A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Sziasztok!

Szép jó reggelt mindenkinek! Kép

Maci!
Ok, akkor még nem teszlek be, majd az utódom! Remélem, addigra totál kiürül a topic, és majd csak a friss mamik közé jösz egybõl! Kép

Virág!
Hát igen, egyre hosszabb, ahelyett, hogy fogyna! Kép

Doris!
Hiányozni fog az optimizmusod! Na meg te is! Kép Remélem, meggondolják magukat és kapsz netet! Kép

Anna!
Javítottalak!
A taliról meg majd beszélünk, most sajna iszonyú kevés az idõm, sok a túlóra. Kép Reggeltõl késõig dolgozom, vagy ha nem, akkor a párom talál ki valamit, nehogy pihizni tudjak! Kép Mindig van valami ötlete.

Hurki!
Ez tetszett "tunkoljon..." jól megnevettettél! Kép Jól van már a fürjecskéd? Remélem te is!
Elkísérlek, én is megyek terhesnek! Kép

Lányok!
Olyan jó volt a kedvem reggel, de már sikerült a kolléganõmnek elrontania! Kép Merthogy: mit keresek én a fõnök gépe elött, mivel azt nem szereti, ha bemennek az irodájába! Könyörgöm, eddig is bemehettünk az e-mailokat letölteni, ha a drága ügyfél rossz címre küldte az anyagot. Különben sem nekem volt sürgõs, hanem a nyomda nem várhat. És ezt ragozta vagy 3 percen keresztül, hogy mit keresek én benn. Kissé kiakadtam, erre a hülye anyagra vártam tegnap, túlórázatam, nem jött, most meg leszúrnak miatta, amiért idõben meg akarom csinálni! Ki érti az embereket?!
Na, nem baj, már jobb, lassan visszajön a jókedvem! Kép Egy kis reggeli, és már el is felejtem!

A mai tablicsku:

Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Sziasztok!

Ha a pteérés körül egymás után több napon is együtt vagyunk a párommal,akkor a hímivarsejtek nem is termékenyítõképesek?A választ elõre is köszönöm és mindenkinek sikeres ciklust kívánok!
Névtelen

Jó reggelt!

Nikie! Köszi az infót. Az én görbém is így alakul. Remélem azért nekem is megjön. Bár ha nem, akkor lenne indokom elmenni a dokihoz, és talán adna Pé-t serkentõ gyógyszert. Errõl azt olvastam a napokban, hogy egy nõnek adtak clostot, és kétszer lett méhen kívüli terhessége. Mit tudtok errõl?

Sajnos nálam, amióta babát szeretnék, folyamatosan üti fel valami rossz a fejét. Tegnap nõtt valami dudor a "micsodámra", ami fáj. Elkezdtem nyomkodni, kijött belõle valami szintelen folyadék. Utána egy kis vér. Most egy kicsit csökkent a mérete, de aggaszt, mi lehet? És a férjem is panaszkodott, hogy neki is fáj.
Szomorú, hogy eddig semmi bajom nem volt, most pedig sorra jönnek a bajok.

Nelli
nelli2

Kedves NévtelenKép
Dehogynem, termékenyítõképesek, csak ha kétnaponta akcióztok, akkor nagyobb az esély, mert ennyi idõ alatt újra tudnak termelõdni a "matyikák"Kép Ettõl függetlenül nyugodtan teherbe lehet esni a naponkénti akcióktól isKép

Puszi: Doris
doris

Nelli!
Nem akarlak megijeszteni, de nem lehet, hogy herpeszt szedtetek össze? Sajna, odalenn is van! Nekem egy kolléganõm mesélte, hogy az milyen, ebbõl gondolom.
Menj el vele dokihoz, nem jó várni!
Nem volt mostanában herpesz a szátokon? Vándorolhat ám!
Mondjuk, nekem is volt egyszer egy kis göböm, de nem fájt. Megnézte a doki, és azt mondta, csak egy tüszõ gyulladt be, pattanás volt! Remélem, neked is csak pattanásod van!

Üdv:
Gitta
gitta

szép jo reggelt!

Doris! Meseld majd el a talalkozot az uj fonokoddel, jo? Kép
Nikie! Te egy angyal vagy. Nagyon-nagyon varom a kepeket. A zebrafarmosakat is persze, ha beleegyeznek a lanyok. Kép Vegre tudok en is arcokat azonositani a nevekhez. Bar hala Dorisnak egy-ket ismeros mar van. Kép
Leone! De irigyellek! Angliaban vagy es raadasul ott van ket tunderi gyerek is! Kép
Névtelen! En ugy tudom, hogy minimum 2 nap kell a spermak ujratermelodesehez. Ezert mondjak a minden masnapi egyuttletet. Ugye jol tudom lanyok?

Mindenkinek szep, mosolygos napot!

Andi
andi28

Kedves Doris!

Köszönöm a választ!Az aggaszt,ha kihagyunk egy napot mi van,ha pont akkor van AZ a nap mikor megfoganhatna egy babuka...
Névtelen

Kedves NévtelenKép
Hát pont az a jó, ha kihagytok egy napot ugyanis a kis fickócskák 48 óráig fürgék és életképesek viszont egy nap alatt nem tudnak újratermelõdni, gyengék, túl "fiatalok" és éretlenek még a feladatukhozKép Kétnaponként kell akciózni nem gyakrabban bár én azt vallom, inkább akkor legyetek együtt ha mindkettõtöknek jól esikKép
NelliKép
Ne halogasd az idõt, azonnal hívd fel az orvosodat és kezeltesd magad, sokat árthatsz ha várakozol... Sajnálom.
Andi28Kép
Persze, beszámolok de valószínûleg csak holnap reggelKép

doris

Névtelen!
Nagyon ne aggódj, mivel a matyikák kb. 72 órán keresztül életben maradnak odabenn! Tehát, nem marad ki nap! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Köszönöm a válaszokat!

Tudom,hogy nagyon tudatlannak tûnök,de azért feltennék még egy kérdést:nem tudom másoknál hogy van,de nekem "akció" után a "matyikák" jelentõs része kifolyik akkor is,ha fekve maradok.Marad azért még benn elég belõlük a másnapi akciómentes napra?
Névtelen

Nelli!
Nekem nyáron volt ilyen dudorom, de nagyon fájt. Ez egy ilyen kelés lehet szintelen váladék jön belõle. Én elmentem a bõrgyógyászatra mert nem akart elmúlni és kaptam rá Betadint amivel ecsetelni kellett és valami antibiotikumot. A Betadine-t vény nélkül is lehet kapni a gyógyszertárba.

Hurki!
Hát annyira nem ittam sok folyadékot még, de azért erõltetem.
Az én endom is tünetmentes volt csak a laparnál derült ki hogy van. Még UH-án sem láttak semmit csak valamit a méhem körül. A mensim elsõ napján görcsöl a hasam de nagyon.

Karmen!
Szerintem az én endom sem múlt el, mert nagyon görcsölt a hasam. Majd legközelebb felvetem neki a lombikot.

Cateye!
Annyira nem akarok laparra menni, de ha majd muszáj akkor megyek. Csak a dokim egyszer azt mondta kell az ellenõrzõ lapar utána már nem mondta, szóval most én mondjam.

Doris!
Mikor lesz a laparod?

Gitta!
Nekem meg a fõnökömnek van rossz napja. Biztos megjött neki.

Puszi

Andy
Andy

Jó reggeltKép

Nelli: figyeld a bigyódat, ha nõne, azonnal nõdoki! Ha érdekel, leírom magánban.

Doris: arra gondoltam (már többször is, de most, hogy neked csak levelezési elérhetõséged lesz, aktualizálódik a dolog), hogy kéne csinálni egy lev.listát.

Lujza, Edith hová tûnt?

Kicsit lakásozok én is (nehogymá csak Hurkinak örüljetekKép).
Megvan szinte minden, csütörtökön lesz kulcsunk az újhoz és elkezdhetjük a felújítástKép Nagyon izgatott vagyok, azt sem tudom, hol áll a fejem, perkettást, burkolót hajkurászok. De nagyon várom már, hogy ott sürgölõdjek (bár, még azt sem tudom, hogyan fogok eljutni, mert a fõnökömmel még nem egyeztettem a szabimat, ti. alig találkozom vele mostanában). Ja, és mégegy: hétfõtõl folytatom az angolt, heti 2x4 órábanKép

Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Névtelen: gyertyaállásKép

Jovi
jovika

AndyKép
Ha megjön a menzim (vasárnap esedékes...) akkor hétfõn hívom a korházat és kb.keddre tudják megmondani, hogy mikorra lesz mûtéti helyemKép
NévtelenKép (Nem akarod regisztráltatni magad...?)
Ezen úgy segíthetsz, hogy kispárnát tolsz a popsid alá vagy alkalmazod a gyertya állástKép Egyébként "normál" esetben is kell maradnia annyinak, hogy babuka lehessen belõleKép

doris

Gitta!Kép

Látom már beírtad hozzám a táblicskuba, hogy lombik felkészülés, aranyos vagy, köszönöm szépen.Kép Ma reggelre a mensim is megjött, légyszi dobj le majd az aljára 19c 1cn és sajnos éveim száma is eggyel több már.

Ma elkezdhetem szedni a fogigátlót!!!Kép Tegnap a gyógyszertárban tiszta hülyének néztek amikor a fogamzásgátló mellé Elevitet kértem. De amikor mondtam, hogy lombik programban veszünk részt, azért e fura párosítás, akkor sok sikert kívánt és ez olyan jól esett.Kép

Edi
edi

Nincs értelme regisztráltatni magam,mert csak nagy-ritkán tudok hozzáférni az internethez.De azért köszönöm a segítséget!
Névtelen

Kedves NévtelenKép
Csináljátok hátulról (fenék fenn, könyökölni). Garantáltan mind bennmaradKép és egy csepp sem vész kárba. Míg, ha misszionárusban csináljátok, ott biza azért van veszteség. Utána legalább 1 órát érdemes ágyban maradni. Megvallom én sosem bírtam ki egy éjszakát úúúúúgy, mert idegesítettek a matyik ott lent. Bocs, ha kissé perverz voltamKépKépKép.

Üdv,
Moni
mj

Kedves Andy,
kicsit off:
a tegnapihoz még annyit szeretnék hozzá tenni, valóban nem voltam ilyen helyzetben, de mikor tavaly a doki felírta a Clostit, el tudod képzelni milyen állapotban voltam, igaz? Az már csak a természet jóindulatán múlt, hogy nem volt rá szükség!Kép
De és ez már on: van egy ismerõsöm, igaz õ Pesten él, kb. 50 orvosnál jártak, pénzt, idõt nem kímélve, mire az 51. megmondta mi a probléma...! Ne felejsd el: a Te pénzed és legfõképp a TE ÉLETED!

Pont tegnap hallottam, hogy volt egy csajszi, akinek 14.(!) inszemét csinálta a doki, mikor 6 után már lombikra küldik az ember lányát. Vajon miért, tán nem azért mert ezután a doki kapja a pénzt, a lombik pedig már más tészta. Csak reménykedni tudok, hogy nem. (Ettõl függetlenül nem vagyok orvos ellenesKép )

Szia:
Ágci

u.i. Megkérdezhetem kihez jársz?

Kép
Ágci

Edi

Nagyon örülök, mikorra várható a lombik, van már idõpont?Kép

Névtelen: az természetes, hogy valamennyi kifolyik. Ezt akkor is láthatod, ha akció után lábat felemelve fekszel legalább fél órát, majd nem is kelsz fel reggelig, de reggel valószínûleg felkelés után még mindig fog kifolyni. (egyébként orgazmus hatására a méh mintegy behúz egy jó adag kis matyit, ezért nagyobb a siker is, ha jó volt az actionKép)

Lányok, mi van Lujzával?

Bea
Bea

Andi!
Kép

Edi!
Szívesen! Boldog szülinapot kívánok! Kép A legjobb ajándék erre a babuka! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Köszi lányok a hozzászólást.
Andy! Én is kelésre gyanakodom, mert most csökken, és már nem nagyon fáj. Bízom benne, hogy nem más. De azért figyelem magam, ésidõben elmegyek, ha maradna. Bár elég ciki.

Nelli
nelli2

Jó reggelt, ma 9-ig aludtam!!! MOst utáltok Kép
Jovi, hurrrrá lesz végre lakásotok Kép gratula nagy nagy gratula. sõt congratulations a jövõ hétfõtõl Kép
Andy, Doris, Karmen köszi,Úgy döntöttem endom nem lehet Képvan már egyéb magyarázatom arra, hogy 1,5 éve nem sikerál Kép
MOst megyek a hét büntetésére (posta) Kép
puszika Hurki Kép
hurki

Sziasztok!Kép

Sokszor írjátok, hogy van valami zebrafarm. Mi ez és, hogy lehet megnézni?

Laura
Laura (laura2)

EdiKép
De izgi, gratulálokKépKépKép
NévtelenKép
Értem, akkor sok sikert kívánok és ha kérdésed van írj csak nyugodtanKép

doris

Nelli!
Nekem 1 hónap telt el mire elmúlt végre. Nagyon sokáig éreztem a kis csomót és megijedtem nagyon. Azt mondta a bõrgyógyász hogy a melegtõl van. Tudom hogy ciki elmenni, de ha nem múlik és fáj nem tudsz mit csinálni. Szerintem a nõgyógyászodhoz is elmehetsz nyugodtan.

Ágci!
Nekem inszemet tavaly nem is javasolt csak 1-2-õt és utána lombik. Mindenáron lombikra akart küldeni csak én nem akartam. Most amióta vége lett az endos kezelésemnek azóta van ez a tötyörgés. De jövõ hónapban azért rákérdezek, hogy ugye most nem akarja megint hónapokig szedetni a clostit. Orvost nem szívesen váltanék. Emilben leírom neked a nevét.

Lányok!
Tegnap nagyon zúrkált a jobb petefészkem, de tüszõ még nem érhetett. A clostit ma kezdtem el szedni, kíváncsi vagyok rosszul leszek-e tõle.

Andy
Andy

NévtelenKép
A pé-kor a cervilis nyák elõsegíti, hogy a matyik feljussanak egészen a petevezetõbe, és ott várják a petesejtecskét.Kép

Gitta, AndyKép
Szarjátok le a hülye fõnököket, úgyis HurkiKép javaslatára januárban elmegyünk kismamáskodni. Én nagyon bízom benneKép

VirágKép
Váltottál már dokit? Mi van veled?

HurkiKép
Sebeim rendben vannak, lightos akciókraKép már vállalkoztunk is, mert már hiányzott. Holnap megyek varratszedésre, ill. damilszedésre, mert az lóg ki belõle.

LányokKép Helyre tettem a lelkiállapotomat, mert elmentem fodrászhoz, és vettem egy pár új ruhát is. Viszont a páromét leromboltam, mert sok pénzt költöttem. De ez nagyon kellett a kórház után.

CatEye

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Hétfõn megvolt a második hormonos vérvétel, tegnap bejelentkeztem dokihoz, kedden megyek. Remélem végre jóhíreket hallok.

CatEye, ez a fajta lélekjavítás nekem is be szokott jönni. Kép

Nelli, ilyen kelésféle nekem is elõfordult. Próbáltam nyomkodni, valami ürült is belõle, de annyira fájt, hogy majd' bepisiltem (bocsánat). Aztán néhány nap alatt észrevétlenül elmúlt. Hogy mitõl volt és hová lett azóta sem tudom ...

M.
kismazsi

Lányok, ezek szõrtüszõ gyulladások, vagy faggyúmirigy-elzáródások (arcon mitteszer), amit lehet nyomkodni, de fáj, stb. De van egy bizonyos Bartholini mirigyünk is, aminek gyulladásához (elzáródik a kivezetõ nyílás) bizony szakember kell. De ezt könnyû megkülönböztetni a szõrtüszõ gyull.-tól, mert 1 nap alatt olyan erõs fájdalma van az ember lányának, hogy leülni nem tud, a bugyit nem viseli el magán. Ezért írtam Nellinek is, hogy figyelje a bigyóját, ha erõsödik a fájdalom, akkor irány a nõdoki.

Cateye: mi azért vagyunk, hogy a jókedvünkért kicsi pénzt költsünk, a férjeink meg azért, hogy morogjanak érteKép

Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Itt vagyok, posta megvolt, most kevesen voltak nem volt akkora büntetés Kép
A patikában 3 doboz bromot adtak, noha 2 havi adag van felírva (4 doboz helyett)megõrülök!
Edi, boldog szülinapot! Lombikra fel, a köv szülinapodon már legalább hárman lesztek.Kép
CatEye, ez nálam is mindig bejön, a cipõvásárlás fantasztikusan hat a kedélyállapotomra Kép
Párom el is feljtette már a mûtétjét ma kezdi szedni a macavibét, hogy ciklus közepére mindketten tutik legyünk! Kép
A matyikifolyásra reagálva, eleve gyertyában kellene csinálni, ugyanis amint megmozdulok izomösszehúzódások ugye, na és kipréselõdik egy csomó, csikiz, folyik ragad ismerõs? Mellesleg egy igazán kiadós szex után nekem pisilni kell. Kép
Hurki
hurki

Köszönöm, hogy ilyen sokan hozzászoltatok a problémámhoz. A legérdekesebb, hogy a férjemnek is van valami a "micsodáján". Ilyen egybeesést. Nekem most talán csökken, és nem fáj. Remélem, magától elmúlik.

Nelli
nelli2

Helló Lányok Kép
Hurki Kép
Nahát ez a pisilés nálam is van, de persze nem teszem, hanem elõtte intézem el+mosakodás, de még akkor is érzem sokszor, hihi..

Móni Kép Jót nevettem a "hátulról akción", de tényleg igaz.
A misszionárus, az a hagyományos?

Nellcsi Kép
Még ma elküldöm neked a görbém, ide nem teszem fel, mert negatív példaKép

puszka
Nikie
nikie

HurkiKép
Te azt is megfogalmazod amit az ember lánya ki se mer mondani. Én is sokszor bajban vagyok a pisiléssel,mert hiába pisilek elõtte, utánna mindig kell. Biztos jól megdöngetjük a hugyhólyagomat.Kép Éjszaka nekem is ki kell mindig mennem, mert azt a ragacsost pempõt nem bírom elviselni reggelig a lábam közt. Azért az egy óra fekvést betartom utánna, csa úgy irigylem a férjecskémet, hogy Õ utánna rögtön zuhanyzik.

NelliKép
Szerintem menjetek el dokihoz, ha a párodnak is ez van. Biztos mindkettõtöknek gyógyszert kell szedni, hogy vissza ne fertõzzétek egymást.

CatEye

Cat
Kép
cateye

Sziasztok lányok!

Olvasgatlak titeket, és elég sokszor tûnik fel a lombikbébi téma (mikortól lehet.... stb.) Utánajárós típus vagyok, ezért keresni kezdtem. Most nincs sok idõm, de egy rendeletet találtam. A jogtárunk 2000.VIII. havi zárású. A rendelet száma: 30/1988 (VI.24.) NM Rendelet Az emberi reprodukcióra irányuló .... eljárások részletes szabályairól. Én gyorsan átolvastam, de semmi várakozási idõt nem találtam benne. Elég részletesen leírja, az eljárás indokait (vizsgálatokat), a kizáró okokat. Nincs általános indok, mindenkinek az egyéni helyzete szerint kell végigkeresgetnie magát, hogy melyik kategóriába tartozik.
Nagyon bonyolultan írtam le??
Holnap még keresgetek, kinyomtatom, a téma tisztázása végett megpróbálom "röviden" összeszedni hétvégén, és leírom nektek.
E-mailt sajnos nem tudok küldeni, de ha lehetõségetek van nézzétek meg a rendeletet.
Holnap a neten is körülnézek a módosításokkal kapcsolatban.

Szerintem nagyon sok helyen trehányságból, és nemtörõdömségbõl kihasználják az emberek tájékozatlanságát.

Ma reggel hõmérõzés nélkül aludtam el, viszont egy tesztet megcsináltam, - lett. Ennek egy kicsit örülök, nem szeretnék abortuszra menni a bárányhimlõs lakótársam miatt.

Üdv nektek! Holnap még dolgozom, illetve úgy teszek, pénteken szabadnap.

Sziasztok!

Kistigris
kistigris

Gitta!

Légyszi javits a táblázatban 10c 1cn! Kép

Puszi mindenkinek:
bnemethm
bnemethm

Sziasztok lányok!
Lenne egy kérdésem mindfenkihez!
Szeretném megtudni, hogy a ciklus elsõ, vagy második fele kötöttebb ? Tehát a másodiknak, vagy az elsõnek kell 14 naposnak lenni? Több ellentétes dolgot is olvastam errõl. Ti hogy tudjátok?
köszönöm: Ádi
Ádi

ÁdiKép
A második fele a peteéréstõl számított 14-15. napig tart többnyire. Persze csak ha minden rendben van ill.ha nem babás az illetõKép
GittaKép
Marcsi adatához holnap 5. cn-ot írj légyszi, mert rosszúl tudtamKép
KistigrisKép
Engem nagyon érdekelnek a részleteke...hol olvashatom el?

doris

Kedves Doris!
Ezek szerint, ha a 18. napon 37,1-37,2 fok fölött van a hõm, akkor az már "valami"?

A 14. napon 36,5 volt, utána megemelkedett 39-re. Gondolom, ez lehetett a peteérés. Azóta 18 nap telt el, és reggel, mint írtam még fent van a hõm. Mit gondolsz?
Remélem érthetõ volt.
Köszi: Ádi
Ádi

Bnemethm!
Javítottalak, de nem nagy örömmel! Kép Senkit nem javítok szívesen, csak akkor ha zebrafejet kell betenni! Kép

Doris!
Javítottam!

Ádi!
Én is úgy tudom, ahogy Doris!

Üdv:
Gitta
gitta

Ádi!
39? Az már sok! Szerintem megfáztál! Kép
Nem 36,9-et akartál írni? Kép Akkor jó ez a hõ!

Üdv:
Gitta
gitta

Bocs! Tiszta hülye vagyok! Persze, hogy 36,9-et akartam írni! Pedig 3-szor is átolvastam. Ebben az esetben remélem jó a "jel".
Köszi, hogy észrevetted!

Ádi
Ádi

Sziasztok, Lányok!

Itt vagyok ám, de csak olvasó üzemmódban, jelentés-irási szezon vanKép.

Üdv az Újaknak, de ne maradjaton sokáig!

MISSONIKép
Te nem véletlenül az NLC@féról vagy ismerõs nekemKép?

ÁDIKép
az a kérdés, hogy a pé-tõl számitott 18. napról beszélsz-e, vagy a 18. cn-rõl? Mert ha az elõbbi, akkor nagyon ez az érték nagyon jó!

ANDYKép
szerintem is beszéld meg a dokiddal a lombikot, hiszen Nálad azért több tényezõ is indokolja ezt, ha már ilyen régóta az orvosod, biztos megértõ lesz.

KARMENKép
meg fogom beszélni a dokimmal, hogy ha legközelebb a klinika környékén járok, akkor adjon egy beutalót az egyértelmû veszélyeztetettség miatt, remélem, ad.

Képzeljétek, nem tudom, mi történt a szervezetemmel, de a mensim óta szépen egy hõmérsékletet mutat a hõmérõ (9 cn-en vagyok ma), és folyamatosan 36,7, egy napon volt 36,8. Lehet, hogy a tea hatása? Mert iszom ám szorgalmasan, este-reggel 2-2 dl. És kb. 2 napja szurkál a jobb petefészkem, de nem akárhogy! Remélem, ez jó jel, már csak a párocskám katonáinak kell jó formában lenniük, hogy létrejöjjön a "nagy találkozó"Kép. Most valahogy olyan bizakodó vagyok... aztán szokás szerint jön a nagy pofára esés... na, nem kesergek ezen, messze még a hó vége, addig sok minden történhet... Most kedély-javitónak egy kis Cotton Club Singers-t hallgatok (Vokálpatrióták), igaz, igy egy kicsit nehézkesebb a gépelés, de a lelkemnek nagyon jólesik most ez a zene...

Na, mennem kell...

Puszi Mindenkinek,

Rita
knérita

Sziasztok,
Kistigris, szerintem ha már ilyen ügyesen utánanéztél Kép és magadnak úgyis összeszeded akkor ide is feldobhatnád, légyszi-köszi, sajna itt sokan küzdünk ilyenolyan problémával, elõbb utóbb (sajna sokszor csak utóbb) jópáran lombikra kerülnek, és õk már a szerencsések, hogy ki tudták harcolni.
JOvi, most át is költöztök, és részesülsz a dobozból élésben, vagy felújítás után költöztök oda?
Ádi, jók a jelek, reméljük rövid lesz a topikos jelenléted. Kép
Hurki Kép
hurki

Szia Rita!
Természetesen a pe.-tõl számított 18. napról beszélek.
Szerinted ha meg akarna jönni, akkor, már leesett volna a 14-16. nap körül?

Ádi
Ádi

ÁDIKép
igen, valszeg leesett volna, legalábbis nekem le szokottKép Akkor most az egész ciklust tekintve hanyadik napon vagy? Tüneteid vannak? Jó volna egy újabb zebrás hir, talán lenditene rajtunk isKép.

Cupp,

Rita
knérita

Valami ilyesmire gondoltam:

Kép

Rita
knérita

Hát ez nem jött össze, 2. nekifutás:

Kép

Rita
knérita

Szia Rita!

Most a 32. napon vagyok. Tünet: 5. napja nagyon fáj a mellbimbóm.

ÁDI
ÁDI

Hát, nem megy ez ma nekem... vagy csak a rendszer csiga...

ÁDIKép
ez tök jó! Mikor akarsz tesztelni? Mióta próbálkoztok? Drukkolok nagyon, hogy babó legyen a dologban!

Elmentem haza, legyetek jók!

Cupp,

Rita
knérita

Ádi, ez egyre izgalmasabb, szóval mikor tesztelsz? És mióta próbáljátok összehozni és mi volt eddig a baj?
Lányok de eltûntetek!
Cateye meddig maradhatsz otthon?
Marcsi mikor lesz a lombik?
Bogár mikor lesz inszem?
Mások akiket nem bírtam megjegyezni, mikor lesz mitek? Úgy szeretnék már valakinek szorítani, Éváról tudtok valamit? hogy áll a lombikja? Hírekre szomjazom!!! Kép
TürelmetlenHurki Kép
hurki

Én itt vagyok, Hurki, szia!
Ez jó volt: "mikor lesz mitek"
Nikie
nikie

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: