A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Zsúka!

Igen igazad van, csak z ép.iaprnak most van itt a szezonja, most van sok munkám, és nem engedhetem meg magamnak, hogy most ne vállaljam el ezeket. Én télen lógattam a lábam (sajnos, mert akkor pénz sem jön), akkor láttszott is, hogy mennyire volt időm csak magammal foglalkozni.

dido

dido
dido

Dido!

Lehet, hogy ez lesz a megoldás Nálad, sok a munka nem tudsz annyit foglalkozni magaddal csak élvezitek a szexet és jönnek a zebrák.Kép

Zsúka
zsúka

Angie!

Itt vagyok, és Te?????Kép
Hogy gondolod, hogy én dolgozom mikor olyan jó Veletek csacsogni. 1 hetet kell bepótolnom.Kép

Zsúka
zsúka

Sziasztok!

Van egy kis időm, gondoltam bekukkantok és adok valami
életjelet magamról Kép (olvasgatni azért
szoktam ám! Kép )

Nárcisz! Kép
Jajj, de jó, hogy itt vagy Kép
Gratulálok a moszatkákhoz!

Mátra, Puppy
Nektek is hatalmas gartula!!!

Brill
Hogy vagy/vagytok?
Marshall hogy van?
Buksisimi természetesen megy Kép

Unique
Hihetetlen, hogy Laura már mekkora nagy csaj! Kép

Juca
Hihetetlen, hogy már a finisben vagy!!!
Pedig még csak "nemrégiben" volt zebrás teszted... Kép

Réka
Sikerült már elköltözni?

Virág
Drukk a vizsgálatokhoz!
Hamarosan hozzátok is ellátogat a gólya!
Kitartás!!!

Na, most hirtelen ennyi...
megyek vissza dolgozniKép

Kép Szisz'

szisszka

Sziszka!
De jó, hogy jöttél. Nem mondasz néhány szót magadról. Hogy vagy? Talira nincs kedved jönni?

Zsúka!
Én is itt. 10 percenként bekukkantok. Közben ezerrel dolgozom, én is próbálom behozni a lemaradásomat, így, hogy ma épp nincs bent a főnököm. Ilyenkor rendezgetem a iratokat, amiből nem kevés van, és úgy tűnik, hogy sosem érem utol magam KépKép
Vendég

Mátra!
Ma egész nap a táblát bámulom, különösen a rózsaszín rész legalsó sorát. KépKépKépKépKépKépKépKép Szeretem a csodákat, és veled most az történt. Ez a gyerek tényleg szerelemből fogant és fog születni.
Nem írtad, hogy volt UH? Érdekelne! A vérezhetésre mit mondott a doki?

Lányok!
SORAKOZÁS!!!!.......... A (zöld) földszintről masírozunk együtt az (rózsaszín) első emeletre!!!! Egy, két, há..... és INDULÁS utánam KépKépKép
(lehet, hogy már kezd a sok munka, vagy inkább a dögunalom az agyamra menni??)
Vendég

Dido, Zsúka!

Küldtem mailt.

Juca

tjuca

Szia Angie!
Aranyos vagy! Kép
Nem sok minden van velem... állóvíz. Legalábbis babatémában.
Ezenkívül sokat dolgozom, és ezalól sajna a hétvége sem kivétel. Kép Talira lenne kedvem menni, csakhát nem tudom, hogy a munka miatt lesz e rá időm. Kép

Jó ötlet ez masírozás! Kép
De ahogy látom, lassan elkezdhetünk drukkolni Neked! Kép

Szisz'

szisszka

Sziasztok!

Angie!
Te egy tündér vagy.Kép Úgy szeretem,h. egész nap buzog benned az energia.Kép Én is kapok belőleKép Bizony én is örülnék, ha a zöld részről mindenki bezebrásodna, akár rögtön egymás után.Kép
Rettentően örülök,h. 37 volt a hőd.KépKép Amikor nekem felment először 36,9-re majd kiugottam a bőrömből,mert nekem is elég alacsony volt mindíg a hőm. Bár csak 1,5 hónapig mértem összesen, de a múlt hónapban a mensi előtt csak 36,8-ra ment fel, most pedig ugye 36,9 től kezdte, és azóta már csak efölött vanKépKép Kívánom,h. te is hasonlóan járj, tegnap esett le ugye? Lehet,h. a beágyazódás volt.KépMert nekem akkor leesett 36,4-re.Majd másnap 36,9 lett.
Díjazom a páros babásodás ötletét, gyertekKép lécciKép

Zsúka!
Nagyon örülök,h. te is ott leszel a talin.KépNagyon szép a panda és te isKép

Niki!
Köszönöm a tea tippeket, ki fogom próbálni. Tudod az a baj,h. én nem az a fajta vagyok, aki egyszer megkönnyebbül és utánna minden oké. Nekem ha egyszer jön a rka, akkor a utánna még legalább 5x jön.Ettől még sose volt kevesebb sajni.Kép De mostmár egész jó csatákat nyerek a rókakoma ellen.Kép

Anikó!
Köszönöm a tippet. Ezt be lehet szerezni sima gyógyszertárban is? A meggykrémes teával teljesen felcsigáztál...Kép

Dido!
Annyira örülök,h. megint itt vagy.És úgy "hallom" kicsit már vidámabb is vagy.Remélem tényleg segít, bár ma eléggé émelygek és ez a köhögés sem tesz jót.
Wörishofener Nervenpflege. Én ezt tudom ajánlani, ez csak gyógynövényeket tartalmaz, és gyógszertárban is lehet kapni.Kicsi kapszilák.Nekem a háziorvosom ajánlotta, tavaly nyáron szedtem, kicsit ki készültem.De nagyon hatásos volt.És természetes anyagokból készül.

Fleur!
Nagyon sajnálom.Kép Pedig én sokszor kerestelek és azt hittem.. De nem baj bízni kell, a júniusi már sikerülni fogKépSzorítunk NekedKép

Szisszka!
Köszi a gratut!Veled mi újság? Talira nem jössz?

Puszi!

Pupy
Vendég

Sziszka!
Muszály lesz lazítanod egy keveset. Jó a munka, mert eltereli a gondolatokat, de azért azt is csak mértékkel szabad csinálni. A tali csak fél nap lesz, a másik felét dolgozhatod KépKép Naaa?????? Nem érzel csábítást?

Pupy!
Hát energiából van bőven, az biztos. Igaz, estére nagyon le tudok engedni. Én kötelezően 10-kor már ágyban vagyok, de tegnap.... 7-kor elaludtam a tv előtt, és nem tudott a férjem felrázni az álmomból. Nevetett rajtam, hogy fogat is úgy mostam, hogy a szemetet ki sem nyitottam. Vicces lehettem. Hát, én is meglepődtem a hőmön. Mérges is voltam magamra, hogy ha tegnap egyszer elhatároztam, hogy nem mérem meg, akkor minek dugtam a számba a hőmérőt, és vártam, hogy 36.7 lesz. Aztán nézem, hogy a piros 37-re felkúszott. Gondolhatod, hogy mennyire örültem. Egyébként nem hiszem, hogy a beágyazódás volt, mert már a 12 luteális napon voltam. A beágyazódás pedig 6-10 nap között szokott lenni. Szerintem azért volt, mert rosszul aludtam, folyton forgolódtam 4-től az ágyban, és hát mint tudjuk, az aktivitás befolyásolja a hőmérsékletet.
Megyek dolgozni.
Nálam egyébéként nem 8 óra munka 8 óra pihenés, hanem fél óra munka fél óra pihenés ritmusban telik a nap KépKépKép Ez a mai főleg.
Vendég

Angie!
Ezért adtam meg kétféle mértékegységgel, hogy kiválaszd a neked megfelelőt, illetve egyezőt.
Nekem úgy mérték, hogy hőmérőztem és a pé után 5 nappal kellett mennem. Így beszéltem meg a dokival.
Nem vagyok kényszerfekvésen, a dokik nem foglalkoztak velem, nem mondtak semmit.
Kikérdeztem egy csomó ikres anyukát a kórházban, megtudtam mik a lehetőségeim, illetve mit ajánlatos tennem, és döntöttem, hogy jó legyen a babáimnak, és nekem is.

Zsúka!
Azt hiszem, hogy közben rájöttem kire hasonlítasz.
Bocsi, de még nem is egy helyen lakunk. Ne haragudj.

Drága Szisz!
Jó téged is olvasni!
Hogy vagy?

Puszi: N

Kép
narco

Angie!

Rohanok de még nem értem fel az I. emeletre, csak azt feljtetted el mondani, hogy hány lépcsőfok van az I-ig.Kép Annyira aranyos vagy, mikor unatkozol, olyan jókat szoktam derülni. Tudod a képkirálynő.Kép
zsúka

Dido!
Látom nagyon megoszlanak a vélemények!
És az igazság az hogy mindenkinek kicsit igaza is van!
Nekem a medrolt nem hangulatjavitonak irták fel!Sőt nem is érzek tőle semmi ilyesmit!
Leirom neked hogy hogy ment nálam a beállitás:
Okt.első vérvétel amikor még nem szedtem semmit akkor volt 5 a progi szintem.
Nov.-ben 2x1 clostytol volt 16 az eredményem
Dec-ben 3x1 clostytol volt 22 az eredményem
és januárba 3x1 clostytol és esténként egy medroltol volt 30 fölött az eredményem!
Azt mondta az én orvosom hogy a proginak a 19-25cn közötti vérvételen meg kell haladnia a 25 legalább mert különben nem tudja megtartani a terhességet!És vetélés lesz belőle!
Nekem semmi bajom nincs ettől a gyogyszertől de még arrol nem hallottam hogy kedélyjavitonak esetleg jo lenne!
A te döntésed hogy beveszed vagy sem,de azt gondolom hogy azzal is kéne egy progi szintet nézni nálad ha még is elkezdenéd!Ha ugy látod jonak hogy nem szeded akkor inkább ne szedd!És tényleg menj el akkor egy másik orvoshoz mert lehet hogy az lenne a megoldás!
Akihez én járok professzor ő kisérletezte ki ezt a fajta gyogyszerkombináciot és ő tart előadásoket erről!Lehet hogy az orvosod ott hallotta és félreértett valamit!Nem tudom!

Puszi Aniko

KépKépKépKép
aniko24

Pupy!Kép

Köszönöm a dicséretet a panda tényleg tünemény csak ezért mentem az állatkertbe, hogy lássam. Ki tudja, hogy meddig lehet.

Narco!

Hát akkor ez most nem jött be. KépA profilomban találsz közelebbi képet.

De jó mindjárt megyek haza. Nem sokat ért a mai napom.Kép
zsúka

Sziasztok!

Nagyon aranyosak vagytok, hogy hiányoltok Kép...Jól vagyok!Kép Csak a jövőt látom, a múlton nincs miért rágodni...
A helyzet az, hogy Apa munkahelyváltásban van és most egy pár napot itthon lesz.Kép.(? talán)... Szeretem ezt az állapotot...Kép

Junko!
Örülök. hogy átjárható vagy.Kép A többi meg nem tragédia! (bár nem vagyok orvosKép) Tény, hogy sok baba született már hasonló adottságok mellett!Kép
A gyógyszerekkel (Closti és társai) kapcsolatban pedig a véleményem továbbra is megmaradt..., ha 1 %-kal is megemelik a babásodás esélyeit, szedni kell... Persze nem gondolkodhatunk egyformán és Neked kell dönteni!Kép Személy szerint ha a kutyakaki segítene abban, hogy ne ismétlődjön meg a mostani helyzet (persze nem fogKép), akkor azt fogok enni... Marshallkakit...KépKépKép

Mátra!
Nagyon vigyázz Magatokra!!!
Még mindig vigyorgok a napnak bármely szakaszában, ha Rád/tok gondolok!Kép

Juca!
Kitartás! Már nincs sok!Kép

Fleur!
Nem szabad feladni!Kép
Remélem, hogy a junius már okés lesz!Kép Tudod, elöbb-utóbb...Kép Nagyon szorítok addig is!!!Kép

Sziszka!
Életjelnek örülök!Kép Ha ritkán is van, de van...
Buksisimi átadva és Alfiéknak is utalva!KépKép
Marshall kulya, (ha lehet fokozni a kényeztetést), még inkább szeretgetve van.Kép Kapott pár hónap pluszt időt, amíg Õ lehet a középpont!Kép

Zsúka!
Külön öröm, hogy mégis tudsz jönni a talira!Kép

Ági, Nomi!
Ezerrel...Kép

Jucmuc!
Bízz abban, ha rosszak is a párod eredményei, van segítség és lesz megoldás!Kép (Engem is ez éltet!Kép)

Be kell fejeznem, mert kutyaséta...Kép

Puszó MIndenkinek!
BrillKép

Kép
brill

Pupy
Hááát kedvem az lenne... csak nem tudom, aznap kell e dolgoznom.

Angie
Persze, hogy csábit Kép
Igazából a hétvégi munka általában utazós, megyünk sokszor vidékre. Szóval számomra nem igazán munka, én csak felügyelek, hogy minden oké legyen.

Nárcisz
Téged is jó olvasni Kép
Örülök, hogy visszajöttél, annak mégjobban, hogy jó hírrel Kép
Velem nem sok van... munka munka munka.
babatémában annyi van, hogy volt két halványcskos tesztem asszem márciusban, de aztán végül megjött... ez földhöz csapott, de nézem a dolog napos oldalát. Kép

Szisz'

szisszka

Anikó!

Nagyon félreértettél, és lehet, hogy mindenki, mert nem jól fogalmaztam. Nem kedélyjavítónak írta fel a doki ezt a gyógyszert, hanem azért mert a stresszelés megnöveli a mellékvesék működését, és azok olyan hormonokat termelnek, amik negatívan befolyásolják a teherbe esést. Szó sincs kedélyjavításról, csupán arról, hogy amin keresztül megyek, azok a szervezetemben olyat idéz elő, ami gátolja a teherbeesést. Nem az én kedélyállapotom miatt mondta, hogy szedjem.
A progi szintem pedig a napi 2x1 clostiltól is 25-31 közötti a 19-21-23 napokon, úgyhogy emiatt mondhatta azt, hogy végülis rám bízza, hogy szedem-e majd.

dido

dido
dido

Az előbb elfelejtettem írni, hogy ez a gyógyszer a mellékvesék túltermelését gátolja, és javítja kedvező irányba.

dido
dido

Jó, hogy még minden megtörténhet, de hogy legyen akármi is, ha az együttlét után begörcsölök, utána nap is fáj, és szegény párocskám már nem is mer hozzám közeledniKép

Lakás témában. Írtam,hogy nekünk is zűrös volt a sok örökössel, de még pl szeptember óta nem jött vízdíj, hívtam őket, azt mondják, majd jön. Hát nem édesek? most meg már május vége. nem vagyok hajlandó több 10ezreket fizetni,mert valaki nem csinálja a dolgát. De nem?

Brill!
milyen kutyád van?
puszi zita
ebba

Dido, Anikó!
Hát amilyen progiszintről beszéltek ti, ahhoz képest az enyém nagyon a béka feneke alatt van. Vagy talán az nem ng/ml mértékegysében vannak a ti adataitok, hanem nmol/liter?
Vendég

Dido!
Bocsánat!
Akkor tényleg félreértettem!
Ha ilyen jo a progiszinted akkor csak tényleg a te döntésed hogy szeded e vagy sem!
Én január ota szedem és nekem semmi mellékhatása nincs!
Szaladok az oviba!
Késöbb jövök!
Puszi Aniko

KépKépKépKép
aniko24

Anikó!
Semmi baj, félreérthető voltamKép, és szerettem volna megtudni, hogy van-e valakinek valamilyen tapasztalat róla, úgyhogy köszön, hogy leírtadKép.

Angie!
Amiről Anikóval beszéltünk az a 19. 21. és 23. napi prigi érték, és annak 25 fölött kell lennie ng/ml mértékegységben. Ezután már csak csökken ez az érték, amíg meg nem jön. Ne aggódjKép, bár nem tudom, hogy a 25. napom mi a normális érték, de ettől biztos, hogy kevesebb, ha nincs baba.

dido

dido
dido

prigi=progi Kép bocsi

dido
dido

Dido!
Kép Akkor nekem annyi Kép

Haza megyek lányok! Mindenkinek szép estét kívánok. És sok puszi!
KépKépKép
Vendég

Angie!

Dehogy annyi, ez egyáltalán nem jelent semmi rosszat, ilyenkor már napról-napra jelentősen csökken az értéke. Anikónak a 26 napon ha jól emlékszem 8 volt és azt is teljesen normálisnak találta a doki, és a Te dokid is azt mondta, hogy ez jó érték. Nehogy elkenődjKép!!!!!!!

dido

dido
dido

Angie!

Nana, nem szabad elkenődni, a sok buta szám megzavart. Majd hétvégén kiderül, te mondtad, nem? Nyugi, hol az optimizmus? Kép Szorítok nagyon!Kép

Kismamik!
Én annyira síros lettem,h. azt el sem hiszem, ma a párom, azt mondta,h. lehet,h. nem tud eljönni velem csütörtökön a dokihoz és olyan zokogásban törtem ki,h. még én is meglepődtem.
Vagy az előbb, végig gondoltam,h. mit is vállalunk magunkra,lakáshitel, illeték, esküvő, baba és elkezdtem megint sírni.
A párom elkezdett viccelni,h. megyünk az Auchan elé majd koldulni a kocsikat, ami mégjobban elkezdtem sírniKép Szerintetek ezek a hormonok? De ennyire?? Kép

További szép napot mindenkinek!

Hoznak Nekem fincsi kolozsvári szalonnát és maci sajtotKép Annyira megkívántam,h. a páromat kértem,h. mikor jön értem hozzon.Kép
Tényleg nem baj,ha szalonnát ezsek, mármint nem az alakomat féltem, hanem tudjátok ez is nyers...

Pupy
Vendég

Sziasztok! remelem szep napotok volt/vanKép
Pupy! Orvendek, hogy tudtam segiteniKép remelem talaltal valami hatasosat. Mindenkeppen ugyelj magadra es a picuri Babocadra. Ugy orvendek nektek itt a forumon, mint magamnak! Jaa...a talira sajnos nem tudok elmenni, Budapest tolunk kb. 600 km-re van, es nekem egy napba nem fer bele az egeszKép de majd ha megyunk Bp-re szeretnek talalkozni veletek!
Angie! nyero paros lennenkKép ha tenyleg ugy lesz nagyot fogunk szorakozniKépKépKépKép A komanemmal is igy viccelodtunk egy par eve, meg az egyetemen, (meg nem ismertuk ferjeinket),hogy majd mi komanek leszunk...es azok lettunkKép

A parocskammal termeszetesen nem volt komoly a vita, csak egy kis koccanasKép es persze aludtunk ra egyetKépKép
Es most varok, hogy mi is van, de ti annyi jokedvet adtok nekem, hogy amig nekem is lesz babocam, addig orulok a Tieiteknek!

Pusszancs mindenkinek!

Nomibogar
Kép
nomibogar

Szomorú napom volt. Reggel megmondtam az anyukámnak, hogy nagymama lesz és egyáltalán nem örült. Sőt. Azóta hisztizik és nem is igazán szólt hozzám. Most vészjósló hangon azt mondta, hogy holnap beszélgetünk, úgyis van miről...
Ezt még megvárom, aztán szerintem szedem a sátorfámat.
A párom (Kép) nem akart elengedni, mert nem engem félt, hanem a babát. És milyen igaza van.
Egyébként ma jöttem rá, hogy mennyire szeret és mennyire félt. Eddig is tudtam, de ma valahogy biztosabbá vált. Számomra. Beszélgettünk nevekről, sétáltunk, beszélgettünk arról is, hogy akarjuk-e tudni a nemét majd. Meg ilyenek.
Szóval szép volt. Anyukámtól eltekintve.

Junkó!
Nagyon örülök, hogy átjárható vagy! Jön az a baba ne félj!

Didó!
Szerintem is ez a pörgős időszak adja majd meg a babát nektek. Nem lesz időd magaddal foglalkozni. Csak azt veszed észre, hogy nem jött meg...

Brill!
Nagyon örülök Neked. Remélem A.P.U. nagyon jó állást talált Kép

Angie!
Köszönöm, hogy így törődsz velem Kép Biztos te is elindulsz majd fölfelé nem is olyan sokára Kép

Zsúka!
Tündéri a panda! Hát még aki mellette áll Kép

Kérdeztétek, nem volt UH, majd hétfőn. Igen, ha kapok képet felteszem Kép

Bocsánat, aki kimaradt.Holnap már tényleg többet tudok lenni Kép
mátra

Sziasztok!

Juca!
Jujj, azért tényleg nem semmi a lábad... Mindenesetre nem fáj, ez jó, és az is, hogy már nem sokáig kell így kibírnod!!!

Mátra!
Nagyon szomorú vagyok amiatt, amit anyudról írtál... Nem írok olyat, hogy mit tegyél vagy mit ne, csak a szívem szakad meg Értetek, és egyet kérek Tőled: bármit, bárhogy mond az anyukád (bocs, hogy ezt írom, de nem érdemli meg, hogy az legyen!), ne mérgelődj, ne idegeskedj, mert tudod, hogy Magadra és a Kicsidre kell gondolnod, most TI vagytok a legfontosabbak!!! Puszika!!! Ja, és minél előbb költözz a párodhoz(Kép)!!!

Junko!
Örülök annak, hogy ezt a problémát kizárták! Akkor most már csak el kell utaznotok Rodoszra...Kép

Anikó!
Köszi a hiányolást, jól vagyunk, csak nem volt időm/erőm jönni. Ja, meg nem volt nálunk villany két napig... Szemét cég ez az Eon...

Pupy!
Tipikus kismama-tünet...Kép Volt egypár hét, amikor én is ilyen picsogós voltam...Kép

Angie!
Sajna nekem is kell ilyen szteroidos kenőcsöt használnom, igaz, csak egy kevés része tartalmaz szteroidot, ekcémás vagyok, de a bőrgyógyász azt mondta (én is beparáztam, és elmentem vele), hogy többet ártok, ha nem kenem és csupa seb leszek, mint ha néha bekenem a kezem... Persze ez valószínűleg más, mint a tömény szteroid bogyó.

Dido!
Nekem is azt súgja valami, hogy akkor jön ez a baba, amikor nem is figyelsz oda, szép csendben...Kép

Nagyon sorry, aki kimaradt, de fogyóban az energiám, ami mostanában egyébként is kevés... Kende baba gyakorlatoztat éjjelente, az alvásom olyan, hogy kb. egy órát alszom, aztán pisi, aztán fél óra, mire visszaalszom, egy óra alvás... Szóval reggel, mikor felkelek, fáradtabb vagyok, mint amikor lefeküdtem (szerintem ez már a bemelegítésKép). Azért szerencsére nincs olyan nagyon sürgős és rengeteg tennivalóm, de mindig akad valami, és ugyebár már feleannyit sem bírok tenni, mint mondjuk egy hónappal ezelőtt... Holnap megyünk doktorbácsihoz, kíváncsi leszek, mit mond, mert elég érdekes szurkálásokat éreztem az utóbbi két hétben odalent, nagyon izgi, amikor a kisfiam nekinyomja magát a bordáimnak és akkor szúr alul is, mintha kést nyomtak volna bele. Ilyenkor szerintem nyújtózkodik... Fájásom nincs, azt hiszemKép, bár lehet, hogy még nem is kéne lennie, keményedni néha szoktam, de pihire múlik.

No, elég is volt belőlem, és ígérem, hogy ha az Isten (és az E.on isKép) úgy akarja, akkor jövök gyakrabban!

Puszilok mindenkit, és mindenkinek küldöm a drukkjaimat az aktuális eseményekre!!!++++++

Sziasztok

Norwell+Kende baba (34+5)

Kép
Kép
norwell

Sziasztok!

Mátra!
Nagyon szomorú lettem, amit olvastam rólad.
Mi történt?
Miért baj, ha unokája lesz?
Addig még annyi minden változhat Kép

N

Kép
narco

Brill!
Nagyon örülök,hogy jelentkeztél!De annak mégjobban hogy ilyen pozitiv vagy!
KépRemélem a párodnak jobb lesz a következő munkahelye!És kicsit többet összebujhattok az elkövetkezendő napokban ha otthon lesz!

Szisszka!
Gyere többet közénk mert ez nem elég ám nekünk!Kép
Jo lenne többet olvasni rolad!
Neked milyen kutyusod van?Kép

Angie!
Igaz ezt már csak holnap olvasod,de ne ilyedj meg attol amiket mi irunk Didoval mert nekünk ugyanabban a mértékegységben nézik a progiszintet és neked szerintem nem!
És nekem a 26cn.-on tényleg 8 volt az értékem!
Kiváncsi vagyok a reggeli hődre?!

Zsuka!
Nagyon édes a pandamaci a képen!
De jo lehetett az állatkert!Helyes vagy a képen nagyon!

Narco!
Ügyesen taktikázol hogy a babácskák ne küldjék vissza a kaját!
Neked mi a véleményed a homeopátiárol terhesség alatt?Mert semmi esetre sem szeretnék olyat ajánlani senkinek ami esetleg kérdéses!

Mátra!
Ez szomoru hogy anyukád ilyen!Kép
Tényleg az lenne a megoldás ha már nem laknál vele!Neked már más a fontosabb az életedben és ő miatta ne szomorkodj!
De annak örülök hogy a párod ennyire szeret óv és aggodik érted(tek)!
Az ultrahang képet várom nagyon!

Virág!
Annyit elárulhatsz,hogy melyik meddőségiben voltatok?
És miért nem fogadták el a férjed eredményét?
Nektek lombik a következő lépés?

Évi!
Esetleg egy kis izelitő kaphatnánk Doribabábol mostanság?!

Timi!
Kristof már mekkora?Kép esetleg?

Juca,Norwell!
Hogy vagytok?

Jucmuc!
Milyen az uj munkahely?

Puszi AnikoKép

KépKépKépKép
aniko24

Nárcisz!
Nemes egyszerűséggel féltékeny. Féltékeny, mert eddig ő volt a gyerekem, ápoltam, elláttam, mindent megcsináltam. Azért keltem fél hatkor, hogy őt bevigyem a munkahelyére autóval, mert ő nem tud busszal menni, mert műtötték tavaly gerincszűkületre. De ez csak egy szeletke. Leendő apósom szerint elég skizofrén helyzet.Kép
Szóval a fő érv a köztünk lévő korkülönbség, és az, hogy nem beszéltem meg VELE előre. Kép
Õ nem vesz tudomást a betegségemről, szerinte csak úgy megműtött az orvos. Egyedül voltam mikor a rákkal (remélem) küzdöttem, egyedül voltam, mikor a gyerekért küzdöttem és egyedül vagyok most, hogy azért küzdök, hogy megmaradjon ez a baba. Persze, most a párom(Kép) nem veszem számításba, csak anyámról beszélek.
Ti itt a tpoicon jobban izgultatok és szorítottak értem, mint a saját anyám. Zsúka felajánlotta a segítségét a szakdolimhoz azonnal, pedig akkor jött a topicba. Juca is. Anyámat akkor is ki kellett szolgálnom. Mikor beteg voltam lázasan, félkómában kellett kivinem őket a temetőbe, erről akkor is írtam. Most megint miért számítanék. Ez egy kellemetlen szösszenet.
Én azt is megkockáztatom, hogy holnap azt fogja mondani, hogy vetessem el. Akkor viszont nem fogja látni az unokáját. Ja és persze mindenkinek azt mondja, hogy ő mennyire szeretne unokát... Egyébként gyógypedagógus Kép
Bocsánat, hogy így kijött, de nem bírtam magamban tartani. Kép
mátra

Sziasztok lányok!

Bocs, de most én is nagyon rövid leszek... A talira, ha 10-én lesz, sajnos biztosan nem tudunk elmenni. Na de majd legközelebb Kép

Mátra Kép Nagyon sajnálom, hogy anyukád így reagált a babára KépKépKép Szerintem azt sem érdemli meg, hogy elmenj hozzá holnap. Muszáj? Annyira akartátok ezt a babát, nehogy vmi baj legyen az ő önzése miatt.

Juca Kép Az én lábaim is ilyenek voltak (vagy még ilyenebbek Kép), szülés után 1 héttel már nyoma sem lesz Kép

Anikó Kép Köszi, hogy hiányoltál Kép Kristófot múlt héten mértük meg, akkor 58cm volt, a súlya pedig tegnap 5835g volt. Újabb képet sajnos most nem tudok feltenni róla, mert még nem töltöttem fel a gépre a digitális fényképezőről.

Junko Kép Örülök, hogy jó lett az átjárhatósági eredménye Kép

Most ennyi voltam. Puszilok mindenkit!

Timi

KépKép

KépKép
timika

Anikó!
Nézd én semmilyen gyógyszert nem szedek, még fájdalomcsillapítót, vagy gyógyteát sem.
Ami nincs bevizsgálva, abban nem hiszek, és pl vérnyomáscsökkentőből is csak egyet engedélyeztek a világon terhesség alatt. Viszont az orvosok tudatában nagyon él a contergános eset, és ez mindenre rányomja a bélyegét.

Mátra!
Jobb, ha megbeszéljük a dolgokat. Amikor kiírod, akkor te is próbálod más szemszögből nézni a dolgokat.
Mit gondolsz mi lesz ennek a vége?
Most lehet, hogy durva leszek, de mikor szülj gyereket, hiszen 28 éves vagy, és nem kis problémán túl. Tudom nehéz otthagyni a szülőket, még talán a párodét könnyebb, de a sajátot nagyon macerás. Ha a párod és szlei mellettetek állnak, akkor valamennyire kárpótolni tudnak az eddigiekért. Viszont engedni a zsarolásnak nem szabad, mert később fogod bánni. És egy Önző lénnyel a nyakadon mindig be fogja valami árnyékolni a boldogságodat.
Drukkolok neked, hogy minden rendben legyen, nagyon vigyázz magadra, és a babára. Õ a jövő, nem kell a "múlt" felé nézni...

Puszi: N

Kép
narco

Kedves Mátra!

Ne haragudj, hogy hozzászólok, de szeretném elmesélni Neked az én történetem, mert én is hasonlókat éltem át anyukámmal kapcsolatban. Kép Nekem ugyan nem babám volt, hanem férjem, akivel mellesleg anyukám hozott össze. A párom a gimiben osztálytársam volt, aki már akkor szeretett volna tőlem egy kicsit többet a köztünk lévő barátságnál... Kép Amikor anyukám megtudta, hogy én nem akarok távkapcsolatot (a párom Pestre, én Szegedre mentem egyetemre), elkezdett piszkálni, hogy miért nem? Aztán amikor (valamilyen szinten) az ő közbenjárásával összejöttünk, 1 év múlva a "szövetségesből" "ellenség" lett, hisz "túl sokat" voltam együtt a párommal... Anyu mindenben talált kivetnivalót: hiába végeztem el minden házimunkát, ami az én feladatom volt, hiába vizsgáztam ötösre adott tantárgyból, semmi nem volt jó, semmi nem felelt meg és csak azt kaptam, hogy semmivel nem törődök, csak a barátommal... Pedig ez nem volt így... Kép Azt éreztem, hogy borzasztó féltékeny rá, amiért "elvett" tőle... Akkor borult a bili, amikor a párom megkérte a kezem, és elhatároztuk, hogy eljegyezzük egymást. Ne tudd meg, min mentem keresztül... Kép Az az ember, aki számomra korábban a legfontosabb volt, akiben vakon megbíztam, ellenem fordult... Persze a "jó szándék" vezette őt... Csak ezzel a hozzáállásával sikerült magától ellöknie, olyannyira, hogy egy este szedtem a sátorfámat és elköltöztem otthonról, mert már nem bírtam az állandó piszkálódásait. Hála Istennek volt hova mennem... Iszonyú heteket, hónapokat kellett átélnem, és nem volt könnyű. Az esküvő után valamelyest puhulni látszott anyukám, de amikor tavaly ilyenkor a babát terveztük, azt mondta egyszer, hogy ő egyáltalán nem lesz kíváncsi az unokájára és nem akarja magához édesgetni, mert a végén még ő is be fogja csapni egyszer... Sajna most egy ideig nem lesz unokája, tehát ettől a problémától megmenekült... Azt sajnálom ebben a történetben a legjobban, hogy soha nem lesz már olyan a kapcsolatom anyukámmal, mint korábban!!! Kép Nekem akkor egy dolog segített: itt volt mellettem az a személy, aki szeretett, aki segített, aki támogatott... Kép Hidd el, a legnagyobb kincs most a párod és a baba, akit a szíved alatt hordasz!!! Senkinek ne engedd, hogy tönkre tegye a boldogságod, hisz ez a Te életed, Neked kell élned és nem anyukádnak! Szóval kívánok Neked sok erőt, kitartást, türelmet és szeretetet, hogy át tudd vészelni ezt az időszakot! Ja és vigyázz Magadra, mert most semmi nem lehet fontosabb, mint a Te és a baba egészsége!!! Kép

Puszi
Zsu

Zsu
valér

Nárcisz!

Tökéletesen igazad van. A párom édesapja idős ember, de dolgozik, mint orvos és egyetemi tanár, az anyukája is orvos és a mostohaanyja is. Szóval pörög mindenki és azt látják, hogy én szépen lassan tönkre megyek. Épp az imént mondta a párom, hogy nem egy aggódó típus, de most nagyon aggódik értem, értünk. Zsarolás, anyám részéről addig lesz, amíg él. Aki egy ilyen hírnek nem tud örülni, aki elnézi, hogy az egy szem gyereke egyedül néz farkasszemet a halállal és az a reakciója, hogy mit gondolnak róla, mert nem mondtam el mindjárt és nem volt ott velem a kórházban, aki mikor már tudja, hogy kisbabát várok, a képembe fújja a cigarettafüstöt és nem zavarja el a macskát, az számomra már nem anya. Szeretem, de nem tudom, milyen az, ha valakinek anyja van. Azt tudom, hogy ha valakinek van egy ötven éves lánya. Aki néha artikulálatlanul fröcsög baromságokat. Ilyenkor próbálja az anya szerepet játszani. Amikor a tranzakcióanalízist tanítom mindig jót nevetek magamon és arra gondolok, hogy pontosan tudom, hogy mit, mikor, hol rontok el. Mégis hagyom. Hagytam. Most viszont itt van a pociban a jövő. A legfontosabb. Már csak ő számít.
Puszi
mátra

Zsu!

Köszönöm a történetedet. Tökéletesen megértelek, bár minden helyzet más, tudom, hogy min mentél keresztül.
Igen, a baba a legfontosabb. Ha én nem vigyázok Rá, akkor senki.
Kívánom, hogy minél előbb legyen Nektek is kisbabátok. Megérdemlitek.
Nem tudom hová néz néha a jó Isten. De az is lehet, hogy pontosan tudja, mit tesz. Kép

Puszi
mátra

Jó éjt mindenkinek
mátra

Timika!
De édes lehet ez a nagyfiu!
És már ennyi kilo?!Ez gyönyörű!Akkor nincs baj az evéssel ugy látom és a tejcikapacitással sem!
A képeket azért majd várom ha majd tudod!

Narco!
Köszönöm a válaszod!
Erről a gyogyszerről én is hallottam meg olvastam is sokat!(sulyos rendellenességgel születnek a babák tőle)!
Nekem már régota pajzsmirigy elégtelenségem van és amig terhes nem lettem addig nem is kellett rá szednem semmit!Viszont utána egy hormont(L-thiroxynt)kellett elkezdenem és bevoltam szarva hogy most mi lesz!Ugy voltam vele hogy én aztán nem szedek be semmit!De ugy rám hozták a frászt hogy ha nem szedem akkor szellemi fogyatékos gyerekem fog születni és ebben megerősitett még két endokrinologus is hogy már nem kételkedtem benne a végén és szedtem mint a kisangyal!
Sokat olvasgattam én is ezekről a gyogyszerekről de ezek évről évre változnak!

Mátra!
Most kicsit önzőnek kell lenned és anyukádat kicsit "c"vágányra kellene tenned!
Szerintem sem tul szerencsés vele most ezen diskurálni!Hagyjad hagy eméssze a dolgokat magába és minél elöbb költözz el!

Valér!
Szomoru,ami veled történt!
Borzasztoan sajnálom hogy már nincs melletted az az ember aki ilyen sokat jelentett neked akkor!
De hiszem azt hogy hamarosan megtalálod a boldogságod és ismét együtt tervezgetjük a babákat!Mert ennyi rossz után csak jo jöhet!
Szegény Mátra is ragaszkodot a rég elromlott kapcsolatához és amikor egyáltalán nem várta akkor találta meg a szerelem!És milyen gyorsan pörögtek az események nála!KépKépKép

Puszi AnikoKép

KépKépKépKép
aniko24

Mindenkinek szép álmokat!
Jo éjszakát!
Puszi AnikoKép

KépKépKépKép
aniko24

Kép
Kép
Kép
mátra

Jó reggelt!

Nálunk igen csak esőre áll Kép
Elkezdtem enni az aloe-t és tegnap teljesen megszűnt a pecsételgetés. Viszont sikerült a C orvosnál kisírni egy időpontot péntekre. Akkor apárom(Kép) is tud velem jönni Kép

Kép
mátra

JÓ reggelt Csajok!Kép

Most olvastam végig a tegnap esti dolgokat, és szeretném leírni a véleményemet.Bár tudom,h. ez nem az én dolgom, és ha vkit nagyon megbántanék szeretném ha kizárnátokKép

Mátra!
Először is nagyon ideges lettem, majd elkezdtem sírni, miután elolvastam mit írtál.
Nem tudom, szerintem anyukádat sem az ANYA sem a PEDAGÓGUS jelző nem illeti meg.Az ember ha másra nem is, de az Anyukájára mindíg számíthat. (Nekem sem volt így de majd leírom) Anyukád önző, és csak magával foglalkozik.Nem tudom,volt valaha jó a kapcsolatotok? Vagy mindíg csak kihasznált? Persze,h. féltékeny Rád, hisz te erős vagy, és már annyi mindenen átmentél.Sajnálom, komolyan. Tudom, ez a te dolgod és a te életed, de én csak annyit tudok tanácsolni,h. minél előbb költözz el.Szerintem se tedd ki magad annak,h. az Anyukád azt mondja neked,h. vetesd el a babát. De tudod, ha pozitívan nézzük a dolgokat, akkor mindíg itt lesz a szemed előtt a példa, éppen ezért te leszel a világ egyik legjobb anyukája!! Ezt kívánom! ÉS Rám/Ránk MINDÍG számíthasz! ÉS nagyon örülök,h. a Párodra (Kép) is.ÉS most csak Ti vagytok a fontosak, nem anyukád. Remélem minél hamarabb el tudsz költözni.

Valér!
Nagyon nagyon sajnálom,h. Neked is ilyen lett a kapcsolatod anyukáddal.Szerintem ez az egyik legszomorúbb történet a világon.Én el sem tudom képzelni (megint sírokKép) ,h. valaha a gyermekemet így elhagyjam. Kívánom,h. minél hamarabb teljesüljön a vágyatok, és babátok legyen.A párod anyukájával mi a helyzet?

Akkor tömören én is leírom,h. miért is zaklatott fel ennyire ez a téma.(persze ha csak nem baj)Szóval én 9 éves koromig nagyimmal éltem,mert a szüleim ittak inkább.Volt egy öcsém is, de sajnos meghalt még fél évesen.(Anyukám nem jól fektette le..Kép)9 éves voltam mikor nagyim meghalt, és akkor a keresztszüleimhez kerültem Nyíregyházára, akiknek nem volt gyerekük.(Keresztanyámnak volt egy 3-as ikres terhessége SPONTÁN! de a 6. hónapban felfázott és elmentek a babák)Szóval ők neveltek fel és azóta is őket tekintem szüleimnek. Viszont itt is nagy volt a korkülönbség, ezért k.anyámmal nem jöttem ki jól.Rengeteget veszekedtünk, mindenbe belekötött stb. Aztán lett egy barátom, akit nagyon utáltak.A mai napig nem tudom miért.És én fogtam magam és 18 évesen eljöttem otthonról.Nem mondom, nem volt könnyű, főiskolára jártam, a barátommal is szétmentünk albérlet stb. És ez idő alatt nem beszéltem a szüleimmel. Majdnem 2 évig.De itt vagyok Kép Aztán megismertem a párom és szép lassan újra megkerestem anyuékat.Így,h. 2 éve Pesten lakunk így lett teljes a kapcsolatunk.Nem megyünk egymás agyára, amikor havonta-2 havonta talizunk, nincs idő veszekedni, örülünk egymásnak.És a párom is imádják.Apukám azt mondta neki,h. kisfiam!Kép Múlthéten mikor felhívtam anyumat,h. babát várok, sírt!!! Az örömtől és én is (most is),h. ő nem is az "igazi" anyukám, és mégis annyira örül.
Na jó abbahagyom mert ma reggelt végigsírtam eddig.Csak annyit szeretnék,h. mindenki legyen nagyon boldog, és találja meg azt a társat, párt, szülőt akire mindíg számíthat. És kívánom,h. minél hamarabb babás legyen mindenki és szerethessük a babánkat.KépÉs kívánom mindenkinek, aki szeretcsés helyzetben van és jó a kapcsolata az anyukájával,h. ölelje meg és mondja meg neki mennyire szereti. Lányok! Lehet lemaradtam az anyák napjáról??Kép

Akkor gyorsan még egy pár szóKép
Nárcisz! Hogy érzed magad?

Zsúka!
Én is meglestelek a profilodban (már sokadszorra) és még mindíg gyönyörűnek találom az esküvői képet.Kép

Brill!
Dejó,h. újra itt, és lyen optimistán.Ez az , így kell ezt csinálni. Remélem APUval többet tudtok együtt lenni, most.Kép

Szisszka!
Szerintem biztosan jót tenne neked fél nap munka nélkül...VELÜNK!Kép

Ebba!
Sajnálom,h. ilyen helyzetben vagy.Nem is tuom mit lehet ilyenkor tenni. Mi 3 hónapja költöztünk ide, és még nem jött villanyszámla.Pedig minden hónapban bediktálom.

Nomi!
Nem akarok kiabálni, de láttam a táblát...Kép Szom a teát, remélem használ, még annyira nem. De holnap végre megyek a dokihozKép és akkor utánna hátha okosabb leszek.
Sajnálom,h. nem tudsz jönni a taliraKép de megértelek.De ha majd Pesten jársz, ugye mindenképp szólsz?? Én még mindíg támogatom a babásodjunk párosan kampányt!!Kép

Norwell!
Megnyugtattál, bár a ma reggelt is végigsírtam.Kép Pihizz sokat, hisz már lassan készül a tested a nagy találkozásraKép

Bea!
Hogy vagy?

Na tényleg befejezem,mert ki fogtok zárni annyit bírok írni.

Puszi Mindenkinek!
Kép

PupyKép
Vendég

Sziasztok!

Szomorú egy napunk vanKép, itt legalábbis esik, és az a tipikus csendes, lassú, hosszú esőKép

Mátra, Zsu, Pupy!
Nagyon sajnálom, hogy ennyire rossz a kapcsolatotok a szüleitekkel. Szerencsére én ezt elképzelni sem tudom, mert szerintem nekem van a világ legjobb Anyukája, ha én csak feleannyira leszek jó és türelmes, már akkor is elégedett lehetek majd. Pedig köztünk is nagy a korkülönbség, egész pontosan 33 év, de látom, hogy már énnálam sem lesz ez sokkal másként.
Úgy gondolom, hogy ha nincs jó kapcsolat a szülő és a gyerek között, arról mindig a szülő tehet, hiszen ő volt a felnőtt, mikor Ti még gyerekek, és neki kellett volna tudnia irányítani, és önzetlenül szeretni. Sajnálom, hogy nálatok ez nem így van, és én igazából tanácsot sem tudok adani, mert csak megdöbbenve olvasom az eseményeket. Abban azért biztos vagyok, hogy éppen ezért Ti mindent máshogy fogtok csinálni, és nagyon-nagyon jó Anyukák lesztekKép.

Norwell!
Én is kíváncsian várom, hogy mit mond a dokiKép. Ezeket az éjszakákat pedig már tényleg nyugodtan lehet felkészítésnek tekinteni, amikor már majd kintről "ugráltatja" Kende baba az AnyukájátKép

Sziszka!
Sajnálom, hogy megint nem találkozhatunk, pedig már nagyon kíváncsi vagyok RádKép
Jól emlékszem, hogy Te mostanában felvételizgetsz? Vagy az még később lesz?

Timika!
Már úgy várom, hogy feltöltsék a képeket a gépre, mert olyan kíváncsi vagyok Kristófra, hogy már mekkorát nőttKép

dido

dido
dido

Sziasztok Lányok!

Csúnyán esik itt az eső Kép

Pupy!
Aranyos vagy, de szerintem nincs amiért drukkolni nekem. Úgy érzem, hamarosan meg fog jönni. Tegnap elmúlt a cicifeszülésem, el kezdett fájni a hasam olyan menzeszesen, néha pici szurkálásokat is érzek mellette, ma a hőm is már csak 36,85, na és a tegnapi progi szint. Szóval ez így együtt nem valami ígéretes. Úgyhogy én már felkészítettem magam a nagyon nem szívesen látott Piroska nevű vendégre.
A sírás pedig teljesen normális. A barátnőm, aki aztán egyáltalán nem sírós, az első ultrahangnál el kezdett zokogni, aztán még utána is érzékenyebb volt egy ideig. Aztán szép lassan hozzászokott a tényhez, hogy babája lesz, és elmúlt nála ez a sírosság. Tehát sírj csak nyugodtan. Puszi, és szép napot neked az eső ellenére.
Dehogy fogunk kizárni! Mit szóljak én! Én állandóan fo...m a szót.

Mátra!
Már meséltél anyukádról, és nagyon sajnálom, hogy a helyzet azóta sem változott. Nagyon rossz érzés lehet, amikor nem áll egy anya a gyereke mellé. Az én anyukám tudom, hogy nagyon szeret engem, de mégis egész életemben ha valakivel vitába keveredtem, mindig a másiknak volt igaza, nem bízott bennem sosem. Persze, mellette éreztem, hogy szeret, és mindent megad nekem, és megtesz értem, de ezt az egy dolgot nagyon rosszul csinálta. Ezért is nem működött közöttünk a kapcsolat. De amióta elköltöztem, azóta teljesen helyre billent a kapcsolatunk. Anyukámnak az öcsém a kedvence, nagyon elfogult vele, mert hát az öcsém ugye orvos, anyu meg gyógyszerész, így hát minden szava szent az öcsémnek. Tudom, hogy rám is büszke, hogy tanárit végeztem, na de azért egy egészségügyis mégiscsak közelebb áll az ő világához. Néha elő is tőr belőlem a féltékenység, de hamar leküzdöm. Apunak viszon én vagyok a kedvence, szóval megvan az egyensúly Kép Örülök, hogy a párod melletted van, és ennyire félt. Ennek meglesz az eredménye, úgy gondolom. Továbbra is a szívemen van a sorsod!!! Nem szabad aggódnod, idegeskednek, mert az most nem tesz jót.

Norwell!
Persze, ha a doki, akiben teljesen megbízol azt mondja, hogy többet ártasz magadnak és a babának ha nem használod a krémet, akkor természetes. Mindig mérlegelni kell.
Reméljük, ha Kende baba kint lesz, az ellentétjét fogja csinálni, éjjel majd szépen hagy aludni. Egyébként én tegnapelőtt éjjel nagyon zaklatottan alutam, és valamiért ma is. Felébredtem, amikor a férjem bebújt mellém az ágyba, alig bírtam visszaaludni, aztán fél 3-tól ismét el kezdtem forgolódni, és majdnem végig fent voltam. Nem is értem, hiszen én vagyok a világ legnagyobb alvója. Este is alig jött álom a szememre, előtte este pedig elaludtam már 7 órakor. Biztos öregszem, és ez a front zavart meg Kép

Bogárka!
Nálad mi a helyzet? Kezdek igzulni érted!

Most megyek, dolgozom egy keveset, aztán még jövök.

Puszi MINDENKINEK!!!
Vendég

Sziasztok.

Mátra, Nárcisz, Pupy...

Most csak egy témához szeretnék hozzá szólni. Ahhoz amit Mátra írt, ill. amit Nárcisz írt a szülőkről, anyósékról. Ahogy olvasom a soraitokat hálát adok az Istennek, hogy nekem és férjemnek is ilyen nagyszerű családja van. Persze vannak problémák, és sokszor egymás agyára megyünk (főleg az enyémre, de én pukkancs vagyok Kép) de mind a szülőkkel, nagyszülőkkel, testvérekkel nagyon jó a kapcsolat. valószínű ezért is nyilatkozom ilyen könnyen...

Én nem mondanék semmit arra, hogy a szüleitek/anyósotok hogy viselkedik időnként, és nem is igen látok bele az életetekbe. Nem hiszem hogy kritikát fogalmazhatnék meg ellenük/mellettük. Ám családnál nincs fontosabb, és olyat mondani, hogy nem láthatják majd az unokákat nagyon súlyos szavak. Bármilyenek is, ők hoztak minket világra és szeretnünk kell őket. Kinek-kinek a sajátjait. Soha nem lehet tudni mi milyenek leszünk. És az nagyon fog majd fájni, ha a ti gyerekeitek is, ne adj Isten így fognak viszonyulni hozzátok. Az hogy mi itt a fórumon elbeszélgetünk, rendben van hasonló cipőben járunk, ritkák a surlódások. D ez hogy úgy mondjam nem a "valós" élet. Persze hogy meghallgatunk (ezért töltünk itt pár órát, de csak párat...), ám erre nem szabad alapozni, úgyértem arra, hogy még mi is itt jobban meghallgatunk bárkit is mint a szülők, vagy a barátok.

Egy szónak is száz a vége gondoljátok meg, barátok, férjek jöhetnek mehetnek. A család az mindig az marad.

j.
Vendég

Junkó!
Én is szerencsés embernek tartom magamat és a férjemet is, mert mindkét család nagyon odaadó, de sajnos úgy tűnik hogy egyre kevesebb az ilyen szerencsés család. És ez nem egy-egy embernek a hibájából fakad, hanem a mai társadalom hordozza magával. Nem akarok belemenni filozófálgatásokba, de az biztos, hogy annak aki ebben a cipőben jár, nagyon nehéz tanácsot adni, kérni őket, hogy szeressék a szüleiket. De hiszen ők azon vannak! Ezért küzdenek és fáj a szívük miatta! A szeretethez viszont két fél kell, és oda-vissza kell működnie, hogy ki tudja forrni magát. Nekem Isten a legjobb hasonlatom. Hiába akar minket Isten szeretni, ha azt mi nem engedjük, nem veszünk tudomást róla. Könnyű mindent Istenre fogni, hogy azért történik velünk annyi tragédia, mert Isten nem szeret. Pedig az ember magának keresi a bajt, és okozza a katasztrófákat az engedetlenségével, okoskodásával (lásd hova jutott a természet, és akkor sorolhatnám tovább). Csak egy picit fordulna magába a társadalom, máris jobbá válhatna ez a világ. Ahhoz, hogy valami működjön két fél között, mindkét félnek egyformán kellene hozzáállnia a dolgokhoz. Nekem legalábbis ez az élettapasztalatom. Sokat gondolkozok ezen.
Remélem, nem bántottalak meg a hozzáállásommal. Örülök, hogy nálatok a családban minden rendben. Úgy érzem, mindenkinek meg van a maga keresztje, és ez mindenkinek más.
Vendég

Bogárka!
Elkerülte a figyelmem az üzenetedet. Nekem is tetszene a párosítás, márcsak a földiségünk miatt is, de ahogy írtam Pupynak, nekem valószínűleg meg fog jönni. Ajánlanám figyelmedbe Ágit vagy Monyókát Kép
Neked nagyon pontos szokott lenni a ciklusod? Mert akkor nagy eséllyel indulsz a masírozásban "első emeletre" Kép
Vendég

Junkó!

Igazából én sem vagyok egy felfújom magamat és nem érdekel semmi típus.
Nagyon sokáig próbálkoztam az anyósoméknál.
Szerintem örülj neki, hogy nem kell egy ilyen mondatot kimondanod. Örülj annak is, hogy ilyenek a szüleid, és nem arra hajtanak, hogy megtudják mennyit keresel, akkor kitalálják, hogy mennyivel is tartozol nekik, hogy nyilvánosan az esküvőd alatt tolvajnak nevezik az anyukádat, a keresztanyádat, és még ki tudja milyen rokonodat, hogy az alegfontosabb, hogy a sógornőd egy kurva.
Na ezeket én mind lenyeltem, hiszen a legfontosabb a család, de amikor a férjemet elkergették hazulról, nem adtak neki pénzt, én tartottam el 50000 ft-ból....sorolhatnám még.
Szerintem olvasd el, mit írtak még a lányok, és szerintem egyértelmű, hogy nem akarjuk velük tartani a kapcsolatot.

Volt olyan csoprttársam, akinek tündéri anyukája volt, soha nem verték meg, mindig ő volt az első.
De hidd el, hogy nem minden család ilyen, és van amitől igenis meg kell szabadulni, különben a te életed megy tönkre.

És valóban, sajnos ez a család mindig marad, és ezerszer kívántam már jobbat, és szebbet, de sajnos marad....

N

Kép
narco

Sajnálom, kiicsit eldurrant az agyam, és bocsánatot kérek mindenkitől, akit megbántottam.

Angie!
Annyira igazad van...

N

Kép
narco

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: