Hermi!
Mindent bele! Annyira szalad az idõ, nem? Mindjárt karácsony van!
Orsi!
Úgy legyen, jöjjön csak a babuka(kák)!
Krisztinke!
Javítottalak!
Lányok!
Köszi mindenkinek az együttérzést és a drukkot!

Remélem, bejön!
Cinci!
Ne is foglalkozz az anyósoddal! Én az enyémnek már nem is szólok, csak ha feltétlenül muszály, úgyis beleköt a legártatlanabb mondatomba is, akkor meg minek! Meglátod, lesz neked is babód! Átérzem, milyen lehet átélni. Nálunk pár hónapja született a szomszédban baba. Legyél erõs, nem megadni magad a depinek, az apróságok nem szeretik a depis anyucikat!

Csak optimistán tessék felfogni! Igenis, nem gyakorolni mész át a szomszédba, hanem örömködni a babában. Majd gyakorolsz te a magadén, még meg is unod!
A keresztszülõséghez én nem tudok hozzászólni, ez gondolom mindenkinek a családi szokása szerint zajlik.
Lányok!
Miért van az, hogy én minden hetemet idegességgel kezdem! A kolléganõm úgy felhúzott. Az merészelte állítani, hogy a 15 perc munka nem számít munkának! Tudni kell hozzá, hogy a vizsgálatok miatt többször hiányoztam, de a szabijaim már elfogytak, ezért ledolgozom õket. Szerinte, ha hiányoztam és egy nap 15 perccel dolgoztam többet, akkor a 15 perc nem számít ledolgozott idõnek, mivel csak 30 perc után lehet számításba venni! Hallottatok már ilyent? Teljesen kiakadtam. Ezek szerint, én 30 percet lennék köteles ledolgozni 15 perc helyett??? Megáll az ember esze!!! Ja és nem egyszer 15 percrõl, hanem többrõl volt szó! Utána meg õ akadt ki, hogy mit veszekszem vele. De hát nekem van igazam, nem? Most miért dolgozzak többet? Így is ledolgozom amit kell! Napi 9 órákat dolgozom, hogy behozzam, és nekem itt 15 percen veszekszik! 4x15 perc akkor is 1 óra munka, még ha darabokban is van! Szerintetek én fújom fel nagyon?
De ha nekik jobb lenne az, hogy betegállományban intézzem ezeket, nem is tudom mit szólnának hozzá, amikor ki sem látszunk a munkából! Gutaütést kapnának egybõl!
Üdv:
A már megint majdnem gutaütött Gitta