A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Nellcsi, Edi, Doris Kép
Persze, hogy kedvesek vagyunk egymás iránt, nem veletek van baj, hanem velem: én nem vagyok annyira beszédes! Ez a baj.
Nikie
nikie

Edi!
Köszi az útvonalat. És köszi hogy aggódsz értem. Pihizek, amennyit és ahogy csak tudok. A munkahelyemen úgyis csak olvasok meg számítógépezek. A lelki nyugalom elérése számomra a legnagyobb kihívás.

Doris!
Ne butáskodj, ha 8 napon túl válaszolnál az már késés.

Éva!
Megértem hogy félsz a pofáraeséstõl. Én is hasonló okokból állok pesszimistán a dolgokhoz. Pedig szerintem hasznosabb lenne ha pozitív dolgok járnának a fejünkben. Próbálj valami jóra gondolni, ha sikerül akkor KépKépKép, ha nem akkor majd a jövõ hónapban. A hideg idõjárás úgyis jobban kedvez a piciknek.

Marcsi
Marcsi

Éva!
Nekem 2 napig tartott a barnás-rózsaszínes folyás, és ami furcsa volt, hogy nem kezdett el erõsödni. Pedig a menszeszek elõtt mindig 5-6 napig volt egyre erõsödõ barnás trutyi. A hõmet éppen ettõl a hónaptól nem mértem, mert túlságosan stresszelt. Hasam fájdogált kb. 32. napig, azóta semmi tünetem sincs. Ez is aggaszt egy kicsit. Jobban szeretném, ha nálam is úgy mennének a dolgok, mint a nagy "átlagnál".
Puszi
Nyuszat
nyuszat

NikieKép
És ez miét baj????? Gondolod, hogy itt egyformán olyan "szófosó" (elnézést...) Mindenki mint én??? Ne hidd, nekem egyszerûen genetikai "hibám", hogy ennyit beszélek...KépKép
AndyKép
KöszönömKép

Puszi: Doris
doris

Nikie!
Nyugodj meg nem vagy egyedül.Én sem vagyok valami beszédes, idõ kell hogy összebarátkozzak valakivel.Te is ilyen visszahúzódó típus vagy?
Sajnos a talira nem hiszem, hogy el tudok menni. Kicsit messze van nekem vonattal.

Andy
Andy

Edi!
Köszi az útvonalat. És köszi hogy aggódsz értem. Pihizek, amennyit és ahogy csak tudok. A munkahelyemen úgyis csak olvasok meg számítógépezek. A lelki nyugalom elérése számomra a legnagyobb kihívás.

Doris!
Ne butáskodj, ha 8 napon túl válaszolnál az már késés.

Éva!
Megértem hogy félsz a pofáraeséstõl. Én is hasonló okokból állok pesszimistán a dolgokhoz. Pedig szerintem hasznosabb lenne ha pozitív dolgok járnának a fejünkben. Próbálj valami jóra gondolni, ha sikerül akkor KépKépKép, ha nem akkor majd a jövõ hónapban. A hideg idõjárás úgyis jobban kedvez a megtermékenyülésnek.

Marcsi
Marcsi

Nikie!

A puding próbája az evés. Szerintem gyere el, meglátod jól érzed e magad, és ha nem akkor legközelebb hanyagolsz minket. Én is nagyon érzékeny vagyok, és sok embert leírok (ezen próbálok változtatni), de adok esélyt mindenkinek. Adj te is esélyt magadnak is meg nekünk is. Mi, hidd el, igyekezni fogunk hogy jó legyen a hangulat. (na ez kicsit nyálasra sikerült)

Marcsi
Marcsi

Sziasztok, most kiderül hogy én is szégyenlõs meg visszahúzódó vagyok...Kép ez persze nem igaz Kép, inkább a szófosós vagyok na bevallom, de csak ha már ismerem a társaságot, jelenlegi munkakörömbõl adódóan nem lehetek cserfes, ezt megsínylette a "barátozókám" és néha beszari vagyok. De azért szerettek ugye?
És ez nõi buli? És kb meddig szokott tartani és (most lettem beszari Kép) mit fogunk csinálni?
Jovi, Nyuszat többi esélyes, hogy vagytok?
Nekem nem túl jó hogy tudom, hogy nulla petém van Kép, bár így nem lovagolom bele magam semmibe Kép , sõt teljes nyugi, hogy most itt nem lesz semmi nemhogy babuka.
Arra nem válaszoltatok, hogy attól lesz vérzésem?
Ja és különben is 2 hónap bromo megmutatja magát, és a férjem szerdán megy az andrológushoz mûtét idõpontot egyeztetni! Úgy örülök!!! Kép
Doris, az áfonya 800 Ft volt ! vödröstõl!!! Nevetséges nem Kép?
Hozzám még nem jelentkezett senki hogy menjünk együtt tütüvel Kép
Hurka
vereshurka

HurkiKép (Bocsi, a nõvérkém gyermekeit hurki-murkiknak szoktam hívniKép )
Szóval le kéne írnod, hogy honnan mész kocsival, melyik kerületet vagy csomópontot tudod érinteni és akkor tuti akadnak majd jelentkezõkKép
És hogy mit fogunk csinálni a talin???? Én többnyire tömöm a búrámat és hangosan megjegyzem, hogy "fogyózni majd holnaptól kezdekKép". Dumcsizunk, kibeszéljük a Párunkat és habzsoljuk a finomságokatKépKép

doris

Hurka Kép
Akkor most én jelentkezem nálad a tütübe bele, és akkor csak megyek a talira, rábeszéltetek, és biztos jó lesz.
Nemsokára írok mailt neked, vagy még ráér, hogy hol tudnál felvenni?

Doris Kép
Te aztán életkedvet tudsz adni nekem!

Írjátok meg milyen sütit szerettek? De majd valami fincsit kitalálok.

Nikie
nikie

NikieKép
Most aztán lesz irgum-burgumKép

Tudod én már voltam egypár ilyen talin és meg kell mondjam mindegyik lány más és más. Valamelyik visszahúzódó, csendesKép valaki alig szól, vagy szinte meg sem szólal, de nagyon figyel, valamelyik nagyszájúKép és dumál a világbaKép bennünket szórakoztatván, valamelyik csak akkor szól, ha valóban mondanivalója van, de egy közös, az pedig a jókedv, a nevetés és a pozitív és oldott hangulat és a nagyon jó hogy eljöttem érzés és utána a de jó hogy ott voltam, talit akaroooooooook megint feeling.

Úgyhogy akármilyen vagy, vagy akármilyenek vagytok félénkek, visszahúzódók, szótlanok, csacsogók, magamutogatók, önimádók, negatívak, pozitívak, kedvesek, morcosak, nem számítKép Csak az, hogy együtt lehetünkKép végre.

Puszi,
Moni
mj

Ó ez nekem is megy Kép ! És fogyózni én is épp akkortól kezdek majd Kép Kép Kép!!!
Megszugerálom a térképet aztán leírom az útvonalamat.
Puszi Hurki Kép
vereshurka

Marcsi, Andy! Kép Koszi a biztatast! Remelem ugy lesz, ahogy a doki remelte, mert O is orult, hogy ilyen szep tuszocskeim lettek. Sajnos en is elegge pesszimista vagyok, alapbol is, hat meg nehany pofara eses utan.
Marcsi! Kép Ugy emlekszem, hogy mind a ketten a 11. ciklust tapossuk, most kaptunk tuszorepeszto szurikat, de jo lenne, ha most egyutt babasodnank is. Kép

Nikie! En sem vagyok egy bobeszedu. Sot! Inkabb nagyon felenk, csendes es visszahuzodo. Ennek ellenere nagyon szivesen mennek a talira, de most nem megy. Kép Szerintem Te ne hagyd ki egy ilyent miatt!

Andi
andi28

Sziasztok csajok!

Jó hétvégét és akciókat mindenkinek!Kép
Eltûztem haza.

El is felejtettem ma megírni nektek, hogy a hõm ma is alacsony volt.Kép

Puszi

Andy
Andy

AndyKép
Jó hétvégét és fel a fejjelKépKép
NikieKép
Mindegy mit hozol, mert mindent felfalunkKépKép Csak azt döntsd el, hogy sós lesz vagy édes amit készítesz, hogy úgy számoljon aki még nem döntött, hogy mit hozKép
MóniKép
Imádom a stílusodKép

doris

Sziamia Mindenki! Kép
Én a XVI-ban vagyok,
1:Õrs vezér tere (végállomás, kérjük a szerelvényeket elhagyni és erre utastársaikat is figyelmeztessék)
2. BMV Kép ezt csak szeretnék, szóval BNV felé megyek a Fehér úton,
3. Jászberényi út és Pesti út és Maglód, és haza ugyanez.
Nikie akkor számítok rád, nem beszarni Kép, biztosan jó lesz Kép Magam sem értem mi a fenétõl vagyok napok óta ilyen optimacska Kép
Hova teszed otthonról a férjedet a buli idejére?
Puszi Hurki Kép
vereshurka

Nikie!

Látod, mindenki mennyire szívesen fogad! Én félig vagyok beszédes. Függ a társaságtól. Otthon pl. kimondottan halkszavú vagyok. De szerintem a hangulat oldottá tesz majd bennünket! (na ha nem, majd rásegítünk egy kis alkohollal. mondom én, aki utálom az italt. De ha iszom, meg is árt.)

Nelli
nelli2

HurkiKép
Az én Párom ezer örömmel csinál magának ilyenkor programotKép Talán még egy "normális" mozira is be tud ülni mert velem csak "csöpögõs" filmeket lehet megnézni...KépKépKép De elõszeretettel dolgozik ilyenkor is otthon mivel ilyenkor nem zavarom és nem duruzsolom a fülébe, hogy hétvége vanKépKép

Puszi és jó pihenést, akciókat és ++++ híreket kívánok MindannyiunknakKép

Doris
doris

Sziasztok lánykák!

Nikie
Örülök, hogy eljössz a talira. Ne félj a csajszik biztosan megkedvelnek, mert szerintem Te egy kedves lány vagy. Na ne ömlengek már itt annyit. Szóval gyere és érezd jól magad.KépKépKép

Edi Kép
Köszi az útvonalat.

Lányok
Már nagyon várom a talit.Kép Jó, hogy ilyen sokan megyünk.
Valaki kérdezte, hogy hová tesszük a férjünket. Hát én azt nem tudom, hogy õ arra a napra mit tervezett, de én megyek a talira. Már el is kértem magam. Elõször azt hitte olyan programot szerveztem, ahová neki is jönnie kell, de mondtam, hogy ez afféle lányos buli lesz.

Voltam dokinál. Úgy néz ki, hogy végre beindulnak a dolgok. A taliig sok minden történik majd velem. A doki nem tudja, hogy a szép eredményeim ellenére miért nem esem teherbe. Megbeszéltük, hogy elvégzi az átjárhatóságit. Elõtte röntgen, megnézi van-e lappangó gyulladás. Remélem negatív lesz. Mindezt a jövõhéten. Drukkoljatok!!! Megnyugtatna, ha leírnátok a tapasztalataitokat e téren, ha már volt ilyen vizsgálatotok.
Aztán, ha átjárhatóak inszem, ha nem gondolom lombik.

Puszika mindenkinek
Bogár
bogár

Sziasztok Lányok!

Úgy nézem mindenki nagyon készülõdik már a talira. Kép

Éva
Próbáld meg optimistán felfogni a dolgot. Annyira drukkol mindenki neked. Hátha csak a szervezeted tréfálkozik egy kicsit és ott a babácska. Kép

Doris
Annyira jüó, hogy mindig ilyen jó kedved van. Kép Ritka optimista természet vagy, de neked van igazad. Sõt még belénk is csepegtetsz egy jó csomó jókedvet. KépKép

Andi
De jó! Akkor a hétvégén mindent bele! KépKép

Puszi,
Edelweiss

Kép
Kép
edelweiss

Hû lassan mindenki hazamegy!!KépÉn még nemKép.
NIKIE:úgy örülök, hogy Te is jössz!
Én a Gellért tértõl próbálok majd Maglódra elvergõdni, ha valaki arról jön szívesen elviszem!!!
HURKA:az én párommal sem lesz gond, munkamániás, de a túszejtõ/világháborús/tömeggyilkos/pszichopata filmre szóló mozijegy is jó megoldás! A férjem mindig a barátnõm férjével néz ilyeneket, mert mi sem bírjuk!
MARCSI,ANDI:húzzatok bele!Zebrákat akarunk!Kép
Virág
Virág

Virág Kép

Szia, még maradok, egy kicsit itt.
A Gellért tér nekem jobb lenne, mint az Örs, úgyhogy hozzád csapódnék, jó? Bocsi Hurki, de majd ott találkozunk.

Az én férjem is vagy dolgozni fog, vagy mozizni. Érdekes, mert õ is az akciófilmeket szereti, ezek szerint minden fickó? Hát én csak a vígjátékokat bírom, meg a természetfilmeket, max.dokumentumfilmet is. Igaz a szerelmes filmeket sem nagyon, csak néha.

Bogár Kép
Örülök nagyon, hogy Te is jössz! Majd viszem a CD-t, amit megbeszéltünk. jó, hogy végre nálad is beindulnak a dolgok.

Moni Kép
Remélem Te is jössz, Dorishoz hasonlóan én is nagyon bírom a szavaid...

puszi Kép mindenkinek!

Nikie
nikie

Nikie
Okés. Már szívesen hallgatnám.

puszika
Bogár
bogár

NikieKép
Helyes, bulira el!!!Kép
EdelweissKép
Ari vagy, mosolyogva könnyebb venni az akadályokat...Kép Nagyikámtól tanultamKépKép
BogárKép
De jó, hogy Ti is a tettek mezejére léptek végreKép

doris

Az én párom, a verekedõs filmeket szereti, "vandam" és "csáknorisz" és utána bemutatja a tudományát, énmeg szétröhögöm magam: nulla verekedési tudomány, plusz merev izomzat, a derekáig sem tudja felemelni a lábát rendesen...de reszkessetek rosszfiúúúúk! Kép
Hurki
vereshurka

Az én párom, a verekedõs filmeket szereti, "vandam" és "csáknorisz" és utána bemutatja a tudományát, énmeg szétröhögöm magam: nulla verekedési tudomány, plusz merev izomzat, a derekáig sem tudja felemelni a lábát rendesen...de reszkessetek rosszfiúúúúk! Kép
Hurki Kép
vereshurka

bocs csak szórakozott vagyok Kép
Hurki
vereshurka

Jó hétvégét mindenkinek, a fiúknak meg sok-sok akciófilmet!
Puszi,
Virág
Virág

Lányok!

Köszönöm mindenkinek aki bátorit, én is remélem a következõ alkalommal sikerülni fog. Akkor talán több petesejt is lesz.

Andy! Hétfõtöl dolgozok, de munkahelyen csak keveset tudok majd netezni, de szept.15-ig lesz otthon is net.
Akkor mindenkivel jobban tudom majd tartani a kapcsolatokat.

Puszi: Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!
Újra itt! Kép

Egcsi, Doris, Edi, Jovika,!
Köszi a bíztatást! Kép Jólesik, hogy gondoltatok rám! Kép

Marcsi!
Sok sikert az inszem eredményéhez!!! Kép

Rita!
Szõrnyû lehetett! Nagyon sajnálom! Kép De annak örülök, hogy az eredmény jó lett! Kép

Judit!
Sok sikert a mûtéthez! Kép

Nyuszat!
Feküdj sokat! Ne csinálj semmit, de tényleg semmit!!! Nekem is volt vérömlenyem... eltûnt, aztán mégis elment a baba... DE ez nem törvényszerû!!! Kívánom, hogy mielöbb helyrejöjj! Próbálj megnyugodni, az nagyon fontos! És semmi fickándozás, akció!!! Jobbulást kívánok! Kép

Judit!
Én is endokrinológushoz járok! Mi a tapasztalatod?

Lányok!
Már tegnap hazajöttem, bár a doki nem nagy örömmel engedett el! Kép Azóta már rájöttem, jobb lett volna rá hallgatni! Kép A mûtét jól sikrült, vágtak rám 5 lukat, de laparral sikerült megúsznom, nem kellett hosszan felvágniuk, pedig ettõl féltem a legjobban. Már nem is érzem, hogy fájna a mûtét. Csak a sebek érzékenyek, fõleg, ami fenn van, azok is csak mozgásra. Na meg a sok ücsörgés sem tetszik már. Jó sokáig tartott átrágni magam az elmúlt napok termésén, épp ezért elég szûkszavúan válaszolgattam, ezért bocsi! Csütörtök estig minden rendben volt, de akkor begörcsölt az oldalam. Kiderült, hogy levegõ ment a tüdõm mögé és nyom egy ideget! Kép Iszonyú fájdalmas dolog! Kép Jobban fáj, mint a mûtét helye!!! Ha nem javul holnap reggelig, akkor felhívom a dokit, hogy csinálja meg azt a csapolást, amit mondott! Állítólag egy tûvel akarják leszívni a felesleges levegõt a mellkasomból! Brrrrr! De még lehet, hogy mindig jobb mint ez, hogy egy erõsebb levegõvételtõl (sima ásítástól) izomgörcseim vannak! Kép De legalább nem görcsöl már be az epém! Kép
Na mindegy, ha nem jelentkezek, akkor újra kórházban vagyok! Kép
Az esélyeseknek babásodást, a többieknek kitartást kívánok! Mit is beszélek, hiszen itt mindenki esélyes! Kép
Na megyek, már nagyon húzódik a pocim. Pá!

Üdv:
Gitta
gitta

Szia Gitta !

Jó,hogy újra ittvagy és minden rendben ment. Remélem a levegõ felszivódik magától és nem kerülsz megint "kés" alá.

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Vereshurka! Kép
Elõbb engem is CT-re küldött el a doki, és miután az negatív lett, jött szóba az MRI. Persze nekem nagyon magas volt a prolim, a felsõ határ háromszorosa, és rendszeresen fájt a fejem, nyûgös voltam stb. Mindezzel együtt célszerûnek látott egy MRI-t, - ami egy baromi drága vizsgálat (de nem nekünk hála), csak a dokik valahogy nem szeretik ajánlgatni emiatt. (Ezt nem értem.)
Lehet, hogy nálad azért nem került szóba az MRI, mert megvárja a CT eredményét, vagy annyira nem vészes a prolaktin szinted.
A dokim nekem is napi egy szem bromot írt fel kezdésként, és egy hó múlva visszarendelt ellenõrzésre. Én betartottam a fokozatos emelést, és így mentem vissza egy hó múlva ellenõrzésre! Minden rendben volt! Utána a napi egy szem folyt-köv, megint ellenõrzés, és nem lettem "alul prolaktinizálva Kép" szóval nálam pont a napi egy szem jött be.
A fokozatos emelést továbbra is ajánlom, hidd el, nem hiába mondja ezt Erazmusz, és többen is, akik szedtük-szedjük.

Lányok, a talit már én is várom!

Nikike Kép,
én is most megyek elõször, személyesen még senkivel nem találkoztam! Annyira kedves itt mindenki, hogy nincs miért aggódni. Kép

Puszi
Vanda

Vanda

Kép
vanda

Jó reggelt Lányok!

Jovi, Éva! Mi újság? Tudtok nekünk jó hírekkel szolgálni?

Nyuszat! Remélem, megnyudodtál!

Hurka! maradt a jókedved?

Nálam nincs jó újság. Amilyen nehezen jött meg, olyan nehezen múlik el. Mára már nem szabadott volna semminek lennie. Van valakinek ötlete, hogy lehet elmulasztani?

Nelli
nelli2

Sziasztok lányokKép

Nekem nincs jó híremKép Péntek reggel 36,6 lett a hõm, bõgtem egy nagyot, aztán 1 óra múlva meg is jött.
De legalább végre volt egy normális, 28 napos ciklusom.

Egyébként is sík idegek vagyunk a lakásvétel miatt, bankozunk, mag hasonlók.

Fölizgattatok ezzel a tali-dologgal. Lehet még csatlakozni? Hánytól van a buli? És pontosan melyik napon?

vanda: az MRI-t azért nem merik ajánlgatni (hasonlóan sok más drága vizsgálathoz), mert bizony számonkérik rajtuk, hogy milyen indokkal küldték a beteget ilyen vizsgálatra. Szóval, nem vmi olyasmirõl van szó, hogy spórolni akarna a doktor, hanem arról, hogy annak az osztálynak a számlájára írják a vizsgálat árárt, aki küldte a beteget.

Gitta: remélem tényleg nem kellett visszamenned a kórházbaKép

Edelwiess: lehetne engem is a listára tenni? 5.c, 3cn. Elõre is köszönömKép

Puszi:
Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Edelweiss: bocs, a pontos: 5.c, 4.cn

Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Gitta!
Hogy érzed magad? Remélem a sebed hamar rendbejön és nem fog húzodni, a levegõ me jó lenne ha magától kiszabadulna atüdõdbõl.

Andi 28!
Bizony jó lenne már! (Ja és még a korunk is egyezik) Én már olyan öregnek érzem magam így baba nélkül. Már a 2.nak kéne jönnie.

Marcsi
Marcsi

Jó reggel Mindenkinek!
JOVI:Kép, na de most elindultál a tökéletes ciklusok útján, ami nagyon jó!Kép De még mennyire, hogy lehet csatlakozni! Szept. 14-én lesz a tali kb. 10-tõl egész nap Ediéknél Maglódon. Nálam még van hely a kocsiban!
NIKIE:bocs, hogy nem reagáltam le: persze, gyere velem! Majd megbeszéljük a részleteket!
Puszi,
Virág
Virág

GITTA:5 luk az nem semmi! Jó, hogy nem nagyon fáj! Remélem nem kerülsz ilyen hamar vissza!
MARCSI:egy szót se többet - én már betöltöttem a 30-at!Anyátok lehetnékKép!
Virág
Virág

Sziasztok Lányok!

Újra itt vagyok. A múlt hetem nagyon jól és mozgalmasan telt. Pozsonyban dolgoztam 2 napig, aztán meg hazamentem Anyukámékhoz Debrecenbe, meglátogattam a kutyámat, aki most már nagyon jól van, bár menés közben kicsit balra tart.Kép Mondjuk is, hogy "balos" a kutyánk.Kép

Én jól vagyok, a hõm attól függõen milyen kedve van, 36,9 illetve 37.
Az agyamat kezdem átállítani arra, hogy januártól nem maradok otthon terhesen táppénzen (ahohy terveztem), hanem egy új munkahelyen fogok dolgozni októbertõl nem terhesen. Érdekes módon, ez a gondolat sem tör le, inkább csak még kicsit szokatlan.
(Magyarázatként annyit, hogy a régi munkahelyemen csak max. év végéig maradhatok, utána utcára kerülnék. Ezzel szemben most adódott egy olyan lehetõség, ami mind szakmailag, mind anyagilag nagy elõrelépést jelent és a munka jellege olyan, amire mindig is vágytam.)

A talira én is megyek, csak még nem tudom, hogyan. Betársulhatnék valaki autójába potyautasnak? A Népstadion, Õrs vezér tere környéke nekem a legjobb, de a metrók vonalán bárhová el tudok menni.

Bocs Lányok, hogy nem reagáltam a hozzászólásokra, de majd 1 hét lemaradás után sokáig tart visszaolvasni az üziket, de pótolni fogom.

MarcsiKép
Délben ebéd?

Puszi: Zsuzsu
zsuzsu

Sziasztok!

Gitta!
Remélem jól vagy és nem kell megint kórházba menned.

Jovika!Kép
Ne szomizz! Új ciklus, új remények!

Marcsi!
A múltkor én is eltöprengtem, hogy az idõ egyre csak telik és én meg nem tudok teherbeesni.
Hát akkor én milyen "öreg" vagyok? Jövõ januárban már 32 leszek. Kicsit megrémiszt.

Karmen!Kép
De jó hogy újra itt vagy. Majd írok emilt.

Éva!
Jelentkezz!!!
Remélem nincs mensi!

Képzeljétek az én hõm tegnap felment és péntek óta kicsit fájnak a melleim is.

Puszi

Andy
Andy

Haliho Lanyok!

Jajj, mar varom a talit nagyonKép Tenyleg olyan klasszul szoktak sikerulniKép En megvarom a kajalista veget, aztan majd kitalalom mit vigyek. Bar erosen kacerkodom a gondolattal, hogy megcsinalom a Beszti-fele tesztasalit (vegulis nagy sikere volt a multkor), es igy legalabb Beszti is ott lesz velunk lelekbenKép

Marcsi! El tudnal esetleg vinni ugy mint a multkor? Termeszetesen nekem az lenne a legjobbKépKépKépKép

orsoly
orsoly

Sziasztok lányok!
Nálam van még szabad hely az autóban. A Szentendrei út felöl jönnék, aztán a Hungári krt-on.
Zsuzsu, ha gondolod betársulhatsz ... Nekem jó az Örs.

puszika
Bogár
bogár

Sziasztok Lánykák!

AndyKép
De jó, hogy jöttél, a táblából látom szegedi vagy. Csak tudtam volna elõbb, mert most a hétvégét ott töltöttük, a Vadasparkot is megnéztük. Tetszett. Aztán eljártunk erre-arra, és meglátogattuk a nagynéném.

Marcsi Kép Andi28 Kép
Nem nagyon sok az a 28 (én is annyi vagyok), bár ami igaz, igaz, már a 2.nak kellene jönni.

Zsuzsu Kép
Hurka jön az Örs felõl! De most látom Bogár is. Szió Bogár Kép

Virág Kép
A férjecském ritkán, de beolvas ide, és a lelkemre kötötte, hogy pontosítsak: nemcsak az akciófilmeket szereti, hanem a történelmi-, természet-,dokumentumfilmeket is nagyon, csak a romantikusat nem...

Szia Orsoly Kép
Régen jártál felénk, hogy van a picurka?

Nikie
nikie

Szia Nikie!

Hát ha tudtam volna, hogy Szegeden jársz talizhattunk volna.
Milyen sûrûn szoktatok jönni? Szép város ugye?
Egyszer lehetne tali itt is.

Puszi

Andy
Andy

LányokKép Lehet, hogy én viszem a pálmát?Kép 2 napja voltam 32 éves.

Virág: Te honnan mész? szívesen betársulnék hozzád, ha már így ajánlodKép
Ha kevés a kocsi, akkor én is tudok autóval menni.

Ezennel feliratkoznék én is a talira. Kigondolom, mit vigyekKép

Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

JOVI:a Gellért tértõl.Nekem az ellen a jó, ha 10-re mennénk, mert délután és este is programom van. Te merre laksz?
ÉVA:hol vagy??
Virág
Virág

Férjecskék, akik beleolvastok a topicba, imádunk Titeket!
Virág

Lányok Kép
Lassan depis leszek a témátólKép Jovi Kép nem te viszed a pálmát, én 33 éves vagyok, de még idén betöltöm 34-etKép

GittaKép
Remélem, jobban vagy...

ÉvaKép
Tudsz valami jó hírt írni? Még izgulunk értedKép

Judit
judit
Heves

Jovi!Kép

Boldog szülinapot kívánok!Kép
Rettentõen sajnálom, de ajándék helyett el kell vegyem tõled a pálmátKép Októberben töltöm a 34-et.

Nincs harag ugye, a talira azért így is jössz?

Nagyanyátok, Edi
edi

Kép
Névtelen

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: