A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Noémi!
Köszönöm az infókat, mondjuk ma hajnalban is volt egy kis töcsi-töcsi, de gondolom ez nem sokat számít.
Nem szabad lemondani róla, most is sikerülni fog, és ha kapsz rá jó gyógyszert bizonyára meg is marad. Neked legalább biztos van rá esélyed, és ez a fontos. Aztán amikor jönnie kell jönni is fog.
Csak kitartás! (mondom én...)
Csutka
Csutka

Sziasztok
Szerintetek volt pé-m.?
6. nap 36,1
7. nap 36,3
8. nap 36,5
9. nap 36,1
10. nap 36,5
11. nap nem mértem mert elaludtam
12. nap 36,4
13. nap 36,5
14. nap 36,5
15. nap 36,4
16. nap 36,2
17. nap 36,4
18. nap 36,4
19. nap 36,4
20. nap 36,52
Szerintetk ha volt akkor a 16. napon volt? És ilyen lassan kell felfele kúsznia?
Ha nem akkor volt akkor tegnap meg tegnapelõtt lemaradtunk róla mert az én férjecskémnek a számítógépével kellett akcióznia (egész este dolgozott).
Na nem szomorkodom hátha Kép
Sziasztok

Kép
cinci

Cinci Kép

Így ránézve van rá esély, hogy a 16. napon volt. De nagy tudora nem vagyok, mert nekem soha nem úgy nézett ki, ahogy kellett. Én már csak a ciklus másik felére vagyok ráállva, hogy fenn marad-e a hõm! Kép
noémi

Cinci Kép
Bocs, de én úgy látom a görbéden, hogy még nem volt tüszõrepid (36,5 fölé kellene emelkednie). Amikor a tüszõ megreped a hõ kb. 2-3 nap alatt kúszik fel.
Szóval szerintem nem maradtatok le róla. Mé mindig akcióra fel.
Ja és nézd meg a hasznos topic-ot, mert ott találsz infót a hõgörbékrõl.

Cateye Kép
Nagyon érdekes amit a Profasiról írtál. Még soha nem hallottam errõl, de nekem sajna hihetõnek tûnik. Na errõl kérdezd meg a dokit, kiváncsi lennék milyen hozzáfûznivalója lenne ehhez.

pussza
Bogár
bogár

GittaKép
Javíts majd légyszi, köv ciklus, 1. cn. Köszi
Ennek most örülök, úgy tûnik, beáll a mensim a rendes kerékvágásba.

Móni
bogu

Sziasztok!
Tegnap voltam a Kaáliban. Csináltak UH-ot, ahol találtak egy myómát. Azért, hogy megállapítsák az elhelyezkedését csináltak egy kontrasztanyagos feltöltést. Szerencsére nagyon kicsi és kívül van a méhemen, ettõl simán terhes lehetek. Azt mondta a doki, hogy a nõk 50%-nak van és teljesen tünetmentes.Azért annyira nem nyugodtam meg.Most meg kell várni a mensit, utána kezdõdik a szuris ciklus, amivel leállítják a petefészkek mûködését, hogy utána nagyobb intenzitással tudja termelni a tüszõcskéket.Ha minden igaz január közepén lesz a leszívás, beültetés. Addig még egy rákszûrést kell csináltatnom, meg egy vizeletvizsgálatot, ja és kérnem kell a háziorvosomtól igazolást, hogy altatható vagyok.
Lujza
lujza

Sziasztok Lányok, Kép

volna egy kérdésem: minden gyógyszeres kezelés nélkül hány db petének kell lennie normálisan a petefészkekben peteéréskor? Az normális, hogy csak egy nagy van az egyik oldalon és egy kisebb a másikon? Csak azért kérdezem, mert sokan írjátok, hogy 2 vagy akár 3 is van. De gondolom a gyógyszeres rásegítés miatt ugye?

Szerdán voltam dokinál. Azt mondta minden rendben van velem, teljesen egészséges vagyok. Nincs szükségem stimulálásra, bízik benne, hogy spontán összejön a terhesség. Megnézte a petefészkeket.Megállapította, hogy a bal oldali, ahol az érõ, nagy pete volt, kiürült. A hormoneredményem is teljesen normális (mint kiderült én rossz értékeket néztem és mindegyik a referencia értékeken belül volt, ennek úgy örülök! Kép mármint nem annak, hogy ilyen béna vagyok és nem tudom kiértékelni a leleteimet). De ha úgy gondolom, hogy megnyutat, felír nekem Utrogestant. Hát úgy gondoltam.
Azt mondta ártani nem árt, csak használhat. Úgyhogy most két napja szedem. Napi egyet kell szednem este lefekvéskor. Ti hogy szeditek?
Nektek jelentkezett valami mellékhatás? Én szédülök tõle elég rendesen, igaz csak rövid idõre. De a szedését nem hagyom abba, így sokkal nyugodtabb vagyok.
A Clostyra is rákérdeztem, de azt mondta, hogy szerinte nincs rá szükségem, és ezért nem is írja fel, mert akár cisztásodást is okozhat.

Ha 3 hónapig nem jön össze a terhesség, akkor majd elkezdhetjük óvatosan a stimulálást. Szerinte nem lesz rá szükség, mert jók az eredményeim. (14. napi UH 16,75 mm tüszõt mutatott és nyálkahártya 10,5mm volt, tüszõrepedés a 15. nap este volt, éreztem)
Hát nagyon remélem, hogy nem fog sor kerülni a Clostyra.

Kép Ja és lányok, csak meg akartam köszönni a tippet a Maca Vibével kapcsolatban. Nagyon jó, tényleg növeli a mennyiséget. A párom hál' istennek eddig is nagy étvágyú volt Kép, de most aztán már igen nehezen bírok vele. KépKép

Pusz
Nati
nati

Nati Kép

Ezek nagyon jók eredményeik! Még szééép, hogy örülsz! Nincs is okod az elkeseredésre.Kép Kép
Mióta szeretnétek babát?

Noémi
noémi

Noémi, KépKép

Idén januárban kezdtünk hozzá, akkor még csak véletlenszerû akciók voltak, a sorsra bíztuk. Aztán volt egy kis megfázásom, úgyhogy szünetet tartottunk. Április végén, május elején teherbe estem.Kép Rettentõen örültem neki! Aztán megállapították, hogy elhalt a terhességem: június közepe mûtét.Kép Azóta ez a harmadik ciklus, amiben próbálkozunk. Már 5 hónap eltelt a vetélésem óta.

Már nagyon várom a picikémet (mint itt mindenki), mert mint sokan itt a topicban, már én sem vagyok éppen 21 éves fiatal libuska. Már közel vagyok a harminchoz, és még nincs babuci.
Hát egyelõre itt tartunk.

Pusz
Nati
nati

Sziasztok, Lányok!

LUJZAKép
Te a pesti Kaáliba jársz? Injekciókkal állitják le a petefészkeket? Érdekes, nekem erre Szegeden fogigátlót fog felirni a doki, ha minden rendben lesz kedden a vizsgálaton, és nem derül semmi az UH-n. Úgy látszik, tényleg igaza volt a szegedi dokinak, hogy ahány intézet, annyiféle protokoll. Most mi is úgy állunk, hogy ebben a hónapban még spontán próbálkozás, az UH eredménye alapján idõzitve, és ha legközelebb megjön, valamikor karácsony táján, akkor kell beszednem a fogigátlót, ez 3 hét. Amikor pedig megjön a köv. mensi, akkor kezdik a stimulálást, valamikor január közepén-végén. Tehát kb. egyidõben leszünk "esélyesek"Kép. Majd húzzuk egymást, jó? Tõlem amúgy nem kértek vizeletvizsgálatot, márciusi rákszûrésem van, azt elfogadták, az altatásról meg nem kérdeztek, bár én mondtam, hogy augusztusban már altattak a klinikán, és nem volt semmi gond.

NATIKép
ezek nagyon jó hirek! Akkor mindent beleKép! Az is tök jó, hogy a dokid felirta az Utrogestant, az én nõgyógyim, mikor progipótlásról faggattam (amikor még nem tudtuk, hogy lombik lesz), azt mondta, hogy csak akkor ad, ha már van egy pozitiv tesztem. De hogy legyen az a szegény teszt pozitiv, ha a babó nem tud megtapadni? Na, mindegy, ez most már nem is lényeges, mert a Kaáliban progi-injekciót adnak (legalábbis Szegeden), ennek is köszönhetõ, hogy az utóbbi idõben 25-30 %-kal megnõtt az ikerterhességek aránya. És a Kaáliban a 12. hétig gondozzák a terhességet, tehát a kritikus idõszakban, utána már remélem, hogy minden rendben lesz.

ILDIKép
nem irigyellek a tortúráért (hol voltatok?), de hát sajna ez van, még szerencse, hogy a doki normális, és úgy tûnik, érti a dolgát. A gondosságát mutatja a sok elrendelt vizsgálat, ez a doki legalább alapos, nem ex has akar dolgokat mondani, hanem a tényleges értékekre kiváncsi. Ez jó, hogy legalább már történik valami, mégha csak januárban is az ünnepek miatt, de már elindult a szekér, ez a lényeg. A párod újboli vizsgálata is indokolt szerintem, hiszen egy eredmény nem eredmény, de nála biztos megint minden rendben lesz. Miért kellett a genetikára menned?

Megyek egy kicsit dolgozni is, késõbb még jövök.

Pusszantás,

Rita
knérita

Rita
Én is furcsálltam a szurikat, mert én is a fogigátlós módszerrõl hallottam. Igaz,ahány ház annyi szokás. Az nagyon jó, hogy együtt lépegetünkKép és húzzuk egymástKép. Sikerülni fog hidd el!
Lujza
lujza

Sziasztok!Kép

Én most nagyon örülök, mert ma már 36.9 volt a hõm.Kép Az elõzõ ciklusban nem ment 36.8 fölé. Ma a 18.cn-en vagyok, úgyhogy lehet, hogy még a 37-et is el fogja érni. Hát az maga lenne a csoda!

CinciKép
Szerintem sem lehetett még péd, mert nagyon alacsony a hõd. Lehet, hogy még lesz. Milyen hosszúak szoktak lenni a ciklusaid?

NatiKép
Remélem ilyen eredményekkel hamar meglesz a babuci!Kép

Puszi
Laura
Laura (laura2)

Nati!
Elõször is: Örülök ha valakinek van örülni valója itt közöttünk, úgyhogy gratulálok!
A Maca Vibérõl írnál bõvebben? Mire való az?
Csutka
Csutka

Nekem elég rendszertelen. Ez a második próbálkozós hónapunk. Az elõzõ hónapban azt hittem terhes vagyok ugyanis ár 48. napja nem jött meg a múlt hónapban és volt egy halvány második csíkom, de aztán megjött. Az orvosom szerint nem voltam terhes Kép
Hát most így állom ma a 20. nap. Már éppen ideje lenne egy kis pé.-nek. Csak azért kérdezem hogy volt-e szerintetek mert tegnap voltam csak nyákos-nyúlós izé (bocs a gusztustalankodásért) Kép

Kép
cinci

Rita Kép

sajnálom, hogy a dokid így állt a progipótláshoz.Kép Annyiban talán igaza van, hogy a hormon egy nagyon kényes dolog, vigyázni kell vele. De ha szükség van rá, miért nem volt hajlandó?
Az enyém szerencsére nagyon rendes, még pénzt sem akart elfogadni a magánrendelésén tõlem. Ritka az ilyen.

Laura Kép

drukkolok nagyon, hogy jól alakuljon a hõd!

Csutka Kép

a Maca Vibé-rõl talán a többiek többet tudnak mondani. Én is az õ ajánlásukra vettem a patikában. Fõleg azoknak jó, ahol a férfinál lehet a gond: kevés a sperma stb.
Nálunk szerencsére nincs gond. A Maca-nak van unisex változata is. Azt vettünk a párommal, ártani nem árthat alapon. Mindenféle jó hatása van kezdve a keringésjavító hatástól a termékenység fokozásáig. A gyógyszertárban kérd el a tájékoztatóját a dobozból és olvasd el figyelmesen. Sajna az ára is igen "jó" 5.200 Ft és 100 db van benne, egy embernek egy havi adag.
A neten utána lehet nézni. Ha beírod a keresõbe a Maca Vibe szót kiad pár elérési lehetõséget. Ott többet meg lehet róla tudni.

Vagy akár itt, ebben a topicban valamelyik archivban.

Puszi
Nati
nati

Köszi Nati!Egy kicsit tényleg drága. Ha ez a ciklusom is eredménytelen lesz, valõszínûleg benevezünk mi is egy doboz erejéig.
Csutka
Csutka

Helló Lányok!
Olyan jó kedvem van!Most voltam 3. napi vérvételen. A párocskám bakteriológiája neg. lett!Kép Sajnos alacsony a sárgatest hormonom - CAT ugy ez azt jelenti, hogy ha meg is történne a nagy találkozás, akkor nem ágyazódna be, vagy tévedek?. A doki felírt Clostyt és 9-én megyek tüszõrepi szurira utána inszem!Legalább végre történik valami!
Mindenkinek jó kedvet kívánok!KépKépKép
VidámVirág
Virág

CinciKép
Ha pár napon belül megindul felfelé a hõd, akkor biztos most van péd. Nem szoktad inni a cickafark-palástfû teát? A hosszú ciklusokat állítólag lerövidíti és mindenképpen jótékony hatása van a nõi szervezetre.

Laura
Laura (laura2)

Sziasztok!

Kepzeljetek, ugy nez ki, hogy 7 hetes terhes vagyok, amit reszben nektek koszonhetek, a sok jo tanacs miatt.
De most is van egy kis problema. Tuti errol is tobbet tudtok, mint en! Harom napja elkezdtem verezni. De csak egesz kicsit, de sajnos ez a helyzet. Erre nincs valami otletetek? Tea, vitamin, akarmi, ami ezt elmulasztja, es segit megtartani a babat?

Koszi, Julcsi
Julcsi

JulcsiKép
Szerintem azzonal menj el orvoshoz és kérj progipótlást. Én négy hónapja vetéltem el.Kép Sajnos akkor még nem olvastam a Babanetet, de ha tudtam volna, hogy a progi miatt van a vérezgetés biztos, hogy kiharcoltam volna. Én vérezgettem már az elejétõl fogva, és csak kicsit, meg volt olyan nap is amikor úgy tûnt elmúlik a vérzés. Sajnos két hét után bekövetkezett a vetélés.Kép Nem akarok nagyon rádijeszteni, de szerintem menj el dokihoz, nehogy baj legyen.

Laura
Laura (laura2)

JULCSIKép
szerintem futás azonnal a dokidhoz, progi-hiány állhat a háttérben! Hivd fel, ha tudod, és minél hamarabbra kérj idõpontot, ha lehet, UH-ra is menj el. Na és persze pihenés, fekvés, amennyit csak tudsz.

VIRÁGKép
ugye mondtam? Nyugodtan elõzz csak be, nem haragszom érte, de a hátszeledet én is meglovaglom, jó? Ez nagyon klassz hir! Csak a dokid el ne felejtse az eredményed alapján a progipótlást! Ha ma voltál a 3. napon, akkor mikor kezded a Clostit? Már ma?

NATIKép
elõször én is nehezteltem a dokimra ez miatt, de bizonyos szempontból érthetõ is, mert vérvétellel nem volt alátámasztva az én feltételezett progi-hiányom, csak a barnázás miatt jutottam erre a következtésre. A Gynevac injekció után a barnázás lecsökkent 1-2 napra, de itt megállt, elõtte 3-4 nap is volt. De végülis most már lényegtelen, mert a Kaáliban mindenképpen adnak progi-injekciót, fõleg úgy, hogy mondtam a dokinak a mensi elõtti 1-2 napos barnázásomat.

CSUTKAKép
szerintem a felettünk levõ topikban találsz irást a Maca-ról is, bár nem vagyok biztos benne.

Cupp,

Rita
knérita

Laura!

Nagyon sajnalom! En most a 7-dik het korul tartok. Szerinted meddig van eselye a vetelesnek? Te hany hetes voltal? Ha potoljak a progeszterint, az segithet?

Julcsi
Julcsi

Helló lányok!

Jól írjátok, JulcsiKép irány a doki, de nem munka után, hanem már most indulj, ez nem vicc!
Uh mindenképp kell, anélkül haza ne menj!
Nyugi, nem mindig jele a vérezgetés a vetélésnek!

Nikie
nikie

Julcsi,Kép és kérj persze Utrogestant, vagy Duphastont!
Ha nem ad, keress olyan orvost, aki felírja neked!
Nikie
nikie

VidámVirágKép

A Closti megemeli majd a progidat, az nekem is segített rajta. Már a 9. napon meg fogja repeszteni a tüszõt ? Vagy csak megnézi és megmondja, hogy mikor repszt ? Szerintem a 9. napon még nem lesz megérve a repesztésre. De hajrá jöjjön az inszem, karácsonyra már baba lesz!!!!

CatEye

Cat
Kép
cateye

Julcsi!

... és a dokid mit mond? Voltál nála?

Sajnos nekem volt egy ami most elment vasárnap, még pici volt. Nem lehetett mit csinálni Kép
Neked nem akart felírni gyógyszert?

Lányok!
Tiszta ideg lettem...rákérdezett egy barátnõm, hogy nem repültem-e mostanában és sajnos igen! Elvileg 2 hetes terhesen. Szeintetek emiatt is lehetett a vetélés?

Pusz
Noémi
noémi

Sziasztok!

Voltam dokinal, UH-t is csinalt, dobog a szive, minden rendben van vele. Nekem felirt egy huvely golyocskat, nem tudom mi a neve, de tuti nem duphaston. DE ugyan ugy bejarok videkrol vonattal Budara dolgozni, nem mondta, hogy ne. Hany hetig van kockazata a vetelesnek? Inkabb fekudjek le? Az segithet??
Julcsi

JulcsiKép
Én nem tudom pontosan hány hetes voltam, olyan korai volt.Kép
Most néztem utána, hogy Te régen is azt írtad, hogy barnázol. A dokidnak nem mondtad ezt? Lehet, hogy akkor magától is felírta volna a gyógyszert.

Laura
Laura (laura2)

Julcsi!

Az valószínûleg Utrogesant (nem tudom jól írtam-e), az is arra van, hogy "erõsítsen". Semmiképpen nem tesz jót, hoyg utazgatsz. Otthon kellene pihenned pár hetet! Írasd ki magad!

Noémi
noémi

Rita, Lujza! Lombiknál nem mindenütt állitják le elõtte a peteérést, van ahol nincs se gyógyszer se szuri erre. Én is meglepõdtem, de több ilyennel is beszéltem (Pest, Pécs).

Én jól vagyok, csak azt érzem rendszeresen hogy hamarosan megjön, de kedd óta, akkor még másfél héttel voltam elõtte, igy ez jó jel.

A petesejtek 8 sejtesek voltak, egyik 3 pontos a másik 3,5-4 pontos volt, annél jobb nem lehetett volna.

Na megyek feküdni, mert ha felkelek ugy érzem megjön.

Cat! Sajnálom hogy nem sikerült!

és a többieknek is.

Puszi: Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

KARMENKép
nagyon-nagyon szoritok Neked! Még ha nem is olvasod... de ez nem baj, feküdj csak, most arra van szükséged! Küldöm sok ++++++++++ babatapasztó sugarat! És tudod, Te jársz elõttem jó példával!

Puszi,

Rita
knérita

Pajzán Kiscsirke???
EroTik
Csutka
Csutka

Laura!

Most mondtam neki, mert ez meg csak egyszer fordult velem elo, de pont a teherbeeses elotti honapban! Ezt mondtam most neki, de nem igazan latszott rajta, hogy megijedt volna a dologtol. Pedig most is ugy kezdodott. Fel nap barna, azota, harmadik napja keves ugyan, de ver. :-(

Julcsi
Julcsi

JULCSIKép
az elõbb túl gyorsan küldtem el az irásom, pedig neked is akartam irni, hiába na, péntek van Kép
Szóval szerintem is irasd ki magad táppénzre, a háziorvosod biztos kiir, most mindenképpen feküdnöd kéne. Elvileg az elsõ 12 hét a kritikus, Te a felén már túlvagy, most már csak a másik felét kéne otthon pihenned, hogy minden OK legyen. És ha még a munkád is stresszes, akkor végképp indokolt az, hogy táppénzen legyél. Hiszen a baba most mindennél fontosabb, nem?

Rita
knérita

JulcsiKép
Most már nem értem. Mikor voltál dokinál? Most?

Laura
Laura (laura2)

Sziasztok!

Virág, Bogu!
Javítottalak benneteket!

Lujza!
Meglátod, minden rendben lesz! Jön majd a babuka! Kép

Laura!
37,4-ig meg se állj! Kép

Virág!
Ma voltál vérvételen, és már tudod is az eredményt??? Vagy ez régebbi? Nekem majd talán csak február környékén lesz kész! Kép

Julcsi!
Kérj a dokidtól azonnali hormonpótlást! Utrogestan hüvelykúpot! Ne hagyd magad lebeszélni róla! Sokat pihenj, emelgtni tilos, és feküdj, feküdj... Én sajnos nem kaptam semmit és így a baba ugyanezek a tünetek mellet elment a 12.! héten. Kép Ne vedd félválról, a kúp biztosan segíteni fog! Kép Sok boldogságot kívánok a babához!
Nyugodtan menj el a háziorvosodhoz és irasd ki magad betegállományba! Nem lesz kifogása ellene, ha megmondod, miért kell!!!

Kármen!
Érezni lehet, de meg ne jöjjön! Kép Nem engedjük neki, ugye lányok! Kép Remélem, nemsokára már zebrás hírrel jössz vissza! Kép

Kép

Üdv:
Gitta
gitta

KarmenKép
Pihengessél, és neveld a babucikat szépen!!!!!Kép Hétvégén ha tudsz gyere a netre, majd chatelünk.

LányokKép
Mivel a hónap utolsó hétfõje a szokásos minitali nagyon belógna a karácsonyba, mit szólnátok egy 16-i hétfõi minitalihoz. Ki ér rá ? Külföldön élõ topictársaink nem jöttök haza karácsonyra ? Olyan jó lenne.

CatEye

Cat
Kép
cateye

Naaaaa!

Kép

Lányok!
Mi lenne, ha a minitali nem 16. hétfõn, hanem 17. kedden lenne? Akkor én is el tudnék menni rá! Kép Pont aznap kell mennem a 21. napi vérvételre Pestre! Max lógok a munkából! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Cat Kép
Jó ötlet: taliKép Tényleg a külföldiekkel mi a helyzet?
Írtam ám mailt, megkaptad?
Az jó lenne, ha 17.én lenne, Gittus gyere Te iiiiis!
Nikie
nikie

Laura!

Igen, most voltam dokinal! Tegnap, pontosabban! De ettol fuggetlenul itt ulok bent, es robotolok. Sot, o maga kuldott el ma laborra, a Kiralyhago utra, pedig tudja, hogy videken lakom!!!

Gitta!

Koszi a tanacsot, megprobalok minnel tobbet fekudni!! Honnan lehet tudni, ha elmegy a baba? Egyszeruen erosebb lesz a verzes??

Julcsi
Julcsi

CAT:sajnos nekem nem jó a 16 - céges karácsonyi bulink lesz. Nem a 9. napon, hanem 9-én, a 13. napon megyek UH-ra-.OFF:képzeld a dokink azt mondta, hogy a Closty alapvetõen megvastagítja a nyálkahártyát - csak nagyon ritka esetben vékonyítja le!!!
RITA:köszönöm, úgy legyen, de sajnos nem remélek sokat az inszemektõl - a lombikhoz való jutás lépcsõfokának tekintem. Persze csodák vannak!
JULCSI:
GITTA:igen, ez egy elõzõ eredmény, de akkor sem értem hogy lesz meg Neked csak februárban. Nekem 10 nap múlva már meglesz!!!
KARMEN:szorítok ezerrel!!!!++++++++++++++++++++++++++++++
Virág
Virág

Virag!

Nekem nem irtal semmit, de ha jol latom, valamit szerettel volna!!!

Julcsi
Julcsi

JulcsiKép A baba úgyis elmehet, hogy észre sem veszed, és néhány nap múlva kezdessz el vérezgetni, és ez is be is következhet, ha nem mész haza azonnal. Nem értem, miért kockáztatsz? Spuri haza, hétfõn meg meg ne lássunk itt!Kép

Kicsit olvasgathatsz is a témában, én is így tettem, anno, igaz nálunk nem maradt meg a babu ennek ellenére, de amikor el kezdtem vérezni: azonnal mentem a kórházba!

Nikie
nikie

SziasztokKép

RitaKép

Hát igen én is ennek örülök, hogy úgy tûnik alapos a doki, de 1 találkozás alapján még nem vonok le messzemenõ következtetéseket. Egyébként a SOTE 1-re járunk Budapestre.
Genetikára nálam azért volt szükség, mert fejlõdési rendelleneséggel születtem ( a bal kezemen az ujjak nem fejlõdtek ki rendesen, ill. mindkét lábamon az ujjak hiányoznak).
Aztán a párom életkora sem elhanyagolandó a doki szerint. A genetikus majd a terhesség alatt el akar végezni 1-2 vizsgálatot.(Magzatvíz, kromoszómavizsgálat).
Jó lenne már túlleni a vizsgálatokon, most megint úgy érzem, hogy türelmetlen vagyok, de ki nincs így ezzel?
Talán a köv. ciklus okés lesz, de ismerve magam olyan peches leszek, hogy az ünnepek alatt fog megjönni és akkor lõttek a vizsgálatoknak.Ezért írtam, hogy szerintem csak január marad, de akkor meg úgy néz ki, hogy utazunk.
Venezuela elõtt be van tervezve egy pár napos sielés Ausztriába.
Persze most sokat azt gondolják, hogy milyen jó nekem, hogy utazok bele a nagy világba, de én szívesen lemondok inkább arról, csak hogy minél elõbb meglegyenek az eredmények.
Mondtam is a dokinak, hogy én akár mindennap jövök, csak haladjunk már végre. Jót nevetett rajtam, azt mondta, hogy megérti, hogy türelmetlen vagyok, de higyjem el, hogy indokolatlanul semmi kínzásnak nem akarnak alávetni.

Pussz:Ildi
hercegné

JulcsiKép
Az Utrogestant beszedted már? Attól kellene elmúlnia a vérzésnek. Az is lehet, hogy az Uh miatt kezdtél el vérezni, nem? Vagy már elõtte is? A laborral is biztos a hormonszinted akarja ellenõrizni a doki.
Szerintem sem ártana Neked a pihenés, vegyél ki pár nap szabit és feküdj szépen otthon.
Nekem a vetélés olyan volt mintha megjött volna csak sokkal erõsebben.

NikieKép
Mit szólsz a hõmhöz? 36.9!!!Kép Ez már haladás nem?

Laura
Laura (laura2)

Közben én elbúcsúzom, mindenkinek nagyon kellemes hétvégét kívánokKép

Ildi
hercegné

ILDIKép
elnézést kérek, ha a kérdésemmel olyasmit feszegettem, amit esetleg nem illett volna. Nem lehet könnyû az életed, általános iskolában volt egy hasonló gondokkal küzdõ osztálytársnõm, neki össze voltak nõve az ujjai, többször mûtötték is.
A türelmetlenségen nem csodálkozom, engem is feszeget belülrõl, de az a lényeg, hogy most már jó kezekben vagytok, és hamarosan Te is jelentkezhetsz az éppen aktuális jó hirekkel. És látod, még kinozni sem akar KépKép A vizsgálatok miatt meg legfeljebb nem mentek sielni, azt késõbb is lehet.

JULCSIKép
kúp ide vagy oda, a helyedben én már nem jönnék hétfõn dolgozni! A 12. hétig érdemes volna pihenned, aztán, ha úgy érzed, hogy birod, akkor dolgozhatsz.

Pusszancs,

Rita
knérita

NikieKép
Még nem kaptam meg az emailedet, ill. biztos otthon van, mert a freemailemre küldted, így csak este tudom megnézni. Magánba elküldöm a mh-i malcímemet.

LányokKép
Akkor legyen a tali 17-e kedd !!! Ez Gittának is jó, és Virágtól sem fogadunk el semmi kifogást.KépKép

VirágKép
Ez érdekes ez a Closty dolog. Én nem értem már azt sem. Azt tudom, hogy az Utrogestan vastagítja a nyh-t, biztos Te is ezt fogod kapni, ha alacsony a progid. Mennyi volt ? Ez a 26. napi eredményed ? Nem azért volt alacsony, mert már utánna jött a mensid ?

CatEye

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Végre péntek van!KépKép

Julcsi
Tényleg jobban tennéd, ha otthon feküdnél! Nálam csak 2* volt barnázás a terhesség során, de a nõdokim mindjárt kiírt táppénzre. Amikor vérezni kezdtem azonnal kórházba mentem, de már elhalt a magzat a 12. héten...

Nikie

Múltkor már nem bírtam válaszolni. De ne keseregj!!! Most úgy néz ki megint elmúlott a gombán. De elég költséges ez. Mensi után 3* öblítés, aztán ugye 2 naponta szex, és 2 naponta 1 kúp felváltva... De ma már nincs panaszom. Azt hiszem Laura írta, hogy kapott a dokitól kúpot. Hát nálunk sajnos nem így mûködik. Túl érzékenyek vagyunk, sajnos... Nekem 1/2 évig adott mindent felválltva és semmi eredménye nem lett. Amióta elõször volt ilyenem azóta használok én intim szappant és így is elõjön... Ja most áttértem a Nivea szappanára. Abban van lactacyd+kamilla, ami gyulladáscsökkentõ, ha már egyszer van...

Karmen

Mikor kell tesztelned???

Hermi
Hermi

Most hallottam egy szomorkás hírt. Az egyik barátnõmnek múlt héten vette észre a doki, hogy kialakult nála a terhességi mérgezés. És ma a 30. héten császárral megszületett, 760 grammal. Sosem lehet nyugodt az ember. Semmi panasza nem volt. Havonta járt dokihoz, és múlt héten találtak erre utaló jeleket...

Hermi
Hermi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: