A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Beültetés előtt, és utáni érzések

brizó:neked is GRATULA a 6 sejtikéhez!!!!! Nekem is írhatnál privit egyszer a Fem-ről.Vagy Fer??? Nem tudom már. :shock:

Kép
Kép
melánia

Melani,
akkor küldök neked melóhely drukkot!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
kisbuta

Rana:elmesélnéd hogy hogy kell smaiylot ide beilleszteni!!!! Előre is köszi.[/img]

Kép
Kép
melánia

kisbuta:oké köszi.
hogy vagy? Még szerintem se tesztelj!!!!Korai.

Kép
Kép
melánia

Brizo:drukkolok a randihoz.

Melánia:Emotikumokat kell engedélyezni a profilodban és akkor itt a bal oldalon tudsz válaogatni.

Skrisz:most én vagyok úgy, mint Te pár napja.

babaimádó
Kép
babaimado

baba:köszi,de én az "idegen" smaiylokra gondoltam.Tudod amiket másik oldalról töltöttem le.

Kép
Kép
melánia

Volt egy LAPTETŰM,ez most jelent valamit???? :shock:

Kép
Kép
melánia

Szia Melani,
én jól vagyok, csak unom már nagyon, hogy annyira csendben vannak a picikéim. Szeretnék már tudni róluk valamit. Érezni nem érzek semmit, nem görcsöl a hasam sem, de ha görcsölne, az is baj lenne, mert a méhenkívülivel is görcsöltem annakidején. De vér sincs eddig, igaz, hova is lenne, jövő csütörtökre esedékes, és most 8 szem utrot kapok naponta, csúnya lenne, ha megjönne mellette.

Kicsit most elszomorodtam. Írtam korábban, hogy anyukám beszélt egy lombikos nővel, aki 3 hétig ki se kelt az ágyból, és sikerült neki, és most azt képzeli, hogy nekem is folyton ágyban kéne lennem, mert ezen múlik. Most is hívott telefonon, hogy hogy képzeljük mi azt, hogy Sopronba megyünk a hétvégén, majd ezen fog múlni szerinte. Jajj. :(

Voltál már a Karácsonyi vásárban a Dóm téren? Aznap nyílt meg, amikor nekem a beültim volt, úgyhogy még idén nem jutottam el oda, pedig szeretek ott nézelődni (bár őszintén szólva drágállom.)

Kép
kisbuta

Melani,
persze, hogy jelent valamit!

Baba,
mi van? Történt valami? :shock:

Kép
kisbuta

Kisbuta! Ez most vicc, vagy mi a manó, ezzel a teszt dologgal? Kérlekk tedd a szívedre a kezed, jó lesz látni a nagy semmit? :twisted: Gondold végig kérlek, hogy tudnál pozitívat tesztelni. :idea: :idea:

Melike!
Szép a vonalzód, de mit is ltunk rajta? :D

Brizó!
Drukk a hatocskának, várlak nagyon holnao!

Bogyimami! Jól látod a dolgot! :shock: Kénytelenek lesznek megbékülni. Fiacskám ma azt mondta, hogy nagyon nem lenne ellenére! :lol:
estike66

Estike,
hát megfordult a fejemben, de nem teszteltem. Napközben elvagyok, dolgozok és angolozok, de akkor is jó lenne valamit tudni már...
Te is tedd a kezedet a szívedre. Éreztél valamit az 1. héten? Bármit, ami beágyazódásra utalna? Ugye van olyan, hogy az ember észre se veszi a beágyazódást és nem kell aggódnom...?

Kép
kisbuta

Kisbuta, ma mi is elmentünk egyet autóztunk a városban (nem messze egy könyvért, amit Apa rendelt) és sétáltunk az esőben is.
Baj nincs, csak ma én is nézegettem a tesztjeim ET+2 nap!!!!!
Meg én sem érzek semmit, most meg ez a bajom, 2 napig meg a görcsök miatt voltam para. Bezzeg Skrisznek pár napja olyan okosakat tudtam mondani, amik igazak is, csak magamra nem tudok hatni.

babaimádó
Kép
babaimado

kisbuta:még mi sem voltunk a vásárba.Általában csak nézelődni szoktunk mi is.
Mit csináltok Sopronba???
Szerintem ez a fekvés dolog egyén függő.

Kép
Kép
melánia

Sziasztok csajok!

Sajna le vagyok maradva pár oldallal :oops: , annyira nincs időm semmire...munka ezerrel. :?
Majd vissazolvasgatok...de olyan sokat írtok (szerncsére :D ).
Nálunk spontán hónap, 5.cn, vérzés alig, fájdalom szinte semmi sem volt, az is csak az 1. napon, endo monnyon le!!! :D

Zsófi
Itt is drukkok neked!!!

Kisbuta
Nekem voltak beágyazódásos tüneteim, és a többi de sajna mégsem voltam babás. Drukk neked ezerrel!!! :D
vizkriszisback

Én az első beültit végig feküdtem.A másodikat meg felesbe csináltam.Zádorinál volt a 2 hét fekvés.Csak zuhanyozni meg wc-re adott engedély felkelni.Nehéz volt de kibirtam.
Ő most neked mit javasolt?

Kép
Kép
melánia

estike:bocsi de nem értem,mi van a vonalzóval??? Hogy vagy???

Kép
Kép
melánia

Melani,
nekem azt monta, beülti napján és másnap szigorú fekvés (ez megvolt), aztán fel lehet kelni, friss levegőn sétálni, stb. És még azt is a lelkemre kötötte, hogy utró után minimum 1,5 óra fekvés. Ezt is betartom. De nem látom be, miért ne mehetnék Sopronba, pláne, ha apa visz autóval. Egyébként apa fog előadni valamit, és nem akar magamban hagyni (nekem sincs kedvem magamban maradni.)
Harmadik nap még nagyrész feküdtem, de már többet járkáltam, tegnap sétáltattam meg először odakint az ikreket, remélem tetszett nekik és maradni akarnak.

Vkrisz,
szia :D

Kép
kisbuta

kisbuta:ment egy privi.

Kép
Kép
melánia

kisbuta:megértem hogy nem akarsz itthon maradni.Nem is akarlak lebeszélni.Ha ezt mondta akkor ezt kell csinálni.Én is azt tettem amit a dokik javasoltak.Szerintem ez nem fog gondot okozni a beágyazódáshoz.

Kép
Kép
melánia

estike:ja leesett hogy mit kérdeztél.
Hát azt hogy a 41. ciklusnapomon vagyok.Titkon reménykedek kicsit hogy hát ha de az eszemmel tudom hogy áh úgyse.Ahhoz csoda kéne.

Kép
Kép
melánia

baba:a tesztjeidet tényleg csak nézegetni szabad még egyenlőre.Nagyon nagyon korán van még.

Kép
Kép
melánia

Látom jól elbeszélgetek iitt magamba.kisbuta:vagy még?

Kép
Kép
melánia

Meli, írtam neked én is privit.

Kép
kisbuta

Melani,
ha viszont tényleg a 41. napon vagy, neked igazán nem korai tesztelni. Eddig még nem teszteltél?
Hogyhogy csoda kellene? Hiszen előfordul időnként...
Akkor neked is drukkolok
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
kisbuta

kisbuta:Elszállt a privim neked. :twisted:

Kép
Kép
melánia

kisbuta:ÚÚÚÚÚTTTÁÁÁÁLLLOOOMM a teszteket.Mindig csalódást okoznak.
Nem,nem tesztltem még.

Kép
Kép
melánia

jajj, ez bosszantó. De én akkor is kérek privit!!! (légyszi)

Kép
kisbuta

Melani, és volt már máskor is 41 napos a ciklusod? Szóval ez nálad normális? Mert esetleg mégis... - én már láttam igazi zebrás tesztet, hidd el, van olyan.

Kép
kisbuta

Írtam privit.
Nem ez nem normális! De volt egy stimus hónapom beülti nélkül aztán meg fogigátlót szedtem most meg ez van.Fogigátló mellett meg peteérésem volt mindkét oldalon.

Kép
Kép
melánia

Melani,
te aztán tudod, hogy kell reagálni a hormonkezelésre! :lol:

Azért küldök neked egy ilyet:
Kép

Kép
kisbuta

kisbuta:várom hogy elolvasd a privim aztán majd elköszönök mert megyek pancsiba és alvás. korán kelek:4:50-kor mindennap kivéve hétvégét.
Egyszer talizhatnánk amikor már kismami leszel vagy vagy már.Érted te hogy mit akarok írni.

Kép
Kép
melánia

Köszike szép két csíkocska van rajta.Én meg visszaküldöm neked! De csak egy másikat ami 3 csíkos lesz az ikrek miatt!!!! :lol:

Kép
Kép
melánia

Melikém! Tesztelj már egyet légyszike! Csodák vannak!! Olvass bele kérlek a Debreceni Kaális fórum utolsó két oldalába! :wink: (másnak is ajánlom!)
Képet (vagy bármit) úgy tudsz beilleszteni, hogy a hozzászólásod alatt van a "Melléklet feltöltése". Erre rákattintasz, feljön egy kis ablak, ott meg arra kattintasz, hogy "tallózás", kikeresed a gépedről a feltöltendő képet és Feltöltés, majd Bezárás. Ha a hozzászólásod alatt az "előnézet" gombra kattintasz, akkor még nem jelenik meg a hozzászólásod a fórumon, de te meg tudod nézni, hogy pl. jó képet tettél-e fel. Ha minden jó, akkor kattints az Elküld gombra. (De előtte érdemes az egész szöveget kijelölni, majd jobb gomb és MÁSOLÁS, hogy ha véletlenül elszáll az egész, akkor az új hozzászólásodban csak jobb gomb és beillesztés, így nem kell újraírni az egészet.) NA LÁSSUK, PRÓBA INDUL!!! :wink:

Kisbuta! Sztem ha az első pár nap pihensz, utána már nyugodtan autózhatsz! Nekem akkor sem sikerült a baba, amikor voltak terhes tüneteim és akkor sem, amikor nem voltak. Ha ez segít valakinek valamit. :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Hát igen lombik után mindig sok pete érik bennem.Mondták már a dokik is a hormonok utóhatására is.

Kép
Kép
melánia

Jó pancsizást! - nálam sajnos apa látástól vakulásig dolgozik, mint mindig.
Egyszer tényleg jó lenne összefutni, főleg, hogy az ablakomból majdnem látszik a ti házatok :wink: .

pusszancs.

Kép
kisbuta

rana cica:szia!!!!
Nehari de már nem próbálom meg a feltöltést.Vár a fürdőszoba meg a párom.Bocsi.
Ígérem a hétvégén megpróbálom.Vagy holnap.

Kép
Kép
melánia

Baba, amúgy én is nagyokos (nem kisbuta Kép ) vagyok, ha másnak kell tanácsot adni, de ha magamnak..... Kép

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Jól van, Meli, nekem úgy is jó! :wink:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

kisbuta:mi van??? Miért hol laksz? Nem néztem az iwiwen meg.

Kép
Kép
melánia

Kisbuta! Enyém Apa is látástól vakulásig dolgozik... :shock: :(
Néha megpróbálom elcsalni a gép elől.... Kép

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Szombaton meg megyünk a keresztfiaimhoz mikulásozni.De jó lesz.
Na tényleg lépek.
Rana:én hüle meg se kérdeztem hogy veled mizú és hogy vagy???

Kép
Kép
melánia

Meli, hát nem túl jól, kicsit depisen. De gondolom majd túl leszek ezen is.... :?

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

[quote="rana33"] írta:rana33én is nagyokos (nem kisbuta Kép ) vagyok

:D
persze, hogy nem, belőlem csak egy van. :shock: :wink:

Kép
kisbuta

rana:tök jó ez a smaiyl! Sőt szuper.De van még egy kedvencem.Amikor buliznak a smaiylok.Dj a pult mögött keveri a zenét a többieknek.A többi meg táncol.Azt kérném majd egyszer.

Kép
Kép
melánia

Na megyek én is hajat mosni Kép, aztán elteszem magam holnapra.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Melani, nincs fenn az iwiw-en a lakcímem (azt hiszem), de a tied igen, és én a töltés mellett lakok, odalátok hozzátok - bár már elég kicsik a házikók...

Kép
kisbuta

Depis vagy? ez a vacak idő is tehet róla.Küldöm mikulást a puttonyában depiüzőket vigyen mint pl:CSOKI.

Kép
Kép
melánia

Meli: Kép

Kisbuta! Természetesen! :wink:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Kisbuta:aha értem.Gondolok egy bizonyos házra a töltésnél.Hát az tényleg nincs messze.
NA SZÉP ÁLMOKAT!!!!
Babaragik mennek+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
Kép
melánia

Az biztos hogy az idő is tehet róla, pont mondtam a csajoknak, hogy amikor közölték velem a rossz hírt tegnapelőtt, olyan jó kedvem volt egész nap (ragyogóan sütött a nap), tegnap meg ma viszont rám telepedett a depi. :(

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: