A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

CatEyeKépNekem is azt mondta a dokim,hogy a hõgörbém felfelé szálló szakaszában (mikor 3-4 tizedet felugrik) kell együtt lenni!Pontosan azért,amiért írtad.

krisztinke
krisztinke

Viki! Tényleg nagyon szerencsés vagy! Ismerek és is másokat, de szerintem is elég ritka! Még az egészséges párnak is mondják, hogy nem biztos elsõre összejön. Van már gyereketek, vagy minden szempontból elsõ lesz?

Karmen
karmen

CatEye! Nekem akkor szerencsém van, mert nekem is mindig minden hormont megnéztek, és még aznap du. megvolt az eredmény. Igaz a doki felhivta a figyelmemet direkt, hogy melyik helyre menjek.

Karmen
karmen

Cat, Krisztinke
Nálam pedig pont a leszálló ágban reped meg (uh-val is igazolt). Lehet, hogy ember lánya válogatja.
Én jobbnak tartom azonban elõtte, mint utána, amiatt mert a pete max csak 24 óráig termékenyítõképes. Nehogy lemaradjunk róla...

bogár
bogár

Sziasztok!
Sajnos nem nagyon tudok mostanában írni, mert nem mûködik a gépem. De azért olvasni tudtam, ugyhogy:
Andy Kép Kismazsi Kép nagyon-nagyon gratulálok!!!
Gitta, nekem 22.c, 15.cn, sajnos. Pedig úgy láttam, volt tüszõrepim....bár már semmiben nem vagyok biztos.
Hétfõn megyek a dokimhoz, ha most sem csinál semmit, akkor nagyon szomorú leszek. Miért nem javasolják a petevezetõ-átjárhatóságit, ha már két éve nincs baba?
Miért egyszerûbb felírni a gyógyszert? Nekem kellene javasolni egy orvosnak? Lassan teljesen elveszítem a beléjük vetett bizalmamat...na, jó azért van jó hírem is:megyek tanítani, ha minden igaz.
Pusz, Anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Kármen!
Javítottalak, remélem most már csak emelkedni fogsz! Kép
Azért kérdeztem, hogy hol csinálják meg gyorsabban, mert szerintem is nagyon sok ez az idõ! Kép
Áruld el légyszíves, hol lesz kész egy du. az eredmény?

Andy!
Sajnálom, hogy nem leszel! Mi lenne, ha vennél egy 1500 forintos elõfizetést és azt használnád? Ha csak annyi idõre csatlakozol fel, amig bejön az oldal és megszakítod utána a kapcsolatot, akkor csak pár forintba fog kerülni a telefonszámla!!! KépMár ha van modemed! Kép

Krisztinke!
Köszi! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Sziasztok Lanyok!

Mar eleg reg ota olvaslak titeket, de meg soha nem irtam. Sokat tanultam az itt olvasottakbol. Mi lassan egy eve, hogy probalkozunk, eddig minden eredmeny nelkul. A doki akihez jarok csak nyugtatgatott, hogy varjunk. Az utolso ket ciklusban irt fel clostit, de ugy tunik, hogy nem hasznalt eddig, mivel ma reggel megjott.
Szeretnem a tanacsotokat kerni, hova erdemes fordulni? Keressek egy masik orvost, vagy jelentkezzunk be valamelyik csaladtervezesi vagy meddosegi kozpontba, ahol egyszerre minden vizsgalatot el tudnak vegezni? Es ha igen, hova?

Koszonom elore is,
Alena
alena

Lányok Kép Kép
Nagyon jó kis hét volt ez!!! Ennyi babát Kép Kép Kép Remélem minden hét minimum ilyen lesz Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Most olvasom, hogy lehet venni LH-tesztet, hol veszitek? Gyógyszertárban simán lehet kérni? Nem vagyok valami tájékozott az ügyben, de ez engem is érdekelne!
Anna

madaran

Sziasztok lányok!
kilábaltam a tegnapi depressziómból ami az itteni hülye orvosnak ¨volt köszönhetö, aki allandóan azt mondogatta, hogy majd ha letelik egy év megvizsgál, le is telt, csinált egy hormonvizsgálatot mindent rendben talált és annyit mondott, találkozunk fél év múlva. Úgy reménykedtem, hogy elkezd valami kezelést... De nem, mehettem isten hírével. Még kikunyeráltam, hogy nézesse már meg a páromat és nagy kegyesen adott neki beutalót (aztán a párom a folyosón kérdöre vont, hogy hogy tehettem ezt vele, de mondtam neki, hogy ha bennem folyamatosan turkálhat mindenki akinek nögyogyászi diplomája van, akkor ö is ki fog birni egy masztit a munkahelyén Kép hu ez azért durván hangzik így leírva, lényeg az, hogy megértette és már viccelödik a dolgon, csak aztán nehogy rászokjon :D)
Erre anyosom adott egy másik doki nevet, ez már a negyedik lenne, de azt is mondta, hogy hazudni kell, azt kell mondani hogy mar 2 és fél éve próbálkozunk, különben nem törödnek az emberrel. Hát így állunk, ne nekem egyenlöre semmi kedvem az egészhez, kivarom a spermiogram eredmçenyét, és kipróbálom a clostit, aztan talán ujra nekifutok itt egy másik dokinak a 2 és fél éves mesével. Olyan jo lenne most otthon lenni, hogy Arnold doki ellenorzese alatt legyek, eddig ö volt a legmegnyugtatóbb, de hát nagyon messze van... Puszi mindenkinek, Luna
luna

Anna,
simán gyógyszertárban lehet megvenni. Nem valami olcsó, de szerintem megéri.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

AlenaKép
Szerintem válassz más orvost. Ez a doki nem norma, mi az, hogy várni, mire?!
Magánban megírom neked az orvosom címét. Dr. Arnold, akihez mint kiderült itt a topicból többen járunk. Mindenféle meddõségi vizsgálatot elvégez majd és nagyon türelmes és nem mondja, hogy várjunk mégKép
Küldöm akkor a mail címedre

puszika
Bogár
bogár

Mennyi-mennyi baba! Kép Kép
Már olyan régen volt!
Nagyon vigyázzatok magatokra!

madaran

Luna,

ismerös a helyzet, én Svajcban élek (ha szabad kérdeznem, Te hol?).
Mi is közelitünk az 1 éves probalkozasi idöhöz, de sajnos nekem mar megvan a férjem eredménye, nem lett valami fényes. Az ö tesztje ota 1 honap telt el, és még egy honapot kell varnunk, hogy a következö dokihoz eljussunk, aki elkezdi a férjem kivizsgalasat.
Remélem a Te férjed eredménye rendben lesz!
Én is ugy szerertnék inkabb otthon dokihoz jarni, de nem adjuk fel, biztos itt is talalunk megfelelöt, csak türelem kérdése... ami nagyon nehéz
süncsi

Gitta! Én Szegeden lakom, ha ezért eljössz ide, akkor szivesen leirom hova és mikor menj. És hogy hogy találsz oda.

Alena! Egyetétek, keress másik orvost. Az idõ szalad.

Luna! Nekünk is igy szaladt el az idõ, mi 3,5 éve akarjuk a babát. 1 éve nézték csak meg a páromat, akkor derült ki hogy csak lombik lehet, nekem meg nem is csináltak az évek alatt átfújást. Kérésemre, febr. egy endo mûtét alatt nézték csak meg, szóval ne várakozz te is!!
Én ha most kezdi valaki kapásból javaslom kérjen a férjének vizsgálatot magának megy egy hormonvizsgálatot. Minimum. Az átfújás is hasznos. Szerintem te is keress másik dokit!

Karmen
karmen

Alena
Elküldtem
bogár

GittaKép
Ez írtó sok idõ mire eredményed lesz. Szerintem menj el máshová. Nekem 2 hét múlva megvolt a hormoneredményem.
Ez ügyben eljönnél Bp-re, mert akkor bizti tudnánk neked javasolni másik dokitKép

bogár
bogár

Bogár Kép,

Aranyos vagy, koszonom a címet. Nagyon sokat kell várni? Mert napközben nem nagyon tudok elmenni a munkahelyrõl, de ha tényleg olyan jó orvos, akkor megprobálom megoldani.
Tényleg türelmesen vártunk eddig, megprobáltunk nem stresszelni, de hát lassan letelik az egy év, és még mindig semmi. Remélem, hogy nincs semmi probléma, de azért jobb elkezdeni a rendes kivizsgálást minél elõbb.

Azért is írtam nektek, mert már nagyon nehéz magamban tartani ezt a problémát. Tõlünk is állandóan kérdezgetik, hogy mikor lesz már kisbabánk, hisz lassan öt éve, hogy összeházasodtunk. Alig tudok kitérni az állandó kérdések elõl.

Lányok,
köszi, hogy sokszor adtatok erõt eddig is, amíg csak olvastalak titeket!

Puszi, Alena
alena

Sziasztok!

En teljesen uj vagyok ezen a topicon ..bar neha neha olvasgatlak Benneteket. Nagyon szeretnek kozetek tartozni ha ennek nincs akadalya.
mmoni

Gitta!
Nincs otthon gépem sajnos. Nagyon fogtok hiányozni!!!

Cateye!
Majd Karmenen keresztül üzenek nektek! Teljesült az álmom, de ezt az évet végig szerettem volna dolgozni. Ha nem lehet akkor nem. De nem a munka miatt akartam dolgozni hanem miattatok, mert nagyon hozzám nõtt a Bababnet!Kép

Karmen!
Majd te leszel a postás!Kép

Andy
Andy

Alena, a rokono kérdezösködése nagyon ismerös!! Kép
Én úgy oldottam, meg, hogy beavattam az anyósomat és így szövetségest csináltam az "ellenségböl"persze eredetileg meglepinek akartuk, stb stb, föleg azért is mert itt (spanyolországban) ilyesmiröl nem beszélnek. De nekem ez bejött mert azota inkább segíteni próbál és nem nyaggat... Sok eröt kívánok neked és hamar egy jo nagy babás pocakot! Kép
luna

Szia mmoni! én ugyan még nagyon új vagyok itt, de üdvözöllek szeretettel! Én is nagyon örültem, mikor láttam hogy nem vagyok egyedül a gondjaimmal... Ilyenkor még fontosabb hogy tartozz valahová...Kép Minden jót, puszi, Luna
luna

Szép napot mindenkinek!

AndyKép
Kérlek tájékoztass minket mindenrõl!!! Vigyázz nagyon magatokra, és ha netközelbe jutsz, azért írjál nekünk, jó???

VikiKép
Te tényleg szerencsés vagy! Megtudhatjuk, hogy hány éves vagy?

KrisztinkeKép
Ma vagy Holdas! Este 8 óra 19-kor!
Örülök, hogy minden rendben, mert így a Hold besegíthet. Jó hancúrt neked!

AnnaKép
Neked is nemsokára Holdad lesz... Pár nap.

Krissi
Krissi

Laura,
Átérzem a problémád. Nekem is ez szokott lenni és õrjítõ. Nem csak azért mert kellemetlen, hanem azért is, mert tudod, hogy ez nem normális...

Viki,
Gratulálok!!!

CatEye + Lányok,
Tegnap voltam a Sztanyiknál és ritka kedves, rendes volt. Azért kell pár alkalom míg megismerjük egymást.
Szóval azt mondta, hogy kicsit túlreagáltam a Clostit, pedig a legalacsonyabb dózist kaptam (1*1). A bal oldalon 2 db gyönyörû tüszõ van, a jobb oldalon 1. Ebbõl a 3-ból 2 db 20-as, ami azt mondta tegnap este 24 órán belül megreped. Méhny.hártyám 7-8 mm-es, ami állítólag kicsit vékony, de még éppen jó. Ikerterhesség lehetõsége: 10-15%...
aZT MONDTA, NEHOGY elkeseredjek ha 3 van és mégsem jön össze, mert a tök egészségeseknél is 25% egy ciklusban az esély, tehát átlagosan 4 hónap kell.
Tegnap este még megcsináltam az 1 szem LH tesztem és képzeld, negatív (egész halvány azért volt a másik vonal, de arra azt írja, hogy negatív= 20-30 órán belül nincs repedés). Most pánikolok, hogy miért? Tuti, hogy az LH kell csak a repedéshez???? Szerinted miért lehetett ez?

Szúrást nem éreztem, inkább feszül mindkét oldalam. Ti éreztetek??? A repedést fogom érezni?
Azért tegnap este voltunk együtt, de most izgat nagyon ez a repedés. Írjatok!!!
adél

Alena
Attól függ. Javaslom neked azért, hogy 7, 7,15-re legyél ott. 8-1/2 9-ig megbeszélésen vannak. Jobb ezelõtt végezni. Nem tudom, hogy dolgozol.
Itt pedig mindig azona véleményen vagyunk, azt kell mondani: Majd, ha csinálunk! Majd, ha eljön az ideje.
Ezek után nem lesz kedve tovább kérdezõsködni.

Mmoni
Gyere nyugodtan. Mesélj is egy kicsit magadról, szerintem mindenkit érdekel a "babaelõzményed".

bogár

Ma nagyon nincs kedvem dógozniKép
bogár

CatEyeKép

Mi a neve az LH jelzõnek és mennyibe kerül?

CatEyeKépBogárKép
Tudom, hogy most is megvan az emelkedés, de múlt hónapban, amikor szedtem a Norcolutot ugyanilyen alaphõrõl felment 37.1-re is. Most már biztos, hogy kevés a progim, hiába mondja a doki, hogy jó. Az a baj, hogy így nem tud megtapadni a babuci, úgyhogy lehet, hogy mégiscsak visszamegyek reklamálni, hátha most majd másképp gondolja a doki is.

Üdv minden új lánynakKépKépKép Igaz inkább fogynunk kellene nem szaporodni, de örülünk, hogy csatlakoztok hozzánk.

Puszi
Laura
Laura (laura2)

Luna,
Az anyós beavatása jó ötlet. Lehet, hogy megpróbálom? Csak az a baj, hogy az a típus, aki azonnal mindent elmesél az egész rokonságnak, és ezt el akartuk kerülni. Kép

Bogár,
Köszi, az nem baj, ha korán ott kell lenni. Ha így reggel el lehet intézni, akkor nem probléma. Majd beszámolok a fejleményekrõl!

Mmoni,
Én is ma reggel írtam ide elõször.

Alena
alena

AnnaKép
LH tesztet a gyógyszertárban lehet kapni, ovulációs tesztet kell kérned !

MmoniKép
Üdv. neked, de nem maradj sokáig Te sem. Mióta próbálkoztok ? Volt valami kivizsgálás ?

AlenaKép
Hát néha sokat kell várni a dokira, pedig kapsz idõpontot. De reggel is megoldható a vizsgálat.

AndyKépKépKép
Sok-sok boldogságot, és könnyû terhességet Neked !!!!!!!!
Úgy mennék utánnad!!!!!

CatEye

Cat
Kép
cateye

BogárKép
Egyszerre írtunkKépKépKép

LunaKép,AlenaKép
Én is ezt a módszert választottam, és beavattam az anyósomat. Az idõ igazolt, hogy helyes döntés volt, mert ha megkérdezik Tõle az unokát mindig azt mondja, hogy jön majd ha jönni akarKépKépKép
Egyébként ha Tõletek kérdezik, akkor azt kell mondani babanetes módra, hogy lesz majd ha megcsináljuk!

CatEye

Cat
Kép
cateye

Még egy kérdés: ha több tüszõm van, lehet, hogy több is megreped, de akkor lehet, hogy az nem egyszerre fog, hanem késõbb, nem?

Ja, és elvileg minden Clostis babának fiúnak kellene lenni, mert irányított szeretkezés van, pont középoidõben és a fiúk gyorsabbak....
adél

Cateye, Bogár,

Az Arnold doki mindent meg tud csinálni ott helyben? Van UH-ja is?

Alena
alena

Alena, van neki bizony és használja is rendesen, ennyi ideig még soha senki nem nézegetett engem belülröl mint ö, de lehet hogy csak soknak tünt és nem is volt annyi.. ;)
luna

Lányok mennyi a normális progi szint? nekem a 0,38 ra az itteni (hülye) dokim azt mondta hogy ez rendben van. Most aztán meg vagyok kavarodva...
luna

Na, igen, Adél, ez a tudományos vélemény. És akkor itt jövök én a Holddal, amely Bakban van, és két és fél napig ott is marad, ami egyértelmûen kislány!!!

Egyébként üdv minden újnak, tényleg ne maradjatok sokáig, és húzzatok mindenkit magatokkal!

Krissi
Krissi

Lányok! Nem hiszem, hogy Edelweiss megharagszik ha elkotyogom, hogy fiút várnak. Tegnap derült ki.

Andy! Reméltem mi továbbra is találkozunk majd! Postás meg szívesen leszek.

Karmen
karmen

Andy! Irtam még neked egy fontos linket. Nézd még meg a leveleidet!

Puszi:

Karmen
karmen

Krissi,
köszi. Hú de profi vagy.
Képzeld, anyu rögtön elkezdett pörögni és megnézte valami újságjában, hogy ma hajnaltól szombatig kislány, szombat estétõl fiú. Így van?
Gondolom a megtermékenyülés számít, vagy az, hogy amikor oda jutottak a spermácskák milyen volt a nyák. Azt hiszem a savas v. lúgossága függ a holtól. Szerinted?
7-én este/éjjel jutottak oda...
Hol lehet megnézni ezt? Érdekelne. Vagy megvan, hogy ha a hold melyik bizonyos csillagjegyben van, akkor az milyen nemû?
adél

AndyKép
Nagyon-nagyon boldog 9 hónapot (vagy most már kevesebbetKép)

Lányok
Marcsi szépen növesztgeti a tüszõcskéit. 4-et láttak az uh-n. Még kap szurikat...
(Marcsi remélem nem baj, hogy megírtamKép)

Gitta
Marcsi írta vmikor, hogy megjött neki. Az 5. vagy a 6. napon jár.

Bogár
bogár

Bogár,
azt hiszem napra pontosan pénteken jött meg neki, mintha ez mondta volna Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Köszi Adél, de én csak egy amatõr vagyok! A mamádnak igaza van! Melyik újságban nézi? Szerintem tedd közkinccsé, itt biztos sokan örülnénk neki!

A szerelmeskedés számít. Persze, nem árt, ha utána még egy jó 10-12 óráig ua. az jegy van, mert a fiúkáknak idõ kell, hogy feljussanak.
A Hold hatása a méhre bizonyított. Elég hihetetlen, de a Hold olyan kémiai hatást gyakorol az anyaméhre, hogy amikor vizes, ill. föld jegyben van, akkor a X spermiumok jutnak tovább a petevezetõkbe, amikor pedig tüzes, vagy levegõs jegyben van, akkor az Y kromoszómások, tehát a fiúk.

Vizes: Halak, Rák, Skorpió
Föld: Bika, Szûz, Bak

Tüzes: Kos, Oroszlán, Nyilas
Levegõs: Ikrek, Mérleg, Vízöntõ

Krissi
Krissi

Sziasztok!

Andy! Máris hiányzol!!! Kép Kép Próbálj néha jelentkezni is, ne csak a postáson keresztül, jó? Kép

Kármen! Gratulálunk Edelweiss-nek. Kép

Gitta! Javítanál? 14 c 1 cn. Kivételesen örültem neki, hogy másfél hét barnázás után átment pirosba. Remélem semmi akadálya nem lesz az inszemnek.

Lányok! már megint nagyon-nagyon szaporodik ez a topik. Kép És ez olyan elkeserítõ!!! Kép

Puszi!
Andi
andi28

Andi,
a szaporodás csak azt jelenti, hogy mennyien szeretnénk babát.... Ne a topicon lévőket nézdd, ha nem azt, hogy ezen a héten mennyi jó dolog derült ki Kép Kép Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Haliho LanyokKép

Akkor in medias res, a matyivizsgalatrol erdeklodnek:
hany napig kell onmegtartoztatni elotte?
2, 3 esetleg tobb?

LujzaKép

A hugom elkuldte nekem a Luna (Kép) jogas konyvet. Meg nem tornaztam csak nezegettem: van(nak) benne joga, relaxacios gyakorlatok, legzesi technikak, termekenysegi tanc, masszazs es egyeb praktikak. A szerzo, Adelheid Ohlig, Aviva Steiner tanitvanya volt, az o modszeret fejlesztette tovabb. Szoval a konyv igeretesnek tunik szamomra, de azt hiszem Neked erre mar nem lesz szuksegedKép, hiszen lakik ottan valakiKépKépKép

Galuska

KépKép
galuska

Sziasztok!
Andy,
ha még el tudod olvasni, meg írtam a telszámomat neked, hátha csatlakoznál hozzánk néha egy-egy talira.
Ja, és jó kis internet kávézók vannak Szegeden, onnan esetleg néha be tudsz jelentkezni.KépKépKép
Minden jót nektek!
Ágci

Kép
Ágci

Galuska Kép
Nekünk 3 napot mondtak.... de a lányok azért tudnának arról mesélni, hogy valójában ki mennyit tudott betartani Kép
Õszintén szólva... mi is csak 2 napot pihentünk Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Hali lányok, nem tud valaki segiteni normál progi szint ügyben? marhogy az mennyi...
luna

LUNAKép
az infertility.hu lapon az újdonságok alatt van egy nõi hormontábla, meg sok egyéb érdekességet is találsz.

Rita
knérita

Galuska!
Mi a könyv címe?

Krissi
Krissi

LunaKép
Progiszintnél az is számít melyik napon nézik. Nekem a 21. napi vérvételen 11,3 ng/mol volt az én dokim azt mondta, hogy az elég. Más orvosok itt a neten azt írták, hogy kevés. Amúgy progihiányos tüneteim vannak (barnázás) és volt egy vetélésem is, ami szintén lehetett ettõl is. Az infertility-n a 10 fölöttit jónak írják természetes (nem stimulált) ciklusban.

Puszi
Laura
Laura (laura2)

23 éves vagyok, Nyíregyházán lakom és õ lesz a legeslegelsõ babucikánk.
Amúgy szerintem nagy befolyással van az is hogy mikorra sikerül, hogy szedett-e az ember fogamzásgátlót (szerintem legalábbis) Az én párom sosem engedte hogy szedjek, mindig azt mondta nekem hogy õ nem akarja hogy nekem valami bajom legyen késõbb belõle. Imádom õt.
Puszi mindenkinek
Viki
Névtelen

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: