A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Beültetés előtt, és utáni érzések

Puszi! :oops:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Bocs a laptetőért. :(

Kép
hanna30

Krisz, csak a szokásos orvosi vizsgálatra megyek, ha jól tudom, utoljára. Mostantól majd CTG-re kell mennem a kórházba, és ott vizsgál meg a dokim, nem a magánrendelésén. Ha jól tudom, néhány egyéb vizsgálat is lesz a következő hetekben, de erről majd hétfőn beszélünk.

Jó éjt mindenkinek, és mennek a drukkok holnapra is.

Kép
petne

Sziasztok,

Mennek a drukkok mindenkinek!
++++++++++++++++++++++

Zsófi,
A 23 petesejt már maga a túlstimu! Tehát azért kell ilyen nagy mennyiségben innod és rengeteg fehérjét enned!

Hanna,
Már én is kezdtem aggódni, de aztán eszembe jutott, hogy említetted, hogy jön anyukád!:)
Vendég

Zsófi! Tudom, már mondtam, nekem ez tök hihetetlen. :shock: Tedd, amit tanácsoltak, biztos vagyok benne, hogy képes leszel rá. Én meghalnék ennyi folyadéktól, azthiszem. :roll: Drukkolok a randihoz és nagyon várom a híreket!
Brizó! Nagy drukk holnapra és remélem kellemesebb lesz az altatás. :D
Alle! :roll: :roll:
Petné! Nagyon izgi időszak következik nálatok, és nagyon-nagyon szép. :lol:
Szia Bella! :D
estike66

Kisbuta, Baba! Mennek a tapidrukkok!++++++++++++++++++++++

Tücsi! Teljesen megértelek. A bizalom és komfortérzet nagyon fontos!

[b]Rana!
Egymagadba, vagy párod már marad?
Hanna, Dezsi, Puszi![/b] puszik :lol: :lol:
estike66

Sziasztok Drága Lányok!

Brizo, nagy-nagy drukk mára!

Zsófi, nagyon izgulok hogy sikerült a randi, de ilyen sok szép tüszővel nem hiszem hogy gond lenne! Drukk!;-)

Kisbuta, hogy vagy és az aggódó kispapi hogy bírja a várakozást?;-)

Hanna, örülök hogy újra a fedélzeten vagy!:-)

Estike, lehet hogy csak azért vagyok ilyen túlérzékeny mert még nem lábaltam ki teljesen a depiből... :? Mindenesetre amíg nem érzek magamban 100%-ik késztetést hogy lombikra menjek addig biztos hogy nem megyek vissza sem a Kaáliba sem máshová...igazságszerint, napról-napra távolodom érzelmileg a lombiktól, ha májusig sem tudok ráhangolódni akkor el kell fogadnom, hogy itt a vége: a kutyusunk marad az egyetlen babánk..

Puszi mindenkinek!
Vendég

Jó reggelt!

Napi drukkjaim mennek Csajok!!!!!

Köszi a hiányolást!

Házitücsök! Jó, hogy újra itt vagy!!!!

Kép
hanna30

Csajok!
Megkaptam a priviket! Este küldöm az új táblát. :wink:

Kép
hanna30

Zsófikukac! Hű, mennyi sejt! Grt.és drukkolok ezerrel! Biztos sok babajelölt lesz ebből!++++++++++++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

sziasztok!

Brizo, eljött a nagy nap! Ne aggódj semmin, ügyesek lesznek!

Zsófi, :shock: 23! Annyi nincs is! - Na, igyál sokat, egyél sok fehérjét, és holnapra nagy-nagy drukk!!!

Baba, Zsófi (és én) ++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mabe +++++++++++++++++++++++++++++++++

Hanna, szia újra itt! Megkérdezhetem, milyen tábláról van szó? Azt hiszem, lemaradtam valamiről...

Hanna, Estike, Skrisz, Lola, Petne, babásdrukkok
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Dezsina, Nyulasz, nem hiszitek el, én eddig azt hittem, hogy én aztán kibírom a 14. napig a teszttel, ma meg már azon töröm a fejem, hogy mégiscsak kellett volna szerezni néhány 10-eset (itthon csak 25-ös van), és tesztelgetni mától. :oops: :D ET+5. napon. Hát én se vagyok százas, az biztos. :lol:

Melani, mikor kezdesz az új helyeden? Szerintem ott sokkal jobb lesz neked.

Tücsi, azt hiszem, megértelek. Nem akarok beleszólni, de neked asszem kéne egy nagy kikapcsolódás.

Puszi mindenkinek!

Kép
kisbuta

Kisbuta! Bocsi! Másik topicba szántam.

Kép
hanna30

Kisbuta, ez nem beleszólás!;-) Örülök ha őszintén írtok! Igen, tudom ki kellene kapcsolnom, ez az ami nem megy! Már nem tom hány könyvet olvastam ebben a témában egyszerűen képtelen vagyok lazítani, de nem csak lelkileg nem tudom elengedni magam! Nyáron amikor Hévizen pihenünk max 3 órát bírok a strandon, napozni 1 percig sem bírok mert megőrjít a "tétlenség", a nap többi részében meg inkább bejárom a Balaton környékét...
Vendég

[quote="*puszedli*"] írta:*puszedli*és: Kép

Ez a kis kukacka olyan, mint Zsófink ... hányósnak néz ki. már zöld a feje :lol: :lol: :lol:

Szezso,
egzotikus? lehet. Bár már hosszú lenne a haja!! úgy szeretném látni milyen haja lesz. Olyan, mint apának: egyenes vagy olyan, mint nekem volt: loknis. :wink:
Kép

Sti anyu,
zeneovis? itthon igen. síppal .... dobunk még nincs és nem is lesz, hegedű sem,........................... de gitárunk, alt és soprán furulyánk igen. :lol: :lol: :lol:
A szomszédok nagy örömére. :D

Skrisz,
sztks uhut csináltathatsz. Szerintem még sürgősségin is megcsinálják, mert tuti terhes vagy és fáj a hasad ... sokat. :wink:

Hányós és hányingres kismanijainkak:
hányingerre jó a gyömbér.......... és nekem anno a jégkrém. :wink: :oops:

Rólam:
a 7végén én is rókáztam. :? Hétfőn házidokinál voltam és közölte velem, hogy 'torok vagy mandulagyulladásom volt vagy van" - sajna úgy sokkolt a dolog, hogy nem tudtam megjegyezni, hogy mim is van.
Azt mondta, hogy vagy a hányós és semmit nem bírok enni és nem is marad meg vagy a torokfájós kategória van.
szóval benyaltam egy kis gyulladást. Sajnos az első verzióba tartozom: alig bírok enni és ha eszem,akkor utána hányingerem van vagy mint a farkas olyan éhes vagyok. :shock:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Sti anyu, :D
kicsi fiad hogy fogadta a 'nagy hírt"???

Lehet hogy írtad és átsiklottam felette?

hajnoca
Dunakeszi

Jó reggelt!

Tegnap nem sikerült visszaolvasnom, ma újra próbálkozom. 8)

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

Sziasztok!

16 termékenyüt meg!!!! :lol: Nagyon örülünk, biztos jut a fagyasztóba is belőlük. :lol: A férjem olan édes volt, izgult nagyon, attól félt, hogy pont most mondanak csődöt a katonái. Most büszke magára. :lol: Úgy imádom! :lol:

Képzeljétek, már nem is fáj a pocim. :lol: Csak ha pisilni kell. :roll:

Köszönöm mindenkinek a drukkokat!!! :lol:

Kisbuta!
Szerintem várj azért még pár napot a teszttel! :wink: Drukk!!!++++++++++++++++

Baba!
Babaragacs!!!!++++++++++++++++++

KépKép
zsófikukac

Tücsi,
:D én is megmásztam már a Balaton-felvidék összes hegyét, de bezzeg még egy percet se töltöttem a strandon (nekem a víz hideg, a semmittevést meg nem bírom)
De több könyvet légyszi ne olvass a lombikkal meg a babázással kapcsolatban, bármi mást, csak azt ne! Most kéne olyan nagykanállal élvezned az életet, mint az aranyifjak a tévében. Tudom, hogy nem könnyű, de ki kell verned a témát a fejedből egy időre, muszáj. Én nagyon szurkolok, hogy sikerüljön.

Hajnoca,
jobbulást! Bogyi nem kapta el?

Zsófi, apukád jobban van már? Gondolom, kicsit megnyugodott, hogy nem lett baj a sejtecskéiddel (illetve a sejt-hadseregeddel :D )

Kép
kisbuta

Sziasztok!
Kukacám,nagyon gratulálok...ennyi babó :shock: Mennyi gyereket szeretnétek? :lol:
Brizo,jobb oldal+++++++++++++++++++és bal oldal++++++++++++++++++++ :D
Kisbuta,5.napon még én sem teszteltem :shock: picit még bírd ki.De ha gondolod,rendelj Esthajnalcsillagtól pár darab 10-es tesztet,elsőbbségivel holnapra meg is kapod.
Pusszantás,drukkok mindenkinek!
Vendég

Zsófi! nagyon ügyesek voltatok!! Így is 2 naposan kapod őket vissza, vagy megvárjátok a blaszto állapotot?

Kisbuta, az egyetlen babás dolog amit olvasok azok ti vagytok! ezoterikus könyveket olvasok!;-)
Vendég

Hurrrrá!, Zsófi, nagyon jó hírek! Ilyen ügyi szülőkhöz igyekeznek majd a babók! :lol:
Bogyimami! Car lehet ez az állapot, gyógyúlj hamar! Bogyika gyönyörűűűűűséges, mint minden képen! :D Fiamnak kerekedtek a szemei, de azért vigyorgott, szerintem emészt. :D Már csak szüleim vannak hátra, mint kemény diók. :roll:
estike66

Zsófi, gratula 16-hoz!! Ügyesek voltatok!

Brizo, gyere majd, hogy hány petikéd lett!!!

skrisz72

Tücsök!
Igen, így is! Holnap 11-re kell mennünk. De kétnaposan is jók lesznek, hiszen a legjobb helyük mégiscsak a pocakomban van! :lol:

Brizo!
Drukk, már biztos túl vagy rajta!+++++++++++++++++

Skrisz, Esti!
Köszi! Én tudom, hogy ők is nagyon ragaszkodnak hozzánk! :lol: Ti hogy vagytok kismamik?

KépKép
zsófikukac

Zsófi: Kép

Baba: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Brizo: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kisbuta: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kismamiknak: Kép

Puszi.

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

sziasztok!

szerintetek szabad bubis vizet innom?a rosszkedv,sírás árthat a babának?

Kép

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

puszedli
nincs baj,de néha csinálok magamnak :oops:
estike!
nem voltam azóta dokinál.szombaton megyek,aztán meglátjuk.már nem nagyon barnázom.úgy tudom,még 6 hét is lehet még felszívódik

Kép

Hali!

Sikerült visszaolvasnom. :lol:

Rana
:cry:
Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült. :cry: Küldök egy nagy ölelést. És a pirit is. Nekem most nem kell. :twisted:

Mabe :D

Most ki adta a szurikat? Az adventi koszorú a tied?

Szezso :D

Mi befejeztük a vásárlást vasárnap.Mindenkinek meg van minden, már csak a karácsonyi menüt kellene összeállítani. :wink:

Mamaleszek :cry:

Sajnálom. :cry:

Kisbuta :D

Jönnék én, csak nagyon sok a munkám ezen a héten, s estére meg elfáradok. :? Aranyos a párod, de ilyen korán még ne keressen tüneteket. :wink: Nyugodtabb már????

Hajnóca :D

Jobban vagy már?? Jobbulást neked! Zenész lesz a kisasszony?

Brizo :D

Mára nagyon drukkolok!!! Majd írj, ha tudsz jönni, hogy hány petikédet tudtak leszívni.

Skrisz :D

Semmi újság felénk, sok a munka, s élünk a kis világunkban, s szenvedünk az apeh-kal. :evil:

Zsófi :D

Itt is gratulálok a sok kis embrikédhez!!! :wink:

Petne :D

Örülök, hogy minden rendben van Julcsival. Nagyon szégyenlős lett, hogy ennyire elbújt.Várunk két hetet a képre. 8)
Múlt héten jártam erre, az azért nem volt olyan régen. :wink: Csak most vhogy elhavaztam hétvége óta.

Tücsi :D

Jó, hogy újra itt vagy. :D

Julika :D

Szia!!! Janka nagyon tündéri!!!!!

Estike :D

Szörnyű volt a dokid! :evil: Hogy mondhat ilyet? Ő érted van,nem pedig fordítva!Remélem találsz egy jó dokit. Gyermeked mit szólt a nagy hírhez??

Baba :D

Drukkolok a 2 embrikédnek a jó beágyazáshoz. :wink:

Hanna :D

Szia! Hogy vagytok?

kobzoszsu

Zsu,
.... vagy informatius. :lol: :lol: :lol: Ez még a jövő ZENÉJE, hogy stílszerű legyek. :D

Sti anyu,
ha kemény diók , akkor kb számíthatsz arra, mint amit a 'kedves dokidtól kaptál" . ... aztn majd csillapodnak a kedélyek és fülig fog érni a szájuk, hogy megint nagyik lesznek.

Szezso,
szerencsére Bó nem kaptal el és én sem tudtam róla, hogy beteg vagyok csak most. Most viszont tünetekkel együtt. :? :(
Tudod, neki minden nap adom a multivitamint és a cebioncseppet. ... de nekem olyan magasan vannak a vitaminjaim, hogy csak apa éri el. :wink: :D :D :( ... na jó elérem, de valamiért mindig elfeljetem bevenni. ... sajnos. :oops:
Most megyek és gyorsan beveszem. :)

hajnoca
Dunakeszi

Kép Apa meg a lánya :-)

Kép

Kép Endo-s barátnőm kisfia

Kép Nem egy elveszett lány, ... lesz vele még gondom :D :D

hajnoca
Dunakeszi

Sziasztok!
Gyors kukk.

Zsófi, aztaaaaaaaa! :wink: :D :D :D :D

Hajnoca, ez a kislány már egy nagylány ott az első képen! (A másodikon már nem annyira, ott olyan kis szégyenlős-bújós...) :wink:

Brizo, hol vagy? Remélem minden rendben, csak pihizel még.... :roll:

Köszi lányok, Piri megérkezett, így holnap 2. cn vv. Meg fogdoki is, jobb, ha ránéz az ínyemre, mert még mindig nem teljesen okés. Amúgy eléggé magam alatt vagyok, sokkal sz@arabb most, mint aznap, amikor megtudtam hogy nem sikerült. Talán ez a borongós idő teszi....? :(

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

((((((((((((((((Rana))))))))))))))))

Zsófi, miért nem akarják blasztóig elvinni őket? Nekem 14 sejtet szívtak le ha jól emlékszem 11 v.12 termékenyült meg, 2 blasztót kaptam vissza akkor júniusban és 3 blasztó lett még így is lefagyasztva, amik közül két tökéletes kis gyönyörűség van most itt a pocimban (remélem).

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Csak gyors bekukk. Gratulák és drukkok mennek.

Kép
petne

Most érkeztünk haza kb. fél órája.
Kép sejtecském lett mindkét p.fészekből.
Köszike mindenkinek drukkot.
Képzeljétek rosszul lettem transzfer után, lement a vércukrom és a vérnyomásom, de az asszisztens csajok egyből "rendeztek".
Most is elég kába vagyok még, meg szurkálódik a hasam.
Pihizek eggyet.

Zskukac ügyes kis sejtecskéid vannak neked :lol:

Majd később jelentkezem még, de most úgy érzem aludnom kell.

Kép
brizo

Brizo, végre már nagyon vártalak! A 6 tökéletes, gartulálok! Drukk a folytatáshoz!
Vendég

Sziasztok!

Hajnóca :D

Látom kis örökmozgó már próbálgatja a színpadot is. :wink:

Brizo :D

Gratulálok a 6 petesejthez, jó találkozást nekik. Te pedig pihenj!
Mikor hívod őket?

Rana :D

Akkor még belefértek a decemberi inszembe, ugye?

kobzoszsu

Brizo!
Összesen 6, vagy mindkét petefészkedben hat? Én nem értem. :oops: Gratulálok! :lol:

Baba!
Itt így csinálják és én nem akarom megkérdőjelezni a dokim véleményét. Ha meg akarnak maradni, kétnaposan is megmaradnak! :wink:

Rana!
Feltennéd a sárga kukacot? Véletlenül letöröltem. :oops: :? :lol:

KépKép
zsófikukac

Halihó!

Zsófi: nagyon ügyik a Picurok! :-) Drukk holnapra!

Brizo: gratula!!!! :-D Én úgy értelmeztem, hogy 6 petesejt/petefészek :roll:

Skrisz: mostani éjszakád jobb volt?

Babim: a Te Picinyeid meg már ágyazódnak is, nem? :-D

Hajnoca: milyen kis helyes loknis vagy azon a képen :-D ha Bogyika is örökli, igazán dögös csajszi lesz (mondjuk így is) :-D

Rana: öllelek...

Nekem ma 1.cn (Rana Veled együtt haladok :wink:), holnap reggel irány Tapolca, és elindul a fagyibébis ciklus :lol: És most majd nem 15, hanem 150 lesz a HCG-m Et+11-en :lol:

Csók

SzezsoKép
KépKép
szezso

sziasztok!

Kisbuta!
Nyulasszal megbeszéljük, hogy beveszünk az őrült tesztelők csapatába :lol: :lol: :lol: (a legkorábbi tesztelésem a 7-8. nap körül volt. Általában délután tört rám mindig a vágyakozás... és teszeteltem mindig egy jóízűt)

Zsófi!
hatalmas gratula a focicsapathoz :lol: Drukk hegyek

Brizo!
Neked is gratulálok! nagyon optimális a 6db sejtecske! Drukk a randihoz!

Tücsikém!
most egy hétig csak arra gondolj, hogy mi a jó a Te életedben! De ne úgy, hogy lehetne jobb is és mindjárt csak az járjon az eszed, hogy jelen pillanatban nincs gyereked! :x lassan Te is ki fogsz kecmeregni a depiből! és tudod mikor? amikor elmész konzira és megkapod a sorszámod! (nekem pont igy volt. egy évet hagytam ki nem is volt kedvem menni, de amikor megkaptam a sorszámot, minden megváltozott) Nagyon drukkolok, hogy helyre gyere, illetve helyrerázódj :!: :!: :!: :wink:
dezsina

Brizó! gratula a 6/12 sejtecskének!, a 6 is tökéletes lenne, a lényeg,hogy ügyesen randizzanak és osztódjanak :D Sajnálom, hogy ennyire megviselődtél, de most majd lesz időd kipihenni. Gondolom.
Szezsó, Rana! Most Ti következtek! :lol: :lol:
estike66

Brizo: Én már a 6 kis vakarcskára is irigy vagyok, bárcsak nekem lenne ennyi legközelebb!!! :wink: :roll:

Zsu, remélem mehet az inszem így decemberben. Azt beszéltük meg Apával (szerinte se kéne már erőltetni, de én nem akarok az üres méhemmel ülni a karácsonyfa alatt... :( ), hogy a sorsra bízzuk (meg a dokira persze): ha befér időben, és jók lesznek a hormonok, és lesz pé, és a Jóisten is úgy akarja, és marad még 45 rugónk addigra, akkor megcsináljuk. De kizárólag spontán, stimut nem akarok a januári vagy februári lombik előtt. :roll:

Zsófi, de telhetetlen kis Kukac vagy te, hát nem elég már ennyi kukacka? :wink: :wink: :wink: :wink: Itt a sárga, mert úgy látom, gyűjtöd őket (mint én a cicákat :wink: ):

Kép

és a ráadás: Kép meg ez is: Kép

Szezso, hihetetlen, hogy megint együtt haladunk! :shock: :wink:

Na megyek, mert elvileg nagy munkában vagyok.... :oops:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

felkeltem ................

lehet nem egyértelműen fogalmaztam, de 6 db sejtecske lett összesen, punkció helyett is transzfert írtam
doki poénkodott is a férjemmel, hogy ma káb.szer hatása alatt állok, úgyhogy beszélhetek össsze-vissza, és ő pedig teljesítse ma minden kívánságomat (mármint a férjem teljesítse)
igyekszem kihaszálni :lol:
holnap 11 körül kell hívnom a biollógus csajokat, hogy hány termékenyült meg
doki mondta még, hogy vasárnap, vagy kedden kapom vissza őket :wink:

Rana: én is egy nagy ölelést küldök neked :roll:
holnap sokan lesznek a kaáliban készülj fel (csomó punkció+transzfer)

Kép
brizo

Rana ne légy rám írigy :cry: :lol:

Kép
brizo

Brizo, jó szám a hat!! Gratulálok!

Szezso, köszönöm, nagyon jól aludtam az éjjel. Semmi fájás, semmi para. :lol:

skrisz72

Brizo, gratula a 6-hoz, jó randizást nekik!

Kép
petne

Brizokám,gratulálok :D Jó randizást :wink:
Babácska,már hogyne lennének ott :D Jó helyen vannak,és maradnak is :wink:
Vendég

Brizo,
Gratula a 6-okhoz és eredményes huncutkodást a kiskatonákkal!

Dezsi,
hát ma végül nem teszteltem, mert sajnáltam volna 5. napon ellőni egy 25-öset... :oops:
Holnap és holnapután meg elmegyünk apával Sopronba (anyám ki akar tagadni, azzal vádol, hogy nem is akarok gyereket, hogy így veszélyeztetem a kicsiket egy ilyen úttal), de utána már lehet, hogy nem bírok magammal. Azért megpróbálom kibírni, mert nem akarok elszomorodni...

Kép
kisbuta

Brizo!
A hat is nagyon jó szám!!!! :lol: Drukk a holnapi randihoz!!!

Szezso!
Hányra mentek holnap? Lehet talákozunk. :wink:

Rana!
Nem tehetek róla, a sárga az igazi. :lol: Azt kaptam először. :wink:

Kisbuta!
Szerintem ezzel nem veszélyezteted őket! érezd nagyon jól magad! :lol: Illetve magatokat! :wink:

Skrisz!
Nemsokára mehettek petezsákkukucsra!!! :lol:

2 naposan hány sejtesnek kell lennie az embrióknak?

KépKép
zsófikukac

Zsófi,
4.

Kép
kisbuta

Sziasztok.

Csak ezt az oldalt olvastam vissza.

Zsófi:nem semmi ez a sok babó.GRATULÁLOK,nagyon ügyi voltál.Ez számomra egy nagy csoda! Az én rekordom a 10db.

kisbuta:mennek a drukkjaim.Még a régi melóhelyen dolgozom.Holnap lesz az utolsó napom.HÁLA ISTENNEK.Már nagyon nehezen birtam.

A másik melóhely még nem tuti biztos.Azért is írtam csak csendben.

Kép
Kép
melánia

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: