A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Sziasztok Lányok Kép

Virág Kép
Nekem hormonhiány okozta a tavalyi spontán eseményt. Kép
Pedig elõtte volt vérvétel, de a hülye doki nem tudta a proginál a 64-es értéket, igaz akkor még én sem, és azt mondta minden rendben. Én meg hittem neki Kép
Lehet, hogy megkeresem és nem is tudom mit csinálok vele...

Lányok Kép
A gyomorfájás mitõl lehet? Most írtóra fáj, és nem tudom miéééért?

Nikie
nikie

Sziasztok Lányok!

Jó hir, anyuka elõkerült, csak azt nem értem miért nem hivott egész nap. Elõtálalt valami mesét a gondjairól,de nem hiszem el, hogy reggel óta este fél 11-ig nem talált telefont. Most úgy néz ki felveszi a gyereket. Elõbb kellett volna ide irnom, egybõl beindultak az események.
Szegény nagymama is össza-vissza telefonált(kórházak, rendõrség) mire kiderült, hogy a csaj OK. Csak szegény kiskölyköt sajnálom, mert ha mi hazamegyünk nem tudom ki vigyáz rá. Ilyen estben mint a mai, minden itteni bébicsõsz hivja a hatóságokat és akkor búcsut lehet mondani a gyereknek egy idõre.
Na, mindegy legyen szép napotok, én most megyek aludni.

Egcsi
egcsi

Gitta
Nagyon köszi a táblázatot. Nagyon tetszik KépLegalább tudom, hogy hányadik napon tartok.

Lányok
Most költöztünk az új lakhelyünkre és a szomszédban van egy kb. 3 év körüli kisfiú. Na tegnap aztán kiosztott bennünket a férjemmel. Csak úgy spontán megkérdezte tõlünk " NETET VAN GYERETETET". Mi - "NINCS". Õ -"HÁT AKKOR CSINÁLJATOK EGYET!!!!!" Hát mi ezen akkorát nevettünk a férjemmel, nagyon édi volt. Gyerekszájba való.

Egcsi Kép
Én el tudom képzelni, halottam már róla.
Nem hiszem viszont, hogy aggódnod kellene. Nálam pl. a 2 kiló jön-megy.
Reméljük, hogy a mamival nincs semmi baj.

Doris Kép
Sok erõt kívánok. Nem könnyû eset. Én nem biztos, hogy beszélnék a terveimrõl babaügyben, de úgy látom már határozott véleményed van. Mindig azt kell tenni, amit jónak lát az ember lánya, mert Te érzed át legjobban a helyzetet. Most lehet, hogy nem segítettelek elõrébb, de együttérzek veled.

Anyez
Végre egy új kismama. Gratula NektekKép:KépKép

puszika
Bogár
bogár

Gitta Kép
19c18cn (3 inszem, a következõ valamikor szept. vége, okt. eleje). Javíts légyszi a táblázatban, ha lesz egy kis idõd. Köszi!!
Lujza
lujza

EgcsiKép
De jó, hogy megoldódott a gondKép
BogárKép
Köszi a véleménytKép Igen, már határoztam bár tudom, hogy ezzel gyakorlatilag állás nélkül maradok de a baba szempontjából nem tudok jobb megoldást.
NikieKép
Remélem már jobban vagyKép

Puszi: Doris
doris

Jó reggelt Mindenkinek!
GITTA:szuper a táblázat és legalább jól látni.Nálam hamar lejött.KépKép
DORIS:persze, hogy nem fog, ritka az ilyesmi!Kép Tudósíts a munkahelyi történésekrõl!
EGCSI:erre mondják, hogy akinek könnyen jön, az nem becsüli a gyereket.Még jó, hogy elõkerült.
NIKIE:ha még nem ettél ma, gyorsan egyél egy kekszet, ha meg valami súlyosat ettél este, igyál egy korty töményet!Kép
JOVI:a Balogh Fõorvos úrhoz járok már 16 éve. Még az elõzõ munkahelyén, Zuglóban "szedtem össze". Akcióra fel!Kép
Virág
Virág

Sziasztok!

Várom a táblázathoz a javítanivalókat, ezért csak holnap lesz új!!!

Jovika!
Betettelek, de még hiányzik néhány adatod!!!
A volt kolléganõdön ne idegeskedj, majd csak elmegy!!!

Nikie!
Hol fáj pontosan? Nem idegeskedsz túl sokat?! A gyomorszájad fáj, vagy arrébb? Lehet, hogy a sok idegességtõl van egy kis kezdõdõ gyomorgyulladásod! Bár inkább ne legyen!!! Ha még sokáig fáj, vagy többször elõjön, akkor menj el dokihoz, kapsz rá egy tablettát és megszûnik! De ha csak sok a savad, az is ugyanilyen tüneteket produkál, az is tud fájni!!! Arra is van már szuper bogyó! Jobb mint a fájdalom!!!

Lujza!
Javítottalak!

Lányok!
Örülök, hogy mindenkinek tetszik a táblázat! Írjátok meg, hogy maradhat-e ebben a méretben, vagy legyen kisebb, mivel nem egyforma gépeink vannak, így nem tudom, jó-e mindenkinek a méret!
Narancssárga adatokkal szereplõk! Jelentkezzetek, szerintem nem pontos az adatotok!!!

Hát, amennyire el akartam kerülni a táblázat aljáról, még mindíg ott vagyok! Kép Kép

Este még benézek, holnap pedig lesz új táblázat! Most mennem kell a dokihoz! Azt hittem, hogy betegállományban mennyi idõm lesz, ahhoz képest ki sem látszom a dologból, mióta itthon vagyok! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Lujza, Moni!

Sajnálom, nem kötözködni akarok, csupán picit pontosítani amit Móni írt. Én a Káliban abban állapodtam meg az orvosommal hogy 3 inszem után lombik. A férjemmel laikusként az õ hozzáértõ véleményére hagyatkoztunk. A hatályban lévõ törvényt a téma szempontjából dilettánsok írták, és orvosi szempontból nem mindig van értelme mind a 6 inszemet végigcsinálni, régen nagyobb mozgástere volt az orvosnak a kezelésekrõl dönteni.
Habár virtuálisan több boldog kismamát is ismerek aki az 5. v. 6. inszem-es beavatkozástól esett teherbe, de a lombiknál jobbak a statisztikák nagyobb az esély a babára - ugyanakkor komolyabb beavatkozás is jobban megterheli a szervezetet, és tényleg többe kerülnek a gyógyszerek.
Igaz hogy semmi rendkívüli problémát nem találtak nálam, az enyhe hormonproblémámat jól orvosolják, azt mégsem tudjuk hogy az átjárható petevezetõim mûködnek-e, a sperma nem enzimhibás-e és ezért meg tudja e termékenyíteni a petét, a pete burka nem túl kemény-e és így csak ICSI-vel jöhetne létre a megtermékenyülés, és habár már egyszer spontán voltam terhes, tucatnyi szakirodalom szól arról, hogy mi minden változhatott a szervezetemben a magzatelhalás óta. Bár azt is be kell látnom, hogy lelkileg mindenképpen kiegyensúlyozottnak kellene lennem, már jó úton haladok úgy érzem.

Gitta!
Ügyes vagy, szerintem jó lett a táblázat.

Marcsi
Marcsi

Sziasztok, Lányok!

Megint kevés idõm van Kép, mindig csak a munka, a munka...

ANDY Kép
kicsit rosszul olvastad, nem kell egy évet várnunk Kép, "csak" 10 hetet, amibõl egy már majdnem eltelt. De azért próbálkozunk, nemsokára esélyes napjaim jönnek Kép. Ne idegeskedj, az nem jó! Le kell õket tojni magasról (mondom ezt én, aki szintén ilyen magamat felhúzós tipus vagyok).

GITTA Kép
klassz a táblicsku! Szerintem maradhat ekkora, legalább látszik minden jól. Engem is javits ki, légyszives: 10 c 4 cn.

Késõbb még jövök, csak ledarálom a melót.

Puszi mindenkinek!

Rita
knérita

Sziasztok!

Képzeljétek a hõm ma 36,8 volt és még mindig nem jött meg. Szerintetek a kúp bekavarhat és azért, mert ha a hõm leesett 37-rõl akkor meg kellene jönnie nem?

Gitta!
Nagyon ügyi vagy!Kép Szupi lett a táblázat.Kép

Jovika!
Akkor nagyon utálhatod ezt a kolleganõdet. Én is sajnos összeszoktam kapni az enyémmel, de mi még egy szobába vagyunk zárva is.
Most úgy adom meg a nevem hogy lászani fog az emilcímem.
Ha akarsz írjál!

Rita!
Bocs nem tudom akkor lehet hogy félreolvastam. Mindjárt megnézem mégegyszer. Kicsit én is sokalltam. Akkor most kb. mikor lesz stimulációd?

Puszi

Andy
Andy

Jovika!
Bocs elég szétszort vagyok ma.
Akkor most látszani fog a címem.

Andy
andy

AndyKép
Ne idegeskedj! Van akinek a hõmérséklet leesés utáni 2-3 nap múlva jön csak meg a menzije.

doris

Doris!
De nekem mikor már leesik 37-rõl 36,7-re akkor még aznap meg is jön és ma meg feljebb ment 36,8-ra. Szóval most nem tudom mi van?

Andy
Andy

AndyKép
Nincs tippem...

doris

Andy: köszi, mindjárt írokKép
Én a kolléganõmmel még csak nem is igazán találkoztam. Azt asszem már írtam itt, hogy úgy dolgozom(tamKép), hogy hétfõn, szerdán 12 óra és minden 2. péntek 7 óra, vagy vas. 5 óra. Ez a kiscsaj mega "váltótársam" volt, tehát õ jött a többi napokon. De mindig volt vmi kavarása, pl. ünnepnapokkal kapcsolatban, stb. Most, az utolsó kedves húzása az volt, hogy múlt szerdán kértem tõle egy cserét (9.-e hétfõn jöjjön õ, én meg jövök helyette csüt.-ön). Simán beleegyezett és pénteken felhívott, hogy õ most kilép. Ez két dolog miatt is bosszant:
1.ez nem az elsõ ilyen húzása, miért nem mondta, hogy még nem biztos a csere (ti. gyerekkel fogszabályzóra így kaptam idõpontot, visszacsinálni meg nem tudom, max. novemberre kapok újat).
2. Én arra voltam beállva, hogy heti 2 olyan napom van, amikor nincsenek napközben gyerekek, így minden házimunkát, hivatalos ügyet, egyebet. Ráadásul most itt az új lakás, amivel a következõ 2 hónapban rengeteg dolog lenne. De ha este 8-ig itt kell lennem (bár ha 4-ig, akkor sem) semmit nem fogok tudni intézni. A férjem meg nem órabérben dolgozik, az elkészített munka után kap fizut. Így, ha õ mászkál ügyintézni, akkor az a munka-pénz rovására megy.

Most egész kultúráltan, indulatok nélkül le tudtam ezt írniKép Ennek örülökKép

Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Bocs, lányok, kész regényt írtamKép

Virág: ismeremKép Ha a Jánosba járnék, õ lenne a kettõbõl az egyik, akihez mennékKép

Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

JOVI:és ki lenne a másik? Zeke doktort a BMC-bõl ismered?
Virág
Virág

Virág: nem ismerem a meddõségieket, ott nem voltam gyakorlatonKép.
A másik Molnár dr. lenne. Õ egy fiatal, kedves, olyan "emberforma" orvosKép

Andy: kösz a címet, de nem megy át a levelemKép, még a mélerdémon is írtKép

Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Virág, Gitta Kép
Köszi, ettem egy keveset aztán egész jó lett a gyomrom, de szerintem a stressz miatt is lehet, reggel nem ittam teát Kép

Andy Kép Nem lehet, hogy babuci van a dologban?

Már kérdezte valamelyikõtök, hogy miért nem vagyok benne a táblában: A név melletti rovatba nem tudnék mit írni,majd ha a hormonkezelés lezajlott, akkor majd utána lesz az 1 probálkozós hónap. És hol van a vége?

Olvassátok el, elég vicces:
"Régen a menstruáció idején a nõknek tilos volt templomba menni vagy házaséletet élni. A menstruáció megnevezésére gyakran használták a "kis vörös nõvérke érkezése", a "vörös hírek", a "havi hírek", a "vörös áradás", a "vörös tábornok az ajtónál" stb. kifejezéseket. "Szennyes ruhá"-nak, "havi ruhá"-nak nevezték azt az öltözéket, amelyet a nõk menstruációjuk idején viseltek. A szüzek menstruációs vérének vizsgálata a hagyományos orvoslás egyik bevett diagnosztikai módszere volt. A rendellenes menstruáció okaként többek között a rendszertelen nemi életet emlegették. Ha a menstruáció ideje alatt viselt ruháját elásták a küszöb alá, bízhattak benne, hogy a nõ sohasem hagyja majd el a házát, és családját."

Különösen a "vörös áradás" tetszik, nálam is lehetne néha mondani...

Nikie
nikie

Anyez

Nagyon nagyon örülök, és gratulálok a babócihoz!Kép

Gitta

Jó a táblicsku, viszont jól sejtetted az én adatom nem jó sajnos, pedig milyen szívesen lennék már a 41. napon. De a valóság: 10 c 15 cn.Egyébként ciklushosszra beírható nálam: 28-30 nap.

köszönöm
Bea
Bea

Gitta
Bocsánat, nem 10 c, hanem 9c.

Bea
Bea

Gitta: az én adataim: 7c., 12cn. ciklushossz 25-28 nap, rendszeres, budapesti vagyok és 32 éves. Asszem ennyi elég, nem?Kép

Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Doris!
Hát én is tanácstalan vagyok, de szerintem a kúp hatása késlelteti.

Nikie!
Nem hinném mert leesett a hõm.Kép

Jovika!
Megkaptam az emiled.

Andy
Andy

Sziasztok Lányok!!

Élek még én isKépKép Jó régen írtam már. Olvasgatlak benneteket, de nem történik velem semmi. Most, hogy elkezdõdött a suli, teljesen el vagyok havazvaKépKép Hétfõre 7 db tanmenetet kell leadnom.

Gitta
Nekem csak annyi a különbség, hogy ma a 31. cn van.

Azért e a ciklus jobb már, mint az elõzõ. A múltkor a 28. napon volt pé és rá 14 nappal jött meg, most már a 21. napon. A doki szerint a mûtét miatt húzodott így el.
Ez az elsõ éles hónapunk, nem tudom, hogy reménykedhetek-e.

Üdv mindenkinek: Hermi
Hermi

HERMI:jó, hogy elõkerültél!Naná, hogy reménykedhetsz!Nekem alapesetben gyakran van a 20.nap körül pé-m, és a doki szerint ez nem probléma.Kép
Virág
Virág

Szia Virág Kép
Mi újság?
Nikie
nikie

Sziasztok!

ANDY Kép
a dokimmal azt beszéltem meg, hogy amig a párom injekció-kúrája tart, addig csak Clostit szedek (ez két ciklust jelent nálam), és ha az eredménye jó lesz, és még mindig nem vagyok babás, akkor fogunk neki az én stimulálásomnak, gyógyival + injekcióval, Uh-val, stb-vel. Azért csináljuk igy, mert a párom injekciója is borzasztóan drága, meg az enyém is az lenne, igy amig nem jó az eredménye, addig úgymond pénzkidobás a drága szert megvenni. Úgyhogy most Clostit szedek (4 cn-en vagyok, tegnap kezdtem), a párom is kapott már 3 szurit, és mire az esélyes napokhoz érünk, addigra már még többet fog kapni, tehát várhatóan már javulni fog addigra. Aztán majd meglátjuk, mi lesz az eredmény Kép.
A fertõzésed javul már? Hol talált meg ez a fertõzés?

JOVIKA Kép
nem irigyellek most! Várható-e, és mikorra, hogy visszaáll az eredeti helyzet, és nem kell megszakadnod? Amúgy az ilyen kolleganõtõl jobb is, hogy megszabadultál, ha mindig csak kavart.

Lassan elmegyek haza, mára már elegem van, meg tegnap is túlóráztam. Viszlát holnap!

Pusszancs!

Rita
knérita

NIKIE:egész nap rohangáltam, most jöttünk az IKEÁ-ból, bevásároltunk a cégnek jó pár dolgot. Hát eléggé le van fosztva. Nagyon úgy néz ki, hogy megjön még ma. Örülök - ha már jönnie kell, essünk túl rajta hamar.Ma szeretnék ötkor lelécelni, mert megyünk moziba.
Virág
Virág

Mit néztek?
Én nemrég a Wasabit láttam, elõször nem is akartam megnézni, de a férjecském rábeszélt, azt hittem akciófilm, de egész jó vicces volt.
Egyszuszra..
Nikie
nikie

NIKIE:az új Nicole Kidman filmet (On-lány) premier elõtt.
Ez is vígjáték lesz. A férjem jobban örült volna a Man in Black-nek, de már alig játsszák normális idõpontban.
Virág
Virág

Virág Kép
Jó szórakozást.

Nikie
nikie

NIKIE:köszi! Találkozunk holnap!
Mindenkinek jó pihit!
Virág
Virág

Rita: a legszomorúbb, hogy egyenlõre úgy fest, nem akarnak még egy embert fölvenni. Bár mindkét fõnököm tisztában van azzal, hogy én CSAK azért dolgozom itt és nem az eü.-ben, mert ilyen volt az idõbeosztásom. Nincs semmiféle anyagi és karrierbeli elõrejutási igényem (na jó, azt bírnám, ha 2x ennyit keresnékKép). Azt is elmondtam, hogy nem tudom ezt hosszútávon csinálni, hiszen van két gyerekem, akik mellé nem akarok (sem pénzem, sem kedvem) bébisintért felvenni(egyébként már nem is kell, rettentõ önálló nagylányokKép). Remélem valamit csak kitalálunk. A fõnöknõmet, mint fõnököt nem igazán bírom, de emberileg elég normális és remélem, mint 4gyerekes anya tolerálni fogja az én kínomat. Majd kiderül, ma egész jókedvû voltam. Holnap már nem biztos, hogy így lesz.

Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Sziasztok!Kép

Sajnos nincsenek jó híreim. Ma voltam dokinál és sajnos gombám vanKép A jó benne, hogy állítólag nem vészes a dolog....Kaptam is rögtön kúpot ( csak 3 db az egész).
Azt mondta amíg ilyen gondok vannak, addig nincs kivizsgálás.
Látta, hogy mennyire el vagyok kenõdve, ezért megyek 27.-re ultrahangra, aztán elkezdõdik a hormonális kivizsgálásom.
Ettõl is kissé kiakadtam, hogy miért kell 3 hetet várni egy nyamvadt uh vizsgáltra?Kép
És mi van ha pont akkor fogok menstruálni? Akkor majd megint várjak 3 hetet??Kép
Kissé el vagyok keseredve, de legalább elindultunk...

Úgyhogy ez van, nincs más hátra, mint várni, várni, várni..

Megyek is, mert vár egy halom vasalnivalóKép

Pussz: Ildi
hercegné

Sziasztok!
Itt a holnapi táblázat, nem tudom, hogy mikor tudok holnap bejelentkezni, ezért dobom ma!!!
Tehát szept. 05:

Kép

A narancssárga szöveg még mindig javításra vár!!!

Üdv:
Gitta
gitta

Lányok!
Tiszta hülye vagyok! Nem javítottam ki a napokat!!! Úgyhogy ez a mai táblázat! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Akkor a szept 5-i táblázat:

Kép

Mégegyszer bocsi!

Üdv:
Gitta
gitta

KnéRita! Nekünk is a férjemnek irták fel a Gonal-F-t, de én
megkérdeztem a Kaális orvost hogy kiváltsuk-e mert egyrészt nagyon drága, akkor annyiba került volna mint nekem lett végül a lombik,illetve van-e értelme. Azt mondta a férjem eredménye olyan rossz, hogy annyit nem tud rajta javitani, max. 40%-al javulna de az sem lenne elég, akkor is lombik maradna. Igy mi megbeszéltük hogy nem kapja a szurikat. Mivel ICSI volt igy meg nem is számitott hogy hány spermája volt. Nektek is a Szöllösy irta fel a szurit a férjednek? Nektek nem javasolt mûtétet v. már ti is túlvagytok rajta?

Puszi: Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

LányokKép
Szép jó reggelt mindenkinekKép
IldiKép
Fel a fejjelKép Hamar kigyógyulsz a gombából és folytathatjátok a kivizsgálást. Az UH miatt ne kenõdj el, hisz a ciklus különbözõ szakaszaiban egész mást néznek meg így minden UH fontos lehet valamilyen szempontbólKép
JoviKép
Drukkolok, hogy toleráns legyen a fõnököd...Kép

doris

Sziasztok!

Gitta!
Légyszi javits a táblázatban 9c 1cn. Ez megint nem jött össze. Bár érdekes dolgok voltak a 27-28. napon 37.4 volt a hõm aztán visszaesett 37-re.
Mitõl lehet ez, ezt egyszer már eljátszotta. Van valakinek valami ötlete???

Puszi mindenkinek!

bnemethm
bnemethm

Sziasztok Lányok!

Tegnap Pozsonyban dolgoztunk, ezért nem tudtam jönni. Ma meg már itt a fõnököm, szóval most egyelõre csak arra van idõm, hogy megírjam:

Gitta:
Szép a tábla! Az én helyes adatom: 9c 8cn.

BnemethmKép
Szia! Sajnálom, hogy megjött, de legalább a hormonjaiddal nincs baj. Nagyon klasszul felmegy mindig a hõd.Kép

Puszi: Zsuzsu
zsuzsu

Sziasztok!

Gitta!
Javíts ki légyszi engem is. 16c 1cn

Nekem sincsenek jó híreim.
Ma megint megjött.Kép Nagyon magam alatt vagyok.Kép
Akkor hétfõn megyek a dokihoz és most már orvosi segítséggel folytatjuk tovább.

Ildi!
Nekem is gombás fertõzésem volt, de az én dokim nem mondta hogy nem lehet folytatni tovább a babaprojektet.
Mit fognak nézni neked az UH-án?
Ne légy szomi! Pont én mondom mi mikor én is az vagyok.

Bnemethm!
Sajnálom.Kép

Rita!
Gombás hüvelyfertõzésem volt, de most lekopogjam elmúlt már.
Neked milyen gyógyszeres stimulációd lesz ami olyan drága? Csak azért kérdezem mert lehet hogy most nekem is erõsebb gyogyikat fog felírni a dokim és nem állunk anyagilag valami jól.

Puszi

Andy
Andy

Sziasztok, Lányok!

BNEMETHM Kép
üdv a fedélzeten! A hõddel kapcsolatban: nem késett a mensid? Mert lehet, hogy azért ment fel ennyire, hogy megtermékenyült, csak nem tudott megtapadni valamilyen okból. De lehet, hogy hülyeséget beszélek Kép. Sajnálom, hogy megjött Kép.

KARMEN Kép
igen, a Szõllösy írta fel a Gonal-F-et. Szerintem azért nem javasolt lombikot, mert a férjem többi értéke jó, a mennyisége 5 ml, spermaszám 87 millió feletti, steril, "csak" a motilitása 34 %, és ezen tud javitani az injekció, ha 40 %-ot, akkor már nagyon jók vagyunk. És megbeszéltem a dokimmal is, õ sem javasolt lombikot. Igy most beszedem a Clostit, párom kapja a szurikat kedden és pénteken (nagyon hõsiesen viseli Kép), és bizunk abban, hogy sikerülni fog. Meg rávettem a páromat, hogy legalább otthon viseljen boxeralsót, amiben szellõsen vannak a KépkoronaékszereiKép. Nektek milyen mûtétet javasolt a Szõllösy?

ILDI Kép
sajnálom a gombát, de ha csak 3 kúpot kaptál, akkor biztosan nem olyan súlyos a helyzet. Az UH pedig szerintem független a mensitõl, legalábbis a hasi. Biztos oka van, hogy akkorra rendelt be az orvos. És ne keresedj el!

JOVIKA Kép
ez nem hangzik jól! És én abban sem vagyok biztos, hogy a fõnöknõd olyan megértõ lesz, nekem volt nõi fõnököm, nem volt egy leányálom. De azért bizzunk benne, hogy minden rendben lesz.

EDELWEISS Kép
merre jársz? Hogy vagytok?

ANDY Kép
annak örülök, hogy elmúlt a fertõzésed Kép, azt viszont sajnálom, hogy megjött Kép. Ha a gyógyszeres-injekciós stimulációra kerül a sor, akkor Clostit fogok kapni, Metrodin injekciót, elsõ lépésként négyet, aztán a doki megnéz hüvelyi UH-val, hogy hogy állnak a tüszõk, ha kell még, akkor kapok szurit, aztán ha a tüszõk elég nagyok, akkor kapok tüszõrepesztõ szurit. Ha viszont a férjem eredménye nem javul (remélem, ez nem következik be), akkor nem tudom mi lesz, lehet, hogy lombikot fognak javasolni. Akkor viszont kidobtunk majd 70.000,- Ft-ot. De tényleg nagyon bizunk benne, hogy már hamarabb összejön, végülis elég sok esélyünk van igy, hogy most már tudjuk, a petevezetõim átjárhatók.

Na, mennem kell a munka frontjára.

Puszi mindenkinek!

Rita
knérita

Sziasztok Lanyok!

Ugy latszik most a rossz hirek idoszaka van. Kép Valaki igazan megszakithatna mar egy babas hirrel! Ez a valaki sajnos mar biztos, hogy nem en leszek. Tegnap megkezdodott a barna trutyi jo alaposan. Pedig most is szedtem a Duphastont es a mult ciklusban segitett is, akkor most miert nem? Most mar biztos, hogy nem fogom meguszni a HSG-t. Csak jojjon meg minel elobb, hogy meg a nyaralas elott tul eshessek rajta.
Lanyok! Ugye az nem mutet es utana lehet a tengerben uszkalni?
Most meg azon is idegeskedem, hogy Tapolcan a dokinak elfelejtettem mondani, hogy clostyt szedtem ebben a ciklusban. Pedig jo lett volna, ha emlitem, ugye?

Ildi! Gyogyulj meg gyorsan!
Andy! Probalj meg nem szomorkodni! En is annyira igyekszem. Neha sikerul is. Kép De sajnos nem mindig tart sokaig. Kép
Doris! Mikor beszelsz a leendo fonokoddel? Vagy mar meg is tortent?
Gitta! Szupi a tablazat. Azert pihengess is am a mutet utan!
Virag! Milyen volt a mozi? Kép
Jovika! Jol olvastam, hogy Te mar a 3. babaert kuzdesz? Az elso ketto is ilyen nehezen jott ossze?

Kitartast mindenkinek a mai napra!

Andi
andi28

Sziasztok!
Régen voltam itt, és sajna nagyon keveset tudok jönni, pedig hiányoztok rendesen! Kép munkahelyen bolondokháza, teganp kb összesen egy órát nyaltam a telefonban meg bocsánatoztam és hallgattam a szitkokat, kicsit strapás volt, na de a jó hír hogy belevágtunk a házávásárlásba lefoglalóztuk, annyira örülök, csak rengeteg utánarohangálás, hitelek hol melyik bank milyen csempe milyen járólap, bútorméretek, hova rakjanak konnektort és mennyit, hova a fûtõtestet...iszonyú de annyira élvezem, és teljesen leköti a babukásodási gondolataimat, még hõmérõzni is majdhogy elfelejtek.
A fürjem Kép (=férjem) olyan bátor vasárnap fekszik be a mûtétre már megvoltak a laborjai, hétfõn mûtik a fürjfütyit Kép
Nekem meg kedden kell telefonálnom mert szabin volt a dokinõ, nem CT-re hanem rögtön MRI-re küldenek, csak jöjjön már és kezdhessem el végre a bromo szedését. Na meg hasson is hamar, fürjecskémnek is jó lesz a matyija hûûû de bizakodó vagyok, ház is lesz a kicsikének, igaz berendezni nem lesz pénzünk, de végre kikerülnénk ebbõl a koszos zsúfolt Pestbõl. Hátha ez is számít KépKép
Gitta csodálatos a táblázat, így már én is szeretnék bekerülni Kép Hurki 25cn, ciklus hossza: összevissza késik Budapest(remélem nem sokáig Kép) és 27,5 év.
11 óráig itt leszek, aztán indul a rohangálás, apropó lányok! Fogytam !!! Képzeljétek, rá mertem állni a mérlegre (ilyet legutóbb húsvétkor mertem, na és ahhoz képest -5 kg!!! Persze sajna semmi nem látszik rajtam de akkor is olyan jó a tudat! Kép Még a végén hurkiról csonti leszek hahaha Kép
Puszika Hurki Kép
vereshurka

AndiKép
A hsg nem mûtét, tehát nyugodtan fürödhetsz a tengerbenKép
Köszi kérdésedKép Ma lesz vezetõi szinten hivatalosan bejelentve a dolog, tehát nagyon bízom benne, hogy a jelenlegi fõnököm még ma közli a tényeket és akkor felkereshetem az új fönökömetKép Egyébként holnap megyek 23. napi UH-ra és akkor egyeztetjük a lapar idõpontját isKép
AndyKép
Sajnálom de fel a fejjelKép Nagyon nehéz idõszakok ezek lelkileg és úgy látom most egyikünk sincs irigylésre méltó helyzetben...viszont jönnek a hûvösebb és így sikeresebb hónapokKép
ZsuzsuKép
SziaKép

doris

SziasztokKép

Gitta: tényleg klassz a tábla, ügyes vagyKép

Andi28: Igen, a harmadikért. Az elsõ két lánykám az elsõ házasságomból van, 20, ill. 22 évesen szültem õket. Akkoriban nem voltam talán ennyire izgalomban amiatt, hogy úristen, nekem minél hamarabb baba kell, de mindkettõ 9 hónap próbálkozás után jött. Remélem most sem kell többet várnom ráKép

Lányok: köszönöm az együttérzést, én is nagyon remélem, hogy valóban toleráns lesz a fõnököm. Megpróbálok az anyai szívére hatni. Mégsem várhatja el, hogy minden este csak az ágybanfekvõ gyerekeimmel találkozzam. Még jó, hogy reggel együtt indulunk-utazunk, így legalább van vmi fogalmam arról, hogy mi történik velük.

Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Sziasztok Lanyok!

Rita! Nekem van otthon Metrodinom, HP 75-os asszem, 4 db. Szivesen odaadnam neked ha kered. Nem szoktal Pest fele jarni? Vagy Szolnok?

orsoly
orsoly

Sziasztok!

Gitta! Nagyon jó a táblázat, ügyes vagy. Ha kérhetlek, javíts át engem is: 41 ciklus, 11 cn. Köszi

Kármen!
Régen láttalak. Edelweisstõl érdeklõdtem felõled, amikor megvolt a lombik, de azóta nem tudok rólad semmit. Mi újság? Bocs, hogy lemaradtam rólad, biztos írtál.

Virág! Jovika!
Én (is) a Jánosba a BMC-be járok a Zeke dr.-hoz.
Jovika: mi a véleményed általánosságban a kórházról? Te ott dolgoztál, igaz? Vagy ismered ezt az orvost is?
Virág! Azt az orvost, akirõl te írsz, akihez már régóta jársz, õ a Jánosban a Nõgyógyászaton van? Mert a BMC-ben nem ismerek ilyen nevût. De az én orvosomat is szívbõl tudom ajánlani, ha esetleg szükséged lenne rá.
Ha van véleményetek, azt nagyon megköszönném és várom.

Egyébként a jövõ héten megyünk vissza a medd. kp.-ba vizsgálatokra, hogy kezdhetjük-e majd a köv. lombikot. Remélem minden rendben lesz.

Éva
Éva

Éva: Zeke dr.-t nem ismerem. A kórházról vagy jót, vagy semmitKép De viccet félretéve, itt is vannak jó és kevésbé jó orvosok, ami nem egyenlõ azzal, hogy aki jó, az népszerû is (sajnos).
A felszereltség-ellátottság meg abszolút változó, de össze sem lehet hasonlítani pl. egy Kútvölgyivel, vagy Országos Traumatológiai Intézettel. Állandó küzdelem van kül. eszközökért, gyógyszerekért, de azt hiszem (szerencsére) ezt a betegek általában nem érzékelik. A BMC egyébként különleges helyzetben van, így az ottani helyzet sokkal jobb, mint a kórház más osztályain.
A nõvérek meg olyanok, mint mindenhol másutt. Van ilyen is, meg olyan is. A nõgyógyászaton 90%-ban végzett szülésznõk dolgoznak, akik forgó rendszerben kerülnek a szülõszobára.
Ha vmire még kíváncsi vagy, monddKép

Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: