A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Beültetés előtt, és utáni érzések

Bella! Van egy munkatársnőm, aki minden karácsonyra összeállít egy kosarat a szüleinek. Nekik is minden megven, már nincs szükségük semmire. Ezért a kosárba olyan (luxus) cikkek kerülnek, amit azért nem vennének meg maguknak. Állítólag ez nagyon bejön a szülőknek. Csak egy ötlet volt.
estike66

Estike, Szezso!
Köszönöm. :oops:

Estike!
Biztos jó jel, babásak is szoktak görcsölni!!! :lol:

Szezso!
Akkor megnyugodtam. Csak már szeretném folytatni. Kis türelmetlenke vagyok. :lol: Hát azt nem tudom abba a hozzászólásban mi volt, majd mindjárt elovasom. De tény, hogy az urammal megbeszéltük az idei bálon tuti babás leszek. :lol:

Vizkrisz!
Ezek szupi eredmények, örülök Nektek!!!

Puszikismami!
Hogy vagy??? Drukk!!+++++++++

Skriszkismami!!!
Neked is drukk!!! A lényeg, hogy bent vannak és ott is maradnak! :lol:

KépKép
zsófikukac

Bella!
Hát nehéz kérdés! Én a férjemre szoktam hagyni, hogy ő találja ki. Én meg az én szüleimnek. Tavaly anyós kenyérsütőgépet kapott, após vmi jófajta pálinkát poharakkal és egy elektromos mérőszalagot. Apukám madáretetőt, anyukám kozmetikumokat, olyat, amit magának sajnál megvenni. Idén apukám vagy borhűtőt vagy újságelőfizetést kap, attól függ tesómék beszállnak-e. Többieknek még nincs ötlet.

Ja és szerintem jó ötlet még egy wellnesshétévége is. Csak kicsit húzós. :roll:

KépKép
zsófikukac

Sziasztok.

Ditke:köszönöm a hiányolást,jól esett!!!! Miújság hogy vagy?

Zsófi:én is megnéztelek,tényleg szép és csini voltál,vagy!

Rana:remélem egyre jobban van a pofid!

estike:hát hidd el nem olyan jó magasnak lenni.Én már csak tudom a 180cm-el.
Hogy vagytok?
Egy kicsit lemaradtam mint mindig.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára melánia 2008.11.11 11:31-kor.
melánia

Ja, egyébként mindig próbálok nektek írni de mostanába küldéskor elszáll az üzim.Nem tudom hogy miért. :twisted:
melánia

skrisz:akkor hajrá 3 babóka.Nagyon szoritok hogy sikerüljön!!!!

krisz:holnap punkció!!!! Majd gyere a hírekkel! Legyen sok sok sejtikétek!!!!
melánia

Skrisz, Puszi és Estike:
Mega-giga babaragacsok!

Vkrisz, Zsófi: t.növelő +++++++++++++++

Nyulasz, nem könnyű, neked is küldök türelem-drukkot!

Rana, nekem mindig magas az LH-m, és nincsenek olyan ragyáim...
amúgy tényleg gázosak ezek a félremérések...

Bella, én egy könyvet vettem anyósnak, amiről tudom, hogy nagyon fogja szeretni. Amúgy úgy vettem ajándékokat, hogy elindultam, jól rákoncentráltam a rokonságra, és hirtelen eszembe jutott, hogy kinek mi lenne jó, néha úgy, hogy megláttam valamit. Mondjuk nálam főleg anyagi korlátok vannak, idén eldöntöttem, mi az a maximum összeg, amit ajándékozásra tudok költeni. Nem sok, de sajnos a lombik elég költséges hobbi, nem is beszélve az építkezésről...

Dezsi, meg mindenki, akit kihagytam: SZÉP NAPOT!

Melania, szerintem küldés előtt jelöld ki a szöveget, és nyomd meg egyszerre a Ctrl és a "C" billentyűt, csak utána kattints a küldés gombra. Így ha elszáll, akkor nem kell újra beírni, hanem megnyomod a Ctrl és a "V" billentyűt egyszerre, és megjelnik a szöveged. Én így szoktam.

Kép
kisbuta

Estike, Skrissz: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Zsófi és Vizkrissz: hajrá, csak így tovább++++++++++++++++++++

Bella: lábáztató-masszírozó? :shock:

Melanie: örülök, hogy "látlak"!!!!!

További: Kép

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Sziasztok,
bekukk az ebédszünetben :)

Skrisz, Puszedli, babaragik mennek ++++++++

Baba, fránya mensi, meglátogathatna már :evil:

Bella, üdülési csekk? Ajándékutalvány? Valamilyen bérlet fürdőbe, wellness-re? Könyvcsomag? Nekünk anyós fel bejött (volna, ha nem kölcsönbe kapja) Müller Péter könyvei, vagy anyu pl. Tolvaly Ferenc könyveit is nagyon szereti.

Estike, nekünk 2 kivételével már minden ajándék megvan :wink: Ez is sokkol?

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Alle: te hogy vagy?

Babim: mensi odaért már végre?

jujj Lányok, én még nem vettem meg senkinek az ajándékot karácsonyra! De még gondolatban se! :oops: :( :oops:

Kép

Kép

*puszedli*

HAli Csajok!

Mennek a drukkok!!!!!!!!!!!

Karácsonyi vásárlás???? Hm...

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Én is elkezdtem már a karácsonyi vásárlást. Sőt, diabetikus szaloncukrot is vettem :lol: :lol: :lol: .

Puszi: neeeeeeeeeeeeeeem :cry:

babaimádó
Kép
babaimado

Mennyi ügyes kislány van az én társaságomban! :D

Ha valaki, én aztán igazán szeretem a kerácsonyt. Magánál az ünnepnél is sokkal jobban imádom az ünnep előtti készülődést. Első lépés elkészítem az adventi koszorúkat, általában többet is, egy mindig jut a munkahelyemre is. Aztán elkezdem feldíszíteni az egész lakást, egy picit a kertet és párhuzamosan vásárolgatok, csomagolok, dugdosok. Közben megsütöm a fára való összes mézeskalácsot, amiből minden évben szép díszdobozokba is kerül, ez szintén ajándék. Számomra ettől szép és meghitt a karácsony. És igen, rosszúl vagyok, egy csomóba ugrik a gyomrom, amikor október közepén, végén megjelennek a karácsonyi dekorációk, reklámok stb. Évről-évre azt sugalják, hogy én nem jól csinálom, lemaradtam stb.
estike66

Estike!
Már hogy maradtál volna le??? A karácsonyi készülődés, várakozás időszaka az Advent. Én csak az első vasárnap előtt azoktam a lakást feldíszíteni sé akkor kerül ki a kerti kapura is a világítás. Én is szoktam sütni a fára mézeskalácsot, mert csak természetes anyagból vannak a díszek. :wink: Fa, szalma, toboz, mézeskalács. :lol: Tavaly sógornőm kislánya (akkor volt kb. 20 hónapos) Szenteste már elég éhes lehetett, megállt egy mézeskalács dísz alatt és elkezdte enni! :lol: Olyan édes volt.
Szerintem ez az egész karácsonyi őrület már októberben csak a hülye kereskedők miatt van!!!! :evil:

Én is csak azért gondolkodom már most az ajándékokon, mert decemberben vizsgaidőszak és akkor kevesebb időm van tanulás mellett. :roll:

Baba!
Köcsög piri kapja be!!! Kép

KépKép
zsófikukac

Zsófi! Mi van? Most megjött? :shock: (a kukac az nagyon édes)
estike66

Köszi az ötleteket.

Alle,
fürdővárosban laknak, nyáron idegenforgalommal foglalkozunk, így akkor tuti nem mennek nagyon sehova, üdülési csekket az idén el sem fogadták.
Ajándékutalványt tavaly kaptak, olvasni pedig nem olvasnak olyan sokat.
Szóval röviden tömören ennyi!:)
Vendég

Hanna,
nektek ott van az ajándék a pocidban, és már elvileg talán a fa alá is be tudjátok tenni, illetve mellé :wink:
Vendég

Sziasztok!

Mindenkinek küldöm a drukkokat++++++++++++++++++++++

Karácsonyi ajándékok? Hát igen. Nekem van egy kolléganőm, akinek már augusztus, szeptember környékén becsomagolva állnak a szekrényben a karácsonyi ajándékok. Borzasztóan irigylem ezért, mégsem követem a példáját. Egyszer megtettem, és nagyon jó volt, hogy a tömegben én csak a kezemet dörzsölgettem kárörvendően. Sajnos azóta nem sikerült ezt teljesítenem még egyszer. Most sem tudom, mi lesz, mert még az ötletek sincsenek készen a buksimban. Sokat mászkálni, nézelődni meg sajnos nincs már energiám. Majd én is a fa alá-mellé teszem Julcsit :oops: :lol:

Kép
petne

Esti!
Miből gondolod, hogy megjött?? Mert sajna nem. :evil: Ezért is írtam Babának, hogy kapja be! Mármint nem ő, hanem piri! :lol:

KépKép
zsófikukac

Zsófi! Aha :D :roll:

Petné! Ha valamelyik családtagod tud szebbet és jobbat, mint Julcsi, azt küld hozzám! :D
estike66

Alle! Kis gonosz csajszi :lol:
estike66

Gyors bekukk.

Vizkrisz, nagyon jól haladsz! :wink:

Zsófi, menj nyugodtan a buliba, de tényleg ne hagyd hogy rángassanak! Mikor lesz? Érezd jól magad, lájtosan táncikálhatsz is (gondolom, pogo amúgy se lesz:) )! Jaj és tényleg nagyon csini vagy (voltál, bár az a pár kiló igazán nem számít)
Kép

Hajnoca! Süni igazi, férjem mondta (ő ért hozzá). Így duplán ari! :) Gondolod hogy a gyulladt fog is okozhat pattikat? Mondjuk a gyulladást remélem egy hete eltávolították, miért vártak volna a ragyák eddig? (Antibigyókúra meg tegnap ért véget, tehát azzal sincs összefüggésben)

Ditke, hát igen, mindig van valami, nehogy má' az ember lánya teljesen jól érezze magát. Már nem is mondom, hogy most meg a nyakamat aludtam el szánalmas módon, alig tudom mozgatni...

Lola! Írhatnál néha! :roll:

Hanna! Megnéztem a blogodat. Te oda hogy tetted fel az órát??? Én rákattintottam arra a honlapra, de nem értem hogy kell.... :roll:

Nem akarom elkiabálni, de egyelőre újabb ragyák kifejlődése megállt, és ma vagy tüszőrepedésem volt (ez a jobbik eset, a 9. cn-on :shock:) ,vagy a ciszták produkáltak vmi furát, mert ma reggel tojim volt. :oops: Persze pont most vagyok szalma, amikor talán akciózni kéne (bár már azt se tudom, hogy mi van, talán csak a hormonjaim bolondoznak velem, és megint 19. napra fog megjönni?? :roll: ). Én eddig azt hittem, ismerem a testem a jelzéseit, de sajnos ez megdőlni látszik. :(

Na mennem kell, mindenkinek küldök (tessék kiválogatni kinek mire van szüksége!): tüszőnövit, babaragit, szurikedvet vagy egyszerűen csak türelmet és vidámságot!

Kép

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Petne, Julcsi lesz a legszebb ajándék úgyis a családnak! :wink:

Estike! Hát mit látnak szemeim??? AVATAR?? :shock: :wink:

Karácsonyi ajándékok még nálunk sincsenek sehol sem. De a héten úgyis nyit az új Plaza Debrecenben, majd jól felfedezem (magamnak is! :wink: )

Na tényleg rohanok.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana: tán te is blogolsz? Hova ez a nagy kapkodás!?

Kép

Kép

*puszedli*

Rana! Messze van apa? Nem tudod meglepni? :D :D

Lola, hová tüntél? Kérünk híreket!!!
estike66

Szia lányok!

köszi az érdeklődést!aranyosak vagytok!
igazából nem szeretném fájdítani a szíveteket.nekem is rossz volt mikor én feszt keseregtem,más meg írogatta,hogy ekkora a baba.meg ez történt,meg az történt.
szóval amúgy az történt,hogy vas este elkezdtem vérezni,nem is kicsit.nagyon megijedtünk.tegnap mentünk a kaáliba,hogy akkor most mi van.5000 a hcg,na ez már jó.uh.1 baba van!!!!!csak sajna van egy kis vérömleny,és annak kell eltűnni.most szigorú ágynyugalom!gépezni se nagyon szabad,mert nem jó a hasamnak.csak pisilni kelhetek fel.hétfőn kell menni,reméljük,már látjuk a szívecskéjét,hogy lüktet!
mindenkinek ezerrel szorítok!!!
lola29

Lola,
nagyon-nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen!

És ne butáskodj (az különben is az én tisztem), nem fájdítod a szívünket, hiszen
1. mi drukkoltuk neked össze a babát, vagy már nem is emlékszel :?: ;) :lol:
2. nekünk nem a te babád kell, hanem a sajátunk, és mindannyiunknak lesz sajátja, tehát nincs mire irigynek lenni,
3. nagyon drukkolunk, hogy a baba egészségesen fejlődjön kilenc hónapig, lerágjuk mind a tíz körmünket + a lábunkról is, és igenis szeretnénk hallani a híreidet (különben is üde jelenség babáról olvasni, nem mindig csak szurikról, uh-ról és várakozásról.)

Most viszont pihenj, mert a baba még a mi kíváncsiságunknál is fontosabb. Pocaksimi.

Rana,
remélem túléled a hetet. Csüt-péntek én is szalma leszek... :(

én már bevásároltam az ajándékokat októberben, mert nem akartam a lombikos időszakot ezzel terhelni. Amúgy mindig az utolsó percre hagyom, és nem jó úgy, októberben sokkal több és eredetibb ötletem van, mint a decemberi felfordulásban.

Kép
kisbuta

Lola: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kisbuta: nagy(on)okos voltál, hogy előre megvettél már mindent!!!! :wink:

Kép

Kép

*puszedli*

Sziasztok,
Estike, miért is?
Amúgy szerintem te csinálod jól. Nekem annyira szépnek tűnik, amit írtál, olyan igazi karácsonyos, amiről én csak álmodom, de nem sikerül ilyen-olyan okok miatt megvalósítani.
Idén azért is hoztuk előre az ajándékok beszerzését, mert hétvégente iskolások vagyunk, december 13-ig lesznek órák, akkor meg már tényleg megőrülés van a boltokban. :oops:
Amit írsz, arról eszembe jutott, amikor 2006 karácsonyán már állt a házunk, de még nem laktunk bent, itt is állítottunk fenyőfát, szalmadíszekkel, nekem az volt eddig az egyik legszebb karácsonyom :)

allegrobarbaro

Lola,
legyen Hanna a példád, neki is volt vérömleny és most már a 3.trimeszterben tart. Szóval kitartás, el fog múlni a vérömleny.

Puszedli,
köszönöm kérdésed, vagyok, most talán ez a legjobb szó. Hajtás van a munkában, nem nagyon van idő agyalásra, parázásra. Lassan véget ér ez a ciklusom, majd meglátjuk, milyen eredménnyel :wink:

allegrobarbaro

Lolácska! Nagyon örülök, hogy jelentkeztél! :D No, de amit össze-vissza írtál! :evil: :twisted: Minden szóról szóra úgy van, ahogy kisbuta írta. Szükségünk van a pozitív példákra, a bíztatásra. Kérlek, ha az a csúnya vérömleny (mongyon leeee!) engedi, akkor jelentkezz minél gyakrabban!

Rana, Kisbuta! Én is megint szalma, de most nem kesergek, elvagyok, mint a befőtt. Valahogy kerül a depi. :D

Tulképp. mindenkit megértek, aki okosan előre bevásáról. Ha a nagy ráérés a végén kapkodásba torkollik, akkor az tud nagyon idegörlő lenni. Kinek-kinek hogy diktálja a vehemenciája és az ideje. Közhely, de rohanó világban élünk.

Ha most azt írom, hogy Katica, Dezsi, Csibe, akor Ti is előbújtok?

Légyszi!
estike66

Lola! Itt is csak azt tudom írni: FEKVÉÉÉÉÉÉSSSSSSS!!!!
Én a 12. hétig véreztem folyamatosan. Most pedig itt tartunk!
A vérzés nem jelent semmit! Nyugi Kismami!

Köszi Alle! :wink:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Lola, ne beszélj zöldségeket! Tessék jönni, és írni, hogy mi van veletek a kicsivel. Olyan jó olvasni, amikor valaki végre boldog közülünk! Pihengessél, ahogy Hanna is mondja.

Estike, Puszedli +++++++++++++++++++++++++++++++++

Vkrisz, drukk szerdára. Ügyes legyél!

Hajnoca, az a süni hihetetlen édes! Imádom a süniket. :lol:

Brizo, elfelejtettem válaszolni. Nem tudom hány sejtesen kaptam vissza őket, mert már nem látszottak a sejtek. Szépen összeálltak egységes labdává. :lol:

És egy jó hír végezetül: van két fagyibabánk is. :lol: :lol:

skrisz72

Skrisz, szupi!

Lola, én is Hannát akartam felhozni neked példának.Légyszi, ne írj hülyeségeket!!Tessék jönni. Hatalmas drukk.

babaimádó
Kép
babaimado

Baba, holnap reggelre ütemeztem neked piri nénit! Hajrá!!!

Off: a karácsonyi vásárlás keretében már beszereztem 1kg diót, 1 doboz mandulás süteményt, és 1 üveg mandulabort. :lol: Ajándékok sehol... :lol:

skrisz72

Puszi! Á, nem blogolok, csak csinálok egy weblapot magunknak, arra kéne minden szép és jó, mert egyelőre tök üres. :?

Estike! Apa messze (kb 100 km), meg már alszik is szegény, nagyon korán kel ilyenkor. Kép
Tök jó, hogy jó a kedved, maradjon is így (kb örökre!)!

Lola! Sajnos ilyen sokakkal előfordul, úgy tudom (csodálkoztam is mostanában, hogy milyen sokakkal!), általában semmi komolyat nem jelent, de azért pihenjél, és amikor tudsz, írjál nekünk!!!! Drukkolok, hogy minden rendben legyen!!

Krisz, ez aztán szép teljesítmény (a morulák is vagy micsodák! :lol: ) Ebből aztán mostmár tuti baba lesz!!!!

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana, remélem igazad lesz! :lol:

skrisz72

Skrisz,
jól gondolom, hogy a süni a képen egyedi a füle miatt? (kicsi fülecskéi vannak vagy csak maga a lukacska?)
Gondolom te, mint nagy természetjáró és fotós valamelyest jártas vagy ilyenben.

Lola,
tessék Hannára hallgatni .... és nagyon vigyázzni magatokra. :)

Zsófi,
szép volt a tavalyi rucid, de biztos szebb leszel az idén ...., mint kismami! :D

Rana,
bizti félidőd van - legalábbis magamból kiindulva - én mensikor szoktam kiragyásodni és sok-sok csoit zabálni. :roll:

Karácsony? Már lassan a nyakunkon, de én még csak remélni merem, hogy lesz mindenkinek ötlet. Az a baj nálunk, hogy a keresztfiam nov. 21., a sógorom nov. 14. és Fanni okt. 27.-én született. Így az ajándékokat sokszor már ellövöm a szülinapokra. .... aztán törhetem a buksim megint.
Ha úgy adódik, akkor a kétkezi - kreatív ajándéknak vagyok a híve. (tavalyelött pl. a nővéremék laminált fénykép-naptárt kaptak és kulcstartót)
Annyira változik, hogy kinek mit szeretnék venni karácsonyra vagy addigra már megkapja, hogy inkább nem vásárolok előre.
Zolika pl. moon sand-et szeretne meg persze távirányítós Ferrarit. (nem mintha a polc nm lenne tele Ferrarival és egyéb autóval.
Még Bogyikát sem tudom. Annyi ötlet lenne neki is.
Csak az a fránya anyagi ne lenne gond. :(

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Sziasztok!

SKrisz
Gratula a fagyibabókhoz!!!
:lol:
Lola
Pihengess és minden rendben lesz! :D

Zsófi
Jöjjön Piriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!Vagy legyél meglepi babás! :wink:

Na mi holnap megyünk, majd du. vmikor jövök a hírekkel...

Puszi mindenkinek!!!
:D
vizkriszisback

Sziasztok!

Látom a karácsony a téma, majd jövök én is este!!!!! :wink:

Addig egy off! Van valakinek Samsung E530-as mobilja? Tapasztalat??????

Addig is nagyon drukkolok mindenkinek!!!!!

Lola pedig nagyon jó hogy legalább tudunk rólad valamit, és az én meglátásom az hogy ne hagyd itt a lányokat, hanem bátorítsd őket!!!!!!!! :wink: :D Pihizz sokat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Akkor majd este! :wink:
Vendég

Szép napot!

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok,

Lola,
tessék szépen jönni, nagyon örülönk, hogy sikerült neked.
És tényleg hallgass Hannára ő tapasztalatból beszél.

Tegnap jutott eszembe, hogy Babának küldjük a pirit, de nekem is már meg kellene jönni, de úgy látszik a lombik nagyon belekavart, mert egyelőre semmit sem érzek.

Puszi, Krisz, Esti
+++++++++++++++

Puszi,
lábmasszírozót előző karácsonyra vettünk és azt sem használják.

Na jó nem idegesítelek benneteket tovább ezzel.
Hétvégén már én is elkezdek megint gipszezni, hogy mindenkinek jusson a karácsonyfájára.
Vendég

Skrisz! Szóval Te labdát kaptál pocidba? :D A labda, az tuti befészkeli magát! Örülök, hogy tesók mentek a fridzsibe :!: :lol:

Krisz! Drukk hegyek mára, kellemes hajcsizást!

Rana! :lol: :lol:

Bella, Baba, Puszi! Drukkokat köszi, viszont is mennek mindenkinek.

Tobika! Itt vagy?

:shock:
estike66

Bella, hányadik nap?

babaimádó
Kép
babaimado

hahó
megírtam mindent.és lemerült a gépem.szóval nagyon aranyosak vagytok,ok.maradok,és írok.amúgy is olvastalak titeket.
remélem hétfőre eltűnik a csúnya hematóma,és ott fog dobogni a kicsi szíve.
mindenkinek ezer drukk!!!!
lola29

Lola! Ezek szerint hétfőn uhuztok? Drukk hegyek, pihizz!

Hanna mondta, fekvés, fekvés, fekvés..........
estike66

Baba,
32., de nekem már előző héten szokott fájni a hasam, most meg semmi jele sincs. És eddig normálisan működött mindig.
Vendég

Bella, meg fog jönni.

Éljen az új vonalzó!

babaimádó
Kép
babaimado

Bella!
És van esély spontán babára??? mert akkor lőhetnél egy tesztet! :wink:

Vizkrisz!!!
Kép
Drukk, hogy sok szép tüszőt és petét szívjanak le!!!!

Puszi, Esti, Skrisz!!!!!
Babaragacs kismamik!!! :lol: Rajtatok a Világ szeme!!!

Hajnoca!
Köszi! :lol: Majd megmutatom az ideit is! :wink: Babásan!!!

KépKép
zsófikukac

Zsófi,
a mi esetünkben erre nincs esély.
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: