Gyors bekukk.
Vizkrisz, nagyon jól haladsz!
Zsófi, menj nyugodtan a buliba, de tényleg ne hagyd hogy rángassanak! Mikor lesz? Érezd jól magad, lájtosan táncikálhatsz is (gondolom, pogo amúgy se lesz:) )! Jaj és tényleg nagyon csini vagy (voltál, bár az a pár kiló igazán nem számít)
Hajnoca! Süni igazi, férjem mondta (ő ért hozzá). Így duplán ari!

Gondolod hogy a gyulladt fog is okozhat pattikat? Mondjuk a gyulladást remélem egy hete eltávolították, miért vártak volna a ragyák eddig? (Antibigyókúra meg tegnap ért véget, tehát azzal sincs összefüggésben)
Ditke, hát igen, mindig van valami, nehogy má' az ember lánya teljesen jól érezze magát.
Már nem is mondom, hogy most meg a nyakamat aludtam el szánalmas módon, alig tudom mozgatni...
Lola! Írhatnál néha!
Hanna! Megnéztem a blogodat. Te oda hogy tetted fel az órát??? Én rákattintottam arra a honlapra, de nem értem hogy kell....
Nem akarom elkiabálni, de egyelőre újabb ragyák kifejlődése megállt, és ma vagy tüszőrepedésem volt (ez a jobbik eset, a 9. cn-on

) ,vagy a ciszták produkáltak vmi furát, mert ma reggel tojim volt.

Persze pont most vagyok szalma, amikor talán akciózni kéne (bár már azt se tudom, hogy mi van, talán csak a hormonjaim bolondoznak velem, és megint 19. napra fog megjönni??

). Én eddig azt hittem, ismerem a testem a jelzéseit, de sajnos ez megdőlni látszik.
Na mennem kell, mindenkinek küldök (tessék kiválogatni kinek mire van szüksége!): tüszőnövit, babaragit, szurikedvet vagy egyszerűen csak türelmet és vidámságot!