A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Sziasztok!
Szép jó reggelt Mindenkinek!Kép

Így a ciklus közepén már kíváncsi vagyok, hogy lesz-e pém ebben a hónapban. Pár napja elkezdtem nézegetni a PG 53-mal, hogy mit mutat. Napokig semmi, aztán végre tegnap este voltak páfrányaim.Kép Remélem a hõm is elindul felfelé és most már 37 fölé is megy, bár erre nem sok esélyt látok. Lehet, hogy nekem is Clostit kellene szednem, hogy megemelje a progiszintem.

MicimiKép
Én szedtem Norcolutot. Azért írta fel a dokim, hogy rendezze a ciklusomat, mert mindig barnázom. Sajnos nem igazán tett jót. KépKépKép Abban a ciklusban amikor szedtem, addig nem volt barnázás amíg szedni kellett. Amikor abbahagytam viszont egybõl elkezdtem vérezgetni, de csak 4 nap múlva jött meg rendesen. A mensim meg baromi erõs volt tõle. Az azt követõ ciklusban ( akkor már nem szedtem) duplájára nõtt a barnázós napok száma.KépKépKép Hát ennek nem örülök. Most ebben a ciklusban nem tudom mi lesz, még nem tartok ott, de remélem nem az lesz, mint az elõzõben. A Norcolutot azoknak szokták felírni, akiknek nem jön meg és nem terhesek. Ez meghozza a vérzést.

NoémiKép
Nagyon-nagyon sajnálom!!!KépKépKép Remélem legközelebb nem lesz ez!

EniKép
Caldeanak gratulálok és nagyon jó egészséget kívánok nekik!

TinkaKép
Lehet, hogy még nincs elég HCG-d. A barátnõmnek sem mutatta ki, csak UH-n látták, hogy kb. nyolc hetes ikerterhes!!!!!
Persze az is lehet, hogy csak valami hormongond miatt nem jön meg, de azért várj még és késõbb csinálj egy tesztet.

Puszi
Laura
Laura (laura2)

Szép jó reggelt mindenkinek!
Kép

Noémi!
Nagyon-nagyon sajnálom! Kép Sírd ki magad, utána jobb lesz valamivel. Ha beszélgetni akarsz, akkor itt vagyunk, szívesen meghalgatunk. Nem tudom, mi mást írhatnék még, tudom, ilyenkor a szavak nem vígasztalnak...

Lányok!
Olyan szuper a kedvem. Nagyon jó hétvége van a hátam mögött, bár azért még tudtam volna ma reggel aludni tovább. Kép Igaz, szombaton kicsit depis voltam, de hát kinek nincsenek ilyen idõszakai? Kép

Kép
Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Sziasztok
Tinka
Én egy hónapja jártam úgy mint te már majdnem három hete meg kellett volna hogy jöjjön sokat jártam pisilni és csináltam tesztet is. Amikor másfél hét késés után csináltam a tesztet az negatív lett. Utánna rá egy hétre csináltam még kettõt amin mind a kettõn halvány második csík volt. Nagyon örültem neki de mint utóbb kiderült kár volt, ugyanis mikor megcsináltam rá három napra elkezdtem nagyon vérezni (mint mikor megjön). Én nagyon megijedtem mert teljesen meg voltam gyõzõdve hogy babás vagyok és most elment. Elmentem a dokihoz aki azt mondta hogy nem voltam terhes csak egy kis hormonproblémám van és még azt is mondta hogy a halvány csíkot azt vegyem semmisnek. Ezek után már nem tudom mi az igazság ugyanis sokan mondják hogy a halvány csík is csík. Hát ezek szerint van akinél mégsem. Na nem akarok ünneprontó lenni kérlek ne vegyétek rossznak amit mondtam csak nálam így történt az eset.
Az orvosom azt mondta hogy hõmérõzzek és úgy két hónap múlva menjek vissza hozzá és akkor meglátjuk mit fog javasolni hacsak addig be nem jön egy babóca Kép

Kép
cinci

Szép jó reggelt mindenkinekKép

Egész múlt héten nem tudtam jönni,remélem sok babás hírrõl maradtam le?!
Üdv'az újjaknak,ne maradjatok sokáigKép
MicimiKépCsatlakoznék Laurához,én is a mensim rendszertelensége,és a túl hosszú ciklusaim (48-52 nap) miatt kaptam a Norcolutot.Úgy néz ki talán be is állította...
NoémiKépSajnálom!
LauraKépHát akkor akcióra fel!!!
GittaKépMaradjon is meg a jókedved!Nekem is jól sikerült a hétvégém.A reggelek pedig minden nap rosszul érintenek:ciklus elején azért,mert nem történik semmi.Ciklus közepén azért,mert azon izgulok,hogy le ne maradjunk a pé-rõl.Ciklus végén pedig azért,mert csak nem akar fentebb menni a hõm...
CinciKépRemélem két hónap múlva már a babuka miatt mész vissza!

krisztinke
krisztinke

CinciKép
Nem tudom, hogy miért mondja a dokid, hogy a halvány csík nem számít. Lehet, hogy rosszul tudom, javítsatok ki ha nem, de szerintem a HCG hormon csak akkor van a szervezetben, ha terhes vagy. És a második csík ezt mutatja ki. Akkor, hogy lehet második csík, ha nincs, vagy nem volt babuci???

Puszi
Laura
Laura (laura2)

CinciKép
Akkor miért írják a tesztre, hogy a halvány csík is pozitivitást jelent ? Ebben nem értek egyet az orvosoddal. Szerintem sajnos elment a babádKép, és nem hormongond. Nekem hormongondom van, de csak pici barnás vérzéseim vannak.

NoémiKép
Nagyon-nagyon sajnálomKépKépKép

LányokKép
Más nagyon várom a talit!!!!!!!

CatEye

Cat
Kép
cateye

Cat,
Még pénteken megjött sjana, 28. napon, úgyhogy sokat nem kellett izgulnom. De most elkezdõdött az új hónap...

Noémi,
Annyira sajnálom! Így még nehezebb lehet, ha az ember beleéli magát a jóba...

Lányok,
Én is szedek Bromót, esténként felet, kb 4-5 hónapja. Bár nekem a pecsételéses problémámat nem oldotta meg, sem az Utrogestan, de a Closti igen. A dokim szerint a Bromot állandóan kell szedni, ha terhes leszek akkor is.
Szerintetek sok mindenkinek van elzáródva a petevezetéke?

Ki jön talira ma? Én tervezem.
5-kor kezdõdik, ugye?

üdv mindenkinek
adél

Én lefekvés elõtt veszem be a Clostit. Ti?
Mikor kell elvileg?

köszi
adél

Noémi!
Nagyon sajnálom!!!
De tudod: NEM SZABAD FELADNI!!!!
Adél!
Reggel és este is szedem a Clostit. Szerintem tök mindegy.
Csutka
Csutka

De az orvos azt is mondta hogy ha valakinek vetélése van akkor nem múlik el a vérzés magától mint egy sima mensinél. Olyankor azt mondta hogy orvosi dolog kell hozzá (mondjuk azt nem tudom hogy mi de biztos valami dilibogyó) meg azt is mondta hogy nincs nyitva a méhszájam aminek elvileg ilyenkor még nyitva kellene hogy legyen ha babám lett volna (ha lett volna akkor már 6 hetes lett volna). Meg azt is mondta hogy ha halvány csík van akkor úgy két nap múlva újra meg kell próbálni egy tesztet és két nap múlva már olyan erõsnek kell majdnem lennie mint a kontrollcsíknak.
Lehet hogy van benne valami amit mondott mert tényleg nem vagyok terhes a hõm is alacsony stb.
Segítsetek már nekem leírnám hogy eddig hogy alakult a hõm és szerintetek volt már pé. vagy még nem (vagy esetleg már nem is lesz Kép
6. nap 36,1
7. nap 36,3
8. nap 36,5
9. nap 36,1
10. nap 36,5
11. nap nem mértem mert elaludtam
12. nap 36,4
13. nap 36,5
14. nap 36,5
15. nap 36,4
16. nap 36,2
Ez elég rossz görbe nem?
Puszi mindenkinek

Kép
cinci

Sziasztok!

NoémiKép
Nagyon sajnálom, rossz az, ha az ember valamiért félrevezetõdik, beleéli magát, aztán kopp.Kép

Nekem ma eléggé borongós a hangulatom, a hétvége az jó volt, csak szokás szerint rövid.
Párom holnap megy matyivizsgálatra, nagyon várom már, kiváncsi vagyok milyen eredményei lesznek.

Móni
bogu

Sziasztok!

Köszi a válaszokat. A férjem szerint terhes vagyok, én meg már nem is merek erre gondolni, mert tuti rosszul esne, ha mégsem. Végülis, ha nem számítok rá, akkor nem csalódok (akkorát).
Erre a hormongondra én is gondoltam, de eddig nem volt baj a ciklusommal, most meg már két hete késik.

Gitta!
Kérhetem felvételemet a táblába?

Tinka
tinka

TinkaKép
Méred a hõdet ? Mennyi ? Mert ha felugrott bõven 37 fölé,és megvan a 3. fázis akkor tuti babaás vagy!

CinciKép
Sajnos még nem volt ovulációdKép Lehet, hogy késõbb lesz, vagy anovulációs a ciklusod.

CatEye

Cat
Kép
cateye

CinciKép
Nem tudom kihez jársz, de én megint nem értek vele egyet. Nekem volt már vetélésem és a vérzés elmúlt magától. Csak annyiban volt más, hogy erõsebb volt, mint egy sima mensi.
Sõt arról is volt már szó (nem tudom pontosan hol olvastam), hogy van aki észre sem veszi a terhességet és úgy vetél el korai stádiumban, hogy nem is tud róla. Persze van amikor nem ürül ki teljesen a szervezet, ilyenkor kaparást csinálnak. Szerencsére én ezt megúsztam.
Talán ma lehet péd, mert visszaesett a hõd. Mondjuk én nem vagyok valami nagy görbeszakértõ.Kép Szurkálást nem szoktál érezni?

Puszi
Laura
Laura (laura2)

De szoktam szurkálást érezni ma nem éreztem de úgy két nappal ezelõtt éreztem de szerintem nem volt akkor sem pé. mert nem volt olyan nyúlós izé. Kép

Kép
cinci

CinciKép
A ciklus vége felé biztos kiderül. Akkor már szépen kirajzolódik majd a görbéd.Kép

Laura
Laura (laura2)

Tinka!

Persze hogy kérheted! Írd meg a ciklusaid számát, a pontos napot, ahol tartasz, Lakhelyed, életkorod, és hogy hányadik baba. Ez kell a táblába. Remélem, mire beteszlek, már piros sorban leszel! Kép

Cinci!
Lehet, hogy ma van a pé-d! Kicsit megkésve, de még jó! Sokunknak nem pont a 14. napra esik!

Üdv:
Gitta
gitta

CatEye!
Eddig sajnos nem mértem a hõmet, de eztán belehúzok.

Gitta!
1 ciklus, 43 ciklusnap, Budapest, 26 éves vagyok, még nincs baba, és a ciklus kb. 28-29 napos, rendszeres szokott lenni.

Tinka
tinka

Engem is bevennél a táblázatba?
23 éves vagyok Nyíregyházán lakom, az elsõ baba "lesz", ma vagyok a 16. napon, nekem elég rendszertelen a havim de úgy 31 nap (igaz volt már 50 is.) és ez a második próbálkozós hónapunk. Köszönöm
Cinci

Kép
cinci

Halvány csíkhoz belekotyogok, bocsi:
az én tesztem is olyan halvány volt a kimaradást követõ 3-dik napon, hogy leszavaztam, az biztos nem "az". Fel is hívtam a teszt mellékletén lévõ telefonos ügyfélszolgálatot, hogy ilyenkor mi van. Õk azt mondták, bármilyen látható csík, az csíkKép Aztán 2 nap múlva újabb teszt, az is éppilyen halvány. És azóta 6 hónapos a gyerkõcömKép
Névtelen

Lányok!
Még csak dél van, de már totál kivagyok! Kép A kollégáim az idegeimre mennek! Kép Nem igaz, hogy egy egyszerû dolgot 5. magyarázat után értik meg, miközben én végig ugyanazt mondom! Kép Nem hiszem el, hogy azt nehéz felfogni, hogy amit az ügyfél küldött képet, az olyan színû, mint amit küldött, és hogy nem lett rajta változtatva! Vagy ez nehéz?!!! Már a reggelem is rosszul indult. A mai napom itt benn, amúgy is pocsékul indult. Elkezdtem csomagolni a régi anyagaim. Az egyik régit letöröltem... utána néztem, hogy hová lett, amit becsomagoltam, és nem volt sehol! A frász kerülgetett hirtelenjében. Hatalmas nagy munka volt! Kerestem egy ideig, míg kiderült, hogy a rendszergazda az elõzõ napon írta ki CD-re. Hatalmas megkönnyebülés volt, de pár õsz hajszálam biztos lett tõle! Kép És még azt várják, hogy ne legyek ideges. Kép Én nem is akarok az lenni, de így?...

Na, megyek, ebédelek valami finomat.

Üdv:
Gitta
gitta

Sziasztok!

Most hívtam fel a dokimat és amikor mondtam neki, hogy mi történt olyan édi volt, azt mondta, hogy "Jajj Istenem." Kép
Szóval holnap megyek hozzá és megbeszéljük a jövõre nézve a dolgot. Gondolom kapok Utrogestan-t (így írják?).

Egyébként, amikor nekem is halvány volt a csíkom a teszteken, felhívtam és azt mondta a dokim, hogy a csík az csík! Ne foglalkozzak vele, hogy halvány. Amúgy nekem a hõm is magas volt. Úgyhogy biztosan volt "bébi" csak nem sikerült "megkapaszkodnia". Majd legközelebb...
Azzal vígasztalom magam, hogy inkább ilyenkor mint késõbb, hiszen "csak" 3 hetes volt.

Csak az a rossz, hogy amikor már lassan egy éve vársz rá, nehéz nem beleélni magadat, hiába mondja mindenki, hogy 12. hétig nagyon rizikós.

Pusz
Noémi
noémi

Drága NOÉMI,
itt mi sokan átérezzük mit is jelent egy régen várt baba elvesztése - még ha csak ilyan pici is volt.Kép Klassz, hogy ilyen optimista vagy, jobbat nem is nagyon tehetnél! Meglátod hamarosan ott fog újra kopogtatni a babuka nálatok! Jó hogy ilyen "emberszabású" dokid van!Kép
Virág
Virág

Az en, lassan masfeleves Halvanycsikom bent alszik a szobajaban!
Névtelen

Sziasztok, Lányok!

Dolgozom ezerrel Kép, csak annyit irnék, hogy a barátnõmnek is halvány csikja volt, most múlt három hónapos a kislánya, 4,5 kg-val és majdnem 60 centivel született Kép, szóval a csik az csik!

ILDIKép
mi volt a dokinál? Kiváncsian várom a hireket!

Cupp,

Rita
knérita

Gitta Kép
Nálunk is tiszta õrület van! Hiába mondogatom magamban, hogy ne idegeskedjek semmin, meg próbálok mélyeket lélegezni, de estére mindig tiszta ideg vagyok.
Próbálj arra gondolni, hogy nemsokára vége a munkaidõnek, és este a találkozón majd lazítunk egy kicsit!

Alena
alena

Cinci, Tinka!
Betettelek a tablicskuba benneteket, de ne maradjatok sokáig! Kép

Noémi!
Igen, azt mondják, a 12 hétig rizikós. Hidd el nekem, jobb így, mint a 12. héten elveszíteni... Kép Sajnos, ezt tapasztalatból mondom neked. De legalább abban biztos lehetsz, hogy átjárhatóak a petevezetõid! Kép És ez már sokat jelent! Kép

Alena!
Már jobb egy kicsit, bár folyamatosan idegesítenek. Kép Már annyira várom a karácsonyt! Akkor legalább hivatalosan nem kell mennünk 2 hétig dolgozni! Éljen a nyomdaipar! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Alena,
Nekem is ez van és ez tuti gátol minket a teherbeesésben...
Ti hányra jöttök talira???

üdv
Adél
adél

Lányok!
Tiszta szívembõl sajnálom, de ma sem fogok tudni menni a talira! Kép Ma a párocskámmal megyünk dokihoz, nagyon fáj a pocija. Kép Sajnos, 1 héten csak 1x rendel du. a doki. Kép
Pedig annyira szerettem volna végre személyesen is megismerin benneteket!

Üdv:
Gitta
gitta

Szia Mindenkinek!
Nálunk is nagyon nagy volt ma a diliház. Reggel arra jöttünk be, hogy a raktárunk oldalán lévõ 3m magas, és 4 m hosszú polcrendszer felborult. Tele iratokkal, kütyükkel, meg minden amit el tudtok képzelni a raktár közepén egy kupacban....Most végeztünk, reggel 7 óta. Jó mi?
Nagyon izgi vagyok mit mond pénteken az orvosom. Már alig várom, hogy kiderüljön most mik az esélyek. (ma van az utolsó Clostis napom)
Csutka
Csutka

Csutka Kép
Szorítok! Várom a sok érõben lévõ pete híreit és jó kis méhnyálkahártya méreteket!

Úgy látszik, ma mindenhol megbolodult a világ. Mellettem most egy kicsit elmegy, és jól el is döntöttem, hogy nem vagyok hajlandó semmin felhúzni itt bent magam. Amúgy is van elég bajunk, nem?

Köszönöm lányok a lelki erõsítést! Kép

Pusz
Noémi
noémi

Sziasztok CsajokKép

Mindjárt indulok a talira!!! Hurrááááá. Én már 5 elõtt ott leszek kb. 10 perccel, mert elõtte a párommal találkozom.

GittaKép
Sajnálom, hogy nem találkozunk, de majd legközelebb!!!

CatEye

Cat
Kép
cateye

Gitta Kép
Kérlek vedd ki a ciklusaim számát a táblázatból, mert a párom pronlémái miatt nem lesz releváns. Köszönöm

Hurki Kép
Kérlek írdd meg az androgus nevét magánba, mert már elfelejtettem Kép Köszi

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

LányokKép

A Penthouse nem volt vevõ a képeinkre, azt mondták Faludy nagyobb üzlet, ezért a gallériánkba tettem fel megtekintésreKépKépKép

Megpróbáltam a nagyon elõnyteleneket kiszelektálni, de ha külön kérés van retusálni is tudokKépKépKép

A fotóst nem ér szidni, mert hozott anyagból dolgozikKép

CatEye

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!
Szép jó reggelt mindenkinek!

Csutka!
Nem lehetett semmi az a kupacot összerámolni!

Cateye!
Én is sajnálom!

Orsi!
Kivettem!

Lányok!
Ma már megint padlón van a kedvem. Tegnap vettem este egy tesztet, hátha... Kép De nincs semmi... Akkor jól gondoltam, ez tényleg anov. Ráadásul a párommal is jól összevesztem már megint. Szerinte felesleges volt tesztet vennem, majd ha jön, akkor jön a baba. Meg különben is ki van akadva azon, hogy én ennyire akarom a babát, hogy várni sem tudok, hogy magától kiderüljön. Totál kiakadtam. Most miért fáj az neki, hogy én tudni akarom? Nekem igenis nagyon fontos. Nem terhellek már kora reggel beneteket tovább, nektek is megvan a maga bajotok. Este meg amúgy is egy újjab veszekedésre számítok, mivel az még nem tudja, hogy a dokihoz el akarok menni, hogy akkor legalább bogyót írjon fel, amitõl megjön. Na, majd csak lesz valami.

Akkor a táblázat:
Kép

Tényleg, meséljetek, milyen volt a tali?

Üdv:
Gitta
gitta

Szia Lányok!
Újra itt vagyok, de ma nem dõlt össze a raktár.
Noémi!
Köszi a drukit!
Gitta!
Sajnálom ami történt, de ismered a pasikat..........
Csutka
Csutka

Sziasztok!Kép

Már megint szórakozik velem a hõm. Azt hittem ma alacsonyabb lesz, ennek ellenére ma elkezdett emelkedni. Ezek szerint vagy már megvolt a tüszõrepi vagy nem lesz. A PG 53 tegnap is páfrányos volt, igaz csak másodikra, elsõre nem volt rajta semmi.Kép Szerintem az is fontos, hogy az ember mennyi nyálat tesz rá és mikor, mert ennek megfelelõen mindig mást mutat. Nem valami megbízható az biztos.Kép

LányokKép
Én is kíváncsi vagyok, hogy milyen volt a tali. Meséljetek róla. Kép

GittaKép
Tegnap én is láttam a táblában, hogy már a ciklus végén vagy. Nem mertem rákérdezni, hogy érzel-e valamit, mert tudom a múlt hónapban is csalódtál. Sajnálom, hogy negatív lett.Kép Azért még lehet valami nem? Mibõl gondolod, hogy anov. ciklusod volt?
Remélem kibékültök a pároddal. Igazából az enyém sem örül, hogy ilyen görcsösen akarom a babát. Õ szerinte majd jön ha akar, és nem kell erõltetni. Persze a férfiak könnyen beszélnek, nem nekik kell megbirkózniuk az anyai ösztönnel, ami nálam egyre jobban erõsödik. Azért szokta kérdezgetni a férjecském, hogy mennyi volt a hõm, na nem mintha tudná, hogy mennyinek kellene lenni.Kép

Puszi
Laura
Laura (laura2)

LauraKép
A PG53 sz*rt sem ér. Próbáld ki, hogy sok nyálat teszel rá, és megvárod míg rászárad, és akkor is páfrányos, mindegy mikor csinálod.

GittaKép
Sajnálom, hogy nem jött össze ez a hónapod, de ha jól emlékszem ez összeveszõs volt, és nem is fûztél nagy reményt hozzá. A pároddal ne törõdj, az enyém ugyanezt szajkózza, hogy én akarom görcsösen a babát, és nem kellene ennyit foglalkozni vele, majd jön ha jönni akar. De azt hiszem Mindenki férje ilyen. Még az a jó, hogy Ti vagytok Nekem, mert ha ezt a sok hülyeséget rázúdítanám már elvált volna.

CatEye

Cat
Kép
cateye

Lányok, szép napotKép

Nekem sajnos megjött. Kép 23 napra!!!!! KépKépKépKép Ez normális?????
Nekem esélyem se volt tesztet venni, vagy egy picit is reménykedni. Most miért csinálja ezt, egyik hónapban 23, másikban 29 napra??? Valaki érti ezt?
Az számít, hogy NAGYON ideges voltam ez elmúlt egy hétben?

Még mindig nem vagyok 100%. Bocsi, ha egy kicsit zavart voltam tegnap, gondolkodtam is, hogy elmenjek-e, de megérte, mert jó kis tali volt, ugye?

Ja, és nem barnáztam ebben a hónapban sem, de a ciklus rövidsége miatt mégis elképzelhetõ a progihiány, ugye, CatEye? Anov ciklus is lehet extra rövid? Bár most volt nyákom...

Mellesleg nem találom a képeket a gallériánkban. ÚÚÚgy megnézném!!! Legalább valami kis örömem legyen ezen a napon.

Adél, Te meg olyan gyorsan elmentél tegnap, egy pár szót sem tudtam beszélni veled. Remélem legközelebb másképp lesz!

Krissi
krissi

Szép reggelt!Kép

Gitta,LauraKépAz én férjecském is gyakran szóvá teszi,hogy szerinte túl nagy felhajtást csinálok ebbõl a dologból,hiszen Gergõ is rögtön összejött mindenféle ciklusfigyelés és hõmérõzés nélkül.Nem tudom,talán igaza van és türelmetlen vagyok?Hajt az ösztön (anyai)!
A napokban olvastam,hogy a fogigátló szedésének abbahagyása után jelentõsen megnõ a teherbeesés esélye-talán anno csak ezért jött össze olyan hamar,most meg majd ki tudja meddig várhatunkKépPedig úgy beleéltem magam,hogy Gergõ második szülinapjáig megszületik a kistesó is!-Na tessék,eddig nem is voltam rosszkedvûKép
LányokKépMilyen volt a tali?Jó lenne egyszer eljutni...
Meg tudnátok mondani hol csinálnak gyors eredménnyel matyi-vizsgálatot,és mennyiért?Beutaló kell hozzá,vagy csak úgy be kell jelentkezni?

krisztinke
krisztinke

KrisztinkeKép
Én is hallottam már errõl a fogigátlós dologról. A barátnõm is, aki most terhes, Õ is mondta, hogy kell szednie egy hónapig. Utána lett terhes, bár nem tudom, hogy mennyi idõ után. Nála mondjuk bonyolultabb a dolog, mert Õ PCO-s és stimulálták is, nem tudom pontosan miket kapott. Pont akkor lett terhes, amikor minden kezelést leállítottak. Spontán!!!Kép Szinte csodával határos a dolog szerintem. Én csak azért félek a fogigátlótól, mert szerintem nálam a peteérés megvan, csak a ciklus második felében vannak gondok. Félek, hogy utána várni kellene, hogy a peteérés visszaálljon. Múltkor megtaláltam a régi hõmérõs papírjaimat és teljesen anov. ciklusaim lehettek.Kép Ezek a fogigátló abbahagyása után voltak. Aztán felhagytam a hõmérõzéssel és csak azóta mérem újra mióta itt vagyok.

Puszi
Laura
Laura (laura2)

GittaKép lécci javíts! 5.c, 1.cn. Köszi!
Ne légy elkeseredve apus miatt. Majd megbékél! Legjobb, ha ezeket a dolgokat nem beszéled meg vele, hogy tesztetlni akarsz, stb. Nem is kell tudnia. Annál nagyobb lesz az öröm, ha majd az orra elé dugod a csíkocskákat!!!
Tényleg jó, hogy itt elpanaszolhatjuk a gondjainkat, így férjecskék valamelyest mentesülnek.

Megtaláltam a képeket. Hááát... elég tragikusan festek, látszanak rajtam a kialvatlan éjszakák... na nem valami jó miatt, csak az idegesség.

Krissi
krissi

LauraKépÉn is azért nem akarok szedni,mert utána elvileg három hónapot várni illik.Anno kivártuk a három hónapot és aztán rögtön összejött.Akkor nem hõmérõztem,de a ciklusaim hossza alapján nem borult fel az abbahagyástól a szervezetem.(TriRegolt szedtem)Most viszont nem szeretnék majd fél évet várni!Persze lehet,hogy így sem jönn össze elõbb,de hátha...

kristinke
krisztinke

Helló Lányok!

Gitta Kép Kérlek válaszolj a mailemre.
A tali jó volt, de hiányoltunk Téged, Nellit, és mindenkit, aki nem tudott eljönni.

Nikie
nikie

Jaj, lányok, nem tudok dolgozni..

Gitta Kép
Szerintem hasonló cipõben járunk.
A hõdet méred? Milyen?

Én a Bromóból napi 1-et veszek be este. De 1/4 szemet szedtem 3 napig, aztán felet 3 napig, és mostmár 1 egészet.
Legelõször 1-et vettem be reggel, de totál rosszul lettem tõle, majdnem elájultam, hányinger stb.
Aztán jutott eszembe, hogy olvastam, hogy kezdetben 1/4-el kell kezdeni. De már késõ volt, hihihi..

Nikie
nikie

KrisztinkeKép
Lehet, hogy egy-két hónap szedés után nem kell kivárni a 3 hónapot. Az egyik ismerõsömnek 3-ból 2 gyereke fogigátló szedése mellett jött össze. Szerencsére mindegyik egészséges és gyönyörû.Kép Azért annak idején mi is kivártuk a három hónapot, de így utólag visszagondolva felesleges volt.

Puszi
Laura
Laura (laura2)

Sziasztok
Jó reggelt mindenkinek
Olyan jót álmodtam. Álmomban egy két csíkos tesztet tartottam a kezemben és nagyon örültem.
Bár a valóságban is bejönne.

Kép
cinci

Jó reggelt!

Megnéztem a képeket, jó kis tali lehetett!

GittaKép
Én már úgy csinálom a tesztet, hogy a párocskám nem is tud róla. Õ is ideges, hogy nem tudok türelmes lenni. Majd ha pozitív lesz, akkor úgyis megtudja.
Õ is azt szajkózza mindig, hogy minek vagyok türelmes, majd úgyis összejön. Nem érti, hogy nekem a majd nem elég, nekem a most kell!

Várom, hogy megjöjjön a hétvégén, most biztosan úgy érzem, hogy nincs értelme reménykedni. Ez a hónap eléggé zûrös volt, nem is volt sok esély a baba összehozására.

Párocskám most van orvosnál, vitte reggel a matyit is. Nagyon kíváncsi vagyok az eredményére!

Móni
bogu

LányokKép
Megnéztem a talis képeket, olyan helyesek vagytok rajtuk.KépKépKép Legközelebb megpróbálok én is elmenni, bár az lehet, hogy csak jövõre lesz. Ha jól emlékszem ZsuzsuKép lett babás? Megengedte, hogy leírjátok a történetét? Látom DorisKép is ott volt, vele mi újság van?

Puszi
Laura
Laura (laura2)

Sziasztok!

GITTAKép
légyszi javits, köv. ciklus, 1 cn, ma végre megjött, mert most persze, amikor vártam, késett 2 napot... de igy legalább jövõ héten mehetek a Kaáliba a köv. vizsgálatra...

Cupp,

Rita
knérita

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: