A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Beültetés előtt, és utáni érzések

Skrisz! Gratulálok, az indurka, dobogószívű babácskádhoz! Kívánom, hogy minden jól alakuljon a jövőben is, sok boldogságot az alakuló kis családnak! :D
estike66

Én nem kaptam jó híreket. Az egyik bébivel úgy tűnik minden rendben, legalábbis egyenlőre. A másik másfél hétnyire el van maradva, tulképp fele akkora, mint a testvére. Az A magzatnak 140-es volt a szívdobogása, a B magzatnak nem volt mérhető. Látszott valamiféle áramlás, de az orvos szerint csak a szívcső vérárama. Nem lát esélyt a megmaradásra. :( Két hét múlva újabb uhu. Szörnyű érzsé. :cry:
estike66

((((((((((((Estike))))))))))))))))
Drukkkkkolok a Babáidnak naggggyon!!!!!!!!!!!!!!!

Mi van ma????? Ennyi rossz hír?! :cry:

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Estike, nagyon drukkolok!

babaimádó
Kép
babaimado

Jaj, Estike, úgy sajnálom... :cry: Van azért még remény, hogy hátha még a másik picike is összeszedi magát?? Tényleg szörnyű érzés lehet. Nagyon szorítok.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Estike ez még szörnyűbb érzés lehet, mint az én esetem, de reménykedni kell, tudod a remény hal meg utoljára.
Csupa aggódás az egész életünk........:oops:

Puszedli, estike, Rana köszönöm az együttérzést nektek is

Kép
brizo

Sziasztok.

Nem olvastam még vissza csak ezt az oldalt.

Estike:mit is mondhatnék.Nagyon nagyon szoritok és drukkolok a babódnak.Mindkettőnek de a "B" babónak mégjobban!!!! Kép

Kép
Kép
melánia

estike:

nekem is két babóm lett volna, de az egyiknek nálunk is leállt a szíve kb. a 6.héten, de véreztem is előtte
sajnálom, az a legfontosabb, hogy a másik babával minden rendben legyen, bár tudom nem könnyű

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Estike, ezt nem tudom elhinni... :cry: :cry:

Brizo, még annyit: mint már írtam én már jártam így, és a következő lombiknál nem volt gond szépen megtermékenyültek és osztódtak a sejtek, szóval tényleg ne gondold azt, hogy ez most már mindig így lesz, és nem érdemes próbálkozni (lányok lehet, hogy nem túl vígasztaló a megmaradt TB-s próbálkozás, de meg kell mondjam ha én akkor hallgatok a dokimra és vissza kérem a gyengécske embriónkat a 3-ik napon, akkor én már soha többé nem mehetnék lombikra pedig azért így hogy kezelik az IR-emet talán több esélyem lesz a sikerre mint eddig volt...)

Puszi mindenkinek!
Vendég

Tücsi: te a lombikokon hány napos embriókat kaptál vissza?

Kép

Kép

*puszedli*

Puszi, amikor 2x eljutottam a transzferig akkor 3 naposan kaptam vissza 2 és 3 embriót! 1x volt amikor nem találtak egyáltalán tüszőt leszíváskor, értsd: elaltattak aztán mikor felébredtem mondták, hogy nem találtak tüszőt (nem tom miért nem néztek meg előtte UH-val...) és 1x volt, hogy 2 tüsző lett, megtermékenyültek de nagyon rosszul osztódtak: az egyik már másnapra leállt ekkor mondtam a dokimnak, hogy nem szeretnék egy olyan embrióval 2 hétig reménykedni ami már most sem nagyon osztódik ezért kértem, hogy várjunk az 5-ik napig... másnap az az embrió is leállt az osztódásban...
Vendég

Tücsi: értem. Akkor TB szerint a 3. lombikod következik, igaz?

Kép

Kép

*puszedli*

Igen, a Tb szerint "csak" a 3-ik következik! Minden rosszban van valami jó!;-)
Vendég

Bocs a belepof...-ért! Nálam a 3. lombiknál nem termékenyült meg a 6 petesejtből egy sem, pedig jó minősítést kaptak. ( Máig nem tudjuk az okát a biológussal és a dokival együtt.) Mégis folytattuk, a 4. (tb szerint csak a 3.) lombiknál már két embriót kaptam vissza. (Sajnos a 6. héten elment a babám, aki gyönyörű kétcsíkos teszttel jelezte nekünk a jelenlétét!)
Brizo! Csak optimistán, a következőnek sikerülnie kell!!!!!!!!!!!!!!!!!

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Estike

Azért bízzunk benne hogy minden rendben lesz a két kis csöppségeddel!!!!!!! :wink:

Hát azt hiszem nem fogom tudni visszaolvasni azt a rengeteg oldalt amit írtatok, ez a ti hibátok!!!! :lol: :lol: :lol: Így aztán ha nem tudom hogy ki hol is tart ne nézzetek teljesen hülyének!!!!! :wink: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Brizo, nagyon sajnálom :cry: :cry: . Erre nem számítottam. Majd írd meg, milyen válaszokat kaptok a miértekre, mert ez egy kicsit felfoghatatlan. Nyalogasd a sebeidet, most ez a legfontosabb, aztán ha túl vagy rajta, csak előre szabad nézni. (ha érdekel a véleményem örökbefogadás ügyben, szívesen megírom, akár priviben is.)

Nyulasz, ez nagyon aranyos volt :) . Úgy a 16. hét környékén minden baba kinövi a monitort. Egyébként nem lesz nagy baba, teljesen a korának megfelelően növöget, és ha így halad tovább, és időre születik, akkor a becslések szerint 3,2-3,4 körüli lesz….

Mabe, nagyon szép képeket tettél fel.

Kisbuta, a tünetmentesség SEMMIT nem jelent!

Krisz, megkuksiztam a pöttömötöket, nagyon kis édes.

Zsófi, jobbulást!

Estike, drukkolok a babáidnak. Azért még van remény, nem?

Mindenkinek mennek a drukkok!

Kép
petne

Sziasztok,

Estike
Ölelés neked!

Mennek a drukkok!
++++++++++++++++++++++
Vendég

Sziasztok,
eddig bírtam. Ma reggel teszteltünk ÉS pozitív lett. Kicsit halványabb, mint a kontrollcsík, de egyértelműen kivehető a második csík is.

Nem tudom, mit mondjak, légyszi még ne gratuláljatok, hanem inkább drukkoljatok tovább, mert pozitív tesztig már többször eljutottam, de az 5. héten túl soha.

Estike,
nagyon drukkolok a B babónak is!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Skrisz, Lola
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Baba, Zsófi +++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Pusszancs +++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Hanna, Petne,
bababenntartó drukkok ++++++++++++++++++++++++++

Baba, Zsófi +++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
kisbuta

Lányok, még egy kérdés.
aki nem kapott progeszteron szurit, csak utrót, és sikerült neki, az mennyi utrót nyomott napjában bármilyen formában?
Uis csak holnap tudok vvt-re menni, és nem tudom, elég-e a napi 8 szem, amit most kapok? Nagyon aggódok.

Kép
kisbuta

Kisbuta

Ez aztán a jó hír!!!!! :wink: Tovább drukkolok neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Kisbuta,
akkor hatalmas drukkk hegyek. :D :D :D
Nagyon izgi!!! Remélem a vvtel is titeket fog igazolni .... és az egyik legszebb karácsonyotok lesz.
2 éve Bogikával pont így lettem babás és augusztus 20 -21 re voltunk kiírva. :wink:

Nekem anno 3x2 kellett és talán késöbb emelte meg a doki a 12-13 hétig.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Jó reggelt!

Brizo: majd írd meg, mi volt ma a dokinál!

Estike: sajnálom :cry: nagyon drukkolok és ölellek!!!

Kisbuta: csak kicsit halványabb, mint a kontrollcsík??? :shock: :lol: :lol: :lol: drukkolok továbbra is!!!!!

Baba: babaragacsok mennek továbbra is! Már Te is tesztelhetnél akár :wink: de inkább meg sem szólalok, mert én nem tesztelnék egyáltalán :-)

Tücsi: hogy lehet az, hogy a punkciókor nincs tüsző abszolút ? :shock: azért ehhez a sok mindenhez rengeteg lelkierő kell…pusz.

Zsófi: jól vagy remélem. :-) drukkhegyek!

Pápá

SzezsoKép
KépKép
szezso

Brizo, erről a blaszto dologról megoszlanak a vélemények orvosi körökben. Van aki mellette van, van aki ellene. Nehéz döntés. A lényeg, hogy tényleg jó lenne egy genetikai vizsgálat. Ha nincs semmi gond ott sem, akkor lehet, hogy tényleg csak most úgy hozta sors, hogy így alakult, és legközelebb meg 8-10 megtermékenyült petesejted lesz.

Estike, szegény B babóca. Nagyon sajnálom, de a legfontosabb, hogy egészséges babát szülj. Nem számít hányat, csak rendben legyen! Nagyon drukkolok, hátha rendbejön!

Kisbuta, én nem akartam neked tegnap mondani, de én biztos voltam benne, hogy most csíkos leszel. Még nem kiabálom el, de nagyon csuriban vannak a lábujjaim is. :lol: Szerintem az az Utro mennyiség elég. Csak akkor adnak többet, ha barnázol vagy vérezgetsz. Hanna kapott rengeteget...

Tücsi, nálunk punkció előtt van UH vizsgálat.... :roll: (Kaáli)

Zsófi, nagyon csendben vagy!!! Mi vaaaan?

Baba, mai babaragik és türelem adagok elindítva! Ja, és a no para adag is. :wink:

skrisz72

Hajnoca,
de Bogi spontán baba, nem? Vagy lombikod is volt, ami elindult, és 3x2-ről emelte a doki.

(Habár előbb beszéltem a Drúrral, azt mondta utro-ból a maximum, ami felírható, az napi 8, amit én már kapok beülti óta.)

Kép
kisbuta

Kisbuta, he-he csak rábeszéltelek!;-) :lol: :lol: Annyira örülök! (tőled is ikreket várok! :P )

Szezso, nem tom, valószínüleg hamarabb eldurrant, mint kellett volna... :roll: Huh, hát amiket leírtam az csak a jéghegy csúcsa, a Forgács előtt is megjártam a hadak útját egy "hiper-szuper" meddősségi specilalistával, de erről már nem szívesen beszélnék, szeretném lezárni a múltat...

Skrisz, akkor jó ha van előtte UH, ez megnyugtató!

Tudom, hogy akartam még valamit... :roll: :oops:
Nem jut eszembe! pusz, mindenkinek!
Vendég

Tücsi,
hát te ültetted be a tücsköt a fülembe... :D Meg Zsófi, mikor írta, hogy a 25-ös teszt már mutathat valamit, merthogy ugye nekem csak 25-ös van.

Skrisz,
te milyen érzékenységű teszttel dolgoztál az elején? Csak összehasonlításképpen...

Kép
kisbuta

Kisbuta!

Csak csendben gartulalok!

Magi
Vendég

SZép napot!

Estike :D

Sajnálom a babót. :( Nem lehet, hogy behozza a lemaradását?Drukkolok nektek nagyon!

Kisbuta :D

Keresztben van értetek mindenem, nektek is nagyon drukkolok.
Én 3x2 utrót kaptam, ha jól emlékszem. :roll:

Megyek dolgozni. Pusz

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

Kisbuta, 10-es tesztem volt. Ezért látszott már a 8. napon. :lol:

skrisz72

Kisbuta, én is írtam hogy a 25-ös is kimutatná;-) Lényeg a lényeg: kéretik ezentúl Szerencse Tücsöknek/Mázlinak szólítani! :P :lol:
Vendég

Sziasztok.

Köszönöm a drukkokat. Tegnap nem úgy tünt, hogy lenne esély, de nem adjuk fel.Főleg apa, Ő sokkal bizakodóbb.
Visszaolvasni nem tudok, de mindenkinek mennek drukkjaim.
Kisbuta! :D Nagyon drukkolok, és akkor nem gratulálok, édes kismami! :D
estike66

Kisbuta továbbra is nagyon drukkolok!
+++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Sziasztok!
Estike,nagyon drukkolok mindkét picinek!!!
Kisbuta,hűha,nem is tudom mit mondjak...annyira drukkolok!!!Esetleg kaphatunk képet?
Baba,Zsófi ti következtek!!!
Brizo,gyere majd,hogy mi volt a dokinál...remélem ma már picit könnyebb a lelkednek!
Szurizóknak boldog szúrkálást!
Vendég

Sziasztok!

Kisbuta: nagyon-nagyon szurok! Kép :lol: :lol:

Estike: neked is: ++++++++++++++++++++++++++++++++

Petne: válaszprivi ment, köszi.

Szép napot!

Kép

Kép

*puszedli*

Sziasztok!

Brizo! Estike! Nagy ölelés!!!!

Kisbuta! Babaragacs hegyek!!!!!!! ++++++++++++++
Muti a tesztet! :)
Én 3x2, majd mikor vérezni kezdtem 3x3 utrot kaptam.

Zsófi! Baba! Most ti jöttök a jó hírrel!

:wink: :wink:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Kisbuta,
lelőttem az oldalt amit írtam. :evil:
A lényeg az, hogy Bogyi spontános, de a dokim lombikosként kezelt az előzmények miatt.
Nekem is kellett bogyikat és utrot is szednem.
Felteszem a tesztjeimet Bogyikáról.
Hajnoca - Bogyis tesztjei:
Kép

hajnoca
Dunakeszi

Hajnoca! Milyen szép emlék. :)

Kép
hanna30

Hanna,
igen bár már 2 éve volt. :D
2 év után is milyen szépen látszik a csík. Csak dobozban és a fiókomban van, nem elzárva.
Pedig csak 1 hetet késett mikor megcsináltuk.:D
Kép

hajnoca
Dunakeszi

Hajnoca, milyen szép erős teszted volt! :lol:

skrisz72

Kisbuta! Naháááát! Drukkolok nagyon, de mostmár minden rendben lesz! :wink:

Brizo, hogy vagy?

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Hajnóca! Olyan jó. :)
Én is nézegetem Olivér + tesztjét és a kis dobozkát, amiben a Kaáliban volt.

Kép
hanna30

Hanna,milyen dobozkát?
Vendég

Nekem Bogyika szokta hozni. :wink: :? :? Mindig megtlálja a dobozokat.
(fehérneműsfiókomban van amúgy.)
Szóval a karácsonyi ajándékokat is magasra kell majd tenni. :wink: :lol: :lol:

17.én megyek nőgyogyihoz ... nem küldenétek azelöttig ide nekm pirit?
(lehet, hgy megint tesztelnem kellene? vagy csak a múltkori 'betegségem" miatt késik?)

hajnoca
Dunakeszi

Nyulasz! Amiben voltak a babák a beülti előtt.

Hajnoca! Csak nem???? Tessék tesztelni, nem idegelni a kismamit. :)
Mennek a drukkjaim!

Kép
hanna30

Lanyok!

Bocsi, hogy igy neha beszolok, de most en is nosztalgiazom veletek.

Nekem ilyen volt Katicanal!
Kép

Magi
Vendég

Kisbuta ! Nézd már meg légyszi a papírodon, hogy végül hány sejtes embrikéket kaptál vissza!!! :roll:

Lányok, aki még nem utalta a tesztek árát, az igyekezzen!

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Magi,
neked is szépn jelzett a lány, hogy ott van már!!! :D

Hannácska,
valahogy félek tesztelni. :? Még várok egy kicsit. Régen volt olyan, hogy beteg voltam és amiatt nem jött meg időben.
Jaa, és nincs is itthon tesztem:oops: ... nem mintha olyan nagyon messze lenne a patika.
2 háznyira, csak. :wink:

senki neharagudjon meg rám, de még nem tudom elképzelni magam megint babásan, de ha az vagyok :o :shock: ............. az még a jövő.

hajnoca
Dunakeszi

Rana,
egy 7 és egy 4 sejteset kaptam vissza, ez tuti.

A tesztet is lefényképeztem, mindjárt megpróbálom nektek feltenni a képet, csak
apa úgy határozott, hogy ma feküdnöm kell, mert még nem biztos, hogy elég magas a progeszteronom :? Pedig nem is vérzek, egy induri-pindurit se. Na mindegy, a békesség kedvéért szót fogadok. :wink:

Kép
kisbuta

Magika! Üdv itt is! Katica pedig csodaszép leányzó lett. :)

Hajnoca! Én azért drukkolok. :wink:

Kisbuta! Negatív gondolatok hesssssssssssssssssssssss!
Apa azért ennyire ne parázzon!
A pihenéssel nem ártasz a babának. :)

Kép
hanna30

Hanna,
nem akarod könyvbe kadatni az írásodat.????
Már megint megríkattál.!!

Amúgy Olivérnek egyre kevesebb helye van a mozgásra úgyhogy ne tessék meglepődni, hogy nem mozog annyit.
Nekem Bogyika inkább este10:30 után idult be. Igaz apának akkoriban estés melói voltak így sokáig voltunk fent .... nem is tudom, hogy miért nem lepődöm meg, hogy Bogyika nem akar időben aludni menni. :roll:
Pedig néha jó lenne. ... na jó, néha van olyan is. :wink:

hajnoca
Dunakeszi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: