A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Sziasztok!

Brill!

Nagyon drukkolok, hogy sikerüljön:-)

Lányok!

Nem olyan nagy dolog, és ha Stöpszli nem lenne magamutogató? Majd kiderül. Nevek: nem lenne igazságos, ha ti is kimaradnátok. Szóval, amiket a családnak beadagoltunk: Anna vagy András. És ami valóban lesz: Kinga vagy Péter.

Mozi nagyon jó volt, most egy ideig ki van elégítve a romantikó éhségem. Utána traccsi is jó volt, legközelebb remélem többen leszünk/lesztek.

Utólag is köszi a szervezést Didonak és Duddunak, most kiderült, hogy mennyire vagyok pocsék szervező, mert, ha rám maradt volna a dolog oroszlánrésze, akkor megvártuk volna, míg kiadják DVD-n és házibuli lett volna belőle bébiszittelésselKép

Mindenkinek kellems hétvégét kívánok:

Juca

tjuca

Siasztok Lányok!

Tudtok nekem erre mondani valamit?

Kép
Ági

Kép
Kép
Ági279

Norwell!Köszi!Aranyos vagy!!KépÉn is remélem,hogy már nem kell rá sokat várni!Kép
Puszi!Bea

Kép
bea27

Sziasztok!

Bea!
Nyugi, Te is bekapcsolódsz majd az áramlásba!Kép

Dido!
Jó pihit otthon! És persze kitartást és sikert az állásvadászathoz!Kép

Dudu!
UH képet majd láthatjuk???DE jóóó már Neked!Kép
Az együttes meg lehet megértő...és az is lesz.Kép

Norwell!
És egyre kevésbé fogsz beférni egyes helyekre!Kép Azért mára már befejezted?Remélem...Kép
Annyira a gondolatainkba látsz!Kép Ha felismerhető a 10-eske, szeretnénk Õt 3.-nak(?) visszakapni...Kép

Juca!
Szépek a választott nevek!Kép

Ági!
Húúú, ha fent marad...Nagyon szép görbe!Drukkolok!Kép

Ma jó napom volt!
Nagyon szépen fejlődnek az embrióink!Holnap reggel megint telefonálnunk kell és, ha úgy dönt a biológus hölgy, hogy megfelelő az időpont (és én is jól vagyok), akkor iszkiri!!!Nagyon képlékeny a dolog.Főleg, hogy a hasam is lejjebb ment egy kicsit.
Jaaa, és Schumi is pole-ban!!!Kép

Köszönöm továbbra is!(10-eske nevében is)Kép
Puszó Mindenkinek!
BrillKép

Kép
brill

Brill!
Én is nagyon-nagyon szorítokKép

Kép
Kép
sosi

Sziasztok!
Én teljesen új vagyok itt.
Mi most kezdtünk el próbálkozni.
Elméletileg 4.-e körűl volt peteérésem, viszont már most néha hányingerem van, és émejgek.
szerintem csak beképzelem, meg a párom is ezt mondja.
Kérdeznék tőletek vmit: azt olvastam régebben, hogy terhesség ideje alatt nem szabad a hajat szőkíteni ez igaz?
Nem vagyok teljesen szőkeKép csak annak egy sötétebb változata.
(na most szépen bemutatkoztamKép )
Tehát mit gondoltok?
Szilvi.
sziporka74

Sziasztok Lányok!

Brill, nagyon örülök a jó híreidnek. Drukkolok neked. Nagyon sajnálom, hogy nem tudtunk pénteken találkozni. Jó volt Duduval, Didóval, Mátrával és Tjucával megismerkedni. Így sokkal személyesebben tudok majd itt társalogni. Az a lényeg, hogy te most jobban legyél, és elég erős legyél a beültetéshez.

Sziporka! Welcome! Itt sok kérdésedre kaphatsz választ. A hányingeres kérdésedre személyesen is tudok válaszolni, hiszen én is émelygek már egy hete, sőt farkaséhségem is van. Én sem tudom eldönteni, hogy pszichés-e van valódi, de az biztos, hogy egyetlen szervezet sem működik egyformán, sőt, hónapokon belül is lehet eltérés egy ember szervezetén belül is. Az unokatesóm mesélte, hogy a baratnője a második gyerekével már a foganás második napjától el kezdett émelyegni, és mind a 9 hónap alatt megmaradt neki. Itt az egyetlen, amit lehet tenni, hogy türelmesen kivárni a menses idejét, és ha nem jön meg, tesztelni kell. Mi is csak második hóhapja próbálkozunk. Én is szeretnék mielőbb babás lenni, de a természetet nem tudjuk megelőzni. A lányok itt a fórumon azt javasolták, hogy természetesen kell hozzáállni, nem görcsölni, és akkor gyorsan össze fog jönni.

Van egy orvosok által összeállított könyvem a kismamaságról, amiben azt írja hogy lehet hajat festeni terhesség alatt.

Duddu, Mátra, Didó, Tjuca! Nagyon jó volt dumcsizni veletek a film után.
Vendég

Helló!Érdekes dolog történt a barátnőmmel is,nem is olyan rég!!Decemberben nekiláttak a második baba "gyártásának".A csaj kicsit betegesen,állandó jelleggel tesztelt!Még nagyon-nagyon korán is./Eggyütlét után 2-3 napra is!/Hangsúyozom,ez tényleg BETEGES!Szerintem!Aztán megjött januárban a mensije,de Õ is érzett néha émelygéstKépLeült,és megbeszélte magával,hogy ez most komoly,vagy csak bemeséli magának!Aztán jött a február,és a csajszi remélte,hogy nem terhes,mert a férje,nem egy apatipus!KépEgyszercsak nem jött neki meg.És a tesz 2 csikos lett!!!!Elment orvoshoz,aki megvizsgálta uh-val,és kiderült,hogy 6-7 hetes terhes.KépMost olyan 10 hetes lehet!Én aztmondom,hogy ezek a tesztek nem valami megbizhatóak!Egyébként a barátnőm sem tudja,hogy mikor eshetett teherbe,mindenesetre sem a jónás napokon,sem félidőben!Csak ezt akartam leirni,hogy ilyenek is vannak!!KépOkuljunk belőle!

Kép
bea27

Angie: Köszönöm szépen a gyors választ, most kicsit megnyugtattál, bár még nem élem bele magam.
Drukkolok nektek ezerrel!
És mindannyiotoknak lányok, különösen Brillnek.
A párom utána olvasott még egy-két dolognak, és állítólag a szénsavas üccsi, a tonik a "kinin miatt" a kávé, erős fekete tea is árthat a magzatnak.
Sőt, a repülős utakat sem javasolják, azt már nem tudom miért, nem akarok hülyeségeket beszélni.
további kellemes vasárnap délutánt.
szilvi.
sziporka74

Sziasztok!

Sziporka!
Üdv köztünk! Mielőbbi babásodást kívánok! Hacsak már nem késtem el vele...Kép Az émelygés és a hányinger lehet jel, de tényleg jobb, ha megvárod az elmaradt mensit és tesztelsz, nehogy csalódnod kelljen! Szurkolok Nektek! Kép
Az, hogy mi árt a babának, teljesen egyéni. Én pl. minden reggel megiszom a tejeskávémat, de a védőnéni azt mondta, hogy nyugodtan lehet (persze sok tejjel iszom, és nem hatot naponta...) Hidd el, ha a baba megkapaszkodott, akkor ott is marad! Kép

Ági!
Igen, tudunk: TESZTELJ!!! KépKépKép Hány naposak a ciklusaid? A hőd nagyon jó, és nem akarlak hiú ábrándokba kergetni, de Mazsola első jele nálam az volt, hogy egy hete már 37-37,3 volt a hőm! Drukkolok Neked!!!++++++++++++++++++++++++++

Jucus!
Én is majdnem Kinga lettem anno, öcsém Peti...Kép Meg szabad kérdezni, hogy miért kell az elterelő hadművelet? Bár... ha belegondolok, a múltkor olvastam épp a neten, hogy ha nem akarja anyuka és apuka, hogy bárki bármilyen megjegyzést tegyen az általuk választott és kedvesnek, szépnek tartott névre, akkor az utolsó pillanatig titkolni kell, és így nem köthetnek bele...Kép

Brill!
Titokban boszorkány vagyok ám, még nem mondtam?KépKépKép Jelentem, a takarítást délre befejeztem, utána már "csak" egy sütit sütöttem...Kép
Még mindig csipiszben Értetek!!!!!!! Értesítést kérünk!!!!

Pusszantás mindenkinek!

Kép
Norwell+Mazsola (25+3)

Kép
Kép
norwell

Sziasztok!

Brill!
Nagyon jó hírek!!!!
Örülök, hogy jól alakulnak a dolgok!Nagyon szorítok Nektek!!!!!
PusziKép

Duddu!
Gratulálok az uh-hoz!Ugye milyen jó volt hallani a szívhangot?

Lányok!
Nektek mikor kezdett el nőni a pocitok?
Tudom, hogy biztos ez is egyéni dolog, de nekem 9 hetesen már szépen látszik, sőt kollégáim megjegyezték, hogy szépen gömbölyödök.Nem korai még?Már vennem kellett egy "kisebb" kismama nadrágot,mert az enyém már szorít!!!

Szép vasárnapot!
Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Sziasztok Csajok!

A drágámat most pihenésre intettem, ezért én írok helyette.Kép
Ma reggel is be kellett telefonálnunk a Kaáliba, hogy mi újság a "gyerkőcökkel". Ezt meg is tettem, mire Szmatona doki közölte, ha nincs más dolgunk, akkor siessünk be hozzá, mert azonnal el is végezné a transzfert, mivel a "csemeték" igen szép állapotban vannak már. Úgyhogy a nyakunkba vettük a lábainkat és tűz be a Kaáliba.
Gyors ultrahang után mehettünk is fel a műtőbe (én is), aztán beöltözés (megjegyzem én elég viccesen néztem ki XXL-es méretemmel az L-es műtős köpenyben...), majd beültetés. Kiválasztották a két legszebb embriót, amiket a behelyezés előtt meg is nézhettünk. Édesek voltak!!! Minden jól ment, egy kicsit fájt illetve kellemetlen volt a drágámnak, de semmi komoly. Közben azért kiderült, hogy van egy spirális csavarodás a méhnyaknál, ami kissé megnehezítette a bejutást( véletlenül se menjen valami simán...) Utána fél órás pihenő a lábadozóban, közben megkaptuk az első progeszteron injekciót izomba. Utána érzékeny búcsú. Majd a 14. napon kell tesztelnünk. Felrakok egy uh képet, látható rajta egy kis fehér folt a méhben, ami egy légbuborék, ebben van a 2 csemete.
Kép
Köszönjük szépen a folyamatos drukkokat Mindenkinek! Kép
Puszi Nektek, Brill a.p.u.Kép

Kép
brill

Hajrá Brill család!

Nagyon örülök, hogy ilyen gyorsan, profin mentek a dolgok.

j.
Vendég

Brill!!! Nagyon-nagyon drukkolok Nektek!!!
Pihenj sokat, ha nem is tudsz írni, mi lélekben Veled vagyunk!!Kép
Rolly
rolly

BrillAnyu és BrillApu!
Nagyon-nagyon ügyesek voltatok!
Annyit gondoltam ma Rátok! Valahogy éreztem, hogy nem fogtok hétfőig várni a dologgal. Kép
Remélem BrillAnyu nem fog dolgozni az elkövetkezendőkben.. Kép
Naggggyon drukkolok, hogy ha már ennyit kellett szendvednetek, meglegyen az eredménye! Kép
Most még ilyen képetek van, de kb. 6 hét múlva kívánom, hogy ilyenetek legyen:

Kép
Igazán megérdemlitek!! Kép

Csibe!
Már én sem férek be az átlagos nadrágjaimba vagy 2 hete. Néhány gumis, vagy kötős darabba esetleg.
De ez persze még nem annyira a babá(k)tól, mint a felfújódástól van, bár nekem alul már keményebb, az szerintem már tartós. Kép

Juca!
Házibuli lett volna belőle? Valaki másnál, mi? Kép
Ezt nem hagyhattam ki. Azért Rajtad is múlt, hogy legalább nekiveselkedtünk és összehoztuk. Kép

Norwell!
Csak csínján azzal a takarítással!! Főleg, ha már nem vagy incifinci kisegér, aki minden lyukba belefér.. Kép

Bea!
Sajnos nem mindig a kor számít, mikor beavatkozás kell. Azért volt rá szükségünk, mert egy bakterológiai összeférhetetlenség miatt az méhnyakomban lévő nyákanyag megölte Zuram kiskatonáit és így elég csekély eséllyel jutottak be a helyükre. De szerencsére, ezen viszonylag könnyen lehetett segíteni. Kép
Egyébként kb. 14 hónapja próbálkoztunk.

Ági!
Ha jól tudom, kb. 30 naposak a ciklusaid, így ez még bármi lehet, bár gyönyörű a görbéd. Kép
Reménykedni szabad, beleélni magad ezerrel nem szabad! Kép (Soxor volt nekem is ilyen görbém, aztán mégsem lett babó.. ) Azért drukkolok ám nagyon! Kép

Sziporka!
Üdv. itt! Kép Az émelygésnek lehet örülni, bár azért sokminden mástól is lehet. Így türelem, türelem.. Kép

Visszatérve az UH képünkre: a jobb oldali a 16-oska, ő meg sem moccant, csak a szíve kalapált, a bal oldali 15-öske pedig elég sokat úszkált, emiatt nehéz volt megmérni, azért olyan maszatos a kép is. Kép Olyan érdekes: iszonyat büszkeséggel töltenek el! Kép
És a méretük alapján stimmel a koruk is, szóval szupi!

További szép hétvégét mindenkinek:
réka
8+3
Vendég

Dudu!

Nagyon klasszak ezek a képek tök jól látszik, tökéletesek. Kép

CSak így tovább.

j.
Vendég

Kép
Kép
Kép

Junko!
Köszönjük szépen! Kép
Vendég

Dudu!

Én köszi a táblát. Esetleg ha legközelebb raksz föl, beírhatnád nekem, hogy 1. clostil hó. Megteszed majd ezt nekem? Köszi.

j.
Vendég

Brill
Mennek a drukkok++++++++++++++++++++++++++++++++!

Duddus
Még nem szedem a gyógyszert,de pénteken elmentem és felírattattam. Leváltottuk a Puregont másik injectiora, aminek az ára láttán nagyon megörültem. Most már csak a mensinek kell megjönnie. Viszont meg kell tanítanom a párom injectiozni.
Lányok elmentem a Vargha intézetbe. EZ természetgyogyival foglalkozik. Egy héten háromszor kell mennem talpat masszíroztatni. Nagyon érdekes dolgokat mondott nekem a Vargha és a sok javaslatát be is fogom tartani. JÓ éreztem magam, de fájnak a kezelések. Kaptam a véknya nyálkahártyámra homoktövis olajat, hogy erősödjön.
Angie34
Üdv földim!!!!!! Sokan lakunk a környékben Fót, Dunakeszi, Sződ nyáron egy jó fagyizást összehozunk.
Anikó24
Milyen a nyálkahártyád? Ugye pihizel insem után?
Junko
Mit fognak csinálni? Próba vagy lesz valamilyen beavatkozás is?
cinca

Sziasztok Lányok!Kép

Unique!Kép

Merre vagy? Ugye nincs semmi baj már napok óta nem jelentkezel.Kép

Duddu!Kép

De jó látni ezt az ultrahangképet,annyira örülök Nektek!Kép
Köszi a táblát,mindig olyan jó látni ezt a sok leendő babást,és remélem hamarosan mindenki belép ebbe a sorba.Kép

Évi77,Timika!Kép

Hogy telnek a babás napok?Kép
Azt kívánom hogy legyen sok tejcsitek!Kép

Brill!Kép

Nagyon szorítok Nektek!Kép

Csibe78!Kép

Az én hasam elég soká kb.16 hetesen kezdett el látványosan nőni,de előtte én is nagyon fel voltam puffadva,és vettem is kismamanacit,mert az volt a kényelmes.Kép

Annácska,Stella,Adriana!Kép

Veletek mi újság?Hogy bírjátok a frontot?

Üdvözlöm az újakat!Kép

Sysy
sysy77

Jó reggelt!
Csak gyorsan.

Brill!!! Vigyázz magadra nagyon és pihenj sokat-sokat-sokat.

Duddu megint csak azt tudom mondani, hogy gyönyörűek. Kép

Dido!
Nem hívtalak, mert egyenlőre nincs miért, mihelyt szólnak azonnal igénybeveszem a tömegkommunikáció összes formáját.

Lányok ha van még valakinek szabad drukk kapacitása azt délután kettőre kérném. Iszonyatosan félek megint.
Majd jvök a hírekkel, addig is szép napot mindenkinek.
mátra

Brill! Szuper hírek! Hajrá Babócák!Kép

Mátra! Drukk megy!Kép

Sziporka! Anno, amikor terhes voltam nem volt hányingerem, csíkos volt a hajam és 6 hónaposan ültem repülőn is!Kép Nem vagyunk egyformákKép

Kép
Kép
sosi

Duddu!
Én mikor kerülhetek fel a táblára??Kép
Most nemirok többet,mert rohanok a fogorvoshoz,aztán meg dolgozni!Sziasztok!

Kép
bea27

Ági, nagyon szép a hőgörbét. Látnád az enyémet! Vicces, mert eleve nagyon alacsony skálán mozog a hőm az egész ciklus alatt. PE előtt 36.4-36.5, PE után pedig 36.6-36.8, tehát a teljes ciklus alatt 36.4 és 36.8 között, ami összesen 4 tized. Neked pedig szépen 36.3 és 37.1 között, ami 8 tized. Modnjuk, én lehetek akármilyen beteg, sosincs hőemelkedésem. Úgy látszik, nem reagál a hőháztartásom olyan érzékenyen, mint az átlagé. Több helyen is olvastam, hogy a hőingadozás nem feltétlenül működik jelző módon mindenkinél. Azért én is mérem kitartóan.
Remélem, a tied marad fenn az egekben. Adja Isten!! Mindenképpen mond az eredményt, ha teszteltél.
Vendég

sziasztok.

Brill.Nagyon szoritok ertetek.Bababtapasztokat kuldok++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Kép

matra,neked is maradt drukkom.Remelem jo hirekkel joszKép

sziporka.udv koztunk.Az emelyges jo jel,de ne eld bele magad.varj turelmesen.

dudu.profi az Uh kep.Te hogy szolitod a piciket?

juca.az en tesom is majdnem Peter lett,vagy MatyiKépa Peter nev nekem is teccikKép

unique????

norwel,ugyes vagy.Lehet hogy ez valami feszekrako oszton?hallotam ilyet hogy kismamakra rajon takaritasi kenyszerKépazert csak ovatosan.

lanyok rolam:
Elmentem a dokihoz(allami)mar a varoterben ulohely sem volt,voltak vagy 30 an.A telefonban fel egyet mondtak hogy anyira menjek beadnni a konyvet.En ott voltam 10.45 re.Nem valalt elKép
sokkal elobb kellet volna mennem.Iszonyu duhos voltam.Elmentem a parom munkahelyere es kisirtam magam,Meg jo hogy nem volt bent senki.ott ultam a paromnal harom orat de meg akkor is ugy ereztem szetrobbanok.nagyon scalodott voltam.Gondoltam hogy akkor elmegyek privatul.ugyanahoz a dokihoz,csak itt nem ingyen hanem jo kis penzert megvizsgal.Elsetaltunk megneztuk a helyet,ok,hetfon hivom.
erre mi tortenik?na mi?tegnap megjott.Apozitivujm csak annyi hogy magatol,42 napra(eloszor elszamoltam magam)Most megint csuszunk egy honapot.hat ennyi,nem ugy mennek adolgok ahogy szeretnem.

Kép
monyoka

Lehet, hogy ma is vacakolni fog a rendszer? Elég nehézkesen ment el az üzenet...

Mátra, annyira kedves, bájos lány vagy!!! Igazán megérdemled, hogy most már végre valami jó történjen veled. Nagyon-nagyon-nagyon drukkolok neked!!

Brill, fantasztikus híreket hozott a párod. Remélem, néhány hét mulva te is Dudduéhoz hasonló UH képet oszthatsz meg velünk! Pihenj sokat, ilyenkor ez a legfontosabb! Neked is nagyon drukkolok, hogy a babócák ott maradjanak.

Tündi, hogy vagy? Régen írtál.

Duddu, a ch-t légyszi javítsd 28-32-re. Az utóbbi néhány hónapban 28-29 napra megjött. Azt tapasztalom, hogy az utóbbi két évben gyökeresen megváltozott a ciklusom. Régen, amikor még intenzíven sportóltam, nagyon rövidek voltak a menseseim (3-4 nap) és annak ellenére, hogy minden hónapban megjött, mégis rendszertelenül 28-35 napra. Mostanra lerövidültek a ciklusaim, viszont a menseseim 7 naposak. Ezt főleg az utóbbi fél-egy évben tapasztaltam. Vigyázz a babócákra, és ne aggódj, minden helyzetre van megoldás, biztos, találtok valakit, aki átveszi a szervezés irányítását.

Szép napot mindenkinek, és várom a híreket!
Vendég

Sziasztok!

Mindenkinek nagyon köszönöm/jük a drukkokat!!!Kép

Apa mindent felolvas nekem, hogy ne maradjak le...Kép

Mátra!
Nagyon-nagyon drukkolok Neked délutánra!

Monyóka!
A következő orvostalálkozó jobban sikerül majd meglátod!Most örülj annak, hogy nem kellett gyógyszerrel meghozni a mensit!

Dudu!
Nagyon jó az UH kép!!!Kép

Sziporka!
Üdv köztünk!Kép

Ágynyugalomban vagyok...Most kaptam meg a progi szurit izomba (Apától).
Jól érzem magam!KépApa kiszolgál...Kép

Bocsi, hogy nem írtam Mindenkinek személyeset!!!Gondolok Rátok!Kép

Puszó
BrillKép

Kép
brill

Brill, nagyon aranyos a párod, hogy ennyire körbeugrál. Most pont erre van szükséged!!
Vendég

Brill, nagyon aranyos a párod, hogy ennyire körbeugrál. Most pont erre van szükséged!!
Vendég

Sziasztok!

Brill!
Köszi a drukkokat, vissza felé is mennek! Pihenj sokat!

Duddu! Norwell! Angie!
Vasárnap reggel teszteltem, negatív lett az eredmény, ma reggel 2tizedet leesett a hőm. Egyenlőre 36,8 jó lenne, ha ettől lejebb nem menne!

Ági

Kép
Kép
Ági279

Sziasztok!

Brill!
Köszi a drukkokat, vissza felé is mennek! Pihenj sokat!

Duddu! Norwell! Angie!
Vasárnap reggel teszteltem, negatív lett az eredmény, ma reggel 2tizedet leesett a hőm. Egyenlőre 36,8 jó lenne, ha ettől lejebb nem menne!

Ági

Kép
Kép
Ági279

Hol van mindenki? Biztos mindenki el van merülve a munkájában, ahogy én is. Most látom, hogy ma még alig írtatok, pedig fel voltam készülve rá, hogy órákig olvasgathatok vissza.
Szívesen olvastam volna jó híreket. Rám férne, mert pillanatnyilag annyira világvége hangulatban vagyok. Biztos ez az idő, meg a nyomasztóan sok munkaKép . Remélem, nektek jobb kedvetek van.
Vendég

Sziasztok csajok!Kép

Megjöttem doki bácsitól. Minden rendben, 35 dkg körül van a csemetémKép

A kukija már nem fog kinőni, mert olyan a lányoknak nincsKép

Egyértelműen kislány!

puszi mindenkinek!
Apropó!Kép

Niki, jól vagy? Valami barnázásról beszéltél még múlt héten.

Kati(20+2)
Vendég

Niki, hogy vagy?
Vendég

Sziasztok!!!

Undorító idő van itt nálunk!
Fújjjjjjjjjjjjj!!!
Este óta szakad a hó!!!!Egész télen nem esett annyi,mint most egy este és egy nap alatt!!
Napsütést akarok!!!!!Kép

Brill!
Jaj,de jó!!!!!!!Kép
Örülök Nektek és szorítok továbbra is!!!!

Duddu!
Jó kép!!!Kép

Lányok!
Köszi a nadrágos infókat!

Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Duddu!
fantasztikus a kép!!!
Szerintem se tépelődj a rendezvényen! Most ingenis lehetsz önző, hogy csak magadra és a babákra (ne pedig a munkádra)gondolj!

Niki!!
Írj, mi van Veled!!

Monyóka
Az mindenképpen jó, hogy megjött magától. Most már biztosan összejön a találkozó a dokival is.

Brill
Továbbra is nagyon sokat pihenni! A párod olyan szeretettel ír Rólad, hogy teljesen meghatódtam. Továbbra is szorítok Nektek!! (nekem csütörtökön megjött, ahogy sejtettem. De ebben a hónapban ez most nem borított ki, valószínűleg azért, mert még mindig nem gyógyultam ki teljesen a torokgyulladásból. de köszönöm, hogy azt írtad, sajnálnád, ha megjönne)

Angie
Remélem, csak az idő miatt van ilyen hangulatod! Én most jöttem haza, a visszaolvasásban is eléggé le vagyok maradva, de most mégis írok, mert 10 perc múlva újra mennem kell. Gondolatban napsütést és tavaszi virágillatot küldök neked!!!

Ha ma már nem jönnék, szép estét Mindenkinek!!!
Rolly
rolly

Sziasztok,

Köszönöm a hiányolást (Sysy, Monyóka) Kép
Nincs semmi baj, el vagyok foglalva a lábaim vizesedésének kúrálásával és a levegő vételekkel napközben Kép Egy szó mint száz, már nagyon érzem, hogy meg kellene születnie a drágámnak Kép
Tegnap este görcsölgettem (most már erősebb volt, mint eddig), de csak kb. 15 percig tartott, 4 db volt. Párom már érdeklődött, hogy öltözködjön-e Kép Mondtam, még addig ne, amíg beszélni tudok, mert addig nem fáj annyira Kép
Szóval bármikor jöhet, de szerintem nagyon jól érzi magát odabenn és ha van egy kis mázlim, akkor még márc végére sem születik meg és akkor megkérhetek valakit, hogy szülje meg helyettem, mert akkora lesz, hogy én már nem fogom tudni bevállalni Kép

Szóval minden OK, holnap megyek NST-re és doki bácsihoz, majd referálok az eredményről! Kép

SysyKép
Írok majd mailt, ne haragudj, láttam, hogy írtál. Hétvégén nem jöttem gépközelbe, pihiztem. Kép

Kati Kép
Gratulálok a kislányotokhoz! Kép

BrillKép
Nagyon drukkolok Nektek! Fantasztikus férjed van, ez már fél siker! Kép Pihizz sokat!

Puszi

Unique
37+4

KépKép
unique

Évi77Kép
Hogy vagytok?

AnnácskaKép ?????????? Mikor születik meg a kis Donát? Minden rendben Veletek?

Puszi

Unique

KépKép
unique

Duddu!

1cn.Kép

Kép
Kép
Ági279

Sziasztok!

Cinca!
Érdekes lehet a Vargha Intézet. Majd mesélj még a tapasztalatokról.

Sysy!
Köszi, hogy örülsz! Kép Kép
Stelláról olvashatsz a Dévais topikban.

Bea!
Amikor megadod az adataidat!

Angie, Ági!
Érdemes több hónapig mérni a hőmérsékletet, abból lehet következtetéseket levonni...

Ági!
Sajnálom Kép Átírtalak! Kép

Monyó!
1 jó és 1 rossz hír. Jobb, mint egy rossz! Kép
És magától megjött és nem is olyan sokat váratott magára!! Kép Remélem, azért jó tapasztalaid lesznek a dokinál!

BrillApu!
Igazán nagyon rendi vagy! Kép
Te is gépeled be BrillAnyu helyett a mondanivalóját? Ne is engedd felkelni, most ágyban a helye! Kép

Kati!
Gratulálok a kislányhoz! Gondolom, örültök Ricsi után! Kép Tudjátok már mi lesz a neve?

Anikó!
Régen jelentkeztél! Mi újság Veled?

Tündérke!
Csak eszembe jutottál! Kép
Puszillak!

réka
Vendég

Konkrétan mire vagy kiváncsi Duddu?

Kép
bea27

Dudu!

A "jelentést" én gépeltem, de a mait már Õ. Ugyanis cordless billentyűzetünk és egerünk van, úgyhogy odavittem Neki az ágyba. A pc meg össze van kötve a nagy tv-vel is, úgyhogy az volt a monitor...
Jó dolga van mi?!!!
De megérdemli, amin keresztül kell mennie most...
Nagyon remélem, hogy mostmár tényleg célegyenesben vagyunk! Bár fel vagyunk készülve mindenre.

Köszönjük szépen továbbra is a folyamatos drukkokat!!!Kép

Puszi Mindenkinek, Brill a.p.u.Kép

Kép
brill

Unique!Kép

Írtam emailt.Kép

Brill!Kép

Milyen rendes férjed van Neked(egy főnyereményKép),de nehogy elmondd neki!Kép

Ági279!Kép

Sajnálom...Kép

Duddu!Kép

Köszi az infót!Kép

Sysy
sysy77

Jó reggelt!!!!!!!!!!

Kati!
Gratulálok a kislányhoz

Ági!
Nagyon - nagyon sajnálom Kép Kép Ez egy új hónap lesz.

Brill!
Le a kalappal! Ez már csak jól sikerülhet és 9 hónap múlva ott fog(nak) a kezdeben gőgicsélni a kis angyalkák. Csodálatos párod van. Ritkaság ez.

Agie!
Alakulnak a dolgok Kép Köszi.

Uniqe!
Remélem mindent renben találnak az NST-n és hallhatod a kis szívet is. Szorítok, hogy rendbejöjjön és azért akkora ne legyen, hogy ne férjen ki Kép Végül is benn nem maradhat. Kép

Monyóka!
Ne keseredj el és ne dühöngj. Az orvosi ellátás nálatok sem rosszabb, mint nálunk. A méreg meg csak árt. Nem tudnál egy kicsit lazítani? Komolyan mondom, nekem bejött. Elhiszem, hogy csalódtál, és megbántottak, de ne rágd magad rajta.

Tegnapi nap. Hát az csodálatos volt. Vártak, PONTOSAN bekerültem és olyan volt az orvos, mintha ezer éve ismerne. Minden érdekelte, mindent elmondott, voltak olyan részek, ahol nagyokat nevetett, és azt mondta, hogy már 15-16 éve(!) nem csinálják ezt az eljárást. Megvizsgált és végre valakinek eszébe jutott a mell vizsgálat is. Mert hat kitudja ugye. Volt kolposzkóp, uh mindenhogy, citológia vétel.
A kolposzkónál, (mivel én is láttam monitoron) majd' leugrottam az ágyról, mert ELTÛNT A JÓDHIÁNYOS FELSZÍN. Teljesen új, szép rózsaszín egészséges laphámok vannak. Egy kicsi részen van még. Még sem a 3/4 részén... Jó az aloe vera.
Aztán a kis állatkám kivehető, úgy konizálva, hogy NEM VÁGJA KI AZ EGÉSZ MÉHNYAKAT, hanem csak egy pici részét és az majd VISSZANÕL. ők fejlesztették ki az országban ezt az eljárást.
10 nap múlva lesz citológia eredmény, annak függvénye a konizáció. Most ne legyen baba, aztán renbetesszük a méhnyak többi részét és aztán jöhet a baba. Ha nem jön, akor mehet inszemmel is, nem kell lobikkal kezdeni, ahogy eddig szó volt róla.
Ennyi. Röviden Kép
Lányok én olyan boldog vagyok!!!!!!!! Mintha azt mondta volna, hogy teljesen meggyógyultam.

Szép napot mindenkinek, megyek oktatom a népemet, délután, este jövök.
mátra

Mátra!Kép
Végre, megtaláltad az IGAZIT!Kép

Kép
Kép
sosi

Mátra!

Nagyon örülök ennek amit írtál. Béna napjaim vannak úgyhogy kellett ez. Kép
Sok sikert,kitartás, bízzál magatokban az orvosban, minden rendben lesz.

j.
Vendég

Drága Mátra!
Ezek nagyon fantasztikus hírek. ÖRÜLÖK hogy végre találtál egy dokit, aki normálisan és lelekesen áll hozzá a problémáidhoz. Reméljük, minél előbb sor kerül erre a műtétre, amiből gyorsan felgyógyulsz, és aztán jöhet is a baba. Reméljük, 2007-ben már te is anyuka leszel! Isten adja, hogy így legyen.
Vendég

Sziasztok Lányok!Kép

Szép npot mindenkinek!Kép

Mátra!Kép

Nagyon örülök hogy ilyen jó híreket írsz,végre van valaki aki komolyan foglalkozik a problémáddal!Kép
Kívánom hogy a gólya most már hamarosan kopogtasson az ajtótokon!Kép

Évi79!Kép

Veled mi újság?Kép

Monyó!Kép

Most már biztos Neked is hamarosan rendeződik az életed.Addig is kitartás,a rossz után csak jó jöhet!Kép

Sosi,Junko!Kép

Veletek mi újság?Kép

Sysy
sysy77

Sziasztok!

Egy kicsit eltűntem az utóbbi napokban, voltam, de csak olvasó módban. De ezekre a nagyszerű hírekre nem tudok nem írni. Kép

MonyóKép
Ez már jó hír hogy megjött és talán meg is találtad az IGAZI dokit!

DuduKép
Tünemények a picurkák! Nagyon vigyázz magadra és rájuk is, és ne törődj a fellépéssel, most TI vagytok a fontosabb, és nem tudom ki írta már, de senki sem pótolhatatlan. Ilyen esetben biztosan meg tudják oldani nélküled is! Kép

Brill Kép
Nagyon örülök nektek! Csak a legjobbakat tudom kívánni, és még a párodhoz is gratulálok. Kép

MátraKép
Ez egyszerűen tökéletes hír! Gondolom röpdösöl az örömtől? A párod mit szólt? Õ is volt veled?

Sziporka
Üdv. köztünk, itt jó helyen vagy!

UniqueKép
Kitatás!!! Már nincs sok hátra!

KatiKép
Gratulálok a kislányodhoz, bár már csak mi is ott tartanánk hogy azt modják, hogy kislány...! De ha kisfiút mondanak akkor sem szaladunk el! Kép

Magamról: Az utóbbi napokban nem voltam valami nagyon jól, többször ölelgettem a WC-t és nem volt valami nagyon jó, aki már átélte az tudja. De ma jól vagyok, és remélem, hogy így is marad egy darabig. Jövőhétem megyek vérvételre, majd rá két hétre UH-ra. Hát már nagyon várom! Szeretném tudni, hogy minden rendben van-e!

Katam az előbb képeket Manyókától, volt 4D-s UH-n, sajna csak az egyik jött át, remélem, hogy megfelelő a mérete, és meg tudom jeleníteni nektek is, azt mondta neki az orvos, hogy minden rendben van, kis örökmozgó a baba! Kép Ja és már 17 cm, a teljes hossza!

Sajnos nem sikerült beilleszteni, mert 640x480-as a mérete. Kép és nem tudom hogyan kell lekicsinyíteni.

Puszi mindenkinek! Akit kihagytam annak 100000 bocsi!!!

Dina (15+3)

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Csajok!
Úgy irigyellek Titeket!Kép
Itt már majdnem mindenki terhes!
Duddu!Szépek a babáid!Kép
Nálunk van egy-két dolog,ami miatt nemfog olyan hamar összejönni a baba,és ha jobban belegondolok ez engem annyira kiborit!!Kép
Na mindegy!Várok türelemmel!!Mást úgysem tudok tenni!

Kép
bea27

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: