A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Lányok, nekem mennem kell. Ma is túlórázok Kép Pedig annyira rosszul érzem magamat! Gyötör ez fránya hányinger és az éhségérzet folyamatosan.
Remélem, holnapra már jobban leszek, és hogy összeáll a végleges kép a mozival kapcsolatban. Nekem a 17.15-ös vagy a 18-as lenne jó.
Szép estét mindenkinek! (bár erre az idő úgy néz ki, nem fog rásegíteni)
Vendég

Lányok, nekem mennem kell. Ma is túlórázok Kép Pedig annyira rosszul érzem magamat! Gyötör ez fránya hányinger és az éhségérzet folyamatosan.
Remélem, holnapra már jobban leszek, és hogy összeáll a végleges kép a mozival kapcsolatban. Nekem a 17.15-ös vagy a 18-as lenne jó.
Szép estét mindenkinek! (bár erre az idő úgy néz ki, nem fog rásegíteni)
Vendég

Brill!

Ez király! 9??? Na látom nem aprózzátok el!Kép
Szomnbaton gondolok rátok!

j.
Vendég

Duddu
Köszi érdeklődésedKép
Ma már egy párszor írtam, de egyszer délelőtt a kissrác egy laza mozdulattal újraindította a gépet és elszállt mindenKép Utána a net nem működött.
Talán mostKép
Szóval most annyira nem vagyunk jól, mert Kristóf már harmadjára beteg egyhuzamban, egymást fertőzzük a családban, minden erőfeszítésem ellenére, most is épp lázas a drágaKép
Amúgy már 13 hónapos nagyfiú, nagyon okos, sok mindent megért már, 1 hónapja önállóan jár, és még mindig ugyanolyan vigyori, mint voltKép
Aludni nappal sajnos még mindig nem szeret, szinte egyfolytában talpon van, pörög, nyüzsög, dumál (kedvenc szava most a "NEM"Kép), énekel, szeret táncizni, mutatja, hogy kapcsoljam be a magnót, ő pedig édesen elkezd rá rugózva táncolniKép
Már 8 foga vanKép
Időm mellette még mindig nulla, egyhuzamban igényli, hogy vele foglalkozzak, 1 percig nincs meg egyedül, még WC-re is együtt járunk. Nehéz nagyon vele, 10 gyerek energiája szorult beleKép
De azért imádnivalóKép
Dobok fel pár képet róla:
Így gyalogol:
Kép

Telefonál:
Kép

Vigyorog ki az asztal alól:
Kép

Segít zoknikat reregetni:
Kép

És még egy vigyor:
Kép

Bocsi a sok képértKép

Többieknek pedig, ismerősöknek és ismeretleneknek egyaránt, kívánom, hogy mihamarabb összejöjjön a pocaklakó!
Pocakosoknak pedig boldog 9 hónapot!!!Kép

Babus és Kristóf

Kép
babus2005

Sziasztok!
Akkor most pontosan hogy és hol lesz a mozi? Duddu drága ördögöd van Kép Kép Kép Az valóban jó lenne, ha felszednél az Astoriánál. Megvan a számom ugye?

Brill! HÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ! 9. Ez nem semmi. hajrá nekik!!!!!!!!!!!!!

Lányok elbúcsúzom, bocsánat, akinek most nem írtam, de szerintem délelőtt még lesz időm, ha nem akkor jó hétvégét, akikkel nem találkozom.

Puszi mindenkinek.
mátra

Brill!

Kép
mátra

Sziasztok!

Brill!!!!
Csak így tovább!

Lányok jó délutánt nektek holnapra!
Nálunk sajnos Apa beelőzött, és egy hete kivette a holnap estét! Kép
Talán majd....Kép

Kivi!
Bár utálatos dolog a várakozás, de remélhetőleg mostantól csupa várakozás lesz az életed. A köv uh, vérvétel, védőnő, stb.
Így magam kis egyszerű módján:vérvétel eredmény és egy-két hét után uh.
Látod így is hogy felhúzott akinél voltál, anyáink meg csak azt tudták még, hogy elmaradt a menzi. Az pedig neked is el van maradva már alaposan!

Most ennyi!

Sziasztok!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Sziasztok! Virág álnéven ismét jelentkezikKép) Hát csajok bocsi de én rendesen beszartam..kedves kollegák a neten
kotorásztak a nevem után és mivel teljes névvel voltam regisztrálva így rátaláltak a babnetes
oldalam regisztrációjára is. Ez azért kínos, mert legkevésbbé sem szeretném, ha a kollegáim
tudnák, hogy kisbabát szeretnénk. Szóval ezt rendeznem kellett magamban, hogyan oldjam meg
de mint látjátok megtaláltam a megoldástKép

Azért hébe hóba olvasgattalak titeket..persze állati sokat dolgoztam, így nem olyan sokat,
de azért nagyjábol tudom mi van veletek.

Először is szertnék gratulálni Duddunak az ikrekhezKépvalamint
Kancellárkának a babóhoz és az új autóhoz

Üdvözlök mindenki újat

Dido
Tök jó hogy Egerbe akartok költözni, mitők az indíttatás. Én egri vagyok és imádtam ott élni
24 évig

Mátra
Nagyon sajnálom, ami veled történik, a pasik nem mindig értik a bennünk lezajló folyamatokat és a gyermek
utáni vágyódást és ebből fakadó fájdalmat sem feltétlenül élik meg.
Kitartás

Évi
Gratulálok Dórihoz
Timika
neked pedig Kristófhoz

Most elfáradtam, de holnap még mesélek mi minden történt velem mióta nem jártam erre. Valami állati hosszú beszámolóra készüljetekKép

pusza
Virag

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok!

Junko!
Sok sikert a Clostis hónaphoz!KépLátom, nagyon be vagy már sózva!
Sziszkáról csak annyit tudok, hogy a héten leveszik a gipszet a kezéről és csak a reményemet fejeztem ki azzal, hogy hamarosan jön...Kép(Nem szeretnék félreértést a dologból.)

Kivi!
Ne idegeskedj!
Nagyon szorítok, holnapra és várom a HCG-s megerősítést...KépVárom a híreket!!!

Angie!
Remélem sikerül a személyes találka is.Rajtad már nem múlik, "elengedtek"!Kép

Tündi!
Hát igen, ha mindegyik szépen folytatja az osztódást, akkor van esély a fagyikra. Ez ügyben holnap már egy picit megint okosabbak leszünk...Kép

Mátra!
Nagyon köszi az angyalkát!Kép
Én is alig várom, hogy meglássam az új sztájlt!Kép

Dudu!
Holnapra Neked is drukk, hogy végre láthasd Õket!Kép
Igyekszem menni a moziba. És nagyon remélem, nem késem le az olvasással a pontos hol-mikort!Kép
A gif ismerősnek tűnik Kép. A bnet meg ahogy olvasom ma is tréfás kedvében volt...Kép

Eszter!
Igyekszem és remélem ezt teszik Õk is...Kép

Monyóka!
Mi volt a dokinál?Kép

Puszó Kép és hála Kép Mindenkinek!
Brill Kép

Kép
brill

Jó reggelt!
Pocsék idő...

Kivi drága! Nem akarok én megint a mániámmal jönni, de Te csak egy vagy. Nincs belőled több, és a legfonotosabb vagy a magad száűmára. Az orovosnak 12 egy tucat. Ha ezt megcsinálta, akkor nem elképzelhető, hogy a szülőágyon is ott felejt? Legalább helyettest küldött volna, ahogy Dido írta. Csak halkan jegyzem meg, hogy meg vagy vele elégedve? Teljesen? Rá mered bízni manócskádat? Bocsáss meg, ha rosszul gondolom, de tudod nekem ez a vesszőparipám.
Aztán meg nem csak vizet prédikálok. Most megyek az újabb dokihoz.
Hajrá, és nem sokára baba is kerül melléd a táblácskába.

Kép

Duddu!
Nem is olyan titokzatos... Azért remélem megismersz az Astoriánál Kép (Nem fogytam 30 kg-t hirtelen! Kép Kép Kép)
Mikorra mész megnézni a csapatot? Kép

Angie!
Remélem találkozunk és a szégyen megöl, hogy nem ment még el neked a mail. Kérlek ne idegeskedj. Ez természetes egyébként, de próbáld meg legyőzni.

Dido!
Megkaptam, elkeztem szervezkedni Kép

Babus!
Tündéri kisfiú! Elhiszem, hogy leköti minden energiádat. Látszik rajta az elevensége.

Éva79
Kép Szerintem kerülnek fel majd fotók. Remélem jól vagy FIATALASSZONY! Kép

Tjuca!
Annyira azért nem durva, hogy punk Kép Bár...

Virág!
Hát nehéz velük. Most lecsendesedett már, de olyan, mint a Vezúv. A belsejében forr magában, aztán kitör. Valamelyik nap már karrierista is voltam, mert rrengeteget készültem egy bemutató órára. Akik tanítanak tudják mit jelent - nem mindig jó szándékú - kollégák szemeinek kereszttüzében tanítani. Ráadásul 23 felnőtt embert, akinek a 70% azért van ott, mert a munkaügyikp támogatta és annyira érdekli, mintha a hangyát tanítanád biciklizni. Ezért vagyok karrierista.

Sosi!
Valóban oda kell figyelni ezek szerint. 1 milla azért már jelentős tétel... Komplett babaszoba Kép

Dina!
Ez a heti találkozásunk is pont ugyan olyan jól sikerült, mint az ezt megelőzőek. kb 15 km-van köztünk és nem tudjuk összehozni Kép Kép Kép Kép Ami persze az én hibám, én rohangálok folyton.

Monyó,Uniqe mi hírek veletek?

Évi77ésDóri hogy vagytok?

TimikaésKristóf hazamhettek már?

Na befejezem, rettenetes hosszú lettem.
Lehet, tudok még ma jönni, de ha nem , akkor hívlak Réka.
Puszika
KépKép
mátra

Sziasztok!

Virág! Nem semmi kollégáid vannak!

Kivi! Kérdezted az ultrahangot, hgy ki mikor volt. Anno én a 38.cn-en (utolsó mensi után kb 5 hét) voltam, de nem nőgyógyásznál uh-n. Akkoriban volt a környezetemben egy méhenkívüli terhes és tudni akartam, hogy a petezsák jó helyen van-e? Egy radiológus drnő-t kértem meg (eü-ben dolgozom), hogy nézzen rám ultrahanggal és már akkor látszott a petezsák. Aztán 7 hetesen (menses után számítva) mentem el a nőgyógyászhoz és akkor már szívhang is volt.

Kép
Kép
sosi

Brill!
Nagyon drukkolok! Kívánom, hogy összejöjjön, amire már egy ideje vágysz/vágytok! Hidd el, tudják a "törpikék", hogy jó helyre fognak kerülni és biztos kihasználják majd az első adandó alkalmat, hogy elmondhassák magukról, hogy Te vagy az anyukájuk! Ld. Duddunál is bejött!!! Kép Kívánom Neked is ezt! Nagyon szorítok! Majd írok mailt is!
Puszi
Zsu

Zsu
valér

Sziasztok!
Kicsit aggódom és félek. Tegnap hazaérve barnás folyást tapasztaltam, szerencsére nem sokat és nem görcsöltem, de most para ezerrel, hogy ma már ne legyen. Egész este feküdtem és eldöntöttem, hétfőn irány a doki és hétfő kedd szabit veszek ki, pihenek kicsit, jó is lesz ez a jól meghosszabított hétvége. Meg jó is hogy ma csak fél napot vagyunk, bár otthon meg pakolni kéne, mert vasárnap megint cipekelnek egy kört a páromék.
Amúgy remélem mindenki más rendben van.

Megyek visszaolvasok
Pusszantás: Niki

kancellárka

Brill!
9!!! Ez aztán igen! kilences ikrek Kép Na jó tudom, hogy nem így megy, de most a "csészében" azok Kép Nagyon drukkolok nektek, folyamatosan szorítok!

Virág! köszi, remélem hamar jössz és a fránya kollágák elől rejtve maradsz, és én nem bánnám a hosszú beszámolót.

Kivi! Neked is ezerrel drukk még mindig, ha megtudsz valamit oszd meg eme kíváncsi társaságal is Kép

Pusszantás, majd még jövök.

kancellárka

Niki!

Nagyon jól teszed, hogy veszel ki szabit.
Sokaknál olvastam ilyen barnázást, ne aggódj, majd biztos kapsz rá valami bogyeszt, vagy majd a doki megmondja.

Valér!

Látom néha te is bekukkantasz. Kérlek, csak írj annyit magadról, hogy jól vagy-e rendeződtek-e a dolgok.

Virág, vagy hogy is szólítsunk Kép
De jó hogy itt vagy. Várom a történetet!

Brill!
Jóhogy be vagyok sózva. Kép Nekem már ez is nagy dolog, másfél év után most egy kicsit máshogy csináljuk, és hátha. Bár próbálom visszahúzni magam, hogy azért ne éljem bele magam, így határozottan készülök a laparra.

Bea!
Remélem nem üldöztelek el, jaj csak szerettelek volna megismerni. Kép

j.
Vendég

Sziasztok!

Brill!
9Kép!!!! Ez nagyon jóKép, csak így tovább, én nagyon drukkolok Nektek?

Virág!
Jó, hogy újra jelentkeztélKép, és már nagyon kíváncsi vagyok a beszámolódra, hogy mik történtek Veled mostanságKép.

Mátra!
Nem tudom elégszer megköszönniKép!!!

Mozi:
Lányok viszaolvasgatva összeírtam kinek mikor lenne jó, de egyáltalán nem biztos, hogy véletlenül nem maradt-e ki valaki, úgyhogy kiabáljjatok, ha így van!!!

.......WestEnd....Kossuth...Mammut
Angi:....-........17.15.....18.00
Juca:....-........17.15???..18.00
Dudu:...15.45.....17.15.......-
Mátra:..15.45???..17.15.....18.00
Dido:...15.45.....17.15.....18.00???
Bogi: ???
Móni: ???

dido

dido
dido

Bocsi, de sajna én nem tudok táblázatot csinálni...Kép.

dido
dido

Sziasztok, hosszú leszek!Kép

Először is Kivi kihagytalak tegnap. Gratula és nagyon szorítok, ne aggódj minden rendben lesz.

És Mátra neked pedig a bemutató tanításhoz, nekem utoljára a tanári vizsgám volt ilyen, de az már régen volt és azóta én nem tanítok, már sulibanKép
Nagyon szorítok, biztosan szuper leszel.

Hát szóval velem. Biztos meséltem, hogy részt vettem egy nagy projektben úgy kb 4 hónapig vagy lehet 5 is volt. Hát jól belevetettem magam és figyelem elterelésnek mindenképpen jó volt, meg amúgy is élveztem.
Aztán most megváltozott a munkaköröm, ez olyan előléptetés féle, de gondolhatjátok mennyi munkával jár ezKép-régi munka átad, új megtanul..de ezt is élvezem félre ne értsetek.
Jajj de nagyon elfáradtam. Szerencsére most a múlt héten voltam 6 napig szabin, hogy kicsit össze szedjem magamat.

Menet közben folytatódtak a vizsgálódások. Hullámvölgyekben voltam érzelmileg. Néha úgy érztem/zem minden ok lesz, néha teljesen kétségbe esem. Kisgyerek láttán időnkénti bőgőrohamok, a szülők is elkezdtek kérdezősködni és minden ismerősöm most lesz várandós. Az a szerencse, hogy nálunk a férjem mellettem áll és még nem volt egy rossz szava a dokik, várakozás és ktsg-ek miatt. Nagyon hálás vagyok neki ezért.
Januárban sikeresen eljutott egy andrológiai vizsgálatra és annak eredménye után mondtam azt, hogy nem várok tovább semmire.
Először is a doki tiszta hülye volt, mert nem igazán magyarázta el neki az eredményt úgy kellett utánna olvasnunk. Akkor szembesültünk vele, hogy kevés a sperma száma.
Szegénykém a helyzethez képest egészen büszkeséggel tűri a kialakult helyzetet és teljesen normálisan áll a dolgokhoz, pedig ez azért igen csak sértheti a férfiúi büszkeségét, de egyáltalán nem mutatja. Remek pasi.

Ez után mentünk a SOTE I. meddőségi központjába és végre úgy érzem jó úton vagyunk.
Ebben a hónapban kezdték el a kivizsgálásokat, most járok vérvételekre, 4 db lesz ebben a hónapban, meg a férjemnek egy ondó visgálat. Ha nekem nincsen semmi bajom és a férjemnél az ondóvisgálat is igazolja a probémát akkor a doki azt mondta inszeminációt fog javasolni.
Kicsit félek ettől nem akartunk hormonokat, de ha tényleg olyanok az eredmények amilyenek a doki azt mondta 5 év alatt kb 10% eséylünk van a babára..hát az meg nem túl sok.

Szóval nagyon szorítsatok, hogy velem minden ok legyen és akkor szerintem a doki bácsik nénik segítségével gyorsabban fog menni a dolog és talán nem kell még egy évet várni.

Akartam kérdezni Tündi, hogy veled mi a helyezt. Nagyon úgy tűnik nem vagy jó passzban. Azt hittem már közeledsz a cél felé és nemsokára vége a kezelésednek és akkor doki bácsik segítenek és gyorsan összehoznak nektek egy babót. Vagy nem ilyen egyszerű a helyzet?
Nagyon szorítok, tarts ki!!!

Na egyenlőre ennyi
Sok puszi

KépKép
KépKép
fleur

Jó reggelt!

Dido!
Nekem azért jó a 18:00 óra is, bár a másik kettő jobb.
Szerintem kettőtöknek kellene dönteni Jucával, hogy 17:15 vagy 18:00 és mi igazodunk ahhoz.
Ez így okés? És ha eldöntöttük, már hívom is és foglalom.

Lányok!
Mindjárt visszaolvasok és jövök.
Vendég

Sziasztok!
Köszi, hogy befogadtatok! Sajnos nem minden nap vagyok internet közelben, de igyekszem.

Rólunk röviden annyit, hogy tavaly nyár eleje óta járunk rendszeresen dokihoz, 1. hónapban Clostybegitet kaptam, 2. hónapban szintén gyógyszer, de cisztám lett tőle, 3 hónapban szünet, 4. hónapban gyógyszer és injekció - eredmény semmi, 5. hónapban átjárhatósági - mindent rendben találtak, a következő hónapban azt mondta a doki, hogy nem tud velem mit kezdeni, menjünk valahova máshova. Így kerültünk január elején a Bp-i Kaáliba Bernárd Dr-hoz. Nagyon rendes ember, nekünk semmi panaszunk rájuk. Most ott tartunk, hogy minden nap kapok Suprefact injekciót és várjuk, hogy mikor jön meg. Azt mondták, ha addig minden rendben lesz, akkor március utolsó hetében lesz a beültetés.

Már nagyon várjuk, nagyon lassan mennek a napok. Milyen az altatás, hogy csinálják? Két hét fekvés elég a beültetés után?

Gabi
gabi30

Sziasztok Lányok!
Én készen állok a mozira. Ha lehet priorizálni, akkor inkább nekem is a 17.15-ös lenne jobb, mert este jön a sógornőm, és jó lenne igyekezni haza. Ha pedig terveztek beülni mozi után valahová, akkor arról sem maradnék le, hogy jobban megismerhesselek benneteket. Egyébként hány peces a film.

Cinca!
Most látom, hogy te fóti vagy, és velem egyidős. Képzeld, nekem Fóton laknak a szüleim, és majdnem minden hétvégén kint vagyunk náluk. Õk a Renault szalonnal szemben laknak a fő út mellett.

Brill!
Ezek szuper hírek! Lehet, hogy te is több babát kapsz a táblázatba. De jó is lenne. Remélem, tudsz ma este jönni, és téged is megismerhetlek.

Kivi!
Mi újság?

Mátra!
Én is mint Virág, a vizsgatanításomon tartottam utoljára órát. Nem lett belőlem pedagógus. Sajnos, a piszkos anyagi okok miatt. Amilyen terveink vannak (építkezés, autó - amit már meg is valósítottunk), ahhoz a tanári fizetés igen kevés. Az öcsém orvosit végzett, és Õ sem orvosként dolgozik, hanem egy gyógyszercégnek, mert azt mondta, hogy sosem akar olyan orvossá válni, akik a pénzért gyógyít, és hát az itthon kialakult mai rendszer erre ösztönzi az orvosokat akaratuk ellenére. Ezért is haragszom csak félig a dokikra. Nem lehet mindent az ő számlájukra írni.

Remélem, mindenkinek szép napja van ma! Legalább ma nem havazik, mintha ki akarna bújni a nap Kép

Én ma jobban vagyok, bár már ismét kezdem érezni a tegnapi fura érzést, mintha kiürülne a gyomrom, és iszonyat éhes lennék.

Majd még jövök!
Vendég

Csajok!

Telcsiszámom: 06-70-231-3351 Most nem tudok olvasgatni, mert dokihoz megyek, ha valaki rámküldene egy sms-t, hogy hova menjek és mikor, nagyon hálás lennékKép

Juca

tjuca

Évi79!
Te kis érzékeny! Meg is értem, hogy megsirattad a hóvirágokat, nekem is az egyik kedvencem.
Egyszer "életünk kockázatásával" szedtünk a kórházban fekvő nagymamámnak hóvirágot Zurammal, ő meg nem is örült neki, mert védett. Hááát én is megsirattam. De aztán megengedte, hogy otthagyjuk, "ha már leszedtük".. Kép

Babus!
Kristóf még mindig u.olyan tündéri, mint volt, csak mostmár olyan nagyfiú. Míg nem tudnak járni, valahogy elesettebbek, nem? Aztán meg mindjárt érettségiznek... Kép Jobbulást nektek, bár ahogy látom a betegsége Téged jobban zavar, mint őt.

Brill!
9 kis embrió! Nagyon jó!! Mindig az jut eszembe, hogy tökre zavart engem, mikor azt mondtad, hogy nálatok ami probléma lehet, az be is jött mindkettőtöknél. És ezzel valahogy nem értettem egyet, de érvem persze nem volt, mert tényleg sok minden utalt erre.. Viszont most van érvem, hogy olyan szépen alakulnak a dolgok, ahogy az a Nagykönyvben meg vagyok írva! Kép HAJRÁ!
Akkor neked is foglaljak mozijegyet ugye? Megvan a számom? Vagy elküldöd a tiédet, hogy a vétel előtt kiderüljön, hogy jössz-e? Küldheted priviben is.. Kép

Mátra!
Számod megvan, igen. 14:30-ra megyünk dokihoz, de utána még jövünk-megyünk egy kicsit. De attól még találkozhatunk, csak nem t'om, hánykor. Max. SMS-ben letárgyaljuk.

Eszter!
Kár, hogy nem tudsz jönni, de legközelebb nem hagyunk ki! Kép

Drága Fleur!
Először is nagyon örülök, hogy feltűntél újra! Kép És felháborít, hogy milyen emberek vannak! De nagyon ügyesen megoldottad a dolgot.
Az inszemtől ne félj és ha nálad tényleg nincs gond, akkor nem fognak ám teletömni hormonnal, csak annyit adnak, amennyit muszáj. Én closty-t szedtem 5 napig és 3 szurit adtam magamnak. Nem vészes, de kérdezz nyugodtan! Kép
Ha megmondod, hol tartasz, visszateszlek a táblába. Kép Nagyon örülök Neked és a párod tényleg szuper pasi!

LÁnyok!
Szerintem hívjuk Fleur-nek a titokzatos nőszemélyt, hogy ne legyen több gondja a világban futkározó rosszindulatú emberekkel! Kép

Niki!
Nagyon sokmindentől lehet ez a barnás dolog, de én azért elnéznék a dokimhoz a helyedben.

Bea!
Ugyanazt akartam kérdezni, mint Junko!

Junko!
Szóval új módszeretek van? Azért mindig jó egy kis váltás. Már csak azért is, mert legalább elmondhatod, hogy azt is kipróbáltad.. Kép

Dido!
Majd én megtanítalak táblázatot csinálni jó? Kép

Gabi!
Sok sikert kívánok a lombikhoz! Remélem, ti is ilyen jól haladtok majd, mint Brillék! Kép

Angie!
Ha nem a 23. cn-on lennél, esküszöm gyanakodnék...
Nekem pontosan u.ilyen tüneteim vannak. Émelygés, azonnal ennem kell valamit, elmúlik. 1-2 óra múlva émelygés... stb.
Na majd délután jóóól megvizsgálunk! Kép Kép

Lányok!
Mindjárt fixáljuk a mozit, jó?

Puszi:
Vendég

MOZIS LÁNYOK!
Jucával SMS-eztem, jó neki is a 17:15 Kossuth Mozi.
Akkor jól értem, hogy lefixálhatjuk?
Ha jól számolom, akkor 6 jegyet minimum kell foglaljak: Angi, Juca, Dido, Mátra, Brill, Dudu.
És BOGI, MÓNI! Jelentkezzetek!

Ha így van, akkor én Mátrával összefutok korábban és elmegyünk megvesszük a jegyeket. Szerintem válasszuk a legegyszerűbb megoldást és üljünk be előtte a WestEnd-be egy fagyira. Aztán mindenki jön, amikor tud. És utána is beülhetünk kollektíve valahova.
A számom a biztonság kedvéért: 06-20-424-9251
Ellenvetés van? Nincs? Helyes! Kép Kép

Dido!
Köszi, hogy összeírtad, hogy ki mikor! Sokat segített. Kép
Vendég

Helló Csajok!!
Mit irjak magamról?27 éves vagyok,Pesti,igazából már nagyon régóta vágyom egy babára,de most jött el annak az ideje,hogy a Párom is akarja.Úgy néz ki,hogy a lakásvásárlás is sikerült,igy már sok akadája nincs annak,hogy jöjjön a pici!Egyébként a Jónásos oldalon már nagyon sok csajjal "megismerkedtem" tavaly június óta,de valamiért ott pangás van,ezért látogattam el ide Hozzátok.Januárban kezdtünk el 1000-el "dolgozni" a babán,de sajna azok a lányok közé tartozom akinek nem elsőre jön össze,sőt nem is másodszorra!Mindegy!Türelmes leszek!KépMost egyébként is sajnos a fogászati gondjaim kötik le a mindennapjaimat.De azért még az esti párnacsaták nincsenek hanyagolva!KépMire vagytok még kiváncsiak???????
Bea

Kép
bea27

kancellárka

Gyorsban, mert elmegy a buszom: Duddu hívlak, mozi ok. Mindenkinek puszi, Dido lehet, hogy estére már érdemben is tudok mondani valamit. Azért ne éld bele magad.
Ezer puszi mindenkinek
mátra

Sziasztok!

Csak nekem ilyen rossz a babanet mostanában. Napok óta hiába írok nem jelenik meg az üzenetemKép

Réka,
Sajnos nekem most ez a mozi nem fog összejönni, mert anyósomék bejelentkeztek és még főznom kell.

Ma voltam uh-n, szépen növögetnek a tüszőim 9.cn-on 1db 15mm, 5-6db 13mm, 4db 11 mm és még egy pár kisebb. Hétfőn újabb uh és valószínűleg szerdán inszem.

Remélem ez most már elmegy!!!

Móni

Kép
móni23

Móni!
Ma már műxik a babanet.
Sajnálom, hogy nem tudsz jönni, pedig szívesen megismertelek volna. Kép
A tüszőcskékhez viszont gratulálok! Csak így tovább! Kép

Lányok!
Sajnos Brill is most küldött SMS-t, hogy nem jön: háromszorosra dagadt a hasa, úgyhogy épp a Kaáliba tartanak. Kép Drukkoljunk, hogy ne legyen komoly gond!!

Brill!
Veletek vagyunk! +++++++++++++++++++
Vendég

Brill! Mennek ezerrel a drukkok! Remélem semmi komoly.

kancellárka

Fleur,
Üdv közöttünk, de nem ám sokáig pocaklakó nélkül. :o)) Szorítok neked de már nagyon bíztató hogy lassan meg vna minden lelet és kezdhetitek az inszemet, látod Dudu-nak milyen jól sikerült az első neked is ezt kívánom.

Mátra,
Maximálisan igazad van, nem is ennél a doikinál kívánok szűlni ha majd arra kerül a sor. Õ volt az is aki vetésemkor, sőt még legalább 1 hónapig nem volt elérhető de viszont ő volt az is aki beállította a hormonjaimat. Meg igazán nem is hozzá ragaszkodom hanem úgy gondolom hogy a SOTE 1 nagyon jól felszerelt és ez nekem fontos. Amikor megműtöttek akkor velem nagyon rendik voltak és így az intézményt magát a nővérkéket nagyon megfelelőnek találom. A nyírős dokim meg nagyon kedves, de én úgy érzem hogy az a kórház nem annyira felszerelt és Õ inkább csak szülész-nőgyógyász. Hát nem tudom lehet hogy én is keresek egy haramadikat. :o)) Már van is egy tippem. A Szent Jánosban dolgozik ott szűlt 2 barátosném és nagyon megvoltak elégedve mindennel.

Gabi,
Szia bocsi hogy eddig nem köszöntöttelek de most nagyon önző korszakomat élem és csak panaszkodok és nyarvogok.:o)) Március vége nagyon hamar itt van és akkor nálatok is megkezdődik aza izgi időszak.!! Drukkolok hogy ne kelljen sokáig várni a gólyára.

Babus,
Sziiia, hihetetlen nagy a kis fiad és csoda kis vidám fiúcska !! El sem hiszem!! Hogy megy az idő!!!

Brill,
Ez nem semmi 9 db osztódó kis sejtecske. 3-at kapsz vissza és a többiből meg fagyibaba lesz? Hűűűűű de izgi, az összes ujjam csuriban úgy szorítok.

Eszter,
Hát igen a nyugodt várakozás mellett döntöttem, hát igen ez régen olyan egyszerűen ment de most már szinte megvalósíthatalan.

Évi77,
De majd megyek a köv. csütörtökön addig meg szépen élvezem a hegyilevegőt. Akkor már biztos minden látszódni fog aminek kell.

Tjuca,
Igen megbeszéltük a párommal, hogy nem futkosunk a most doki után majd csak akkor ha visszajöttünk a síelésből akkor minden kiderül, remélem az hogy jó helyen van mert hogy van az bizti. :o))) most már nem vagyok ideges csak egy picit felbosszantott a doki tegnap. Köszönöm a nyugató szavakat. Ígérem pihizni fogok jó sokat.

Angi,
Majd csak köv héten megyek de akkor rögtön elárulom a látottakat. :o))

Kanci,
Remélem már nem barnázgatsz, szigoró pihenés a sorsod az elkövetkezendő napokban semmi pakolgatásról nem akarok hallani és légyszi hívd fel a dokid!!

Dido, Dudu
Köszi a gyors válaszokat. A hcg-m már 400 felett van sőt, így bizit babó csak még azt nem tudjuk hol tanyázik a Drágaság.

Puszó, holnap megyünk síelni én csak pihizni, de leghamarabb csütörtök tudok jönni és remélem csupa-csupa jó hírekkel.

Jó mozizást, nagyon jól fogjátok magatokat érezni én már láttam a filmet én nagyon tetszett.

Kivi
kivi2

Jaj Brill! Bízok benne, hogy semmi nagy gond nincs! Imádkozok érted!!

Dudu, látom, alkalmaztad az aláírás opciót Kép
Kiírtam a számodat, és ha elindultam, írok sms-t, hogy hova menjek.
Vendég

Kivike!
A sielésnél nagyon vigyázz magadra. Légy óvatos, nem menj bele még csak kicsit veszélyes helyetekbe sem, ne kockáztass. Kössél biztosítást, nehogy mégis ne jó helyen legyen az apróság, és ott kezd el rosszul érezni magad. Van nekem erről egy nagyon rossz élményen, de csak akkor mesélem el, ha hazajöttetek, és voltál már dokinál, aki visszaigazolta, hogy jó helyen van a babóca. Kapcsolj ki, érezzétek nagyon jól magatokat.

Egyébként valószínűleg én is az I.Nőibe fogok járni, mert a doki, aki most utoljára megvizsgált, anyu kolléganőjének a párja, és ismerősként fog kezelni. Pénzt sem fogadott el. Amikor kérdeztem, hogy mivel tartozok, azt válaszolta, hogy azzal, hogy gyereket szülök. Nagyon tapasztalt doki, az látszik rajta (60 év körüli). A Nyírőröl is vannak tapasztalataim, igaz nem személyes. Az unokatesóm és egy kolléganőm is ott szültek, és mindkettőjüknek rendben volt minden. Igaz, náluk nem állt fenn semmilyen komplikáció. Ilyen szempontól valóban az I-es a legjobb. Állítólag dolgozik ott egy testvérpár, egyiknél egy másik kolléganőm szült 2 gyereket, és azt mondta, hogy lelkileg is nagyon az ember mellett állt a doki. Sziller Istvánnak hívják, a testvérét pedig nem tudta. Én a helyedben elmennék az ambulanciás terhesgondozásra, és ott választanék egy dokit. Itt minden doki nagyon felkészült, mert ide visznek minden problémás esetet.
Ez tényleg sz.r ügy, ha nem talál az ember magának egy normális dokit.

Vigyázz magadra!
Vendég

Na én most jó sok időre búcsúzom kivettem szabit és csak csütörtökön leszek utoljára, addig is mindenkinek mennek a drukkok.
Legyetek jók, jó mozizást annak aki megy. Mindenkinek szép hétvégét meg stb.
Pusszantás: Niki

kancellárka

Sziasztok,

Gyor bekukk... Nehezen ülök, úgyhogy gyors leszek Kép

Minden OK, NST szerint még nincs méhtevékenység, baba szívhangja tökéletes. Sokat mozog még mindig, de már sokat alszik is. Kép
Doki is megnézett, méhszáj még zárt, puha a méh.
de azért ez már mégis a 9. hónap: vizesednek a lábaim estére, fáj a fenékcsontom, nehezen kapok levegőt, görcsölget a pocim. Szóval megint csak kiderült: hozom a tankönyvekben leírtakat Kép

MátraKép
Köszönöm a hiányolást, jól esett!

Puszilok mindenkit!

Unique
37+1

KépKép
unique

Drága Unique!
Más is hiányolt ám! Kép Kép
Örülök, hogy Laura még nem akar kibújni. Pihenj, pihenj, pihenj! Kép

Kivi!
Nagyon jó utat Nektek! Vigyázz magatokra! És várunk csütörtökön a hírekkel! Kép

Lányok!
Mostmár én sem leszek gépközelben. Számomat mindenki tudja, Mátrával ott leszünk valahol a WestEndben, vagy a mozi környékén.

Jó hétvégét mindenkinek! Kép
Vendég

Kancellárka!

Hívd fel az orvost! Most! Inkább ő nyugtasson meg, mintsem idegeskedsz.
Progi progi progiKép

Kivi!

Ugye mondtam, örülök, hogy megnyugodtál. Olyan korán még jó, hogy semmit sem lehetett látni, de majd csütörtökön!
Nagyon jó síelést, csak úgy nyugdíjasanKép Inkább a láb és kézficamtól óvlak, mert a baba rendben van ott benn!

Unique!

Húha, ez már a finish! Drukk, drukk. A lábam néha nekem is dagad, de akkor nem ittam eleget. Ja és derekam is fáj.

Lányok!

Stöpszli mától Csipisz, mert már nem is kicsi. 1380 g. Teljesen meglepődtem, hogy már ekkora a drága. Na jó, még a lapaj fokozatot nem érte elKép
Minden rendben vele, és az uh-s néni vigyázott, hogy ne lássunk semmit, na ez olyan jól sikerült, hogy amikor magyarázott mit kell nézni, én akkor is csak foltokat láttam. Kofa meg elmesélte, hogy olyanok a bordái, mint a halszálkák... Néni mondta, hogy most ne nézzünk oda, mert a popóját nézegeti, és úgy látja apuka szemfüles. Azt nem tette hozzá, hogy anyucin meg lila köd, ő bambulhat, mert úgysem lát semmit. Amúgy szégyenlős, és nem is nagyon mutizta, hogy mije van. És néni azt mondta, hogy nagyon szép az arcocskája. Én ezt sem láttam, de elhiszem neki!!!

Na moziban talizunk!

Juca

Most jön majd a járgány, már be is vagyok sózvaKép

tjuca

Brill!
Jajjjj, úgy drukkolok, hogy ne legyen semmi komoly bajKép!!!

Niki!
Pihengess sokat, és mindenképpen beszélj a dokiddal.

Kivi!
Csak óvatosan síelgess, már lehet úgy síelni. Várlak majd a jó hírrelKép.

Móni!
Csak így tovább, már a 9. napon nagyon szép nagyok a tüszőcskéidKép.

Lányok!
Akkor 17.15. Kossuth. Szerintem egy kicsit én is előbb megyek, de majd telefonálokKép.

dido

dido
dido

Juca!

Az a fontos, hogy minden rendbenKép CsipisszelKép
Nem kaptatok véletlenül képet? Már olyan régen láttuk StöpszlikétKép.

dido

dido
dido

Dido!

Sajna nem kaptunk képet, pedig most ti is találgathatnátok!

Juca

tjuca

Brill nagyon ügyesek vagytok hűűha mit csináltok ennyi gyerkőccel, gyúrtok a foci csapatra?KépMost olvastam remélem minden ok lesz.

Babus szerintem nem vagy ezzel egyedülKép az én öcsém ugyanilyen ő most 2 és fél évesKép. Lehet, hogy a fiúk már csak ilyen nyughatatlanok. Amúgy olyan kis tündérpofi, jó hogy mindig ilyen vigyoriKép

Kancellárka ne tessék aggódni és sokat pihenniKép

Duddu kösz a bíztató szavakat. Na a szuri magamnak máris a rémségek réme. Azt hogy csináltad? Most ott tartok, hogy 6 cn.
Hívhattok Fleur-nak nekem tetszikKép,tetszik ez a titokzatos nőszemély szerepKépCsekkoltam most már nem találnak megKép ha csak
nem tudja valaki ezt a bece nevet, de nem mondom el senkinekKép
Kár, hogy a moziról lemaradok.

Bea még nagyon időben vagytokKép

Pusza

KépKép
KépKép
fleur

Unique!Kép

Írtam neked emailt.

Sysy
sysy77

SysyKép
Már válaszoltam is! Kép

DudduKép
jajjjj.. ezer bocsánat... visszaolvasni nem is tudok ám olyan koncentrálóképességgel, mint szeretnék Kép

JucámKép
A vizesedés nálam akkor van, amikor sokat iszom Kép És mivel ugye sokat kell inni Kép

Meséljetek nekem a moziról! Legalább lélekben hadd legyek ott Veletek!

Puszi

Unique

KépKép
unique

Sziasztok!

Zsu!
Nagyon köszi!Kép
Várom a mailt...

Niki!
Nagyon vigyázz Magatokra!
Inkább pihenj, mint pakolj!Szorítok én is Neked!Kép

Junko!
Kívánom, hogy sikerüljön a Clostis baba!Kép

Fleur!
Az előléptetés mindig jó, a sok-sok munka nem annyira! De hát így működik...
Most már Ti is a megfelelő útra léptetek.Kép

Gabi!
Nemsokára felgyorsul minden!
Az altatással semmi gond, nagyon ügyi a doktornő.
A beültetésről majd késöbb...Kép

Dudu!
Köszi a "jelentést"!
Különben nekem is van érvem, hogy mindig beüt vmi!!!Kép Cáfolat?Kép Kép Kép

Móni!

Nagyon szépen növögetnek a tüszőid! Szerdáig elődrukk!Kép

Kivi!
Jó síelést! Vagy pihenést inkább? Szóval, érezd jó Magad!Kép

Juca!
De kár, hogy nincs fotó! Hogy bírjátok ki, hogy ne tudjátok Csipisz nemét!Õrület...KépKépKép

Mozisok!
Úúúgy mentem volna én is!Bár a közérzetem szuper ( és ezen csak dobtatok volna ), de a pisiléssel nehezen birkóztam volna meg. Itthon még csak-csak, de a film alatt?Kép
Viszont erősen gyúrok a terhes pocakra!Kép Úgy 3 hónapos kismamának nézek ki...Had' szokjam!
UH-gal megvizsgáltak...A petefészkeim megnagyobbodtak, főleg a jobb oldalon.Itt van egy kis folyadék is...Gyorsan kaptam 1 liter ringer oldatot, fehérjét, meg egy "turbót"... Nagyon aranyos volt mindenki velem!!!
Azért van jó hírem is! Ma megtudtam, hogy még egy petesejt osztódni kezdett, úgyhogy már 10 EMBRIÓNK VAN!!! Holnap 9-kor megint telefonálunk, hogy mi a helyzet Velük és megtudjuk a biológusok mikor tanácsolják a beültetést.Lehet, hogy megvárjuk a blaszto állapotot, ami hétfői transzfert jelent...

Nagyon köszönöm Nektek a sok drukkot, meg az együtt izgulást!!!Kép

Puszó Mindenkinek!
BrillKép

Kép
brill

Fleur!Köszi,hogy legalább Te irtál!!Igaziból eddig is bármikor becsúszhatott volna,mert én már vagy 2-3 éve szeretném a babát,csak nagyon élesbe most húztunk bele Apával!Remélem hamar összejön!!KépEgy asztrológus,aki napra pontosan megmondta,a lakásunkat is,amikor még nem volt biztos,aztmondta,hogy a baba még a szülinapom előtt /május/ megfogan!Ez nagyon biztat!
Mára én is lépek!Sziasztok!Bea

Kép
bea27

Unique!Kép

Írtam emailt!Kép

Sysy
sysy77

Sziasztok!

Brill!
Örülök, hogy már jobb a helyzet, és főleg annak, hogy nem érzed rosszul magadKép. Féltem, hogy esetleg nem.e befolyásolja a transzfert, de megnyugtattál, hogy hétfőn megcsináljákKép.
Jajjjjjjj, és gratulálok a kis későn érő 10.-nekKép!!!

A mozi nagyon jól sikerült, a film tényleg nagyon jó volt. Utána beültünk a Lányokkal egy kicsit a WestEndbe beszélgetni és gyorsan 1/4 10 lett belőleKép. Kár, hogy nem tudtunk többen lenni, de majd máskor....Kép
Na hagyok mesélni valót a többieknek isKép.

Én most búcsúzom, mert ma hazautazunk, és csak kedd este vagy szerda reggel jövünk vissza, úgyhogy mindenkinek nagyon szép hétvégét és jó pihenést kívánokKép!!!

dido

dido
dido

Fleur!
Először is nem biztos, hogy kell szurizni magad.
Másodszor pedig én is be voltam tojva, de nagyon. De olyan icipici tűt kaptam hozzá, hogy semmit nem éreztem, mikor beszúrtam. Hidd el: semmit. Kép
Nem árulod el te titokzatos nőszemély, hogy hányadik ciklusnapon vagy? Kép Kép

Unique!
Vicces ez az ivós kérdés. Épp most olvasgatok egy kismama könyvet, hogy kell inni 2-3 litert, de többet nem szabad. Igyunk is, meg nem is.. Kép

Brill!
Én is gratulálok Nr. 10-nek!! Kép
Úúgy féltem, hogy nem lehet transzfer, de látom, ti mindent túléltek!! Kép Várjuk a további híreket! Kép

Dido!
Jó utat haza, biztos nagyon jó lesz! Kép

Mi megjártuk tegnap dokinénit: minden a legnagyobb rendben volt. Kép Még mindig ketten vannak 15 és 16 mm-esek, kalapál a szívük ezerrel.
Egyik meg sem moccant, a másik kicsit izgágább volt, alig lehetett megmérni. Meghallgathattuk a kis szívüket, olyan volt, mintha UFO-k csacsognának Kép és kaptunk UH-képet is. Szóval most egy időre meg vagyunk nyugtatva. :-)

Lesz még bejelenteni valóm az együttesben, hogy nem vállalhatom az ápr. közepi TV-felvételt és műsort, mert pont akkor leszünk a 12. hét körül és ott sokminden történhet. Kép Persze az is lehet, hogy mindent szabad majd úgy, mint eddig, de az is lehet, hogy dokinéni eltilt az egésztől.
Szóval ezt rossz lesz bejelenteni, mert megígértem, hogy megcsinálom és nem tud más pótolni, de valamit valakikért! Kép Kép

Bea!
Hajrá, hogy igaza legyen az asztrológusnak! Kép

Szép hétvégét mindenkinek:
réka
8+2
Vendég

Helló Csajok!!Na milyen volt a mozi?Mit is néztetek meg?És végül hányan mentetek el?Azt tudtátok,hogy a Liptai Claudia is beültetéssel lett terhes?Egyik ismerősöm a Jánosba jár egy Dr.Koncz nevü dokihoz,és Õ mondta,hogy sokszor látta ott a Claudiát!!
Duddu!Neked miért volt szükség ilyen fiatalon a beültetésre?Mióta próbálkoztatok már?Remélem nem zavar,hogy ilyen kiváncsi vagyok!/Ha már Ti is azok vagytok!/Egyébként köszi,hogy drukkolsz,hogy összejöjjön a babaKépHa igaza van az asztrológusnak,akkor ebben a hónapban,vagy a jövő hónapban kell összejönnie!És még valami!!Ha valakinek van valami bevállt PÓZ 5lete irja meg Nekem!Köszi,Bea

Kép
bea27

Sziasztok!

Brill!
ÕÕÕÕÕRÜLETESEN SZORÍTOK ÉRTETEK!!! (de ezt lehet, hogy már írtam? KépKépKép) 10-eske kis fáziskéséssel, de azért megérkezett... Lehet, hogy ő lesz a befutó? Kép

Gabi, Bea!
Üdv köztünk! Remélem, mihamarabb babásodtok!Kép

Duddu!
A kis óriásbébik! Kép Hééééééé, és a képet nem mutatod meg??? *kíváncsi*
Tessék vigyázni ám azzal a tánccal! Tudod, nincs pótolhatatlan ember. Biztosan meg tudják/tudnák oldani Nélküled is. Pacákok most fontosabbak (nem hiszem, hogy ezt mondani kell).

Jucus!
Szerintem engem megenne a kíváncsiság... Kép Önuralomból ötös! Kép Tényleg, nevek?

Kanci!
Szó szerint könnyesre röhögtük magunkat apával a videón...KépKépKép Remélem, jól vagy, vigyázz Magatokra, pihizz sokat! Dokibácsi mit mondott?

Virág (Fleur)!Kép
Azért nagyon durva, amit a munkatársaidról írtál... A szuritól meg ne félj (és lehet, hogy nem is kell majd)! Küldöm az erőt, kitartás, meg lesz az eredménye!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ma felnyaltam a házat (na jó, csak egy részét), harmadszorra megy a mosógép, sütöttem sütitKép, úgyhogy hulla vagyok... Takarítás közben éreztem, hogy hamarabb elfáradok, és nem fértem be olyan helyekre, ahová eddig igen...KépKépKép

Pusszancs

Norwell+Mazsola (25+2)

Kép
Kép
norwell

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: