A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

CatEyeKépKöszi a véleményt!Legközelebb ennek a ciklusnak a közepén megyek UH-ra Ezek szerint akkor egyértelmûen ki fog derülni,mi lett a sorsa a tüszõknek...Már nagyon várom!

krisztinke
krisztinke

CatKépCsak még egy kérdés-bocsi:szerinted ebben a ciklusban a 8. vagy a 15.napon érdemesebb UH-ra menni?(erre a két napra esik az orvosom rendelése)
krisztinke
krisztinke

Sziasztok lánykák!
Elõször is a tali nagyon jó volt. A képek pedig nagyon jól sikerültek, tényleg nagyon jó volt a fényképészünkKép

A HSG-hez:
A vizsgálat maga nem fájt. Semmit sem éreztem akkor, viszont utána úgy jártam, mint akinek egy babszemet tettek volna a fenekébeKépKép Másnapra minden visszalendült a régi kerékvágásba.

A matyieredményhez:
Mi sem tartjuk be mindig az orvos által elõírt 5 napot. Szerintem kell a frissítés. 3 napot én elegendõnek tartok az önmegtartóztatásra. Persze lehet, hogy könnyen beszélek, mivel a párom eredményei nagyon jók.

A hõgörbéhez:
A hõgörbe íve a fontos. Akinek az alaphõje amúgy is alacsony -mondjuk 36,1 vagy 36,2- annak a 37 alatti eredmény, úgymint 36,8 vagy 36,9 szerintem teljesen jó. Nem hiszem, hogy sárgatestelégtelenségre utalna. A lényeg, hogy tüszõrepedés alkalmával kb. 0,3 fokot kell emelkednie a hõnek, hogy ne utaljon sárgatestelégtelenségre.
Akinek viszont az alaphõje 36,6 körül mozog, a 37 fok alatti eredmény hormonproblémára utalhat.

Látom, hogy vagyis nem látom, hogy Zsuzsu sztoriját leírta volna vki, ezért én megpróbálkoznék vele.
Szóval az úgy volt, hogy õ most munkahelyet váltott és egyelõre szüneteltették a babaprojektet. A középidõben védekeztek. Nem lehet tudni mikor is sikeredhetett. A poén a sztoriban az, hogy mindazt, amit mi hónapról hónapra betartunk és azt hisszük úgy sikerül a baba arról kiderül, hogy mégsem olyan lényeges. A férje minden este (örülve annak, hogy most végre nem kell vigyázni) forróvízben áztatta magát. A gyertyaállásokat pedig felejtsétek el KépKép Most már bizonyték is van. Ha a baba jönni akar, JÖN KépKépKépKépKépKép

pussza Mindenkinek
Bogár
bogár

BogárKép sztorijához még annyit tennék hozzá, hogy mindenféle gyógyszer szedése nélkül történt ZsuzsuKép csodája, és a szex után nyugodtan fölkelt, és végezte a dolgát, és nem fetrengett mint mi az ágyban. Erre mondta egy nõgyógyász, hogy teljesen rendben lévõ pároknál nem ritka, hogy állva közösülve is terhes marad a lány.

KrisztinkeKép
Szerintem menj a 8. és a 15. napon is a dokihoz. A 8.-on látni fogja, hogy hány tüszõ növekszik, a 15-en, meg, hogy mekkora a nyh. és hogy megrepedt-e a tüszõd. Sajnos mi itt nagyon tudományosan próbáljuk megközelíteni a dolgokat, és egyre inkább azt észlelem, hogy ez a dolog nem annyira racionális mint mi elvárnánk, és sajnos még az orvostudomány sem tud dolgokra magyarázatot, mert gyerekcipõben jár ezen a téren. Például nem tudja megmondani, hogy megrepedt-e a tüszõ, vagy csak felszívódott, vagy van-e benne petesejt, vagy üres stb.

CatEye

Cat
Kép
cateye

Az én teherbeesésem is akkor történt, amikor azt gondoltam, hogy most biztos nem sikerült. A 13. ciklusnapon voltunk együtt és a 14-17-ig beteg voltam. Így azt hittem pont az esélyes napokat szalasztottam el. Lehet, hogy a vetélésben közrejátszott a betegségem is, mert antibiotikumot szedtem, és röntgenben is voltam. Sokszor már nem tudom mit gondoljak, hogy emiatt volt vagy sárgatest-elégtelenség miatt. A történteken ugyan nem változtat, de jó volna biztosat tudni.Kép

KrissiKép
Köszi. De mikor legyünk együtt? Hajnalban vagy ma este?

Puszi
Laura
Laura (laura2)

Sziasztok Lányok!
Sajnos mostanáig nem mûködött a rendszer nálam, de bepótoltam az olvasást.
VICA:az, hogy a HSG fáj-e vagy sem, azon múlik mennyire vannak letapadva, elzáródva a petevezetõk. Ha nincsenek, simán átmegy a folyadék, ha össze vannak tapadva akkor nagyon fáj, de csak rövid ideig! Nekem az is fájdalmas volt, amikor felhelyezte a "szerszámokat" a méhszájhoz, de csak az elsõ alaklommal. Tehát attól is függ milyen ügyes a dokid!
LAURA:sajnos még nem jött meg, de nagyon köszi, hogy elküldted!Kép
ZSUZSU sztorijához még annyit, hogy jót nevettünk rajta, milyen jól kezdett az új munkahelyén! Egyébként azt is mondta, hogy iszonyú stresszes idõszaka volt, hiszen most kell beletanuljon mindenbe. Az õ esete a legjobb példa arra, amikor dugába dõl a tudomány!!
Virág
Virág

LauraKép
Köszi, megkaptam.

Móni
bogu

VirágKép
Bocs az elõbb kimaradtál, de azóta elküldtem.Kép

Laura
Laura (laura2)

Sziasztok lányok Kép

Elõször is üdvözlöm az újakat (akik persze nekem azok csak)Kép

Eddig táppénzen és szabin voltam, memrt szakvizsgázmon kellett, így nem nagyon voltam gépközelben.

A babuciról nem tudok mondani semmit, mert délután megyünk, de remélem, minden rendben van.

Jelentem, 12 hétnél és 3 napnál tartunk. KépKépKép

Bár a tegnapi vizsga nagyon megviselt, nem nagyon tetszett a babának a stessz, de kibírtuk.

Örülök, hogy új babások is vannak, nagyon szurkolok mindenkinek.

Puszi, Edit
Edith

Lányok, még nem küldtem a pizzareceptet, de fogom, csak most kicsit be vagyok én is havazva.

Most is rohannom kell.

Krissi
krissi

EditKép
Örülök, hogy jelentkeztél és jól vagytok. Csak így tovább, vigyázz magatokra.KépKépKép

Puszi
Laura
Laura (laura2)

Laura Kép

Én nem kaptam meg a mailt. Elküldenéd nekem is?
Köszi
Tinka
tinka

TinkaKép
Neked elküldtem reggel. Lehet, hogy a freemail szórakozik. Ha késõbb sem érkezik meg elküldöm még egyszer.

Laura
Laura (laura2)

Sziasztok!

Laura! Kép
Köszi a fogyi receptet! Kép

Ma voltam 14. napi UH-n. Az eredmény: "76 mm-es uterus, 5mm endom. Domináns tüszõ nem látható egyik oldalon sem."
Az orvos be sem hívott, csak kiküldte a papírom azzal, hogy 2 nap múlva újabb UH.
Most mi van? Vannak tüszõk csak kicsik és arra vár hogy mi lesz 2 nap múlva, vagy nincsenek?
Ebben a hónapban már nem adtak Clostit, de az elõzõ hónapban szedtem és 2 hete, az elsõ ciklusnapomon bal oldalon 21x14mm-es és néhány 5-6 mm-es tüszõ volt, meg a jobb oldalon néhány apró.
De ezt még a régi orvosomnál, egy másik intézményben nézték, itt az új helyen meg nem mondta el ilyen részletesen, így most nem tudom mi van!
Szerintetek? Ez a ciklusom már elúszott? Kép

Krissi!
Köszi a holdat, nem tudom mennyit számít ebben a helyzetben.

Zsuzsu esetébõl úgy tûnik sokkal célravezetõbb, ha az ember nem foglalkozik ezzel a témával túl sokat, nem figyelgeti a ciklusát és minden porcikáját, azt tesz/akkor akciózik ami/amikor jól esik. Talán abba kellene hagyni ezt az egész felhajtást...
...de akkor ha sikerül? Megint elvetélek?
Nem tudom már mi lenne a jó... Kép

Szomizok.
Leone

KépKép
leone

Most meg Krissi Kép neve mellõl lefelejtettem a mosolygót!
Ez nem az én napom! Kép
Leone

KépKép
leone

Nektek az UH-kat hogyan szokták csinálni?
Mert az elõzõ intézményben mindig hüvelyi UH-t csináltak, egyszer szóltak is, hogy üresnek kell lenni a hólyagnak.
De itt hasi van, ezt nem tudtam és a nõ nem tudott megvizsgálni, mert voltam wc-n elõtte. Kiküldtek, hogy igyak fél liter vizet, aztán menjek vissza egy óra múlva. Pedig 7-re mentem, 1/2 8-tól van UH, hogy hamar végezzek és beérjek a munkahelyemre. Kép Így meg 1/2 10-kor jutottam be ismét, 10-kor kaptam meg a leletemet és még 3/4 órát vártam az orvosra, aki be sem hívott. Kép Meg õ volt az, aki elfelejtette említeni, hogy hogyan szokás UH-ra menni náluk, tudta hogy elõször vagyok ott.
Szóval fényes kedvem van...

Leone

KépKép
leone

LeoneKép
Szerintem ha mész két nap múlva kérdezz rá, hogy mi van. Lehet, hogy addigra lesz domináns tüszõd is. Gondolom, hogyha nem lenne egyáltalán peteérésed akkor nem hívtak volna vissza. Addig is ne legyél szomorú. Lehet, hogy megint kapsz majd Clostit vagy kitalálnak valami mást ami segít.Kép

Puszi
Laura
Laura (laura2)

EditKépEnnyi idõs terhességnél már egy igazi kis emberkét fogtok látni a monitoron,és a kritikus idõn is túljutottál,úgyhogy sok boldogságot kívánok,leljétek sok örömötöket egymásbanKépKépKép
LeoneKépFel a fejjel,és holnap kérdezz rá a dolgokra részletesebben,ha magától nem mondja!Ha ciklus elején voltak tüszõcskék,akkor csak nem tûntek el nyomtalanul?!
CatEyeKépMég egyszer köszi a segítséget!Azt hiszem a 15.napon fogok elmenni (mindkettõre sajna nem tudok)-mármint orvoshoz...bár azt hiszem "amúgy" is...hi-hiKép
Zsuzsu sztorijához annyit,hogy anno az én férjecském is rendszeresen forró vízben fürdõzött esténként,és ama akció után szaladtam zuhanyozni...Nem görcsöltünk,nem számolgattunk,és azon az éjjelen egy máig is feledhetetlen extázisból fogant a kisfiamKép

krisztinke
krisztinke

LeoneKépSzerintem ez érdekes,nekem legalábbis azt mondta a dokim,hogy csak hüvelyi UH-on lehet jól látni a tüszõket...Miért nem oda mész,ahol eddig voltál?

krisztinke
krisztinke

LeoneKép
Ragaszkodj hozzá, hogy beszélj az orvosoddal. A nyálkahártyád is nagyon vékony ide nem tud beletapadni a babuciKép Erre sem ártana gyógyszer. Az a furcsa, hogy egy tüszõméret sincs a papíron, lehet, hogy sok apró van, de nincs nagy domináns. Ez mondjuk nem azt jelenti, hogy 2 nap alatt nem nõhet meg valamelyik. Az viszont jó, hogy visszarendelt 2 nap múlva, csak törõdik Veled. A hüvelyi UH-nál üres hólyaggal kell menni, nekem csak azt szoktak csinálni. A hasin szerintem nem is látják rendesen a petefészek belsejét.

CatEye

Cat
Kép
cateye

Laura! Kép Krisztinke! Kép
Köszi a bíztatást, pénteken mindenképpen rákérdezek, csak most addig ezen fogok rágódni, mert nem tudom hova tenni.

Krisztinke! Kép
Azért mentem új orvoshoz, mert az régi kiírja a következõ gyogyit amit gondol, aztán csak 2 hónap múlva akar látni. Az elõzõ 2 Clostis hónapban szerinte a görbém alapján nem volt pé-m, erre most a progi-gyogyikat elhagyta és adott mást a magas prolaktin szintemre. De ettõl akár ugyanúgy elvetélhetek mint eddig, Erazmusz szerint egyszerre kellene kezelni a kettõt és szerinte volt pé-m is.

Bromot szedõk! Kép
Mennyire vagytok/voltatok rosszul? Én már több mint egy hete szedek 3/4-et, de nem merem megemelni 1-re, mert még mindig rettenetesen szédülõk, meg idõnként hányingerem van.
A féltõl még nem volt semmi bajom. Mikor fog ez elmúlni?

Leone

KépKép
leone

Jo reggelt LanyokKép legalabbis nekem meg az van

ViragKép, BogarKép, MoniKép
Koszonom, hogy valaszoltatok. Azert erdekes, hogy mindenkinel mashogy alakult. Remelem jo kezekben leszek, es nem fog fajni. Legalabb nem izgulok mar annyira.

MoniKép
Majd utanna nezek, de szerintem a porkolt tokmagban is marad meg hatoanyag. Enni lehet nyugodtan, plane ha meg szeretitek isKép

Tenyleg erdekes, hogy ZsuzsunalKép igy sikerult a baboca. Lehet, hogy ezek utan en is elrakom a homerot es nem stresszelunk, hatha....

EditKép
Jo hogy jelentkeztel, orulunk, hogy minden rendbenKép.
Vigyazzatok magatokra!

Pusza:
Vica
vica72

Helló Lányok!

Leone Kép A Bromot szedd este, alszol amikor hat, és reggel sem vagy rosszul. Nem mondta a dokid?

Nikie
nikie

CatEye! Kép
Hú, de jó, mármeg az derült ki hogy itt meg nincs rendes ultarahang?

Nikie! Kép
Este szedem! Az elején volt olyan, hogy éjjel felébredtem hogy hányingerem van, de amióta 1/2-rõl 3/4-re emeltem nappal is rosszul vagyok, bár nem olyan szörnyû, de az erõs szédülést mostmár kezdem unni.

Leone

KépKép
leone

Leone Kép
Éjjel szédülsz? Érdekes, én alszom, mint a bunda, de nálam is volt, hogy alig tudtam elaludni, meg így is a nyavalyás hõmérõ miatt fenn is vagyok a célidõ elõtt fél órával.
Nikie
nikie

Ja, és 1 egészet szedek már a bromóból szombat óta.
Nikie
nikie

LauraKép

Jólesik nagyon olvasni újra benneteket. Mi nagyon kitartunk, ez a babuci tényleg nagyon küzdKépKép
KrisztinkeKép

KrisztinkeKép

Remélem, tényleg nem lesz gond, de tegnap nagyon fájt mindenem a vizsga alatt. Nagyon kimerültem, el is aludtam hazafele a buszon. Most egy kicsit félek, mert már egy hónapja nem tudok róla semmit. Remélem, jól van.

Edit
Edith

VicaKép

Köszike neked is, ari vagyKép

Egy kicsit még fáradt vagyok, és elég sok hülyeséget írok le. És persze hibásan. Bocsika elõre is, ha nem javítok valamit.

Edit
Edith

Nikie! Kép
Éjjel nem szédülök, csak felébredek, és úgy érzem mindjárt hányok. De azért végül csak nem teszem. Kép
Nappal szédülök, de olyan mintha folyamatosan körhintában ülnék. Nagyon fura. Ha kocsiban ülök és állunk a lámpánál, mindig ki kell néznem, hogy nem gurul-e a kocsi, mert úgy érzem. Kép

Leone

KépKép
leone

Sziasztok Lányok!

Már megint alig jutok net közelébe...KépKép Sajnos nem is tudom kivel mi történtKépKép
Azt hiszem az esélytelenek nyugalmával várhatom a hó végét. A PG53-at meg ki fogom dobni... a hõm ma reggel emelkedett meg, pont, mint az elõzõ hónapban. Mûtét óta volt egy 42 napos, aztán 2 35 napos és ez a 2. valószínûleg 30-31 napos ciklusom. Ugye ez már jó? De már fáj is a cicim... Ez most progi hiány? Az elõzõ ciklusban is 1 héttel a mensi elõtt kezdtem barnázni, és ugyanígy a hõemelkedés napján kezdett fájni a cicimKépKép Ilyenkor van esély egyáltalán teherbe esni???
Zsuzsu legalább jó példát mutat nekünk! Elõször nekünk is ilyen könnyedén sikerült... az a baj, hogy azóta már annyi információhoz jutottam a témával kapcsolatban, hogy nem megy olyan spontánKépKép

Hermi
Hermi

Ja és már 2. hónapja szedem a Macát. Nem tudom, hogy azért lett-e elõbb a pé? Viszont ebben a hónapban elõször végre én is megfigyelhettem a nyákotKépKép Nem adom fel!

Hermi
Hermi

SZia Hermi!
Hát én most egy kicsit ki vagyok a gomba miatt, mert megint visszatért, de már tényleg nagyon unom. Szerintem biztos is, hogy nekünk is gyorsan összejönne a babu, de a gomba nagyon bekavar, és a férjecskémnek teljesen igaza van, hogy ne akciózzunk alatta. Éppúgy mint nálunk, nõknél, neki is fájt tegnap a pisilés, ma meg a 13.napon vagyok, ez a hónap is el van baltázva. Irrigáltam mensi után, most meg kúp volt, de látod, egy akció és visszajön. A dokim mondta, ha megint visszajön õ maga csinál nekem egy csúcs "tisztítást".
Beszélek is vele...

off
Egy õrjítõ jó vicc:
- Milyen a mazochista szótár?
- Minden szó benne van, csak nem ABC szerint.

hihi..

Nikie
nikie

Szia Nikie!

Hát én is így vagyok a gombával... már örültem, hogy végre nincs, aztán 1 hete megint. Szerintem sok édességet ettem. Most én se tudom már mitévõ legyek... Ja meg valaki azt merészelte a gombára mondani, hogy nemibetegség. Jól felhúztam magamat.
De végre letellik a 6 hó mûtét óta, szóval ugyis mennék dokihoz.

Hermi
Hermi

Nem nemibetegség a gomba. Tényleg nem tudom mit kellene csinálni, az orvosok is inkább erre fektetnék a hangsúlyt nem hülyeségekre... Én sem eszem már édességet, de nem hiszem, hogy olyan fontos lenne. 3 éve talán 6 hónapig egy fia gombám nem volt, de nem is akartunk babut(amilyen lükék voltunk). 2000 szept.óta vágyakozunk egy utódra..
Nikie
nikie

LeoneKép
Te vezeted az autót ? Mert akkor távol tartom magamat Tõled, he nem tudod, hogy áll vagy gurul-e az autóKépKépKép
Félre a viccel azért jobb a mostani orvosod az elõzõnél, csak legyél vele kicsit erõszakosabb.

EdithKép
Biztos minden rendben a picurral. Most már átadhatod magad az édes semmittevésnek. Van már kis pocakod?

NikieKép
Jó volt a vicced, még mindig röhögök rajta. Itt egy mai nap vicce válaszul:

Elmegy a szexuálpszichológushoz egy férfi:
- Doktor úr, én konzervgyárban dolgozom, és minden reggel
ellenállhatatlan késztetésem támad, hogy bedugjam a farkamat az uborkaszeletelõbe!
- Ne tegye, a világért sem! -mondja az orvos és felír egy nyugtatót azzal, hogy munkába menet elõtt vegye be.
A férfi másnap visszajön:
- Doktor úr! Ma még nagyobb vágyam támadt, hogy bedugjam a farkam az uborkaszeletelõbe, hiába vettem be a gyógyszert!
- Csak nehogy megtegye! Itt egy erõsebb nyugtató!
Következõ nap megint visszajön a férfi, ugyanazt mondja, de a doki még erõsebb nyugtatót ad neki. Következõ nap újra jelentkezik:
- Doktor úr! Nem bírtam tovább! Ma reggel bedugtam a farkam az
uborkaszeletelõbe!
- Egek! És mi történt?
- Engem kirúgtak, az uborkaszeletelõ meg kapott egy fegyelmit

CatEye

Cat
Kép
cateye

Hermi
Most itt pityergek, mint egy nemtudomki, mi a fene van?
Az elõzõ baba már fél éves lenne lassan, hogy telik az idõ, mindjárt kifutunk belõle...Miért nem kapaszkodott rendesen tavaly?
Nikie
nikie

NIKIEKép
ne pityeregj, plíííz.... Az idõbõl pedig hogy futnátok ki, olyan fiatal vagy még... Akkor mit mondjak én, a 32 évemmel... Én sem érzem magam olyan haj de fiatalnak, de a doki szerint még az vagyok, nagyon is. Tehát ne csüggedj, a jövõbe nézz, ne hátrafelé! Tudom, mondani könnyû, de azért próbáld meg.

CATEYEKép
hulla jó!!! Majdnem hangosan felvinnyogtam Kép

Hogy én se maradjak ki a sorból:

"Férj és feleség fekszenek az ágyban. Az asszony odahajol férjéhez:
- Karcsikám! Mondd nekem, hogy szeretlek, angyalom!
- Szeretlek, angyalom!
- Most azt, hogy imádlak, aranyom!
- Imádlak, aranyom!
- Most mondj valamit magadtól!
- Aludj már, te hülye picsa! "

Lányok, megnéztem én is a talis képeket (még éppen sikerült 8 óra elõtt, amikortól a rendszer már nem enged fel), nagyon szépek vagytok! Klasszak a képek, átsüt róluk a jó hangulatotok! Sajnálom, hogy nem tudtam ott lenni, de hát ez van, Kiskunhalas messze van Bp-tõl...
Most beszéltem a Kaáli Intézettel, jövõ kedden megyek a nõgyógyászati vizsgálatra, a doki megnézi UH-n a tüszõimet is, meg felirja a fogi-gátlót. Újabb lépés a baba felé! Hurrá!

Na, megyek vissza dolgozni, mert utána sietek, a körzetihez megyek, hogy adjon beutalót vérvételre, vércsoport-meghatározáshoz.

Pusszantás,

Rita
knérita

Egy kis humor Nektek
-Mi a hasonlóság egy kutya, és egy rövidlátó nõgyógyász között?
-Mindkettõnek nedves az orra...

-Hogy hívják az elszegényedett nõgyógyászt?
-Méhen-kórász

-Hogy hívják az alacsony nõgyõgyászt?
-Hüvely-Matyi

Megy a motoros az autópályán, egyszer csak neki megy a sisakjának egy kismadár. Megsajnálja szegény sérült madárkát, és hazaviszi.Beteszi egy kis kalitkába, ad neki kenyeret meg vizet. Másnap elmegy a motoros dolgozni, kicsit késõbb magához tér a kismadár:
- Kenyér, víz, rács..... basszus! meghalt a motoros!!
Csutka
Csutka

CSUTKAKép
Kép

Rita
knérita

CateyeKép

Akkor holnap beszámolok mindenrõlKép A pocakom egy kicsit nõtt, néha jól felpukkad (fõleg, ha sokat ülök). Reggelre mindig szépen megnyugszik, és visszahúzódik. Persze már új nacit kellett vennem, mert a vastagabb nadrágjaim szorítottak. Egyébként a Terheskönyvet hol kell intézni, és mikor érdemes?

Most mára elköszönök, holnap reggel jelentkezem.

Puszi mindenkinek!

Edit
Edith

Rita!
Örülök, hogy tetszett! Mikor elõször halottam, majdnem összepisiltem magam a röhögéstõl.
Csutka
Csutka

CatEye Kép
A nõdokim egy tündér Kép Elmentem, õ sem tudott sok jóval bíztatni. Azt mondta beszedjük a gyógyszert (egyikben sincs penicilinszármazék, így én is szedhetem), és utána meglátjuk. Ha nem nõ a ficánkák száma, akkor is van valami gyógyszer, ami javíthat rajtuk. De azért mondta, hogy a 2 ml-hez, azért kellene egy min. 80 Mió, hoyg spontán összejöjjön.... csodák persze mindig vannak Kép Kép Kép
Ami nagyon meglepett, hogy egyszer voltam vála eddig (kb 1 hónapja), és fejbõl tudta a laboreredményem (nem emlékeztem a toxora, és meg akartam kérdezni: sajnos negatív--- amit nem igazán értek, pedig világ életemben macskákkal éltem, tehát, asikerül a babuci, akkor nagyon kell vigyáznom). Olyan jól esett tegnap amit mondott. Szóval esszük a gyógyszert, és utána meglátjuk mik a teendõk.
Addig meg tartjuk egymásba a lelket, és szeretkezünk, amikor kedvünk van hozzá, és mág bármi megtürténhet Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Laura,
én nem szeretnék 18 kg-t fogyni, mert akkor nem maradna belõlem semmi, max. 5-8 kg-t. Akkor is csinálhatom a fogyókúrát, az elért súlyig????
Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Bogár Kép
megnéztem a képkeiteket Kép agyon szépek vagytok Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Lányok!
Elõször is, halálra röhögtem magam a vicceken!!!KépMég jó,hogy nem kell visszafognom magam...

Ma megint barnázós napom van, tegnap nem volt semmi. Nem tudom meddig csinálja még a szervezetem, de azért sem tesztelek, mert 1,ki van zárva a babó 2, másnap bizti megjönne...szóval csak várok és várok, ebben már nagyon profi vagyok.
OFF
A mi édes kis vacak dögink (Marci kutya) tegnap meglovasitott két videokamerába való kazettát. Ezek Mini Dv tipusúak, vagyis elég kicsik, pont befér a szájába. Az egyiket megtaláltam a konyha padlón, de másiknak nyoma veszett. Tegnap este 10 körül mind a ketten a férjemmel négykézláb másztunk a lakásban, kutyus meg csak nézett a nagy ártatlan szemeivel, mi bajunkKép Én még az udvart is végignéztem zseblámpával,mert esett az esõ,és gondoltam ha ez hóra fordul, akkor sosem találjuk meg.
Másnap napfényben megint végignéztem a lakást-udvart semmi.Fogtam egy fakanalat, és benyúltam az ágy alá (pont ennyi a rés a kanapénk alatt), az elsõ dolog amibe beleakadt a fakanál, a kazetta volt.Kép
Na, ezek után kitömetném a kis vacakot,elhihetitek.

Off vége.

Vica, nekem annyit mondott a doki a HSG-re,hogy "kellemetlen" Csak azt nem mondta ,hogy csinálni, vagy elszenvedniKép Mert azért az nem mindegy...

Na megyek,hagyok helyet másnak is.
Barbi

Kép
Kép
barbi

Sziasztok Lanyok!

Sajnalom hogy megsem jott ossze a tali, videken voltam. Pedig ugy talalkoztam volna veletek...Kép Igy a mano erkezese elott mar nem nagyon hiszem....hacsak nem lesz egy minitali karacsonyra valo tekintettel korabbanKép

orsoly
orsoly

Szép jó reggeltKép

GittaKépJavíts léccci:köv.ciklus 2.cnKépKöszi!
EditKépA terheskönyvet majd autómatikusan adja a védõnõ,mikor terhesgondozásra mész hozzá.Még nem voltál???

krisztinke
krisztinke

LauraKép
Kérlek nekem is küldd el a fogyi receptet.Köszike!
Lujza
lujza

Sziasztok!Kép

Jók voltak a viccek!Kép

OrsiKép
Küldtem mailt neked!

Ha van kérdésetek a fogyival kapcsolatban, inkább magánba írjátok meg.Kép

A hõm 36.7, pedig nagyon szeretném, hogy feljebb menjen.Kép

NikieKépHermiKép
Nekem is volt valami nyavalyám még évekkel ezelõtt. Nem tudom, hogy gomba volt-e, de nagyon kellemetlen volt. Kaptam rá Kliont, amitõl elmúlt. Utána elkezdtem intimszappant használni,és azóta semmi ilyen jellegû problémám nem volt. Elõtte sokszor volt, hogy úgy éreztem valami nem stimmel, de ezek elmúltak maguktól.

Puszi
Laura
Laura (laura2)

LujzaKép
Elküldtem.

Laura
Laura (laura2)

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: