Sziasztok Lányok! Jó reggelt!
Köszönöm mindenkinek a jókívánságokat és a bíztatást az elhatározásomhoz. Nagyon jól esett, fõleg mivel nem volt könnyû meghozni ezt a döntést. De most már (majdnem) teljesen átállítottam az agyam és nagyon remélem, hogy ha babát nem is hoznak majd ezek a hónapok, de lelkileg mindenképpen jót tesznek.

Egyébként pont tegnap mesélte a barátnõm, hogy egy kollégája meg a felesége már nagyon régóta próbálkoztak és a lánynak mindenféle gyógyikat kellett szedni, de nem sikerült. Majd ahogy lenni szokott, mikor már megunták a dolgot és abbahagytak mindenféle gyógyszerszedést a lány babás lett.

Elárulom, titokban kicsit én is reménykedem.
A gomba témához:
Szerencsére nekem ilyen bajom még nem volt, de a nõvéremnek szegénynek annál inkább. Ha uszodába, strandra, szaunába megy, rögtön elkap valamit, ezért aztán kifejlesztett egy dolgot, ami nekem elõször elég bizarrnak tünt, de neki jól bevált és uszodába is mehet. Szóval azt csinálja, hogy mielõtt úszni megy, betesz magának egy tampont, aminek a végére Canesten kenõcsöt ken, majd úszás után kiveszi. Eddig nagyon jól bevált.
Hurki
Azokban a hónapokban, amikor anov ciklusom volt, mindig volt középidõben nyák (olyan amilyennek lennie kell, hosszú, nyúlós), sõt a 18. nap körül a hõm is elkezdett felfelé menni, de csak nagyon csigán, viszont szépen elérte a 37 fokot.
Szóval sajnos olyan is van, hogy minden jó tünetet észlelsz magadon, még sincs normális peteérés.
Az elsõ dokimban a hormoneredményem miatt (FSH-LH arány 1,8) felmerült a PCO gyanu is, bár rögtön mondta, hogy mivel magas vagyok és vékony, a hajam se hullik, ezért nem túl nagy a valószínûsége. Azóta kiderült, hogy tényleg nincs PCO-m, de a ciklusom hasonló volt, mint a Tiéd. Úgy tûnik, elégtelen peteérésnél is van nyák, meg minden, csak éppen baba nem.
Bera
Sajnálom, hogy a férjednek ilyen sok gyógyszert kell szednie. A belgyógyász doki biztos tud majd segíteni. Az mindenesetre jó, hogy akciózhattok.
Bogár
A 10. napon 16 mm-es tüszõ nagyon jó. Húzzatok bele és ne add még fel!
Puszi: Zsuzsu