sziasztok!
Till, Baba ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Dezsi, bizony, kell a vonalzó, és be is kell nézned néha, hogy lásd a vonalzódat, hol tartasz éppen

- Bizakodom, hogy meg lesz az állás, azt mondták, több üres hely is van, és a hét végén meglátjuk. Mindenesetre az Estikénél idősebb személyzetis néni azzal kezdte, hogy tegeződjünk.
Vkrisz, nekünk presszófőzőnk van, és rendszeresen előfordul (bárki főzi a kávét), hogy 1. nem teszünk bele vizet, 2. nem teszünk bele kávét, 3. nem tesszük alá a kiöntőt, és elönti az asztalt a kávé (ez a legbosszantóbb!).
Nyulasz, ma is megnéztem a kisnyulakat, nagyon édesek.
Magamról: Én ma nem kaptam képet. Igazából azért mentem dokihoz, mert ugye a Kaáliból már elbocsátottak múlt héten, és mégiscsak utána kéne járni, hogy ki lesz a dokim. Elmentem a prof-hoz, akit úgy, ahogy ismerek, volt uhu (Picur már 2 és fél cm), a prof azt mondta, hogy a terhesgondozás elejét vállalja, utána átad egy olyan kollégának, akit alkalmasnak tart, mert ő már évek óta nem vállal szülést (nyugdíj mellett jár be dolgozni).
Pont jó is, hogy volt uhu, mert reggel aggódni kezdtem, hogy lehet, hogy csak hájasabb lettem, és nem nő a baba, mert túl jól érzem magam. De volt szívhangja ma is.
És én is kaptam útlevelet védőnő-országba. Kíváncsi leszek, milyen lesz az enyém. Majd jövőhéten mesélek.
pusszancs Mindenkinek!