lennétek vele de én most olyan szarul vagyok, tiszta depressziós leszek. Ráasásul elõre tudom hogy most már mi fog menni a házban, szerintem minden csak még rosszabb lesz mert most meg azért lesz a kedvenc mert most már ott van az unoka is (nem azért írom mert féltékeny vagyok, na jó egy picit, de azért titeket nem idegesítene).
Segítsetek mit csináljak? Kép
Egy szomorú de nagyon szomorú Cinci

Kép
cinci

Nikie! A mûsorban elmondták hogy Pesten már vetítették, de azt nem tudom mikor. Szerintem nálunk még nem ment, de mivel a nem is kerestem igy lehet hogy lemaradtam róla. Én is nagyon szeretném megnézni, nem csak azért hogy megint jót sirjak rajta.

Cinci! Én is átéltem ezt, nekem is rosszul esett, de a tesom 4 év után lett terhes, 4 sikertelen lombik után, spontán. Ezek után bárhogy is irigyeltem, azért átéreztem azt, mennyit küzdött érte, és megpróbáltam legalább annak örülni hogy neki sikerült. Õ meg amikor eljönnek mindig ideadja nekem, velem van legtöbbet Csillus (engem is szeret a legjobban a szülei után!) igy valamelyest ez az öröm kárpótol a kudarcért. Neked is kívánom hogy próbálj meg vele örülni és mielõbb legyen sajátod is!

Csutka! Nekem is együtt kell szedni a kettõt, nyugodtan tedd.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

CinciKép
Biztos nagyon nehéz lehet Neked elfogadni, hogy most a sógornõdék vannak a középpontban. Gondolom, hogy ha az anyósodéknak õ az elsõ unokájuk, akkor nagyon is körülrajongják. Szerintem Te is ezt tennéd az Õ helyükben. Azért ne gondold, hogy emiatt neheztelnek Rád és kevesebb vagy a sógonõdnél. A Te babádnak is ugyanúgy fognak majd örülni. Eleinte biztos nehéz lesz, amíg megszokjátok az új jövevényt, de ezt az idõszakot meg kell próbálnod átvészelni. Addig is ne szomorkodj.Kép
Nincs lehetõségetek arra, hogy külön lakjatok?

Puszi
Laura
Laura (laura2)

Nagyon aranyosak vagytok. Laura sajnos nincs lehetõség mert annyi pénzünk nincs hogy vegyünk egy lakást, viszont ha albérletbe mennénk akkor sok pénzünket felemésztené.
A sógornõméknek egyébként már a második hónapban sikerült a baba és õ az elsõ unoka. Én megértem hogy körülrajongják csak ezért egy kicsit gondolhatnának az én helyzetemre is. (na nem akarok önzõ lenni)
A másik meg ami nagyon idegesít, hogy a keresztapja a kisfiúnak az én párom lesz a keresztanyja pedig a sógornõm huga.
Szerintetek most hogy érzem magam? Ott lesz a keresztelõn az én férjem egy másik csajjal mintha õ lenne a felesége? Ez engem rettenetesen zavar. (igaz nem akarom hogy a férjem az én szeszélyem miatt lemaradjon errõl) Vagy én nem is tudom csak én fogom fel tragikusan az egészet, de ettõl is sírhatnékom van. (nekem is van egy keresztlányom de az egészen más helyzet volt akkor még nem is ismertük egymást, de most már a férjem. Akkor én voltam a keresztmama az unokatesóm meg a keresztpapa. Még akkor egyikõnknek sem volt senkije, de azért most már más a helyzet nem? Szerintetek most mi legyen?

Kép
cinci

Cinci!
Csak, hogy megvígasztaljalak: A mi családunkban, amióta mi elhatároztuk, hogy babát szeretnénk, már 3 baba megszületett, és most ketten is babásak. Az egyiknek már a 4. gyerek lesz, a másiknak meg hosszú idõ után végre az elsõ. Mi meg itt állunk 3.5 év alatt a semmivel.
Nem nagyon tesz jót, ha ennyire komolyra veszed. Szerintem lazíts, ha van kedved babázz, ha nincs vonulj félre, de semmiképp ne add fel!!! Az irigység pedig szerintem természetes. Nálam is elõfordul néha, de attól még nem leszek terhes, ha irigykedem!
Puszi
Csutka
Csutka

Szia Cinci, Kép

Sajnos én is tudom, mit érzel. Azt is tudom, hogy nem vigasztal az sem, ha bevallom, én is rettenetesen irigy vagyok a kismamákra. Szombaton voltunk kötelezõ céges bulin. Hát nem velem szemben ült egy kismama már igen nagy pocakkal? Olyan sírhatnékom támadt, fõleg, hogy persze mindenki õt ajnározta. Õ meg simogatta a hasát, a párja ragyogott a büszkeségtõl stb. Szépek voltak együtt, de annyira fájt, hogy most már nekem is ekkora hasam lenne, az én férjem simogatná a pocimat és minden olyan idilli lenne. Azt hittem beleõrülök, fõleg mikor odafordult hozzánk, hogy fogjam meg a hasát, hogy rúg a pici. Rettenetesen éreztem magam. Ordítani tudtam volna a dühtõl, hogy ezt tette velem a sors. Hamar eljöttünk.
Szerintem ne szégyeld, hogy ilyen érzések jönnek elõ. Véleményem szerint ez teljesen természetes. Különbözõek vagyunk, nem egyformán reagálunk bizonyos dolgokra. Van, aki most tényleg õszintén együtt tudna örülni velük, mások mint mi ketten is, nem bírnák megtenni. Majd, ha már kicsit lenyugodtunk, vagy lesz, akit mi is dédelgethetünk. Hidd el menni fog, csak egy kis idõ kérdése. Ne légy elkeseredve, lesz ez azért jobb is!
Azt is megértem, hogy igen rosszul érzed magad az anyósodék miatt. Nálunk is hasonló a szitú, engem is levegõnek néznek, ami nagyon elkeserít, mert az elemi udvariasság sincs meg bennük velem szemben. Szerencsére mi azért messzebb lakunk tõlük, így ritkán találkozunk, fõleg a vetélésem óta.
Muszáj nektek náluk lakni? Nem tudtok elköltözni? Sosem egészséges a szülõkhöz túl közel lakni.
Sajnos nem tudok segíteni, hogy mit csinálj. Csak biztosítani tudlak, hogy együtt érzek veled. És remélem, hogy mindannyiunknak rövidesen megoldódnak a problémái és nagyon messzinek tûnnek majd ezek a rossz, szomorú napok.

Puszi
Nati
nati

Hermi!
Mindent bele! Annyira szalad az idõ, nem? Mindjárt karácsony van! Kép

Orsi!
Úgy legyen, jöjjön csak a babuka(kák)! Kép

Krisztinke!
Javítottalak!

Lányok!
Köszi mindenkinek az együttérzést és a drukkot! Kép Remélem, bejön! Kép

Cinci!
Ne is foglalkozz az anyósoddal! Én az enyémnek már nem is szólok, csak ha feltétlenül muszály, úgyis beleköt a legártatlanabb mondatomba is, akkor meg minek! Meglátod, lesz neked is babód! Átérzem, milyen lehet átélni. Nálunk pár hónapja született a szomszédban baba. Legyél erõs, nem megadni magad a depinek, az apróságok nem szeretik a depis anyucikat! Kép Csak optimistán tessék felfogni! Igenis, nem gyakorolni mész át a szomszédba, hanem örömködni a babában. Majd gyakorolsz te a magadén, még meg is unod! Kép
A keresztszülõséghez én nem tudok hozzászólni, ez gondolom mindenkinek a családi szokása szerint zajlik.

Lányok!
Miért van az, hogy én minden hetemet idegességgel kezdem! A kolléganõm úgy felhúzott. Az merészelte állítani, hogy a 15 perc munka nem számít munkának! Tudni kell hozzá, hogy a vizsgálatok miatt többször hiányoztam, de a szabijaim már elfogytak, ezért ledolgozom õket. Szerinte, ha hiányoztam és egy nap 15 perccel dolgoztam többet, akkor a 15 perc nem számít ledolgozott idõnek, mivel csak 30 perc után lehet számításba venni! Hallottatok már ilyent? Teljesen kiakadtam. Ezek szerint, én 30 percet lennék köteles ledolgozni 15 perc helyett??? Megáll az ember esze!!! Ja és nem egyszer 15 percrõl, hanem többrõl volt szó! Utána meg õ akadt ki, hogy mit veszekszem vele. De hát nekem van igazam, nem? Most miért dolgozzak többet? Így is ledolgozom amit kell! Napi 9 órákat dolgozom, hogy behozzam, és nekem itt 15 percen veszekszik! 4x15 perc akkor is 1 óra munka, még ha darabokban is van! Szerintetek én fújom fel nagyon?
De ha nekik jobb lenne az, hogy betegállományban intézzem ezeket, nem is tudom mit szólnának hozzá, amikor ki sem látszunk a munkából! Gutaütést kapnának egybõl! Kép
Üdv:
A már megint majdnem gutaütött Gitta
gitta

Sziasztok Lányok!

Én sajnos nem láttam a Fókusz mûsorát, de az Indexen olvastam, hogy lesz az M1-en a film december 19-én este 8-kor. És akkor ott mindegyikõnk meg tudja nézni!

Puszi!
Andi
andi28

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: