Megkaptam!! Köszönöm!!
Lujza
2002.11.28 09:36

2002.11.28 09:38
,Hurki
, Gitta
, milyen értékre kell szedni Bromot ? A doki azt mondta, hogy ez a normális felsõ határa, de gyogyit nem adott. Sajnos egy nagy marha sárgatest van a bal petefészkemben, ami egy meg nem repedt tüszõbõl alakult. Arra, hogy a Profasi miért nem repesztette meg a doki azt mondta, hogy mert emberek vagyunk, és nem gépek. Na ez engem nem elégít ki, hogy ennyire nem tudnak válaszokat adni a kérdéseimre. Egyre jobban kezd megerõsödni bennem, hogy Zsuzsu
tette a leghelyesebben, hogy jegelte ezt a bébi ügyet. 2002.11.28 09:44
2002.11.28 09:49

2002.11.28 10:06
Nekem állandó hányingerem van!
De csak azért sem adjuk fel! Jön még a babuci hozzánk!
Gratulálok a szép kis babóhoz!
Nagyon jó lehetett látni, ahogy integet!
Remélem, a mostani már jó lesz. Holnap reggel megyek a 3. napi vérvételemre.
2002.11.28 10:15
A prolaktinnak 20 ng/ml alatt kell lennie.
A dokimnak más volt a véleménye a sperma értékekrõl. 2002.11.28 10:35
)
A 15 Mió arra vonatkozik, hogy alatta automatikusan beutalót kapsz a lombikra... ezt már akkor is leírtam, mikor megadtam a számokat

2002.11.28 10:40
az eredmények akkor dec közepe mûtét. Nagyon nagyon örülök ennek most, bár kétségeim vannak azért de várom a vérvételek erdeményét nagyon.
Szóval jegelem a dolgot a vérvételig, az majd megmondja magas-e még, milyen az LH-FSH arány. Akkor majd a hõmérõt is újra elõveszem és megpróbálom rendesen csinálni, a költözés meg rendszertelen alvás miatt a hõgörbém szerintem (amit ez a dokid kapott tõlem) totál hülyeségeket mutat nem csoda ha ebbõl nem tud egyártelmû diagnózist felállítani. Na ez van velem.
juj de felpörögtem
Ja és Nikie baba ne légy szomi, olyan aranyos vagy, és olyan sokat segítessz itt nekünk, léccci ne legyél szomi nézzük a jó oldalát a dolgoknak addig megyünk ide-oda, függetlenek vagyunk utazgatunk, és nem kell felkelni ha bömbölészik, és még van kis idõnk, lesz nekünk is nem is olyan sokára csak nem szabad feladni! Egyszer már volt Nketek legközelebb nagyon kapaszkodik majd odabenn, most a nyálkahártyád is jó, a dokidban is hiszel és ez rengeteget számít. 2002.11.28 10:50
2002.11.28 10:57
2002.11.28 11:01
-nak a minimumon, tehát ez is egyénfüggõ. Igazad van, hogy ez a doki is tapogatózik, és találgat, hogy mi történhetett. Ezt bizonyítja az is, hogy amikor kérdeztem, hogy miért nem repedt meg a tüszõm, azt mondta, hogy lehet, hogy megrepedt, csak késõbb, és nem a tüszõrepesztõ injekcióra. Mondtam Neki, hogy tuti nem repedt meg, mert a PCT teszt után másnap, ahol még látta a tüszõt a nyákom olyan sûrû és tejfehér lett, hogy utánna ott már semmi nem történhetett. Erre csak vonogatta a vállát, hogy miért akarok mindent megmagyarázni.
2002.11.28 11:17
Már azt sem tudom, hogy hanyadik napon vagyok, és nem is érdekel, most foglalkozom a vizsgáimmal, a karácsonnyal, a varrással... mindennnel, amivel csak lehet

2002.11.28 11:53
én is puszilom.
Már én is hányingerezek a Bromótól, pedig eddig nem is volt. Nem baj, legalább nem eszem
Írok délután. 2002.11.28 11:55
Jól elrontotta a kedvemet, mert egy hete ugyan még nem azt mondta, de most úgy tûnik, babóca sehol. 
Mindenesetre megegyeztünk, hogy valami minimális esélyt még ad neki, és hétfõig várjak, kedden meg újra megyek hozzá, ha addig nem jön meg. 
2002.11.28 12:26
remélem legalább az nem lesz rossz. Még 5 évvel ezelõtt nézték, akkoriban a hajamat akartam megsokszorozni, na és hátha azért van kevés mert sok a férfihormon, és akkor ezek az értékek -mindneféle férfihormon- totál rendben volt, ezért megnyugtattak, hogy én ennyi hajat örököltem és kész. Nagyon remélem, hogy azóta nem romlott el.

2002.11.28 12:41
2002.11.28 13:24
Sajnos most amikor vártam késett 3 napot. Ez már csak így szokott lenni. De most nagyon örülök, mert ha még egy napot késik lecsúszom a 3. napiról (hétvégén nem vették volna le!).
2002.11.28 13:37
. Ebben a hónapban én is nagyon vártam, erre nekem is késett, tudod, Murphy
, de most már OK, jövõ kedden megyek a Kaáliba a dokihoz, vizsgálatra, felirja a fogigátlót a köv. ciklusra.
! A profilodba nem tudod feltenni az UH képet? Olyan kiváncsi vagyok (de szerintem nem tévedek, ha azt irom: kiváncsiak vagyunk, igaz, Lányok?). 2002.11.28 14:21
2002.11.28 16:06
2002.11.28 17:26
2002.11.28 17:56
Csak az a rohadt bürokrácia.
2002.11.28 21:57
Úgy látszik elkerülte a figyelmed!
UH, hormon érték, hirsutizmus, hiperprolaktémia... brrrr. Az UH-n látta a dokim, hogy sok kis ciszta van a megnagyobbodot petefészkeim körül.
Nekem nem öröklött PCO-m van, hanem szerzett. Bár szerintem nem olyan nagy a különbség, ez is, az is gyógyíthatatlan, csak éppen idõlegesen tünetmentesíthetõ.
De én hajnalban indulok!
Nekem azt mondta a dokim, hogy a kórházi osztályon levették volna még szombaton is a vért!
Sajna, késõn megyek be, ezért nem hiszem, hogy lesz idõm megcsinálni az újságszerkesztés mellett. Ilyenkor bolondokháza van odabenn.
2002.11.29 07:59
(kb. délben) és mi együtt voltunk péntek, szombat, vasárnap. Egyébként szombat egész nap éreztem, hogy szurkál a hasam.