Szép jó reggelt!
Köszi a drukkokat!El is kelnek a 3 prüntyőkémnek!!!Azt hittem azért több lesz most, de a doki szerint reméli a minőség legyőzi a mennyiséget.

Most is nagyon örült, hogy az lh szintem nagyon jó volt a 10. napon..hogy ez mit számít...nem tudom.
SKrisz
Mennek a babatapik!!!!
Én már most olyan vagyok mint egy hordó.

Biztos a sok víz a pocimban...na iszok is majd, hogy lemenjen...micsoda logika???
Estikee
Neked is mennek drukkjaim.Jól vagyok...kicsit fája pocim de nem vészes egyáltalán, van 1-1 csöpp vér is a punkció után.Hasam mint mondtam egy hordó...de én nem bánom, ha sokkal sokal nagyobb lesz a végén!
Nem mentem ma mégse suliban, tegnaptól táppénzen vagyok...így a biztosabb.
Kukac
Pirivel mizu???
Böngésztem a neten, hogy mivel lehetne segíteni a beágyit a kövi napokban és hát a régi ismerősről találtam (számomra)új infókat:
"Alchemilla vulgaris = palástfü (Frauenmantel)
A palástfü segíti a méhnyálkahártya felépülését a medence vérellátásának serkentése által és ezzel pozitívan támogatja a beágyazódást. Ezen kívül hatásosan alkalmazható PMS ellen is, azon az úton is, hogy palástfü teába áztatott törölközöt teszünk a feszülöen fájó cicikre. Különösen alakalmas túlsúllyal küszködök (mint PCOS-ban szenvedök) ciklusának szabályozására.
Tea vagy globulusok formájában fogyasztható a ciklus második felében a tüszörepedéstöl a mensig.
Teából napi 2-3 csészényit kell inni az egész napra elosztva.
A tinktúrából 2 x 7 cseppet kell fogyasztani. 20 ml hónapokig elég."
Puszi mindenkinek!!!Majd jövök...