Visszaolvastm, úgy nagyjából
Kisbuta! Nagyon izgultam és hihetetlen kő gurult le, amikor olvastam, hogy minden a legnagyobb rendben. Ez így is lesz, remélem most már magad is nagyon hiszel benne.
Zsófi! Gratulálok a két kis pöttykéhez! Hányásért részvétem, de gondolom ez hamarosan javulni fog.
Rana! Látom kissé megújúltál, teccik.
Eltünésem oka: hihetetlen napok vannak a hátam mögött. Karácsony itthon nálunk, majd anyukáméknál, majd hugoméknál. Aztán irány Pécs és Mohács, ott 3 és fél nap. Aztán haza, mert aznap jöttek fiam barátai Vácról és Bpestrő, gyakorlatilag megszállottként éltem itthon. Gép közelébe véletlenül sem engedtek, bezzeg a konyhába...
A srácok ma el, ágyneműhúzás, ganézás(tisztára mint egy panzió), mert holnap jön egy utsó támadás, újabb kétnapra a párom testvéréék.
Történt még. Drága párom gyűrűs vőlegényemmé lépett elő

, minden fogadalmunk ellenére a fél világ tudja, hogy babát várunk. Ennek oka: 1, Akkora lett a pocóm, hogy azt csak a vak nem látja( érthetetlen, Ádámmal sztem a 20. hét körül volt ilyen), 2, Akivel nem találkozunk személyesen, szóval őket az anyukám módszeresen körbetelefonálja.
Voltam védőnőnél, egy csomó vizsgálat vár rám.
Tünetem semmi.
velem ennyi. Mindenkire nagyon sokat gondoltam, és talán most már idejutok rendszeresen.