A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Csak beköszönök, mindenkinek puszmák! :D

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Úgy látom ma nem lesz meg a rekord 5 oldalas termés :lol:

Kép
klarissza32

Kép

"Az optimizmus a lélek motorja, a mosoly az élet gyújtólángja"

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

tontica,
Hatalmas gratuláció a szépséges erős +++ teszthez!!!!

snufi,
Akkor én most begyújtottam azt a lángot!!!! Köszönet a cuki kis virágodnak!!!

klarissza,
Hát én így is csak kapkodom a fejem, pedig bejelentkezésem óta 1 oldal sincs, de úgy érzem lemaradtam.... Pedig ma nemtom bepótolni a dolgokat... :(

szirom,
Szia!!! Majd gyere!
mfpan

athiz,
Fránya rosszullét!!! Vigyázz magatokra!!! Jobban vagy már??!!

gaby,
Örülök, hogy Apa elindult egy jó úton!!! Ez már haladás!!!! Lassan jöhet a cigi eldobása is!!!! Szorítok!!!!!
mfpan

Szia mfpan!

Úgy látom a hétfő senkinek nem tesz jót!
Nagyon tetszik ám a tickered édes kiscsibe.

Kép
klarissza32

klarissza,
Köszike!
Bár néha egy picit elgondolkodom, hogy inkább babavárós ticker....
Hogy mikor bújik elő a kiscsibe.....
Ha ebben a hónapban nem hoz szerencsét, inkább leveszem... Majd újra felteszem, ha tényleg az lesz, amit én látok benne...
Hú, de bonyolult voltam..... :?
mfpan

Macspacs, ezen a tickeren én is fennakadtam. :lol: Még jó, hogy nem brutálgörbe... :wink:

Szirom, szia!

Klarissza, sztem igaza van Tonticának, ez jóval nagyobb esés, mint az előző hónapokban! +++++++++++

Athiz, kitartás! ++++++++++++ Majdcsak elmúlik ez a pár nap/hét/hónap, amíg rosszul vagy. A felsorolásból kéretik választani! :lol:

Snufi, köszi a z idézetet és a szép virágot, mintha nekem találták volna ki! :lol:

Nem tudom elérni a dokim rendelőjét, már háromszor hívtam mindkét számot. :evil: :evil: :evil: Annyira összevissza rendel itt is meg ott is, hogy zat sem tudom, mikor van bent, a kezelő meg egyből elkapcsol, mielőtt megkérdezhetném, mikor van bent. Neten meg nincs fent.
:evil: :evil: :evil:

Kép
szilcsi

Panni, én értem! :wink: Az a jó a tickerekben, hogy minden hónapban választhatsz mást.
Nekem pillangós tuti nem lesz többet, az volt az előző hónapban. És még én mondom, hogy nem vagyok babonás! :wink:

Kép
szilcsi

Sziasztok Lányok!

Bocsi, hogy nem válaszolok mindenkinek a kérdésére, de elég sokat írtatok és nem emlékszem melyiket ki kérdezte.

Amit én érzek az, hogy a hasam szurkál egy kicsit és puffad mintha meg akarna jönni és barnázok egy kicsit, a melleim nem feszülnek, de mintha nőttek volna és érzékenyek.

Ha a holnapi napon is ilyen magasan marad a hőm akkor szombaton tesztelek.

Kép
cicuka78

Cicuka,

Nagyon szép magas a hőd, remélem a barnázás a beágyazódás miatt van ezerrel. Szerintem ilyen lesz a szombati teszt: ++++++++++++++++++++++

Kép
macspacs

Köszi csajszik, már kicsit jobban vagyok, csak nem krepálok be! :shock: :lol:
Elképzelhető, hogy a több éjszakás aggodalom és nem alvás Szili miatt hozta ki ezt a rosszullétet. Meg biztosan baci is bújkál még bennem. Valószínűleg csak pihiznem kéne, meg egy jót aludni! Na de mikor? Most is még házimunka lenne, meg tanulni az autós dolgokat, úgyhogy nem hiszem, hogy lesz pihire időm. :?

Cicuka, szerintem nagyon szép ez a görbusz, de azért nem ártana tesztelni egyet, mert ha babás vagy, talán kéne egy kis hormontámogatás, hogy jobban tudjon kapaszkodni! A legtöbb doki rögtön felírja!

Sajna mennem kell, köszike, puszika
Vendég

Cicuka erősen babagyanús vagy!!! Szombatig miért akarsz várni a tesztel??? 14. dpo-n vagy!!! Én holnapi tesztre szavaznék!!!! :lol:

snufi

Én is, én is, holnapi teszt Cicuka! Mire vársz még???? És mint mindig mondom, bátraké a szerencse! :wink:
Vendég

Cicuka, szerintem se várja szombatig! Ez a 14. dpo, akár már holnap tesztelhetsz, de szerdán mindenképpen! Felesleges várni szombatig!

Athiz vigyázz magadra! Te nem vagy nagyon fáradékony? Bár nálam ez lehet a 3*-os vérképem miatt is :shock:

Macspacs nagyon örülök, hogy jelentkeztél!

Szirom, boldog névnapot! :D

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok!

Tudna nekem valaki segiteni??????????????
Nem tudom a fertyc-be beirni a mai ertekem! :evil: Ezt irja ki:
5xx Return Codes

If you received this page then a 5xx return code occurred. Below is a list of the possible 5xx return codes. Click the button if you would like to return to the home page.

5xx: These error messages are sent when the server is aware that it has had a problem or error.

Kép
Kép
ancsa81

Cicuka, szerintem is a holnapi teszt mehetne! Ugyhogy hajra! :)

Kép
elizabeth25

Köszi Robcsi, nagyon aranyos vagy :lol: .
A HSG vizsgálaton kiderült hogy egyik pvezetőm sem átjárható a vetélésem következményeként, és időbe telt míg feldolgoztam hogy csak a lombik jöhet szóba. (Ha minden rendben akkor március végén lesz az első beültetés)
Ti hogy vagytok a babócával?

Kép
macspacs

Sziasztok!

Mostmár abszolut elbizonytalanodtam. Ez a görbe a legbrutálabb az összes (3) közül. Segítsen valaki értelmezni!! Kép
zsebi_baba

Snufi, Robcsi, Athiz, Tontica! Köszi, hogy velem örültök a piros vonalamnak!

Tontica! Szupi, hogy erős a csík!

Nem tudom mit csináltam, de már ez a 3. nap, hogy marhára fáj a derekam, mint egy öreg, vén mamának! :twisted:

Cicuka! Tesztet, tesztet, tesztet, tesztet!

Szilcsi! Sikerült már elérni fránya doki bácsit?

Ancsi! Szerintem nem a te készülékedben van a hiba, de már azóta biztos meg is oldódott! Biztos csak a szerver!

Szirom! Csak nem buli, meg köszöntés hegyek???

Kép
bettike
Eger

Szirmi,

Boldog névnapot!!!

snufi

KATA????

Bettike, este lesz tábla? Ciklushosszamat is javíts kérlek: 28-31 napra. Köszi.

Na, mentem Csajszik. Megyek sógorommal uszodába, jót fog tenni egy kis úszás.

Pusza.

snufi

Macspacs,
örülök hogy tetszett a csodasztorim :) Szívemből kívánom pont ugyanígy járj te is! Ne feledd, én is a lombikra vártam egy teljesen meg egy nagyrészt átjárhatatlan petevezetővel. Neked sincs kevesebb esélyed a csodára mint nekem volt!

Ma voltam a helyi SZTKban villám UHon mert mával megszűnik a munkaviszonyom, és ha nem igazolom a terhességem akkor nem kapok passzív táppénzt (így is csak 45 napig de több mint a semmi). Szóval méhen belül van a drágám, 6mm-es petezsák látszott. :D :D :D
Vendég

Snufi! Lesz kb. 5 körül! Sógórral? :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
bettike
Eger

Áfi! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
bettike
Eger

Afi: gratulalok, szuper, annyira orulok!!! Nem akarsz Te is csatlakozni a 2007 osziekhez, ha minden igaz es Isten is ugy akarja oktoberben szulunk mindketten, igaz? :D

Cicuka: hat ez nagyon terhesgorbe, miert nem tesztelsz honap???

KépKép
KépKép
tontica

Áfi,
:lol: :lol: :lol:
Mostmár végre megnyugodhatsz!! :wink:
Pihizz sokat!!

Kép
macspacs

cicuka tesztet kérünk szépen :wink:
zsebi-baba ilyen ugrálós görbét ritkán látunk, (kivéve az enyémet :lol: ) aggodalomra semmi ok én a te helyedben nem méregetnék, a következő hónapban bízd magad a megérzéseidre, és a nyákodra. Nem értem, hogy miért nem rakott be piros csíkot?, vagy neked direkt rak kéket?

Kép
klarissza32

Áfi gratula!!
Még egy kérdés hol tapad?, az átjárható oldalon, vagy átvándorolt a másik oldalra?, mert tudnak ám olyat is :lol: , a babák mindenre képesek :lol:

Kép
klarissza32

Sziasztok!

A mai tesztem:

Kép

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok! Egész nap nem voltam, most olvasok

babaimádó
Kép
babaimado

Tontica, anno en is csinaltam ilyen fajta tesztet! Megegyszer gratula! :)

Afiiiiiiiiiiiiiiiii, Istenem, elsem hiszed, hogy mennyire szoritottam nektek, es most nagyon boldog vagyok, hogy sikerult a babo! :) Tessek nagyon vigyazni ra! Millio puszi nektek!

Kép
elizabeth25

Katica! köszi, a sormintám továbbra is adott!

Veramami! Hosszú a ciklusod mindig? Nem agyalok az 1 tizeden...(nem tehetem, mert kikapok tőletek :D )..más gond van...

Bettike: melegszikbettikemelegszikbettikemelegszik....!! :D

Surmi! Jobbulást kívanok neked!Remélem:már lement a lázad!!!

monyoka! Ha kell még a görbe átalakításához segítség, akkor szólj!!Miért nem sírhatsz?
Athiz! Szupi lehet érezni, hogy ott a babó és rúg:-)

Tontica! Köszi a bíztató szavakat!Örülök, hogy végre meg vagy elégedve a csíkoddal!!! :D :D :D szupi a teszt :) :) :D

Snufi! Szép az idézett sor!!Az élet gyújtólángja is melegítse a görbéd!!! :D

Cicuka! Szorítok a ++teszthez!!

zsebi...a Te görbéd aztán nem semmi...sajnos fogalmam sincs..talán a többiek..

Szirmi! Én nem tudom a neved, de én is kívánok nagyon-nagyon BOLDOG névnapot ésmielőbbi babócát a pocikádba!! :)

Áfi! Szupi az UH!! :D :D

babaimádó
Kép
babaimado

Aranyosak vagytok!!! :)
Klarissza,
fogalmam sincs hol tapadt, olyan leletet kaptam egy kukkot nem tudtam kihámozni belőle!
Tontica,
egyelőre maradok itt, így is szinte sok ez a pörgős topik, és szeretem a topiklakókat, de köszi az invitálást! Igen, október 6-ra, a névnapomra vagyok kiírva. :) Szép erős a teszted!!! :wink:
Liza,
köszi! :) Vigyázok én, tán túlságosan is, amint kicsit megsajdul vagy beleszúr valami, rögtön halálfélelmem van. De úgyis velem marad ez a baba! :wink:
Macspacs,
majd megnyugszom a betöltött 8. hét végén :wink:
Vendég

Kép

Kép

És mentem ugri-bugrizni! Bibbííí! :P

Kép
bettike
Eger

Ma nem láttam SONJUS-t, KATÁT még mindig! :twisted: :shock: :roll:

A babások közül pedig Vakonddal mi lehet? :?: [/u]

Kép
bettike
Eger

Tontica!

Gratulálok!

Áfonyaa!

Örülök neki, hogy jó helyen van a baba. Gratulálok!

Kép
babancs

Sziasztok!

Köszönöm szépen a bíztatást mindenkinek, de nem szertnék még holnap tesztelni, mert okulva abból, hogy volt itt már pár olyan ember aki tesztelt és nem mutatott ki semmit, mert túl korai volt. Én türelmes vagyok :lol: és szeretném kivárni a szombatot, mert volt már olyan, hogy csak a 28. napon esett le a hőm és a 30-ikon megjött (bár most úgysem fog :wink: ). Szeretnék szombaton én is olyan erős csíkot látni, mint Tontica. Egyébként én E-vitamint, Ca-t, C-vitamint és folsavat is szedek és néha ha nem felejtem el multivitamint is. A Ca azért is jó, mert eléggé allergiás vagyok és ez erősíti az immunrendszert a C-vel együtt.

Üdv:
Cicuka
cicuka78

Cicuka en megertelek :D nem tudom hogy birod de legyen ahogy akarod, amugy en ma vagyok a 16 dpo-n vagyis ket nap mulva Te is ilyet tesztelhetnel persze szombaton meg ennel is erosebb lesz! Amugy nyugodt lehetsz mert szerintem a 15 dpo-n csak egy esetben marad magasan a ho es az tudod mi! :lol: Na, mibe fogadunk hogy babas vagy? :lol:

Bettike: nagyon szep a tabla es irto boldog vagyok hogy fol kerulhettem mar csak az kene hogy ne en kullogjak legallul igy legyszi lanyok teszteljetek ketcsikosat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: Te jossz Bettike! :D

Szezso: mikor tesztelsz? Holnap leszel 13 dpo-n es en is akkor teszteltem! Na? :D

KépKép
KépKép
tontica

Babancs, köszi a múltkori gratulációt! Olyan jó lehet, hogy már annyira kivehető a baba mozgása, rúgása. Nekem ma megint nem mozgott, vagy csak nem éreztem. :?
Vendég

Hahó!

Tontica, gyönyörű teszteket nyomatsz, hurrá!!! :lol: :lol:
Cicuka, csodálom az erődet, én tuti nem bírnám ki, még egy-két nap oké, nade szombatig várni??? Szerintem fölösleges, ha van ott valaki, már holnap is kimutatná. :wink:

Áfonya, :lol: :lol: :lol: Megnyugodtál egy kicsit ugye?
A dokit nem tudtam utolérni, még a mobilja is ki volt kapcsolva. :evil: Csak az olyan gáz, hogy azért váltsak dokit, mert őt nem tudom utolérni. Én bízom benne és jó orvosnak tartom, nem akarok máshoz menni, de így... :shock: :roll:

A tábla lila aljából gyorsan átkerültem a legeslegaljára... :cry: Nade leszek én még első abban a lilában!!! :wink:

Kép
szilcsi

Szezso, rajtad a világ szeme. :D Ne hagyd cserben Tonticát! :D

Macspacs, nagyon sajnálom, de remélem már az első lombik sikeres lesz. :) Köszi, mi egész jól vagyunk, így hogy kezdenek elmúlni a rosszullétek.

Áfi, gratula a petezsákhoz! Legközelebb mikor lesz uh?

Kép
Kép
robcsi03

Szezso! Nagyon rá vagyunk izgulva a tesztedre!! :D

babaimádó
Kép
babaimado

athiz vannak lusta babák és vannak ficánkák, ha majd nagyobb lesz néha majd annak fogsz örülni, ha hagy aludni és nem rugdos annyit :lol:

Kép
klarissza32

Na hello csajok!!!

Áfi: a barátnőm is kb ugyanakkor fog szülni, mint Te!!!! Gratulálok az első nyugtató-UH-hoz!!! Úgy vettem észre, a kismami-parát az UH oldja a legjobban :lol:

Cicuka: tényleg nem akarsz előbb tesztelni?! De én megértem ám a szombatot! :wink:

Tontica: nagyon szép erős csíkjaid vannak! :lol:

LÁnyok, el kell szomorítsalak Benneteket, végignéztem a görbéimet, mind a 9-et, és semmi nem biztat arra, hogy holnap teszteljek... :lol:
Ráadásul a 12.napi UH alapján még csak 11 v 12. DPO-n leszek.
Úgyhogy kitűzöm a szombatot, ha addig nem jön meg és a hőm is indokolja a tesztet.

Ja, és hétköznap nem tesztelek, mert ha pozitív akkor nem bírnék magammal egész nap :lol: ( Ezt elmondtam Apának is, jól kinevetett :evil: )

Puszi

SzezsoKép
KépKép
szezso

Akkor szombati gruppen teszt ismét? Én vasárnapig úgy sem bírom ki 15. dpo! Ha addig kihúzom! :wink: :lol:

Kép
bettike
Eger

Szezso! Én ugyan így vagyok a hétköznapi teszteléssel! :lol:

Kép
bettike
Eger

Sziasztok!

Szép a mai termés!

Babaimádó:
Nagyon szép a görbéd, sokatígérő! :)

Veramama:
Nagyon szép görbe! Gratula! :wink:

Surmi:
Jaj Te szegény, jól kiütötted magad! Jobbulást kívánok Neked! :cry:

Monyoka:
Én vágólapra teszem a görbét, beszúrom paint-be, lekicsinyítem kb. 60-60%-kal és mentés másként, majd kiválasztom a jpg-t.

Érdekes nekem is mindig a bal petefészkem szurkál, de most teljesen megőrült szurkált a 15. cn-en és most a 21-22 cn-en is.

Klarissza:
Kialakulhat még az a görbe! Várj még egy napot és meglátjuk! :wink:

Athiz:
Húúú, nagyon klassz lehet, mikor mocorog a pocidban! :) :) :D :D :) :) :D :D

Cicuka:
Ígéretes a görbéd! Hatalmas drukk neked! +++++++++++++++++++++++++++++++3
Már alig várom a szombatot! :D

Judy:
Görbe: jobb gombbal vágólapra másol, paint-be beilleszt. Kép menüpont -> kép nyújtás, döntés -> kicsinyít kb. 60-60%, mentés másként, én jpg-be szoktam menteni. Szólj, ha nem megy! :wink:

Áfonya:
Jaj de szuper! :P :P :P :P :P
Tényleg nagyon örülök neki!

"az élet utat tör magának"
dera

Megjöttem!!!!

Úsztam 500 métert, el is fáradtam. Szépen lassan, fokozatosan fogom emelni az úszáshosszt.

Szilva???

Áfi, :lol:

Coca???

Vakond?

snufi

Bettike: a ferty PÉ átpakolása miatt nekem is szombaton aktuális a teszt, ha addig semmi :) csatlakozhatok? :P

Egyébként nagggggyon szarul vagyok, folyamatosan szédülök és nem hányingerem van, hanem ilyen éhség + gyomorégés + émelygés, de egész nap. És iszonytató éhség.
De a legszarabb a szédülés, lehet, hogy ezeket is, előtejet, magas hőt mind mind beképzelem szerintetek?

Cicuka: írtó klassz a hőd, picit hasonló mint az enyém, de a Tiéd jobb :)

Szirmi: Boldog Névnapot!

Tontica: jaj de jóóóóó: ) írtam privit, most sem ment át? :roll:

babaimádó: hát nem mindig ilyen hosszú, de két clostis, egy cisztás hónap van mögöttem, ráadásul legutóbb gyógyszerrel hozták meg a mensit, meg ha megnézed a táblát én vagyok itt a legöregebb :oops:

Veramama
veramami4

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: