A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Az előző görbékből kiindulva, már igen csak le kellett volna esnie. Nem értem, és ez a bizonytalanság sem tetszik. :x

Babaimádó, Zöldi!
Köszönöm! :lol: :lol:

Snufi!
Hol vagy??? Nálad mi újság?? :lol: :lol:

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Lili, pont egyszerre irtunk, ezért nem vettük észre a másik írását. :lol:

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

sziasztok.

szezso :( sajnalom hogy megjott.

afi.gratula.azt a maradek fel evet fel labon is kibirod :lol:

lili.vagy kesobb volt ped es azert nem mutatja ki a tszt vagy egyszeruen kesik.

snufi?

elinek jobbulast.

gaby.duk a vizsgaidhoz.grat a negativ clamidiahoz.

purc.aranyos a pocid.

kata mielobbi felepulest.

melcsi.most stimus honap kovetkezik.

Kép
monyoka

Eliza!
Gyógyulj meg gyorsan! Jobbulást kívánok!

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Eliza!!

Nagyon sajnálom és mielőbbi gyógyulást kívánok!

Snufi! Miből gondolod, hogy megjön?? Nem olyan biztos az.... :D

Lili! Drukk..ott lesz baba!!!! :)

babaimádó
Kép
babaimado

Szép jó reggelt Lányok!
Lili és Snufi mit csinál??? Már mindenki tűkön ül, nem?

bettike,
A tegnapi sztori tényleg nagyon édes volt a férjedről. Ilyenek ezek a férfiak...
Akkor együtt reménykedünk az E vitamin csodatevésében... Én vettem még Maca-t is, de azt még nem kezdtem ekl szedni az E vit. mellé.
Ez a fitball tényleg nagyon szupi lehetett, és még izomlázad sem volt...! Nekem marhára fája combom, a tegnaoi torna után. Mondjuk én csak otthon kazira + DVD-re nyomom.

áfi,
Egyem Enikő szivét, biztos nem szokta még meg telejesen az ovit. Majd belerázódik a kis drága!!

robcsi,
Akkor még várhatunk Rád egy picit. Hátha minél hamarabb összejön a net!

lili,
Ezt már épp ésszel mi sem bírjuk!!!
Legyen már az a teszt ++++++++!!!
Aranyos vagy az apára fel dologgal, csakhát most ez nem aktuális, mert kúráljuk a hfertőzést. Most csak 'vegetálunk'.

szezsó,
Nagyon édi vagy!! Köszönöm a biztatást. Várom a következő ciklust, hátha az szebben alakul. Eszem az E vitamint, iszom a teákat, hátha...
Az új ciklus új remény Rád is vonatkozik!!!

gaby,
Húúúú... Ez aztán a szépülni akarás. Biztos meglesz az eredménye! Várunk majd egy bombafotót!!!

kata,
Nagyon sokat kell innod! Nem vettél egy kis vízhajtó teát? Az is jót tenne, ha amellett meginnál még 4-5 liter folyadékot!

melcsi,
Dehogynem esik jól a fotó! Nagyon örülünk a másik boldogságának, és ez nagyon az!!!!
Várjuk a 4 D UH képeit!!!

sonjus,
Ha ennek a sok hajtásnak vége, tessék elmenni pihenni! Mi is tavaszra tervezünk egy kis kiruccanást, s ki tudja ez lesz a mi időnk!!!!

purc,
Cukor gombócka - még csak gombócka - a pocikád!!!!

zöldi,
Nagyon hasznosak az infóid! Tudod a nevüket ezeknek a vény nélkül kapható csodaszereknek? Vagy lehet kérni a gyógyszertárban az alábbi infókra hivatkozva?

ancsa,
Örülök, hogy túlvagy ezeken a rossz dolgokon, mostmár pihenés, javulás, felkészülés az elkövetkező szépekre!!!
mfpan

Megjött, tickerem vadzsi új!

Most ez arra volt jó, hogy a vérvétellel kapcsolatban jól bekavarjon. Dokim ugyanis csak hétfőn, kedden és szerdán van bent a kórházban. At írta, így menjek vérvételre:
3-7. nap
11-14. nap
21-25. nap

Én eddig 3. és 21. napról hallottam, nem ekkora intervallumról. :roll: Barátnőmnek 3 +-1 lett megadva, azaz 2.,3.,4. nap egyikén kellett mennie. SZERINTETEK? (3.nap: csüt., 4. nap: pént., vagy megvárom a 7. napot, a hétfőt, és akkor a dokim is bent van. ) Bár annyira nem fontos, hogy ott legyen, csak így először gondolta, bemutat a vértvevő asszisztensnek. Szerintetek?

Tudtam, hogy nem vok babás, nem is akadtam ki, de tényleg. Most éltet, hogy minden ki fog derülni a vérvételekből!!!!!

snufi

Snufi:-(
Most viszont célegyenesben vagy!

Lili??

babaimádó
Kép
babaimado

Snufi! :cry:
Most viszont kiderül minden és kis idő múlva pocakos leszel! :lol:
Lehet hogy én is követlek, ismét görcsöl a hasam, bár nem nagyon, de érzem. :(

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

snufi,
Sajnálom. Örülök, hogy pozitívan állsz az elkövetkező dolgokhoz. Biztos meglesz az eredménye!!!
A tickered nagyon jó!
Szerintem akkor menj be, amikor bent van a dokid is.
mfpan

Snufi! Csak hogy ne legyen egyszerű dolgod én a 3. max. 4. napon mennék, nem baj ha nincs doki!
bettike
Eger

Mfpan!
Az edző szerint akkor nincs izomláz, ha a torna után rendesen megcsinálod a nyújtó gyakorlatokat, ha mégis előjön az izomláz, akkor rá kell nyújtani és úgy jó lesz!
bettike
Eger

snufi. :( szerintem 3.vagy4.ik nap menjel.
altalaban 3ik napot szoktak a dokik mondani,en meg ilyet nem hallotam hogy 7.napig.

Kép
monyoka

snufi,
A lányok engem is meggyőztek. Legalább hamarabb túlleszel rajta!

bettike,
Aha, tuti. Múlt héten is nagyon izomlézam volt a hét első tornája után, másnap rátornáztam, és el is múlt.
Csak most másfajta tornát csináltam, ez biztos nem tetszett a kis 'dagadó' testemnek. Adok én neki....!!!!
mfpan

lili,
Hátha ezek nem olyan, hanem babás görcsök!!!!
:wink:
mfpan

Sziasztok!

Pocak jól van, csak a csajok betegek, nincs időm visszaolvasni :oops: ne haragudjatok!!
Csütörtökön megyek a 12 hetes UH-ra, majd beszámolok utána mi volt...
Boginak garatgyulája van+láz+extra köhögés, 3 napja nem alszunk :(
Viola csak natúr köhög, de ma a doki nem látott/hallott nála semmi gondot!
Nekem is fáj a torkom és köhögök, de nem vehetek be semmit, pedig egy pohár forró Neocitrán helyretenne egyből, de sajna nem szabad! :(

Mindenkinek köszi az érdeklődést és a hiányolást édesek vagytok :)

Snufi: Sztem a 3. napon menjél. Bemutatni a vért vevő asszisztensnek? Ezért ne csússz 1 hónapot (a 7. nap már késő) hogy előtte megismerjed, nem tök mindegy ki veszi le a vért? :shock: :lol: Lényeg hogy levegye, akárki.... vagy nem? :oops: :lol:

Judis: Neked még nem gratuláltam a babához. Most megteszem! Gratulálok :):)
Mindenkinek mennek a drukkok, gyógypuszik, kinek mi, osszátok be :) :lol:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

ceniko,
Szegény apróságok betegeskednek....?
Vigyázz Te is nagyon Magadra a meg csöpp kis Pocaklakódra. Teák, sok pihenés!!!
Várjuk az UH utáni beszámolót!
mfpan

Snufi!
Sajnálom, hogy megjött, annyira bíztam benne, hogy összejött!
Nekem 4 vérvételem lesz, mert úgy döntöttem azokat mégis megcsináltatom max kikérem a leleteimet és máshová megyek. Remélem odaadják!
Nekem úgy van írva, hogy 3. nap, ha esetleg ez hétvége akkor az 5. utána 19. 21. 23. napokon kell menni.

Eliza!
Jobbulást!

Lili!
Hajrá, te még esélyes vagy!

Hááát lányok én megpróbáltam tornázni itthon, de dög unalom volt, így abba is hagytam :cry: Csinálja valaki még otthon? Hogy kell, hogy negyed óra múlva, de hagyjam abba? Tudom, kitartás! De hátha van valakinek valami jó ötlete!
sonjus

Sonjus!
Én az otthonival nem is próbálkozom, mert úgy sem csinálom! De így társaság keretében nagyon jó! Megismerhetsz új embereket! Kivéve, ha nem jársz úgy mint én, hogy pont mindenkit ismersz! :lol: Szerintem nem egy nagy összeg én pl. 500 Ft-ot fizettem 1 óráért! És nem kell bérletet venni, meg egy hónapot kifizetni!

Ceniko! Jobbulást! :cry: :cry: Remélem hamar eljön, hogy élvezni is tudd a pocakosságot! :lol:
bettike
Eger

Szép napot!

Jó sokat írtatok, már kb. 1,5 órája csak visszafele olvasok :lol:

bettike: Látom tele vagy energiával, nagyon jól eshet a torna. Ha továbbra is ilyen vidám maradsz (már pedig csak az lehetsz), lehet, hogy még én is ráveszem magamat a dologra :lol:

purc: szép poci :wink:

lili: Abonyi vagy? Nyáron ott voltunk esküvőn :D

Áfi: ügyi vagy, gratulálok a vizsgádhoz

Ancsa: jobbulást kívánok!

gaby: mennek a drukkok a vizsgára+++

melcsi: nagyon kíváncsi vagyok a 4d-s fotóra, megosztod majd velünk az örömödet és láthatjuk mi is?

áfonyaaa: statisztikai területen dolgozok. Ha segítség kell, szólj vagy írj! :wink:

Melinda párja: elizanak jobbulást kívánunk, minnél hamarabb gyógyuljon meg

snufi: az a fránya piri :cry: :cry: , szerintem menj a 3. vagy a 4. napon

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Ha ilyen jó hatással vagyok rátok, akkor tornára fel!!! 1,2,1,2
Kezek a magasba és 1,2,1,2! Mélylevegő és kifúj! :lol: :lol: :lol:
bettike
Eger

hogy ebből mi lesz? :? Szerintem semmi...

Kép

Szilvi

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Köszi bettike, inkább most eszek egy kis csokit :lol: :lol: :lol:

Szilvi

szilvaqueen

Sziasztok!

Sonjus én otthon tornázok, és csinálom, mert muszáj! Elmenni abszolút nem lenne időm!

Snufi sajnálom, nagyon jó volt a görbéd!

Lili, neked megy a drukk!

Ceni, vigyázz magadra és a csemetéidre! Várunk a hírekkel!

Pan én sehol nem találom a görbédet,se tegnap, se ma! :shock:

Na eddig megittam ma 2 litert , de a 4 nem fog menni! :cry:

Kép
kata05

Köszi Csajok! A szavazás eddigi eredménye: 3. v. 4. napon menjek ------------- > sok: 1 arányban... :lol:

Ceniko, jobbulást!!!!

snufi

kata: Nehogy véletlenül most meg a víztől legyél beteg. Ha nem megy, megelégszünk a 3,5 l-rel is :D De komolyan, nehogy túlzásba vidd!

Szilvi

szilvaqueen

sonjus,
Én otthon tornázom. Tényleg nagyon uncsi, de csak elkezdeni kínlódás, amikor már benne vagyok csinálom kitartóan.
Lehet, hogy nem jó tornát választottál. Bár én közben mindig veszekszem a 'TV edzőjével',hogy:
- Hát hülye vagy te!!??
- Ennyit csinálni ebből??!!
- Na majd adok én neked .... stb.
Szóval jól elszórakozom, néha. Tegnab Rubint volt, ma rágyúrok Cindy-vel. Réka kicsit izomlázat okozott. Nem komplett, bedurant a combom....

szilva,
Még lehet, nyugi!!! De a csoki engedélyezve! Milyen csoki??!! Hú de régen ettem....!

kata,
Azért a görbéért nem is kár....
Ha akarod felteszem, de borzasztó! Most 2 napja már nem is mérem. Piri fájdogálásaim vannak 3 napja, de még nem jött elő!
Holnap már meglátod többet fogsz kívánni! Fokozatosan növeld a mennyiséget.

snufi,
Ha én lennék az az egy, én is korrigáltam.... Igaza van a Lányoknak!!
mfpan

Snufi én is a 3. napot mondom, pedig tudom nincs dokid.

Szilva, vízmérgezést azért nem kapok, de a teától már undorodom, gyümilé meg hizlal!

Pan, rakd fel légysziiiii! Vagy mond meg ? oldalon van itt!

Kép
kata05

Pan, ugye nem baj ha így szólítalak?

Kép
kata05

kata,
Dehogy baj! Nyugodtan hívhatsz a nevem (Panni) is!!

dec-jan
1168955955.49.doc

nov-dec
1168955983.66.doc

okt-nov Egyetlen normális! Most miért nem tud ilyen lenni???
1168956021.12.doc
mfpan

kata: gyümilé az finom, igyál Norbi update gyümilét :D :D Biztos van már ilyen is neki :D

Szilvi

szilvaqueen

Mfpan, neved minek a rövidítése? Vagy van vmi története? Vagy csak úgy jött?

Ok Csajok, de ha 3. nap, akkor a 11-14.-ből a 11.? És a 21-25.-ből a 21.?

Nekem is el kéne kezdenem tornázni, asszem ma elkezdem... persze csak lightosan... :lol:

Szirmi???? Mi a mai kaja? Én sütöttem sajtos pogit. Este kakaós csiga vagy kalács lesz.

snufi

Pan, ugye nem baj ha így szólítalak?

Kép
kata05

mfpan: csak is a tejcsoki jöhet számításba, de ha van lyukas, kerek, szögletes, gömbölyű...az is jöhet :lol: :lol: :lol:

Szilvi

szilvaqueen

szilva,
Nem vagy te Artúr??!!
Én is így vagyok, csak szeretem a feketecsokit is!!

snufi,
M F vezetéknevek Pan-Panni.
Nem valami fantáziadús....

Pusszancs mindenkinek mennem kell haza. Vár a házimeló, aztán a torna!!! Szegény férjemet ki ne hagyjam!!! Rá is szánok egy picurka kis időt!
Sok drukk a drukkra vágyóknak ehhez + ahhoz is!!!
Holnap reggel jövök.
mfpan

snufi: próbálom megfejteni a számításodat, de lehet, hogy most egy kicsit már leamortizálódtam agyilag. Mi van a 11-gyel, 21-gyel? :shock: :?

Szilvi

szilvaqueen

Snufi, hogy állsz kiló ügyileg? Grat neked és Sziromnak a kitartásotokért!
A 21. nap bizti a másikat nem tudom!

Szilva, csak nem gombóc artúr után szabadon????? (csokira értendő)

Kép
kata05

Pan: az is nagyon finom, viszont a fehér csokival ki tudnának kergetni a világból...az nem is csoki :lol:

Szilvi

szilvaqueen

Jaj Zöldi még neked akartam írni, hogy köszi, hogy méred, de akkor máris pé-m van 36,5-tel?! :lol: :lol: :lol:

JúJ bűnös csokifaló brigád! :lol:
bettike
Eger

Snufi! Most jöttem rá, hogy az avatarod azért tetszik annyira mert a párodon fehér öltöny van? Ha jól látom?
Szerintem is 21, a másik meg 25.!
bettike
Eger

Kata, -2 kg-nál tartok, férjem -4 kg-nál. (mert picit bűnözünk,... :oops: )

Szilva, :
Azt írta a doki a beutalóra, így menjek vérvételre:
3-7. nap
11-14. nap
21-25. nap

snufi

Kata! Írtam privit!
bettike
Eger

snufi: Okééé, így már világos. Bocsi. Ezt írtad is már egyszer ma. :oops:

Szilvi

szilvaqueen

Asszem ebben a hónapban nem fogom mérni a hőmet. Vagy most jó lenne, párhuzamosan a vérvételelekkel? Nem tudom... Olyan bizonytalan vok, vagy mégsem... :idea: :?:

snufi

Adtam egy kis stílust a tickeremnek :lol:

Szilvi

szilvaqueen

Bettike, pü vissza!!

Kép
kata05

snufi:
Szerintem mérd a hődet, hát ha még plussz dolgokat, összefüggéseket fedezel fel a laboreredmények és a mért hőd között.

Szilvi

szilvaqueen

sziasztok lányok!
egy kicsit eltűntem, mivel egy nehéz vizsgára tanulok. egy hatszáz oldalas könyvet kéne megtanulnom péntekig :(

A ferty sikeresen berakta néhány nappal ezelőttre a pé-t, úgy tűnik megnőttek a tüszők, amit a dokinéni látott múltkor. De az is lehet, hogy a ferty téved, kicsit javítottam a beírt adatokon, mivel a téli szünetben mért délben való felkelések hőadatait kitöröltem. így csak azok az adatok maradtak meg, amit azóta mértem. ti hogy tudjátok betartani, hogy egy időben mérjetek? nekem hétköznap túl korán kell kelnem mindig, hétvégén meg pótolom a hétköznapi alvásidőt. :D

mindenkinek drukkolok, de most már megyek vissza a könyvemhez...
katica
katica30

Bocsi Lányok, csak kutyafuttában írok, mert a munkahelyemen vagyok, és megyünk mindjárt...

Snufi: a vérvételre szerintem így menj:
1. 3.nap
2. itt asszem LH-t néznek, tehát pé előtt kell menned, mostani görbéd alapján én a 14-en mennék
3. ide pé után 7 nappal, mostani görbéd alapján 24.nap
De ne 1 görbe alapján számold, hanem egy átlag alapján, szerintem

Ezért jó hőmérőzni :wink:

Majd jövök még, otthonról :D

SzezsoKép
KépKép
szezso

Köszi Szezso!!!!! :D

snufi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: