A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Sziasztok Lányok!

Sajnos tegnap annyi munka volt (és még most is), hogy nem tudtam jönni hozzátok. Most sem olvastam még vissza, de igyekszem bepótolni.
Nagy szükségem van a tapasztalatotokra és tanácsotokra:
Ma van a ciklusom 25. napja. Ma vagy holnap kell megjönnie. Mensi elõtt 2 szokott általában lenni rózsaszín váladék. Most se rózsaszín váladék, se mensi sehol. Egyelõre, bár még holnap is megjöhet. De nálam már az is nagy dolog lenne, ha csak simán megjönne és nem lenne elõtte 2 napig rózsaszínezés.
Na! Szóval vasárnap óta borzasztóan fájtak a mellbimbóim, de ma már nem érzek semmit. Néha fáj a hasam, és jön valami váladék, de nincs színe, hanem átlátszó vagy fehér.
A hõm 36.9-rõl ma már csak 36.8 volt. És amint írtam már a melleim sem fájnak.
És ma reggel csináltam egy tesztet, de negatív. Tudom, hogy korainak tûnik ez a teszt, de ha volt megtermékenyülés, azóta már eltelt 10 nap. És ha lett volna valami, azt kimutatta volna. De nincs semmi!!!
Mit gondoltok?

Éva
Éva

Szép jó reggelt lányok!
18,30-ra megyek a dokihoz, nagyon várom, már kötegnyi vérképem van, lesz mit elemezgetnie. Ha normális idõpontban jutok haza meg is írom hogy miket mondott! Én nem bánom bármit is javasol, megeszek minden csodabogyót, meg is mûtöm magam Kép
Doris a hányinger dolog nálam is jellemzõ, nagyon sokáig tartott míg rájöttem, akkor jelentkezik ha keveset ittam, Próbáld meg, hogy egyenletesen egész nap iszol, és ha így is lesz, akkor amikor jön a hányinger igyál valami édeset vagy egyél egy szem cukrot, szóval dobd meg a vércukrodat!
puszi Hurka
vereshurka

Jó reggelt Mindenkinek!
DORIS:te aztán igazán korán kezdtél ma!!
HURKA:Welcome back!Te nem dolgoztál véletlenül szállodában régebben?
EDUS:Veled még nem találkoztam, de a legjobbakat kívánom a hátralévõ félidõre!Kép
NELLI:jobb már a közérzeted?
Virág
Virág

ÉVA:nem érdemes ilyen hamar tesztelni vagy bármilyen következtetéseket levonni. A hõd még jó. Szerintem mindannyian kicsit túlságosan belelovaljuk magunkat ebbe a témába. Türelmesebbnek kellene lennünk!
Virág
Virág

ÉvaKép
Én nem akarok semmit beléd beszélni ezért csak annyit mondok a tüneteid szuperek és a tesztek sok esetben csak késõbb mutatják ki a terhességet. Ha holnap sem jön meg akkor lehet bízakodniKépA következõ teszteléssel várj még 4-5 napotKép
HurkaKép
Várjuk majd a leleteidetKép
VirágKép
Ki korán kel...Kép Igaz aranyat nem leletem viszont 3/4 órát a Férjemmel töltöttem mivel így együtt ébredtünk és elhozott a munkahelyemreKép Ezért megérte korán kelniKépKép

Puszi: Doris
doris

Virág, nem dolgoztam szállodában de laktam már Kép
hû de vicces vagyok ma az angyalát!
Mibõl gondoltad? Olyan takanyás a stílusom? Kép takanya=takarittó nõõ a takarittó nõõ..Jázusom kicsattanok a jókedvtõl teremtsetek le ha már fárasztó leszek Kép Kép Kép
Hurka
vereshurka

Lujza!

Most olvastam, hogy a vérvétel nem mutatott babát?
Sajnálom!Kép

Nyuszat!
Akkor az a sárgás-fehér váladék, ami nálam átlátszó-fehér, az jó jel lehet?
Bár a hõm alapján nem rúghatok labdába!Kép
Alaphõm 36.4-36.5, a napokban 36.8-36.9. (ma: 36.8)
Remélem nem úgy lesz nálam is, hogy se baba, se mensi. Akkor inkább jöjjön meg, de ne csaljon csapdába azzal, hogy nem jön meg idõben.

Rita!
Örülök, hogy túljutottál a HSG-n és hogy nem találtak bajt, a beavatkozás utáni vérzés azonban elszomorító. Ugye már jól vagy? A doki hibája volt a vérzés, vagy ez elõfordulhat bárkinél?

Andy!
Jó, hogy itt vagy újra!
A hõd milyen? Felment már? Ha páfrányt is láttál meg váladék is volt és a hõd is leesett, ráadásul akkor voltatok együtt, akkor nagyon jók az esélyeid!!!Kép Szorítok!

Doris!
Hogy vagy?

Éva
Éva

Lányok, olyan szép az élet!!! És az idõ is olyan jó! Megmámorosodtam! Kép Mindjárt kicsattanok... Kép
vereshurka

Sziasztok Lanyok!

Doris! Kép Orulok, hogy jobban vagy es meg pihentetek is egy nagyot. Lillafured tenyleg gyonyoru. Egyre jobban varom mar en is a szabit.
Edi! Koszi a meghivast. En nagyon-nagyon szeretnek menni, de aznap eppen lagziba megyunk. Kép Ami igazabol jo buli, de lehetne most egy hettel korabban. Kép Remelem a legkozelebbin mar ott lehetek. Kép
Marcsi! sok sikert holnapra! szoritunk! Kép
Zsuzsu! Tudom nem vagy most, de azert tessek nem elkeseredni.
Rita! Tartok tole, hogy nekem is tul kell elobb-utobb esnem ezen a HSG-n. Kép Eddig is feltem tole, de a te eseted utan mar rettegek.
Virag! Szorgalmasan iszogattam a cseppeket. Remelem hasznal is. Kép
Jovika! Remeljuk ez a ciklusod nagyon-nagyon hosszura fog nyulni es a kovetkezo mar csak jovore indul be. Kép
Andy! Tenyleg nem fogtatok ki tul jo idot. Kép De Pecs olyan szep, nem? Kép

Lanyok! En ma delutan megyek dokihoz. Kivancsi vagyok a closty mennyit segitett. Majd holnap elmeselem, hogy mi volt.

Andi
andi28

ÉvaKép
Nem tudom a múlt hét eseményeit mennyire tudtad követni... Engem az elõzõ ciklusom alaposan megtréfált... A két év alatt egyszer sem fordult velem ilyesmi. A 12. napon pé-em volt aztán a 20. naptól folyamatos hányingerem volt. A melleim kissé érzékenyek voltak...szinte biztosra vettem, hogy babás vagyok. A 17. 37 feletti hõmérsékleti napon teszteltem negatív lett. Másnap megjött és még vasárnapig gyötört a hányinger... Érdekes volt ez a ciklus de már túl vagyok a csalódáson. Furcsállom magam,hogy pszihésen ilyesmit tudtam produkálni pedig alapjában véve józan, értelmesen a földön két lábbal álló személynek tartottam magam. Most teljesen nyugodt vagyok mivel az elzáródott oldalamon van a sor. Szeptember 06.-án megyek 23. napi UH-ra ahol talán egyeztetjük a lapar idõpontját és ha annak az eredménye is a kezünkben lesz akkor talán egyenes az út a lombikraKép Vasárnap elutazunk 5 napra Röjtökmuzsajra tehát már csak holnap dolgozomKép Ebbõl a szempontból is nagyon örülök ennek a hónapnakKép

doris

Jovika!

A te hõd sokkal jobb mint az enyém. Tudom, neked se szokott 37-et elérni. De neked most szerencsére eléri. És már késett is a mensid!Kép
Drukkolok neked!!!!

Virág! Doris!

Igen, belátom, korai volt a teszt. Na, de ez a hõ sem valami reménykeltõ. És elmúlt a mellfájdalom is.

JObb ha elkezdem magam felkészíteni arra, hogy meg fog jönni. Kép

Éva
Éva

Doris!

Igen, tudok errõl a furcsa ciklusodról. Tényleg furcsa volt, hogy szinte minden a babára utalt, és mégse.
Most már nincs hányingered?

Nekem meg még a tüneteim se olyan jók, mint neked voltak. Hát mit képzelek én magamról? Méghogy esélyek?

Jovika!
A te hõd nagyon jó (tudom neked se szokott 37 lenni) és már késett is. Szorítok!Kép
Tüneted van?

Virág,Doris!
Belátom, korai volt a tesztelés. Teljesen igazatok van mindenben. Lehûtöm magam és felkészülök a mensire és egy új ciklusra!

Éva
Éva

Bocs!

Azért írtam le kétszer szinte ugyanazt, mert az elsõ nem ment el, nem jelent meg.
Most meg megjelent mind a kettõ.

Mégegyszer bocsi!!

Éva
Éva

Andy!

Köszi kérdésed, valamivel jobban vagyok. Örülök, hogy elindult végre az új ciklus, mert az növeli a reményeimet.

Éva! Én már csak tudom, milyen jó, ha megjön (jobb, ha nem, de ha nincs baba, akkor legalább a ciklus legyen rendben). A múltkori ciklusom 51 napra nyúlt.
Kicsit korán teszteltél. Mindenképpen várj még pár napot a következõig, ha nem jönne meg.

Hurka! Hogy csinálod ezt a jókedvet? Csak így tovább!

Edus! Nagy gratula! Vigyázz Magatokra!

Nelli
nelli2

HURKA:Nem! Csak volt egy hozzád hasonlóan vicces ismerõsöm, aki szállodában dolgozott (sales-en, tehát nem takiként!).Örülök, hogy ilyen jó kedvvel áldott meg a természet, gyakran jól jön! A vicceidet gyûjtögesd a talira!Kép
ÉVA:nem lelombozni akartalak! Persze hogy van remény, a hõ esése lehet egy rosszabb alvás következménye.Úgyhogy reménykedj csak, de ne keseredj el túlzottan, ha mégsem. Doris jó példa a töretlen optimizmusra!
ANDI:örülök, hogy elõkerültél! Remélem a doki csupa jókat fog mondani!Kép
Virág
Virág

ÉvaKép
Én nem mondanám, hogy nincs remény a babukára nálad, csak nem akarlak félrevezetni... Néhány nap és tuti biztosan kiderülnek a dolgok. Látod! Hiába a tünetek ha nincs babuka. A hányinger idõnként rám tör. Ilyenkor iszogatom vagy bekapok egy-két szem ropit. És visszaálltam a napi egy KV-ra is mert lehet, hogy azt hiányolta a szervezete... Lényeg, hogy a következõ ciklusom újra esélyes leszKépÉs azért annyit sikerült tanulnom a dologból, hogy legközelebb már nem keltek idõ elött "feszültséget". Kivárom mig biztos lesz a dologKép
Andi28Kép
Lillafüred tényleg csodás volt és a program is számtalan...Kép Kár, hogy nem tudsz jönni a talira, majd legközelebbKép

doris

Sziasztok!

Éva!
Lehet hogy még korai volt a teszt. Tudod amíg nem jön meg addig lehet reménykedni. Szorítok neked nagyon!

Az én hõm nem ment még fel, sõt lejjebb ment. Ma 36,5 volt és nem tudom ilyenkor mi van. Peteérésem biztos volt csak lehet hogy nem repedt meg?

Hurka!
Neked is gratula a házassági évfordulótokhoz!
Jó neked hogy ilyen jó a kedved.

Andi!
Pécs tényleg szép város!

Doris!
Én úgy tudom ha 14 napon túl is fent marad a hõ (16-17 napig) akkor terhesség szakadt meg. Nálad is ez lehetett szerintem nem tudott beágyazódni.

Puszi

Andy
Andy

Sziasztok!

Virág
Nekem a következõképpen írta fel a doki a gyerek Aspirint. A ciklus 1. napjától kellett kezdeni 50 mg-os napi adaggal a punkcióig ami a 13. napon volt a tüszõrepi elõtt 1-2 órával. Innentõl kezdve 5 napig 100 mg-ot. Azt hiszem még akkor sem lehetett igazán megfelelõ a nyálkahártyám, mert utána még 5 napig kellett szednem 50 mg-ot naponta. Mindemellett szedették és még most is szedetik velem a napi 1 Elevitet és a 100 mg C-vitamint.

Doris
Mindjárt válaszolok.

Majd jövök még.

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

AndyKép
Õszintén szólva én is terhességre majd korai kilökõdésre gyanakszom mert a hányingerem csak nem akart szünni és alapvetõen is másképpen éreztem magam... Nem baj, ha így történt annak is meg volt az oka. Egyébként nekem folyamatosan az az érzésem, hogy az endom miatt nem tud beágyazódni a babuka. Hormonálisan minden rendben van velem és talán a kanyargós de nem elzáródott petevezetõmön is tudnak a magocskák közlekedni csak az a nyamvadt endo a méhfalamon terpeszkedik... Remélem a lapar során majd lát valami bíztatót az orvosom...Kép

doris

Sziasztok Lányok Kép

Nem tudom, emlékszik-e rám még vki, régebben irogattam ide párszor, aztán olvasó üzemmódba tettem magam, de mostanában még ezt is el-el hagytam... Nagyon sok új nevet látok, és nem is tudom, hogy hányan lettek babásak, mióta utoljára itt jártam. Remélem jó sokan... Kép

Edelweiss Kép
Javíts kérlek a táblában, köv. c, 12 cn, és rendszeres 28 napos ciklusaim vannak.

Hurka Kép
Honnan ez a vicces név? Kép Engem, mint vegetáriánust kicsit elborzaszt a neved Kép

Éva, Doris Kép
Az a helyzet, hogy az emberek egy része pszichésen betudja beszélni a terhességi tüneteket. Kép Velem már kétszer elõfordult. Elõször úgy 10 éve, akkor 3 hónap maradt ki (egyébként rendszeres a ciklusom), nem tudom, hogy akkor léteztek-e már patikai babatesztek, én nem tudtam róla, úgyhogy a második hó végén mentem el dokihoz. Egyébként mindenféle tünetet produkáltam, (hányinger, mellfeszülés stb). Abban az idõben még vizeletbõl csináltak menotesztet, és másnap, mikor megtudtam a negatív eredményt, egy órával késõbb megjött a menzim. A másik ilyen produkcióm tavaly májusban volt, az csak egy ciklusnyi kimaradást jelentett (hála az orvostudomány fejlõdésénekKép ), de azóta is szinte minden hó végén elkezdek émelyegni, és mindeféle tünetet érzek, egészen addig, míg meg nem jön, vagy le nem esik a hõm...
Azért Éva, szerintem még reménykedhetsz, az olyan jó dolog...Kép Néha én is szeretem átélni, hogy már babát várok Kép, és szerintem neked most még minden esélyed is megvan.

Írnék még pár szót magamról:
Nekem most 29-én lesz laparoszkópiám. Illetve, ezzel együtt leszedik a cisztákat a petefészkeimrõl. (PCO-m van) Az orvos szerint ezután az esélyeim a legjobbak lesznek, és szerinte a petefészkeim minimum egy évig tökéletesen fognak mûködni, és teljesen rendbejönnek a hormonjaim is. Úgyhogy optimistán nézek a jövõbe.
Akiknek volt már laparjuk: nemtudjátok, hogy utána kell-e várni vmennyit a próbálkozással, vagy rögtön lehet nekilátni a babaprojektnek?
Azt hiszem, picit hosszúra sikerültem Kép ritkán írok, de akkor sokat Kép
Judit
judit
Heves

EDELWEISS:Köszi!!!Kép
Mai kép:Kép

Virág
Virág

Szia Judit!

Köszi, hogy biztatsz, de én már nem nagyon bízom!

Remélem mindent rendben találnak a laparoszkópia alkalmával "odabenn" és a cisztákat is sikeresen eltûntetik.

Nekem tavaly volt laparoszkópiám. Csak azt a ciklust hagytuk ki, amelyikben volt a lapar. A következõ ciklusban már próbálkoztunk, és terhes is lettem. Igazi kétcsíkos pozitív tesztem lett, de pár nap múlva elkezdtem vérezni.Kép

Úgy hogy az tényleg igaz, hogy lapar. után megnõnek az esélyek. Bátran bizakodhatsz! De remélem a te terhességed nem végzõdik úgy mint az enyém.

Sok sikert! És számolj be a fejleményekrõl!

Éva
Éva

JUDIT:az, hogy mennyit kell várni a lapar után a beavatkozástól függ. Nekem csak a petevezetõimet tették átjárhatóvá, ezért csak pár napot kellett várnom. De a PCO komolyabb. Kérdezd meg a dokidat!Tényleg jók a kilátásaid!Kép
Virág
Virág

Sziasztok lányok, bizakodjunk, a remény hal meg utoljára! Kép
Éva, a babuka érzi ha depi van, úgyhogy fel a fejjel vidám petéket akarunk hogy vidám babuka legyen majd belõle!!!
Annyiaknak sikerült már kikerülni ebbõl a topikból, miért pont mi ragadnánk itt! Kép
Judit, a nevem (nem ér a nevem káposzta a fejem Kép szóval akár káposzta is lehetnék de mégsem) eredete a hasamon kunkorodó úszógumi/hurka függvénye, szóval ha egyszer csini lennék nem ezt a nevet választanám. Ja és a kedvenc Kép (egyetlen amit meg tudtam jegyezni) viccem miatt Kép

-kisfiam, menj a boltba és hozzál hurkát, de ne véreset!
-denevéreset?????

Na ezért puszi Hurka
vereshurka

Éva, Virág Kép
Köszi a bíztatást Kép Mostanában kezdem egyre pozitivabban látni a világot Kép valahogy úgy látom, van remény.

Egy darabig, mielõtt kiderült a PCO-m, csináltam ovulációs teszteket, és azt szerettem benne, hogy végre egy teszt, amire még én is tudok úgy pisilni, hogy két csik jelenik meg rajta Kép

Rita Kép
Most olvastam a HSG-det Kép hát nem semmi. Viszont, hogy jót is írjak, azt mondják az okosok, hogy, ha egyébként rendben vagy, HSG után megnõ a teherbeesés esélye. Ezzel picit ki is takarítják a petevezetõket, úgyhogy lehet reménykedni Kép

Andi28 Kép
Azért rettegni nem kell, hidd el. Nekem is volt, és hát nem egy kellemes beavatkozás, de túlélhetõ Kép Maga a vizsgálat épp csak kellemetlen volt. Utánna egy picit én is vérezgettem, de csak pár csepp, és kb 5 percig nagyonerõs mezis görcsöm volt. (ez is csak azért, mert nem készültem fel rá). Azt hiszem Rita csak kifoghatott egy figyelmetlen és durva orvost Kép

Judit
judit
Heves

Én már vagy tízszer kerestem az infertility.hu-n a normális hormonképet, konkrét számokat. Béna vagyok Kép valaki írta hogy ott van, de én akkor miért nem találom? Légyszi valaki írja meg mit baltázok el Kép Köszi
Hurka
vereshurka

Hurka Kép
Az infertility fõoldalon kattints az újdonságokra, majd onnan a nõi hormontábla feliratra. Ott megtalálod. A normál értékeket is, és az egyes hormonok mûködésének leírását is.
Judit
judit
Heves

Sziasztok Kép

Hurka Kép
Tetszett a vicced. Nekünk is nemrég volt a ház.évfordulónk.

JuditKép
Hogyhogy vegetáriánus vagy? Nem eszel mondjuk pulykahusit sem, vagy tojásos ételeket sem? Régóta?

Edi,Virág,Doris Kép
Jó lenne menni a talira, viszek sütit, milyet szerettek és a többiek?
Ahogy írtátok remélem lesz meglepi:

Kép

Nikie
nikie

Szia Judit, köszi a hormoninfót, hülyére kerestem magam Kép
A vegetáriánusságra leírom a kedvenc gyerekénekemet olyan aranyos, és pont ebédidõ van, a dallamot képzeljétek hozzá:

akinek a gyomra korog nagyon éhes
jó étvágya lenne már egy nagy evéshez
kéne egy kis leves, aztán meg hogy nevess
kell egy kis husika utáááána Kép

Hurka

5 óra múlva "hivatalos" látogatást teszek a dokinál!!!
vereshurka

Meglepi:

Kép
nikie

Nikie Kép
Pulykahusit nem, tojást igen. Tejterméket is, és mindent, amiért nem kell megölni az állatot... Kb. hat év után, pár éve elkezdtem halat is enni, de csak tengerit, aminek kocka formája van, és bepanírozva lehet kapni. De néha még ettõl is lelkiismeretfurdalásom van Kép, úgyhogy legfeljebb egyszer-kétszer havonta Kép
Judit
judit
Heves

Judit, és lelkiismereti okból kezdted vagy egészségi vagy miért?
Hurka
vereshurka

Lányok, nem bírtam magammal és ennem kellett áfonyát és most lila a szám meg a fogam, remélem elmúlik mire dokihoz megyek, vagy ne is. Bemegyek, megnézi a leleteimet, én rámosolygok, õ halálra rémül ettõl a lilaságtól, én azt mondom adj csodaszert különben megint rádmosolygok!!
Hurka
vereshurka

Sziasztok lányokKép

Én is itt vagyok ám reggel óta, "marhára" dolgozom, olvastalak is benneteket, de nem akartam fárasztani a csapatot a kínjaimmalKép

HurkaKép télleg jó a viccKép

JuditKép
Ne vedd kötözködésnek, kérlek, de nagyon érdekel, hogy akkor pl. bõr cipõt sem hordasz?

nikie: remélem nekem kétcsíkos szülinapi meglepim lesz, nem macisKépKép

Puszi:
Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

JoviKép
Te hogy állsz most? Úgy értem hányadik napon vagy?

doris

JoviKép
Te hogy állsz most? Úgy értem hányadik napon vagy? És mivel nem akarsz fárasztani....? Azért vagyunk, hogy segítsünk egymásnakKép

doris

Bocsi, de miközben elküdte a rendszer még kiegészítettem így kétszer jelent megKép

Doris
doris

Lányok!

Bocsi, ha esetleg "gusztustalan" leszek. Olyan furcsa a menzim megint. Megvan, de akkor a legtöbb, amikor WC-n vagyok, és kicsi darabok is vannak benne. Lehet ez amiatt, hogy sokára és nehezen jött meg?

Köszi:
Nelli
nelli2

Hurka Kép
Ki emlékszik már arra, oly régen volt... Asszem, vmi fogyókúrával kezdõdött, hogy kerüljem a zsírosat, aztán meg, meg is undorodtam a húsoktól. Most úgy vagyok vele, hogy ha megkívánnám, ennék, de nem kívánom. És jól el vagyok így, és bár az egész családom ellenzi, azért lehet így is egészségesen élni Kép
Egyébként imádom az áfonyát Kép

Jovi Kép
Nem veszem kötözködésnek, és igazad van. Bár nem túl egészséges, megpróbálok mûbõr, vagy vmi más természetes anyagú cipõt, táskát stb venni, bár a választék elég kicsi, így nem is mindig sikerül. Szóval van bõr cipõm is Kép

Judit
judit
Heves

NelliKép
Nem kell megijedned. Én pont így menstruálok. Amikor pisilésnél ürül a hólyagom, akkor sokkal több vér távozik és darabos is. (nyálkahártya darabkák távoznak...)

doris

NELLI:igen, lehet attól, hogy most sokáig nem volt meg. Ez jó, így tisztul a szervezeted!Kép
JUTKA:a textil cipõnél már csak áfonyát lehet nehezebb kapni! A babus-project miatt egyél sok-sok halat! Kell a teljes értékû fehérje! A többi nem ugyanaz! Egyébként az ember-állat eredendõen mindenevõ (lásd fogazat)! Na most biztosan "visszatérítettelek"Kép!
Virág
Virág

Doris!
Köszi. Csak egy picit most más, mint szokott. Azért kérdeztem. De az egész menzim más, mit is várhatnék.

Judit!
Minden vitamint össze tudsz így szedni? Mert én azt hallottam, hogy a hús nélkülözhetetlen (persze inkább szárnyasok,hal). Nem vagy vashiányos?

Nelli
nelli2

Sziasztok Lányok!
Szabin vagyok, de azért néha-néha olvaslak benneteket.
Rólam röviden: vasárnap elkezdõdött egy enyhe barnás váladékozás, utána rögtön rohantam az ügyeletre. A doki, aki megvizsgált azt mondta, hogy kb. 7-8 hetes lehetek. Ez hülyeség, mert a menszeszem 5,5 hete késett csak. Na mindegy. Tegnap voltam UH-n és ami igazán aggaszt, hogy a 13 mm-es petezsák fölött láttak egy ún. vérömlenyt. Valószínû, hogy ettõl volt a barnás folyás is. Ami igazán aggaszt, hogy ezután 2 asszisztens is megkérdezte, hogy " várt baba?". Rögtön felhívtam a dokinénimet, aki azt mondta, hogy sok pihi. Egyébként semmi tünetem nincs, se hányinger,se stb. Reménykedem azért, hogy minden rendben lesz.Hát itt tartok most és nem tudom mi lesz a vége. Ha valakinek volt hasonló tapasztalata,kérem ossza meg velem!

Éva!
Akár baba is lehet. Egyébként nálam kb. másfél hét alatt elmúlt ez a folyás.

Puszi Mindenkinek
Nyuszat
nyuszat

Virág, Nelli KépKép
Az a helyzet, hogy az elmúlt tíz-tizetöt évben annyi ilyen vitában vettem már részt, és annyian akartak "visszatéríteni"... Kép
Két érv mellettem Kép, a teljesség igénye nélkül, és anélkül, hogy bárkit is meg akarnék "téríteni" Kép :
1. A világnak számos pontja van, ahol teljes kisebb társadalmak generációi nõttek fel az enyémnél sokkal szigorúbb vegetarius étrenden és tökéletes egészségben!
2. konzultáltam orvossal, és kielégítõen tudom pótolni egyebekkel a fehérjét, sõt a vasat, kálciumot és egyebeket is. Az egyetlen vitamin amit csak húsból lehetne megszerezni, az vmelyik b vitamin (már nem tudom, hogy melyik), úgyhogy néha eszem vitamintablettát, és ez szerintem teljesen elég Kép
Egyébként nem egészségügyi oka van annak, hogy nem eszem húst. Inkább csak nincs gusztusom megenni, bár én azt hiszem, hogy így egészségesebb is. Talán... Kép
Egyébként hatalmas vitákat folytatunk a párommal, hogy mit fogok enni majd, ha baba lesz a pocimban KépKép Már eldöntötte, hogy majd készít nekem resztelt májat, és hasonlókat, és azt nekem majd meg kell ennem Kép
Hát nem tudom......
Judit
judit
Heves

Judit, mindent csak májat NE, az a méregkiválasztó szervünk, minden méreg abban ürül, a gyógyszerek is a májat károsítják, akkor inkább szárnyas mellehúsát vagy combit vagy mégjobb a vadhús és a hal!
Egyébként szerintem is ki lehet hordani egy bébit vetegáriánusan is, vannak akik éhezve fázva egészséges csecsemõket hoznak a világra, és nem feltétlen hiányoznak a vitaminok sem, de célszerû nézetni idõnként. Egyébként úgy tudom az E vitamin az ami csak zsírban szívódik fel arra érdemes figyelni! Minen esetre a babának husikát is kellene majd ennie, és mivel Te fõzöd csak megkóstolod majd nem?
Hurka
vereshurka

Lányok Kép
Egy lapar után mennyi idõt lehet táppénzen lenni? KépKép
Egyre többször jár az eszemben, hogy nem a munkahelyi stressznek köszönhetem-e, hogy ilyen nehezen akar babóka megfoganni.
És egy hosszabb pihi is jól jönne... KépKép
Judit
judit
Heves

Nyuszat,nyugi nyugi, ne ugrálj és ne izgulj, meg ne is lovalld bele magad semmi rosszba, bízzál a természetben meg magadban is! Kép
A dokik is tévedhetnek, és az aszisztensek meg kérdezhetnek butaságokat,
Nekem jan2-én egy petefészekciszta miatt majdnem kivették a vakbelem -ennyit a dokikról! Ja és annyit nyomogatták a hasam hogy bevérzett a ciszta, és emiatt majdnem a petefészket kellett kivenni, szóval nyugi és a saját dokidban bízz! Kép

A szabit használd pihenésre feltöltõdésre!
Hátha tényleg van babuka és jól van, reménykedjünk! Kép
Hurka
vereshurka

NyuszatKép
Próbálj nyugodt maradni és nem idegeskedni a látottak miatt... Tudom, hogy ez a legnehezebb, de most ennél többet nem tehetsz. A fekvést szigorúan vedd, tehát csak pisilni ill. fürödni szabad felkelned, egyébként tilos!!! Vigyázz MagatokraKép

doris

NYUSZAT:egy régi kolléganõmnek volt hasonló és aztán szépen felszívódott magától! Csak semmi ugrabugra!Kép
JUDIT:te csak edd azt, amit kívánsz és ne törõdja károgókkal(velünk se!) - a szervezeted csak tudja. Egyébként gyakori, hogy a babavárás 9 hónapjában kénytelenek felfüggeszteni a vegi kosztot, mert annyira kívánósak a mamák. Majd minden magától megoldódik!Kép
Virág
Virág

Nyuszat: vigyázz magatokra és tényleg pihizz!!! Semmi porszívózás, meg bevásárlás, meg ilyenek!!!

Judit: örülök, hogy nem vetted annakKép

doris: a (most már jól számolomKép) 27. napon vagyok. A kínom meg az, hogy a hõm ma lejjebb ment, de két napja is bénáztam, ill. türelmetlenkedtem és elõbb kaptam ki, ezért mutatott valszeg kevesebbet. Próbálom áltatni magam, hogy most is ez van, mert lehet ez is. Nincs mensis tünetem, legalábbis a hasam nem úgy fáj, mint mensikor. Kb. ennyi.

Puszi:
Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: