Sziasztok!
Duddu!
Mértékkel hajszold magad! Különben befenyítenek az ikrek, és lesz ne mulasss!

Már ilye kis mikulányinak is nagyon határozott elképzeléseik és eszközeik vannak a szülőkkel szemben, úgyhogy csak óvatosan!
Jógára meg tessék menni! Nem biztos hogy elsőre ráhangolódsz, de pár alkalom után már nem olyan "nevetséges" a dolog. Szerintem!
Zsúka!
Szépek vagytok!
Szomszéd!
Monyó!
NAgyon drukkolok neked! Minden ok lesz!
Mátra!
Ugye milyen rózsaszín tud lenni a világ?
Épp ezért kellenek a szürke foltok, hogy mégszebb legyen amikor ilyen!
Dido!
nem tudom, de feltételezem, hogy ha a műanyag borítást megbontják, a fémrészekkel könnyebben boldogulnak, mert egyszerűbben hozzá tud férni, mintha faragnia kéne a fát.
Sajnos mindennek van előnye és hátránya.
Junkó?
Unique!
Olyan jó ezeket a híreket olvasni! Bár remélem beszámolsz majd az eseményről is, ha majd naccsasszon engedi!
Velünk minden rendben. Tegnap halmozotta ellenőrzött napunk volt.
De védőnénink járt itt, MArci jelezte is, hogy még mindig úúútálja, ha hallgatóznak utána, ezért a szívhang keresését alaposan megnehezítve amennyire tudott kioldlazott, de mivel nem mehetett elég messze és megtaláltuk, büntiből további négy centit nyújtott az írhámon jobb oldalt. Szülés után olyan leszek mint egy sharpei kutya!
Nst-én is minden rendben volt, mocorgott is, nem kellett külön megrázogatni. Már minden készen áll a szülésre, sőt dokibácsink azt mondta, ha tegnap du szültem volna, már akkor is minden rendben lenne.
Ezen felbuzdulva miután hazaértem kaptam is jópár megkeményedést, ami eddig nem igen volt.
tehát mostantól várunk.

(mintha eddig nem ezt tettem volna!

de azért engedéllyel megnyugtatóbb!

)
Juca!
Ugyan nemolvastam vissza csak ezt az oldalt, de ugye nem a kilókat feszegettétek? És csak nem Rubint Réka az RR????
Sziasztok!
Eszter 37+1