A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

LauraKép
Megkaptam!! Köszönöm!!
Lujza
lujza

Sziasztok
A gomba az milyen? Viszket lent vagy milyen érzés?

Kép
cinci

Sziasztok!Kép

Csupa jó hírrel szolgálhatok: a babuci egy kicsit nagyobb, mint gondoltuk (12 hét 3 nap helyett az ülõmagassága szerint 13-13,5 hetes). Nagyon tündéri volt, figyeltük, ahogy mocorgott, és nyújtogatta a pici lábacskáját. KépKépKép

Csak jó dolgokat mondott róla a Doktor bácsi. Írt is egy levelet a Terhesgondozónak, hogy vegyenek gondozásba.

Tudjátok, eddig nem mentem, mert szabálytalan volt a terhességem, és azt mondták, nem biztos, hogy megmarad a baba. A szabálytalan alakú petezsák mostmár szép szabályos, minden rendben van.KépKépKép

Puszi Mindenkinek!

Edit
Edith

LányokKép

A 3. napi vérvételem eredménye megjött, minden jó, kivéve a Prolaktint, ami felsõ határon van 24ng/ml. Prolaktinosok NikieKép,HurkiKép, GittaKép, milyen értékre kell szedni Bromot ? A doki azt mondta, hogy ez a normális felsõ határa, de gyogyit nem adott. Sajnos egy nagy marha sárgatest van a bal petefészkemben, ami egy meg nem repedt tüszõbõl alakult. Arra, hogy a Profasi miért nem repesztette meg a doki azt mondta, hogy mert emberek vagyunk, és nem gépek. Na ez engem nem elégít ki, hogy ennyire nem tudnak válaszokat adni a kérdéseimre. Egyre jobban kezd megerõsödni bennem, hogy ZsuzsuKép tette a leghelyesebben, hogy jegelte ezt a bébi ügyet.

CatEye

Cat
Kép
cateye

CatEye Kép
Akkor mindenki jegelje egy időre Kép Mi most ezt teszük a párommal.
Tényleg emberek vagyunk és nem gépek... de azért nem kellene ilyen sokszor hibáznunk Kép Kép

Edit Kép
Örülök, hogy veletek minden rendben. Vigyázz magatokra!!

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Lányok
Ma vagyok a 19. napon és eddig ebben a ciklusomban nem volt nyálka (bocsi hogy most leírom) de ma van méghozzá elég sok és nyúlós. De tegnap este nem akcióztunk, ha ma akciózunk akkor ugye még nem maradtam le semmirõl? Vagy lemaradtam? Jaj az rossz lenne. A hõm meg viszont már három napja csak a 36,4-en csücsül. Most akkor van pé-m vagy nincs?
Írjatok nekem
Puszi Cinci

Kép
cinci

Cinci,
akciózni mindig érdemes Kép Kép
Komolyra fordítva, ha a nyák a peteérés jele, akkor, ha ma akcióztok, akkor az még jó lehet. A pé-t meg csak a ciklus következő fázisban utólag lehet megállapítani, előre sajnos nem... Majd kiderül, hogy volt-e vagy nem. A 36,4 meg önmagában nem mond semmit, mert ez függ az alaphődtől.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok! Kép

Edith!
Aludj csak sokat, késöbb már úgysem lesz rá idõd! Kép

Leone!
Nem csak te vagy rosszul! Kép Nekem állandó hányingerem van! Kép

Nikie!
Ne szomizz! Tudom milyen rossz, de akkor se. Én beszélek, miközben ebben a hónapban tiszta depi voltam, vagyok! Kép De csak azért sem adjuk fel! Jön még a babuci hozzánk! Kép

Krisztinke!
Javítottalak. Írd meg légyszíves, hogy hol laksz, hiányzik a tablicskuból!

Edith!
A gyermekorvosi rendelõben a védõnõhöz kell menni a doki papírjával! Kép Gratulálok a szép kis babóhoz! Kép Nagyon jó lehetett látni, ahogy integet! Kép

Cinci!
Akcióra fel, ha ma még nem emelkedett meg, akkor lehet, hogy holnap fog! Kép

Lányok!
Végre, vége az anov. ciklusomnak! Kép Remélem, a mostani már jó lesz. Holnap reggel megyek a 3. napi vérvételemre.

Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Helló LÁnyok!

CateyeKép A prolaktinnak 20 ng/ml alatt kell lennie.
Úgy látom, hogy Bogár dokija is csak tapogatózik, pl. nálam is, nem is mentem el UH-ra, mert megint úgy járnék, mint a múltkor, amikor olyan napon mondta, hogy menjek, amikor már megrepedt a tüszõ és akkor már nem lehet látni semmit.
Szerintem úgy kellene, hogy rá kellene kérdeznie mennyi a hõ, nem? És azalapján hívni be az emberkéket. Na, majd a jövõ hónapban mondom a dokinak, hogy "most" UH-zzon.
A hasznos topicban a Hormonok-hõmérés linket nézd csak meg Erazmusz mit ír a prolaktinról.
Cateye hogy is van, ha leesik a hõ, akkor onnantól számítva reped meg 1-2 napon belül, ugye?

Orsi Kép A dokimnak más volt a véleménye a sperma értékekrõl.
Ez:
Spontán fogamzáshoz 2-5 ml ondó, legalább 20 millió/ml életképes és fertõzésmentes sperma kell.
Lombikhoz akár egyetlen egy egészséges sperma is elegendõ lehet.
A mozgás 70% felett normális.

Nikie
nikie

Gitta Kép Mitõl van neked állandó hányingered? Te is a Bromót szeded?
Nikie
nikie

NikieKép
Akkor mindenki mást mond... Ha a te értékeid jók, akkor még az is lehet, hogy babások leszünk??? Kép Kép
Nem tudom, én hiszek az orvosomnak, és a szakkönyveknek... de azért lehet, hogy a tied tudja jól (bár így lenne!!! Kép)
Köszönöm az infót

A lombikhoz persze, hogy egy is elég Kép A 15 Mió arra vonatkozik, hogy alatta automatikusan beutalót kapsz a lombikra... ezt már akkor is leírtam, mikor megadtam a számokat Kép

még egyszer köszi

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

LányokKép

Köszi mindenkinekKép Még lesz egy vizsgám dec. 11-én, de az már nem lesz ilyen nehéz. Nagyon vigyázunk rá. Az apucikája most a tegnapi UH- felvételével megy mindenhova, nekem vissza sem akarja adni. KépKépKép

Edit
Edith

Sziasztok, nagyon elememben vagyok tegnap felhívtam a dokim, és kérdeztem mire várunk, mire õ semmire, és hétfõn megyek vérvételre, aztán ha megjön akkor utána 3.napi vérvételre, és ha jó rosszak Kép az eredmények akkor dec közepe mûtét. Nagyon nagyon örülök ennek most, bár kétségeim vannak azért de várom a vérvételek erdeményét nagyon.
Nikie, írt a dokid, önmaga is ellentmond önmagának, írta, hogy szerinte férfihormonom sok van, de ennek ellentmond a száraz bõr meg a szõrtelenségem ezt írta, (magyarul nincs férfihormonra utaló jel szerintem) és pco de mégsem pco tipikus, mert alacsony az LH-m hozzá, és magas a prolactinom, de nem is olyan magas a prolactinom de prolactinómám van, és szedjem még a bromot pedig nem is olyan magas. (És már beszedtem 4 dobozzal és még mindig nincs pé-m, pedig ha csak prolactin miatt lenne az anov ciklus akkor ez helyretette volna szerintem)...Na ezt hámozd ki! Kép Szóval jegelem a dolgot a vérvételig, az majd megmondja magas-e még, milyen az LH-FSH arány. Akkor majd a hõmérõt is újra elõveszem és megpróbálom rendesen csinálni, a költözés meg rendszertelen alvás miatt a hõgörbém szerintem (amit ez a dokid kapott tõlem) totál hülyeségeket mutat nem csoda ha ebbõl nem tud egyártelmû diagnózist felállítani. Na ez van velem. Kép juj de felpörögtem Kép Ja és Nikie baba ne légy szomi, olyan aranyos vagy, és olyan sokat segítessz itt nekünk, léccci ne legyél szomi nézzük a jó oldalát a dolgoknak addig megyünk ide-oda, függetlenek vagyunk utazgatunk, és nem kell felkelni ha bömbölészik, és még van kis idõnk, lesz nekünk is nem is olyan sokára csak nem szabad feladni! Egyszer már volt Nketek legközelebb nagyon kapaszkodik majd odabenn, most a nyálkahártyád is jó, a dokidban is hiszel és ez rengeteget számít.
Laura köszi a receptet, majd ha újra erõt veszek magamon el is kezdem.
Gitta, mikor válaszolsz nekem? pco-t mibõl tudod? lapar?
cupcup Hurki
hurki

Cat, a prolactinod felsõ érték tényleg, szerintem egy vérvétel nem vérvétel, nekem 37-33-ig voltak az értékeim, erre szednem kellett már. Nyugi, nyugi ez nem vészes egyáltalán, úgyis fogsz még menni vérvételre, ha magasabb lesz jelentõsen akkor szedsz maj Te is. Cupika Hurki
hurki

Laura Kép mail ment
Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

HurkiKép
Én abszolút megbízom a dokimban. Szerintem sokmindent írtál neki egyszerre, és pontosat csak akkor tudna mondani, ha megvizsgálna rendesen, nálam néhány perc múlva tudta mi a baj. Ha megjön a mensi, csináltass a tesztoszteronra egy vérvételt. Persze ne legyen semmi probléma, de így minden kiderül. És ha megvan a baj forrása akkor, jöhetnek a gyógyik, utána meg a babuuuu.
A tünetek mindegyike nem mindig szokott jelentkezni. Én márcsak tudom...
Küldtem: Kép
Nikie
nikie

Sziasztok!
Most jövök a dokitól. Sajnos nem sok sikerrel.Korán mentem. Ma van a 11. napom. Bár van bal oldalon egy 17*19-es, meg a jobb oldalon valami hasonló(k?)de nem kimondottan volt alkalmas repesztésre. De holnap mennem kell megint és akkor megkapom a repi szurit, ami 36 óra múlva hat. Legalább kellemes vasárnapunk lesz...
Ez a 36 óra szerintetek hogy van? Ha mondjuk Szombaton reggelre leesik a hõm, akkor annak ellenére, hogy vasárnap telik le a 36 óra, azért prütyköljünk?
Csutka
Csutka

Még annyit, hogy az elõzõ 21. napi hormonszintjeim teljesen rendben voltak, és a kisszívemnek is kell majd mennie matyivizsgálatra.
Csutka
Csutka

LauraKép
Köszi a receptet. Még kell egy kis energia, és nekidurálom magam.

LányokKép
Doris mindekit puszil !!!

NikieKép
Igen a minimum hõmérséklet után 1-2 nappal reped meg a tüszõ, de BogárKép-nak a minimumon, tehát ez is egyénfüggõ. Igazad van, hogy ez a doki is tapogatózik, és találgat, hogy mi történhetett. Ezt bizonyítja az is, hogy amikor kérdeztem, hogy miért nem repedt meg a tüszõm, azt mondta, hogy lehet, hogy megrepedt, csak késõbb, és nem a tüszõrepesztõ injekcióra. Mondtam Neki, hogy tuti nem repedt meg, mert a PCT teszt után másnap, ahol még látta a tüszõt a nyákom olyan sûrû és tejfehér lett, hogy utánna ott már semmi nem történhetett. Erre csak vonogatta a vállát, hogy miért akarok mindent megmagyarázni.

HurkiKép
Te is csak igazolod amit gondolok, hogy a dokik csak találgatnak. A lapar után már sokkal okosabb leszel Te is.

CatEye

Cat
Kép
cateye

Ja, és Hurki, legalább egyszer a vérvétel során a dokid nem csinált egyszer sem a tesztosz-ra? Egyszer mindenkinél meg kellene csinálni, de mensi ideje alatt!

Orsi Kép
Remélem tényleg a dokimnak van igaza, úgyhogy mindenki esélyes!!!KépKépKép

Nikie
nikie

Nikie Kép Kép Kép
én is remélem Kép Kép Kép

Most megpróbálok elég lazán állni a dologhoz... remélem ez a mentalitás elég esélyt ad annak a 25 Mió kis ficánkának Kép Kép Kép Már azt sem tudom, hogy hanyadik napon vagyok, és nem is érdekel, most foglalkozom a vizsgáimmal, a karácsonnyal, a varrással... mindennnel, amivel csak lehet Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Nikie Kép
Én most gondolkozom rajta, hogy elmenjek megnézetni magam a Te dokidhoz is. Írnál nekem róla magánban. Mindenféle info érdekel és hogy hogyan állapította meg 1 perc alatt, hogy mi a bajod?
pussza
Bogár
bogár

Ezzel a spermaszámmal teljesen megvagyok lõve... Megnéztem a linket, amit Virág tett fel az infertility.hu-ról, azon megint más számok vannak Kép Kép
De azt hiszem felhagyok a jó határétékek megkeresésével

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi Kép
Úgyúgy, lazák legyünk (bár én nem tudok annyira). 25 millcsi tuti elég, ha rendesen is mozog. Erazmusz is így mondta nekem anno. Úgyhogy már 2 nagyon jó doki!
/Ismered a Faith No More egyik számát: I'm easy? Pont a lazaságról szól, nagyon jó kis dal./

DoriskátKép én is puszilom.

Gittus Kép Már én is hányingerezek a Bromótól, pedig eddig nem is volt. Nem baj, legalább nem eszemKép

Bogár Kép Írok délután.

Nikie
nikie

Sziasztok!

Laura Kép
Sajnos nem jött át a mail, elküldnéd újra?

Nikie Kép
Kedden olyan jól elvitatkoztatok rajtam, hogy gyorsan a rendelés végére elrohantam a dokimhoz. Kép Jól elrontotta a kedvemet, mert egy hete ugyan még nem azt mondta, de most úgy tûnik, babóca sehol. KépKép Mindenesetre megegyeztünk, hogy valami minimális esélyt még ad neki, és hétfõig várjak, kedden meg újra megyek hozzá, ha addig nem jön meg.
Fel is húztam magam rajta, apjuk meg nem gyõzött a kedvembe járni KépKép

Tinka
tinka

Gitta! Kép

Nem örülök hogy te is rosszul vagy a Bromotól, de legalább megnyugodtam, hogy nem én vagyok az egyetlen. Különösen, hogy NikieKép úgy rácsodálkozott, hogy még mindig rosszul vagyok.
Te mióta szeded?

Leone

KépKép
leone

TinkaKépOrsiKép
Mail ment.

Laura
Laura (laura2)

Laura Kép

Köszi, megkaptam!

Tinka
tinka

Halihóhejhó,
Nikie, úgy döntöttem, hétfõi vérvétel után dokival beszélgetek kicsit és kicsikarom belõle ezt a tesztoszteronos vérvételt is, és akkor leszek igazán nyugodt Kép remélem legalább az nem lesz rossz. Még 5 évvel ezelõtt nézték, akkoriban a hajamat akartam megsokszorozni, na és hátha azért van kevés mert sok a férfihormon, és akkor ezek az értékek -mindneféle férfihormon- totál rendben volt, ezért megnyugtattak, hogy én ennyi hajat örököltem és kész. Nagyon remélem, hogy azóta nem romlott el.
hetente fogok vérvételre járni Kép
nekem fáj a vérvétel nektek is?
Cupi Hurki
MOst van egy saját dokim, konzultálok egy cukros dokival meg Nikie dokival, persze ezek hárman véletlenül sem ugyanazt mondják Kép
hurki

Képzeljétek azt hallottam a tesztekkel kapcsolatban, hogy a halvány második csík csak akkor számít igazán csíknak ha öt percen belül jelenik meg, ugyanis ha késõbb látjuk kb úgy fél óra múlva akkor az nem babás csík. Csak hogy többen is így jártunk mint pl. én is hogy azt hittem van valami hiszen én is láttam halvány második csíkot de tényleg nem rögtön hanem késõbb. Tinka is így volt nem?
Sziasztok

Kép
cinci

Cateye!
Légyszi nézd meg amit délelõtt írtam, fontos lenne tudnom rá a választ!
Köszike
Csutka
Csutka

Szia Mindenki!
GITTA:javíts légyszi:köv c. 2 cn - vagyis holnap "együtt" megyünk 3. napi vérvételre!Kép Sajnos most amikor vártam késett 3 napot. Ez már csak így szokott lenni. De most nagyon örülök, mert ha még egy napot késik lecsúszom a 3. napiról (hétvégén nem vették volna le!).
RITA: látod szorosan a nyomodban vagyok!Kép
EDIT: gratula a sztárfotókhoz és vigyázzatok nagyon egymásra!Kép
HURKI:a december úgy tûnik mindenkinek változást hoz! Egy lépéssel közelebb kerülünk babukához!Kép
CAT:ezek jó hírek!!Majd köv ciklusban szépen megreped!!Gondolj erre és szugeráld magadnak!
Virág
Virág

VIRÁGKép
látom! De be is elõzhetsz - babásan -, nem haragszom meg érteKép. Ebben a hónapban én is nagyon vártam, erre nekem is késett, tudod, Murphy Kép, de most már OK, jövõ kedden megyek a Kaáliba a dokihoz, vizsgálatra, felirja a fogigátlót a köv. ciklusra.

EDITKép
szupi, hogy minden rendben Nálatok, örülök! Csak igy tovább! És kiméld egy kicsit MagatokatKép! A profilodba nem tudod feltenni az UH képet? Olyan kiváncsi vagyok (de szerintem nem tévedek, ha azt irom: kiváncsiak vagyunk, igaz, Lányok?).

Már nem tudom, ki kérdezte a HSG-t, hát, nem egy leányálom, fõleg amikor a mûszert felfogatja, de azt is meg kell vallani, hogy ez a fájdalom gyorsan el is múlik. Én legalábbis utána az ágyamban már kb. 10-15 perc múlva egészen tûrhetõen voltam, pedig a doki kétszer tette fel a mûszert, mert az elsõ alkalommal lejött, tehát duplán "élveztem" a dolgot. De ez nagyon egyénfüggõ, ki mennyire birja a fájdalmat.

Lányok,
ANDY irta, hogy jól van, egyelõre semmi gondja-baja, jövõ héten megy dokihoz.

Rita
knérita

EditKép
Nagyon örülök a jó híreknek!KépKépKép Egyetértek Ritával. Én is kíváncsi vagyok az UH képre. Ha tudod tedd fel légyszives.Kép

Puszi
Laura
Laura (laura2)

GittaKép, NikieKép!
Ha hányingeretek van vegyetek be B6 vitamint, lehet, hogy segít.

Leone

KépKép
leone

CsutkaKép

Ezen a prütykölésen jót röhögtem. Ez úgy van, ha holnap reggel megkapod a szurit akkor már holnap este prütyköljetek, mert ha késõbb is reped meg, a matyikák megvárják a sejtet a petevezetõben, és jobb elõtte mint utánna, mert a petesejt burka hamar megkeményedik. Azért még vasárnap is dolgozzatok rá esteKép
Ez mindenkinek másképp van, mert én megkaptam vasárnap reggel, és hétfõ reggelre és kedd reggelre is alacsonyabb lett a hõm, viszont Bogárnak másnap reggelre már 37 fölé ugrott.

CatEye

Cat
Kép
cateye

Cinci Kép
Rosszul emlékszel, nekem nem volt pozitív tesztem egyáltalán. Nekem csak szimplán nem jön meg baromi régóta. KépKép

Tinka
tinka

Tinka Kép
Hányadik napon is vagy, most mennyi a hõ?

Hurki Kép
Lényeges, hogy mensi ideje alatt történjen az a vérvétel, amikor a tesztoszt nézik. Amikor nézték neked régen akkor volt?

Nikie
nikie

Nikie Kép
A 46. napon vagyok, a hõm meg 36,8 volt reggel.

Tinka
tinka

Tinka Kép
Mondjuk elég alacsony a hõd, de teszteltél?
Uh-val megnézett a doki?
Szerintem bármikor megjöhet a mensi, nekem pont úgy volt mint nálad, 36,8 volt 3x, aztán 37,0-37,1 között is többször a 28.nap után, de babu a kanyarban sem volt, sajna...Nekem azért elõbb megjött, a 39.napon.
Mit mondott a dokid pontosan, miért nem jön még a mensi? Azt persze nem tudta, igaz?
De még babu is lehet, kitudja, annyi csodáról hallottam már, azért bizakodj!
Nikie
nikie

Nikie Kép
Nem nézett meg UH-val, hétfõn megyek tesztelni, de lehet hogy veszek elõbb otthonra. Természetesen nem tudta, miért nem jött meg. Szerintem olyan nagyon nem erõltette meg magát, lehet, hogy már nagyon ment volna haza.

Tinka
tinka

Tinka Kép Miért nem vagy erõszakosabb? Kérdezni lehet, sõt kell is!!! Ha nem UH-zott mi alapján mondta, hogy nincs baba? Vért vett?
Nikie
nikie

Sziasztok Lányok!

3 nap kemény balhézós nap után újra itt vagyok. A UPC megadta magát itt a XIII. kerületben. Végre sikerült egy normális emberrel beszélnem és szerencsére elindult a net.

Rita,Nikie és még akit érdekelKép

Hétfõn voltunk dokinál a párocskámmal. Kapásból kiakadtam, mert idõpontra voltunk behívva és mit látok? Kb.10 pár elõttünk (volt olyan is akit délelõtt 10 órára hívtak és 3-kor ott ült.
Azzal kezdõdött, hogy kaptunk egy halom kérdést, hogy töltsük ki, aztán a kartonomért fáradjak le a nõgyógyászatra. Ezzel el is ment 1 óra, aztán már csak "másfelet"kellett várnunk.
Azért bejutottunk nagy nehezen. A doki megnézte az eddigi eredményeink és beszélgettünk egy kicsit.
Úgy látja (látatlanba), hogy a ciklusom nagyon elhúzodik, ezt a 20.napi hormonvizsgálat is alátámasztotta.
Elrendelt egy csomó vérvizsgálatot. Mennem kell 3. napi vérvételre, aztán LH tesztezni...Amikor pozitív lesz a teszt (az a 0.nap), onnnan számolva pedig 5,7,9.napi vérvételre kell menni.
Még annyit mondott, hogy nálam a 20.napi erdmények kb.13-14. napi erdményeknek felel meg.
Szerinte szükség lesz gyógyszeres segítségre, de mikor mondtam, hogy ha lehet kerülje a gyógyszert, mert nem igazán vagyok hajlandó tömni magam semmivel, akkor csak annyit reagált, hogy meglátjuk.
Aztán páromnak menni kell ismét matyivizsgálatra, ezt össze fogják hasonlítani a korábbi (májusi) eredményével.
És végül még mennem kell a genetikára is. Itt már voltam, de akkor nem kaptam semmit errõl és most potlólag az akkori szakvéleményt be kell szerezni.
A jövõ hónap pont nem lesz okés vizsgálatok szempontjából, mert a mensesem karácsony környékén jön majd meg, úgyhogy szerintem csak januárban kezdõdnek majd a vérvételek.
Hát ennyi. A doki egyébként szimpi volt, lehetett kérdezni is, mindenre türelmesen válaszolt.

Mindenkinek pussz: Ildi
hercegné

IldiKép
Végre beindult a szekér, és csak egy baba állíthatja megKép Csak az a rohadt bürokrácia.

HurkiKép
Feltettem a képeteket. Csak úgy sugároztok rajta a boldogságtól.

LányokKép
Felhívtam a dokimat, aki azt mondta, hogy már csak órák kérdése és megjön a mensim. Ezt a mai napi sárgatest szintembõl látja. Nem vagyok szomorú, mert a nõi megérzés megint bejött, és ráadásul ha tényleg megjön 1-2 napon belül akkor életem legrövidebb ciklusának örülhetek.

A másik amit el akartam Nektek mondani, az az, hogy írtam mailt egy webes nõgyogyinak, hogy hogy lehet, hogy a Profasi nem repeszti meg a tüszõt.Azt a választ írta, hogy amennyiben jó a tüszõ a Profasitól meg kell repedjen. Ha nem reped meg akkor nincs benne petesejt. És UH-n látszik, hogy megrepedt-e. Na ez egy újabb orvosi vélemény....

Puszi
CatEye

Cat
Kép
cateye

SZiasztok!
Elindítottam egy új témát: lombikbébi-akupunktúra címmel. Ha ezzel kapcsoltban tudtok valami érdekességet, vagy eredmény, kérlek nézzetek be oda és írjatok!
Kati8
Kati8

Nikie!
Igen én is bromot szedek!

Hurki!
Már válaszoltam! Kép Úgy látszik elkerülte a figyelmed! Kép UH, hormon érték, hirsutizmus, hiperprolaktémia... brrrr. Az UH-n látta a dokim, hogy sok kis ciszta van a megnagyobbodot petefészkeim körül. Kép Nekem nem öröklött PCO-m van, hanem szerzett. Bár szerintem nem olyan nagy a különbség, ez is, az is gyógyíthatatlan, csak éppen idõlegesen tünetmentesíthetõ. Kép

Tinka!
Sajnálom, hogy mégsem baba van a késés mögött.

Leone!
Nem olyan rég kezdtem szedni, talán még augusztus végén.

Virág!
Ok, mehetünk együtt, ha már így alakult! Kép De én hajnalban indulok! Kép Nekem azt mondta a dokim, hogy a kórházi osztályon levették volna még szombaton is a vért! Kép

Lányok!
Holnap kicsit késöbb jövök, vagy csak este, de akkor tablicsku nélkül! Kép Sajna, késõn megyek be, ezért nem hiszem, hogy lesz idõm megcsinálni az újságszerkesztés mellett. Ilyenkor bolondokháza van odabenn. Kép

Jó éjt mindenkinek.
Üdv:
Gitta
gitta

Köszi CatEye!
Csutka
Csutka

Jó reggelt!

Csutka Kép
Ma kapod vagy már megkaptad a tüszõrepesztõt?

Noémi
noémi

Noémi!
Rég halottam Rólad!
Ma délután kapom meg. Remélem, hogy most sikerülni fog. Volt petécske mindkét oldalon, a jobbon több is. Tegnap még kicsinek látta a doki a szurihoz, de állítólag az mára jó lesz.
Veled mi van? Szeded a Clostit?
Csutka
Csutka

Csutka Kép
Tegnap kezdtem el szedni, meg szedek még egy másik gyógyszert is. Hétfõn kell felhívnom a dokimat, hogy mikor tud megnézni UH-val.
Mivel nagyon pici volt a terhesség, ezért nem kell kihagynunk egyetlen ciklust sem. Mondjuk nagyon nem számítok rá, hogy most hamar össze fog jönni megint.

Amikor én az elõzõ ciklusban (amikor sikerült a baba) kaptam tüszõrepesztõt, az is pont péntek volt Kép (kb. délben) és mi együtt voltunk péntek, szombat, vasárnap. Egyébként szombat egész nap éreztem, hogy szurkál a hasam.
Nekem a jobb oldaliban volt 3 a balban 1 tüszõm. És a legnagyobb 18mm volt, a méhnyálkahártyám meg 7 mm (ez kevés volt szerintem) remélem erre kapok valamit ebben a ciklusban.

Szorítok! Kép

Noémi
noémi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: