A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Sziasztok!

Bocsi, hogy rég nem írtam.
Szóval most azért írok, mert szerintem jogotok van megtudni, hogy mi is történik.
A múlt héten voltunk dokinál. Lényegében a feltételeknek nem fefelek meg, azaz 2 vetélés, illetve egy év próbálkozás. Nem tudnaok így segíteni semmit.
Na szóval avval telt a hetem, hogy leszerveztem mindent. Lényegében elmenekülök, és a férjem jön velem.
Úgy döntöttünk, hogy elmegyünk külföldre. Sok dolog történt a héten, és úgy néz ki, hogy ezen a héten, illetve a jövő héten sikerül is megoldani a dolgot.
Mindenkitől így búcsút veszek, legyetek jók.
Babásoknak sok örömet, előtte állóknak minél kevesebb várakozást kívánok.
Legyetek nagyon boldogok, hiszen valami olyanra vágytok, ami a legszebb történet az életünkben.
Legalábbis nekem az lenne, lett volna...

Sok puszi mindenkinek: Nárcó

Kép
narco

Nárcó!

Ez a Te döntésed! De azért ne búcsúzz el végleg, hisz külföldön is lehet netezni! Hátha ott tudnak segíteni!Kép

Kép
Kép
sosi

Sziasztok! Kép

Jó reggelt mindenkinek, megjöttem, és el kellene kezdeni visszaolvasni benneteket, de nem tudom, hogy mikorra lesz majd belőle valami. Ez a hét kimaradás sok volt. De legalább jókat pihiztem otthon. Kép

Remélem, hogy veletek is minden rendben lesz, rendben van. Ha végeztem, majd jövök ujra!

Puszi

Dina Kép

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Narco!

Ezt nem teljesen értem, ám szomorúan, de tudomásul veszem. Sok sikert nektek.

Mátra!
Drukkancs!

Nekem is drukkoljatok, hogy ne rugjanak ki, úgy izgulok, olyan ideges vagyok mint egy répa. Basszus. Nem fogok végezni a munkával.

j.
Vendég

Sziasztok!

Cinca!
Pedig hinni kell benneKép, legalábbis én nagyon hiszek abban, hogy ha valaki valamiben nem bízik, akkor az tudatalatt befolyásolja a történéseket.
Ráadásul azért vannak jó példák isKép. A következő biztos sikerülni fog, nagyon drukkolok NektekKép!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Norwell!
Gratulálok a kis kukacoshozKép az a fontos, hogy minden rendben vanKép!!! olyan jó lehet érezni ahogy boxolgat bentről valakiKép

Sziszka!
Szóval Ti is házat néztek az idén, úgylátszik ez az új otthon teremtés éve leszKép Nektek is nagyon szurkolok, hogy megtaláljátok az igazitKép!!!
Nálunk sajna csak 4-5 év múlva lesz aktuális, ha lement az autó részletKépKépKép, de akkor már családiházra hajtunk majdKép.

Ági!
Üdv. közöttünkKép! Az jó, ha most van peteérésedKép, úgyhogy ne legyél depisKépKépKép!!! én mindenesetre nagyon drukkolok Nektek, és mielőbbi pocakosodást kívánokKép!!!!!!!!!!!!!!!!

Bogi, Dudu, Juca!
Nekem jó a Westend, sőőőőt mi is oda szoktunk menni, mert hozzánk viszonylag közel van (már ha lehet valami közel a XVII. kerhez?!?!?), és ott legalább le is tudunk ülni valahová előtte vagy utána trécselni egy kicsit, és ersze pocikat nézniKép.

Unique!
110 cm?!?!O), húúú már nagyon szép naaaagy, gömbölyű pocid lehetKép, és már csak 9 hét van hátra, bagyon izgalmassá kezd válni a dologKép.

Mátra!
Mennek a drukkok az új munkahelyhezKép!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nárcisz!
2 vetélésKép, nagyon sajnálom, én erről nem is tudtamKép.
De azt nem teljesen értem, hogy milyen feltételeknek nem felelsz meg, és hogy hogyan jelenthették azt ki, hogy nem tudnak segíteni. Nem is tudtam, hogy ilyen nagy a baj...Kép
Sosival pedig teljesen egyettértek, azért, mert külföldre költöztök, még nem feltetlenül kell elbúcsúznunk, hiszen a net nem helyhez kötött.
Kívánom, hogy külföldön találjátok meg a számításotokat, és a boldogságot, és remélem, hogy ott tudnak majd segíteni is NektekKép!!!

Dina!
Jó látni, hogy már újra jó kedved van, remélhetőleg teljesen meg is gyógyultálKép Örülök, hogy ki tudtad pihenni Magatok egy kicsitKép.

dido

dido
dido

Junkó!

Neked is mennek a munkamegtartó drukkokKép!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, de miért rúgnának ki?

dido

dido
dido

Sziasztok!

Köszönöm a gratukat mindenkinek, azért majd kíváncsi leszek, hogy bejön-e a doktorbácsinak, hogy fiú...Kép

Nárco!KépKépKép
Ezt nem értem én sem, hogy nem tudnak segíteni. Kik és hol mondták ezt? S egyáltalán mik a feltételek??? Két vetélés és egy év sikertelen próbálkozás nem elég?? Hát, nem tudom... Azért várom, hogy gyere közénk külföldről is! Hátha ott tudnak (és akarnak is) segíteni...

Unique!
Fúúúú, ez már nagyon konkrét!!!Kép Hogy bírod cipelni Laurát? Nagyon vigyázz Magatokra!

Mátra!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Junko!
Nem csak néha: két szoptatás között majd mindig benézünk!Kép Ja, drukk: +++++++++++++++++++ De miért is akarnak kirúgni???

Sosi!
Mennyire van fenn a hőd? Ez mindenesetre jó jel, én is úgy éreztem az első négy-öt hétben, hogy na, most fog megjönni (még akkor is, amikor már pozitív lett a tesztem!).

Ági!
Üdv köztünk!

Így reggelében ennyi, majd még jövök!

Sziasztok

Norwell+Mazsola

Kép
Kép
norwell

Szia Norwell!
Ilyen a görbém:Kép

Kép
Kép
sosi

Sziasztok!

Én sem voltam még képes visszaolvasni, csak az utolsó oldalt futottam át gyorsan!

Narco Kép Nagyon sajnálom,hogy emiatt döntöttetek a külföld mellett, de onnan is tudsz írni nekünk, ha akarsz. Nem gondoltál esetleg arra, hogy vársz még 2-3 hónapot és ha addig sem jön a baba, elmész egy másik orvoshoz és azt mondod, hogy már 1 éve próbálkoztok? Tudom, nem szép dolog hazudni, de úgy látszik, néha muszáj a hülye szabályok miatt... KépKépKép

Csibe Kép Sajnálom, hogy a 3. prolaktin érték is magas lett Kép Kaptál már időpontot CT-re?

Junko Kép Jó munkát neked!

Unique Kép Nekem nem szokott ilyen érzésem lenni.

Lányok Kép Szerintem félreértettétek Narco-t! Nem volt két vetélése és nem próbálkoznak még 1 éve - az orvosok pont azért nem foglalkoznak komolyabban vele, mert ezek a feltételek nem állnak fenn!

Pussz mindenkinek!

Timi+Kristóf

KépKép

KépKép
timika

Nárcisz!

Most, hogy Timika írta, lehet, hogy tényleg nagyon félreértettelek, bocsi, és Timika köszi.
Így már érthetőek a "feltételek", csak nekem lassú a felfogásom. De ha jól emlékszem amikor 2005. júniusában csatlakoztam Te már itt voltál, és nem csak a tábla szerinti 2005. 11. hótól próbálkoztok (ha jól tudomKép), tehát ez már minimum a 8. hónapotok, és azt az orvost aki azt meri mindani, hogy csak két vetélés után segítene valakinek, azt rögtön ott kell hagyni, mert nem tudja mit beszél. Szerintem is találnál olyan dokit aki segítene, de gondolom nem ez döntött amikor elhatároztátok a külföldre való kiköltözést. Mindenesetre továbbra is sok-sok jót kívánok Nektek hozzá, és azt, hogy majd onnan is jelentkezzél néha, ne tűnj el teljesen előlünkKép.

ditta

dido
dido

Sziasztok Lányok,

NárciszKép
Kívánom, hogy találjátok meg mindazt, amit kerestek külföldön. Mindenesetre ott is van internet, tessék jelentkezni! Már nagyon hozzánk nőttél! Kép

JunkoKép
Hááát, ha a 31+1 ennyire sokkolt, mennyire sokkolhatott a 31+3 (amit írtam is Kép) Kép Tényleg mindjárt itt van és el sem fogtam még... Kép

DidoKép
Tényleg iszonyú nagy már a pocim... Igyekszem csinálni majd képet és akkor teszek fel Kép

NorwellKép
Még bírom a nagylányt, pláne, hogy szerintem csak a pocim ekkora nagy, őnagysága nem nagyobb az átlagosnál Kép Jó nagy helyet gyárt magának Kép

TimiKép
Nem tudom, mi miatt van ez az érzés... Kép

SosiKép
Tankönyvszerű görbéd van! Kép

Puszi

Unique
31+4

KépKép
unique

sziasztok.

Dudu legyszi vegyel ki a tablabol.Koszi.

Kép
monyoka

"Legalábbis nekem az lenne, lett volna... " Akkor ez mit jelent?
Na mindegy ez Narco dolga, én sajnálom hogy így dönt, de biztos nem adtam vola fel. A külföldi utazás meg nem old meg semmit, csak ideig-óráig.

Isten ments Nárcisz, hogy ezzel megbántsalak, ez csak az én véleményem, én azt szeretném ha te megtalálnád az utadat. SOk sikert hozzá. Kép Te tudod a legjobban mi jó neked/nektek.

Unique!
Bocsesz, annyira sokkolt, hogy félre is ütöttem a billentyűt. Kép.

Á nem rugnak ki, csak félek/tem, hogy nem végzek mára a határidős melóvel. De már valami halvány fény dereng.

Na süppedek is vissza.

j.
Vendég

Monyóka!

Kérlek ne, veled mi történt?

j.
Vendég

Sziasztok Lányok! Köszi,hogy észre vettetek. Junko! Igyekszem és drukkolok,hogy nektek is minnél hamarabb össze jöjjön! Szerintem a várakozás a legrosszabb.

Kép
Kép
Ági279

junko.
padlot fogtam.

Kép
monyoka

Gabi!

Írtam neked egy emiltKép

Puszi
Vendég

Unique!
Most már nagyon kíváncsivá tettél, úgyhogy nem ám cserben hagyni, várom a fotótKép!!!!!!!!!!!!!!!!

Monyóka!
Mi történt?!?!?Kép
Az előző hónapban már olyan eltökélt voltál, hogy jó volt olvasni Téged. Nagyon sajnálnám ha itt hagynál minketKép.

Egész délelőtt álláshirdetéseket néztem, és hirdetéseket adtam fel, mert most nincs túl sok munkám, sőt inkább csak statikai tervekre jönnek be megbízások, amihez én nem értek, ezeket a Férjem csinálja, mert Õ a statikus. De teljes munkaidőre meg nem szeretnék elmenni, mert azért van egy-két állandó megbízóm, akikkel meg szeretném tartani a kapcsolatot, csak hát így nincs teljesen lekötve a "munkakapacitásom". De majd csak találok valamitKép, csak ez a "magammenedzselése" nekem olyan fura, na mindegy, majd csak lesz valamiKép.

dido

dido
dido

valaszoltam.

Kép
monyoka

Sziasztok!

Köszönöm Mindenkinek a kedves hozzászólásokat!Kép

Ma 2-re megyek a doktornőhöz és utal majd be ct-re.Remélem gyorsan kapok időpontot!

Este még jelentkezem!
Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Sziasztok!

Ági
Üdv itt a topoicban! Kép
Mielőbbi pocakosodást kívánok! Kép
Szerintem itt mindenki megkapja a maga drukkját!
Ugye értesítesz minket az eredményről ? Kép

Rékám!
Jajj, hát persze, hogy sikerülnie kell.
Persze megértem én az aggodalmad, de fel a fejjel, csak előre, csak pozitívan!!!
Én nagyon nagyon drukkolok, hogy megkapd a jólmegérdemelt jutalmat! Kép Kép Kép

Cinca
Neked is sok sok kitartást és sok sok önbizalmat kívánok!!!
Hát persze, hogy te is áldott állapotba tudsz kerülni Kép
De ehhez neked is hinned kell benne!!!
Hinni kell és sikerülni fog! Itt annyian hittek már benne, annyian küzdöttek le hatalmas akadályokat...
Neked is mielőbbi babásodást kívánok! Kép

Bogi
Örülök, hogy jelentkeztél!
Örülök, hogy jól vagy/vagytok!
Doki bácsihoz mikor mész?

Unique-om!
Laura hatalmas csajszi lesz!
Fantasztikus ez a pocak méret! Kép
31+3 hát igen, nem sokára a kezedben tarthatod a pici lányod Kép Kép Kép De jóóóóó! Kép
Képetakarok!!!!! Kép

Junko
Ház ügyben puhatolózni is kell! Nem megy az olyan egyszerűen, sajna Kép
De drukkolok, hogy sikerüljön valami szépet találni Kép
Milyen munkával nem fogsz végezni? Csak nyugiii, minden ok lesz! Kép

Mátra
Neked is szorítok! Kép
Sok sikert az állásinterjúhoz, nah meg egy kalappal a vizsgádhoz!
Majd mesélj!

Nárcisz
Sajnálom, hogy itthagysz minket!
Amúgy megértelek, mi is sokszor úgy vagyunk vele, hogy a legjobb lenne lelépni innen!
De remélem, ahogy odakint rendeződnek a dolgaitok, jelentkezni fogsz, mert nagyon fogsz ám hiányozni!!!!!
Majd azért írogass nekünk, hogy merre mentetek, hogy alakulnak a dolgaitok! Kép
Jó utat nektek és sok szerencsét!

Dido
Hát igen, elvileg szeretnénk idén venni egy házikót, jó lenne már sajátban kuckóban lakni!
Óóó autórészlet, ne is mondd, nekünk is van belőle jó pár év...
Bár még azt is el kéne dönteni, merre szeretnénk házat. Bár ez a környék, ahol most lakunk, nekem nagyon tetszik, legszívesebben el sem költöznék innen, de sajna ez nem a miénk. Kép
Szerintem a "magammenedzselése" nem rossz dolog, csak bele kell jönni Kép

Sosi
Szép a görbéd!
Szorítok! Kép

Monyóka Kép
Mi baj??????
Mi történt???
Írtam mailt!

Csibe
Akkor neked is drukk, hogy mielőbb kapj időpontot!!!!!

Szóval mindenkinek szorítok, és mennek a drukkok akiknek kell!
De úgy látom ez most egy extra nap! Kép

Na jó, most már befogom, és megyek tanulni, mert a végén semmi nem lesz belőlem Kép Kép Kép

Szisz

szisszka

Csibe!
Remélem még a héten el tudod intézni! Jelentkezz!

Monyó!
Sajnos ez előrordul, ilyenkor kicsit vissza kell vonulni, majd újra belevágni. Ha van kedved azért írj róla.

Dido!

Te tulajdonképpen mit is, hogy is? Mert mi építkezni is szeretnénk mostanában...

Ági!
Akkor ha neked akkor nekem is. Ne legyél depis. Hát én is az lehetnék itt a másfél évemmel. (vagyok is néha) de csak azért is nem.
Nem is tudom, hogy lehet ez hogy ennyire nem vagyok kiakadva. Monjuk a Discovery-n láttam tegnap egy filmet reggel. Az volt a címe azt hiszem: Hogy csináljunk gyereket, de lehet hogy egészen más. Mindegy mikor megszületett a bébi bőgtem. Mert hogy olyan megható ez az egész. Ám ez nem kiakadás végül is, hanem természetes.

j.
Vendég

na jo a lenyeg az hogy tegnapelott elkedtem barnazni tegnap meg mar ver is volt.
csak annyi hogy pisi utan a wc papiron latszik.
ettol nagyon megijedtem mert ilyen meg nem volt.

Kép
monyoka

Junkó!
Szia. Elhiszem,hogy sírtál a filmen, ilyenkor én is szoktam. Próbálok nem depis lenni,de sajnos nem mindig megy. Hugomnak van egy 18hónapos kisfia, a barátnőmnek egy 7hónapos kisfia, unokatesómnak egy 3hónapos kisfia, csak ő sajnos beteg. Úgyhogy van a családba baba, csak még nem elég. Szerintem.

Kép
Kép
Ági279

Monyó!Kép

Én kétszer is úgy lettem terhes, hogy 1-2 napig volt egy kis barna a betétemen. Utána meg mintha elvágták volna.

Egyébként neked most sokáig nem volt meg, de valahol tisztulnia kell a szervezetnek, bár azért tényleg jó lenne ha elmennél dokihoz.

Remélem tudunk neked Mi itt csajok segíteni.

Kati
Vendég

kati kosz.De most ha elmek dokihoz akkor mit csinal?

Kép
monyoka

Esetleg beutal vérvételre. Szokták a 3. meg 21. napi, sőt 23. 25. napi vérvételt is. A vérből minden kimutatható. Az is, hogy volt e peteérésed. Még uh se kell hozzá. Egy jó doki ránéz a hormonvéreredményedre, és megmondja hogy mi a hézag.
Vendég

Nárcisz!Kép

Van nekem egy Drága barátnőm, aki rendszeresen olvasgat Minket itt a topicban. Ma is olvasta aa soraid. Õ is hasonló cipőben jár, csak 4,5 éve küzd hasonló problémákkal.

Azt mondta ma nekem, hogy írna neked emilt, mert talált egy szuper professzort. Monyónak is ezt írtam ma, csak nem részleteztem. Mindent a vérből néz a doki, hihetetlen profi módon.

Ha gondolod, jelezd és összehozlak Titeket. Még egy kört megér, mert a csajok is írták neked, hogy a problémák talán mennek utánad is, hátha itthon is megoldható.

Te is segítettél már nekem cukor ügyben. Most Mi jövünk.

Kati
Vendég

Sziasztok!

A sokak által javasolt foglaljam el magam kezd összejönni, a hétvégén festettünk most meg ellep a meló. De hétvégén a festés előle lemenekülve anyuméknál voltam és begyűjtöttem egy-két új infot:
Engem körülvesznek lassan a pocakosok. Már csak nekem kéne oda ahasimba valami kisélet.
szóval a hétvégén anyuméknál jártam és elujságolták, hogy az unokatesvérem aki októberben szülte első Marci nevű kisfiúkat megint terhes!!!
Az ugyanis úgy volt, hogy Marci két év próbálkozása után jött össze és hát azt hitték, hogy a második is nehezen fog összejönni, de tévedtek. Lesz köztük kb. egy év. Azt mondta az anyuka, hogy majd úgy nőnek fel mint az ikrek Kép

Amúgy semmi extra. Kitartóan hőmérőzök, vettem Dm-es LH tesztet is.

Na megpróbálok visszaolvasni...

Üdv: Niki

kancellárka

Junkó!
Jó felé tapogatózol...Kép, igen én építész vagyok, a Férjem pedig statikus. Van egy kis bt.-k és abban dolgozgatok, van amikor még aludni sincs időm, és van amikor túl sok is van belőle..., de hát ez már csak ilyen. Egyébként nagyon szívesen segítek, ha majd eldöntitek, és komolyra fordul a dologKép.

Évi!
Dehogy is zártkörű, sőőőt nagyon is örülünk neki, ha csatlakoznak még hozzánkKép. Van kedvedKép??? A Büszkeség és balítélet-et fogjuk megnézni, úgynézki, hogy a WestendbenKép. De jó még egy pocis jönKép, félek csak én fogok kilógniKép

Monyóka!
Emiatt nem kell ám feladniKép, ilyen sok nővel megesik, persze nem azt mondom, hogy ez rendjén is van így, sőt a dokit szerintem már nem kellene húzni-halasztani, hanem meg kellene már ejteni azt a kivizsgálást.

Ági!
Bizony nem elégKép, de hidd el hamarosan lesz majd még egyKép

dido

dido
dido

A teljesség igénye nélkül: Kép

Brill!
Ezek jó hírek, jó hogy átjárható vagy (hű ez egy kicsit képzavaros :D) csak így tovább, biztos minden rendben lesz.

Csibe!
Sajnálom ezt a fránya prolaktin szintet. Azért az április is szép hónap, virágoznak a fák, a természet lágy ölén... Kép

Juca!
Mi is lakásprojektben vagyunk, mi úgy számolunk a kerekítéssel, hogy a lefelé közelebb eső fél vagy egész millióig kerekítünk.
Egyenlőre mi csak árulunk, ha elviszi valaki akkor nézünk újat és ha a kettő közt átmeneti idő kell akkor anyóséknál fogunk dekkolni (előre fázunk tőle, még a párom is).

Duddu!
LH teszt infókat gyűjtöm, már amennyit megtudtam. A táblás welcome-t meg nagyon köszi, olyan jól esett Kép
A drukkok továbbra is mennek.

Dido!
Az a Báint napi valami nagyon jól hangzik. Nekem is ki kéne találjak valamit a páromnak.

Norwell!
Gratula a valószínű fiúhoz. Neveken gondolkodtatok már?

Mátra!
Mi újság az állással és az interjúval.

Narco!
Sajnálom, hogy így alakult, de kívánom, hogy találjátok meg külföldön amit "kerestek".

LH teszt kb adatok:

Babymarkt Rozzmár-ban: 2500-2800
Babymarkt netről ( http://www.infertility.hu/bm.htm )
: 2625+postaktg??? Corax DM-ben: 2300-2500
Evidence netről (házipatka): 1500+900 Ft postaktg

Mára búcsúzom is, pusszantás: Niki

kancellárka

Norwell!

Nagy-nagy gratula a kis kukishoz!!! A nagy rugdosásokhoz meg különösen! Egyébként nem tudom mitől lehet ez, de én is pont a genetikai UH estéjén lettem biztos benne, hogy Dóri mocorgását érzem. érdekes.

Sosi!

Még a tipikus mensiszerű tünetek se jelentik azt, hogy meg fog jönni, ez tapasztalat! Nekem még a derekam is fájt, mégse jött meg. Úgyhogy egy kis hasfájás még semmit nem jelentKép És nagyon szép a görbéd!!!Drukkkk!

Szia Ági!

Ne legyél depis, inkább jó alaposan nézzetek apával a paplan aláKép Ha most vagy a 15. napon, akkor mindent bele!

Dudu!

Mi ez az elbizonytalanodás, mi?! IrgumburgumKép Lesz itt zebra, ez tuti! A talin már úgy fogsz vigyorogni, mint a repedt virsli, és lobogtatod a csíkos tesztet,oké?

Unique!

Hát, ruhát azt én se vennék a Brendonban, de az UH az jó. 110 centi, húúúúúúúúúúúúú. Képet kérünk, mert megesz a kíváncsiság! Én 106 centinél megálltam, Dóricica úgy látszik beéri egy ekkora lakással. Nekem is vannak ilyen érzéseim fellállásnál, amiket írtál, de van, hogy csak úgy ülés közben is jelentkezik ez a keményedésféle, de inkább feszülős érzés. Néha majdnem fájdalmas is.

Junko!

Csendesen drukkolunk a lakáprojecthez! Ügyesek vagytok, biztos összehozzátok.

Nárcisz!

Pontosan hova mentek? Már ha nem vagyok indiszkrét, bocsi. Én is sajnálnám, ha nem írnál többetKép

Mátra!

Munkemegszerző drukkok indultak felédKép

Évi!

Édes lehetett a kis manó az UH-n. Tök jó érzés "hivatalos" babavárónak lenni, nem? Sikerült egyébként dokit találni, vagy maradsz a réginél?

Velünk semmi különös, voltunk otthon anyuéknál hétvégén (ők Baja mellett laknak, szóval nem éppen a szomszédban). Megjárattuk a jó kis új járgányt. Busszal már nem vágtam volna neki az útnak, de így azért egész más volt. Legközelebb már hármasban megyünk haza, ez egészen hihetetlen.
Néha már pittyen egyet-egyet a besz@rásjelzőm, (bocsKép)de nem a szüléstől félek, azon mindenki átesik valahogy, hanem attól, hogy tudok-e olyan jó anyukája lenni Dorkának, amilyen szeretnék. Nagyon fogok igyekezni.

Pusszancs mindenkinek!

Évi
34+6

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi!

El is felejtettem írni, hogy örülök, hogy megoldódott a doki ügy, és gratulálok a 2,5 centis picihezKép!!!
Csak úgy megörültem, hogy esetleg Te is jösz a mozibaKép!

Meg látszik, hogy mostanában nagyon ráérek, folyton itt lógok a net előtt, és traktállak BenneteketKépKépKép.

ditta

dido
dido

Sziasztok lányok!

Szóval.
A cégnél pályáztam meg az állásomat egy külföldi képviseleten.
Igazából eddig eszembe sem jutott, hogy elhúzzam a csíkot, de a múlt hét előtti hét pénteken nagyon besokalltam. Értsetek ez alatt mindent, amit szeretnétek. Nagyon csúnyán kiborultam, mert volt még egy pozitív tesztem, ahogy szeptemberben is, majd megint 2 nap vérzés, aztán semmi. Szóval megint meghalt. Elmentem a dokihoz, de azt mondták, hogy nem nagyon tudnak mit csinálni, esetleg closty.
Az a baj. hogy hiába jutok el bármnnyi hétig, akkor sem biztos, hogy lesz eredménye...
Majd hétfőn megláttam az állást. Megpályáztam, megyünk.
Elegem van a szüleimből, hogy unoka kell, az engem körülvevő emberekből, akiknek elsőre sikerül, pedig nem is szerették volna igazán.
Szóval elegem va az egész világból, és azt hiszem, hogy így jobb lesz.
Spanyolország egy álom, voltam ott tavaly is.
Gondolok majd rátok, és néha majd írok, hogy mi van.

Köszönöm a segítségeteket, de mivel valószínűleg kromoszóma probléma van, ezért nem hiszem, hogy bármit is tudnak mejd csinálni velem.

Duddu!
Légyszi vegyél ki a táblából. Köszönöm az eddigi munkádat velem.

Sok puszi: Nárcó

Kép
narco

Sziasztok lányok!
Én vagyok a Kati 76 barátnője.Már régota olvasgatlak benneteket és nagyon megérintett amit ma a Narcotol olvastam!Az én történetem nagyon hosszu lenne elmesélni igy megprobálom csak a lényeget!2000-ben eldöntöttük,hogy szeretnénk kisbabát.Első probálkozásra sikerült.De mivel már elötte is estem teherbe fel sem merült,hogy nem sikerülhet!2000.dec.12-én megszületett a kisfiam!Körülbelül két éves lehetett amikor eldöntöttük jöhet egy kistetvér!De nem történt semmi!nem találtak nálam semmit és mivel maga a terhesség nem következett be igy jöhetett a lombikprogram!Volt 8 Inszemem és egy lombik amiből 3.rom visszaültetés!És semmi!Mindenki széttárta a kezét hogy sajnos ez van mi már nem tudunk mit tenni!Nem tudjuk mi a baj!És akkor találtam a neten egy professzort akinek ez a speciális szakterülete!Siklosi György prof.a Sote II.számun van!95%-ban megoldja a meddőséget!Nekem most fejeződik be a beállitás ami oktober ota tart!Mert ugyan is ő megtalálta hogy mi okozta nálam a meddőséget!És azt mondta:-Ez az itt van a kutya elásva,ezt kell orvosolnunk!Õ olyan vizsgálatokat csináltatott nálam amit sehol senki!És megtalálta!Akkor akartam csak bejelentkezni hozzátok és segiteni azoknak akik hasonlo cipőben járnak amikor már eredményt tudok felmutatni!De azt gondolom hogy kicsit elkéstem volna a Narco esetében!Azt hogy genetikai rendellenesség van egy vérvételből megmondják tutira!Ezt is saját tapasztalatbol állithatom!Ne add fel!És ha gondolod irj az emil cimemre és segitek ha elfogadod!
Aniko

KépKépKépKép
aniko24

Sziasztok!!!

Évi79!
Gratulálok a kicsihez!!! Mindenki így kezdi...Kép Aztán nézzük csak meg Unique-ot, Jucát, Évi77-t...

Évi77!
Hát persze, hogy jó anyuka leszel!!! Szeretni-imádni fogod a kislányodat, és ez egyenlő a jó anyukasággal!Kép Én is pont valamelyik nap gondolkodtam el, hogy mindegy, hogy fiú lesz, vagy lány, így is, úgy is imádni fogom!!!
A mocorgás-dologban lehet egy kis pszichológia, bár én gyanítom, hogy nem tetszett neki, hogy nyomkodták kívülről!Kép Mindenesetre azóta még nem éreztem ilyen határozottan, de lehetséges szerinted, hogy észre sem veszem? Mert mozog, az biztos, csak hát az ember nem fekhet egész nap az ágyon, hogy "mikor mozdulsz meg"???

Narco!
Megértelek, mert nagyon nehéz, sőt nem is lehet kényszerből gyereket vállalni. A szülőktől valahol normális, hogy szeretnének unokát, de azért a tapintat a Ti esetetekben elvárható lenne tőlük, mert azzal csak fájdalmat okoznak, ha állandóan sürgetnek, hogy na, mi lesz már? Ez nem lóverseny, a baba jönni fog, ha idejét érzi. Azért lehet, hogy az Anikó által ajánlott dokit érdemes lenne felkeresni, de ez a Ti döntésetek; én nagyon szorítok, hogy minél előbb megtaláljátok a boldogságot egy kicsi életben!!!

Kancellárka!
Igen, a nevek is megvannak már, de hadd ne áruljam el addig, amíg nem biztos, hogy fiú vagy lány!!!Kép Már csak két hónap az újabb uh-ig!Kép

Monyó!
Nem tudsz beszélni az orvosoddal? De ha jól emlékszem, szedtél mensihozó bogyókat, lehet, hogy az kevert be, nem? Nem szeretnél csináltatni egy hormonszintet? Hátha kiderül valami piti probléma, amit egyszerűen meg lehet oldani! Ne add fel, most már tényleg olyan jól elhatároztad Magad!!!! Pozitív energia megy Hozzád: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++

Sosi!
Ez egy nagyon-nagyon-nagyon-nagyon ígéretes görbe...Kép Drukkjaim mennek!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Unique!
Kérünkszépenpocisképet!!!Kép

Lányok, egy kérdés: ISZONYÚAN fáj a torkom, alig tudok nyelni. Halset tabit szoktam venni, az mindig jó volt, de rá van írva, hogy terhesség és szoptatás alatt nem ajánlott. Most akkor szerintetek merjek egyet elszopogatni, vagy gondot okozhatok vele Mazsolának? (A gyógyszertáros csajszi a Strepsilset egyáltalán nem ajánlotta, de erre azt mondta, hogy nem gond. Én azért mégis félek, de lehet, hogy megint túlaggódom a dolgokat, mert mindegyik gyógyszerre rá van írva ugyanez.) A méz és a meleg tea nem használ, csak félek, mert már volt tüszős mandulagyuszim, és lehet, hogy az sokkal rosszabbat tenne... Aki tud: HELP!!!

Sziasztok:

Norwell+Mazsola

Kép
Kép
norwell

Sziasztok!
Ma sok szomorút olvastam a topikokban
Remélem a héten több jó történik velümk.
Én voltam ma a dokimnál.Azt hittem, hogy lecsúszunk erről a hónapról, de felírta a gyógyszereket és pénteken megyek UH-ra.
Jövő héten megcsinálják a 3.insemet.Bizom benne, hogy nagobb sikerrel. Ha ez sem sikerül akkor beiktatok egy kis pihit, hogy töltödjünk lelkileg és anyagilag is. Kicsit keskenynek tartotta a nyh. és irt fel még arra is gyógyszert, hogy vastagabb legyen. Nagyon izgulok addig is.
cinca

Sziasztok!

Dido!
Köszi a pozitív hozzá állást,de már nagyon szeretném!

Szisszka!
Befogok számolni nektek mindenről, ami
történik-történni fog velem. Egyenlőre várakozom, és számolom a napokat!

Évi77!
Nem tudok most apával a paplan alá nézni, mert tegnap délelőtt elment németországba, és csak ma este vagy éjszaka fog haza érni. De indulás előtt bele adtunk mindent, meg az előtte lévő napokban is. Remélem lesz hatása! Biztos jó anyuka leszel, ez nem kérdés! Ha most nem is érzed magad annak, hidd el, hogy mire megszületik a baba, jó édesanya leszel!

Kép
Kép
Ági279

Anikó Kép Köszi, hogy megosztottad a történetedet velünk! Mindig elcsodálkozom, mennyit számít, hogy milyen orvoshoz kerül az ember... Kép

Narco Kép Ne add fel, annyi lehetőség áll még előttetek!

Norwell Kép A Bioparox spray-t tutira használhatod terhesség alatt, bár ez már azt hiszem antibiotikum. De ha nagyon fáj a torkod és nem javul, próbáld meg, recept nélkül kapható!

Cinca Kép Örülök, hogy nem csúsztatok le erről a hónapról!

Csibe Kép Mi volt a dokinál?

Képzeljétek, ma elkezdtem kimosni Kristóf cuccait Kép Ha vkit érdekel, tettem fel képeket Kristóf szobájáról az albumomba.

Pussz: Timi+Kristóf

KépKép

KépKép
timika

Sziasztok!

Narco!
Nagyon fogsz hiányozni! Nekem nagyon sokat segítettél!Vigyázz nagyon magadra!

Junko!
Mi újság?Hogy vagy?

Timi!
Én vagyis(mi) már láttuk a babaszobát!Kép Nagyon szép!
Lányok!Érdemes megnézni!Kép

Duddu!
Hogy vagy?

Péntekre (febr.3.)kaptam időpontot!
De ezt a hónapot most már akkor is arra használjuk, hogy beállítsák a prolaktin szintemet!
Aztán hajrá áprilisban!Kép

Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Timika!

Szia. Én is megszeretném nézni Kristóf szobáját, csak sajna nem tudom hogy hol keressem. Bocsi de még új vagyok.

Kép
Kép
Ági279

Csibe Kép Köszi a dícséretet! Kép Örülök, hogy ilyen hamar kaptál időpontot! Az április nagyon szép hónap! Kép

Ági Kép Üdv itt! Kép Úgy tudod megnézni az albumot, hogy a jobb felső sarokban levő "Fotóalbumra" klikkelsz, utána a "Fotóalbumok megtekintésére". Kikeresed a T betűnél a "Timika albumát" és már meg is tudod kukkolni Kép

KépKép

KépKép
timika

Timika!

Tetszik Kristóf szobája, irigyellek!
Sok egészséget, boldogságot, örömet kívánok nektek!

Kép
Kép
Ági279

Köszi Mindenkinek a a drukkokat a görbéhez. csak még egy kérdés: szerintetek is a 18.napon volt a pé? Akkor már nem volt tojásfehérje!Kép
Annyira hülye vagyok, már azt tervezgetem, hogy mikor csináljak tesztet, esetleg vegyek egy Qupidot? Aztán majd....Kép Na , jó abbahagyom. Csak pozitívanKép

Timika!

Szupi a szoba. Fiúnak és lánynak is el tudom képzelni. De persze már biztos, hogy fiúszoba lesz.Kép

Nárcó! Hidd el jóra fordulnak a dolgok nemsokára!Kép

Mátra!
Mi újság?

Kép
Kép
sosi

Sziasztok!

Kellett nekem panaszkodni, hogy nem pörög a topik...KépKépKép

Dudu,Norwell,Bogica,Niki!
Nektek is köszike az átjárhatóságiörömöket!Kép

Dido,Szisz!
Mensihozókat "befogtam", hátha, most nem 40 nap lesz...

Bogi!
Jó látni, hogy jól vagytok!"Fáradékony, mellfeszülős"...Cserélünk???Kép

Norwell!
Örülök, hogy minden rendben a KépMazsolával!
Torokfájáshoz jobbulást!Van már gyógymód?Esetleg nincs a közelben vkinek egy Bioptron lámpa?

Sosi!
Jóóóó a görbe!Kép

Ági,Aniko!
Üdv itt!Kép

Ági!
Gyors babásodást Neked!

Aniko!
Köszi a történetet és remélem, siker koronázza a nehézségeiteket!Kép

Nárcisz!
Jó utat Spanyolba!(grat az álláshoz!)Sikereket Nektek!Kívánom, hogy ott minden jó legyen és ne érjen bánat!
Remélni tudom, hogy néha-néha benézel hozzánk!Kibírod, hogy ne? Kép

Évi79!
KépTe is kiskönyves lettél!KépVárjuk a képet!

Niki!
Hamarosan Nálad is lesz pocak!Ugye nincs depi?Elterelés, ahogy eddig...Kép
Ti is fészekkeresésben?

Cinca!
Húú, de jó, hogy megy ez a hónap!
Arra ne is gondolj, hogy nem sikerül!Van már pozitív példád...Kép

Csibe!
Lett időpont CT-re!Kép Biztos nem lesz bibi a buksidban!
Lehet, hogy egyszerre kezdünk?Kép

Mátra!
Mikorra várhatóak az interjú, szigorlat eredmények?

Timika!
Szupi Kristóf szobácskája!

Tündi!
Mi volt az utolsó szurinapon???Mit mondanak?Infóóóót!

Dudu!
Hogi-vagi??? Kép

Aztaaa...
Puszó Mindenkinek!
BrillKép

Kép
brill

Sziasztok Lányok!Kép

Hát nem semmi mennyit írtatok alig tudtam végigolvasni.Kép

Én a Brendonban vettem a kantáros farmer kismama nadrágomat és 11900 ft-ba került. Szerintem máshol sem olcsobb legalábbis ahol én néztem.

Kismamik!Kép

Ma nagyon sokat fájdogált a hasam.
Szerintetek normális ez?
Egy kicsit aggódom miatta.Kép
Azt tudom hogy szokott fájdogálni mert nyúlnak a méhszalagok,de néha görcsölget is és már éjszaka is arra ébredtem.
Remélem hogy nem lesz baj...

Üdvözlöm az újakat!Kép

Unique!Kép

Igen már pénteken töltöm a 7 hónapot és ez számomra is nagyon hihetetlen,de isteni érzés.
Megpróbálok jövő hétre időpontot kérni a Brendonba,mert már nagyon szeretnénk látni a kis lurkót!Kép
Hogy Neked milyen nagy lehet a pocakod!!!!!!!Kép

Mindenkinek kitartást és sok sikert kívánok!Kép

Puszi!Kép

Sysy
sysy77

Jó reggelt! Sziasztok!

Bocs, hogy tegnap már nem írtam, de hatkor értem haza, vacsi és feldőltem, mint a krumpiszsák. Még jó, hogy volt annyi eszem, hogy a vizsgázós "díszmagyar " levétele után rögtön hálóingbe bújtam Kép

Szóval az intejún nagyon aranyos volt az igazgató asszony. NAGYON SZERETNÉK vele együtt dolgozni... Ma hirdet eredményt.
A szigorlat 5 lett. Szerencsém volt, azt húztam, amiből a múltkor államvizsgáztam. De lett volna 1-2 tétel, amibe ha belehúzok visszatapsolnak.
Köszi a drukkokat segítettek. Remélem ma is fognak az állásban Kép

Narcó Kép Kép Kép

Nagyon sajnálom, hogy elmész. De ott is van net ahogy a többiek is mondták. DE! Valahogy abban bízom, hogy ha az új környezetben leszel és az új feladatokra koncentrálsz, jól fogod érezni magad. Tele leszel pozitív energiával - bár hulla fáradtan Kép - és nem kell anyukádat hallgatnod és nem kell látnod a többi pocakost, és igen, ha akarsz még minket sem kell olvasnod. Kell szerintem neked ez a feltöltődés. Lesz még neked egy (vagy ahogy a párom szokta ilyenkor mondani nyóc)gyönyörű kisbabád. Semmi sincs véletlen. Élj most az álmaidnak, a mnunkádnak, ha pedig visszajössz, és még mindig nincs manócska útban, akkor keresd meg a professzort, akit ajánlott Anikó. Bárhogy is döntesz a te döntéssed, de kérlek SOHA NE ADD FEL!
Ezt pedig búcsúzóul:

Kép

Anikó!
Köszönöm a történeted. Lehet, hogy én is felkeresem majd, de ennek nálam annyi függvénye van..., Kép

Cinca!
örülök, hgy újra próbálkozhattok nem sokára! biztos sikerülni fog!!!!!!!

Norwwel!
Hogy van a torkod? Találtál már valami szert rá?

Sisy szorítok, hogy ne legyen baj!!! Ha már egyszer ott van ott is kell maradjon Kép

Timka! Nagyon jól néz ki!!!!

Sosi!
Nyugi. Tudom, hogy nehéz de várj egy kicsit és ne kapkodj. Egyébként most bagoly mondja verébnek... Én is ilyen vagyok Kép

Na befejezem, megyek dolgozni, aztán délután jövök.
Legyen szép napotok!
És persze vidám is:
Kép
mátra

Sziasztok!

Most csak egy gyors beköszönés, aztán majd ha nap közben nem lesz időm, megint túlórában jelentkezem.

Brill!
Depi nincs, nincs rá időm, sikerült az elterelés, a főnököm lefoglal a rengeteg melóval, hazaérve már csak beesek az ágyba a párom meg későn ér haza, szintén mellémesik...
Lakáskeresőben igen, mert hát a kis utódnak majd kell a hely, és könnyebb még most új lakást keresni rendbetenni berendezni, mint gyerkőccel. Lehet arra vár a drága, hogy legyen saját szobája Kép

Mátra!
Gratula a szigorlathoz, ügyi vagy. azért majd az állásról ha lesz hír meséld el.

Sosi!
Tudom, hogy nehéz de türelem és semmi idegeskedés Kép Csini a görbéd az enyém inkább hasonlít valami szinuszritmusra mint emberi hőgörbére, de majd az lh teszttel kiegészítjük Kép

Többieknek is millió boldogság energia és akinek kell drukkhullám (Duddunak folyamatosan, Tündinek is, Csibének, Brillnek, ja hát inkább azt írom hogy mindenkinek...)
Pusza: Niki

kancellárka

Mátra!

Gratulálok a szigorlathoz, és szorítok az álláshoz, írj, ha van valami.

Csibe!
Azért az nagyon jó, hogy kaptál időpontot péntekre. Április sztem szebb is mint március. Úgy szurkolok.

ÉVI(77)!

Hát jó, hogy jó anya leszel!!!!!!!!!!!Ez már a hozzászólásaid miatt is egyértelmű, ne aggódj.

Cinca!

Sok sikert a jövé héthez. Remélem a pihenés 9 hónapra sikerül inkább. Kép

Timika!
Még csak ma kezdted kimosni? Hát már múlt héten csütörtökön már elmítetted? Kép
Mit csináltál a hétvégén? Kép
Majd én is bekukkantok a szobába még egyszer.

Sysy!
Sajnos nem értek hozzá, de nem hiszem hogy baj ha fáj egy kicsit. Ne sokkoljatok már csak úgy röpködnek itt a hónapok!
7 hónap???? Hát még szinte csak tegnap csináltad a tesztet.

Dudu!
Mi újság, valami érzés?????

Sziszka!

Te méred a hőd? Hogy állsz vele?

Monyó!
Akkor ugye kicsit megnyugodtál, ez a közti vérzés sokaknál van és akár jót is jelenthet. Akkor maradsz? Hő? nem szabad ám így megijedni.

Nekem a hőm ma reggel 36,9-37,0. Ahhoz képest hogy nincs pém...bár nem bírok mostanában aludni sokat forgolódom kb 4 órától és sztem ettől megy föl.

Na mindegy még valami akinek fontos lehet,
ajánlok egy könyvet, ebben minden benne van (hőmérőzés, nyák vizsgálat, méhnyak...)

Bioppan Nornerg-Szil Péter
Természetes fogamzás-szabályozás.
Antikváriumban keressétek.

junko
Vendég

Sziasztok!
NNa most megint annyit fogok írni, hogy ihajj...
Lányok!
Én ezt nem mindig bírom követni. Ha mindenkivel annyit foglalkozom, amennyit szeretnék, kb. 1 órát ülök a gép előtt. Most pl. munkába kéne mennem, de azért is írok.

Bogi!
Remélem, nem alszol majd el a mozin! Kép
Még nincs időpont, de a jövő hétre javasolhatnátok egy délután-estét... Nekem a szerda kivételével bármi jó!

Évi79!
Még szép, hogy nem zártkörű! Gyere Te is!
Olyan átélésse olvastam az UH-dról, mintha kb. az enyém lett volna. Biztos nagy öröm volt... Kép

Unique!
Én is kérek fotót!! Kép Köszi a drukkokat...

Évi77, Unique!
Ne ijesztgessetek! Tessék pihengetni! Még egy NAAAGY találkozót is ki kel bírnotok! Kép

Évi77!
Ez a derékfájásod tetszik, mert nekem is le akar szakadni tegnap óta. Kép
Ez a repedtvirsli ez nekem való! Így legyen! Kép
És irigylem Dórit, hogy Te vagy az Édesanyja! És ezt most nagyon komolyan mondom! Kép

Lányok!
Nagyon-nagyon hálás vagyok a drukkokért. De kérhetek valamit? Hogy ne kérdezzetek túl sokszor a tünetekről, mert akkor folyamatosan azokkal foglalkozom, pedig most nincs más dolgom, mint elfoglalni a kicsi agyamat, nem hajtani túl magam és NEM vizsgálni minden tünetet.
Ugye megértitek? Úgyis írom néha, hogy mi a pálya és egyszer csak eljön a jövő hét is.. Kép

Junko!
Köszi a bíztató szavakat! Szerintem, aki azt mondja, hogy nem inog meg néha, az hazudik. De azért nincs itt tőle a világvége. Kép
Pontosan mit is dolgozol? És hogy haladsz?
Egyébként szerintem azért nem akadsz ki, mert ennyi idő alatt neked is sikerült uralkodnod az érzelmeiden. Egyszer-kétszer én is elcsudálkoztam magamon, hogy egyre jobban megy... Kép

Mátra!
Nagyon drukkoltam Neked tegnap! Gratula az 5-öshöz! És milyen állás? Vagy babonából nem mesélsz? Kép

Sosi!
SZerintem is tökéletes a görbéd! Ne agyalj, ne számolj, valamit bízz a természetre is. És szerintem még korai lenne tesztelni is....
Ugye szeretsz?? Kép Kép

Dido!
Szerintem csak elsőre ijesztő ez az "önmenedzselősdi". Aki keres, az talál! És szerintem a te szakmádban nem ritka a félállás..
És meg kell szidjalak ezért az "én fogok egyedül kilógni.." szövegért! Ez nem az a Ditta, akit én ismerek! Megmondtam, hogy 3 hónapon belül úgyis babás leszel! És abból már eltelt 1! Kép

Nárcisz!
Kivettelek a táblából Kép
Kívánom, hogy találd meg az utadat! Egyébként ehhez nem találhatnál jobb országot, mint Spanyolt. Magam spanyolmániás vagyok, dolgoztam egy darabig kinnt. Egy barátnőmet pedig kinnt is felejtettem Kép (mert bepasizott a drága) már vagy 3 éve!

Szia Anikó!
Bár még nem terveztél ide bekapcsolódni, de mégis nagyon kedves tőled, hogy megosztottad a történetedet velünk. Kívánom, hogy ez a doki segítsen megoldani azt, amit senki más nem tudott!

Kati!
Olyan jó, hogy újra benézegetsz! Várunk... Kép

Norwell!
Szerintem ilyen kérdések megválaszolására van a védőnéni, nem? Próbáld megkérdezni..

Cinca!
Hajrá a jövő heti inszemhez! De most hinned KELL benne! Gondolj arra, hogy mit tanácsolnál Te nekem ... Kép

Timi!
Nagyon szép a szobácska, akár kettőnek is elég lenne, igaz? Kép

Csibe!
Ez az, csak pozitívan!! Azért ilyenkor kicsit könyebb, ha foglalkoznak az emberrel, igaz? Kép

Sysy!
Drukkolok a jövő heti UH-hoz! .)

KoRéka!
Hiányzol! Vannak híreid?? Kép

réka
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: