A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Uj LanyokKép
Udv, kozottunkKép Ne maradjatok sokaig! Lassan nemzetkozi babanetet lehetne nyitni magyar lanyok szamaraKép

Alena:0
Csak egy honappal vagy idosebb, mint en. Most latom CatEye is abban az idoben szuletettKép Mar 30 folotti mamak leszunkKép De legyunk!

AndyKép
Sajnalom, hogy nem tudsz jonni, de inkabb pihenjel jo sokat. Ha internet kozeleben jarsz, adj hirt magatokrol. Nagyon boldog babavarast kivanokKépKépKép

Most, hogy mar jopar honapja merem a homet, kiderult egy-ket dolog. Az elso ciklusokban valoszinuen nem volt peteeres (csak azert mondom, mert szajban mertem), aztan a noklapja internetes oldalan olvastam, hogy jot tesz, ha minden nap fejre allunk. Megmozgatja a mehet es a petefeszkeket, es elosegiti a peteerest. Igy egy honapon keresztul minden nap fejrealltam. Parocskam meg rohogott, mert voros voltam, mint a tulipanKép Aztan harom cikluson keresztul a hogorbe igen szepen alakult. Abbahagytam a fejen alltas, hogy meglassam a kulonbseget. A harom ciklus utan most ott tartok, hogy ket ciklus ota megint nem volt peteeresem. Most ujra elkezdemKép
Lehet, hogy bekepzelem, de az is lehet hogy mukodik. Igazabol nem kerul semmibe, nem gyogyo, amit be kell szedni. Erdemes kiprobalni - legalabbis szerintem.

KrissiKép
Beirod az azonozitodat es a jelszavad, amikor elkuldod az uziket? Akkor is szokott ilyet csinalni. Sajnos nem jott ossze a holdacska es a pé egyszerre, bar elotte harom napig lent volt a hom, lehet hogy megprobalt hozzaigazodni?
Szoval most megint eselytelen a honapKép
De jovo honaptol aztan lesz nemulassKép

LanyokKép
En vagy tiz eve szedtem fogigatlot kb. 1 evig osszesen, mert nem birtam bevenniKép. Szinte alig barnazom- csak neha fordul elo. En gyogyi ellenes vagyok, ezert szerintem biztos nem hasznal, ha evekig szedi az ember lanya folyamatosan.

VikiKép
Hatalmas gratula a babucihoz. Fantasztikus, hogy igy elsore osszejottKép Boldog babavarastKép

Sajnos mindig a topik vegere kerul a hozzaszolasom, de azert valaki csak elolvassaKép

Puszi Nektek:
Vica
vica72

VicaKép
Így gondoltad?
krissi

Jaj, hát sikerült! Van profilom!
Hát....most lehet röhögni, lányok. A jelszót.... Azt kellett volna beírni.

Na, Vica, én esténként itt vagyok, napközben ritkábban, bár ma nem dógoztamKépKépKépKép

Ez a fejreállós dolog, ez nem semmi ám! KÁr, hogy én nem tudok. Elég a fal mentén is? Mert úgy megy....

Krissi
krissi

Sziasztok Lányok!

Sajnos csak most tudtam jönni, suliba voltam, konzultáción. Sokkal többet nem tudtam meg, mint eddig.

AndyKép
Sajnálom, hogy nem tudsz többet jönni. De azért megpróbálhatnád egyszer-egyszer internetkávézón keresztül a bejeltkezést, hogy tudjuk, mi van Veled.

KrissiKép
Nekem írtál mélt?

Hétfõn megyek UH-ra, megnézik, hogy hogy állok így félidõben, számíthatok-e spontán tüszõrepire. Remélem, igen. Azt mondták, utána megbeszéljük a továbbiakat.

VikiKép
Gratulálok a babóhoz, nagyon szerencsés alkat vagy, hogy elsõre összejött! Sok boldogságot hozzá!

Puszi: Móni
bogu

KrissiKép
Most vagyok csak itt. Orulok, hogy sikerult, de csak az e-mailed van ott Kép
En is a fal menten csinalom, mashogy nem is menneKép

Jo eszakat Nektek:
Vica
vica72

Móni, Vica! Andyvel úgyis tartom a kapcsolatot, ha nem tud õ irni, akkor majd én beszámolok Róluk.

Na indulok, hogy megszurkáljanak ma is.

Karmen
karmen

VicaKép
A fejen állást én is kipróbálom. Bár nekem van tüszõérésem, csak nem reped meg. De leht, hogy a kis méh-torna megrepeszti.Kép

KarmenKép
Szombaton is van szurkálás ? Ott van valaki az Intézetben ilyenkor ?

CatEye

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Üdv az õj lányoknak! Nagyon sokan jöttek, miért van ilyen sok embernek problémája???
Viki
Gratulálok! Anno nekünk is elsõre sikerült...
Laura
Én is nagyon el vagyok kenõdve, nekem is 7. napja van barnázás, és nem akar már megjönni...
Andy
Nagyon sajnálom, hogy így el kell menned! Probálj meg majd benézni valahogy! Egyébként meg nagyon boldog babavárást!

Hermi
Hermi

Anna (KissAnna)!

Remélem, olvasod!
Holnap este egy perccel 8 elõtt Holdas vagy! Tehát vasárnap!

Jó hancúrt!

Krissi
krissi

CatEye! Igen, itt hétvégén is vannak, de akkor csak délelõtt. Szerintem mûtét is volt, mert voltak lányok akik onnan jöttek ki, ill. oda vártak. Nekem ilyenkor hétvégén pontosan oda kell érnem 9re, de hétköznap du. fél 4ig lehet menni szurira. Szerencsémre nem fogtam ki ma azt a csajt, aki nem tud injekciót adni (mind bekékülünk tõle,eleinte azt hittük ilyen a karunk, persze nem Kép ) Amúgy is fáj a hasamba, nemhogy még ha õ adja!

Na mi van Marcsival? Mikor lesz a punkció? Valaki tudja?

Karmen
karmen

HermiKép
Hétfõre virradó éjjel, vagyis holnap kora hajnalban 1 óra 25-kor vagy Holdas!

Tehát ma este már jó az akció!

Krissi
krissi

Krissi

Még mindig nem jött meg, gondolom ilyenkor reménytelen....KépKép

Hermi
Hermi

Ki tudja, Hermi... Én a helyedben próbálkoznék. Hacsak nem babó van a dologban!!!!
krissi

Bocsánat, én a fórum használatához sem értek, nézzétek el, most az egyszer...

Azért írom, hogy "sem értek", mert mindenféle olyan (ál?)tudományos dolgokat is olvasok errefelé, amiket az én fejembe sohasem lehet beleverni, ugyanúgy, ahogy szeintem más pasiéba sem (olyan akácféle a fejem, nehezen megy bele a fejsze...)

Szóval, elsõsorban mindenkinek azt szeretném, ha a sok próbálkozás meghozná a gyümölcsét, mert ugye felmerülhet sokakban a kérdés, vajon mire ez a sok szex? (mi is únjuk már, de hát most inkább kártyázzunk itthon??? hülyeség...) Kép))))

Nálunk a gyerek neme tényleg nem lényeges, tudom, hogy fiú lesz, és kész. Kép)))

Nézzétek a Minimaxot, nagy baj nem lehet belõle. Elõtte, és ha megvan a gyerek, akkor utána is. Sok sikert mindenkinek!!!!

Üdvözlettel:

Vaczkó Károly
Névtelen

Sziasztok
Kép(((((
Túl korai volt az örömöm. Ha volt is babucim valószínûleg elment, biztos nem sikerült megtapadnia, ugyanis szombaton délután rettenetesen elkezdett görcsölni a hasam és elkezdtem vérezni (igaz még csak egy pár csepp), de vasárnap hajnalra teljesen elöntött. Azóta teljesen padlón vagyok. És ráadásul már a teszt sem mutat szinte semmit.
Lehet hogy én vagyok a hibás? Mert szombaton egész nap guggoltam és festettem a szobában a csöveket. Vajon ez is közrejátszhatott.
Viki
Vagy én tévedtem és nem is volt baba?
Névtelen

Sziasztok! Jó reggelt Mindenkinek!Kép

Remélem ma már meg fog jönni, mert tegnap volt kilencedik napja a barnázás.Kép Most úgy tûnik elmúlt, utána szokott megjönni. A hõm már három napja visszament egy tizedet 36,7-re.

VikiKép
Sajnálom, ami történt.Kép Lehet, hogy tényleg nem tett jót sem a guggolás, sem a festés. Régebben olvastam valahol, hogy terheseknek nem szabad belélegezni bizonyos anyagokat. Szerintem ilyen a festékszag is, bár nem száz százalék, hogy emiatt lehetett vetélésed. Ha nem volt baba akkor szerintem nem lehetett két csíkod, mert a második csík a HCG-t mutatja és az csak akkor van tudomásom szerint, amikor van baba. Igaz vetélés után a HCG még egy ideig kimutatható.

VicaKép
Ez a tornagykorlat nem is rossz ötlet, én is kipróbálom.Kép

LeoneKép
Drukkolok, hogy megmaradjon az állásod.Kép

Puszi
Laura
Laura (laura2)

Sziasztok!
Szép jó reggelt mindenkinek! Kép

Viki!
Nagyon sajnálom!!! Kép Menj el szerintem ma orvoshoz, mert pozitívat csak akkor mutat a teszt, ha tényleg termelõdik HCG a szervezetedben! A festést szerintem kihagyhattad volna, az mérgezõ anyag, amit belélegzel.
Mindenképpen mutasd meg magad dokinak! Sajnálom, hogy így történt, tudom mennyire fáj...

Lányok!
Olyan jó a kedvem ma reggel! Kép Legszívesebben sétálnék egy hatalmasat! Kép De sajnos hív a munka!
Az esélytelenek teljes nyugalmával élem napjaimat (de csak ebben a hónapban! Kép ), most legalább nem gondolok annyit a babára. Mindenesetre igyekszem annyit nem gondolni. Néha azon kapom magam, hogy elkezdem mondogatni magamban, hogy babuci, babuci... Ilyent utoljára akkor csináltam, amikor babát vártam. Kép Pedig próbálok lazítani.
A hõm egyébként katasztrófális, ebben a hónapban még nem volt pé-m! Kép Remélem, a következõben szép, szabályos lesz! Kép

Aki kérte, azt betettem a táblázatba! Hiányzik néhány adat, azt jó lenne, ha megadnátok még! Kép

Kép
Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Nikie!
Ezt nem értem, valamiért szétdobta a te sorodat a gép, holnap majd megnézem, hogy pontos legyen! Egyébként az 35 akar lenni!

Üdv:
Gitta
gitta

Jó reggelt Lányok!

Andy! Nagy gratula Neked a babához! Igazán jó hír!

Viki! Nagyon sajnálom! Legközelebb biztos megmarad!

Olyan rég voltam köztetek, hiányoztatok!
Nálam semmi különös. Megint nem lesz rövid ciklusom. A hõm alacsony. Pedig olyan érzésem volt, mint ha most lett volna pé-m, de akkor már felment volna a hõm.
Lelkileg most nem igazán szeretnék terhes lenni, mert elõször jobban kellene lennem. Rossz itt benn a munkahelyemen. Ha találok valami jobbat, megyek.
És lehet, hogy ez az állapot fog segíteni a babában.

Nelli
nelli2

Jó reggelt LányokKép

KrissiKép
Leszek a közeljövõben holdas ? Azért érdekel, mert a pé-m is kb. a jövõhét hétfõn lesz.

LauraKép
Ez a barnázás borzasztó, de nekem képzeld el ebben a hónapban egyszercsak elmúlt magától, amikor azt a szép progit mérték Nálam. Nem tudom, hogy mi irányítja de érdekes. A mensi elõtt persze 3 napra visszatért, de legalább már nem 9-10 nap.

NelliKép
Drukkolok, hogy találj állást, mert jót tenne a pszichédnek, és hamarabb jönne a babó is.

CatEye

Cat
Kép
cateye

Sziasztok Lányok!
Nálunk õrültebb próbálkozók tuti nincsenek...
épzeljétek 13. nap este dokim közölte, hogy 24 órán belül 2 pete repedni fog. Erre aznap voltunk együtt, de utána csak 16. nap délelõtt (annyi programunk volt...). 15. nap rendesen feszült a hasam. A barátnõm is Clostizik és azt mondja, hogy Õ a repedést is érzi. Ti mit éreztek?
Szóval remélem nem késtük le a lényeget...

Krissi,
Én is nagyon hiszek a holdban, de azt hiszem ezt vizsgálták is, hogy tényleg a savas-lúgosságot befolyásolja.

Én azért biztos vagyok benne, hogy mindnyájan egyszer nagyon boldogok leszünk, csak kis kell várnunk!

Cat,
Légyszi írj pár sort A fogamzóképesség zavarai címû könyvrõl. Olvastam a leírását, de a Te véleményed érdekelne, hogy tényleg érdemes-e megrendelni.
Volt még ott más könyv is, ami jónak tûnik...
Még az Aviva módszeren is gondolkozok. Arról hallottál valamit?
adél

Viki! Sajnálom. A festést biztosan nem szabadott volna csinálnod, én üvegfestést szoktam csinálni szabadidõmben, de a doki a lombik elõtt már 1 hónappal eltiltott tõle. Ja igen, mert én oldószeres festékkel festek, a vizes alapú nem mérgezõ azzal lehet. Szóval a baba miatt nem szabad ilyeneket csinálni. Nem biztos hogy emiatt történt, ami történt, de nem tudhatod.

Lányok! Nekem a jobb oldalam már feszül, szurkál, pedig még csak pár napja kapom a szurikat. Holnap UH!

Karmen
karmen

Sziasztok Lányok!
VIKI:annyira sajnálom!KépNe borulj ki nagyon! Legközelebb sikerül!Az elsõ terhesség gyakran végzõdik spontán vetéléssel. Nálam is így volt!
CATEYE:olyan izgatott vagyok, holnap megyek a dokidhoz!!!Rád hivatkoztam - és azonnal behívott!Képár a telefonban tövóbbet kérdezett, mint a dokim 3 év alatt...
GITTA:úgy örülök, hogy jó a kedved végre!Férjecskével bizonyára nagggyon kibékültetek!Kép
Virág
Virág

Sziasztok!

Hát, igen, én sem szándékozom sokáig maradni, bár ahogy látom, igen jó a hangulat Kép Ja, a táblázathoz: most Budapesten élünk albiban, úgyhogy ezt nyugodtan beteheted, mert egy darabig még ez marad szerintem.
A holdas táblázatnál én azt hittem, hogy azt mutatja, mikor kell akciozni, hát, nem nagyon értek az asztrologiához Kép
Krissi, ha nem nagy gond, nekem is megmondanád a "holdamat". Vagy esetleg kitudom én is számolni? 1979.10.15-én születtem, kb 12 óra 30 perckor és Törökszentmiklóson. Ennyi adat elég, vagy kell még valami?
Hát a mensivel kapcsolatban most teljesen nem tudom mi van. Eddig egész jó ponosan jött, most meg nem is érzek semmit. Sem azt, ahogy elõtte szoktam, sem azt, amit a babások leírnak. Kép
Majcsak lesz valami.
minyu

Kép
Kép
Kép
minyu

Sziasztok Lányok!

Ma reggel voltam UH-n. A doki látott mindkét petefészkemben 1-1 10-es tüszõt. Szerdán vissza kell mennem,hogy hogyan alakulnak a továbbiakban, megrepednek-e. Szerintetek jó ez? Ma van a 12. napom.

Vettem szombaton két könyvet, az egyik az AVIVA-tornáról szól, szerintem nagyon biztató eredméyeket lehet elérni vele, és nem is bonyolultak a gyakorlatok. A héten elkezdem csinálni.
A másik könyv címe Gyereket akarok, és nagyon hasznos dolgok vannak benne, jópofa illusztrációkkal. Otthagytam egy vagyont a boltban, de nem bántam meg, szerintem mindkét könyv jó.

bogu

Sziasztok!

KARMENKép
drukkolok, hogy jól alakuljanak a dolgaid!

MÓNIKép
az Aviva-módszerrel vigyázz, mert vannak olyan gyakorlatsorok, amik meghozzák a mensit, akkor is, ha nem akarod, nagyon alaposan olvasd el, mielõtt tornázni kezdesz.

VIKIKép
sajnálom! Kép

Na, megyek dolgozni...

Puszi,

Rita
knérita

Móni,
Szerintem az nem rossz. 14-15-16. napra megnõhet 20mm-esre és akár mindkettõ megrepedhet. Te is Clostit szedsz gondolom...

Nekem két db 20-as volt 13. nap este, de a doki szerint túlreagáltam kicsit a gyogyót. Azt mondta, hogy 24 órán belül reped, de szerintem kicsit több idõ volt, mert nem másnap hanem utánalévõ, 15. napon éreztem a hasam. Kifejezett szúrás nem volt...

Aviván én is gondolkozok. Melyik könyvesboltban vetted?
adél

Moni!

A gyereket akarok c. konyvet hol vetted es mennyiert? Nekem is ajanlottak mar.
minyu

Kép
Kép
Kép
minyu

Rita! Köszi. MIkor lesz már nálatok meg az eredmény?

Móni! Majd irj meg mennyi lett a nyh a középidõre! Reméljük jó vastag! Drukk!

Karmen
karmen

Kármen!
Drukkk!!! Kép

Virág! Kép

Bogu!
Remélem, hogy jók, nem tudom mikor mekkorának kellene lenniük!

Lányok!
Még nem is mondtam! Pénteken voltam a dokimnál és megegyeztünk, hogy a következõ ciklusomon pé elött és után is lesz Uh! Kép Örülök neki, legalább fogom tudni, hogy mi a helyzet odabenn! Kép Lesz hormon vizsgálat is abban a ciklusban. Szerintetek mit kellene még megnézetni a teljesség kedvéért?

Üdv:
Gitta
gitta

VirágKép
Hurrá, hogy végre megemberelted magad! Meglátod sikert fog hozni !!!! A becenevemre hivatkoztál, vagy a teljesre ? Biztos gondolja a doki, hogy na kapok még egy okostojást a Bogár, meg a CatEye mellett. Hát most nagyon boldog vagyok.

AdélKép
A fogamzóképesség zavarai egy nagyon jó könyv. Teljesen leírja a férfi és nõi infertilitás minden lehetséges okát, kezdve a hormonkezeléstõl az összeférhetetlenségig, és a mesterséges megtermékenyítés minden fajtáját. Szerintem laikusok számára is érthetõ, és elmondja, hogy mi mitõl történik a szervezetedben. Ha másra nem jó akkor arra, hogy ne kérdezzen hülyeségeket az ember az orvosától. Az Aviva módszerrõl semmit nem tudok.

MóniKép
A 14. 15. napra lehet belõle egy szép kis tüszõcske. A nyálkahártyád mekkora volt ?

Cat

Cat
Kép
cateye

Szép napot!

VikiKép
Nagyon sajnálom, ami történt. Tudom, hogy közhely, amit mondani fogok, de még fiatal vagy, rengeteg idõd van, és nagyon hamar bebabásodsz újra!!!! Itt közülünk már nagyon sokan átestek vetélésen, sokkal idõsebb terhességnél, én pl. a 11. héten, de arra kell gondolni, hogy nem volt egészséges a babó.. Szerintem a festéstõl nem lehetett, mert az késõbb jönne ki, bár nem vagyok szakértõ.

CatEyeKép
Kb. november 16-17-én lesz Holdad.

MinyuKép
Felírtalak! Amikor Holdad van, elõtte 2-10 órával érdemes akciózni. Ezért adom meg a pontos órát, mert abból kell levonni ezt az idõt, és kell akciózni. Húúú, de érthetõ vagyok ma! Na, mindegy, fogsz még a témában hallani!

GittaKép
Örülök, hogy jó a kedved, ezek szerint férjecskével is minden OK. Köszi, hogy beraktál a táblába, egyelõre Bp.-en élek.

AdélKép
Örülök, hogy hiszel benne, én is ezt mondtam! Mármint, hogy a kemikáliáját változtatja meg a méhnek.

Károly!
Szerintem mindenki szíve joga, miben hisz. Mi vagyunk egy páran, akik ilyen semmirekellõ "ál"tudományokban hisznek. De azért nem baj, ugye?
Remélem azonban, hogyha mégis kislányod születne, azért fogsz neki örülni...

LÁnyok, én már két hónapja nem barnázom, pont mióta szedem az Elevitet, felet egy nap. Szerintetek van összefüggés???? Vagy csak pszichésen ráálltam a babagyártásra? Vagyis: az agyam rájött, hej, ha te gyereket akarsz, akkor megnövelem a progidat?!?!?!?!

Krissi
krissi

Virág
És te voltál akkor dokinál? És mit mondott?
Viki
Névtelen

Bogár, Rita, Virág és mindenkiKép
Tegnam csináltam egy tesztet , de sajnos negatív Képlett (29. nap). Szerda óta otthon pihengettem, mert görcsölgetett elég rendesen a hasam és a férjecském ágyba parancsolt. Múlt héten kedden írtam, hogy felugrott a hõm 37,4-re. Utána két nap 37,3-ra esett, péntektõl pedig 37,2. Szép lassan kúszik lefeléKép Tegnap már nem is tettem fel az Utrogestan kúpot. Nagyon el vagyok kenõdve. Akkor legalább már jönne meg! Ma este megyek dokihoz. Már nem bízok a 6. inszemben.Valahogy meg kellene mondanom neki, hogy inkább lombikra mennék és igazolja le nekem a 6 inszemet. Tudom, hogy olyan kis lelkiismeretes és annyira bízik a sikerben, hogy rábeszél az utolsó inszemre. Mit csináljak???
Lujza
lujza

Krissi,

Én is pont fél elevitet szedek, de egyenlõre még csak 3-4 hete. Annyira jó, hogy elmúlt a barnásozásod...
Remélem nekem a Clostitól nem lesz ebben a hónapban.
A doki szerinta 3 pete annyi sárgatest hormont fog termelni, hogy nem lesz pecsételés.
Te szedsz Clostit?

Nekem is írjad meg légyszi a holdas napom!
1974 08.30. 19:30.
Én úgy tudom, hogy telihold elõtt 2 nappal születtem...
köszi elõre is

Nem is tudtam, hogy 11 héten is vannak ilyen vetélések. Te szegény, az szörnyû lehetett. Addigra az ember már pont hozzászokik, hogy babát vár... Ez mikor volt?
adél

KARMENKép
elvileg a héten megvan az eredmény, úgy volt, hogy ma telefonálok, és ha megvan, akkor irány Szeged, de a páromnak közbejött valami, igy ma nem mentünk. A többi nap pedig elég zsúfolt a páromnak, és hát elsõsorban neki kell találkoznia a dokival, leghamarabb talán a csütörtök lesz a menés napja. De elõtte mindenképpen telcsizek, nehogy árnyékra vetõdjünkKép

LUJZAKép
sajnálom, hogy elindult lefelé a hõd, de nem lehetsz ettõl függetlenül babás? A doki-kérdéseddel kapcsolatban nem tudok okosat mondani, azért próbáld meg rábeszélni, hogy továbbléphessetek. Hány napos szokott lenni a ciklusod? Azért még ne add fel teljesen! Veled vagyunk!

Cuppantás,

Rita
knérita

LujzaKép
Nagyon sajnálomKép Szerintem jobb lenne a 6. inszemet kihagyni. A helyedben már én sem bíznék benne. Jöjjön inkább a lombik!!!!!

KrissiKép

Köszönöm szépen!!!!

CatEye

Cat
Kép
cateye

Lujza
Nagyon sajnálomKép Már csak azért is, mert jó lett volna látni egy + inszemes példát is. bocs, ha ezzel megbántottalak volna.
Beszélj a dokiddal, szerintem meg fogja érteni az érzéseidet.
Velem megesett régen egy nyelvvizsga alkalmával (honosítás), hogy többször megpróbáltam, de nem sikerült, a 3. alkalommal meg nem akartam elmenni, úgy beszéltek rá... Persze ez nem mérhetõ össze egy babaprojekttel.
Hidd el mindig akkor sikerül, amikor nem is gondolod, lemondtál róla, tele vagy negatív érzésekkel és hoppá ....KépKépKép...
és örülj, hogy ilyen bizakodó a dokid. Az enyém is ilyen. Ezzel sok energiát is adKép
Kitartás KépKépKép (habár én is mindig ezt mondogatom magamnak, de tudunk tenni mást?)

Bogár
bogár

Lujza! Sajnálom. Szerintem is jobb lenne már lombikra menned. Ha kéred a dokid biztosan leigazolja, hogy megvolt mind a 6 inszem. A barátnõimnek már 3-4 után is mindnek leigazolták.

Karmen
karmen

Sziasztok Lányok!

Olyan régen jártam már itt, nagyon hiányoztatok már.

Andy
Hatalmas gratula a babucihoz. Ez már hivatalos is? Boldog babavárást! KépKép

Karmen
Nagyon drukkolok ám, de ezt úgyis tudod! Kép

Lujza
Biztos, hogy nem sikerült? Nekem anno azt mondta a dokim a lombik után, hogy az Utrogestantól ha meg akar jönni akkor meg is fog. Nem hagynám abba a helyedben a szedését amíg nem vagyok biztos benne, hogy nem sikerül. Arról nem is beszélve, hgy az elsõ tesztem is negatív lett anno, de 2 nappal késõbb már kimutatta a babácskát.

Rita
Olyan jó lenne ha végre sikerülne. Bocsi, de már nem emlékszem. Nálatok is a kisfiúkkal van a gond?

Mi köszönjük jól vagyunk. Pöttömke idõnként vitustáncot jár a pocimban, és a dokibácsi szerint kisfiú lesz. Már alig várom a márciust, bár egy kicsit tartok is tõle. KépKép

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

Krissi!
Beírtam!

Lujza!
Kép Nagyon sajnálom! Pedig olyan jó lett volna! Kitartás, legyél kemény, gyõzd meg a dokid!

Adél!
Igen vannak ilyenek, sõt, van olyan is sajnos, hogy szülés elött 1 héttel, bár annak más a neve. Én is így jártam, nekem már a 12. hetet is betöltötte... Kép

Edelweis!
Olyan régen jelentkeztél már! Nagyon jó, hogy ilyen szépen alakul minden! Kép Gratula a fiúcskához! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

RitaKép
Köszi a figyelmeztetést. Én a II. kötetet vettem meg, abba az ovulációt elõsegítõ gyakorlatsor van, ami a szerzõ szerint nagyon hatásos. Leír néhány esetet, ami már szerintem csodaszáma illõ. Azért odafigyelek, nehogy valamit ezzel szúrjak el.

AdélKép
Nem szedek még semmilyen gyógyszert, a jövõ szerdán megyek elõször hormonvizsgálatra is - 21. napira.

MinyuKép
A könyv szerzõje: Gabriele Grünebaum, a címe: Gyereket akarok. Szerintem nagyon-nagyon jó, bár sok dolgot olvasok benne, amit már itt a babaneten megtudtam. Szerintm hasznos. Az ára 3250 körül volt, tehát elég húzós, de ez van. Egyébként Gyõrbe vettem a Plazában, de szerintem minden könyvesboltban lehet kapni.

KarmenKép
Annyit mondott még, hogy 5-ös a valamim, szerintem az a nyálkahártya volt. Szerinted?

LujzaKép
SajnálomKép. Szerintem azért ha nem jön meg pár nap múlva, ismételd meg a tesztet, sok esetben hallottuk már, hogy 2-3 nap múlva már pozitívat mutatott a teszt.

bogu

Edelweiss
Te itt voltál Budapesten a Kaáliban, vagy Szegeden? Tudsz ajánlani valakit a budapestiben? Vagy valaki tud? Olyat aki megbízható és nagyon emberséges. Nekem most ilyenre lenne szükségem.
Mindenkinek köszönöm a tanácsot és a bíztatástKép Olyan jó, hogy vagytok!!KépKép
Lujza
lujza

Móni! Igen ez az lehetett. Ez nekem vékonynak tünik, de még középidõig vastagszik. Ha mész majd kérdezd meg mennyi, mert attól függ, hogy a baba meg tud-e tapadni.

Lujza! Edelweiss is Szegeden volt, ugyanaz a dokink. Amugy szerintem is jó lenne (ha addig nem jön meg) pár nap múlva megismételned a tesztet!

Karmen
karmen

Móni,
Az én dokim szerint a 8 mm-es nyálkahártya éppen jó középidõben. Szerintem 14. napra megvastagszik még 8 mm-re.

Hány mm-nél reped meg a tüszõ? Nekem 20-asnál mondta a doki, hogy 1 napn belül tuti megreped?
adél

Sziasztok!

Nekem ma megjöttKépKép 1 hét barnázás után... Gitta légyszi javíts ki!

Hermi
Hermi

VIKI:a dokim azt mondta, hogy ez nagyon gyakran elõfordul és normális.Noha akkor ez így volt jó nekem, mert 19 évesen az elsõ szerelmemtõl lettem terhes és még nem akartunk volna babát - bezzeg most!Szóval ne keseredj el, de azért beszéld meg a dokiddal!
LUJZA:Kép Én sem mennék több inszemre! De ne keseredj el mert tudod, új ciklus...Kép
HERMI:ez rád is vonatkozik!Ne szomizzatok, legközelebb sikerül!
BOGU:az Aviva könyvet "normál" könyvesboltban vetted, vagy valami speciálisban?
CATEYE:mail megy!
EDELWEISS:vigyázzatok magatokra és ne félj a márciustól!!! Én is félni akarok!!
Virág
Virág

Sziasztok Lányok, Kép

Nekem ez lesz a 3. Clostis hónap. Holnap kell elkezdenem szedni a gyógyszert. Ezt még megpróbáljuk, de közben azt hiszem bejelentkezem az orvoshoz, akit Bogár ajánlott. Azt hiszem, többen is hozzá jártok, igaz?
Virág,
olvasom, hogy te is mész hozzá, majd írd meg légyszi, hogy milyen volt!
Cateye,
Írtad, hogy egyidõsek vagyunk.Kép Én is az elsõ babát szeretném még csak. Furcsa, hogy így elszaladtak az évek. Néha bánom, hogy nem kezdtünk hamarabb bele, de hát akkor észre sem vettük, hogy megy az idõ.
Aztán meg, amikor elhatároztuk, hogy babát szeretnénk, bár volt bennem bizonytalanság, hogy mi van, ha nem sikerül, de azért mégis bíztam benne, hogy hamar összejön.
Na, de nem keseredünk el! Így is össze fog jönni!

Alena
alena

Hermi!
Fájó szívvel, de javítottalak téged is!

Üdv:
Gitta
gitta

AdelKép,MóniKép
Középidõben 10 mm felett kellene lennie a nyálkahártya vastagságának. De nem csak ezzel lehet gond, hanem a progi hatására átalakulnak a nyálkahártyabolyhok csatornásra, ami be tudja fogadni a magzatot. Ha nincs elég progi akkor ezzel is lehet baj.

AlenaKép
Én is pont így voltam vele. Korábban nem volt lehetõségünk babát vállalni, mire megértünk rá akkor meg nem jön akkor amikorra mi gondoltuk. Én nem bántam meg, hogy nem lett korábban, de már úúúúgy szeretnénk.

CatEye

Cat
Kép
cateye

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: