A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Moni! Annyira nem sürgös. Azert koszi. Kép
Virag! En mar lassan egy eve jarok dokihoz, miutan nagyon rendszertelen (remelem mar csak volt) a mensim. A paromat viszont meg nem vizsgaltak. De nekem is megnezik most a hormonokat, mert a ciklus 2. feleben meg nem volt. Remelem velem sem lesz ezen a teren semmi gond, de a lenyeg, hogy a paromnal minden rendben legyen. Kép
Andy! ha ilyen viszketes nem volt eddig, akkor remeljuk csak egy egyet jelent. Kép
andi28

VirágKép

Jaj de jó hogy hiányoltatok olyan jól esett.
Én most vagyok a 6cn-ennn és nemtudom hanyadik próbálkozáson Kép
Igaz már régóta próbálkozom de az utóbbi idõben lazítottam egy kicsitKép
HOL LAKIK Edi???????
Jaj olyan jó lenne már elmenni egy talira,egy kicsit dumcsizni veletek.
Nagyon hiányoztatok ám ti is nekem,majd meg õrülök hogy nincs netem.
Az öregedésrõl annyit ha beleszólhatok hogy lassan én is a harmincadik évemet taposom és kétségbe vagyok esve hogy nem leszek öreg kismama.
Meddig lehet az ilyesmit halasztgatni,mert az én szerelmem annyira fél az apaságtól(szerintem) mert már más oka nincs rá,hogy már beszélni sem akar rólla,de viszont szeretne apuci lenni.
Majd ha megint lelép ez az agyament górém akkor irok még nektek meg olvasgatlak titeket hogy mindent tudjak az ujjakról is.
Amint tudok jövök csajokKépKépKép

Puszi
Alice
Alice

ALICE: a tali Maglódon lesz, ha a mail címemre (rákattintasz a fent látható vonallal aláhúzott névre - ha tudtad akkor bocsi!) írsz egy címet (ha neked nincs, a férjedét) elküldöm emilen az útvonalat, amit Edi írt le.
Az évek száma miatt nem érdemes aggódni,a babucinak ugyanis tökmindegy, hogy az anyukája 29 vagy 32!Kép
Virág
Virág

Andi,Virág!
Már volt ilyen máskor de csak mensi elõtt. Most meg ahogy felment a hõm egybõl elkezdett viszketni. Reméljük jó jel.

Alice!
Én már azt hittem babás vagy azért tüntél el így.

Karmen!
Elküldtem megint, de remélem már jó címre.

Puszi

Andy
Andy

Nelli!

Nekem egyszer nem múlt el a mensim, és akkor az orvos napi min 1000g c vitamint írt fel. Kicsit mulatságos, de tényleg elmúlt tõle.

Marcsi
Nelli

köszi Orsoly!

Marcsi
Marcsi

NIKIE:érdekes a cikk! Én szerencsére csak nagyon rövid ideig dohányoztam vagy 10 éve, de ilyenkor arra gondolok, még mi mindennek lehet hasonló mellékhatása, amirõl nem tudunk.
Virág
Virág

Marcsi!

Köszi az infót! Ha a doki nem mond semmi különöset, csak hogy várjak, akkor kipróbálom. Sõt, mindentõl függetlenül kipróbálom! Ártani nem árt!

Nelli
nelli2

Szió Virágocska! Kép
Ne is cigizz, én sem tettem sosem (ill.pár szál azért volt néhány éve), de szüleim sem dohányoznak. Azért õk is biztos hatással voltak rám.

Alice Kép Te is gyere a talira.

Andi28 Kép
A vérvételnek, de biztos tudod, a köv. mensi elõtt 7 nappal kell történnie, csak így értékelhetõ!

Moni Kép
Jó hogy jössz a talira, sok lesz a süti tényleg, a krumplisali fincsi lehet. Majonézes?

Nikie
nikie

Virág

Gyógysterrel tényleg 28 napos volt, elõtte gyógyszer nélkül volt 24. bocs ha félreérthetõ voltam.

Nelli

AHA! Most már tudom az én mensim miért nem jön. Véletlenül hozzád költözött be. Irányitsd át légyszi hozzám.
Azért remélem hamar befejezõdik nálad. Kellemetlen ha sokáig van, remélem azért görcseid nincsenek.

Egcsi
egcsi

Egcsi!
Nagyon szívesen. Görcseim nincsenek, de nekem amúgy sincs.
Nekem is 3 hétre jött meg. És milyen sokáig tart!
Terhes nem lehetsz?

Nelli
nelli2

Lassan megyek mert még el kell intéznem pár dolgot! Mindenkinek sok puszi,
találkozunk holnap!Kép
Virág
Virág

NikieKép
Ezt nem kellett volna...Kép Évek óta próbálom a cigit elhagyni - persze terhesen nem fogok cigizni - de elõtte nem akarom már abbahagyni. (konkrétan azért, mert így is elég stresszes vagyok, és attól félek, hogy a leszokástól még stresszesebb lennék, és persze ez is rontaná az esélyeket.) Egyébként, a statisztika: minden napi 10 szál cigi, 5%-kal csökkenti a teherbe esés esélyétKép Tehát nekem a napi 20 szál komoly nehézséget jelentKép Viszont, ha végre egyszer sikerül, úgy tudom, hogy leginkább a harmadik hónaptól veszélyes a babára. Mikor azt hittem, hogy terhes vagyok, azonnal le tettem a cigit, és érdekes, hogy akkor nem is volt olyan nehéz megállnomKép, persze mikor kiderült, hogy tévedés, rögtön rám tört a nikotinéhség és az elsõ utam a dokitól a cigiárushoz vezetettKép

Andi28Kép
Az én párom, szinte belebetegedett a matyivizsgálatba, annyira félt tõle. Nagyon nehezen szánta rá magát, és húzta-halasztottaKép. Persze amióta megvan a szinte tökéletes eredményKép, azóta teljes mértékben mellettem áll...

LányokKép
Én holnap megyek be a kórházba, és csütörtökön lesz a lapar. Ha minden jól megy pénteken már haza is engednek, és majd újra foglak tudni olvasni titeket. Addig is sok hancúrt mindenkinek, és remélem sok jó hírt fogok hallani Kép

Judit
judit
Heves

Judit, nagyon szorítunk hogy minden simán menjen, és aztán meglátsd elhárul minden akadály a babuka elérésére, pihenj, vedd könnydén ne stresszelj hanem jó sokat...érted? Kép
Hurki Kép
Mindenkinek jó pihit, menjünk haza elég volt mára! Kép
vereshurka

NelliKép

Nem hiszem, hogy terhes lennék, nincs semmilyen más tünetem. Múlt hónapban voltam állandóan rosszul és a melleim is feszültek, de akkor még szedtem a gyógyszert, úgyhogy azt ráfogtam a stresszre (itt voltak anyósomék egy hétig és apósomból egy óra is sok). Biztos csak a gyógyszer elhagyása kavart be.

JuditKép

Remélem minden rendben lesz veled, szoritunk és várjuk a beszámolót.

Egcsi
egcsi

Sziasztok! Kép

Nelli!
Köszi, remélem igazad van, és sikerül kipihennem magam! Gratulálok a pici ballagásához! Kép Sajnálom, hogy annyi gondod van a menzivel! Igazán beállhatna végre! KépAzt írod a dokid várni akar, de a vérvétel eredményére amúgy is kb. 1 hónapot kell várni, szerintem harcolj ki egy alap vérvételt (legalább a két alap hormont)!!!

Zsuzsu!
Köszönöm az aggódásod! Kép Remélem semmi gond nem lesz! Kép Azzal tisztában vagyok, hogy a következõ mindenképpen veszélyeztetetnek fog számítani, már csak az elõzõ elvesztése végett is! Kép De bizakodó vagyok! Kép

Andy, Virág, Andi28, !
Köszi, lesz bõven (remélem Kép ) , csak még én nem bírom! Kép Kép

Hurki!
Köszi a bíztatást! Kép Igen, igazad van, lesz itt mindenkinek babója! Kép
Parádi víz?! Pfffffujjj! Azóta utálom, mióta ott nyaraltam még gyerekként az üdülõben nem volt más víz, csak az az iszonyúúúúúúúúúúú!!! De attól még lehet jó!

Andi!
Nem tudom mit kívánhatnék, csak azt, hogy minden rendben legyen a pároddal! Próbáld meg megnyugtatni! Kép

Alice!
Kár, hogy nem tudsz sûrûbben jönni!

Judit!
Sok sikert és kitartást a lapar eredményéhez!!! Remélem, mindent rendben találnak!

Ma is ilyen késõn sikerült jönnöm, el sem hittem volna, hogy betegállományban ennyire nem fogok ráérni! Kénytelen leszek egész héten kacsát pucolni anyunál! Már most unom, pedig még csak 3 kacsa lett megpucolva ma! Kép Van még 7! Bár ami igaz, az igaz, nagyon finomak sütve! Kép
Holnap is késõn jövök, megyek vérvételre és varratszedésre Pestre.

Üdv:
Gitta
gitta

NelliKép

Mensi érkezett nem sokkal levelezésünk után. Remélem tõled távozott. Szerintem elég biztató, hogy megjött 29 napra gyógyszer után,nem ?

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Szép jó reggelt Mindenkinek!
Remélem jól aludtunk és üdén frissen kezdjük a napot mindannyian Kép
Mai bölcseletem : a munka megvár, avagy az el nem végzett munka nem vész kárba! Kép
Kitartááááás csajok, álmomban beszéltem gólyabácsival, és mindenkinek beígért jövõ nyárig 1-2 babukát! Kép A férjem rögtön kettõt szeretne és lányokat!
Ma megy a párom megbeszélni a dokival, hogy mikor mûtik
juj de izgi. És ha minden igaz veszünk házat...olyan jó lenne ha sikerülne. Tényleg nincs ismerõs aki a 16.ker-ben akarna lakást venni?
Szóval fel a fejjel mindenki! Puszi Hurki Kép
vereshurka

Szep jo reggelt mindenkinek!

Nikie! Nekem sajnos eleg rendszertelen a mensim, igy nehez kiszamolni, hogy mikor van elotte a 7. nap. De remelem most a tuszorepeszto szuri hatasara nem fog elhuzodni, igy a 22. napi vervetel nem lesz tul koran.

Judit! Sok sikert a laparhoz! Remeljuk mindent rendben talalnak.

Andi
andi28

Sziasztok Lánykák Kép
El is felejtettem, hogy a szegedi gólyákkal beszéltem a hétvégén, és mindenkinek megígértek annyi babut, amennyit szeretnénk.

Andi Kép
Ha rendszertelen a mensi, akkor be kell állítani, és utána már lehet tudni a vérvétel napját, ennyi. Miért pont a 22.napon lesz a vérvétel???

Judit Kép
Még nem késõ leszokni a cigirõl, a párodnak mi a véleménye?Fõleg, ha egyszer már majdnem sikerült.
A stressz ellen én teázom, és rágózom, igaz az utóbbit csak otthon, ill. munka után-elõtt.

Nikie
nikie

Sziasztok Lányok!

Tele vagyok munkával, sajnos nincs idõm sokat írni!

Nekem vasárnap este megjött, de csak hétfõtõl számítom az elsõ napot, mert vasárnap teljesen este jött meg.

Edelweiss!
Kérlek javíts ki. Következõ ciklus, 3 cn.

Köszönöm.

Amint tudok, jövök hozzátok.

Éva
Éva

Sziasztok Lanyok!

Gitta! Dehogy leszel veszelyeztetett a kovetkezo babanalKép Ne is mondogasd ezt magadnak, hiszen pl Pucurnal sem volt semmi gond, es eddig nalam sem (kop-kop-kopKép). Egy veteles a dokiknal semmi, mint tudjuk.

Andi! Ha pontosan akarod a vervetelt, homerozz, es a peteeres utani 7. napon lehet laborba menniKép

orsoly
orsoly

Szép napot mindenkinek!
EGCSI:ez tök jó!Kép
ÉVA:Kép Ebben a ciklusban jó esélyekkel indulsz!
HURKA:nem irigylem a férjecskédet. Dehát mindent a
babó(k)ért!Kép
JUTKA:naaagyon sokat szívsz! Legalább próbáld meg a mennyiséget lecsökkenteni! Nemcsak a babó miatt hanem még ezer más okból is, például hihetetlen mértékben gyorsítja bõr öregedését!!!
NELLI:mi újság? Beszéltél az orvossal?
Virág
Virág

Sziasztok Lányok!

Most jöttem a dokitól. Teljesen letaglózott. Van egy jobb oldali cisztám. Mivel vékony a nyálkahártyám, fel fog szívodni, nem kell kikaparni. Jövõ csütrötökön kell visszamennem kontrollra. Kb. a köv. menzi után 2 héttel áll vissza a fohamzóképesség.
Ki tud valamit a cisztáról? Mitõl alakul ki, mivel lehet megelõzni?
Mi lesz, ha nem szívódik fel? Annyira félek. 4 mm-es a nyálkahártyám. Ezt tõletek tudom, hogy kevés.

Most el kell mennem, de majd jövök délután.

Puszi:
Nelli
nelli2

Sziasztok!

Judit!
Nem vagy egyedül mert én is cigizek, de én már leszokó félben vagyok. Már 10 napja rá se gyújtottam és most nem is hiányzik. De tavaly én is úgy jártam mint te, mikor megtudtam hogy nem vagyok terhes egybõl rá kellett gyújtanom. Általában akkor cigizek inkább ha iszok is, de mostanában már azt se szoktam.

Gitta!
Nem lehet hogy együtt voltunk Parádon, mert én is nyaraltam
kis koromban.Kép De már nem emlékszem milyen volt a víz.

Éva!
Sajnálom.Kép

Lányok!
Lehet hogy dokihoz kell mennem, mert kaptam valami fertõzést. Tegnap raktam fel Canesten kúpot és nem tudom ha terhes lennék szabad-e, de muszáj volt.
Már 5 éve nem jött elõ, de úgy látszik megint érzékeny vagyok és elkapok minden nyavalyát.
Hát pont most nem hiányzott még ez is.

Puszi

Andy
Andy

NELLI:a ciszta kialakulása hajlam és semmit sem lehet tenni ellene. De ne ijedj meg, nekem már volt 2 is, és az egyik magától felszívódott a másik kifakadt. Ez elég gyakori dolog. Én úgy tudom hogy ciszta mellett nyugodtan lehet terhesnek lenni és csak akkor távolítják el, ha növekszik vagy rossz helyen van!
ANDY:sajnálom, ez senkinek sem hiányzik. Nálam a gyulladás a visszatérõ rém. Sajnos az ember semmit nem tehet ezek ellen. Remélem hamar elmúlik!
Virág
Virág

Orsoly Kép
Írok neked mailt, ugyanis a hõmérõzéssel kapcsolatban sajnos nekem van igazam, most megerõsítették. Biztos emlékszel még a régi vitánkra.

Nellcsi Kép
Ne izgulj.
A ciszta egy folyadékkal telt hólyag, jóindulatú daganat. Elõfordulhat egyébként a szervezetben bárhol, de nõknél legtöbbször petefészek cisztáról van szó. Ezek általában ártalmatlan kis elváltozások, amelyek maguktól megoldódnak. Mindenképpen orvosi ellenõrzést igényelnek azonban, mert szövõdmények is kialakulhatnak a cisztákkal kapcsolatban.
Nézz utána a neten esetleg.
Nikie
nikie

Virág, Nikie!

Köszönöm a megnyugtatást! Bízom benne, hogy szépen felszívódik, és utána megint újult erõvel indulhatunk neki a babának. (persze addig is) Kicsit azért jobb, hogy tudom, mi okozta al elhúzózó menzit.
Csak mi van, ha a nyálkahártya nem vastagszik? Lehet valamit tenni ezügyben? Vagy ha a ciszta elmúlik, akkor ez is rendezõdik? Hol lehet utánanézni?
Bocsi, hogy sokat kérdezek.

Lányok, akik cigiztek! Próbáljatok akaraterõt venni magatokon, és szokjatok le! Semminek nem jó! A babának pláne. Keresztanyám még terhesen is cigizett, és szült egy nem teljesen normális gyereket. Vigyázzatok nagyon! Inkább mozogjatok, rágózzatok, relaxáljatok stresszoldóként.
Nem rendre akarlak Titeket teremteni, hanem segíteni!

Éva! sajnálom, hogy megint megjött.

Andy! Nagyon sajnálom, hogy fertõzésed van! Én inkább ne nyavalyogjak a cisztámmal, igaz? Reméljük, hamar kigyógyulsz!

Nelli
nelli2

Nikie! Megkaptam de itt valaszolnek ha nem banod, bizti a tobbieket is erdekliKép Szoval tovabbra is fenntartom, hogy homerozni akkor eri meg elkezdeni ha egy darabig nem jon ossze. Vagy amig a paciens meg nem unja a sikertelenseget. De nem kell az olyanoknak pl mint az unokanoverem, akirol szo volt multkor is, 3xra terhes, es mindharom elsore sikerult! Neki mi haszna lett volna belole???

orsoly
orsoly

Nelli, nyugi! Petefészekciszta? én cisztával nyitottam az évet jan2-án, fájt és azért mentem el dokihoz, majdnem megmûtöttek vakbéllel mert arra gyanakodtak, atán kitalálták hogy petefészekgyulladás, aztán elmentem a rendes nõgyogyimhoz és az megnézte és ciszta, 6 cm-es volt, nem véletlen hogy fájt. Mondta hogy nyugi felszívódik, de én is keseregtem rajta nagyon. Kép DE tényleg felszívódik, késni fog a mensid (és nem attól mert babuka van) hanem mert nem tudott megérni és kilökõdni egy petesejt ottragadt és duzzadt. Vagy felszívódik vagy ahogy Virág is írta kifakad, egyiket sem fogod érezni, megjön majd késve és azzal vége. Ne emelj semmit, ne porszívózz, ne erõltetsd meg magad mert ha megcsavarodik akkor nagy a baj le sem írom, szóval nyugi üzemmód és ne most rendezd át a szobát lehetõleg. Kép
Meglátsd elmúlik Neked is. Bátorság!
Ja és attól se ijedj meg ha az ultrahang eleinte még növekedést is jelez, nálam így volt.
Puszi Hurki Kép
vereshurka

Nelli Kép
A ciszta miatt ne izgulj, nekem a baba mellett 8*7 cm-es volt. Amikor eszrevettek, akkor volt 4*5 cm-es, aztan ket het alatt ilyen hatalmasra nott. Aztan megallt a novekedese. Ket honap mulva, ket hettel ezelott az UH szerint mar csak 2*3 cm-es volt, ezt mar muteni sem kell. Kép Altalaban 5-6 cm felett mutik meg, beleszurnak egy tut es leszivjak. A dokim szerint rutineljaras, a fogamzokepesseget annyiban befolyasolhatja, hogy vannak cisztak, amik hormont termelnek, ez osszezavarhatja a ciklust. Ha a ciszta mellett teherbe esel es nem mulik el a ciszta magatol (vagy nem lesz 4-5 cm alatt), a 20. het kornyeken leszivjak.
A dokim szerint senki nem tudja megmondani, mitol alakul ki, ill. van vagy 200 lehetoseg, hogy mi mindentol lehet. Kép

Sziasztok,
Gombóc, aki ma taknyos es kohogos Kép
gombóc

Nelli! Nyugi! Biztos el fog mulni magatol is.

Orsoly! Koszi az otletet. De most ezt a vervetelt mar nem hagyom ki. Kicsit en is szenvedek a parom matyivizsgalata mellett. Bar, ha most a 15. napon kaptam tuszorepeszto szurit, akkor ez a 22. nap eleg jol hangzik, nem? Vagy egy-egy nap is nagyon sokat szamit?

Nikie! Mar egy eve jarok dokihoz (pontosabban harmat is elfogyasztottam ez ido alatt Kép ), hogy rendbejojjon a mensim. Most mar sokkal rendszeresebb, mint peldaul fel evvel ezelott, de meg nem tokeletes. Kép
A 22. nap is csak kb. lett kivalasztva. De a kovetkezonel majd jobban ugyelek az idopontra.

Eva! Sajnalom. Kép

Andi
andi28

Andi! Szerintem kb jo leszKép Azert annyira nem kell szigoruan venni azt a 7 napot. Sot a 2-es noin ugy neztek progit, hogy 3x vettek vert a ciklus 2. feleben, mert allitolag az atlagertek a lenyeg. Nekem pl volt olyan hogy a peteeres utani 4. napon magasabb volt a progim mint a 7. napon. Ugyhogy jo lesz az, de egyebkent is, ha megjon a mensid, a dokid mar tud kovetkeztetni hogy mikor lehetett a tuszorepi es hogy az ertekek jok-eKép

orsoly
orsoly

Orsoly Kép

Nincs túl sok idõm, de..

Sajnos nincs igazad, ugyanis Te azokkal példálózol, akiknek már sikerült. A rokonodnak sikerült 3 gyerkõc, rögtön, de lehetett volna gond. Gondolj bele.

Gondolj egy szimpla 20-35 éves nõre, aki még nem szült, 2 részre osztom a lehetõségeket:

1.Rendszertelen a ciklus:
A hormonhiány lehetõsége fennáll, nem biztos, de mindenre fel kell készülni. Ez az én alapelvem. Mivel a hormonok értéke ingadozhat, így akár azonnal is szülhet, csak a szerencsétõl függ semmi mástól, ha rögtön sikerül, ez biztos. Így lehetséges, hogy a rendszertelenül is szülnek.
Nézd pl. Nellit, már van egy gyönyörû kislánya, és most úgy tûnik hormongondjai vannak.
A stressz meg letiltja a tüszõrepit, és nemcsak régen, most is. Ha figyeled a híreket: a meddõ házaspárok száma egyre nõ és szerintem ez a stresszel is betudható.

2.Rendszeres mensi:
Itt igaz, lehet hogy felesleges a hõmérõzés, de még ekkor is lehet gond, és ha 1%? Akkor 1, de inkább mérje 1 hónapig - igaz 3 hó ad biztos eredményt -, de a jó orvos már ebbõl látja a helyzetet.

Ha csak úgy lesz terhes bárki is, hogy a hormonjai nem megfelelõlek, tudod mi lesz a vége... Kinek van erre szüksége? Szerintem senkinek, és utána már egyre nehezebb lesz, és a lehetséges elzáródásról, gyulladásokról nem is beszélve.

Szóval akármennyi is a %, jobb figyelembe venni.

Ha lányom lesz, és utána az utódok, náluk biztos nem lesz vetélés (hacsak nem genetikai ok), mert én mindenre fel fogom készíteni, az biztos, és nem utána fognak keseregni, hanem elmennek minden vizsgálatra, és nem huszonéves korban, hanem már elõtte.

Jó lenne, ha egy orvos erre járna és vagy Téged, vagy engem megerõsítene.

Nikie
nikie

Andy! Sajnálom, remélem meggyógyulsz.

Lányok! Edelweiss-nak megigértem mert mostanában nem nagyon tudja a táblázatot csinálni, hogy ha lesz otthon net akkor besegitek. (max. 2 hétre igérték) szóval türelmet kérünk addig mindenkitõl.

Puszi: Karmen
karmen

GOMBÓC:jobbulást kívánokKép!
HURKA:a te kórtörténeted sem egyperces novella!Nem tudja valaki hogy van RITA?
Virág
Virág

EDELWEISS,KARMEN:engem amúgy is meghatott, hogy valaki idõt áldoz arra, hogy a táblicskut vezesse!KépKép
Úgyhogy most nektek küldök egy képet:
Virág
Kép
Virág

Nikie! Ezt mar egyszer vegigjatszottuk, azt mondom most is, amit akkor: mindenkinek szive joga hogy homerozik-e vagy sem. Nekem azert eleg stresszes volt, es az elejen eszembe sem jutott, pedig az akkori dokino (Erazmusz) javasolta is! Es azert valljuk be, hogy a veteleseknek csak egy bizonyos %-a tortenik hormongond miatt, a tobbi mar tenyleg a genetikai stb problemak miatt. Jahh, es en a vetelesem elott homeroztem, a 45. nap tajan estem teherbe, rakerdeztem a dokinal (mellesleg az Optimalis Csaladtervezesiben is rendel), es azt mondta hogy nem kell progipotlas. Na ezt add ossze! Az orvost nem eroszakolhatod meg hogy irjon fel progigyogyot.

De igazabol nem akarok belemenni ebbe ujra, csak meg annyit, hogy nana hogy azokkal peldalozom akiknek sikerult, hiszen te rabeszelned oket is a homerore, amikor teljesen felesleges.

Meg annyit hogy ez az en velemenyem, senkire nem akarom raeroltetni, de engem se akarjon senki lebeszelni rolaKép

orsoly
orsoly

Orsoly Kép
Olvastam a történeted régen, hogy nem kaptál progigyogyót, pedig kellett volna.
Hát igen, most kicsit gúnyosan, de azt is mondhatnánk, hogy a vetélés oka, lehet még az orvos tudatlansága is.
Nálam is ez volt, a régi orvosom még a 64-es értéket sem tudta, igaz én sem.

Az én véleményem, hogy nem felesleges az alaphõ mérése.

Röviden: Van egy átlagos nõ, akármilyen is a ciklusa, honnan tudod, hogy nincs hormongondja? Bármi lehet...

Nikie
nikie

ORSOLY,NIKIE:mindkettõtöknek igaza van a maga szempontjából! De tényleg! Ezen igazán nem érdemes összeveszni! Tessék elszívni a békepipát!(persze csak nikotinmenteset!)Kép
Virág
Virág

SziasztokKép

Már jó régen jelentkeztem utoljára, sajnos a hálózattal sok a gond.Kép

Nelli2Kép

Nekem nem repedtek meg a tüszõim az elõzõ ciklusban, ezért nem jött meg, csak a 65. cn-on, Norkolut segítségével.
A kis tüszõk cisztaként ott voltak az 55. cn-on nálam is, de azt mondta a doki, felszívódnak, ne aggódjak.

Most végre az 5. cn-on vagyok, remélem, most nem lesznek problémák.Javítanátok?

NikieKép

Olvastam a dohányzásról szóló cikkeket, amiket felraktál. teljesen igazad van. A párom nemrég hagyta abba a cigizést a babaterv miatt,de néha azt kívánom magamban, inkább szívná, mert sokszor nagyon feszült és durci azóta.

Egyébként sikerült kiderítened az Erazmusszal kapcsolatos dolgot?

GombócKép

JobbulástKép

Egyébként volt valami friss és pozitív hír az utóbbi két hétben, amirõl lemaradtam?

Pussz, Edit
Edith

Edith Kép
Nem én voltam, aki valamit meg akart tudni E.-tól. De a topicjában lehet kérdezni tõle.

Gombócka Kép
Jobbulást, igyál teát.

Nikie
nikie

EDIT:ALMA és NYUSZAT babásak lettek!RITÁnak volt egy elég horror HSG-je, GITTÁT epekõvel mûtötték. Mindannyian jól vannak. És Monka babája is rendben lévõnek tûnik!
Jössz a talira szept 14-én Ediéknél?
Virág
Virág

Sziasztok Lányok!

Mostanság csak olvasgatlak Titeket, de gondoltam most benézek...
Sajnos látom, hogy nincs új kismama, mióta legutóbb itt jártam Kép szorítok mindenkinek aki a ciklus vége felé jár

Nelli Kép
Remélem, hamar felszívódik az a ciszta. Szerintem sok nõ nem is tud róla, hogy átesik egy ilyen cisztán..-

A hõmérõzésrõl: szerintem ezt mindenki maga döntse el. Én pár hónapja nagyon lelkesen hõmérõztem, most rá se bírok nézni..

A cigirõl: ejnye-bejnye cigis lányok!!!! Én nagy antidohányos vagyok..

Nekem van egy jó hírem Kép és egy rossz Kép, melyikkel kezdjem. Kezdem a rosszal, hogy a végén lehessen örömködni

A férjemet a jövõ héten meg kell mûteni. Tegnap volt dokinál, aki ezt javasolta, és hétfõn megy a sebészhez. Így a jövõ heti eltervezett nyaralásunk helyett mûtét lesz a program Kép Aztán az Interneten talált egy cikket, az egyik gyogyiról amit szed, és az állítólag genetikai problémát okozhat a babánál (ha a férfi szedi akkor is..). Úgyhogy most továbbra is szünetel a baba projekt Kép

A jó hír: Holnap megyek (illetve megyünk a férjemmel) dokihoz végre! Kép Ez új doki, és már sok-sok jót hallottam róla. Andrológus is, úgyhogy mindkettõnket tud kezelni. Már a telefonban is szimpi volt a hangja, rögtön kikérdezett a mensimrõl és kiszámolta, hogy holnap kell mennem. A 14. napon, biztos a peteérésemre kíváncsi Kép. Remélem tudok neki mutatni egy szép érett petét... Még soha nem volt UH-m (állítólag azzal is megnéz) olyan kíváncsi vagyok..

Minden jót!

Bera
bera3

BERA:KépésKép!Aztán számolj be a vizitrõl!
Virág
Virág

Virág! Köszi, kedves volt tõled.

Szóval még kis türelem.

Karmen
karmen

NikieKép

Akkor bocsiKépKép

VirágKép

Szept. 14-én, hol?

GittaKép

Mielõbbi gyógyulást!
Edith

Edith!
De jó hogy itt vagy. Reméljük ez a ciklusod már nem lesz olyan hosszú mint a múltkori.

Karmen, Nelli, Virág!
Remélem hamrosan elmúlik ez a viszketõ érzés, mert tegnap már elviselhetetlen volt. Még van kúpom ma elhasználom és ha nem javulok akkor hétfõn elmegyek a dokihoz. Nekem mindig van otthon Canesten kúpom, már eleve úgy megyek a dokihoz hogy ilyet ne írjon fel ha nem használ. Van már benne egy kis rutinom.

Nelli!
Szorítok neked, hogy felszívódjon a cisztád. Általában elszoktak tûnni ezek ilyen hormonális jellegûek.

Bera!
Örülök hogy találtatok egy új dokit. Majd számolj be mi volt.

Puszi

Andy
Andy

AndyKép

Köszi, én is örülök, hogy végre írhatok. Azért én bízom benne, hogy ez a ciklusom eltart 9 hónapigKépKépKépRemélem, gyorsan meggyógyulsz. Nekem is volt egy csomószor ilyen bajom.Mikor kezdted el a kezelést?

Edit
Edith

Lányok! Mindenki, aki biztatni próbál! Köszönöm Nektek! Tényleg sikerült megnyugtatnotok egy kicsit, hogy nem olyan vészes probléma, és teherbe eshetek mellette!
Aranyosak vagytok!

Nikie, Orsoly! Ne vitatkozzatok, mindkettõtök mondanivalójában van igazság.
Inkább kérünk egy nagy Békegalambot.

Edit! Mi olyan együtt haladtunk egy ideig, és most is egyformák vagyunk a cisztában. Felszívódott már?
Én a 10. cn-on vagyok, de még vérzek. Ennyire bekavart nekem.

Nelli
nelli2

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: