A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Beültetés előtt, és utáni érzések

Sziasztok!

Baba-kismami, babaragacs megy ++++++++++++++++++++++++

Mabe, Zsófi, Brizo ++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Estike, Hanna, Lola, Skrisz, Petne
babdrukk +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Szép napot mindenkinek!

Julika, köszi a hosszászólást, asszem apa kicsit megnyugodott. (kicsit.)

Kép
kisbuta

Kisbuta,LAPTETŐ :D
Kukacka,apudnak jobbulást!
Vendég

Tücsi!
:D
ha mégis visszamégy, akkor gyorsan cselekedj, mert nyári számok kezdődnek már :? érdemes átgondolni...
és semmi képpen nem megyek el (azt hiszem) nagyon jól érzem ott magam :)
dezsina

Lányok, lemaradtam mint a borravaló: jól emlékszem hogy Brizótól lehet FEM-et rendelni, vagy estikee :?: Please help! :oops:
Vendég

Mindenkinek köszi a nyugtatásokat, szerintem is felesleges bármi tünet után kutatni, remélem apa is visszaolvas nem rendszeres olvasója a Bnetnek, mert nem bírja sokáig az ilyen asszonyi fecsegést, amit mi itt levágunk, de egy-egy kérdés kapcsán behozza a kíváncsiság...

Estike, esetleg érdeklődj nővérkéknél, itt-ott, hogy tudnak-e normális nőgyógyászt, aki ért a hátrahajló méhhez. Biztos vagyok óta, hogy Ádám születése óta már mások is vannak a porondon.

Jókat mondotok itt nekem hasfájásról! :shock:

Nyuszi,
Végre, végre, végre! Már aggódtam, hogy húsvétig nem is jössz! De látom, karácsonyi Nyuszi is tudsz lenni.

Kép
kisbuta

Dezsi, májusig a Kaáliba sem szándékozom visszamenni, szóval a nyár nekem nem gond... Apának még nem mertem mondani, szegény összecsikargatná magát! :lol: Bár közlekedés szempotjából is jobb lenne, ha nem kéne átverekedni magunkat a budai oldalra...
Vendég

Nyulasz, igen, és majdnem a tied lett a laptető! (nem irigykedtem volna, bizti!)

Kép
kisbuta

Tücsi! Brizó szorja a bacikat a FEM-en keresztűl :D
estike66

Upsz. Azt méh elfelejtettem mondani, hogy apa nem tett semmi aget rengetőt, csak elfelejtette, hogy dokihoz megyek. Így aztán fel sem hívott, stb. Én meg felfújtam magam, mint egy hörcsög, pedig annyi a munkája, hogy már teljesen eltetemeti. Aztán persze szégyellem magam, mert hüjjje pi... vagyok. :oops:
estike66

Sziasztok!

Babim: nagyon ügyesek a Picikéid, tuti beágyazódásban is olyan szuperek, mint osztódásban és kiolvadásban! :-D érzem, hogy jó példával fogsz előttem járni :wink:

Zsófikám: egy kalappal mára!!! :-D már túlvagy rajta, remélem, minden oké és rengeteg szép, érett petesejted lett! :-D
Apukád ma is jól van remélem...

Brizo: a holnapi nap a Tied! :wink:

Skrisz: együttérzek, szerintem én sem aludtam volna. Én is megszavazok Neked egy korábbi UH-t… :-)

Julika: az Apás kép annyira, de annyira aranyos :-D

Hajnoca: én még mindig nem tudok kitérni Bogyika csodálatosan szép szemeiből :-D olyan egzotikus kinézetű így a Kiscsajod :-)

Kisbuta: drukkok mennek, és Apa kedvéért tüneteket is kívánok! :-D

Rana: drukk a következő inszemhez! :-) Karácsony körül is jól lehet babásodni :-)

Estike: ez tényleg gáz, ez a doki :evil: néhányból mintha kiveszett volna az empátia…
Ádám arcára kíváncsi lettem volna :-)

Puszi: remélem jól vagy :-) és remélem nem bántottalak meg semmivel :oops:

Tücsi: örülök, hogy láttalak :-) meg hogy a depi kezd elmúlni :-)

Mindenkinek pusz!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Estikee, nyah akkor nem bántjuk apát!;-)

Szezsókám, nagy ölelés neked! :)

Akkor írok privit Brizónak, de most úgy eltűnt, vagy én olvasok felületesen? :roll:
Vendég

Tücsi! Brizó volt már ma hajnalban, pont akkor írt, amikor a másik oldaladra fordultál! :D
estike66

De gáz vagyok, pedig ezt a hozzászólást olvastam is, de nem láttam, hogy 4-kor írt! :shock: Na, megyek dolgozom egy kicsit!;-)
Vendég

tücsök igen én tőlem lehet FEM-et rendelni.....
Nem tüntem el, hajnalban is írtam

Szeszó holnap tényleg az én napon lesz, meg apósom szülinapja és az még szerencsésebb lenne, ha vasárnap 7-én lenne a beülti, ugyanis férjecskémmel 7 éve 7-én jöttünk össze (ekkor csattant el az első csók) Szombaton meg mikulás :lol:
Estike te írtad a múltkorában, hogy neked szerencsét hoztak a lombiknál a jeles események.

Kép
brizo

Brizó! Igen, igen :lol: :lol:
estike66

Skrisz: no para halgass a bölcs estikére :wink:

Kép
brizo

Sziasztok,
bekukk ide is.

Drukk és ragacs mindenkinek!

Rólam: ma megvívtam a harcom a bürokráciával, végre bejelentkezhettem a saját házunkba! Majd írok róla, de komolyan, amit a hivatalok tudnak produkálni....

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Alle! Kiváncsi vagyok élménybeszámolódra! :D

Nagyon nyugis ma a topick. Mondhatni kihalt.
estike66

Tücsi!
eleve ezért választottam a Forgácsot. Anno a dokim mondta, hogy válasszak a Kaáli és a Forgács között. Nekem az a közelebbi. És ugyan a budai oldalon melózok de a M0-ás járok és onnét nekem csak egy ugrás. Pont az otthonom és a dolgozó között van. :D

Brizo!
a hetes a szerencseszámom, 7.én születtem decemberben :D
dezsina

Lépek vásárolni, aztán haza. A pangás előnye: dolgoztam (valamiveltöbbet a szokásosnál) :D
estike66

Sziasztok!

Megyek visszaolvasok. Annyi munka volt, hogy nem tudtam jönni. :oops:

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

Szia Zsu, mi újság veled?

skrisz72

Sziasztok Lányok,

Szívből Gratulálok a Kismamiknak!!!!! drukk továbbra is :D

Akciózóknak, spontánozóknak kívánok gyönyörű embrikéket, pozitív teszteket és dobogó szívű babókat :P :wink:

pusszantás
(olvaslak ám Titeket minden nap és nagyon drukkolok Mindenkinek)

KépKép
tobi

Tobi! De jó, hogy benéztél! Nem tennéd meg gyakrabban? Hiányzol! :) :wink:
estike66

Hahó!

Házitücsi: mi bajod a Kaálival? :shock: :oops:

Baba: mai ragi ++++++++++++++++++++++++++++++++++

Zsófi: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Estike: pocisimi!

Skrissz: nyugi Drága, helyezked(nek) a Pindur(ok)!!! :wink:

Szezso: dehogy bántottál meg! Mivel bántottál volna meg? :shock: :?:

Kisbuta:+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Tobi: mi van Veled? :idea:

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Sziasztok!

23 petesejtünk lett, reggel 9-kor kell telefonálni, hogy hány termékenyült meg. :lol: Hazafelé, illetve az intézetből kifelé sikerült körbehányni a kocsinkat. Még mindig nem bírom az altatást. :evil: Most már jobban vagyok és a pocim is csak kicsit fáj.
Ja és kaptam fehérje infúziót a sok pete miatt és napi 5 l-t kell innom + rengeteg fehérje, mert itt ólálkodik a túlstimu! :roll:

KépKép
zsófikukac

Hupsz, eltüntettem a kukacom! :cry:

Rana!
Feltennéd újra? Köszi. :wink:

KépKép
zsófikukac

Zsófi:23????? Aztamindenit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gratula!
Drukk, hogy minél többen randizzanak! ++++++++++++++++++
Tényleg igyál meg 5 litert egy nap + nyomd a fehérjét!!!
Pusz és pihenj!!!!!!!!!

Kép

Kép

*puszedli*

Zsófi: csak Neked Kép

Kép

Kép

*puszedli*

és Kép

Kép

Kép

*puszedli*

éés: Kép

Kép

Kép

*puszedli*

Puszedli!
Köszi! :lol:

KépKép
zsófikukac

Zsófi, gratulálok! Még mindig nem térek magamhoz 23! :shock: :lol:

Puszi! Nincs semmi bajom a Kaálival, csak a Forgács után nagyon nem érzem magam ott jól...pl engem mindig leráznak a recepciós csajok, ha valamire visszakérdezek úgy néznek rám mint egy idiótára, hiába teszem hozzá, hogy attól, hogy ez lenne az 5-ik lombikom, a Kaáliba még új vagyok és ott teljesen más minden... Meg régebben is írtam, hogy hozzám lelkileg nagyon közel álltak Forgácsék, csak azért válltottam mert szakmailag azt gondoltam talán a Kaáliban "jobbak", nem tudom 11 év 4 inszem és 4 lombik után ez tűnt jó alternatívának... :roll: A Kaális doki egyébként nagyon szimpatikus vele nincs bajom!
Vendég

Zsófikukac gratula a 23 petécskéhez :lol:
Túlstimuval vigyázz, fehérjét egyél fehérjével.
Drukk a ma esti randinak +++++++++++
1. lombik punckicója után én is végig hánytam a hazautat az autóban :oops:

Holnap én leszek a következő, úgyhogy mindenki gondoljom rám, hogy szép kis petécskéim legyenek, főleg a jobb oldaliból :wink:

Kép
brizo

Brizo, persze hogy gondolunk rád! Drukk!!!
Vendég

Brizo: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++,
jobb oldalra extra+++++++++++++++++++++++++++++++

Házitücsi: értem. 11 év: :cry:

Kép

Kép

*puszedli*

Tücsi: Kép

Kép

Kép

*puszedli*

Házitücsi válasz ment a prividre :lol:

Kép
brizo

Sziasztok!

Brizó, én is drukkolok.

Zsófi, a 23 nagyon sok. Jó randizást nekik. +++++++++

Krisz, nyugi, nem lesz semmi baj.

Estike, tök jól esik, hogy azt olvasom, az én tanácsomra váltottál a pezsgőtablettára :oops: :) . Örülök, hogy segített és bevált.

Zsu, jó régen nem jártál erre. Mi újság?

Kép
petne

Dezsina én is nagyon bízom a dec. 7-ben és a szerencsében és még, hogy neked is lesz a szülcsinapod ez fenomenális :lol:

Köszike nektek a honapi drukkot, ez egy kis pozítiv nyugtatást ad nekem :wink:

Kép
brizo

Puszi, kösziiiii! Nagyon aranyos! ez ugye a Disneys Pinokkióból van? :roll:

Most megyek hajat mosni, szerintem már csak holnap leszek!
Pusz mindenkinek!!
Vendég

Tücsök! Petne!
Köszönöm! :lol:

Brizo!
Én mindkét oldaladnak drukkolok. Hétfőn még nekem is voltak kisebbek és behozták mára. És abban a petefészkemben is lett 11, ahol most is endós ciszta van. :wink: Szóval nagyon-nagyon drukkolok holnapra!!!!!!!!!!!!!

KépKép
zsófikukac

Zsófi, aztaaaaaaaa. Fogadd meg a doki tanácsát, fehérje+folyadék. Viszont az enyhe túlstimu segíthet a beágyazódásban :wink:

Estike,
annyi történt, hogy be akartam jelentkezni a lakásunkba. Minden lépcsőt végigjártunk, önkormányzat kiosztotta a házszámot, csak épp azt az igazolást nem tudták nekem előszedni, ami kellett az okmányirodának. Úgyhogy ma a földhivataltól kuncsorogtam ki egy iratmásolatot nagy nehezen, és ezzel úgy tűnik, végre papíron is lakhatok a saját házunkban :?

allegrobarbaro

Brizo, neked drukk holnapra!

allegrobarbaro

Zsófi, ez aztán a szép termés! Remélem ügyesek lesznek apa kisfickói is, és jól sikerül a randi. +++++++++++++++++++++++

Brizókám, holnap rajtad a világ szeme.

Petne, milyen vizsgálatra mész?

Szia Mézespuszedli! :lol:

skrisz72

Sziasztok!

Újra gép előtt.
Remélem, mindenki jól van!

Mennek a drukkok Csajok!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Hanna, hol voltál? Minden rendben?

skrisz72

Krisz! Igen, minden ok. :)
Anyukám volt itt.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Alle: nem semmi! :twisted:

Tücsi: azt hiszem igen! :D

Hanna: szia! Már hiányoztál! :oops:

Kép

Kép

*puszedli*

Drukkok mennek mindenkinek!

Kisbuta és Babaimado embrukéinek.....
Zsófi sejtecskéinek......

Brizó szép álmokat :wink:
Gondolj ki valami szépet! Alaposan... hangokkal, illatokkal, úgy komplexen... és arra gondolj, mikor kapod az altatót! Lehet szépeket álmodni!

Kicsit eltemetett a munka....
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: