A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Vagyok!

De irigyellek úszóSnufi! Régen én is rengeteget úsztam 1500-2000 m-ket. Csak mostanság nem merek a fertőzések miatt. ...na meg kicsap a víz, ha belemerül coca... :cry:

Kép
zölddisznó

dera: köszi a tippet a kicsinyítésről, én sem tudtam, most meg is próbálom :wink:

Kép

Veramama
veramami4

hello lanyok!

latom kerestetek, pedig szoltam, hogy csak ma leszek legkozelebb, mert elutaztam...ccc, felejtunk, felejtunk?

tontica!
nagyon szep a teszted, halkan gratulalok neked, problemamentes terhesseget kivanok!

en is bejelentkeztem ma uh-ra, de csak jovo keddre kaptam idopontot, akkor leszek 7+0, haaat, biztos tobbet latunk majd akkor, de kibirni olyan sokaig :roll: :roll: :roll: orulnek, ha mar en is latnam,h ogy jo helyen van...

szerettem volna egyebkent tobb gratulaciot kiosztani, remelem hamarosan lesz ra alkalmam! mondjuk szombaton tomegesen??

legyetek jok, igyekszem meg jonni, de munka+gyerek+haztartas+alomkor mellett ez nem egyszeru.

vakond

vakond
Kép
Kép
vakond

Hármas tesztelés szombaton??? HURRÁ!!!!! :lol:

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

huuuuu Tontica!Ez aztan tenyleg nagyon eros zebra!!! :mrgreen:
Nagyon orulok nektek!!! :D

Afi!
6mm-es babocadhoz :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Azert mesz jovoheten is?

Athiz!
Jobbulast!Es probalj kicsit pihenni!

Tesztelos lanyoknak SOK-SOK DRUKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK!!!!!!!!!!!!

Robcsi!
Koszonom hogy valaszoltal!!!!!! :D De meg mindig nem jo!

Lanyok!
Akiknek van fertyc-je,megneznetek nekem hogy mukodik-e?Vagy csak en rontottam el valamit? :(

Kép
Kép
ancsa81

sziasztok!
hazaértem, visszaolvasok...

katica
katica30

ancsa: nekem működik, mi a baj Nálad?

Veramama
veramami4

Klarissza, Dera, Ancsa, köszönöm!

Babót azért csak éreztem, hogy picikét mocorog, de csak mikor lefeküdtem hanyadt. Sajna most sem vagyok topon, de talán éjjel végre tudok pihizni. Talán!

Puszi, drukk, és mindenkinek szépséges álmokat! :D
Vendég

Veramami!
Nem engedi hogy beirjam a mai erteket! :shock: :?: Valami 5xxx-es dolgot ir ki...

Athiz!
Jo ejszakad neked is!

Kép
Kép
ancsa81

ancsa: nem tudom mi lehet a baj :?
lépjél ki és újra, talán az segít, bár lehet, hogy ezt már próbáltad. Én is megyek, jó éjt Nektek!

Veramama
veramami4

Mar szinte mindent megprobaltam! :(
Azert koszonom!!!
Jo ejszakat neked is!

Kép
Kép
ancsa81

vera: szép a görbéd.

surmi: gyógyulást! vigyázz magadra!

klarissza: esetleg beágyazódás? :wink:

szilcsi: örülök, hogy jobban vagy. következő hónapban biztosan sikeres lesz. nem tartunk egy szegedi talit? ki a dokid?

snufi: tetszett az idézet és a virág.. kitől van az idézet? snufitól? :D

cicuka: drukk a teszthez.

szirom: boldog névnapot!

áfi: hatalmas gratula :D :D :D

tonti: ez már igen! szép zebra! :D :D :D

bettike: köszi a táblát. most már képben vagyok :D

A tesztelőknek és mindenkinek drukkolok.

rólam: ma volt az első nap az egyetemen, este nyolcig órám volt. jó volt :D utolsó órámon találkoztam egy ismerőssel, és kedvesen megkérdezte, hogy mikor lesz már gyermek nálunk. szeretem az ilyen kérdéseket. no meg közölte, hogy tudom-e, hogy a biológiai órám ketyeg. :( :( :(

katica
katica30

Katica:

Én is szeretem az ilyen kérdéseket, olyan bájosak, ha addig nem volt elég vacak a kedved, akkor majd azután.
Ne foglalkozz vele! Minden nappal közelebb vagy egy babához! :D

"az élet utat tör magának"
dera

dera: most nézem, hogy te miskolci vagy... időnként megfordulok azon a környéken. :D

katica
katica30

Pfúúú, én is megőrülök ezektől a kérdésektől!!!!! Katica, nemtom kitől idéztem... :oops:

snufi

snufi: nem baj, hogy nem tudod, de nagyon tetszett :D :D

katica
katica30

Ancsa! Nekem is ugyanezt írja ki a ferty! Nem tudom mi a baja, lehet, hogy a rendszerrel van valami baj, ha már ketten is kaptunk ilyen üzit. Talán holnap már jó lesz, mert pont most kéne neki a csíkot húznia. :?
Vendég

Katica :P

Most megyek mert nagyon álmos vagyok!

Jó éjt mindenkinek!

Kép

"az élet utat tör magának"
dera

Lafie!
Akkor lehet hogy megsem bennunk van a hiba! :D Mar reggel ota probalom de nem megy! :?

Kép
Kép
ancsa81

Latom mar csak en vagyok! :(
Megyek akkor en is!

JO EJSZAKAT KIVANOK MINDENKINEK!!!!!

Kép
Kép
ancsa81

Coca is van még, de dolgozik a gépen, nem ér most rá. kezdődik a tankönyvrendelés - törvényeket bújok éppen.

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Mindenkinek nagyon-nagyon köszönöm a jókívánságokat! :D Bi.imi! Ágota a keresztnevem :wink:

Áfi! Nagyon-nagyon örülök,hogy minden oksi a pöttömötökkel! :D

Tonti! Szép teszt, nagyon szép! :wink:

Többieknek is puszi, mennem kell! Az uram éjszakai műszak helyett meglepiből hazajött virággal és ajándékkal, nagy-nagy-nagy öröm ez :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Jó éjt lányok!
megyek aludni....
katica
katica30

Atirmi!

Isten éltessen! De jó meglepis-virágcsokros apa! Kellemes folytatást! :wink:

Jó éjt lányok.

Kép
zölddisznó

Szirmi! Bocs, kopnak a betűim...

Kép
zölddisznó

Szép álmokat!!!!!!!!! 8)

snufi

jó reggelt!
na most megelőztem még babaimádót és cocát is. :D

katica
katica30

Sziasztok Lányok!!! :D

Már tegnap este is akartam jönni, de országosan nem volt net, a T-online-t sem lehetett elerni, mert ezen dolgoztak.

Tegnap reggel megvolt a 4D-s UH, mindene megvan a kis drágámnak, és KISFIÚ :D :D :D (ennyit arról, hogy én kislányt éreztem).
Nem volt kétség, a két lábaközött, nagyon feltünően látszott a kis kukackája :D és irtó édes pofija volt.

Megpróbálok feltenni képet napközben, de most rohannom kell, mert 7-kor cukorterhelés, szorítsatok, hogy minden ok legyen, kb. 10 óra körül jövök.

Utána írok mindenkinek, jók legyetek :D

Úgy látszik befiúsodunk teljesen, Babancs, Athiz,Eliza csatlakozom én is :wink: .

Szép napot.

Kép
melcsi6

melcsi: hatalmas gratula. :D :D :D mennek mára a drukkok++++
várom a képeket.

katica
katica30

Bettike!
Vagyok én, sunyi módon csak olvasgatok :wink: és akiért kell izgulok :)

Minden szülinapost és névnapost Isten éltesse sokáig!

Tegnap voltam a terheléses vérvételen. (prolaktin terhelés vagy valami ilyesmi volt a papírra írva)
Háááát ha bárki ilyenre menne, vigyen magával kísérőt!!!!
Az én párom mondta, hogy eljön velem, én meg lebeszéltem, mert ugye klassz csaj vagyok én, aztán meg olyan rosszúl lettem, hogy csak na. Lángolt a fejem, nem éreztem a fülem, izzadtam, meg ilyen finomságok :) fél óra múlva elmúlt, aztán alig tudtam hazavezetni. A rosszullét után iszonyú álmosság tört rám :( de ezen is túl vagyok! Holnap lesz az utolsó vérvételem.
Én olyan hülye voltam, mindenkinek volt kísérője, aki a terhelésesre jött! Mikor meg rosszúl lettem felhívtam a párom, hogy jöjjön oda mert szarul vagyok. Hoztam a frászt szegényre, aztán meg fölhívtam, hogy maradjon otthon, mert hiába jön, ha 2 kocsival kell hazamenni, az olyan mintha egyedül mennék, mert nekem kell vezetni! Na mindegy nőből vagyok én is :wink:
sonjus

Melcsi!
Gratula a kisfiúhoz :) :) :)
sonjus

Jó reggelt!

Visszolvasok!
Hőm 2 tizedet lement (most 36,9) és kicsit barnázok.
Lemondtam erről a hónapról is!

babaimádó
Kép
babaimado

Katica! Tévedés! Én 4:35-kor keltem és már dolgozom!!:-)

Sonjus! Mit csináltak veled, hogy ilyen rosszul lettél?

babaimádó
Kép
babaimado

melcsi! Gratulálok! Van már konkrét fiúnév?

babaimádó
Kép
babaimado

Jajjj, Katica! Már megint csak 3. órám lesz? Hát miért is kelnék hajmalok hajnalán...!? :lol: :wink:

Melcsiiiiiii! Coca örül a kukisodnak! Menj, és igyál tömény szörpöt. Szurok a jó eredményért!

Sonjus! Te "sunyi olvasgató"! Mikor lesznek eredményeid?

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Szirmi!
Remelem jol telt az ejszakatok!! :wink: Milyen edi hogy igy meglepett..... :D

Melcsi!
Gratula a fiucskahoz!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Sonjus!
Egyszer regen velem is megitattak valami trutyit,es olyan hasmenesem(bocsi)lett tole... :oops: Meg jo volt hogy velem volt a baratnom mert volt nala egy csomo zsepi :lol:

Baba!
Ne add meg fol!!!!!!!!

Zoldi!
Mar csak 4nap!!HURRA!!!!!!!!!!! :D Szoritok nagyon nagyon..... :D :D

Ma mar vegre mukodik a fertyc!Az elejen ket erteket lejjebb vettem,igy mar majdnem ott van a PE ahol en ereztem!Holnap jon piri!
Kép

Kép
Kép
ancsa81

ANcsa! Jó reggelt neked is!

babaimádó
Kép
babaimado

Melcsi,
GRATULA a kukacoshoz!!! :D :D :D
Ancsa,
nemhogy jövőhéten, még a héten pénteken megyek Pécsre a saját dokimhoz, ez csak egy eseti kitérő volt a szent táppénz érdekében! :wink:
Katica,
én gondolkodtam már rajta hogy ha még valaki megkérdi: "Ééééés? Mikor lesz már kistesóóó?" közlöm vele hogy meddő lettem, nekem nem lehet több. Legalább kicsit szégyellné magát és gondolkodna mit is kérdezett. Aztán persze általában műmosollyal azt szoktam felelni: majd lesz.
Babaimádó,
amíg vér nem folyik nincs veszve semmi!
Vendég

Sziasztok!

Melcsi! Gratula a fiúhoz! Most meg ++++++!

Én az ilyen kérdésre már jó fél éve azt válaszolom, hogy dolgozunk az ügyön! Mostanában nem nagyon merik már megkérdezni, akik eddig többször kérdezték! Vajon miért? :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
bettike
Eger

Jó reggelt!

Még mindig nem tudom elérni a dokit. Úgy tudom, hogy az eddigi két asszisztens helyett már csak egy dolgozik neki, így nehéz elérni, hogy felvegyék a telefont. Lehet, hogy pofátlan leszek és hívom a mobilján. :roll:

Melcsi, gratulálok a kukacoshoz! :lol: :lol: :lol:

Sonjus, :( . Marha jó lehetett ez a vizsgálat. Miért is kellett ilyesmire menned? :oops:

Katica, szegedi tali okésos, mikor és hol? Én ma is ráérek meló után, 4 után! :wink: Olyan fél öttől szabad vagyok. :wink: Mit szólsz? Ja, Sári Tamás a dokim, de elérhetetlen... :?

Melcsi, képeket léccilécci! :lol:

Áfi, te már akkor nem dolgozol? Miért? Hogyhogy??

Kép
szilcsi

sziasztok.

Melcsi hatalmas gratula a kisfiadhoz.Neve van mar?
szoritok hogy jo legyen ma az eredmenyed.

katica.hat ilyenek az emberek.hala az egnek tolem nem sokan kerdezik meg,aki megkerdezi az meg meg is kapja tolem a magamet.

szilcsi.druk hogy elerd adokit.

ancsa,szep a gorbed.

afi.gratula a petezsakhoz.tovabbi sok sikert.

babaimado.:(meg ne add fel.

Kép
monyo83

sonjus,mit csinaltak veled a vervetelen hogy ilyen rosszul lettel?

szirom.utolag kivanok boldog nevnapot. :lol:

Kép
monyo83

Az szerintetek normális, hogy elmúlt a mensim??? :shock: :shock: :shock: Már tegnap este sem volt semmi, éjszaka sem, ma sem sehol semmi. Pedig nekem 6-7 napig szokott tartani... Mondjuk az eleje nagyon húzós volt szombat-vasárnap, de ez akkor is fura... :shock:

Tőlem is állandóan azt kérdezik, hogy mikor lesz már baba... :roll:
Eléggé idegesítő. Én is le szoktam szerelni az ilyeneket azzal, hogy majd lesz egyszercsak. :D

Kép
szilcsi

Sziasztok lányok!

Melcsi: gratula a Fiusckához! Várom a képeket :)

sonjus: miért kellett ez Neked? Nekem is az a mániám, hogy prolaktinszinttel van baj nálam. Milyen tüneteid voltak, hogy erre küldtek, szegény !

Szirom: kedves férj :lol:

Coca: Nálad mikor indul a "dolog"?

Babaimádó: ma sokkal korábban keltem, 37,00 helyett nekem is csak 36,9 volt. Lehet, ez ma egy ilyen éjszaka.
De megértelek, mert engem is kezd felőrölni ez a bizonytalanság ....

ancsa: bocsánat, én félrevezettelek, mert én a fertility.com-ot néztem meg Neked....
az a lényeg, hogy múxik, de miért hiszed, hogy jön piri?

azért rakok görbét, már gondolkoztam, hogy felhívom az orvost, de lehet, hogy hülyének nézne.
ez az előtej izgat engem :(

Kép

Veramama
veramami4

Sziasztok!

Melcsi, gratula a kis tököshöz! :D Nekem Rékával nem kellett olyan szirupot inni nálunk tej + zsemle első körben, ha valami nem okés második körben volt a cukros izé.
Na, nekem ezzel is van egy sztorim. Én nem iszom meg magában a tejet. Megkérdeztem az überokos védőnőmet, hogy mi legyen helyette. Mondta, hogy fél lityi tea 5 púpozott evőkanál cukorral. Én szépen megcsináltam, beleöntöttem termoszba, jó édes volt :shock: Eredmény a kaja előtti tökéletes utána még határon belüli, de már verte a palánkot.
Első körben felhívtam egy másik védőnőt, aki elszörnyűlködött az 5 evőkanál cukron, azt mondta 2 deci tea kellett volna 2 kis kanál cukorral.
Utána mentem a dokihoz és tiszta ideg voltam nehogy elküldjön löttyöt inni, de azt mondta, ha ennyi cukrot benyeltem és csak ennyire ment fel a cukor akkor az tökéletes. :D

Ancsa és mi van ha nem jön meg? :shock:

Szirom, nagyon figyelmes volt apa :D

Bettike, ezerrel küldöm a drukkjaimat szombatra! :D

Veramami, neked is drukk!

Szombaton akkor Bettike, Veramami, Cicuka és Szezsoért drukkolunk? Még valaki esetleg nem csatlakozik be hozzájuk? :D

Nekem tegnap olyan iszonyat szorulásom volt (már bocs), hogy fél órát küzdöttem a wc-n. :( Pedig sok gyümit eszem, főzelékeket és mégis.
Valakinek ötlet?

Kép
Kép
robcsi03

Veramami, a tickered mintha nem lenne összhangban a ciklusoddal. :lol: Sztem ne hívd fel a dokit, max csak ha megjön, utána menj el vizsgálatra.

Kép
szilcsi

Robcsi, szorulásra talán a rostos gyümilé is jó. Én nem szeretem a főzelékeket, gyümölcsöt elég keveset eszek, és állandóan ezzel a gonddal küzdök én is. Sok 100 %os gyümilevet iszok, akkor jobb a helyzet.
Szilvalekvár esetleg? :lol:

Kép
szilcsi

veramami,nekem is van tejcsorgasom.
ha nyomom a bal melbimbom egy csep tej elovillan.
nekem a proklatinom jo.valszeg a Pco miatt van.

Kép
monyo83

Melcsiiiiiiiiiii, udv a klubban! :))

Kepet tegyel fel majd ha tudsz! Amugy szepen , babaformasan latszott mar a kis kukisotok? Mi penteken delben megyunk negy d/sre vegul is! Nevetek mi lesz? :oops:

Kép
elizabeth25

Szilcsi: javítottam :)

Monyó83: az nincs nekem az biztos... beszáradt tejcsi is szokott lenni reggelente?

Veramama
veramami4

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: