A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Kép

Kép
cinci

Micimi!
Szegény Te! Sokat szenvedhettél! Köszi a mailt, majd írok vissza hamarosan, fõleg az ár és az idõpont érdekelne! Bár ha a többieket nem zavarja, itt is közhírré teheted, hátha még más is kedvet kap a dologra. Egyébként angolul menne az elõadás?
Örülök, hogy gyarapítod itt a 30-asok táborát, persze, nem gondoltam komolyan, de jó lesz majd látni, hogy 30 fölött is él a remény, amikor majd bebabásodsz!
Te már olyan szakértõ vagy a témában, csak úgy lököd itt a szakszavakat, egy húron pendültök CatEye-jal!

Gitta, a kutyától nem kaphatunk toxo-t?
Mert akkor lehet, hogy vennénk a papusommal. Bár inkább cicát szeretnénk, mert kevesebb a gond vele és a lakás pici egy kutyusnak, de a toxo miatt nem merem megkockáztatni.
Pizzát meg nagyon egyszerû csinálni, és olcsóbb, finomabb, mint rendelni. Ha érdekel, leírom magánba a receptet. (nagyon egyszerû)

Lányok, akkor is gyertek a talira, ha csak egy fél órára tudtok benézni, az is valami!!!!!!

Barbi, ez az egérdolog igen bizarr lehetett! Fõ, hogy kimúlt szegény...

Galuska, mindenképp megnézem a képeket!

Ildi, hát ez a kívánós dolog biztos nem volt véletlen! Reméljük eredménye is lesz!

Krissi
krissi

Sziasztok!

Micimi! Kép
Üdv! Kép A harmadik IVFF után volt vetélés? Szövettant nem csináltak?

CatEye! Kép
A te férjed is tud ilyen "figyelmes" lenni? Az enyém rendszeresen, aztán lelkiismeretfurdalása van, bocsánatot kér és úgy néz közben mint egy kiskutya. Kép

Leone

KépKép
leone

Krissi! Kép
Én kérném magánban azt a finom pizza receptet! Kép
Leone

KépKép
leone

Csutka Kép
Laura Kép

Azt hiszem tegnap elõtt kérdeztetek, hogy mi van velem.... hát...
A kedd reggeli tesztem nemis negatív volt, hanem pozitív, csak felhúztam magam rajta fél perc alatt és elraktam, hogy majd mhelyen kidobom. Szerda este jutott eszembe és mielõtt kihajítottam volna, megnéztem és akkor láttam, hogy 2 csík van rajta. Kép Csináltam egyet szerda este is, az nagyon haévány 2 csík volt, sõt el is tûnt reggelre, és csináltam egyet ma reggel is és ez is haévány két csíkos. Nem is merek belegondolni, hoyg sikerült??? Kedden megyek dokihoz és majd akkor esetleg... de még nagyon pici, csak 3 hetes, úgyhogy lehet, hogy nemis látok semmit...
Most szorongok keddig...

Puszi
Noémi
noémi

Krissi!
Érdekel a fini pizza receptje! Kép
Lehet a kutyától is toxot kapni, én úgy tudom, de macskáknál a gyakoribb! Egyébként a salátától is elkaphatod, ha nem mosod meg elég alaposan! Érdekes, nem?

Üdv:
Gitta
gitta

Noémi!
Hatalmas gratula!!!!!!!!!!! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Esik... Kép

Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Gitta Kép
Köszönöm, nagyon édi vagy.
Még nem merek örülni.

Noémi
noémi

Noémi!
Nem lenne baj, ha felraknálak a tábla tetejére? Hagy örüljünk, hogy annyi zebrás jelzés és baba jelzés lenne! Már nagyon-nagyon régen nem volt ilyen! Kérlek! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

KRISSIKép
a múltkor begépeltem egy cikket a toxoról az errõl futó topikba, ott olvasd el, abban irják, hogy elvileg bárhol és bármirõl felszedheted ezt, mivel ez egy egysejtû élõsködõ, ami ráadásul nagyon ellenálló. Olvasd el, érdemes szerintem. Tehát ettõl nyugodtan lehet cicád, fõleg úgy, hogy lakásban van tartva. Ezt amúgy én is megkérdeztem hétfõn a Kaáliban, ott az orvos azt mondta, hogy a fertõzés úgy történik, hogy a kölyökállat kapja el, és mivel az emberhez általában kölyökkorában kerül egy állat, a macska is, igy amikor hozzád kerül, nagy valószinûséggel te is gyorsan átesel rajta (tegyük hozzá, egy egészen enyhe nátha tüneteit okozza, lehet, hogy észre sem veszed), és utána már védett vagy. És igaza van GITTÁKép-nak, hogy a rosszul megmosott salátán és bármilyen kerti zöldségen ott lehet, mert járhatott ott egy cica, és kész, ennyi, már terjed is. Sõt, nyers hústól is lehet kapni, tehát akkor ne egyél tatár bifszteket sem. Bár én ezt majd csak akkor fogom betartani, ha pocaklakóm lesz, addig nem birok neki ellenállni Kép.

Ma reggel megindult a hõm lefelé, aminek most kivételesen örülök, mert 1-2 nap múlva megjön, és utána mehetek a Kaáliba a következõ vizsgálatra, felirják a fogi-gátlót.

NOÉMIKép
ne szorong, mert azt a babó is megérzi! Lazits! Tudom, könnyû mondani... Gratulálok a zebrához, várjuk a fejleményeket!

MICIMICKép
per pill két lombikusunk is van, Karmennek ma délelõtt volt a második beültetése (kettõ babácskát kapott, ha minden igaz), igy kb. most két hétig nem jelentkezik, otthon pihizik, a szegedi Kaáliba jár (én is), és Marcsi a másik, õróla azt hiszem Virág tud infót, de talán õ is otthon van a beültetett babókkal.

Puszi,

Rita
knérita

NOÉMI:nagyon örülök!!!!És jó a sztori, mármint hogy elnézted a tesztet!!HI-hi!Vigyázz magatokra és élvezd az elõtted álló örömteli idõszakot!Kép
MICIMI:nekem az furcsa, hogy ha már megtapadtak akkor mitõl mennek mégis el. Ezt valami hormon hiánya okozhatja?!
Virág
Virág

Sziasztok!Kép

NoémiKép
Gratulálok a babához!KépKépKépKépKépNe izgulj biztos minden rendben lesz! Pihenj sokat hétvégén és vigyázz magatokra.

MicimiKép
Üdv közöttünk. Mielõbbi babásodást kívánok!

Mindenkinek jó hétvégét kívánok!KépKépKép

Puszi
Laura
Laura (laura2)

Nikie

Még nem kaptam tõled válasz a dokival kapcsolatbanKép

Ildi
hercegné

Milyen az az RH összeférhetetlenség? Eddig nem tudtam a vércsoportomat de most volt nálunk véradás és megnézettem hogy az enyém milyen és B RH+ vagyok, ha apuci nullás és azt hiszem õ is RH+ akkor abból késõbb baj lehet? Mit mondtok rá?
Noémi milyen tesztet próbáltál? Mi a neve?
Puszi
Cinci

Kép
cinci

Hahó!

Noémi Kép
Gratulálok a babuhoz.

Ildi Kép Hol a mail címed, vagy nincs?
De ide is írhatom: Csak egyszer beszéltem vele. Sima manuális vizsgálat után rámondta, hogy hátrahajló a méhem. Aztán mondtam neki, hogy ez még nem derült ki. UH-val látta utána, hogy ez nem is igaz. Teljesen normális a méhecske.
Egy kicsit határozatlannak is tûnik. Konkrétumokat nem mondott, úgy kellett mindent kihúzni a szájából. Ez történt, kb. õsz elején. Ez szerintem nagyon kevés infó, biztos járnak hozzá mások sûrûbben, õk több mindent tudhatnak.

GittuskaKép Írj még ma kérlek, csak van idõd egy pici.

Cinci Kép Az efeletti topicban találsz az RH összeférhetetlenségrõl anyagot. Nektek is mondom lányok, fõleg az újaknak, nézzétek meg. És Ti is tehettek fel fontos infókat.

Nikie
nikie

NIKIE:hol vagy? Vagy mióta kineveztek már nem is állsz velünk szóba?KépKépViccen kívül, mesélj csak a kinevezésedrõl!!
CAT:mail megy!
Virág
Virág

Móni
Mailt megkaptamKép. Majd keressük egymástKép
Lujza
lujza

NikieKép

Köszi, hogy írtál. Ez valóban nem sok, de azért jó hogy megosztottad velem. Majd az én határozottságom helyre teszi.Kép

Ildi
hercegné

Egyszerre írtunk Virág Kép
Milyen kinevezésrõl kérdezel?
Nikie
nikie

Ildi, az jó, ha határozott vagy. Sokat jelent.
Én is sajna piszokul sokat merek kérdezni, de szerintem így haladunk elõre. Nem?

Nikie
nikie

NoémiKép
Gratulálok a babához!KépKépKép

Képzeljétek, a volt fõnökömék röpke 2 hónap alatt összehozták a babát! Annyira jó nekik! Õk is a mi korosztályunk. Már utánaérdeklõdtem, hogy miket tettek annak érdekében, hogy babásak legyenek. Ha megkapom a választ, ide is leírom, ha érdekel valakit.

CateyeKép
Megkaptad a mailt? Meg tudtad nézni?

KrissiKép
Én is kérném a pizza receptjét. Köszi.

Pusz: Móni
bogu

Noémi!
Ez nagyon-nagyon jó hír!!!!!! Nagyon vigyázz magadra!
KépKépKép
Amint megtudsz valami egészen biztosat,írj!Már halálra izgultam magam, hogy mi lehet veled...
Remélem hamarosan nekem is lehetnek ilyen híreim. Már elkezdtem a Clostit, jövõhét pénteken megyek dokihoz, akkor kapom meg a szurit, aztán hétvén lehet prütykölni ezerrel.
Puszi
Csutka
Csutka

NikieKép

Elvégre a mi testünkrõl van szó nem?
Engem az idegesít a legjobban, hogy telnek a hónapok üresen.Egy-egy vizsgálatra több hetet kell várni, aztán meg szinte hónapokat az eredményre.
Amiken én átestem a SOTE-n azokat a vizsgálatokat 1 hónap alatt le lehetett volna zavarni.
Mindenesetre ezt el is fogom neki mondani.
Ha az lesz a válasz, hogy a kórház,ill. a személyzet kapacitása nem ok, akkor elmegyek onnan.
Inkább keresek egy orvost, aki díjazás ellenében korrektül kivizsgál és segít.
Arról meg nem is beszélve, hogy tájékoztat.
Sajnálnám a régi dokim miatt, de benne is azt érzem, hogy én a futószalag egy darabja vagyok. Egy-egy alkalommal ha 10 pecet benn vagyok nála sokat mondok.Szóval nem értem. Úgy mentem hozzá elõszõr, hogy nincs idõnk éveket várni, ha azt szeretném, hogy a párom még fel tudja nevelni a gyerekünket.Már majdnem eltelt 1 év és gyakorlatilag semmi nem történt.Ennyi idõ alatt csináltak egy ultrahangot és egy hormonvérképet. Ennél én azért többet várok. Az eredményeink jók, mégse jön a baba.
A nõgyógyim irányított ehhez az Urbancsekhez..Miért? Passz ( ezt már elfelejtette közölni)
Kissé kiábrándult vagyok az orvosokkal kapcsolatbanKép

Pussz:Ildi
hercegné

Noémi Kép
Ez nagyon jó hír, gratulálok! Úgy látszik, tényleg beindult a babesõ!
Alena
alena

Noémi Kép
Ez nagyon jó hír, gratulálok! Úgy látszik, tényleg beindult a babaesõ!
Alena
alena

Sziasztok, mindenkinek kellemes hétvégét kívánok!
Pusz
Csutka
Csutka

Sziasztok!

Én is mindenkinek jó hétvégét és kellemes pihenést kivánok!

Puszó,

Rita
knérita

Ildi Kép
Abszolút igazad van. Csak reménykedni lehet, hogy minden úgy zajlik, ahogy szeretnénk.

Én is mindenkinek jó hétvégét és kellemes pihit kívánok!

Kép
Nikie

Kép
nikie

Bocsi, a kép nem sikerált, majd legközelebb.

Reggel képzeljétek rosszul lettek a buszon, aztán látom, hogy sajnos egy leányzó. Arra gondoltam, biztosan terhes (de jó nekiKép) vagy a Bromó-ból bevett egy egészet, és azért ájult el, mert van ilyen mellékhatása. Jobb este bevenni, de én még 1/2-tõl is kicsit kába vagyok másnap.hihi..

Nikie
nikie

NIKIE:bocsi,teljesen úgy emlékeztem, hogy Te írtad, hogy kineveztek! Vedd úgy, hogy megelõlegeztem Neked!Kép
ILDI:hagyd ott a dokid! Én is úgy örülök, hogy 15(!) év után otthagytam - az új annyival jobb!Kép
Virág
Virág

Gitta Kép
Ha a lányok is beleegyeznek, akkor jó. De csak a keddi doki után. OKé?
KnéRita Kép
Köszi a gratulációt, megpróbálok nem szorongani, csak ilyenkor minden olyan bizonytalan...
Virág Kép
Szerintem is vicces! Mág tanulságos is. Én mindig azt hittem, hogy ahogy végigvonul a vizelet a sávon,n azonnal meg kell jelennie a csíknak, úgy mint a kontrollvonalnál. Hát azért mint kiderült nem úgy van. Kép Kép Kép
Laura Kép V.Mónika Kép Nikie Kép alena Kép nektek is köszi (most olyan vagyok mint az Oscar díjkiosztón a színészek)
Köszönöm Kép
Csutka Kép
Remélem neked is bejön a closti. Nekem ez az elsõ clostis és tüszõrepesztõs hónap volt, szerintem óriási szerencsém volt (remélem)...
Cinci Kép
A kedd reggeli RapiPreg volt, a szerda esti ClearBlue (de teljesen eltûnt róla a második csík reggelre), a ma reggeli megint RapiPreg volt kabalából. Kép De majd a doki lesz az igazi, addig el sem hiszem.

... és lányok emlékeztetõül, vasárnap még azt hittem, hoyg megjött, mert volt egy csepp... aztán tessék, remélem nem lesz gond

Pusz mindenkinek
Noémi
noémi

Ildi!
Remélem, most már sikerül minden, ahogyan eltervezed! Csak jön már a baba most már! Kép

Nikie!
Én is szedem a bromot, néha én is furán érzem magam tõle! Kép

Tényleg, szedi valaki úgy, mint én? Este, reggel 1/2. Ezt csak fél hónapja, hogy így kell szednem.
Nem tudom egyébként, a pesti doki azt mondta, ha terhes leszek azonnal abba kell hagyni, mivel vetélést okoz. Itt azt olvastam, hogy tovább kell szedni a 3. hónapig, hogy ne okozzon vetélést. Most mi az igaz???

Üdv:
Gitta
gitta

Gitta! Kép
Én is Bromot szedek, de még csak 1 hete. Elég furán szoktam magam érezni tõle, pedig mindig este veszem be. 1/2-el kezdtem, de nem éreztem rosszul magam, ezért most 3/4-et szedek, de ezt már megérzem.
A dokim nem is mondta, hogy fokozatosan emeljem, hanem hogy napi 1-et szedjek. Biztos kiütött volna!
Érdekes, hogy a papírján az van, hogy terhesek nem szedhetik, de nekem is azt mondta az orvosom, hogy szedjem nyugodtan, nem kell védekezni mellette. Nem tudom hogy mi van ha tényleg teherbe esnék, okozhatna-e vetélést.

Leone

KépKép
leone

Leone!
A papírján az írják, hogy fokozott védekezés szükséges a szedése közben, mert fokozott a teherbeesés esélye vele! Kép Remélem, nekem ez bejön! Kép Meg mindenkinek, aki szedi! Kép

Megyek haza, sziasztok! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Szia Lányok!

Jó hétvégét mindenkinek! Sok pihenéstKép, akciózástKép, ki mit szeretne!

Pusz: Móni
bogu

Na késõn jöttem, már Mindenki hazamentKép

MóniKép
Köszönöm az emailedet. Nagyon édi. Meg tudnám zabálni a hurkáit!!!

NoémiKép
Én is gratulálok Neked. Remélem AdélKép is követni fog, mert Õ is pettyezett egyet. Úgy látom ez jó ómenKép

MicmicKép
Igen, több mint 1 éve spontán próbálkozunk. És ez itt nem is nagy idõ. Azért úgy értsd a spontán dolgot, hogy 6 hónap után orvoshoz fordultam, de sajnos elõször balfasz orvoshoz, aki csak gyógyszerrel stimulált UH nélkül. Aztán amikor ráripakodtam, akkor csinált egy laparoszkópiát. Azóta orvost váltottam, és rengeteg vizsgálaton vagyok túl, de semmit nem találnak. A férjem eredménye egy tenyészcsõdöré, kardinális problémát nálam sem találtak, egy kis hormongond van csak. Már teljesen profi hormonász vagyok, csak amagamat nem tudom meggyógyítani. Ez az utolsó spontán ciklusom, aztán inszem lesz a jövõ hónapban.
Ha jól emlékszem KarmenékKép voltak genetikusnál. Õ is lombikozik most, ICSI-je volt a héten. Õ biztos sok hasznos tanácsot ad Neked.

Puszi
CatEye

Cat
Kép
cateye

CatEye!

Köszi! Soha ne add fel,fõleg,hogy jók nagyon az esélyeid, meglásd sikerül majd nemsokára,szívbõl kívánom Neked!

Leone!

Igen a 3-ik után,szövettant nem csináltak,hanem genetikára küldenek.

Rita!

Infót köszi.

Virág!

A dokim sem érti a dolgot. Hormonjaim rendben vannak.

Lányok!

Szedett már valaki Norcolut tbt-át,ha igen akkor mire kapta?Nekem most ezt írta föl a dokim, a 14-dik naptól 2x1-et naponta, 10 napig.

Üdv.Micimi
micimi

Sziasztok lányok!
Elõször is, Noéminek zárójeles gratula,majd ha már lehet, akkor normálisan is gratulálok!Kép

OFF topic.
Ma reggel megint elcsattant a fogó!! Jesszusom, mégegy,gondoltam...Lemerészkedtünk Marcival (párom 10 perccel elõtte ment el dolgozni), és látom,hogy a második fogóban is ott egy cini. Na, visszaszaladtam az ágyamba, mintha ezzel segitettem volna a dolgon...1 órán át azon filoztam,hogyan dobjam ki. Végül gumikesztyût húztam, arra egy neylonzacsi, és igy mûtöttem le az egeret.
Lányok, nekünk még soha nem volt egerünk,most meg kettõ is. Mások is panaszkodtak, hogy szokatlanul sok van.
Remélem hozzánk csak kettõ cuccolt be.

Na, õszintén remélem, többet nem kell egerentyûkröl irnom.
Uff.
Barbi

Kép
Kép
barbi

Barbi!

Kép
Csak vicc volt! Remélem tényleg nincs több egérkétek! Elképzeltelek, amint gumikesztyûben és nejlonzacsival viszed az egérkét! Kép Reméljük, nekik nem jött olyan gyorsan az egérbébi, mint ahogy nekünk nem jön! Kép

Jóéjt!

Üdv:
Gitta
gitta

Haliho Lanyok!

Krissi en is kernek pizzateszta receptetKép Ugyan nekem is van egy, de kiprobalnek szivesen mast isKép

Noemi! Nagy gratula!Kép Ejnye-bejnye, hat ugy csinalod a tesztet hogy el sem olvasod a hasznalatai utasitast?Kép Ja, a doki nem feltetlenul tud barmit is mondani majd, de hatha...ilyenkor meg nagyon kicsi a terhesseg, max a meh van kicsit megnagyobbodva, de jobb szeretik akkor megerositeni a tenyt, ha latjak uh-Kép

Akkor hetfon tali, remelem nem jon kozbe semmiKép

orsoly
orsoly

Gitta, ezen agyalok,hogy két egér volt, egy nagy és egy kicsi, mi van ha ez egy család volt??? Mama+papa,és akkor a gyerekek???? Na, ott van még 3 fogó, remélem ha még valaki kibújik, elintézi õket.
Ha hazajön a férjem, kihúzzuk a mosogatógépet, mert ott tanyáztak, remélem nem lesz több meglepi!!
Barbi
Barbi

Lányok, leírom a pizza receptjét holnap, ma már nagyon fáradt vagyok.

Noémi, ez szenzációs!!! Hányadszorra sikerült?

Jó éjt!

Krissi
krissi

Sziasztok!

Eddig csak olvastalak benneteket, de lassan már be is nevezek.
Nagy kétségeim vannak, úgyhogy örülnék, ha valaki világosan el tudná mondani, most mi van.
Eddig én nem különösebben akartam babát, csak a férjem, én úgy voltam vele, úgyis késõbb jön, amikor akar. Egy hónapja csak, hogy egyáltalán nem védekezünk (elõtte hébe-hóba).
A mensim két hete kellett volna, hogy megjöjjön. Semmi elõjel azóta sem. Ha ugyanannyi mennyiséget iszok, mint máskor, akkor 50%-kal tuti többet járok wc-re, és a hólyagomat is nagyon érzem, de nem gyulladás.
Elmentem dokihoz, ketten is megnéztek (gyakorlóorvos), és megállapították, hogy a méhem meg van nagyobbodva valamelyest. Fülig érõ szájjal, somolyogva, nõvérke barátságos pillantásaival övezve. Elküldött terh. tesztre és mondta, hogyha esetleg negatív, akkor ne ijedjek meg, mert még kicsi a terhesség, jöjjek vissza két hét múlva.
Mondanom se kell, a teszt negatív lett. A hangulatom meg ilyen: Kép(
És most nem tudom, mi van. A doki reakciói alapján úgy gondoltam, hogy nagy valószínûséggel babás vagyok, de a negatív meghökkentett, mert sokaknál a mensi kimaradásának elsõ napjától jelzi a HCG-t. Nálam miért nem? Vagy ez nem törvényszerû?
Jelek nincsenek, nem is tudom igazán, hogy kell-e mindenképpen lennie. Lehetek úgy terhes, hogy mellfeszülést, stb se érzek? Csak a sok pisilés?

Bocsi, kicsit hosszú voltam, de remélem fel tudtok okosítani nekem!

Tinka
tinka

Mármint felokosítani engem....

Tinka
tinka

TinkaKép
Szerintem meg babás vagy!!!! Nem emelkedett meg még a HCG a véredben, ezért nincs még mellfeszülés meg a többi "kellemes" tünet, de a megnagyobbodott méh, meg a kimaradt mensi is erre utal. Várj türelemmel 1-2 hetet, és menj vissza megint vérvételre. Más gyógyszertári terhességi tesztet nem néztél?

CatEye

Cat
Kép
cateye

Szia CatEye!

Csináltam a kimaradás 3. napján reggel, de az negatív volt, és rá egy hétre mentem el a dokihoz.

Tinka
tinka

Sziasztok!

Megszületett Caldea babája, Martin. Kép Kép Kép Tegnap, 22-én este császárral. Szép formás baba, az apukája szerint nagy hangja van, Caldea még elég gyenge.

Én még pindig a pihenõvágányon vergödök, de lassan talán lejár az endometriozisom gyogyszeres kiirtása. Ritkán jutok nethez, ugyhogy elvesztettem a fonalat, nagyon sok uj van. A babásoknak gratulálok.
Puszi, Eni
Eni

És már irni se tudok.
pindig = mindig
Eni

Sziasztok Lányok!

Sajnos csak 2-3 jó napom volt. Kép Tegnap megjött vagy elment? Nem is tudom, hogyan írjam. Kép Majd délelõtt beszélek a dokimmal, legközelebb lehetne-e tenni valamit, hogy ez ne történjen meg. Kezdhetem megint a clostit...
Hát ennyi...Kép Pedig úgy örültem, többet nem fogok...

Pusz
Noémi
noémi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: