A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Már kérdeztem reggel:meg tudná mondani valaki,hol csinálnak gyors eredménnyel matyi-vizsgálatot,és mennyiért?Beutaló kell,vagy csak be kell jelentkezni?

krisztinke
krisztinke

Krisztinke Kép
Az én dokim csinál ilyen vizsgálatot, de Kecskeméten is van biztosan andrológus, nem?
Ha akarod mailben megadom az elérhetõségét!
Nikie
nikie

NikieKépKöszi!Gondolom itt is van,még nem kérdeztem utána.Csak attól tartok sok idõ lehet az eredmény,talán Pesten gyorsabb,és viszonylag gyakran járunk fönn.
Beutaló kell hozzá?

krisztinke
krisztinke

Lányok!
Köszönöm nektek, nagyon jó, hogy meg tudtok vígasztalni, amikor szomorú vagyok! Kép

Laura!
Onnan tudom, hogy ez a hónap biztosan nem sikerült, hogy a 14 nap körül nem voltunk együtt, + nem is volt pé-m a görbe alapján. A hõm végig 36,9 és 37,3 között ugrált az egész hónapban. Kép Így lehetne jellemezni a teljes görbémet: ///// Kép

Cateye!
Akkor megnyugodtam, hogy nem csak az enyém ilyen! Nem értem õt, nem õ mászkál dokihoz állandóan, neki "szinte" semmit sem kell tennie... lehetne kicsit megértõbb.

Krissi!
Javítottalak! Úgy látszik, ez egy ilyen hónap sokunknak! Kép

Nikie!
Fogok írni, de tényleg sok a melóm, ki sem látszom belõle! Türelem, levelet terem!Kép Ma egyébként 36,9 volt reggel.
Bromot pedig reggel és este 1/2-et szedek.

Móni!
Én is úgy akartam csinálni, csak észrevette a tesztet! Kép

Rita!
Javítottalak!

Megyek, ki sem látszom a munkából! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Lányok!

Meg tudja valaki mondani, hogy a matyivizsgálatnál mik az alsó határok? Mennyi millió és hány százalék?
Párocskámnak nem lettek valami jó eredményei, bár én ezt nagyrészt betudom a reggeli "matyicsapolásnak", a szokásos mennyiség töredékét produkálta.

Móni
bogu

BoguKép
Orsi most nagyon profi az andrológiában, biztos tud segíteni. Én is megírtam Neki 1-2 határértéket, de fejbõl sajnos nem tudom, mert otthon van a levelem. A spermaszámra tudom, hogy 20millió/ml felett kell lennie, de ez az alsó határ, a spontán fogantatáshoz ennek a duplája kell. A motilitást szerintem RitaKép fogja tudni.

CatEye

Cat
Kép
cateye

Bogu Kép
Sajnos tényleg elég sokat tudok most erről Kép
Minimum:
lombikhoz: 15 Mió
normál: 20 Mió
spontás fogantatáshoz: 40 Mió

Mozgás:
jó: 80% felett
elfogadható: 60% felett
rossz: 60% alatt

Remélem segítettek a számok...

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Bogu
a lombiknál azt jelenti a 15 Mió, hogyha tartósan alatta van, akkor automatikusan megkapod a beutalót.
Nálunk az eredmény: 25 Mió 60%
Nálatok???

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

CateyeKép
Köszi.

OrsiKép
Hát, elég borzalmas. 15 Mió és 40%. Mennyiségre ennél sokkal több szokott lenni - ilyen kevéset még nem is láttam -, csak most reggel nem tudom mi volt, talán ideges is volt a helyzettõl, meg korán is volt, nem tudom.
Jövõ héten vissza kell mennie, mert az orvos megvizsgálta, és azt mondta, hogy annyira rendben van, hogy ez alapján szuper eredményeket kellene produkálnia. Nem értette a doki sem a dolgot.

Móni
bogu

Valaki meg tudná mondani nekem mi a Bolgárkerék u.-i rendelõ telefonszáma?
El szeretném kérni a párom matyivizsgálatának eredményét.Amikor csinálták neki még nem tudtuk mik a normális eredmények. Talán Ti majd tudtok véleményt mondani.
Elõre is köszike!
Csutka
Csutka

MOTILITÁS Kép
nekünk az andrológus min. 50 %-ot mondott, és mivel legutóbb is csak 37 % lett, ezért utalt lombikra. Viszont lényeges az is, hogy a teljes motilitásból mennyi a gyorsan mozgó, ez most nálunk a 18 Gonal-F injekció után 30 % (elõtte 15 ill. 18 volt), de a Kaális doki szerint ez csak átmeneti javulás (hiszen az injekció a kiváltó okot nem kezelte, csak a tünetet), a januári kontroll adja meg a végleges választ. Ezek tükrében (mert többi paramétere jó, 70-80 M/ml, mennyiség 5 ml, tehát csak a "lustaság" a gond) mondta, hogy most még decemberben próbálkozzunk spontán (amig még tart a gyógyszer hatása), a jövõ héten megyek hozzá, akkor megnézi a tüszõcskéimet is, hogy mikor akciózzunk. És januárban látjuk majd, hogy ICSI lesz-e vagy csak spontán összeeresztik a matyikákat a petécskékkel, de valószinûbb az elsõ változat. És ez az eredmény elõreláthatólag ilyen marad egész életében, mert valszeg valamilyen károsodás érte a heréket (gyulladás vagy ilyesmi, anyósom szerint a lokátorállomáson eltöltött katonaság, amiben lehet valami), ezért mi nagyon örülnénk (a sok rizikófaktor és izgalom, ismeretlenség ellenére), ha ikrek sikerülnének, igy mondhatni egy füst alatt meglenne az utánpótlás Kép

GITTAKép
köszi a javitást! Igy megint egy ciklussal közelebb kerültem a lombikhoz! Mostani ciklus: spontán próbálkozás, köv. ciklus: fogigátló, utána jövõ ciklus: LOMBIK stimuláció! Bezzeg most milyen lassan telnek a napok, a hetek...

MÓNIKép
szerintem a "csapolás" Kép idõpontjának nincs sok köze a mennyiséghez, inkább annak, hogy elõtte hány napig nem voltatok együtt. Van ahol 3, van ahol 5 nap szünetet mondanak a vizsgálat elõtt. Milyen lett az eredményetek, ha megkérdezhetem?

Pusza Mindenkinek!

Rita
knérita

MÓNIKép
látom, közben leirtad Kép A spermaszám mellett a mennyiség is lényeges, az is kevés?

Rita
knérita

KépKépKép

Két rendszergazda beszélget:
- Te hülye vagy? A kutyád nevét adtad meg jelszónak?
- Miért? Mi a bajod azzal, hogy 'Qwrt1012stio'?

Rita
knérita

Lányok aki terhes annak az egész terhessége alatt 37 felettinek kell lennie a hõnek?
Ma szörnyülködtem egy hó nagyot a tükörben. Van rajtam egy 4-5 kiló súlyfelesleg és az a legszörnyûbb hogy mind a hasamra jön és úgy nézek ki mint aki úgy 2 hónapos terhes. Na mától kezdve felülések sokasága (igaz ezt már egy ideje próbálom mondani magamnak csak legtöbbször túl lusta vagyok)

Kép
cinci

AAAAAAAAAAAAKépKépKép
LanyokKépKépKép
Megneztelek BenneteketKépKépKép
Olyan hangosan orvendezek, hogy meg a kutyim is idejott megnezni, minden rendben van-eKép
Galuska

KépKép
galuska

Sziasztok!

A reggeli fogigátlós eszmefuttatáshoz szeretnék szólni, az én történetem is hasonlóan indult: abbahagyás után 3 hónap védekezés, aztán rögtön teherbe estem, de nem tartott hosszú ideig, csak 5 hétig. Gyakorlatilag mire észrevettem már ott sem volt. Kép
Szóval lehet, hogy gyorsan teherbe lehet utána esni, de amellett még mindig lehetnek gondok.

Nagyon jók a talis képek! Kép

Cinci! Kép
Egy cipõben járunk. Én nem nagyon merek tornázni, különös tekintettel a felülésekre. Mindig elhatározom hogy tornázni fogok, elkezdem, de aztán a 14. nap környékén abbahagyom.
De a lustaság is nagy mértékben közre játszik.

Leone

KépKép
leone

Sziasztok!

Nálam még mindig semmi, most se jött meg. A hõm meg 36,7 volt, hozzáteszem, hogy amikor mértem, akkor a legmagasabb hõm is ekörül volt.

Tinka
tinka

Hahó!
Rita Kép Nagy drukk a lombikhoz!
Tinka Kép
36,7? Hüvelyben méred? Nem ment fel 37 fok felé?
Nikie
nikie

Sziasztok, ,
Nikie, írtam emilt 2-t is, de szorgos is vagyok ma.Képúgy dolgozok mint a güzü,
Tali jó volt csak hamar volt asztalbomlás és alig beszélgettünk Kép
Gitta, Neked volt már laparod? És lesz? És mibõl tudod, hogy pco-s vagy?
jó mát meg holnapot is aztán csütörtökön megint jövök
Krisztinke, a SöpfMerei-ben ingyenes, pár 2 napot kellett várni az eredményre, a Krio intézetben meg a magán andrológusoknál 5-7000 FT és azonnal megvan az eredmény.
Puszi Hurki
hurki

Cinci!
A felüléseket nem nagyon javasolnám, fõleg, ha babás akarsz lenni! El is mehet tõle a baba!
(Mondom én, akin jócskán van felesleg, nem csak 4-5 kg.)

Üdv:
Gitta
gitta

CinciKép
Sajnos én sem merek tornázni már egy éve, ezért csak hízomKép
Ha ilyen tempóval haladunk babagyártás terén mire terhes leszek gurulni fogok.

MóniKép
Az idegesség és a korai idõpont ennyit nem ronthat az eredményen, max.5-10%-ot. Sajnos ez tényleg nagyon rossz eredmény minden téren. Szerintem ha szervi ok nincs akkor sperma bakterológiára kellene küldeni a matyikat kivizsgálásra. Lehet, hogy valami könnyen kezelhetõ gyulladás van. OrsiéknálKép is ennek kezelése zajlik. Hamar kikezelik ne félj!!!

Cat

Cat
Kép
cateye

Nikie Kép
Igen, hüvelyben mérem. Sose volt még 36,8 felett. Ez most nagyon rossz? Kép

Tinka
tinka

Orsi, ki kéne lépni meg be kéne lépni, szóval inkább ide írom a dokit, aki profin mûtötte meg a fürjem hereviszerét:
SOTE dr Kopa Zsolt magánban rendel, azonnali eredményt mond és a kórházban is nagyon rendes volt egy fiatal 38 körüli nagy mackó. Az elérhetõségét otthon megnézem és elküldöm majd.
Na elõszedtem az ingyenes matyológust:
Söpf Mérei Kórház
Bakáts tér 10. 3 em.balra.
Keszthelyi Zsuzsa
461-4400
7.15-13 óráig
vizsgálat elõtt 5 nap szünet a házaséletben és "emma" se jöjjön Kép és elõre be kell jelentkezni, és vagy ott adod, vagy egy órán belül beviharzol és leadod.
Puszi Hurki
hurki

CateyeKép
Köszi a biztatást, rám fér. Most nagyon le vagyok törve, sokasodnak a miért?!-ek körülöttem. Ilyenkor nem küldik el egybõl a matyikat bakterológiára? Külön kell érte szólni?

RitaKép
A mennyiség is nagyon kevés volt. Meg is lepõdtem, sokkal több szokott lenni.

Móni
bogu

Tinka Kép Na és milyen hosszúak a ciklusaid?
Mióta próbálkoztok, írj egy kicsit magadról!
Nikie
nikie

Megnéztem a képeket, nagyon aranyosak vagytok! Talán legközelebb már el tudok menni.
Valaki meg tudja nekem mondani azt, hogy ha Csütörtökön megkapom a tüszõrepi szurit, akkor mikor kell prütyizni? (csak szeretnénk biztosra menni, végül is ez már a 3. gyógyszeres ciklus, ha más baj nincs most össze kell jönnie!)
Köszi
Csutka
Csutka

Mintha Marcsi 3 gyerkõcét látnám:

Kép
nikie

Sziasztok!
Klassz volt a tali, a végére mindenkinek jó kedve lett!!
CAT: olyaaan rendes vagy, hogy még éjjel feltetted képeket!Kép
Milyen volt a kínházban?
CSUTKA:úgy tudom 36 óra múlva reped! Erõsítsetek meg lányok!
TINKA:attól függ mennyi az alaphõmérsékleted! A ciklus elsõ felében mennyi szokott lenni? Van fent a hasznos topicban olyan babás görbe, ami fel sem megy 37 fölé!Kép
KRISSI:szerintem szép vagy a képeken, persze nem tudjuk, milyen vagy amikor nem vagy fáradt, de azért fölösleges aggódnod!Kép
OFF:én sem merek a ciklus 2. felében nagyon edzeni, pedig ha a baba maradni akar, akkor marad is. BOGÁR dokija azt mondta, az inszem után ha akar súlyt is emelhetKép!
MÓNI:tényleg bakteriológiára kell küldeni!!!Lehet hogy gyulladás, csak nincs tünete!
Virág
Virág

Nikie Kép
Nem túl régóta próbálkozunk, õszintén szólva igen meg is lennék lepve, ha most összejönne. Kép
Tavaly májusban terhes lettem, védekezés mellett, de sajnos elvetéltem KépKép. Utána gondoltuk, hogy most egy darabig nem próbálkozunk, de aztán a férjem annyira szerette volna, hogy legyen baba, hogy beadtam a derekamat. Akkor 3 hónapig nem védekeztünk, de eredménye se lett. Viszont hõmérõzgettem szorgalmasan, onnan tudom, hogy 36,1 és max. 36,8 között szokott lenni.
Utána viszont megint babaszünet, egyéb események miatt.
Na, és most újra teljes erõbedobással a babaprojekten vagyunk KépKép.
28-30 nap szokott lenni a ciklusom, a vetélés után egy kicsit megzavarodott, 21-35 napra sikerült nyújtani, de egy éve már újra állandó volt. Most meg már a 44. cn-on járok, sehol a mensi.

Tinka
tinka

KRISSI: JOVI kéri szépen, írd meg mikor van holdas napja - úgy emlékszik 27-e körül, amikor a tiéd is! Én elküldöm neki mail-ben! Elõre is köszöni!Kép
NIKIE:cuki a kép!!!Kép
Virág
Virág

TINKA:szerintem újra kéne tesztelned! Amikor terhes voltam elõször a 42 nap körül mutatta ki teszt.
Virág
Virág

Lenne még egy kérdésem:
Valaki azt írta a múltkor, hogy az E vitamin jót tesz a matyiknak. ELkezdtem szedetni a párommal is, csak azt nem tudom, mennyi ennek a hatóideje? Szombaton 2, Tegnap 1 ma megint 2 db-ot vett be. Hétvégén akcióidõ ez már jó?
Csutka
Csutka

Tinka Kép
Most vagy a 44.napon, és most is 36,7? Akkor babu az nincs, valszeg nálad is az van mint nálam. Amikor megjön eléggé fájdalmas lesz, mert az nem termelõdött elegendõ mennyiségû sárgatesthormon. A túlzott mértékben termelõdõ tüszõhormonok a ményálkahárty megvastagodását okozzák. A megvastagodott és lelökõdõ nyálkahártyától a méh csak komolyabb izommunka segítségével tud megszabadulni, ezért fáj sajna. A Clostilbegyt megrepeszti idõben a méhnyálkahártyát, idõben csökkentve ezzel a tüszõhormonok és fokozva a sárgatesthormonok termelését. Emellett még sárgatesthormont is szedned kell (Utrogestan) szerintem, mely a következõ vérzésig elvékonyítja a méhnyálkahártyát.
Hányadik héten történt a vetélés?
Ha mindig ugyanabban az idõben méred, hüvelyben, és 36,1-36,8 között ingadozik az baj, de ne izgulj, van gyógymód, és ez még a kisebbik baj, ami történhet velünkKép
Tudok ajánlani egy tuti könyvet, amiben minden benne van a fogamzás akadályairól.
Bp-i vagy vidéki vagy?(doki miatt kérdem)
A dokid szerint mi a bajod, és mivel kezel?

Virág Kép Az a babás görbe(37 fok alatti) a másik topicban nem jó példa, mert szájban lett mérve, majd beírom oda is.

Nikie
nikie

LányokKép
Látom sokan panaszkodtok a plussz kilók miatt. Nekem van egy szuper fogyókúrás receptem. Én 10 kg-ot adtam le ezzel a módszerrel. Ha akarjátok szívesen közzé teszem vagy magánban elküldöm az érdeklõdõknek. Különösen PCO-soknak javaslom, mert az anyagcserét állítja be.

TinkaKép
Nem próbálsz meg még egy tesztet?

Puszi
Laura
Laura (laura2)

Virág Kép
Nagyon optimista vagy KépKép

Nikie

Dokihoz jövõ héten kell mennem, így beszéltük meg, hogy akkor menjek. A 12. héten vetéltem el, de ez már egy éve volt, úgyhogy reméltem, hogy nincs már hatása.
Beleélni nem éltem bele magam a babába, de a férjem szerintem nagyon reménykedik. Minden este leadja a rendelést, hogy fürtösfejû kiscsajsziról álmodjak, és akkor elõbb-utóbb bejöna dolog. Kép

Tinka
tinka

Laura Kép
Nekem légyszi küldd át, jó?
Arra gondoltam, hogy jövõ kedden megyek orvoshoz, és ha addig nem jön meg, akkor hétfõn csinálok tesztet.

Más.
Lehet, hogy alapvetõ, amit kérdek, de én sajnos nem tudom. A terhes nõnél milyen nyáknak kell lenni?

Tinka
tinka

Tinka Kép
Nekem úgy volt, hogy 37,0.-37,1 és mégsem volt babu..
Persze azért lehet reménykedniKép
Majd írd meg mi volt a dokinál, kíváncsi vagyok.
Nikie
nikie

Ja, és vérvételre már most elmehetsz a HCG kimutatása miatt, és érzékenyebb, mint a teszt.
Nikie
nikie

Laura Kép
Na mi van a hõddel? A fogyis recept engem is érdekelne.
Köszi
Nikie
nikie

OFF
Laura! Kép
Én kíváncsi lennék arra a fogyi receptre.
A házipatika.hu-n õsszel és tavasszal szokott indulni az "öt hét alatt öt kilót" program, az elég jó, bár a mostaninak éppen most van az utolsó hete.

Leone

KépKép
leone

sziasztok,
én csak egy mini kérdéssel fordulok hozzátok, barnásozással kapcsolatban. Az mit jelenthet, hogy a ciklus 12-13 napján nagyon fájt a hasam, és barnásoztam? És az, hogy az elõzõ mens. után még pár napig szintén? Négy hónapja hagytam abba a fog.gátlót (de nem csinálunk gyereket), és ettõl hosszabbak lettek a ciklusaim. Szerintetek ez normális?
köszi, Dideki
Névtelen

Sziasztok!

Laura Kép
Engem is erdekelne a fogyis recept!

Kép
Nem tudom megnezni a talalkozo kepeit. Egyszeruen nem jon be az oldal.

Sz.
szamoa

Sziasztok!

Dorisról hozok hírt. A Clostira lett eddig a 11. napon egy 15 mm-es tüszõje. A 23. napon megy újra uh.-ra azt mondta. Majd megírom újra, hogy hol tart.

Mindenkinek sok sikert!!!

Puszi: Éva
Éva

Sziasztok Lányok,KépKép

A világért sem szeretnék vitába bonyolódni, csak a saját tapasztalatomat írom le a hõmérõzéssel kapcsolatban.
Szájban és hüvelyben is mérem már egy ideje, úgyhogy tudom, hogy van különbség a kettõ között. Ami mégis meglepõ az az, hogy nálam a szájban mért hõ minden egyes alkalommal 0,2 fokkal magasabb a hüvelyben mértnél! Pedig állítólag pont fordítva kellene, hogy legyen.
Amikor terhes voltam, szájban is mértem és a legmagasabb 37,1 volt, hüvelyben tehát 36,9! Szóval szerintem ez is egyénfüggõ, kb olyan, mint az ujjlenyomat, nincs két egyforma. Úgyhogy szerintem, nem baj, ha a hõ nem éri el a 37 fokot, hanem a görbe alakja a fontos: legyen mélypont a tüszõrepedéskor, majd emelkedjen fel pár nap alatt, majd a menzesznél ismét leesik.
Nálam eddig sikerült jól követni a peteérés menetét a szájban és a hüvelyben mért hõvel egyaránt, tehát ugyanazt a görbét látom, csak az egyik 0,2 fokkal alacsonyabban halad, tehát mindegy melyiket veszem figyelembe! Persze az elõbb írtam, hogy különbözõek vagyunk, így lehet, hogy másoknál ez nem jön be. De szerintem a szájban mért hõnél is ki kell, hogy adja a görbe a megfelelõ alakot.

Ezért szvsz senki se keseredjen el, ha a hõmérséklete nem éri el a 37 fokot, van, akinek az alaphõje eleve alacsonyabb az átlagnál, mégis teherbe esett.Kép

Nati
nati

LauraKép
A fogyi recept engem is érdekelne, kérlek küld el!!!

TinkaKép
Elégtelen a ciklusod, ha nem megy fel a hõd a ciklus 2. felében 37-re, vagy a fölé. Sajnos ezt a dokim is mondta, és olvastam is. Valószínûleg sárgatestelégtelenséged van, ahogy Nikie is írta, és anov. volt a ciklusod. A tüszõd termeli az ösztrogént folyamatosan, ami vastagítja a nyálkahártyát, és nem tud leválni. Lehet, hogy gyogyit fogsz kapni rá, hogy megjöjjön.

NikieKép
A babák nagyon édesek! Látszik, hogy egy "iskolából" kerültünk ki, mintha az én hozzászólásomat olvastam volna TinkaKép ügyébenKépKépKép

VirágKép
A kínház sajnos elmaradt a várakozásaimtól, és sajnálom, hogy nem Veletek maradtam inkább. Ráadásul ráfizetés is volt, mert több mint 2000 Ft volt a jegy. A Madách legszínvonaltalanabb darabját néztük meg.Kép

DidekiKép
Valami hormon gondod lehet. A ciklusod 3. és 21. v. 24. napján kellene egy hormonvérképet csináltatni. Lehet, hogy a fogigátló után még nem rendezõdött a ciklusod, de az is lehet, hogy csak gyógyszerrel fog rendezõdni.

CatEye

Cat
Kép
cateye

Nati Kép
Elégtelen a luteális szak, ha a hõmérséklet a sárgatestfázisban 37 fok alatt marad! Hüvelyben mérve!
Nikie
nikie

Úgy nézem, nagyon profik vagytok KépKépKép

Tinka
tinka

Nikie, KépKép

nemrég volt a hormonvizsgálatom és a doki teljesen rendben talált mindent. Mondtam neki a hõgörbémet is és arra is azt mondta, hogy minden OK.
Most voltam nemrég a 14. napon UH-n, ahol 16,75 mm-es tüszõ volt látható valamint 10,5 mm-s nyálkahártya, minden gyógyszeres rásegítés nélkül. Az ott tébláboló doki szerint 1-2 nap és megreped a tüszõ.
A 15. napon este szúró kis fájdalom volt a bal oldalamon, éreztem a tüszõrepedést. Ezekre mind azt mondta adokim, hogy teljesen normális.
Szerintem ha elégtelen lett volna az LH, nem estem volna teherbe május elején. Vagy rosszul tudom?
Ha igen, kérlek világosíts fel.

Köszi
Nati
nati

Tinka Kép Köszi, de túlzás.
Cateye Kép Azon lehetne azért vitatkozni Tinkánál, hogy volt-e pé, de valszeg igazunk van, meg sem repedt.
Nikie
nikie

Sziasztok lányok!

Zsuzsu, ha olvasod valamikor, nagyon nagy gratula.Kép Hú, bizony mi egyidõben léptünk be a Babanetre, kb. egy éve, remélem sokan tudunk minél hamarabb követni innen.Kép

Lányok
Bennem, így Móni és Orsi (meg persze a sajátunk) példájából kiindulva felmerült a kérdés, hogy ha valakinek mondjuk 25 milliós a spermaszáma és mondjuk 4ml, akkor összesen az 100 millió spermácska, az ugyanolyan, mintha valakinek van 50 milliója, de csak 2 ml-je? Tudom, hogy ez az egész nem jut be mind, de ugye ezért fontos a mennyiség is?
Móni
Nekünk , amikor bevittünk mintát 28 millió lett, és 2 ml, és én is ki voltam akadva, hogy ilyen keveset még sose produkált. Utána késõbb megnéztük Kép, és -esküszöm-legalább 3x ennyit produkált. Amikor mintát vittünk, ideges is volt szegénykém, mert egy kikezelt gyulladás után voltunk, és rettegett attól,hogy megint találnak valamit. Egyébként én úgy tudom, gyulladást automatikusan néznek, a mi dokink megmutatta, mert szabad szemmel is látható volt.
Egyébként szerintem, ha valaki ideges, akkor a mennyiség ettõl függhet, de a szám, és a mozgékonyság kevésbé. De ez csak megérzés.

Cateye, Orsi
28 mill./2 ml(ez mondjuk szerintem több) 60 % mozgékonyság, ha nem javul, milyen beavatkozást vonhat magával? Az E-vitamintól, és a Macától a férjecskémnek olyan hasmenése lett, hogy azonnal abba kellett hagyni a szedését. Ráadásul a vérvételen kiderült, hogy májfunkciós baja lehet, valószínûleg a fél évig tartó nagyon erõs gyulladásgátló szerektõl, úgyhogy nem szeretném már tömni mindenféle gyógyszerrel.

Lányok!
Én már 3 egymástól független dokitól kérdeztem meg a 37 fokot, mindenki azt mondta, csak az ív számít, lehet valaki 1 fokkal mindig 37 fölött, ha az alaphõje, legalább 36,8, akkor sem biztos a pé, míg a 36,2 alaphõbõl egy 36,8-9-re emelkedés nagyon szép. Egyszer megkérdezném Erazmuszt, mert õ mondta ezt a 37-et,de nekem minden doki mást mond.

Bea
Bea

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: