Szép jó reggelt Mindenkinek!
Így a ciklus közepén már kíváncsi vagyok, hogy lesz-e pém ebben a hónapban. Pár napja elkezdtem nézegetni a PG 53-mal, hogy mit mutat. Napokig semmi, aztán végre tegnap este voltak páfrányaim.
Remélem a hõm is elindul felfelé és most már 37 fölé is megy, bár erre nem sok esélyt látok. Lehet, hogy nekem is Clostit kellene szednem, hogy megemelje a progiszintem. Micimi
Én szedtem Norcolutot. Azért írta fel a dokim, hogy rendezze a ciklusomat, mert mindig barnázom. Sajnos nem igazán tett jót.

Abban a ciklusban amikor szedtem, addig nem volt barnázás amíg szedni kellett. Amikor abbahagytam viszont egybõl elkezdtem vérezgetni, de csak 4 nap múlva jött meg rendesen. A mensim meg baromi erõs volt tõle. Az azt követõ ciklusban ( akkor már nem szedtem) duplájára nõtt a barnázós napok száma.

Hát ennek nem örülök. Most ebben a ciklusban nem tudom mi lesz, még nem tartok ott, de remélem nem az lesz, mint az elõzõben. A Norcolutot azoknak szokták felírni, akiknek nem jön meg és nem terhesek. Ez meghozza a vérzést. Noémi
Nagyon-nagyon sajnálom!!!

Remélem legközelebb nem lesz ez! Eni
Caldeanak gratulálok és nagyon jó egészséget kívánok nekik!
Tinka
Lehet, hogy még nincs elég HCG-d. A barátnõmnek sem mutatta ki, csak UH-n látták, hogy kb. nyolc hetes ikerterhes!!!!!
Persze az is lehet, hogy csak valami hormongond miatt nem jön meg, de azért várj még és késõbb csinálj egy tesztet.
Puszi
Laura