A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

AdelKép
Csak UH alapján tudod, hogy megrepedt-e a tüszõ. Ha megrepedt, bevérzés marad a helyén, és átalakul sárgatestté, ami termeli a progeszteront. Ha nem reped meg maradhat a tüszõ fázis, ami anov. ciklushoz vezet, a hõ össze-vissza ugrál, de tartósan 37 fölé nem megy, gyakran a méhnyálkahártya túl duzzad, mensi kimarad, az új ciklusban a régi tüszõ marad, és folyamatosan ösztrogént termel. A másik variáns az enyém, ami nem reped meg, de átalakul sárgatestté, és termeli a progit, majd mensi alatt felszívódik, és új termelõdik. A SM-be járok Dr Arnold-hoz.

Karmennek igaza van, hogy minél hamarabb kellene a matyi vizsgálat, mert lehet fertõzött is a sperma, ami gátolja a teherbe esést, de ha nem akkor késõbb vetéléshez vezet. Nem ijesztgetni akarlak, és valószínûleg nincs ilyen gondotok, de jobb ezt kizárni.

JoviKép
Nagyon várom a fejleményeket.

CatEye

Cat
Kép
cateye

Kismazsi Kép Kép Kép Kép
csak most értem haza és most tudom olvasni a jó hírt Kép Kép Rettenetes volt a napom, de ez annyira jóvá tette Kép Kép nagyon nagyon örülök nektek Kép Kép

Vigyázz nagyon magatokra!!!
puszi

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!

A Clostylról szeretnék ismételten érdeklõdni.Szerintetek csak ultrahangos kontroll mellett lehet szedni? Én, 2 doktornál is voltam, az egyik azt mondta, hogy 3 hónapig szedjem, a ciklus 3-napjától, napi 2 db-ot 5 napon át, 3 havi gyógyszert írt fel és azt mondta, hogyha 6 hónapon belül nem vagyok terhes, akkor menjek vissza. A másik doki csinált egy vérvételes hormonvizsgálatot, azt mondta, hogy ez is megerõsítette a clostyl szedés fontosságában, ha megjön menjek vissza, ha nem jön meg, akkor azért menjek vissza. Azt szeretném kérdezni, hogy a ciszta mellett kimarad a menstruáció? Mik a clostyl veszélyei?Legszívesebben az elsõ dokira hallgatnék, és beszedném a 3 dobozt és a sorsra bíznám a dolgot, csak nem tudom, hogy ez megfelelõ-e.

Adél!
Nem tudom mikor volt a repedés, de 14-tõl 17-ig napig nagyon sokszor fájt, fájdogált, "húzott" a hasam.

Várom gyors válaszotokat:

Gabina
Névtelen

Még egy infó, hátha ez is fontos lehet a válaszhoz: Korábban, 27 napra megjött a mensim a clostyltól. Korábban30-32-33 napra jött meg. Kérdésem még, hogy ez jó, vagy nem?

Gabina
Névtelen

Lányok!
Sajnos csak most jutott az eszembe, hogy holnap nem leszek, max. csak este. Bocsi, de így kimarad a holnapi táblázat. Megyek Pestre, hátha sikerül kiharcolnom egy 21. napi hormonvérvételt. Talán kiderül mi a probléma. A ciklusom második felét még sose nézték meg.

Jó éjt mindenkinek! Kép
Ja, itthon jó és szuper minden! Kép Akció még mindig sehol, de most kivételesen nem is érdekel! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Lányok,

a múltkor volt szó az rh összeférhetetlenségrõl. Találtam némi információt... kérem ne értsétek félre, de egy vetélésrõl szóló cikkben találtam. Senkinek sem kívánom, hogy használnia kelljen az infót!!!

"Vetélés esetén mindig tisztázni kell a kismama vércsoportját. Az Rh negatív terheseknek a vetélés után 72 órán belül úgynevezett Anti-D profilaxist kell kapniuk. A korábbi zárójelentéseket hasonló esetben mindig tartsuk magunknál!"

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Gitta: kérlek, javíts: köv. ciklus 1 cn.

Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

JOVIKép Rád vártam, nálunk már éjfél van...Szerettem volna jó hirt olvasni. Sajnálom...
Barbi

Kép
Kép
barbi

JOVIKép Rád vártam, nálunk már éjfél van...Szerettem volna jó hirt olvasni. Sajnálom...
Barbi

Kép
Kép
barbi

Na, látod Jovi, mennyire sajnálom ,még az üzim is kétszer ment elKép
Bocsi érte
Barbi

Édes vagy Barbi, de most már menj aludni, ki tudja még mennyit kell rám várniKép

Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Mennék Jovi, de a párom még dolgozik...
Egyébkén már itt vagy, szóval nem kell várnom tovább...
Most már akkor a többiekre várokKép
Jól elvagyok,nem??Kép
Barbi

Kép
Kép
barbi

Jovi! Sajnálom. Kép Pedig milyen jó lett volna a mai napra is egy babás hír.
Virág! Egész egyszerûen megszûnik a munkahelyem. Kép Nem akarom leirni, hogy hol dolgozom (igy reménykedem, hogy kisebb az esély, hogy valaki rám ismer, akirõl nem akarnám), de aki nézi mostanában a tévét, olvassa az újságot és tudja, hogy hol lakom, az már könnyen kitalálhatja. Kép
Neked kitartást a sok munkához! Becsüld meg, amíg van. Mert ez elég iszonyú érzés, hogy lassan nem lesz többé. Kép
Orsi! Én A- vagyok, a férjem 0+. Ez a lehetõ legrosszabb, ugye?
Gabina! Ciszta mellett is megjön rendesen a mensi. Nekem legalábbis a múlt hónapban így volt. Most viszont késik. És szerintem megint cisztám nõtt.
Andy! Ma mész dokihoz vagy tegnap voltál?

Lányok! Doris már dolgozik? Lehet neki írni a munkahelyi címére?

Puszi!
Andi
andi28

Jovi Kép Sajnálom Kép
kismazsi

JoviKépSajnálom!De tudod:új hónap,új reményekKép

krisztinke
krisztinke

JovikaKép sajna Kép Nagyon örültem volna egy újabb babás hírnek. Majd a következõ hónapban.

Andi28
Én is A-, a férjem 0+. Ez miért a legrosszabb? Azt persze tudom, hogy - és + miatt miért, de tudsz ezenkívül másról is?

AndyKép
hogyan alakulsz?Kép

bogár
bogár

GabinaKép
A Closty hatását muszáj lenne UH-n is nézni. A cisztásodáson kívül a méhnyálkahártyát is levékonyítja, és hiába van ovulációd, ha nem tud a bébi hova megtapadni. Mellesleg foltlátást is okoz. Persze nem mindenkinek.
A másik veszélye, hogy lehet belõle1-t,2-t,3-t szedni, attól függõen, hogy kinek mennyire stimulálható a petefészke. Ha túlstimulálnak, akkor gyakran nem reped meg a tüszõ, ha alulstimulálnak akkor nem lesz elégséges a tüszõérés.

JoviKép
Annyira sajnálomKépKépKép Úgy reménykedtem Most LujzábanKép van minden reményem.

Andi28Kép
Sajnálom a munkahelyi gondjaidat, de úgy hallottam, hogy sokaknak megoldják ott Nálatok, tehát elhelyeznek máshol. Bízzál benne, látod Dorisnak is sikerült.

AndyKép,KismazsiKép
Ügyesek legyetek a doki bácsinál!!!!

LányokKép
November 25-én hétfõn hagyományörzõ minitali lesz megint a Vistában !!!!!!!! Szeretném ha sokan jönnének, és még esetleg a vidékiekkel is megismerkedhetnénk.

CatEye

Cat
Kép
cateye

BogárKép
Megnézem a könyvemben ezt a fajta összeférhetetlenséget holnapra. Azt hiszem én is olvastam, hogy a +/- mellett a 0-ás vércsoporttal is van valami gond, de azt hiszem akkor ha a nõ az. Mi is +/- vagyunk, a párom AB RH+/ én meg B RH-.

CatEye

Cat
Kép
cateye

Bogár, Andi Kép
Sajnos többet én errõl nem tudok. Olvasgattam egy cikket, és abban volt, de a fõ téma nem az rh összeférhetetlenség volt, hanem más... rá lehetne keresni a neten Kép mindjárt megteszem Kép

puszi nektek

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Mit jelent az Rh-összeférhetetlenség?

Rh-összeférhetetlenség akkor állhat fenn, amikor, az Rh-negatív anya Rh-pozitív babával lesz terhes, azaz az apa Rh-pozitív és a magzat ezt örökli.

Régebben ha egy nő korábban már kihordott Rh-pozitív terhességet, vagy Rh-pozitív terhességet szakítottak meg nála, vagy Rh-pozitív vérkészíményt illetve vérátömlesztést kapott, egy későbbi Rh-pozitív terhességben a baba komoly veszélybe került.

Miért jelenthet veszélyt az Rh-összeférhetetlenség?

Bár a magzat és az anya vérkeringése elkülönül egymástól, a szüléskor illetve a terhességmegszakításkor a baba rh-pozitív sejtjei bejutnak az anya szervezetébe. Ez előfordulhat a babavárás alatt végzett amniocentézis során is. Ilyenkor a sejtekre az anyai szervezet ellenanyagképzéssel reagál, azaz immunizálódik. Innentől kezdve az ellenanyag és az Rh-pozitív vérsejtek között súlyos immunológiai ütközés áll fenn, és az anyai szervezetbe bejutó Rh-pozitív vörösvértestek feloldódnak.

Későbbi terhességben az ellenanyagok átjutnak a méhlepényen és megtámadják a baba Rh-pozitív vörösvértesteit. Ez már a méhen belül vérszegénységhez és különböző szervi illetve értelmi károsodáshoz vezethet, sőt a baba meg is halhat.

A megelőzés és a kezelés

Ma már biztonságosan ki tudják védeni, hogy az Rh-pozitív babát váró Rh-negatív nők immunizálódjanak: az eljárást Magyarországon szüléskor és terhességmegszakításkor minden olyan Rh-negatív nőn alkalmazzák, aki még nem immunizálódott. A szülés vagy terhességmegszakítás utáni órákban vércsoportvizsgálatot végeznek, és ha megállapítják, hogy az Rh-negatív anyának nincs kimutatható ellenanyaga, valamint hogy a baba Rh-pozitív, akkor az anyának 72 órán belül anti-D gamma-globulint (anti-D IgG) adnak. A magzati eredtű Rh-pozitív vörösvértestek ilyenkor nem tudnak az anyára immunizáló hatást kifejteni, ezért ebből a szempontból a terhesség olyan lesz, mintha meg sem történt volna.

Ha már valamilyen okból kialakult az Rh-immunizáció (ma már éppen az előző eljárás miatt nagyon ritka), akkor a babavárás 28. hetétől az állapotos nőből un. plazmaferézissel plazmát és ezzel ellenanyagot vonnak ki. Így a magzathoz alig jut Rh-ellenanyag. Közvetlenül a születés után pedig a babán vércsere végezhető.

Összefoglalva tehát: csak az Rh-negatív asszonyok második-harmadik terhességből származó Rh-pozitív babái lehetnek veszélyben, de ez a veszély az anti-D gamma-globulin adásával ma már kiküszöbölhető.

forrás: [url=http://www.babapont.hu/babavar/inf/rhosszef.html" TARGET="_top]http://www.babapont.hu/babavar/inf/rhosszef.html[/url]

Orsi
KépKépKép
icsilya

Remélem segített... ez a legjobb info így hirtelen

puszi

Orsi

ps. úgy tüsszögök, mintha megfáztam volna... nem lesz ez így jó

Orsi
KépKépKép
icsilya

Lányok!

A negatív vércsoportú nõknél kell vigyázni arra, hogy vetélés, szülés után kapjanak ellenanyagot (Anti-D), mert különben a következõ terhességnél a nõ szervezete a magzatot kvázi idegenként kezeli és kilöki. Erre minden orvosnak oda kell (kéne?) figyelni, de aki tudja magáról, hogy milyen vércsoportja van, az külön figyelmeztesse is az orvost. A 0-s vércsoportú nõknél is vmi hasonló van, de nem ilyen "durván". Ott csak annyi van, hogy ha a baba nem 0-s, akkor születés után jobban, nagyobb eséllyel sárgul be (normális esetben is besárgulnak az újszülöttek).

Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Képzeljétek amikor a laparon voltam bent a kórházban mellettem feküdt egy csaj, akit azért nem tudtak megmûteni, mert se nem volt RH+, se nem RH- a vére, hanem a kettõ között. Az altatóorvos mondta Neki, hogy keresnek ilyen vért, de nagyon-nagyon ritka, mert addig nem mûtik meg. Egyébként a csajnak 3 gyereke volt!!!

CatEye

Cat
Kép
cateye

Na, Orsi gyönyörû cikket talált rólaKép Én elbújhatok emellett a tudományos magyarázat mellettKép

Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Gabina!

Az egyaltalan nem baj, ha leroviditi a ciklusod, szep szabalyossa valik...

kamilla
kamilla

Jovi Kép
de én ezt nem saját kútfőből írtam Kép Kép (de, hogy miért lesznek benne ilyen kis kódjelek Kép)

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Jó reggelt mindenkinek!

JoviKép
Nagyon sajnálom.Kép Jó lett volna mára is egy babás hír.

LányokKép
A 21.napi vizsgálatot csak akkor csinálják, ha már volt 3-6 napi vizsgálat is? Vagy mindegy? Ma akarom hívni ez ügyben a dokit.

Móni
bogu

Bogár! Kép Nagyon sok dologban hasonlítunk mi egymásra. Remélem például abban is, hogy a következõ ciklusban mindketten babásak leszünk. Kép

Cateye! Köszi a biztatást! Kép Sajnos az másik munkahely elég messze van innen, és mi nem szeretnénk a párommal elköltözni. A legrosszabb a dologban, hogy Õ is itt dolgozik. Kép De persze azért igyekszem bizni a dologban. Csak még azt sem tudjuk, hogy mi meddig maradhatunk. Az talán már biztos, hogy mi jövõre is itt dolgozhatunk egy darabig. De ha új helyen kezdünk, akkor fel kell adnunk egy idõre a babaproject-et. Egy helyrõl sem fognak elengedni a probaidõ alatt. Kép

Orsi! Köszi a cikket. Kép Elég szörnyen hangzik,nem? Kép

Lányok! Én annyira szivesen mennék a talira, de ez a hétköznap esti elég húzós a munka és a sok utazás miatt. Nem lesz valamikor megint szombaton? Kép

Andi
andi28

Andy
bocsKép nem tõled akrtam kérdezni, hogy hogyan alakulsz, hanem Lujzától.

LujzaKép
Hogyan alakulsz?
bogár

Andi28
Én benne vagyok. Jövõ hónapban inszem?
bogár

Bogu
Szerintem nincs összefüggés a kettõ között. Lehet akár most is a 21. napi.
bogár

Andi Kép tudományosan Kép
Az a gondom, most, hogy erről beszélünk, hogy én magamról nem tudom, hogy rh negatív vagí pozitív vagyok... Kép
szerintetek derítsem ki még a baba előtt?? csak annyit tudok, hogy "A" de ennél többet nem... hmmmm
most gondolkodóba estem.

A másik 30. nap és semmi.... ezt nem értem.... babás nem lehetek, mert védekeztünk.... vagyis egyszer nem a 24. napon, de a hőm is a béka s***e alatt van... mad meglátjuk Kép

puszi

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

JOVI:KépPedig úúúgy reménykedtem!De remélem nem vagy nagyon szomi, mert elõbb utóbb mindannyian bebabásodunk!Persze jobb volna elõbb!
GABINA:az jó, ha lerövidül 27-28 napra!Velem "csak úgy" szedette a dokim a Clostyt 4 hónapig, de szerintem az a jó, ha közben UH-n figyelget a lányok által említett okokból és azért is, hogy lássa van-e tüszõrepid!
CATEYE:épp tegnap jutott eszembe a tali: szóval MINDENKI írja be a naptárába 25-e, hétfõre!!!
Virág
Virág

Orsi: csak akkor kell feltétlenül tudni, ha babás leszel, de akkor úgyis benne van a rutin vérvételben.
Ha ne adj' isten vetélés történik és az anyának nem tudják a vércsoportját, akkor az az elsõ, hogy megnézik (az Anti-D-t 72 órán belül kell megkapni).

Virág: hát még én hogy sajnálomKép Az én virágom reggel meg is kérdezte: Anya, sírtál? De azt már nem, miért, õ is nagyon jól tudja. Nagyon várja már õ is a kistesót, a hugáról nem is beszélve.

Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Jovi
Ne sírjKép
bogár

Jovi... olyan kis meghatók a gyerkõceid Kép
Fel a fejjel! Új hónap, új remények Kép Kép
Akkor most nem járok utána... remélem nemsokára már elvégzik a vizsgálatot Kép Kép Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

CatEye,
Mi van, ha nekem olyan van, hogy nem reped meg, de átalakul sárgatestté, és termeli a progit, majd mensi alatt felszívódik, és új termelodik. Ezt honnan tudjam meg?
Végülis ez UH-on nem látszik, mert végülis a petefészek olyan mintha megrepedt volna, nem?

Andi,
Sejtem hol laksz. Én imádom azt a várost, oda jártam fõsulira és mindig szerettem volna ott lakni. Alig tudtam visszaszokni Bp-re...
Férjemnek volt egy kolléganõje, aki amikor hozzájuk ment már terhes volt és a próbaidõ után bejelentette.
Nehogy védekezzetek próbaidõ alatt! Képzeld, mi voltunk olyan hülyék (azzal a címszóval, hogy tissztességes vagyok) m5 hónapot védekeztünk. Január 1-tõl vagyok az új helyemen. Most meg jönnek a problémák.
adél

Sziasztok!
Ma reggel arra ébredtem, hogy fáj a hasam. Nagyon megijedtem és már alig várom hogy menjek a dokihoz. Úgy félek hogy lesz valami gond. A kávét már nem fogom inni, mert ha megiszom utána ki akar jönni. Pedig úgy kívánom!

Jovi!Kép
Nagyon sajnálom hogy nem sikerült.Kép Pedig már én is azt hittem, hogy babás vagy. Sikerülni fog úgy is majd meglátod!

Kismazsi!
Nagyon szorítok ma neked! Akkor most már értem miért aggódik annyira a dokid.Amúgy hogy érzed magad? Majd írd meg mi volt az UH-án. Én ma csak még a magánrendelésre megyek, de ott nincs UH. Lehet hogy holnap hív majd be a klinikára.

Andi!
A sógornõm nem dolgozott sehol mikor terhes lett tavaly. Most GYES-en van 3 évig, mert ez alanyi jogon jár. Csak GYED-et nem kap mert nincs munkaviszonya.

Cateye!
Remélem elég ügyes leszek!Kép

Adél!
Nekem mikor megrepesztették utána már nem nézték meg UH-án. Annak a tüszõnek a szuritól 36 óra múlva meg kell repednie.

Rita!
Mikor lesz meg az eredmény?

Puszi

Andy
Andy

AdelKép
Amit leírtál az pont az én esetem, de látja a doki UH-n, hogy nem repedt meg. És nem a petefészek reped meg, mert akkor baj lenneKépKép, csak a tüszõcske. Azt nekem a 23. napi UH-n mondta, hogy nem repedt meg. Ezt igazolja az is, hogy semmilyen LH teszt sem mutat nálam LH hormon emelkedést, ami a tüszõrepedést kiváltja.

Itt és most elnézést kérek azért, hogy mindig szidtam az LH jelzõket, meg a PG53-at, mert nem mutatnak semmit, mert nálam nem is mutathatnak.(mellesleg egy vagyont költöttem rájuk).

CatEye

Cat
Kép
cateye

Andy,
Nem lesz semmi gond!
Én ma megyek 13. napon UH-ra, remélem megmondja, kb Mikor reped meg a tüszõ. Még nem tudom, hogy honnan tudjam meg, hogy megrepedt-e... és meg kell-e repeszteni.
Vagy lehet, hoyg most a dokim ma megnézi és meg tudja állapítani, hogy nem reped meg és már ad is szurit?
1-et nem értek még. Azt írod 14. nap volt Neked tüszõrepedés és, hogy a 15 és 16. napon voltatok együtt.
Nem max. 24 óráig él a petécske?

CatEye,
Persze, tudom, hogy a tüszõ reped.... Megnyugtattál, mert már régebben vettem LH tesztet és nekem voltak pozitív eredményeim. Viszont nem értem a dokid, mert ha mondtad Neki, hogy nincs poz. LH eredményed, már hamarabb rájöhetett volna, hogy ez a gond.
Most asszem megint veszek majd LH teszet, hogy megtudjam, hogy megreped-e. Csak valóban K drága...
Most már semmi nem ment meg a babucitól, finisben vagy!
adél

Andy Kép
Köszönöm jólvagyok. Élvezem hogy hol minden OK, hol forog a világ, hogy hol ébren vagyok, hol majd' elalszom, hogy valamit úgy ennék, de mire elém kerül már nem kell. És mindeközben csak mosolygok és mosolygok (a munkatársaim meg értetlenkednek) ...
Ja, és éjjel nekem is fájt a hasam (fel is keltem vagy háromszor megnézni, hogy minden OK-e)
Majd mesélj, hogy mit mondott az orvos, én is jelentkezem majd UH után.
M.
(Lányok, ugye elnézitek nekünk, hogy ezt itt beszéljük meg??? Kép )
kismazsi

Adél!
Nekem a closti szedése mellett mindig adott tüszõrepesztõ szurit biztos ami biztos. Nem bízta a véletlenre, hogy megreped vagy nem. A 14. napon reggel 9 órakor repesztették meg és az kb. szombaton repedhetett meg este. A petesejt úgy tudom 12 órig él tovább nem, de az ondósejtek 24-48 órig. Ezért segítettünk rá vasárnap is.

Andy
Andy

Bogár! Remélem igen!!!! Kép Nekem is lesz a következõ?
Adél! Védekezni biztos nem fogunk, de így nem tudunk inszemre sem járni. Kép
Andy! Köszi! Kép Igy egy kicsit megnyugodtam. Te is tedd azt!!! Kép
Jovi! Fel a fejjel! Kép
Cateye! Szoval, ha nincs tüszõrepi, akkor az LH teszt nem mutat semmit. Ezt már szerettem volna kérdezni.

Andi
andi28

Sziasztok, Lányok!

ANDYKép
ne parázz, a hasfájás a méh kezdõdõ tágulása, átalakulása miatt lehetett, biztos minden rendben van odabent. De majd du. a doki bácsi többet tud mondani. Gondolok majd Rád! És a beszámolót is várjuk!
Eredményünk jövõ hét elején lesz, majd odatelefonálok elõtte, nehogy potyára utazzunk Szegedre.

KISMAZSIKép
szerintem senki sem haragszik, hogy Ti "másképp" is beszélgettek egymással, ez teljesen érthetõ. Mikor mégy UH-ra?

JOVIKAKép
sajnálom Kép

LUJZAKép
mizújs Veled? Friss hireket kérünkKép!

Puszi,

Rita
knérita

Mazsi! Hát persze, hogy elnézzük. Igy egy kicsit mi is részesülünk az örömötökbõl. Ugye lányok? Kép

Andi
andi28

Köszönöm Kép
Rita: ma megyek 15.20-ra ... úgy be vagyok sózva, ha rajtam múlna már ott toporognék Kép
M.
kismazsi

Köszi Lányok, rengeteget segítettetek.
Ma este este megyek UH-ra (13. napon), majd megírom mi volt.
adél

Rita! én is nagyon kiváncsi vagyok már az eredményetekre, remélem jó lesz!

Nekem meg holnap kezdik a szurikat.

Karmen
karmen

KARMENKép
gondolhatod, hogy én milyen kiváncsi vagyok... Milyen szurit kapsz és hogyan? Csak szuri, gyógyi nem? Azért mi most még nem bizzuk teljesen a dokira a dolgotKép, tegnap este beleadtunk apait-anyaitKép (ui. tegnap volt nyákom is, amit nem mindig sikerül megtapasztalnom). Az eredmény meg majd kiderülKép, bizzunk bene, hogy nekem is azért kelljen a dokit felhivni, mint Andynak ill. Kismazsinak...

KISMAZSIKép
teljesen megértelek, szerintem mi is hasonlóan fel lennénk pörögve, én legalábbis biztos igy néznék ki: Kép. És ugyanúgy élvezném a "más"-állapotot, mint most Te. A munkatársak meg hadd értetlenkedjenekKép

Pusszancs,

Rita
knérita

Kismazsi!
Én is nagyon be vagyok sózva, már alig várom hogy 19:40 legyen. Én meg enni nem bírok, ezért öntöm magamba a rostos multivitaminokat. Ha nem iszok kávét akkor biztos elaludnék itt az asztalon.Kép

Karmen!
Akkor novemberben lesz a beültetés és karácsonyra meg egy baba a pocidban.Kép

Andi!
Még mindig olyan hihetetlen számomra, majd csak akkor hiszem el ha a dokim is megerõsíti. Úgy félve örülök!

Rita!
Nem parázok csak még sosem voltam terhes és jó hogy megijedek mindenféle furcsa fájdalomra.

Andy
Andy

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: