A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Beültetés előtt, és utáni érzések

Till, pharmafutárnál kb. 11-12 ezer ft a doboz, gondolom árfolyam függő.

skrisz72

Baba, Tilli
Drukkok mennek!

Vizkrisz
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vizkrisz, Rana
Nekem is kellene németet tanulnom... :wink:
Vendég

Kép

Kép Legalább 6-an vagyunk a képen:)
(a csíkos felsőben levő csajszika is kismama :lol: :lol: :lol: :lol: )
Vendég

Mabe,nagyon csinik vagytok :D
Vendég

Nyulasz, most látom, nemsokáta uh! Ez szupiii!Gondolom már nagyon várod! :D

babaimádó
Kép
babaimado

Baba,igen,nagyon várom.Szereztél tűt?
Vendég

Ja,még itt a hcg szurihoz akartam hozzászólni,nem mindig csak akkor adják,amikor nem olyan szépen osztódnak 3.napra az embriók,nekem ugyan csak kevés voltde 3.napra az egyik kompakt morula lett,ami a doki szerint nagyon jó,beültikor megkérdezte mennyire fájt a pocim,modtam neki,hogy fáj punkció óta.Aztán mégis adott.Én azt hittem,hogy valamit lát benn,és azért kérdi,de csak a szuri miatt kérdezte.Nekem bejött.Első kettőnél is kaptam,az első biokémiai lett,szerintem ott is használt,csak valami baj lehetett az embriókkal,és leálltak.Persze a másodiknál semmi nem történt,tehát ez sem garancia.
Vendég

Szezso, haladat sajnálom... :cry:
Érdekes ez a Decapeptyl, még sose hallottam ilyet, de majd rákérdezek, nem lehetne-e hcg szuri helyett inkább ez (legalább nem kavarna be a tesztnél, és hát neked is segített. Bár te a stimusnál is kaptad, ezek szerint.)... :roll: Progiszurit meg amúgy sem terveztem...

Mabe! És milyen fiatalok is! :shock: Amúgy ha én úgy tudnék németül, mint te, nem tanulnék már! :lol: :lol: :lol: :lol:

Szerintetek ha az előző lombik short prot. volt, és csak négy tüszőből egyben volt petike, akkor most kérjek valami más protokollt, vagy próbáljam megint a shortot (tudom, hogy a dokinak is lesz szava ehhez természetesen)? Vagy elég változás, hogy most szedem a metet, a Letroxot és a Clexane-t?

Kisbuta, neked ez az első lombikod volt? (Bocsi, nem tudom, hol a tábla) :oops: Hogy tetszik a koala a kicsinyével? :wink:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana, lehet félreérthető voltam, de én nem kaptam beülti után egyszer sem Deca-t :) viszont volt ott egy lány, akinek 1 embriója lett, ő kapott.

SzezsoKép
KépKép
szezso

Asszisztált hatchinget is érdemes mindig kérni, nem?? :roll:

Ja, az is ritka, hogy valaki nem csak egyszer vagy kéteszer, hanem többször kap hcg szurit beülti után, nem? (Pl egy lány még ET utáni 10 nap körül is kapott!) :shock:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana,én úgy kaptam,hogy a beültikor rögtön utána egy egész choragon,majd et+2-4-6 napján fél-fél adag choragon.Na de a 10-en :shock: ?
Szezsó,én is rettentően sajnálom a haladat.Nekünk meg a cicánkat megmérgezték :twisted:
Vendég

Rana,szerintem már tiszta a lábad :mrgreen:
Vendég

Kisbutának asszem második lombik volt.
Vendég

Sziasztok!

Mabe: csinik voltatok!

Szezso: halacskát sajnálom. :cry:

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Nyulasz, majd hétfőn veszek fecsit meg tűket.

babaimádó
Kép
babaimado

Én nem tudok róla, hogy nekem akár a fagyisnál, akár a másikaknál lett volna assistált h.

babaimádó
Kép
babaimado

Nyulasz! Jól van, értem a célzást, keresek egy szebb avatart... :roll: Szegény cicád!!!! :cry: :cry: :cry: :cry:
Akkor az a sok Choragon is bizti segített... Én májusban csak egy-egy fél Ovitrelle-t kaptam. (mondjuk érdekes, hogy az Ovitrelle is segíti a megtapadást, ami ugye tüszőrepi, meg a Decapeptyl is, ami meg ugye gátolja a tüszőrepit. Ki érti ezt??? :shock: ) Igen, az a lány úgy tesztelt, hogy a 10. napon reggel tesztelt (+), és csak utána adta be a hcg-t, hogy ne zavarjon be a tesztnél. Sikerült is neki. Mondjuk lehet hogy hcg nélkül is sikerült volna.. Ki tudja.... :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Puszedli, ezt meg neked találtam:

Kép

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana: Kép Köszi!!!!!!

Kép

Kép

*puszedli*

Babim, szerintem kérdezz rá, hiszen jogosult vagy...

Az asszisztált hatching indikációi a 30/1998. (VI.24.)NM rendelet alapján a következők:
- 35 évnél idősebb életkor
- magas alap szérum FSH-érték
- 15 m-nél vastagabb zona pellucida
- mélyfagyasztott embriók visszaültetése
- korábban több sikertelen IVF-ET kezelés

A fenti indikációk bármelyike esetén az eljárást az OEP finanszírozza.

SzezsoKép
KépKép
szezso

Igen, eről én is olvastam és rá is akarok kérdezni, de most nem mertem. :oops:

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Szezso!
Most tényleg elküldtem. :oops: :lol: És tök jó, hogy mindenki egy héttel van a másik után. :lol:

Rana!
Miért nem long protokolt csinálnak Neked? Szezsoval közös tapolcai dokink csak nagyon ritka esetben csinál shortot, mert a longgal több és szebb petike érhető el. :wink: Legalábbis az ő statisztikájuk szerint. :lol:

Mabe!
Húú, nagyon szép hcg!!! Szerintem 2 baba is lehet, nekem et+11-en 123 volt csak. :lol:
Én leszívás mínusz 14 napra számoltam a mensit, mert nekem a 19. nap volt a leszívás.

Kismamik hogy vagytok? Én hányok minden nap. A kávét rögtön, de délelőtt bármit kihányok, plusz még napközben ami nem tetszik a babáimnak. :roll:
Most meg a fejem fáj, kamillateát iszogatok. Pedig tanulni kéne, hétfőn vizsgázom. De a babáim csak aludni akarnak. :lol:
Na jó nem panaszkodni akartam ám, mert minden alkalommal úgy örülök vuknak, ilyen boldogan még sosem voltam rosszul!!! :lol:

KépKép
zsófikukac

Zsófi: megkaptam :lol: azért sajnállak, hogy ennyit hánysz...nekem nincs étvágyam :roll:

Találtam egy szüléskalkulátort lombikosoknak/inszemeseknek:
http://www.ivf-infertility.com/calc_preg.php

Mabe: ez is szeptember 8-at hozta ki :-)

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso!
Nekem se nagyon. Ja és T nagyon örült, hogy hányok. :lol:

Megnéztem a kalkulátort és jól számoltam augusztus 26. :lol:

KépKép
zsófikukac

Lányok,nekem viszont úgy egész más jön ki.Utolsó mensi nov.26,ezzel a dátummal ma vagyok 5+2 és szept.2. a szülés várható ideje...
A lombikossal,aug 28. a szülés várható ideje,és ma vagyok 6+0.
Igaz a 10 napon(dec.5-én) volt a punkció,de most akkor hogyan számoljam???Onnan kell 14-et visszavonni,és tényleg 6+0 vagyok?
Vendég

Nyulasz, szerintem tényleg 6+0 vagy :D most olvastam, hogy ha ismerjük a fogantatás pontos időpontját, akkor onnan 14-et kell visszavonni és attól a dátumtól számolják a várandósságot :)

SzezsoKép
KépKép
szezso

"A jutalom, amiért túléltük az ünnepeket, az újév, és már el is jutottunk az újévi fogadalmak csodás hagyományához. Hagyd hátra a múltad, és kezdd elölről! Nehéz ellenállni a kísértésnek újrakezdéskor, hogy a múlt év problémáit a szőnyeg alá söpörjük. Ki dönti el, hogy mikor ér véget a régi, és kezdődik az új? Nem jelzik a naptárban, nem szülinap, nem egy új év. Ez egy esemény. Kicsi vagy nagy? Valami, ami megváltoztat minket. Jó esetben reményt ad, vagy egy új életmódot és világnézetet. Elengedjük a régi szokásainkat, és emlékeinket. A lényeg az, hogy sose adjuk fel a reményt, hogy lesz egy újabb kezdet."

Kép

Kép

*puszedli*

Mabe, nagyon helyesek vagytok!

Hányást nem irigylem, fel a fejjel!

Puszi mindenkinek!

Kép
petne

Szezso, Babi,
az asszisztált H-ra én is rákérdezek majd... :roll:

Zsófikukac,
kitartás a rókázáshoz! :oops: :P Te is vizsgázol? Kitartást hozzá!
(Nekem is lesz pár vizsgám, most osztogatom, hogy lenne a legideálisabb...mindenesetre 7-én reggel vizsgázom, a többire már babásan megyek! :) :) :))
Szezso,
majd megjön az étvágyad, ne aggódj! :wink: :lol:

tillidian

Nyulasz,
érdekes dolog ez a számítás!
Tényleg, ha azt írod, hogy a 10. napon volt a punkció, ez a kezelés 10. napját jelenti?
(Nekem fogigátlós ciklusom volt, dec 17-én hagytam abba a marvelont, jan. 1-től szurik. Közben 29-én megjött, akkor most attól számítódik a ciklus? :roll: )

tillidian

(Bocs: dec 27-ig volt a Marvelon :P )

tillidian

Nyulasz, ezt neked találtam:

Kép

skrisz72

Sziasztok! :D

Rana, második lombikom volt, az első is short volt, meg ez is. Azt hiszem, az első a kaáliban mindig short, mert az a legolcsóbb, és hátha úgy is sikerül. Másodjára már lényegesen többet tudnak rólad, hogy reagálsz dolgokra, és változtatnak, persze még alá is kell írnod, hogy beleegyezel, hogy nem a legolcsóbb kezelést kapod.

Szezsó, sajnálom a halacskádat! :(

Mabe, tényleg helyes kis társaság vagytok.

Zsófi, én csak émelyegni szoktam reggel, de a rókát eddig elkergettem. Étvágyam nincs nagy, de legalább mindent összevissza eszek, apa már csak röhög rajtam. A legnagyobb barátom azonban a közönséges pirítós kenyér. Meg sokat alszok. Ennyi.

Estikével mi van???

Petne, ez már nagyon izgalmas, bármikor jöhet Julcsi!

Drukkok Tillnek és Babának a szurkához, meg minden akciózónak, és az idei kismamiknak!

Pussza

Kép
kisbuta

Rana,
a koala nagyon teccik, mindjárt ki is cserélem. És nagyon tetszik az új avatarod. De ugye nem fázol?

Én német nyelvtanulásra gondolni sem merek. Van belőle középfokom immár 11 éve, de azóta se láttam egy darab németet sem, így nem emlékszem semmire. Bezzeg egy évet franciában töltöttem, meg folyton kénytelen vagyok angolul dolgozni, és ezekről semmilyen papírom sincs. A franciát sincs időm szinten tartani, angolból kéne nyelvvizsga, és arra se jut időm minden nap, pedig az kéne nagyon. Jajj. Inkább ne beszéljünk nyelvtanulásról.

Kép
kisbuta

Kedves Csajok!

b vidámságot, v
Kívánok mindenkinek nagyon sok boldogságot és még töbalamint 1-2 apróságot az új esztendőre!!!

Kép
estike66

Visszaolvastm, úgy nagyjából :oops:

Kisbuta! Nagyon izgultam és hihetetlen kő gurult le, amikor olvastam, hogy minden a legnagyobb rendben. Ez így is lesz, remélem most már magad is nagyon hiszel benne.
Zsófi! Gratulálok a két kis pöttykéhez! Hányásért részvétem, de gondolom ez hamarosan javulni fog.
Rana! Látom kissé megújúltál, teccik. :lol:

Eltünésem oka: hihetetlen napok vannak a hátam mögött. Karácsony itthon nálunk, majd anyukáméknál, majd hugoméknál. Aztán irány Pécs és Mohács, ott 3 és fél nap. Aztán haza, mert aznap jöttek fiam barátai Vácról és Bpestrő, gyakorlatilag megszállottként éltem itthon. Gép közelébe véletlenül sem engedtek, bezzeg a konyhába...
A srácok ma el, ágyneműhúzás, ganézás(tisztára mint egy panzió), mert holnap jön egy utsó támadás, újabb kétnapra a párom testvéréék.

Történt még. Drága párom gyűrűs vőlegényemmé lépett elő :lol: , minden fogadalmunk ellenére a fél világ tudja, hogy babát várunk. Ennek oka: 1, Akkora lett a pocóm, hogy azt csak a vak nem látja( érthetetlen, Ádámmal sztem a 20. hét körül volt ilyen), 2, Akivel nem találkozunk személyesen, szóval őket az anyukám módszeresen körbetelefonálja. :D
Voltam védőnőnél, egy csomó vizsgálat vár rám.
Tünetem semmi.

velem ennyi. Mindenkire nagyon sokat gondoltam, és talán most már idejutok rendszeresen.

Kép
estike66

Halihó!

34.cn-t kezdtem reggel, 37,1 voltam 5.30-kor.
Torkom fájdogál kicsit, igyekszem minden bogyót beszedni amim cak van, egész nap vita c és halls ment befelé...remélem megúszom. :)

Mabe
Jól néztek ki. :D

Rana
Magamtól tanulok, Start 5-6os leckénél járok...alapfok kell hamarosan.De majd kérek segítséget kollegáktól is.

Örülök, hogy minden kismami jól van. :lol:
Zsófi
Látom, azért te is tudsz örülni is a rókának. :D

Szép jó éjt!!!
vizkriszisback

Vkrisz,
és??? Teszt??????? :roll: jujj, nagyon izgi!!! (vagy lemaradtam??? :oops: :P )

Estike,
örülök, hogy jól vagy(tok)! :P (Nahát, itt is találkozunk! :lol: )
Nagyfiad milyen idős?

(én is elteszem magam holnapra, idáig bírtam a tanulósdit... :oops: )

tillidian

Mondom magamnak, bekukkantok, hátha írt vki ilyenkor,.. látom nem csak én vok bagoly... :lol:

Jó éjt! *

Kép

Kép

*puszedli*

Estike, milyen vizsgálatokra mész? Kíváncsi vagyok, mert mi vagyunk egy korosztály, biztos ugyanazokat meg kell majd nézetnünk. Én január 20-án megyek genetikai UH-ra és vérvételre (kombinált teszt), és az előtte lévő héten kell a cukros lötyit inni, és menni vérvételre.

skrisz72

Petne, te hasbaszúrattad magad?

skrisz72

Till,igen a dec.29,amikor megjött neked,az a ciklus első napja.És igen,nekem a kezelés az első cn-on kezdődött,és a 10-en volt a punkció,mert nagyra nőttek a petikék.Ezért nem tudtam,hogy honnan számoljam :roll:
Estike,örülök,hogy megvagy,és a vonalzódat léci csináld meg!!!
Skrisz :lol: :lol: :lol: köszi
Vendég

sziasztok!

eltűnt katica jelentkezik. :oops: vizsgaidőszakom van, így nagyon kell tanulnom.

mindenkinek boldog új évet kívánok!

rakok táblát, szóljatok, ha vmit javítsak! köszi.

Kép

Kép

Kép

katica
katica30

Sziasztok!

Skrisz, ha a down-féle hasbaszúrásra gondolsz, akkor nem!!!
Én is kombinált tesztre mentem, és ott azt mondták, hogy olyan kicsi az esélye, hogy bármi baj legyen, hogy nem is javasolják. Az arányszámokra már nem emlékszem, de tényleg gyakorlatilag 0 volt, és az összes UH-on nézték a nyaki redőt is, és az is mindig rendben volt.

Te jó ég!!!! Már a cukros lötyinél tartotok? Az olyan nekem, mintha tegnap lett volna. Vigyetek 1 kifacsart citromlevet. Ha valaki szereti a jól megízesített limonádét, akkor egyáltalán nem lesz szörnyű. Én édes szájú vagyok, a teát is úgy iszom, hogy telenyomom mézzel és citrommal... a terheléses cukor vizsgálat így aztán egészen jól esett. Féltem, mert sokan azt írták, hogy alig bírták bent tartani, ehhez képest nekem kifejezetten kellemes emlék lett.

Hát igen, izgalmas, hogy bármikor érkezhet Julcsi. Ahhoz képest, hogy tavalyra vártuk, gyakorlatilag már minden nap ajándék.

Kép
petne

Katica, köszi a táblát. Ez most nagyon szépen néz ki, sok-sok baba és útban lévő baba bizonyítja, hogy érdemes várni rájuk :)
A koromat légyszi javítsd, már 36 vagyok, sőt nemsokára 37 :oops:
A szülés várható időpontja január 10., és Julcsit várok. Köszi!!

A vizsgaidőszakért nem irigyellek, de drukkolok neked ezerrel!

Kép
petne

petne: javítottam :wink: köszi a drukkot. megyek is, kedden vizsgázom, és nagyon kell még tanulnom.
én is drukkolok nektek!

katica
katica30

Petne,mostmár biztos megnyugtató,hogy bármikor érkezhet Julcsi.Nagyon izgi :D
Katica,köszönjük a táblát,és köszönöm,hogy külön kérés nélkül visszakerültem,persze a régóta vágyott kékszínűbe :D
Kitartás a vizsgákhoz.
Vizsgálataid befejeződtek?Mi lett a vége?Találtak valamit???

Most nézem,hogy Zsu,és Bella is januárban kezd.És Till,Dezsi és Baba :D Mozgalmas lesz a január is.
Alle,veletek most mi van?Spontánoztok?
Vkrisz,lassan lőhetsz egy tesztet :D Nagyon drukkolok!!!

Kukackám,te ilyen fiatal csibe vagy? :shock: Ejha :lol: No meg Mabe :lol:
Vendég

nyuszi: még mindig néhány eredményre várok, de amelyeket tudom, az jó lett. sajna a cukorterhelést újra kell csináltatnom (jan 7.), mert az inzulinra vonatkozó kémcsöveket kidobták. szerintem kb. jan végére/febr elejére lesz meg minden papírunk, akkor szeretnénk visszamenni a Fülöp dokihoz.

katica
katica30

Sziasztok!

Katica, drukk a vizsgákhoz. A táblában javítanád, hogy december 23 óta megy a fogigátló? Január 7-én hiszteroszkópia, a többi kiderül utána.

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Skrisz,
Boldog születésnapot Neked!
Kép

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: