A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

VicaKép
Fejen állás nem volt, de van egy szõrme hatalmas delfinünk azt szoktam a popóm alá tenni kb. egy órára, hogy ki ne jöjjenek a fiúk. A párommal a múltkor azon röhögtünk, hogy ez majd a gyerekünké lesz, és azzal adjuk oda neki, hogy na fiam ezen fogantálKépKépKép

Szomorkodóknak és vidámaknak is egy vicc, amit most kaptam, és nekem nagyon tetszett:

Az idõs nõgyógyászt gyilkosság gyanújával õrizetbe veszik. Egy rámenõs újságíró bemegy a börtönbe, hogy beszéljen a doktorral:
- Mondja el, mi az igazság az üggyel kapcsolatban!
- Hát, fiam, az hosszú történet -mondja az orvos.
- Nem baj, meghallgatom -biztatja az újságíró.
- Az úgy kezdõdött, hogy egy eléggé zsúfolt napom volt. Napközben hat szülés, négy terhességmegszakítás, harmincnégy vizsgálat. Éjszaka ügyeletes voltam, öt szülés, három terhességmegszakítás, négy vizsgálat. Másnap délelõtt benn maradtam, mert egy páciensem szült, és ha már ott voltam, levezettem még négy szülést, kilenc abortuszt, és megvizsgáltam tizenhét nõt. Délután szólt a kollégám, hogy vállaljam el a mûszakját, mert sürgõs dolga van. Elvállaltam. Volt hat szülés, négy abortusz, huszonhat vizsgálat. Este végre elszabadultam a kórházból, elindultam haza, de annyira fáradt voltam, hogy le kellett ülnöm egy padra. Erre odajött egy ribanc, és azt mondta, hogy egy százasért megmutatja a pináját. Mondd, fiam, te nem fojtottad volna meg?

Cat

Cat
Kép
cateye

CateyeKép

Ez nagyon jó volt, majdnem bepisiltaem a nevetéstõlKép

Ildi
hercegné

CatEyeKép
Ez fantasztikusan jo, potyognak a konnyeimKépKépKép

Vica
vica72

IldiKép
El tudom kepzelni mit ereztetek, azert bennem is van egy kis felsz. Mi altalaban 7-8 orakat szoktunk repulni egyhuzamban, de mire hazaerunk az egy teljes nap az atszallasokkal egyutt. A vegere mar nem erzem a fenekem, bedagadnak a labaim. De azert elvezzuk ha az ablak mellett ulunkKép. Jovore Hong Kongba szeretnenk eljutni az 15 ora repulesKép(( Meg keszulni kell ra lelkileg.

CatEyeKép
Tenyleg el fogjatok neki mondani, hogy ezen fogantal?Kép Azert van egy lelkivilagotokKép

Pusza:
Vica
vica72

Vica, Andi!
A legújabb ismereteink birtokában úgy néz ki, maradunk.
Sajnos nem jött össze a szerzõdés, de valahol örülök neki.
Így hát nem is fontos, hova mentünk volna. (nagyon messze)
Tudatalatt biztos én irányítottam, hogy így legyen.

CatEyeKép
Ez nagyon jóóóó volt!!!!

VicaKép
Örülök, hogy sikerült magadat kigyógyítani, én is önkiszolgáló vagyok, el nem mennék lélekgyógyászhoz. Vagy stílusosan - ebben a topicban - lélekturkászhoz! Ha majd jössz haza decemberben, beszélhetünk róla személyesen, ha van kedved!

Krissi
krissi

P IldiKép
Van egy hírem a számodra.
Tegnap hajnali 6 óra 14-kor voltál Holdas, 3 óra 40 perccel Telihold után. Tehát sajnos ebben a hónapban lekéstél róla, de a köv. hónapban Telihold után 3 óra 40 perccel leszel megint Holdas, ezt aránylag könnyû kiszámolni.

Krissi
krissi

Lányok!
Annak az édes kutyulinak a szájából tegnap félpár aranyfülbevalót halásztam ki,a másik felét a fûtésbefúvókába ejtetteKép Ma hajnalban kitúrt az ágyambólKép
És nem fogja meg az egeretKép
Tegnap rácsapódott az egérfogó az újjamra, úgy fáj a körmöm, szerintem lehet le is fog esniKép
Na, most mondjatok valami jó hirtKép

Nem tudtok valami házi de tutti módszert a cini-cini kifogására? Sajna valahogy bevette magát a konyhába, de se mi, se az egérfogó nem férünk be oda.
Micsoda egy házi-állatkert.
NA, mára kipanaszkodtam magamKép

Karmen, drukk a köbön!!!Kép

CatEye,jó használatát veszitek annak delfinnek, nem mondomKép
Mi akkor szoktuk elnevetni magunkat,mikor akicó kellõs közepén felbukkan a kutyuli az ágy tetején, és elkezdi nyalni valamelyikünk valamely testrészét, próbálván segiteni a nagy "birkózásban". Nemegyszer fulladt nevetésbe az éjszakánk...
sziasztok
Barbi

Kép
Kép
barbi

Cat! Köszi a cimet is, ha majd visszajövök akkor felteszek ide is képet. A tar.hu-s akkor megszunt?

Köszi a drukkot mire jövök már sok zebra legyen ott!

Puszi. Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Vica, képzeld, írtam neked egy hosszú mélt, és elszállt egy az egyben!!!!!!!! Ilyen nincs!
Holnap megírom újra!

Krissi
krissi

KrissiKép
Ne haragudj, de én örülök, hogy maradtokKép Nagyon messze lettetek volna !!!

BarbiKép
A cini-cini kifogására legjobb egy miau-miau. Csak a kutyussal megegyezzenek, bár nagyságra egyformák lennénekKép

BoguKép,NinaKép,OrsiKép
Mail ment.

KarmenKép
Neked jó pihenést, és beszélj sokat a babákhoz, hogy milyen szeretettel várjátok Õket. Természetesen várunk vissza, de csak azért, hogy a babás hírt elújságold, és menj rögtön a Frissbe...

Cat

Cat
Kép
cateye

Ari vagy, CatEyeKép
Most volt itt egy szaftos kis áramszünet. Az összes digitális készüléket újra kell állítanom, a sütõ óráját sikerült úgy újraprogramoznom, hogy feltehetõleg valamikor éjszaka bekapcsol... Izgis lesz, de nem tudom törölni!!!!! Ja, és ha minden igaz, még csengetni is fog hozzá, mint a villamos, álmában csenget egy picit...

BarbiKép
Esetleg felváltva õrt álltok a luknál apussal, aztán ha jõ a cini-cini, le lehet rá csapni. Mellesleg láttam a kutyusodról a képeket, hát egy nagy kópé lehet!

Bocs az off-okért, de néha jó nemcsak nyálkahártyákról írni!

Aludjatok jól!

Krissi
krissi

Szeretettel üdvözõllek Benneteket!

Pár hete olvasgatlak már és most úgy érzem, hogy szeretnék csatlakozni Hozzátok,mivel jómagam is hasonló cipõben járok. Tetszik, hogy mennyire kitartóan tartjátok egymásban és Önmagatokban a "lelket",aranyosak vagytok. Azt hiszem, hogy én is vígaszra találok Köztetek. Túl vagyok sajnos a 3-dik sikertelen IVF-en, most már jól vagyok köszönöm, fölálltam és megyek tovább, SOSE ADOM FEL! Köszönöm ha meghallgattok és befogadtok.

Jó éjszakát
Micimi
micimi

Szia Micimi,
üdv közöttünk, aztán ne maradj sokáig!!!! Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Udv korunkben MicimiKép

Kivanjuk, hogy ne idozz itt sokaig, azaz legyen minel hamarabb baboca a pocidbanKép
Nagyon-nagyon jo, hogy sose adod felKép Lehet, hogy meg Te fogsz minket vigasztalni? Kép

Galuska

KépKép
galuska

KrissiKép

Nem nyalkahartya temaban: Barbi rakott fel vizslakutyirol kepeketKép

Galuska

KépKép
galuska

Kép Kép Kép
nekünk sajnos még nincsenek állatkáink, mert egyenlõre béreljük a lakásunkat, és így elég bizonytalan lenne a helyzetük. Majd ha lesz házunk, akkor az állatfarm is gyarapodik Kép (Addig "csak" a gyerekeket szeretnénk gyarapítani)Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Galuska, Orsi

Köszönöm. Igyekszem vigasztalni én is Benneteket.
Nem tudjátok ,hogyan változtathatnám meg a regisztrációmat, hogy a teljes név alatt is csak Micimi legyek a továbbiakban?

Micimi
micimi

Micimi,
oldalt van egy olyan, hogy segédletek. Egy katt...
Aztán profil még egy katt... aztán azonosíó és jelszó katt...
Utána ott már találsz egy olyan részt, amikor beléptél a profilodba, hogy teljes név... na azt kell megválatoztatni... majd egy katt alul, hogy mentés (vagy valami hasonló)... katt
Csak nehogy bekattanjál Kép Kép Kép Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Lányok,
nem tudjátok van most valamiféle járvány?? Soha nem szoktam beteg lenni, de egy napja erõs hányingerem van állandóan... Ennni nem ettem semmi olyat, amit eddig nem, így gondolom kajától nem lehet, és a páromnak ezerszer érzékenyebb a gyomra, akkor nála korábban jelenkezne...
AZért most írtam le, mert borzasztóan érzem most így este magam, de reggel is ugyanilyen volt a helyzet... Nem tudom mitól lehet.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Lányok, MEG VAN AZ EGÉR!!!
Úgy kezdõdött,hogy az elsõ körben lezabizta a 2 fogóról a 2 db sajtot, de nem csapódott el. (bezzeg az ujjamon tegnapKép)
Aztán elmentünk két másik tipusút venni, ezek már nagyon modernizált, "ha itt bebújsz, ki nem jutsz" tipusú csalik. Szóval 4 fogót állitottunk egy lyukra, nem biztuk a véletlenre.Este tv-zés közben csattanás a konyha felöl, Marci ugatva rohana konyhába, ez már igen!!!
Elkapta a cinikét a fogó, de azért gyorsan még zacsiba tettük, ki az udvarra.
GYENGÉBB IDEGZETÛEK NE OLVASSÁK TOVÁBB!Kép
CSabi kinnt még ráugrott 6-8-szor, amig mocorgott a zacskó, Marci meg azt sem tudta mi baja, csak ugat ezerrel...
Na,igy végül megnyugodtunk, most már lemerészkedem a konyhába napközben is.

Egyébként nem rossz fogyókúra, azt gondolod,hogy egér van a konyhában, nem mersz kimenni enni, sõt még az étvágyat is elviszi...Kép

Galuska, irok majd késõbb,köszi a leveletKép

Orsi, a kutyánk Bishon Frise tipusú, használatát tekintve társasági öleb. (na,mindent csinál, csak nem marad ölbenKép)

Sziasztok lányok,megyek a "fiúkhoz"
Barbi

Kép
Kép
barbi

Sziasztok!
Szép jó reggelt mindenkinek! Kép

Cateye!
Nagyon jó a vicc! Kép
Szegény gyerek, miket fog gondolni arról a delfinrõl! Kép

Barbi!
"Aranyos" egy kutyulid van! KépPróbáltad már a cserepes módszert a cini megfogására? Én anno pár évvel ezelött azzal fogtam meg az ugróegereimet, amikor mindegyik (6 db!) megszökött a terráriumból. Egy cserép alá tegyél fini magokat, támaszd ki egy bottal úgy, hogy a legkisebb érintéstõl is ledöljön! Nekem bejött. De ha van türelmed leskelõdni, akkor köss a bot végére madzagot, az is beválik. Nálam sokszor bejött! Sajna, az én egereim 2 havonta eljátszották, hogy megszöktek. Kép Kép Még jó, hogy a nagymamám macskája nem fogta meg õket, félt tõlük! Kép
Ha már leírtam, azért nem törlöm ki! Kép Gratula az egérfogáshoz! Nekem sajna nem lenne jó fogyókúra, mivel egyáltalán nem félek az egerektõl! Kép

Krissi!
Mi jót sütöttél az éjjel? Kép

Micimi!
Üdv közöttünk, ne maradj sokáig, vár a babás topic! Kép

Orsi!
Sajnos van ilyen nyavaja. A páromat már megint utolérte! Kép Neki is hányingere van pár napja és fáj a hasikája.

Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Lányok!
Bocsi! Az elõzõ anyagon dolgoztam, és véletlenül ugyanazokkal az értékekkel mentettem el a táblázatot, mint a munkám! Csak most vettem észre! Ne haragudjatok, hogy ilyen nagy lett! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Cateye

Köszönöm

Üdv: Nina
Nina

Szia Lányok!
Ma nincs egy fõnököm sem!KépNagyon jó napom lesz!
Tegnap az egyik alkotott. Elgurult a reggeli gyógyszerem(Closti), keresgéltem meg minden, és végül kiderült, hogy rajta állt. Persze porrá zúzta....
Örülök, hogy szeretitek az állatkákat. Nekünk van két kutyusunk, meg egy cicusunk. Imádom Õket, már szinte sok is nekik.
Csutka
Csutka

Jó reggeltKép

KrissiKép

Nem késtük le, aznap (szerdán) reggel nagyon kívánós voltamKépKépKép

Pussz:Ildi
hercegné

Szép jó reggelt!

Orsi!

Köszönöm, sikerült javítanom.

B.Gitta!

Igyekszem tovább, majd januárban lesz a következõ IVF!(sikeres).Épp ma megyek dokihoz UH-ra,hogy megnézze minden rendben van-e,így a 2-dik ciklusban a vetélésem óta. Micimi
micimi

Micimi!
Bízzunk benne, hogy sikeres lesz! Kép

Lányok!
Ezt most találtam:
Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Sziasztok,
Ma van a 28. napom. Tök nem fáj semmim ma sem, de valószínûleg meg fog jönni, mert tegnap este voltunk együtt és egész halvánny rózsaszínes volt a "dolog". Ma még semmi...

Micimi,
Örülünk, hogy itt vagy!

Üdv
Adél
adél

Jó reggelt Mindenkinek!Kép

CateyeKép
Megkaptam, köszi. Meg is néztem már, mindenki nagyon jó a képeken! A vicc nagyon jó!

OrsiKép
Van ilyen járvány, hasmenés és hányás együtt. A családomban sokan elkapták, az unokahúgom még kórházban is volt egy éjszakát.

Jövõ hét elején nem lesz fõnököm, hozok be majd képeket és beskennertetem a kollégámmal, majd megpróbálom felrakni.

BarbiKép
Nekünk cica van otthon, akciózásnál általában elküldjük a közelbõl, mert ha ott van, akkor csak néz-néz-néz, és ez annyira hülyén adja ki magát! Az ember szinte zavarba jön tõle.

KrissiKép
Örülök, hogy örülsz a maradásnak.

Pusz: Móni
bogu

Móni(Bogu)
A Medici Hotelben leszünk. Talán kétszer voltam eddig Veszprémben. Nem nagyon ismerem a várost. Jó lenne összefutni valahogy.
Micimi
Mi volt a probléma, hogy IVF-re került a sor? Hol csinálták?
Kívánom, hogy a következõ sikeres legyen!!!
Lujza
lujza

Sziasztok!

Adél!
Köszi.

Lányok, van-e köztetek Valaki, aki agykontrollos? Ha igen, akkor jön-e hétvégén a John Newman angol agykontrolloktató elõadására?

Üdv.Micimi
micimi

Lujza!

Köszi,remélem most sikerül.
Az okaKépligozoospermia, Astenozoospermia, a spermakép ICSI-re alkalmas.
A Nyírõ-be járunk.

Micimi
micimi

Helló Lányok!

Móni Kép A cicákon jót nevettem.
Csutka Kép Na, mi újság? A Closty-s eset is elég vicces lehetett.
Gitta Kép Írtam mailt.

Nikie
nikie

Bocs. nem tudom,hogy lett az Oli...-ból 1 vigyori fejecske.

Micimi
micimi

MicimiKép
Örülök, hogy csatlakoztál, de csak januárig maradjKép Annyira bizakodó a hozzászólásod, hogy lehet, hogy Te fogsz minket bátorítani. Mikor derült ki, hogy a párodnál van a gond ? Mióta próbálkoztok ?

MóniKép
A cicán nagyot röhögtem. Imádom a hülye dögöket. Olyanok mint egy nõ, öntörvényûek, és a saját fejük után mennek. Sajnos nekem nem lehet, mert a párom nem szeretiKép

GittaKép
Ez a táblázat gyengénlátóknak készült ? Csak vicc voltKépKépKép

AdélKép
Ne add fel még, mert a mindjárt megjön érzés lehet baba is. A kis rózsaszín szerintem terhesség mellett is lehet, fõleg az elmaradt mensi idején.

CatEye

Cat
Kép
cateye

LujzaKép
Írtam Neked mail magánba, de visszadobta a mailerdemon, hogy nem jó a cím. Telefonszámot kéne cserélnünk, hogy hétfõn megbeszélhessük, hogy hol més mikor tudunk összefutni. Van esetleg másik email címed?

MicimiKép
Üdv közöttünk, ne maradj sokáig. Felvilágosítanál arról, hogy a szakszavak mögött mi rejlik? Én sajnos nem tudom, de igazán kiváncsi vagyok rá.

NikieKép
Majd jövõ héten felrakok képeket a cicáról, majd meglátod mekkora szemei vannak és abból egybõl gondolhatod, milyen az, ha meredten bámul.

Puszi: Móni
bogu

Sziasztok!

GittaKép képzeld, egyszer felébredtem éjjel, kimentem megnézni, de aludt a kicsike... Tegnap ugyanis pizzát sütöttem, rátettem a rácsra, túl nehéz volt neki és az egész lefolyt az aljára, hát nem volt valami gusztusos, azért mi megettük apussal. Szóval, gondolom, kifáradhatott a nagy izgalomban. Mármint a sütõ.

MicimiKép
Üdv közöttünk, tök jó, hogy ilyen kis optimista maradtál a történtek ellenére. Egy pár szót nem írsz magadról? Hány éves vagy, mióta próbálkoztok stb.
Én is agykontrollos vagyok, nem tudok semmit errõl az elõadásról, megírnád a részleteket magánba? Köszike!
Nagyon érdekes, hogy pont most írod ezt, én már évek óta nem gyakorolok, és pont tegnap határoztam el, hogy visszatérek a rendszeres meditációhoz, mert a hatására minden sikerült!

AdélKép
Hát ezek nem jó hírek...KépKépKép

GittaKép Ez annyira jó!!! Hol találtad? Sikerült férjecskét is megnevettetni.

Krissi
krissi

Kedvesek vagytok, hogy bíztattok.
Igazából örülök, hogy nem pecsételtem eddig (az elmúlt egy évben ilyen még nem volt). Az viszont elkeserít, hogy 2-3 petém ért meg és így sem termékenyültem meg.
Foglalkoztat az is, amit írtatok. Hogy a férjecskémet is el kéne küldeni vizsgálatra. Végülis kb. fél éve próbálkozunk csak, ezzel vígasztalódok.
Tök jó lesz most a tali, bár Katalin nap lesz aznap és a tesóm mondta, hogy aznapra szervez valamit. Majd meglátjuk, de igyekszem lebeszélni vagy legalább egy órácskára elmennék.
adél

AdélKép
Férjecskédet mindenképpen el kellene vizsgálatra küldeni. Látod itt milyen sok lánynak a párjánál van a gond. Jobb ezt kizárni, mielõtt Téged gyógyszereznek.
Gyere mindeképp a talira !!! Én is csak 1+1/2 órát tudok ott lenni, mert színházba megyek. Most derült ki, hogy a lüke fürjem erre a napra vett jegyet, pedig ezt az egy napot kértem, hogy hagyja szabadonKép Nem tudom néha hol jár az esze.

CatEye

Cat
Kép
cateye

CateyeKép
Mail ment magánba.

AndiKép
Mail ment magánba.

AdélKép
Szerintem is nézesd meg a férjedet, biztos, ami biztos. Ahova én mentem most vizsgálatra, ott egyidejûleg kezdik el kivizsgálni a nõt és a férfit is. Jó esetben a pasinak csak egyszer kell alávetnie magát a vizsgálatoknak. De utána már legalább az ember tudja, hogy hányadán áll.

Puszi: Móni
bogu

Cateye,Krissi!

Annyit magamról,hogy 32 éves vagyok, két éve próbálkozunk komolyabban, házasok viszont már 13éve vagyunk.Mindig azt éreztem és mondtam, hogy majd a harmincas éveinmben szeretnék gyereket.30 évesen kezdtünk foglalkozni mélyebben e témával, addig nem különösebben, de most már egyre fontosabb (legfontosabb) lett.Nagyon reménykedek,jól stimulálható vagyok, minden nagyon jól alakul a 6-dik hétig ,csak aztán meggondolja magát(magukat)mégis.Mindig 3 embriót kapok vissza. Micimi
micimi

Lányok,
milyen adagban kell szedni a folsavat, ha minden mésodik nap akarom szedni? tehát egy elevites és egy folsavas napot tartanék...

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok Lányok,

Teljes az õrület itt bent, tegnap is csak olvasni tudtalak titeket. Köszi a válaszokat az ovulációs teszttel kapcsolatban, de sajnos okosabb nem lettem. Ott volt a két csík, de hogy egyforma vagy sem, azt hosszas vizsgálat után sem tudtuk megállapítani. Végül úgy döntöttünk, hogy nem foglalkozunk vele, akciózásból baj nem lehet...Kép

Micimi Kép
Jó hogy itt vagy, de ne maradj sokáig! Kép

Barbi Kép
Hát jót nevettem a kutyás történeteken. A mienk ugyan már nem ugrik fel az ágyra, mert melege van,(bár a nappaliban a kanapén azért szeret feküdni. Viszont van egy ágya, ami szivacsbol van, es be van húzva anyaggal, biztos láttatok már ilyet. Na, azt estére mindig bevisszük a hálószobába, hogy õ is velünk aludjon. És ha akció van, akkor onnan néz, hogy mi történik. A férjemet egy kicsit feszélyezi a dolog! Kép

Alena
alena

MicmicKép
Biztos a nagy akaraterõtök meghozza a gyümölcsét hamarosan!!!!! Nem lehet, hogy valami hormonhiány miatt nem maradnak meg a babócák ? Én is a 30-as éveimre terveztem a babaszülést, de úgy , hogy amikor azt mondjuk most, akkor 2 hónap alatt összejön. Erre itt szenvedünk már több mint 1 éve. Szerintem 20 évesen pikk-pakk terhes maradtam volna, ha nem védekezekKép

OrsiKép
Én 2*1-t szedek Folsavból, minden 2. nap, reggel és este.

CatEye

Cat
Kép
cateye

Krissi!

Mail ment magánba.

Micimi
micimi

Móni(Bogu)
Mailt küldtem magánba. Remélem megkapod.
Lujza
lujza

Sziasztok
Na most kipróbálom hogy elfogadja-e a jelszavamat
Cinci alias Viki

Kép
cinci

CatEye!

Hormonszintjeim teljesen normálisak, sose volt semmilyen probléma velük.
Most küld bennünket az embriológusunk kariótípusú genetikai vizsgálatra.Ha valaki volt már ilyenen, kérem,hogy írja meg mi is ez valójában és hol végeztette el.Köszi

Móni!

A szakszavak alacsony számot és magasfoku mozgásképtelenséget takarnak.

Micimi
micimi

CatEye!

Ti "spontán" próbálkoztok már 1 éve?

Lányok!

Van Közöttetek is lombikos(aktív)?
Jár-e valaki még a Nyírõ-be?

Micimi
micimi

Niki4!
Olvastam, majd holnap írok, jó?

Cateye!
Aha! Kép Legalább nem vakoskodunk és egyszer szépen el lehet olvasni. Én is ledöbbentem, amikor megláttam. Az én 19 colos monitoromon se fér el! Kép Mégegyszer bocsi! Még jó, hogy nem 300 dpi-s munkát csináltam elötte! Az 2x ekkora lett volna! Kép

Krissi!
Pizzát én is akarok enni! KépAz egyik munkatársamnak jött e-mailon a kép.

A friss kismamiknál találtam még egy jó címet, de csak az nézze meg, akinek van hangkártyája a gépben és hallja is:
[url=http://yonkis.ya.com/imagenes6/tititatitututu.htm" TARGET="_top]http://yonkis.ya.com/imagenes6/tititatitututu.htm[/url]

Egy másik, szintén hangkártyás (kattintsatok rá az állatokra egymás után, majd külön külön váltakozva):
[url=http://svt.se/hogafflahage/hogafflaHage_site/Kor/hestekor.html" TARGET="_top]http://svt.se/hogafflahage/hogafflaHage_site/Kor/hestekor.html[/url]

Blökikrõl:
Engem is néha teljesen idegesítenek, amikor akció közben ott tipródnak az ágy mellet, hogy most mi ütött belénk! Kép Ennél már csak az a rosszabb, amikor az orrukat is hozzánknyomják. Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: