Udv, kozottunk
Ne maradjatok sokaig! Lassan nemzetkozi babanetet lehetne nyitni magyar lanyok szamara
Alena:0
Csak egy honappal vagy idosebb, mint en. Most latom CatEye is abban az idoben szuletett
Mar 30 folotti mamak leszunk
De legyunk! Andy
Sajnalom, hogy nem tudsz jonni, de inkabb pihenjel jo sokat. Ha internet kozeleben jarsz, adj hirt magatokrol. Nagyon boldog babavarast kivanok

Most, hogy mar jopar honapja merem a homet, kiderult egy-ket dolog. Az elso ciklusokban valoszinuen nem volt peteeres (csak azert mondom, mert szajban mertem), aztan a noklapja internetes oldalan olvastam, hogy jot tesz, ha minden nap fejre allunk. Megmozgatja a mehet es a petefeszkeket, es elosegiti a peteerest. Igy egy honapon keresztul minden nap fejrealltam. Parocskam meg rohogott, mert voros voltam, mint a tulipan
Aztan harom cikluson keresztul a hogorbe igen szepen alakult. Abbahagytam a fejen alltas, hogy meglassam a kulonbseget. A harom ciklus utan most ott tartok, hogy ket ciklus ota megint nem volt peteeresem. Most ujra elkezdem
Lehet, hogy bekepzelem, de az is lehet hogy mukodik. Igazabol nem kerul semmibe, nem gyogyo, amit be kell szedni. Erdemes kiprobalni - legalabbis szerintem.
Krissi
Beirod az azonozitodat es a jelszavad, amikor elkuldod az uziket? Akkor is szokott ilyet csinalni. Sajnos nem jott ossze a holdacska es a pé egyszerre, bar elotte harom napig lent volt a hom, lehet hogy megprobalt hozzaigazodni?
Szoval most megint eselytelen a honap
De jovo honaptol aztan lesz nemulass
Lanyok
En vagy tiz eve szedtem fogigatlot kb. 1 evig osszesen, mert nem birtam bevenni
. Szinte alig barnazom- csak neha fordul elo. En gyogyi ellenes vagyok, ezert szerintem biztos nem hasznal, ha evekig szedi az ember lanya folyamatosan. Viki
Hatalmas gratula a babucihoz. Fantasztikus, hogy igy elsore osszejott
Boldog babavarast
Sajnos mindig a topik vegere kerul a hozzaszolasom, de azert valaki csak elolvassa
Puszi Nektek:
Vica