A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Beültetés előtt, és utáni érzések

Estike!
Hát az lh tesztben én nem bízom. De a lényeg, hogy holnap jó magas lesz a hcg szinted!!!! :lol:
Ezek már mind megvoltak. :lol: :wink: Már feladtam, jön, ha akar. :lol:

Csibe!
Katica szokott táblázatot felrakni! :wink:

Kisbuta!
Akkor Ti most kezditek is??? Mert akkor már be is előztél! :wink: De nem baj, majd követlek!!! :lol:

Szezsó!
Köszi, én is így gondoltam. :lol:

Képzeljétek, úgy bedurrantak a melleim, hogy kiesnek a melltartóból. Uram örül neki, de még a sógornőm is megjegyezte ma. Biztos a deca-tól. :roll:

KépKép
zsófikukac

Sziasztok!

Annyit tudok, hogy 2 termékenyült meg a 3 ból. Nem vagyok boldog...remélem ez a kettő szépen fejlődik...holnap 12 és fél 1 között lesz beülti, de délelőtt 10-kor még odatelcsizek, hogy mizu.

Estikee
Drukkok!!!

Én már ittam lándzsás útifűszirupot pár hónapja. :lol: Sok vita c-t is eszem , na meg a propolisz is c vitaminos....jaj...jaj..izgulok a kicsikéimért! :shock:
vizkriszisback

Vkrisz, mi is izgulunk a kicsikéidért!!+++++++++++++++++++

skrisz72

Zsófi,
nem mondod, hogy beelőztelek? :shock:
és anno nekem is nagy dudáim voltak a deca-tól. (ha a plázacicák tudnák, hogy ez a csodaszer... :lol: :lol: :lol: )

Vkrisz,
ne félj, az a kettő nagyon szuper lesz (hármasikreket meg úgysem akartál gondolom...)
Küldök nekik fejlesztőt:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
kisbuta

Vkrissz: nekem is kettő termékenyült meg, tudod? Nagggyon drukkolok Nektek holnap!!!! +++++++++++++++++++++++

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Nem tudom már kinek mit akartam írni. Bocsánat :oops: .
Bell, pirit küldöm, de még egyenlőre nagyon tombol! :lol:

Skrisz, Puszi++++++++++++++++++++++++++++++++

Babaváróknak babatapi, mensiváróknak mensiküldés, tesztelőknek zebrás teszt.

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Nem vitt el a hideg őszi szél, csak tegnap meg ma is sűrű napom volt.

Kisbuta: köszi a weboldalas tippet, majd megnézem.

Estike: Szalma társ megszólítást én is magamra vettem, de mától kiszálltam a szalmáskodásból (egy időre legalábbis), mert ma hazajött a Zuram. :)

Zsófi: cicim nekem is dinnye volt lombik ciklus alatt :) sajnos a hasam is. :?

Dezsi, :(

Nem értem, mi van velem megint, valszeg pém volt, mikroszkóp gyönyörű páfrányt mutatott, és tojim is volt, de a hőm egyelőre nem moccan. :( (Ugyanez volt az inszem ciklusban is, semmi jót nem jelent sztem. Kevés a progim, vagy mi???) Vagy csak a cisztáim repedtek meg, már erre is gondoltam. :( :roll: Ráadásul a rendes pirihez képest túl korai lenne pé, a 10. cn-on (bár ha a kis rózsaszínezést is beleszámítjuk, akkor pont időben van, a 12. napon, de azt nem szokás beleszámítani az új ciklusba, vagy igen??)

Estike, Vizkrisz, holnapra: ++++++++++++++++++++++++++++++++++

Többieknek meg amúgy is: ++++++++++++++++++

Na kidőltem. Kép

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana: ciklus 1. napja mindig az, amikor már piros jön.

Kép Jó éjt Lányok!

Kép

Kép

*puszedli*

Kisbuta
Valóban nem szrettem volna 3-as ikreket. 8)

Puszedli
Neked hány sejtes babókat ültettek be?Hányadik nap a leszívás után?Miket szedsz, csinálsz???
Mennek a babatapik neked is ám!!! :D

Rana
Hát a hőnek valóban magasnak kellene lennie... :shock:
De láttunk már össze-vissza ciklusból is babót. :shock: :lol:
vizkriszisback

Vkrisz: 3 naposan kaptam vissza a Babókat, 8 sejtesen.
Femibiont, vasat, MagneB6-ot és folsavat szedek. És pihenek. :D
Drukk, ügyes legyél! :wink:

Kép

Kép

*puszedli*

Krisz! Nagy drukk mára, hajrá ikrek!

Rana! Enyém apa is megjött tegnap este, de ma megy is vissza. Gyerekem olyan programot talált nekünk, hogy nem fogok szomorkodni. :lol:

Zsófikám, nem tudom. Egyes agyalapi betegségek bekavarhatnak, én úgye pajzsmirigyes vagyok. :shock: Könnyen átvághatott a teszt.

Csibe, jó, hogy megint itt vagy! :lol:

Lányok, mindenkinek köszi drukkokat. Mennem kell. Szép napot!
estike66

Jó reggelt,

Baba
azért küldjed csak hozzám, mert nálam semmi jele!

Estike
nagyon várlak, hogy mi is lett az eredmény
++++++++

Puszi, Krisz, VKrisz
+++++++++++++

Csibe,
na hol jártál elveszett kiscsibém?:)
örülök, hogy újra vagy
Tábla szokott lenni, csak Katica régebben járt erre felé

Mindenkinek szép napot.
Vendég

Vizskrisz!
Elég lesz a két baba is!!! Nagyon szorítok!!!++++++++++

Esti!
Szomorkodnotok tuti nemkell, mert szerintem sikerült!!! :lol: ++++++++++++++++++ Mikor jössz az eredménnyel?
Lh teszt engem már csapott be.

Baba!
Ide is küld pirit légyszi!!! :lol:

Rana!
Lehet korai pé, szerintem. A hormonok bekavarhatnak. :roll: Pattik? Fogad?

Kisbuta!
Hát Te kezded a stimut, nem? Ezért előztél be.

KépKép
zsófikukac

Zsófi,
először hozzám, én stoppoltam le :D :wink:
Vendég

Ok. De mivel elfogy hétfőn a decapeptylem, legkésőbb holnap küld tovább!!! :lol:

KépKép
zsófikukac

Kép

Estike, ma teszteltél???? Remélem, zebrával jössz!!! +++++++++

Zsófi, fogam okés, tegnap kiszedték a varratokat, doki szerint szépen összeforrt. Pattik elmúltak, mintha elfújták volna őket. Szóval talán a pé miatt voltak. Viszont ez a hő nagyon aggaszt..... Már a második ciklus, amikor nem megy fel (az előző inszemest is beleértve)... :cry:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana!
Én nem értek nagyon a hőhöz, de a tojcsi azért egyértelű jel, nem? És lehet, hogy megróbált megrepedni a petikéd, csak nem sikerült. :roll:
Örülök, hogy a fgoad meggyógyult és pattikák eltűntek!!! :lol:

KépKép
zsófikukac

Abban még bízom is, hogy megrepedtek, viszont sztem progeszteronhiányom lehet (az viszi fel a hőt ugye és kell a megtapadáshoz is).... :(

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana, örülök a fogadnak. Egy gond kipipálva. :lol:

Estike ++++++++++++++++++++++++++++++++++

Puszedli, jó pihenést és sok babaragit!!!

Bella, küdöm piri nénjét! Holnapra várd!++++++++++++++++

Vkrisz, gondolok rád!

Reggel 5-kor ébredtem. Azt álmodtam, hogy megjött a mensim. Kirohantam a wc-re ellenőrizni. Nincs semmi baj. :lol:

skrisz72

Sziasztok!

Én is előkerülök néha. Természetesen mindenkinek mennek a drukkok. Igazából nehéz már követni titeket, mert rengeteget írtok, de szoktalak olvasgatni titeket és ahogy látom rengeten új tag is van.
Ne haragudjatok, hogy nem írok személy szerint.

Mi most egy picit náthásak vagyunk, de semmi komoly, amúgy szépen cseperedik a lány, már majdnem 7 kiló.
Valahogy most egy pár napja felborult teljesen a napirendünk, minden olyan összevissza van most, ezért alig van időm valamire.
Remélem minél hamarabb rendeződnek a dolgok.

Hoztam két képet
Kép
Kép
szalai heni

drukkok mennek, Estikéért egészen transzban vagyok, és a Banyára váróknak üzenem, hogy van remény, mert nem csak Baba banyája megy majd valakihez, de az enyém is hamarosan odébbáll.

ma voltam vvt, de csak délután jutok be dokihoz ciklusindításra...

Kép
kisbuta

Heni,
lehet a hidegfrontot érzi ő is. Bogyim is nagyon 'felborult" mostanság. Igaz nekünk még a fogunk is jön mellette. :?
Mennyi idősek is vagytok?
Tejcsi?
.... stb

A drukkok ezerrel mindenkinek elküldve és remélem a 'légiposta" nem téved el ebben a zord időben. :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Megyünk az ikrekért. :lol:
vizkriszisback

Hajrá Vkrisz!!! Drukkolok, hogy simán menjen az ET.

skrisz72

Sziasztok!

Skrisz!
Hát nem tudom mi szar ez, de nem lószar az biztos….
Drukkhegyek 24.-re!!!! :wink:

Puszedli!
Drukkhegyek a vérvételre!!! :wink:

Szezso!
Hát persze, hogy nem vettem külön E vitamint. Most vettem egy doboz Gravidát, hogy januárig feltuningoljam a szervezetemet… Abban van E vitamin. Szerinted, az elég, vagy szedjek még külön?
Köszi a cikket. Veszek ilyet is! 8)

Zsófi!
Fentebb irtam Szezsonak, hogy vettem Gravidát. De lehet, hogy akkor meg kéne vennem az E vitamint is.

Estike!
Nagyon drukkolok!!! :wink:

Kisbuta!
Örülünk most a pirinek?

Csibe!
Köszi… ez van. :)

Vizkriszi!
Drukkolok a picuriknak! Hajrá ikrek!

Rana!
Reméljük minden rendeződik. Végülis egy a lényeg: a végeredmény!

Heni!
Végre! Végre! Micsoda csodaszép bébi! De jó látni Titeket!!!
Ebben az időben nem is csoda egy kis náthát összeszedni! Remélem Te jól vagy! De buta kérdés, mert látszik, hogy igen…
:wink: :D
dezsina

Alle, figyi csak, nálad hogy derült ki, hogy progeszteronhiányod van :?: És miben nyilvánul ez meg???

Heni, de édes kisbaba!!! :D Mennyi idős? (Nincs vonalzód... :roll: )

Vizkrisz ++++++++++

Estike, teszteltél???????

Nyulasz, hova lettél mostanság? :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana!
Estike nem tesztel, hanem vérvételre megy! :lol:

Dezsina!
Hát nem tudom mennyi E vitamin van a gravidában, majd otthon megnézem, mert azt szedem én is. Napi 400 mg mehet, tehát, ha mondjuk 200 van a graviban, akkor vegyél 200 mg-os E vitamint! A bőrnek is jó tesz ám, mert a sejtosztódást, regenrálódást segíti! :lol:

Krisz!!!
Hajrá ikrek!!!

Skrisz!
Hát persze, hogy nem jött meg. Nem is fog még úgy 9 hónapig. :wink: :lol:

KépKép
zsófikukac

Ja, akkor most nem zebrát kívánok neki! :roll: :wink: Csak kezem-lábam csuriban! (de én nagyon úgy érzem, hogy sikerült neki!!)

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Na megtaláltam a képet arról, amikor dinnyéim voltak: :lol:

Kép

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana, te jó ég!!! :mrgreen:

skrisz72

Sziasztok!

Vkrisz: jujj, de szuper, hajrá! :lol:

Kisbuta: akkor neked is elkezdődik :-D izgi..

Heni: milyen szép kisbaba, nagyon aranyos :-)

Rana: na, szerencsére a fogad rendbejött, ennek örülök. Milyen hőmérőd van? Ugye nem digitális? Nekem különben pont az a bajom, hogy túl magas a hőm, pedig még csak a ciklus 1 felében vagyok. Nem cserélünk? :-D
Ez a kép…De lökött vagy!! :lol:

Csibe, jó, hogy benéztél :-D

Skrisz, Puszi: boldog gömbölyödést! :-)

Estike: mikor lesz már valami hír???? :-D bár úgyis tudjuk, vagy inkább érezzük az eredményt :wink:

Zsófi: drukkolok, hogy bevonuljon végre a vöröshadsereg :lol: nem tesztelsz egyet? Hátha :P

Bella: Neked is!!! :-D

Petne: mizujs? Semmire nincs időd, mióta otthon vagy, ugye? :-D csak azért, mert ez így szokott lenni :-D

Dezsi: egyetértek Zsófival, mehet mellé még 400 mg. Szedheted folyamatosan is, vagy 3 hét szedés, 1 hét szünet, én úgy szoktam, hogy a mensi alatt nem szedem. Vagyis inkább szedtem, most 100 mg-ot eszek csak.
Eisprungot is támogatja, meg a luteális fázist is.
Hányadik napon kezdődik a barnázás/pecsételés? Mert akkor lehet úgy kéne nézetni progeszteront, hogy előtte való nap, meg utána 2x. Szokták így is, hogy lássák a tendenciát. Vagy még a prolaktint is meg lehetne nézni, de nem a 3. napon, hanem a progeszteronnal együtt.
Én is tervezem, hogy újra vedelni fogom a lándzsás útifűszirupot, meg a C vitaminon is gondolkodom :roll:

Csóközön

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso, digitális van, miért? :roll: De REMÉLEM, hogy rossz. Nem vízálló, de egyszer lemostam (fertőtlenítés céljából), akkor két napig se kép se hang nem volt. Aztán gondolom megszáradt, mert megint jó lett, csak a a kétperces sípolást hozza nagyon gyengén azóta (csak denevérek hallják meg)... Meg túl alacsony hőket mér... :evil:
Ja, küldjél már át egy kis hőt légyszi, 3-4 tized fok is jöhet....

A PROGESZTERONHIÁNYT MI MUTATJA????????????????????????????

A luterális fázis az az első vagy a második fázis?? Nem bírom megjegyezni.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

bocsánat, van vonalzón, csak elfelejtettem kijelölni

köszönöm a dicséreteket

hajnóca:
már elmúltunk 4 hónaposak
tej már hat hetes kora óta nincs, azóta tápszer van, meg már kapott tejpépet, és egy két gyümölcsöt is kóstolt már
egyébként elég régóta képződik neki a foga, már bármikor kijöhet

Dezsi:
persze, hogy vagyok
örülök, hogy így feldobtalak

most sietek befejezni az ebédet

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Dezsi,
részemről örülünk neki, mert akkor ciklusindítunk ma, de csak délután 3-4 körül jutok be a dokihoz.

addig mindenkinek drukk!

Rana, és azokkal fel tudtál állni...? :shock:

Kép
kisbuta

Rana: luteális az a második fele :-)
Próbálj meg elemet cserélni a hőmérőben, lehet, az a baja. Vagy az áztatás nem tett jót. Van nem digitális otthon? Azzal mérj szerintem.
Hogy érted, hogy mi mutatja a progihiányt? A hő a legkevésbé. Mensi előtti több napi barnázás, pecsételés utalhat rá. Vagy ugye ha nincs pé, akkor nincs progeszteron sem, ez a ciklus hosszában is megnyilvánulhat.
De csak a vérvétel tud biztosat mondani. Vagy nem ez volt a kérdés? :roll:

Nyisd az ablakot, 3 tizedet odairányozok holnap reggelre :-D

SzezsoKép
KépKép
szezso

Rana,
http://www.vitalitas.hu/olvasosarok/onl ... /4/PMS.htm

Heni,
Tünde egy tündér. :D
A fogacskát magunkra értettem. A hidegfrontot viszont Bogyika és a nővérem 2 hetes kislánya Fanni is megérzi. De újabban én is. Migrénszerű, hányingeres fejfájással.

Vizkrisz,
a legújabb kismamink ikrekkel. :wink:

hajnoca
Dunakeszi

Rana,
a hőskorban én is hőmérőztem digitálissal, azt mutatta, hogy nem volt pém, és még abban a hónapban terhes lettem az első babóval. Szóval nem tudom, azóta nem bízok digitális hőmérőben én sem, szerintem amikor már kicsit gyengül az elem, nagyon megbízhatatlan, hogy mit mér...

Kép
kisbuta

Szezso!
Tegnap teszteltem. :oops: Csak azért, mert eddig a teszt után mindig megjött. Hát most nem. :evil: Ja persze nega. :roll: De nem is számítottam másra, hiszen T megmondta, hogy esélytelen. Piri sehol. :?

Rana!
Biztos merül az elem, nekem akkor adott ilyen hangot. :wink:

Most elbizonytalanodtam, ebben a hónapban én is digitálissal mértem, illetve mindig, de most először nem mutatott pét. :roll:

KépKép
zsófikukac

Zsófi/Bella, ne vesszetek össze!Amennyi tegnap volt, az kettőtöknek is elég.De már elkezdtem a Clostit, így mondtam, lassan indulhat hozzátok.Jó ?

babaimádó
Kép
babaimado

Legyekmami hírek:

"Mami Hírek!

Túl is vagyunk! Flóra 2900 gr, 54 centi, Danika 3200gr 53 cm és gyönyörűek!Még őrzőben van, holnaptól osztályon! "

Most délelőtt születtek császárral! Jó nagy babócák!!! Itt is gratulálok Mami!!! :lol:

KépKép
zsófikukac

Baba!
Ja Belléval már megegyeztünk! :lol: Küldi tovább nekem. Fénypostával! :lol:

KépKép
zsófikukac

Estike, teszt?

Hőmérőzésre a digitális hőmérőt használjátok!!!

babaimádó
Kép
babaimado

hajnoca:

a fogat én is magunkra értettem, hogy már egy ideje képződik neki, mondta a doktornénink

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Zsófi:
"Tisztelt Doktor Úr!
Már többször írtam Önnek, több alkalommal is megfogadtam tanácsait, amit utólag is köszönök még egyszer.
Endometriozósban szenvedek, III. fokú, teljes medencében kiterjedt hegszövetekkel. Volt laporoszkópiás műtétem, 3 hónap Gnrh injekció kúrám, és egy sikertelen lombik beültetésem most augusztusban. Azóta érzem, hogy újra visszatért az endo, igen erős fájdalmakkal, a hónap minden napján. Szeptember hónapban, voltam orvosnál, és az orvosom inszeminációt javasolt, amit meg is csinált 10.10-én. Ez igen meglepő pozitív eredménnyel zárult: 5 hetes és 7 napos terhes vagyok, a petezsák jól látszik uh-on. Doktor Úr lehetséges ez? ilyen fokú endometriozis mellett lehet vki terhes?

Kedves Kata!
Először is gratulálok! Ez a dolog az endometriosis történetében szerencsére többször előfordult már. Ez egy ilyen betegség. Erős endoemtriosis mellett is teherbe lehet esni. "

Baba: nem azt akartad írni, hogy ne használjátok a digit hőmérőt? :roll:

SzezsoKép
KépKép
szezso

legyekmaminak hatalmas gratula a nagycsaládhoz.
lehet, hogy változtatnia kellene a nicknevén?! pl. nagyonmami :D

Mi készülünk a játszóra úgyhogy minden résztvevőnek és távollevőnek is pussz. :D

hajnoca
Dunakeszi

Szezso!!!
Köszönöm! :lol: Olyan aranyos vagy! :D

KépKép
zsófikukac

Legyekmami!!! Hurrá, nagyon sok boldogságot kívánok nektek, és mielőbbi felépülést a császár után. Puszi a babáknak! :D :D

skrisz72

Estike, nem győztelek várni, mennem kell... Azért nagyon drukkolok!!!

Kép
kisbuta

Estike hány órára megy vérvételre? Tudja valaki?

skrisz72

Én sem tudok tovább várni Estikére. Bőrgyógyihoz kell mennem. Egy hülye szemölcs nőtt a jobb gyűrűsujjamon a körmöm mellett. :evil: Leszedetem.
Estikének nagyon szorítok!!!!

KépKép
zsófikukac

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: