Orsoly
Nincs túl sok idõm, de..
Sajnos nincs igazad, ugyanis Te azokkal példálózol, akiknek már sikerült. A rokonodnak sikerült 3 gyerkõc, rögtön, de lehetett volna gond. Gondolj bele.
Gondolj egy szimpla 20-35 éves nõre, aki még nem szült, 2 részre osztom a lehetõségeket:
1.Rendszertelen a ciklus:
A hormonhiány lehetõsége fennáll, nem biztos, de mindenre fel kell készülni. Ez az én alapelvem. Mivel a hormonok értéke ingadozhat, így akár azonnal is szülhet, csak a szerencsétõl függ semmi mástól, ha rögtön sikerül, ez biztos. Így lehetséges, hogy a rendszertelenül is szülnek.
Nézd pl. Nellit, már van egy gyönyörû kislánya, és most úgy tûnik hormongondjai vannak.
A stressz meg letiltja a tüszõrepit, és nemcsak régen, most is. Ha figyeled a híreket: a meddõ házaspárok száma egyre nõ és szerintem ez a stresszel is betudható.
2.Rendszeres mensi:
Itt igaz, lehet hogy felesleges a hõmérõzés, de még ekkor is lehet gond, és ha 1%? Akkor 1, de inkább mérje 1 hónapig - igaz 3 hó ad biztos eredményt -, de a jó orvos már ebbõl látja a helyzetet.
Ha csak úgy lesz terhes bárki is, hogy a hormonjai nem megfelelõlek, tudod mi lesz a vége... Kinek van erre szüksége? Szerintem senkinek, és utána már egyre nehezebb lesz, és a lehetséges elzáródásról, gyulladásokról nem is beszélve.
Szóval akármennyi is a %, jobb figyelembe venni.
Ha lányom lesz, és utána az utódok, náluk biztos nem lesz vetélés (hacsak nem genetikai ok), mert én mindenre fel fogom készíteni, az biztos, és nem utána fognak keseregni, hanem elmennek minden vizsgálatra, és nem huszonéves korban, hanem már elõtte.
Jó lenne, ha egy orvos erre járna és vagy Téged, vagy engem megerõsítene.
Nikie