A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Ja, még annyit, hogy nemekben esetleg még tudok segíteni!!!!!

Jóccakát!
krissi
krissi

Krissi,

én megint le vagyok maradva.... mi ez a holdnaptár? Ha itt már mindenki jól informált, akkor magánba írd meg, ne zaklassuk a többieket ezzel.
e-mail: kovacs.orsolya@balzer.hu

köszönöm
puszi

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok !

Gondolom már mindenki durmol. Csak bejelentkezem, nem vesztem el. Hamarosan, úgyis szüneteltetnem kell a topikba járást, amig van net kihasználom.
Csatlakoznék a "dobozolós" lányokhoz, én is elkezdtem a pakolászást. Mennyi vacak összegyûlik az évek során...
Na jól van, aludjatok jól és álmodjatok szépeket !

Egcsi
egcsi

Szép jó reggelt mindenkinek! Kép

Ma is mindt mostanában minden nap, szuper a kedvem! Kép Annyit mondogattam már magamnak, hogy el is hittem, és íme, már kutya bajom! Kép

Vica!
Sok sikert, remélem sikerül! Kép

Klári!
Sok boldogságot a babához! Kép

Karmen!
Akkor, csak nem találtam hülyeséget! Kép Még jó, hogy a párom imádja a tökmagot, ezentúl minden héten kap legalább 4 csomaggal! Kép

Egcsi!
Jó dobozolást, de azért te se vidd túlzásba!

Kép

Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Sziasztok Lányok!Kép

Sajnos a mai nap elkezdõdött a barnázás, pedig tegnap még szedtem a Norcolutot az utolsó kettõt. Azért kiváncsi vagyok, mert múltkor pont akkor kezdett emelkedni a hõm amikor elkezdtem szedni, most elvileg holnap már csökkenni fog, bár jobban örülnék ha fent maradna.Kép Ha csökken akkor biztos csak a gyógyszer miatt és lehet, hogy nem is volt pém.Kép Azért reménykedek!
Editrõl nem tud senki semmit? Remélem nincs semmi baj.

KrissiKép
Légyszi küldd el nekem is a holdnaptáras infót, ha még nem unod nagyon. Lehet, hogy már írták mások is, de hátha én még találok benne valami újat. A gyerek nemével kapcsolatos is érdekel. Köszi.

Laura
Laura (laura2)

Szep jo reggelt!

Bogar! Feljegyzem a naptarkamba. Kép Bar sajnos semmit nem igerhetek. Az 5 orat foleg nem. 1/2 5-ig dolgozom. (Fehervaron) Kép

Egcsi! Mikor indultok haza?

Orsoly! En is gratulalok Klarinak. Kép Sok boldogsagot a babucihoz! Nem kesobbre varta?

Lujza! Jol lattam? Mar a 28. napon jarsz? Kép Ennyire gyorsan megy az ido? Szoritunk!!!

Vica! Milyen munkat ajanlottak?

Andi
andi28

AndiKép

Nov.11 a nagy nap, már nagyon szeretnék egy hónappal idõsebb lenni.
A párom már azon gondolkodik hova vándorlunk tovább. Nem bir a fenekén megülni. Lehet, hogy nem is érdemes kicsomagolnom.O)

Lehet, hogy felfáztam. Állandóan WC.-re kell járnom és a torkom is fáj. Eszem a C-vitamint ezerrel. Nem akarok beteg lenni !
egcsi

AndiKép

A párom már azon gondolkodik hova vándorlunk tovább. Nem bir a fenekén megülni. Lehet, hogy nem is érdemes icsomagolnom.Kép

Lehet, hogy felfáztam. Állandóan WC.-re kell járnom és a torkom is fáj. Eszem a C-vitamint ezerrel. Nem akarok beteg lenni !
egcsi

AndiKép

A párom már azon gondolkodik hova vándorlunk tovább. Nem bir a fenekén megülni. Lehet, hogy nem is érdemes icsomagolnom.Kép

egcsi

Nem elég, hogy kétszer ment el, még alá sem irtam

Egcsi
egcsi

OK, megyek aludni, mert már irni sem tudok. Tiszta gyagya vagyok. icsomagolnom=kicsomagolnom
egcsi

LányokKép Szép jó reggelt MindenkinekKép
VirágKép
Légyszi küldj nekem e-mailt magánban és elküldöm Krissi levelét de nincs nálam a címlistátokKép
EgcsiKép
Jó pakolászástKépMikor jöttök haza?
LauraKép
Sajnálom a barna rémet...
LányokKép
Nekem tegnap este óta görcsöl a hasam és nagyon-nagyon remélem, hogy ez azt jelenti, idõben meg fog jönni... Csak lapar miatt várom de most jó lenne, ha nem késneKép

Puszi: Doris
doris

Szia Gitta!
Csak nem most ünnepled a nevenapod, ha igen:
Isten éltessen sokáig!
Tegnap voltam rákszûrésen, azt mondta, minden OK, nem lát semmit...SZóval most várunk.
Ma is 36,8-am lett a 14.napban vagyok, HÚÚHAA

Anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Jó reggelt mindenkinek!Kép

Gitta,boldog névnapotKépKépKép
Doris,takaríts kicsit,hátha megjön hamarabb a fizikai munkátólKép
Anna,én is a 14.napon tartok,ezek szerint pont egyszerre izgulhatunkKépVolt már pé-d?

krisztinke
krisztinke

Sziasztok Lányok!

Itt Ádi! Na... Tegnap annyian kérdeztétek, hogy mikor fogok tesztelni, hogy nem bírtam ki, és vettem hazafelé egy tesztet. Pedig még nem is akartam...
Persze nem bírtam várni, ki is próbáltam rögtön. Bizony egy fél perc múlva megjelent mind a két csíkocska!

Orvoshoz késõbb megyek, még várok egy kicsit.
Mindenkinek ilyen kellemes délutánt kívánok!
Puszi. Ádi
Ádi

Köszönöm a jókívánságokat, de nem ma van a névnapom! A Gitta a MarGit(ta) becézése nálam! Eddig nem is tudtam, hogy mint önálló név létezik! Kép

Egcsi!
2x? Van az három is! Kép De nem baj. Gyógyulj meg mielöbb! Kép
Mi lesz nov. 11-én? Lemaradtam.

Üdv:
Gitta
gitta

Virág!

Én kaptam egy kis könyvecskét, amibe mindig beleirják a dátumot, és utólag az eredményt is. Ha nem jó az eredmény, akkor postán kapok egy levelet, hogy menjek be, mert új vizsgálat kell. Ha jó az eredmény (P1 vagy P2) akkor nem kapok semmit és legközelebb ha megyek, akkor beirja a kis könyvecskébe az eredményt.

Nem tudjátok az gond, ha nekem soha nem volt P1-es eredményem?

Móni
Névtelen

Ádi,ez nagyszerûKépKépKépGRATULAKépKépKép
Laura,a múlt hónapban én is szedtem Norcolutot,de nem csökkent tõle a hõm egészen a mensiig.

krisztinke
krisztinke

ÁdiKépGratulálokKép
KrisztinkeKép
Holnap fogok takarítaniKép

doris

ÁdiKép
HATALMAS GRATULA !

GittaKép
Költözünk haza Amerókából.

Egcsi
egcsi

Ádi!
Gratulálok! Sok-sok boldogságot kívánok nektek! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Helló lányok!
Krisztinke, Fogalmam sincs, de kb. két napja magasabb a hõm. mint elõtte. Most 36,8, elõtte 36, 3 és 5 között mozgott, úgyhogy fogalmam sincs. Remélem jelent valamit. Tegnap voltam dokinál, és mutattam neki, még nem tudott mondani, félhavi lejegyzés után, véleményt. (Eddig nem mértem, mert az elõzõ dokim nem kérte...de azt inkább hagyjuk)
Móni! Nem gond, hogy nem volt P-1-es eredményed, a P-2 és, tegnap óta tudom, P-3-mal is lehet baba... Attól függ, mi az oka a P-2v3-nak. Nekem sem volt még P-1.-mondjuk babám sem...
Puszi, Anna

madaran

Egcsi!
Most már leesett! Emléxem, kérdezgettél az itthoni állapotokról! Kép
Üdv idehaza! Jó csomizást és utazást!

Üdv:
Gitta
gitta

Haliho Csajok!

Ma megyek Klarihoz, atadom neki a gratsokatKép

Andi: 19 nappal korabban jott a babo, de mint a merete is mutatja, teljesen erettenKép

Adi gratula, akkor csak ertunk mar kicsit a homerozeshezKépKépKép

Moni: nem gond ha sosem volt P1-es eredmenyed, nekem sem volt....

orsoly
orsoly

AnnaKép
A hõd megfelelõen alakul. Ez azt jelenti, hogy most emelkedés látható és ha ez fokozódik 37 környékére, akkor megvolt a pé-edKép

doris

Szép jó reggelt mindenkinek!

Annyian kértétek, hogy közreadom, bár szerintem sokaknak semmi újat nem mond... A segítség áll, bárkinek kiszámolom a napjait. (igaz, tényleg csak egészséges csajoknál jön be...)

Ádinak nagyon gratulálok!!!!!!!!

Itt az info:

A Jónás módszer lényege, hogy egy nõ képes spontán ovulációra a normális ciklusán kívül, amikor a Hold és a Nap ugyanazt a szöget zárja be, amit születése pillanatában (nevezzük HNszögnek). Ez egy évben kb. 13 alkalommal fordul elõ, durván minden hónapban egyszer. Mivel a Hold hatása Földünkre óriási (ld. ár-apály jelenség, állatok párzási szokásai stb.), régi babiloni és asszír kultúrákban felfedezték, hogy a HNszög befolyással bír a termékenységre. Mint tudjuk, õseink inkább használták a Holdat mindennapi életükhöz, mint a Napot (fölmûvelés, idõjárás). Dr. Jónás ehhez az õsi igazsághoz nyúlt vissza, amikor katolikus betegei az 50-es években valami természetes fogamzásgátlóért keresték fel. Derék magyar származású orvosunk kutatásokat végzett, és rájött, hogy három fontos dolgot tud meghatározni eme több ezer éves módszer segítségével.

1. a termékeny napokat
2. a születendõ gyermek nemét
3. az embrió egészségi állapotát

1. Spontán ovulációt HNszög idején orgazmus válthat ki. Nem biztos persze, hogy ez bekövetkezik. Dr. Jónás szerint ennek lehetõsége kb. 75-80%. Ez független tehát a nõ havi szokásos peteérésétõl. Dr. J azt állítja, hogy a terhességek mindössze 25%-a jön létre a 14. nap környékén, ill. a menstruációs ciklus körülbelüli közepén. Ha azonban a HNszög egybeesik a szokásos peteéréssel, a terhesség létrejöttének százaléka felugrik 99-re. Mit is jelent ez? Azt, hogy egy nõ terhes lehet a szokásos peteérése idején (25%), a HNszög idején (75-80%) és BIZTOS, hogy terhes lesz a kettõ találkozásánál.
Ez az alkalom azonban ritka, és persze, minden nõnél más. A rövidebb ciklusú nõknél (24-26 nap) lehet, hogy egy évben kétszer is bekövetkezik, másoknál (30-35 nap), pedig lehet, hogy másfél évben egyszer. Ezzel persze nem azt akarom mondani, hogy a rövidebb ciklusú nõk termékenyebbek hosszabb ciklusú társaiknál. Sokkal inkább arról van szó, hogy matematikai alapon a két idõpont az utóbbiaknál ritkábban fedi egymást.

2. A Hold a zodiákuson, ugyanúgy, mint a Nap, két és fél naponként jegyet vált. / A Nap havonta teszi ezt./ Ez azt jelenti, hogy ma még a vizes Skorpióban van, de lehet, hogy holnap délután átlép a tüzes Nyilasba. A vizes és föld jegyek a feminin, a tüzes és levegõs jegyek a maszkulin jegyek. A vizes és föld tulajdonságú Hold az anyaméhet olyan kemikáliákkal "látja el", amelyben a nõi kromoszómát tartalmazó spermiumok gyorsabban mozognak, tehát nagyobb az esély a leány gyermek fogantatására. A fordítottja vonatkozik a levegõs ill. tüzes jegyekre.
Tehát ez alapján több-kevesebb sikerrel befolyásolhatjuk születendõ gyermekünk nemét.

3. Az egészséges gyermek születésének esélyeit igazán egy asztrobiológus tudná meghatározni a fogamzás kb. idejét felhasználva, asztrológiai térképet készítve, melyben kiszûrné, melyek azok a bolygóállások, melyek garantált sikert hoznak az egészséges gyermek születésében.

Küldjétek az adatokat, akit még érdekel... az elsõ két pontban tudok segíteni.

krissi
krissi

Orsoly!
Persze hogy emlékszem Klárira. Nagy gratula nekik!Kép

Ádi!
De jó hír!Kép Gratulálok én is!Kép

Lujza!
Veled mizujs?

Andy
Andy

Bocsi, rosszul írtam az emilem.

krissi11@freemail.hu
krissi

Ádi!
Gratulálok a duplacsíkhoz!!! Vigyázz magatokra!
Anna

madaran

Köszönöm a jókívánságokat, aranyosak vagytok!
MONI!!!!!!!!!!!!!!!
A P1-es eredményhez hozzászolnék: P1 csak az újszülötteknek van, és a nagyon fiatal lányoknak. Nekeünk a P2-es eredmény a jó!

Ádi
Ádi

krissi,milyen infókat kell megadni a számításaidhoz?Engem érdekelne a dolog...

krisztinke
krisztinke

Adi!!! Kép Kép Kép Kép

Gratulalok Kép Kép Kép KépKép Kép Kép KépKép Kép Kép KépKép Kép Kép KépKép Kép Kép KépKép Kép Kép KépKép Kép Kép KépKép Kép Kép KépKép Kép Kép KépKép Kép Kép KépKép Kép Kép KépKép Kép Kép KépKép Kép Kép KépKép Kép Kép KépKép Kép Kép KépKép Kép Kép Kép

kamilla
kamilla

ÁdiKép
Nagyon gratulálok a két csíkhoz! Sok boldogságot kívánok!KépKépKép Egyébként én 26 éves vagyok és P1-es szokott lenni a citológiám. Egyszer volt P2-es 3 éve, de akkor gyulladásom volt. Mondjuk a dokim azt mondta, hogy a P2 is jó.

Laura
Laura (laura2)

Sziasztok csajok!

Elõször is ÁDI GRATULÁLOK. Mi már sejtettük. A görbéd ugyanis egyértelmû volt. KépKépKépKépKép

Nekem csökkent a hõm. A hõgörbém nem is volt olyan egyértelmû, mint Ádié, de szerintem nagyon szép volt (jó magas). A férjemnek reggel mondtam, olyan szomorú lett az arca.... Ezzel a szomorú arccal nekem sokkal nehezebb megküzdenem, mint a saját lelkemmel. Szegény megint egy kicsit beleélte magát, pedig mondtam neki, hogy nem lehet. Jaj, ez így nem jó. Ráadásul én nem is vagyok elkenõdve.
Persze aztán Õ is mondta, hogy nem baj, de a férfiak mások.

puszika
Bogár
bogár

Bogár!
Ugyanezt élem át minden hónapban! Pedig úgy szeretném megajándékozni egy olyan kisemberrel, aki kettõnkbõl van: De hát az égiek még nem tartanak alkalmasnak rá. Ilyen egyszerû lenne?
Múltkor beleolvastam a Friss mamákhoz. Kissé kiakasztott, hogy arról folyt a csevej, hogy nem olyan nemût vártak...HÁt mit nem adnék, ha akár fiú, akár lány lenne, de LENNE!
Ádinak hányadik ciklusa van, nem találom a táblázatban.
Kicsit irígykedem, mi tagadás...jó érzés lehet.
Anna

madaran

Jó reggelt Lányok!

Doris! Legalább közelebb kerülsz a laparhoz. Szorítok, hogy rövid idõn belüli idõpontot adjanak (persze a menzi elmúlása után).
Kriss! Én már tegnap elküldtem az adataimat. Elõre is köszi. Nagyon érdekel!

Nem emlékeztek lányok a holdfázisos net címre? Annyiszor megadtátok már, de még sincs meg.

Nekem hál istennek még mindig 37 a hõm, 3 napja. Pedig a 28. napon vagyok. Jó hosszú lesz a ciklusom, de nem érdekel, csak maradjon fenn, mert az pé-t jelentene.

Bogár! Sajnálom, nagyon. De új ciklus...
A férfiaknak is megengedhetõ, hogy elszomorodjanak ilyenkor. Mi is azt tesszük, nem? Az a jó férfi, aki ki tudja mutatni az érzelmeit.
És a baba azért nem csak ajándék.

Nelli
nelli2

Bogar! MIt jelent az hogy csokkent? 1 tizedes eses semmit nem jelent, nekem tobbszor eljatszotta a ciklus 2. feleben es megis...Kép

Madaran! Azert szerintem valahol normalis, hogy az ember vagyik vagy fiura vagy lanyra, foleg ha mar a tobbedik gyermeket varja es mas nemut szeretne. Mi is 2 evet vartunk ra majdnem, es megis a ferjem pl nagyon fiucskat szeretneKép Ettol fuggetlenul ugyanugy fogja szeretni akkor is ha kislany. Kép

orsoly
orsoly

AnnaKép
Igen, nem látod Õt a táblázatban, mivel két napja jelentkezett be hozzánk elõször.
NelliKép
KösziKép
BogárKép
Igen, a Párocskáinknak is óriási a lelkükKép Tudod, én annyira elkeseredtem a lapar elhalasztása miatt, hogy depis lettem és sutba vágtam a hõmérõmet és mondtam a Férjemnek, hogy eddig tartott a kitartásom és elegem van a folyamatos kudarcokból. Erre Õ teljesen meglepõdött és elszomorodott és Õ mondogatta, hogy nem szabad feladni, meg eszembe ne jusson lemondani a dologról... És ez nekem annyira de annyira jól esettKépKép Mert Õ tökéletes nálam meg halmozódottak a gondok és persze magamat okolom és tényleg olyan jó,hogy Õ itt van mellettem és támogatKépKép

doris

Adi! Nagy-nagy gratula! Kép Kép Kép Aztan tessek beszamolni am mindenrol!

Bogar! Amig nem jon meg, addig ne szomoritsd a ferjedet! Tessek inkabb bizakodni! Kép

Nelli! Remelem erre a cimre gondolsz. Kép[url=http://tycho.usno.navy.mil/vphase.html" TARGET="_top]http://tycho.usno.navy.mil/vphase.html[/url]

Andi
andi28

KrisztinkeKép
Neked a Norcolut szedése egyáltalán nem befolyásolta a hõdet? Mert nekem nagyon úgy tûnt, hogy amikor elkezdtem szedni akkortól kezdett emelkedni. Ezért az e havi mérés szerintem nem lesz valami pontos. Talán ha nem kezd csökkenni holnaptól akkor megnyugszom.

ÁdiKép
Azt megírhatnád, hogy hányadik próbálkozásra jött össze a baba. Mivel mérted a hõdet gondolom tudatosan készültetek a babára.Kép

Laura
Laura (laura2)

Szia Anna!

Igazatok van, sokáig nem írtam nektek, de már régóta nyomon követem a levelezéseteket!!!

Amúgy 4 hónapja hagytam abba a gyógyszer szedését. Két hónap után kezdtünk el próbálkozni. A 3. hónapban már meg sem jött, persze kiderült, hogy nem vagyok terhes, csupán a hormonjaim keveredtek meg.Én is nagyon le voltam törve, a párom biztatott... És ez a 4.hónap vége, most kellett vlna megjönnie, de már olvastátok, hogy most valószínû a babuka miatt maradt el.
Mi nagyon "tudományosan" , a hõgörbe alpján "készítettük" a babát. Ez persze a férjemnek nem mindig tetszett, mert volt bizony, hogy a reggeli hõemelkedést meglátva, felkeltettem és magamra rántottam. Hát, sok köszönet nem volt benne...
De most már õ is belátja, hogy érdemes volt.

Köszi Nektek a sok mosolygós fejecskét!!!

Puszi: Ádi
Ádi

Mindenkinek a legjobbakat a hétvégére!
Puszi, Anna!
Vidékre megyünk szombaton, nem tudom, hogy fogok hõmérõzni vasárnap, ha vagy öten alszunk egy szobában...Kimarad? MIt lehet ilyenkor tenni, nem vagyok elég találékony? Fontos napok ezek!
Jó hétvégét, pihenjetek és "dolgozzatok"
AnnA

madaran

Szia Laura!
A levél neked is szól!!!
Most láttam meg, hogy te is kérdeztél!

Puszi:Ádi
Ádi

Sziasztok, Ádi gratulálok a babához!
Lányok ez már az õszi babaesõ, húzzunk bele! Kép
Jovi nem tudom mlyen levlista van mert most mindenrõl lemaradok de persze tegyél be köszi Kép
Egcsi, ragályos eza dobozolás én úgy látom, már a zebrázás is lehetne ilyen fertõzõ.Kép
Krissi, tök jó eza holdbigyó, egy kukkot sem értek belõle, mi lányt szeretnénk, ezt a holdnak is elmondom majd éjjel, ha végre elmúlik ez a piros izé itt ami megint tök erõs és nehezen viselem a betétet nagyon.
Bogár, ez most az inszemes hõ? Tessék reménykedni, bizakodni nem bemagyarázni butaságokat!
Valaki kérdezte de nem válaszoltatok, én meg olyan figyelmes vagyok Kép, hogy van a fogasmosolygó arc, kettõspont így ni : és utána nagy O betû szóközök nélkül. Egyébként ha az egered nyilát ráteszed ki is írja Kép
Úgy látoma tegnapi nap nem csak én voltam hiperõrülten szuperjókedvû, nem találtam rá magyarázatot, de egész nap ontottam a hülyeséget nevettem iléyen vidám nagyon rég nem voltam. És a poén, hogy fogorvosnál voltam. A székben poénok ezrei jöttek a fejembe és majdhogynem röhögtem, a szemem is mosolygott,a doki meg csak furcsállotta a dolgot. Kép
Vica sok sikert az interjúhoz!
Pápá Hurki
hurki

MadaranKép
Ugyanezt érzem én is. Nagyon boldognak szeretném látni. Egyszer meg különösen, na jó kétszer, de most már úgy gondolom, hogy háromszor is lehet, ha egyszerre nem hármas ikrek lesznek….hi-hi-hi.
Én megértem azokat is, akik szomorúak, mert nem olyan nemû lett a baba. Ismerõsömnek pl van két nagyon édi kisfia, de csak akkor vállalna egy harmadikat, ha tuti lány lenne. Neki abban a pillanatban az jelent problémát. Nekünk meg, hogy legyen. Nekem nincs semmi bajom ezzel, viszont megértem azokat is, akik úgy gondolkoznak, ahogy Te.
Emlékszem pl nekem régen eszembe sem jutott a babakérdés. Majd úgy gondoltam, hogy egy elég lesz. Most meg már háromnál tartok. A dolgok átértékelõdnek.

OrsolyKép
1 tizedet csökkent. Az viszont elég ahhoz, hogy mostanában várjam. Igaz, hogy nem aludtam vmi jól, így sikeredett az eltérés, de már minden porcikámban érzem. Viszont NEM vagyok szomi emiatt.
Nálad az esés gondolom nem pont akkor volt mikor amúgy is meg kellett volna jönnie. Aranyos vagy, hogy ilyen bizakodó vagy. Köszi.

DorisKép
Múlt hónapban nekem is elmaradt a HSG-m. Ugyanígy éreztem elõször, mint most Te, amikor elmaradt a laparod, ezért is érzem át a helyzeted.
Örülhetünk, hogy itt vannak mellettünk a párocskáink és legyenek is még jó sokáig. Egyedül lennénk nem is tervezhetnénk, helyesbítek dolgozhatnánk a babán.
Én viszont annak is örülök, hogy Rátok találtam, mert Ti is nagyon sokat adtok.
Ja és magunkat sem kellene okolni, én már annyi csodáról hallottam.

Andi28Kép
Köszi. Aranyos vagy. Remélem azért nem stresszeltem nagyon, én csak a tényekrõl nyilatkoztam.

puszika
Bogár
bogár

Sziasztok lányokKép

Én is itt vagyok ám mától megint, eddig nem dolgoztam. Nincs semmi baj velem - remélem Kép Köszi, hogy gondoltatok rám.

Hétfõn még mindig nem tudtak mit mondani a babuciról, ami új dolog volt, az a szikhólyag. Szívmûködést nem láttak, talán a jövõ héten kedden. Azt mondták, bármi lehet még. Biztató nem? KépKépKépKép

Most nem idegeskedek, Picurka nagyon küzd. Én meg hányogatok néha Kép , de nem baj, csak õ fejlõdjön normálisan. Az 5 hét 4 napon 6 mm volt, a 6 hét 2-n 11 mm. Ebbe kapaszkodok nagyon. Semmilyen gyógyszert nem írtak még fel, azt mondták, ilyenkor még nem lehet, mert bizonytalan a baba megmaradása. Ha látnak kedden szívmûködést, megnyugodhatunk egy kicsit.

Sajnos nem tudtam követni a fejleményeket, nem tudom, kivel mi történt. Remélem, csupa jó dolog.

Puszi: Edit
Edith

HurkiKép
Nem ez a HSG utáni, amikor az orvos amúgy is eltiltott minket egymástól. Persze, mint kiderült, lehet, hogy nem is volt alapja a lányok szerint. Amikor megjön, akkor kezdõdne a felkészülés, már be is szereztem a serkentõket. A férjem meg már kérdezte, hogy hol a Maca-ja. Tök édi volt. Úgy készül rá....Kép

Bogár
bogár

Hurki:9
Emlékszel a minitalin a jövõ hónapot beszéltük meg...Kép

Bogár
bogár

Edith
Ne izgulj. Ott van ÕKép. Nem megy most már sehová.

Vki írta kb 1 hete, hogy van egy ismerõse, akinél összeférhetetlenség miatt most volt a lombik. Tudtok új infókat?

Bogár
bogár

Bogar! Dehogynem, egyszer be is irtam az ertekeket, mert a vegen ossze-vissza ugralt, de nalunk csak a ferjecskem szontyolodott el.Kép MInden reggel megkerdezte, hogy mennyi, es mikor latta hogy csokkent egy tizedet, megnyult arccal kerdezte, hogy akkor most meg fog jonni?Kép En ugy gondoltam hogy ez meg nem ok aggodalomra, hiszen 37 fok volt meg a hom, es lon....Kép

orsoly
orsoly

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: