A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Szia Viki!

Én sem szedtem soha, mégis már ez a negyedik hónapom. Jó, hogy még ez sem számít soknak, meg hát bõven 30 fölött vagyok.
Mindenesetre mégegyszer nagy gratula, és vigyázz magatokra!

Krissi
Krissi

Viki,
gratula a babuhoz Kép Nagyon szerencsés vagy, hogy ilyen hamar összejött a csöppség Kép Remélem nálunk sem várat sokat magára... Nekünk ez lesz az első hónap élesben Kép
Vigyázz nagyon magatokra!!!!

Orsi
ps. rád már egy másik topik vár... mi is sietünk utánad Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

KrissiKépElszomorítottál kicsitKépMa nem leszünk "ágyközelben" este,mert vendégségbe megyünk,és addig meg sajna a férjecském nem ér haza a munkahelyérõl.Tehát lemaradunk a holdrólKépEsetleg még az éjszaka folyamán is lehet hatása?
Egyébként a továbbiakban hogyan is tudom kiszámolni mikor leszek holdas?-tudom,hogy már sokan kérdezték...

krisztinke
krisztinke

Lányok,
szerintetek nagyon sokat számít az, hogy mennyi ideig szedett az ember előtte fogamzásgátlót?? Mennyire befolyásolja ez az esélyeket??? Én 3,5 évig szedtem, alacsony hormontartalmú, modernnek számító gyógyit... Ez jó vagy rossz???

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Krissi Kép,
Ha megkérlek és van idõd rá, megnézed az én holdamat is? Születési idõ: 1972.01.09

Puszi, Alena
alena

Lányok,
Krissi javaslatára közzéteszem a fiú v. lány infót.
Anyu képes megvenni azt a hülye "Csók és könny" újságot, mert abban minden hónapban benne van az adott havi lista.

Krissi,
Az asztali naptáromon az van, hogy 7 és 8-a nyilas, szombi-vasi bak.Te hol nézed? Interneten hol?
adél

Alena!
Üdv közöttünk! Ne maradj sokáig! Remélem mielöbb összejön a babó! Kép

Luna!
Hát igen, keserves egy dolog, mindíg csak várni és várni! Kép

Kármen!
Köszi, de Szeged nagyon messze van! Így is kiakad a párom, hogy állandóan Pestre járok dokihoz!

Bogár!
Jelenleg a Szabolcs utcába járok Pestre és ott tart nagyon sokáig. Azért írtam a február közepét, mivel csak a következõ cikluban veszik le a vért és az még minimum 1 hónap. Onnan számítva még kell várnom az eredményre 1-2 hónapot és sajnos ez ott mindíg így ment! Kép

Moni!
Üdv közöttünk, de ne maraj sokáig, vár a másik, babás topic!

Új lányok!
Ha be akartok kerülni a táblázatba, írjátok meg az adataitokat! Kép

Andy!
Egy egyszerû internetes gépet már akár 30 ezerbõl is ki lehet hozni! Kép De ha nem, akkor remélem hetente legalább 1x elmész kávézni egy internetkávézóba! Kép Ha nem is iszol kávét, de egy jót dumcsizhatsz velünk! Kép

Bogár!
Köszi, úgy látszik átugrottam!

Orsi!
Akkor legyen péntek! Kép

Lányok!
Már 35-en vagyunk a táblában! Kép Szeretném, ha már a másik tábla nõne! Kép

Andi!
Javítottalak!

Üdv:
Gitta
gitta

OrsiKép
Én csak másfél évig szedtem foggátlót. Onnan tudom, hogy nekem attól lett bajom, hogy a ciklusom teljesen normális volt elõtte, és amikor szedtem, akkor kezdõdött a barnázás. Tuti összezavarta a hormonjaimat.KépKépKép Lehet, hogy neked semmi bajod nem lett tõle és egybõl babás leszel.Kép

Puszi
Laura
Laura (laura2)

OrsiKépNem tudok szakszerû választ,de az én példám bíztató:17 éves koróm óta kisebb megszakításokkal szedte fog.gátlót.2000.októberében hagytam abba,három hónap szünetet tartottunk (védekeztünk),és 2001.januárjában az elsõ alkalommal teherbe is estemKépSzóval ezek szerint a gyógyszerszedés nem gond!

krisztinke
krisztinke

Lányok, egy "szakmai" kérdésem lenne. Már regisztráltattam magam, mégsem jelenik meg a profilom, meg a benne levõ e-mail címem. Mit csinálok rosszul?

Gitta, tegyél be engem is a táblicskuba, ha nem nagy munka. 4. ciklus, 5. nap, 26-28 rendszeres. És annyi idõs vagyok, ahányan a táblában....

Adél, van egy amatõr asztrologus barátom, az õ programját használom, de biztos, hogy a neten is van egy csomó, ill. tudom, hogy van, fõleg angolul. Ha bírod a nyelvet, akkor a keresõbe astrology, moon fertility, moon signs stb. kulcsszavakat érdemes beírni, és akkor kijön egy csomó oldal.
Asszem, hogy a Vasárnapi Hírekben is egész hétre leírják a Hold jegyeket, ha jól emlékszem a nevére... Mindegy, valami, ami csak vasárnap jelenik meg. De ez a havi lista szimpibb.

Krisztinke, sajnálom, lehet, hogy még pár óráig van hatása utána is. Mondjuk éjfélig. Próba szerencse!!!
A mai naphoz adj 29 és fél napot, elvileg akkor van megint Holdad.

Alena, megnézlek, csak a program kapacitása véges. Már 45-en vagyunk a bázisban!! Kicsit szomorú, hogy ennyien küzdünk a babóval. Jó lenne, ha óra, percet is tudnál mondani, de ha nem tudod, az sem tragédia.

Krissi
Krissi

Nálam a gyógyi semmilyen változást nem okozott, mármint, amit én észrevettem volna. És most, hogy abbahagytam azonnal belállt 29 naposra a ciklusom (mind a 3 alkalommal ennyi volt, napra pontosan).... reménykedem abban, hogy ezek jó jelek Kép
Laura, Krisztike Kép köszönöm a hozzászólásokat Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Krissi,
megnéztem és nincsen semmmilyen hely, ahol engedélyzni kell a profil megmutatását... sajnos nem tudok segíteni..
Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Krissi,
Köszönöm, hogy megnézed! A pontos idõ este 3/4 9.

Orsi,
Akkor valószínüleg nálad tényleg nem okozott gondot a gyógyszer.Kép
Nekem sajnos nagyon felborította a ciklusomat, kb. 8 hónap kellett, hogy viszonylag rendszeresre beálljon. Lehet, hogy csak véletlen, de amióta elkezdtem szedni a MACA-t, amit itt tõletek hallottam, azóta pontosan jön meg.

Alena
alena

Icsilya-OrsiKép

KoszkeKép
3 nap azert talan meg belefer, asszem kibirjukKép

KrissiKép

Egeszen pontosan:
Adelheid Ohlig: Luna-joga
A termekenyseg es az eletero fele vezeto szelid ut
Tanc- es melyizom-gyakorlatok
1998. Bioenergetic Kft.

Galuska

KépKép
galuska

Galuska,
én lemaradtam errõl a könyvrõl.... Kép Mirõl van benne szó???

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Köszi, Galuska, ari vagy!!!

Krissi
Krissi

Krissi,
Akkor a Te programod szerint most csüt, pént. a bakban van?

Találtam egy olyat, ami mindent felborít!!!
www. vegzet.hu, bal oldalon lent egész pici betûkkel van olyan, hogy holdnaptár. Már benne van a nov. és dec. is...
% is van benne, hogy hány % az esélye, hogy olyan nemû lesz. Már elég sok az 50-60%...
Adél

OrsiKép

A konyvben talalhato gyakorlatok segitsegevel serkenteni lehet a termekenyseget, de a ferfiak reszere is kinal megoldast a spermaminoseg es -mennyiseg javitasara.
Ezt most a tartalomjegyzekbol neztem ki, sajat magunkon meg nem teszteltukKép Tegnap kaptam a konyvet.

Galuska

KépKép
galuska

Galuska Kép köszönöm a felvilágosítást Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Galuska Kép köszönöm a felvilágosítást Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Adél,

ennél a naptárnál csak azt kell nézni, hogy bika vagyok, és semmi pontosabb infót nem kell felhasználni???

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!

A babásoknak nagy gratulaaaa!

Gitta Kép Légyszi a 34-35 napos ciklust javítsd ki 27-28-ra, már 3 hónapja a teának köszönhetõen ennyi.
Most volt a 13.napon pé. Meg is repedt szépen, a görbém is ezt mutatja. Csak mensi nincs mégKép

puszi mindenkinek
(Jövök kb. a jövõ héten vagy utána)
nikie

Kép Kép Kép Kép
Csak azt néztem, hogy decemberben pont egybe fog esni a valószínűsíthető peteérésem azokkal a napokkal, mit ott megadnak (de.16-17-18) Kép és mindig kislányt írnak Kép Kép Szép karácsonyi ajándék lenne Kép Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

AdélKép
Ügyes vagy! Én is megnézem majd ezt az oldalt! Ez tök jól hangzik!!!! Bakba lépett ma. Szerintem vasárnapig ott lesz.

OrsiKép
Köszi, hogy megnézted, nem tudom, mi lehet a gond, pedig jó lenne, ha lehetne látni az e-mailemet mindig.

AlenaKép
Egy pár nappal utánam van Holdad, kb. nov. 29-30-án, pontosat csak egy nappal elõtte tudok mondani. A Holdad Skorpió, tehát Te a szuper termékeny kategóriába tartozol!

MmóniKép
Hová tûntél?

Krissi
Krissi

Sziasztok Lányok!

Nagyon rég jártam nálatok, mert jártam az országot! Nincs idõm visszaolvasni a termést. Volt valami érdekes mostanában? Lett valaki babás?

Én most egy kicsit leálltam a témával. Ha összejön jó, ha nem, most nem döl össze a világ. Munkahely ügyben nézelõdök.
Most tartok valahol félidõben. A hõm alul van, 36.6.

Nelli
nelli2

Krissi,
Köszönöm, hogy megnézted meg azt is, amit írtál! Kép
Bárcsak igazad lenne abban, hogy a szupertermékeny kategóriába tartozom. Akkor a hónap végén nagyon igyekszünk majd!

Puszi, Alena
alena

Sziasztok!

Csatlakozom hozzátok én is.
23 éves vagyok, a párommal lassan 7 éve szeretjük egymást. Ez a 3 c. 28. cn-om A ciklusaim 29-31 naposak, rendszeresek.
minyu

Kép
Kép
Kép
minyu

Az elõbb emlitettétek a www.vegzet.hu -t. Nem nagyon tudok eligazodni a holdtáblában. Kép Segítene valaki, hogy mit jelentenek a jelek?
Köszi minyu

Kép
Kép
Kép
minyu

Szia Krissi es Tobbiek! Orulok, hogy szivesen lattok:o) Nalam egy kicsit mas idoszamitas van mert en Azsiabol irok..itt mar este 10 ora van. Ugy erzem nagy szuksegem van ra, hogy itt legyek koztetek.
mmoni

MóniKép
Írtam neked magánba!

Puszi:
Krissi
Krissi

Új Lányok!

E topic felett van egy másik, ahol sok infót olvashattok a témával kapcsolatban, és ha tudtok Ti is linkeljetek be, vagy másoljátok be. Az egy gyûjtemény-féle lenne.

Nikie
nikie

Mmoni, Kép
üdv közöttünk... az elõzõ hozzászólásodról valahogy lemaradtam.... Ha Ázsából írsz, akkor nem valószínû, hogy látunk a talikon Kép Kép de így virtuálisan majd megosztjuk a gondolatainkat Kép Kép Ázsiában pontosan merre, ha nem vagyok nagyon indiszkrét?

Minyu, Kép
üdv neked is Kép Aztán ne matadj sokáig Kép Olyan jó még valakit látni, aki inkább az én korosztályom (én 22 vagyok, na jó ma pontosan 22,5... ma töltöm a feeldiket Kép)Kép Kép Nem mindtha a többiek nem lennének nagyon nagyon aranyosak Kép Kép Nehogy félreértsetek Kép Kép

puszi mindenkinek
Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Szia Orsi! Dehogy vagy indiszkret..Singapore-ban vagyok...es nagyon szeretek itt lenni.Irok en szivesen de nem tudom kit mi erdekel meg a rendszer is vacakol sokszor pedig elegge gyors a gepem. Nagyon szeretnenk babat. Igaz ez meg csak a 2. honap amiota probalkozunk elotte 3 honapot Bp-en voltam...es 2,5 eve volt egy vetelesem.:o(( Van miert izgulni...
mmoni

En is irtam:o)
mmoni

Ez Krissinek szolt:o)
mmoni

Sziasztok, Lányok!

Elmentem haza, a félidõsök húzzanak beleKép, a többieknek kitartás!

Jó 7végét és pihit!

Puszi,

Rita
knérita

Minyu,
A jelecske a dátum után azt jelzi, hogy azon a napon délben milyen jegyben van a hold. Utána, hogy fogyó v. növõ és végül, hogy azon a napon hány % hogy fiú v. lány lesz a baba.

Igazából még nem értem pontosan, hogy mit befolyásol a hold. Tudja valaki??? Krisszi írta, hogy a méhet.
De mi van akkor, ha fiús napon voltunk együtt, de 2-3 nap múlva van tüszõrepedés és akkor már lány érvényes? Akkor melyiket kell nézni?

(Én eredetileg úgy tudtam, hogy a nyák savas v. lúgosságát befolyásolja a hold, attól függõen van, hogy melyik marad életben.)
adél

Ez a Holdas téma engem is kicsit megkavart... Mindegy Kép Mi szeretkezünk a párommal folyamatosan, és akkor majd vagy kislány lesz vagy kisfiú Kép De úgy gondlom a neme a legkisebb dolog, itt mindenki nagyon nagyon boldog lenne már akkor ha babás lenne.... elõször dolgozzunk ezen, aztán a második harmadik babánál, majd odafigyelünk a nemére Kép
Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Móni, Kép
mail ment!

Mindenkinek kellemes hétvégét!!!! Kép És sok sok termékeny akciót Kép

puszi
Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

KrissiKép Köszi, hogy nemrég nekem is megnézted a holdállást!
Nikie
nikie

Orsi,
Teljesen egyetértek!
Jó hétvégét!
Adél

Bogár, Gitta, Krissi, Cateye és mindenki! Kép
Köszönöm a kedves fogadtatást!û
Jó hétvégét mindenkinek!

Alena
alena

Csak annyi, hogy Adélnak igaza van, a méh kemikáliáját befolyásolja a Hold. Tehát a szeretkezéskor fontos, hogy milyen jegyben van, mert a méh befogadja a spermiumokat, és továbbtereli. Na ez a terelõs idõszak, ami számít a baba neme szempontjából. Ha a spermácska már elérte a petét, létrejött a konfúzió, akkor már mindegy, hogy esetleg a Hold már idõközben átlépett mondjuk egy tüzes jegybe. Tehát akció elõtt megnézni, hogy a Hold még min. 10-12 órát legyen pl. vizes jegyben, hogy a kis X kromoszómás spermiumoknak legyen megfelelõ "táptalaj", amiben eljutnak a petécskéhez. (ha lányt akarsz)

Orvostudományos magyarázat van arra, hogy a spermiumok lúgos közegben életképesek. Ez egy kicsit fura, mert a hüvely elvileg savas, akkor hogy jöhet egyáltalán létre terhesség? Persze, a középidõs cervix-nyák. Akkor én miért lettem terhes a 8. napon? Na, ennyit az orvostudományról. Bevallott tény, hogy egy csomó mindent még nem tudnak a nõi testrõl.

Bocs, ha kicsit "öntörvényû" vagyok, de sajna az orvosok egy csomó mindenben találgatnak. Vegyük csak azt a rengeteg rossz tapasztalatot, amit itt lehet olvasni egyes orvosokról. Vaktában kísérletezgetnek. Na még ez a gyógyi, ha ez nem jön be, akkor a másik... És közben valamit nagyon elszúrnak, akaratlanul is. Nem vagyok egyébként rossz véleménnyel az orvosokról, hiszen rengeteg esetben az életünket köszönhetjük nekik, de volt egy osztálytársnõm, aki azért halt meg 24 évesen, mert elgyógyszerezték.

Nem tudok pl. a gyerek"gyártáshoz" sem tudományos módon közelíteni. A hõmérõzés biztos jó, meg hasznos, de nem is olyan régen derült asszem CatEye-nál, hogy megvolt a gyönyörû görbéje, mégsem volt pé. Akkor most lehet benne hinni, vagy mégsem?

Elnézést mindenkitõl, akit felháborítottam, de én sokkal jobban hiszek Holdban, fûben (gyógynövényben), számmisztikában, mint száraz tudományos tényekben.

Nagyon szép hétvégét kívánok mindenkinek!

Krissi

NikieKép Szívesen.
Krissi

Sziasztok! Kép

Sajnos a múltkor említett munkahelyi problémám miatt nem nagyon fogok tudni jönni nap közben. Kép
De hátha visszaolvassátok a hozzászólásokat, mert ilyenkor már senki nincs a topikban...

GabinaKép, AlenaKép, LunaKép, és minden Clostis!!!
Anyukám is Clostit szedett kb. 30 éve. Így lettem én is, bár a gyogyival sem rögtön sikerültem. Aztán amikor a második gyereket tervezték, a doki rögtön Clostit adott, de nem történt semmi. Amikor abbahagyta (nem szedhette folyamatosan) utána a 3. ciklusban lett terhes a hugommal.
Tehát ha nem jön össze a Clostival és a doki azt mondja nem szedheted tovább, az még nem jelenti azt, hogy nem lesz meg a hatása.

Azért van egy pár furcsa eset. Van egy barátnõm, aki szilveszterkor az alkoholtól nagyon jó kedvében úgy döntött a párjával, hogy nem kell védekezni, mert aznap múlt el a mensije. Ebbõl az együttlétbõl lett egy gyönyörûszép kisfia. (Egyszer volt már terhes 17 évesen - bár elvetette - de az is mensi utáni baba volt.)
Mi meg hõmérõzünk és sûrûn emlegetjük a 14. napot... Kép

Gitta! Kép
Jöhetsz Debrecenbe is, itt nekem mindig megvolt délre a hormonvizsgálat eredménye!

Krissi! Kép
Azt már említetted, hogy egyszerre van a holdunk, de azt még mindig nem tudom pontosan mikor! Mikor volt legutóbb?

Ha egyszer csinálnátok egy szombati talit, arra én is szívesen elmennék! De hétköznap sajnos nem megoldható. Kép

Jó hétvégét mindenkinek, puszi,
Leone

KépKép
leone

LeoneKép
November 27-én van nekem. Neked is akörül, de írok egy nappal elõtte pontosan.
Sajnálom a munkahelyedet, most akkor elveszted az állásodat? Kép
Remélem, nem!

Puszi:
Krissi
Krissi

LauraKép,LunaKép
Ez a progi szerintem alacsony. Nekem azt mondta a dokim, hogy 18ng/ml-tõl jó. Nekem a 21. napi vérvételen 26ng/ml volt. Ez jónak számít, de sajnos stimulált (closty 2*1). Én 6,5 évig szedtem ugyanazt a fogigátlót, kihagyás nélkül. Teljesen megzavarta a hormonjaimat. Csak azt érzem, hogy a stimuláló gyógyszerszedésekkel nem jobb lesz, hanem rosszabb.

AlenaKép
Majdnem egyidõsek vagyunkKépKépKép Elsõ babó lesz ? Nálunk igen.

MinyuKép
Üdv a topikban, de ne maradj sokáig, vár a Friss... Húha ma mennyi új lány jelentkezett be, inkább fogynunk kellene....

GittaKép
Akkor nem is olyan rossz a február, ha csak a jövõ hónapban veszik le a vért. Szerintem a Szabolcs utca jó kórház.

Középidõseknek jó hancúrt, mensire (nem) váróknak meg jó hosszú legalább 9 hónapos ciklust kívánok !!!!

CatEye

Cat
Kép
cateye

NikieKép
Mi volt a dokinál ? Még nem is meséltélKép

Cat
Kép
cateye

Galuska! Nekünk mindig 5 napot kellett elõtte várni.

Viki! Én fiatalabb koromban mindössze 1 évig szedtem fogigátlót, elég gyengét, mégis lett endo, aztán csak elszaladt 3,5 év. Amúgy látom barátnõimen, akik szedtek 8 évig is folyamatosan, hogy azóta évek óta hormonproblémával küzdenek. Igy szerintem is megvan a káros hatása ezeknek.

Karmen
karmen

Kissi! Kép

Nagyon köszi! Kép
Sajnos nem túl jók a kilátások munkaügyben, talán a jövõ hónap elején már többet tudunk. De a jövõ héten alá kell írni, hogy csak dec. 31-ig lesz határozott idejû szerzõdésünk. Kép Úgyhogy elkezdek másik helyet keresni...

Leone

KépKép
leone

LeoneKép
Szorítok neked!!!

Ha csak este tudsz majd jönni, nem baj, én itt leszek! Fõleg este érek rá.

Puszi:
Krissi
Krissi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: